tagHomo ManDe Leugens voorbij

De Leugens voorbij

byArrogantje©

Het was altijd leuk, samen pinten pakken..nooit vervelend...

Dikwijls werden we goed zat, maar nooit werd het vervelend.

Als wist ik dat Pieter een doorwinterde homo was..., nooit was dit vreemd. Nooit maakte hij avances.

Pieter was het gezapige iets oudere, meegaande en levensgenietende homo type. Met zijn 46 lentes, 1m76 en 88 kilo, was hij niet metten moeders mooiste te noemen, maar dat maakte hij blijkbaar toch op een of ander manier goed, te zien aan de talrijke jonge knappe vriendjes die hij versleet.

Ik ben 30, slank, gespierd , leuk met de vrouwtjes, zie er goed uit,al zeg ik het zelf. In een relatie ben ik redelijk autoritair, zelfs dominant naar de vrouw toe. Ik hou wel van dat machtsspelletje. Vroeger kreeg ik vaak de opmerking arrogant over te komen, maar ik denk dat mijn groot zelfvertrouwen door velen verkeerdelijk aanzien wordt voor arrogantie.

Tussen mij en Pieter ging het altijd over leuke dingen des levens, feesten, drinken, roddelen over werkcollega's.

Veel drinken.

Onze nachten samen eindigden dan ook altijd stiepelzat , maar steeds leuk, nooit vreemd.

Deze keer liep het anders.

Raar, maar voor de eerste keer in onze vriendschap, bleef het gesprek niet oppervlakkig, maar ging dieper. Steeds zatter en dieper.

Pieter vertelde aarzelend over zijn "eenzaamheid"..dat hij graag iemand zou ontmoeten.

Ik vroeg uit interesse wat voor iemand hij zocht.

Het antwoord kwam als een slag in mijn gezicht :

"Iemand zoals jij" zei hij terwijl hij glazig in min ogen keek...

"Zoals ik?? Pieter toch...Ben ik niet wat jong voor je?"

"Nee hoor, ik heb altijd jonge knapen gehad, niet te jong hé, als je snapt wat ik bedoel.. Maar slanke jongensachtige twintigers zijn mijn ding, dus ben je eigenlijk al te oud voor mij"

Ik begon maar wat te lachten, beetje ongemakkelijk wordend nu toch..wist me niet direct een houding te geven , hoe te reageren op deze eerlijke ontboezeming van mijn collega/vriend.

Pieter bleef in mijn ogen kijken...dromerig , lichtjes glimlachend..

Ik hernam mijn greep op de situatie en keek hem strak in de ogen terug. Maar hij keek niet weg, zoals ik gewend was, hij ging door.

"Vertel me es Geertje, heb jij nog nooit gefantaseerd over een penis..., een mooie grote, dikke penis..?"

Het woord penis klonk zo raar, en onwezenlijk in deze conversatie...het had een onmiddelijke reactie op me : ik wendde ogenblikkelijk mijn ogen af van zijn starende blik.

Dit was me nog nooit overkomen, ik die wegkeek , mijn ogen neersloeg als het ware onder de starende blik van een ander..laat staan van een jeannet zoals Pieter!

Andere strategie dan maar...

"Hahaha, Pieter, kom drink er nog ene...Ik probeerde hem af te wimpelen, want dit werd ongemakkelijk..zeer ongemakkelijk. Ik keerde me om naar de toog en deed teken naar de barman voor een nieuw rondje. Nadat ik zeker was dat hij de bestelling gezien had, keerde ik me terug om naar Pieter.

Nog steeds die priemende blik in mijn ogen.

"Nee, nee, Geert, kom eerlijk.."

"Pieter kom zeg, ik ben hetero, en mij kan je dus niet krijgen.". "Dat typeert zo de plakkerige nichten : altijd denken dat ze de hetero's kunnen versieren, en dat iedere hetero heimelijk toch een jannet is...pfffzielig Pieter.."

"Dat was mijn vraag niet jongen. En ik ben geen jannet en hou er ook niet van zo genoemd te worden. Jannet, dat is vernederend, dus laat dat."

Weer moest ik mijn blik afwenden. De manier waarop hij mij "jongen" noemde en me daarna een standje gaf over het woord "jannet..." De normaal zachte, meegaande Pieter leek wel iemand totaal anders, misschien door de drank?

"Oké, Pieter, oké dat woord is er over maar je snapt wel wat ik bedoel".

In stilte bleef hij me aanstaren. Geen antwoord.

De verse pinten stonden ondertussen op de toog, ik begon er gretig aan, steeds sneller en sneller te drinken. Van de zenuwen. Droge mond...

Zatter en zatter wordend besefte ik dat ik de greep op deze situatie aan het verliezen was.

Ondertussen was Pieter begonnen over een jonge gast in die hij verleden jaar had versiert, knap ventje, ook hetero had hij gezegd..... Pieter lachte schalks naar me toen hij zei : "ook hetero"

Mijn zatheid begon me nu echt parten te spelen waardoor mijn spontaniteit sterk verminderde......een gevat, ad rem antwoord zat er niet meer in...

Alles werd een beetje waziger en ik hoorde mezelf zeggen," jaaa , maar hetero en hetero, misschien is niemand wel echt 100% hetero natuurlijk..." zattemans gelul, om toch maar niet af te geven...

Maar mijn discussie partner was duidelijk nog niet zo zat. Zijn reactie kwam snel en was onverbiddelijk :

"En jij dan, Geert?"

"Tja..."

ik schuifelde wat ongemakkelijk op mijn stoel, staarde even naar de grond, nam nog een slok en keek op recht in zijn glazig ogen...

Pieter was niet aantrekkelijk, integendeel..overgewicht, puisterig gezicht...vettig haar. Veel haar.

"Wat voor penis zou hij hebben?..."

Deze gedachte deed me rillen, was ik nu echt over andermans penis aan het denken??

"Zou hij een lange lul hebben? "

Weer die rilling en iets in mijn broek begon te kriebelen...

"Nee, nee", dit kan niet gebeuren even aan iets anders denken...

"zou hij een dikke , vette lul hebben? "

Zijn ogen priemde in de mijne en alsof hij mijn gedachte kon lezen keek hij plots recht naar mijn kruis.

Ik was niet zeker of je mijn beginnende opwinding al kon zien door de jeansstof heen, maar het maakte me ze zeer ongemakkelijk ; Ik verzette snel mijn voeten op de kruk en sloeg één been over het andere, hopend om zo het een en ander te bedekken.

Ik voelde mijn boxershort rond mijn penis knellen en wist dat dit geen beginnende opwinding meer was.. Snel keek ik even naar beneden....vuurrood werd ik ...mijn lul stond volledig afgetekend in mijn jeans, in volle glorie, spannend alsof de broek zou scheuren...

Pieter was een geoefend jager, en of hij in dit donkere cafeetje nu al dan niet mijn erectie had opgemerkt, mijn vuurrood aangezicht kon hij niet gemist hebben.., dit liet hij niet liggen, hij ging voor de "kill"...

"Geert, luister jongen, je zou niet de eerst zijn hoor... Als je eens wist hoeveel "hetero" ventjes als jezelf er eindigen met hun mond vol lul, terwijl ze niet meer van hun eigen piemeltje kunnen blijven." "Soms hebben jullie gewoon een zetje nodig. Maar daarna zijn jullie de heetste sletjes.."

Bloedserieus , maar met een vettige blik in zijn ogen vertelde hij me dit..

"sletjes" galmde het door mijn hoofd. "sletjesss" Alsof ik één van de grietjes was die ik zelf geregeld billenkoek gaf en ruw misbruikte, tot hun eigen plezier verbazingwekkend.

"sletjes" Dat gebruik je toch niet voor mannen...

Ik voelde mijn hart kloppen in mijn penis.

En dan dat beeld : ik met mijn mond vol lul, terwijl ik met mijn eigen piemel speelde....

Ik wreef mijn benen tegen elkaar....moeilijk eraf te blijven..zou ik naar de toiletten kunnen vluchten..?

Nee, Pieter was op dreef. hij wist dat hij beet had...

En ik ook.

"Ik wil onze vriendschap niet verknoeien Geert, maar bewijs me dan ongelijk , en toon me dat je niet opgewonden wordt door de gedachte alleen al."

"Hoe , ..hoe zou ik dat moeten doen" het waren mijn eerste woorden sinds lang en de opwinding had zich ook meester gemaakt van mijn stem...met een prop in mijn keel en veel hoger dan mijn normale stem kwam het eruit.

Hij lachte. Hij lachte..! Recht in mijn gezicht.

"Hij lacht me uit, recht in mijn gezicht...klootzak"

"Zie me hier nu ook zitten...bloedrood aangelopen gezicht, zweterige oksels, een broek vol goesting en niet in staat om dat te verhullen..."

Pieter stond plots recht , ledigde zijn pint in een keer, nam zijn jas van de kruk en terwijl hij me passeerde , legde hij een hand op mijn dijbeen...hoog op mijn dijbeen..gevaarlijk hoog op mijn dijbeen. Als hij mijn opwinding ervoor nog niet gezien had, dan moest hij het nu zeker voelen..zo dicht...warm en vochtige hand...

"Ga met me mee naar mijn appartement"

"Als ik daar je onderbroekje uittrek, en je hebt geen stijf lulletje, laat ik je met rust. Even goede vrienden, of niet, dat ligt aan jou.

"Heb je wél een stijve,....dan leer je eindelijk je Daddybeer kennen."

"Weet je wat ik bedoel?"

Het raasde in mijn hoofd...het ging te snel, veel te snel...ik had geen goed antwoord meer klaar... En ja ik wist wat hij bedoelde...een Daddybeer...een oudere , zwaardere en behaarde dominante homo ...ze zochten jongere slanke, jongensachtige en onderdanige knapen...

Ik hoorde hem terug zeggen "slanke jongensachtige twintigers zijn mijn ding"..." "Iemand zoals jij" ............. zeggen "slanke jongensachtige twintigers zijn mijn ding"..." "Iemand zoals jij"

Weer en weer...

Vele stukjes van een puzzel vielen op zijn plaats...

Al die jaren had hij dit gepland..onze vriendschap had een doel...Hij zat al langer achter me aan...

" leer je eindelijk je Daddybeer kennen" .."eindelijk"...hoelang wachtte hij hier al op??

"Geert, weet je wat ik bedoel met je Daddybeer?" Hij vroeg het nu wat dringender, haalde me uit mijn gedachte, direct terug in de harde , staalharde onverbiddelijke werkelijkheid.....

"B,b be ben jij dan een Daddy?" Ik wilde wel opkijken en in zijn ogen zien terwijl ik antwoordde, maar bleef hangen halverwege zijn borst...

Hij antwoordde niet. "Ga je mee?" En zonder op mijn antwoord te wachten stond hij recht.

Hoe de dingen kunnen lopen is raar, maar nu liet hij me achter zich aanlopen straat na straat , dwars door het drukke Leuven, door menig vol plein tot aan zijn appartement. Onderweg spraken we geen van beide, ik moest moeite doen om zijn stevige tred bij te houden. Het leek alsof hij alleen opstap was, en ik er maar wat achterliep. De buitenlucht deed me goed, en mijn hoofd klaarde terug op.. Nuchterder en nuchterder wordend door de fikse wandeling verdween ook de geilheid, en kwam alles wat tot rust...Waarom was ik ook weer meegegaan? Wat was ik aan het doen eigenlijk??

Eindelijk kwamen we aan zijn appartement. Hij opende de deur , stapte de inkomhal binnen en verdween in de duisternis.

"sluit de deur achter je jongen" klonk het uit de donkerte.

Ik twijfelde even voor ik de inkomhal binnenstapte.

De manier waarop hij me negeerde en me jongen noemde ...ik werd me plots weer zeer bewust van de wederom groeiende erectie in mijn broek, en het feit dat dit mijn lot kon bezegelen..

Maar deze gedachte deed mijn erectie enkel exploderen in mijn veel te kleine broekje leek het wel...

Wat er ging gebeuren wist ik niet, maar de drank en de geilheid deed me dingen doen , die ik anders verafschuwde..

Ik trok de zware deur achter me dicht en bleef staan. De geur van een ietwat ouder, muf appartement drong mijn neusvleugels binnen.

Ik bleef wachten en wachten in de komplete duisternis, en hoorde plots de ietwat zwaardere ademhaling van een man met overgewicht naderen... Hij knipte het licht aan ,en voor het eerst zag ik Pieters appartement .

Het was een verouderd appartement, met veel kunst aan de muren. Hoge plafonds en stenen vloeren.

Tekeningen en schilderijen...allemaal jongens... allemaal naakte jongens... allemaal mooie naakte jongens... allemaal mooie , naakte jongens met erecties.. mooie erecties... Sommige jongens waren vastgebonden, sommigen lagen op een bed, sommigen zaten op hun knieen, sommigen stonden in een hoek...

Het waren wel honderd tekeningen, schilderijen en kunstfoto's dooreen...

"Mooi he"

Verbrak zijn dikke stem de stilte...

"Euuh.....als je ervan h-houdt wel..." probeerde ik zo goed en zo kwaad mijn coole zelf terug te vinden..

Ik stond thuis bij een ouwe, vieze homo,een pervert...misschien was dit toch niet zo'n goed idee...

"zie Pieter", ik weet d t je dit niet slecht bedoelt en dat we beide teveel gedronken hebben.. Misschien ben ik wel een beetje oversext door de drank enzo, maar van dit kan echt geen goed komen, ik ben echt wel hetero..." Dat had ik even goed gezegd "dacht ik trots", en eigenlijk was dat de waarheid ook.

"als dat zo is, heb je zeker geen probleem met de test waarmee je instemde"

Pieter, wat nut heeft het om mijn lul hier aan jou te laten zien, dat interesseert me niet, en het is belachelijk , ok?" "Als je wilt geilen op mij, doe dat dan in je dromen"

"Dat zeg je enkel omdat je het niet durft, omdat je weet dat je liegt, jannet!"

Godverdomme, de klootzak "Ik ben geen jannet, en ik dacht dat je niet van het woord hield, dat het vernederend was!, snauwde ik hem toe"

"Ik zei enkel dat IK geen jannet ben, en dat het inderdaad vernederend is , en daarom gebruik ik het ook enkel voor echte janneten, ...JANNET" "ik heb je stijve wel door je broek zien kloppen jongen"

"Het was de drank" repliceerde ik al ietwat minder hevig..

"het was de drank, ik werd geil door de drank, ik zou zelfs een geit neuken man! "Dat is de waarheid"!

"wel als dat zo is, dan kan je er geen problemen mee hebben dat ik even je gelijk bewijs." Dit zeggende kwam hij snel dichterbij en grepen zijn twee handen mijn jeans broek vast

"het was de drank die me rare dingen deed doen, ik ben geen fucking homo" zei ik tegen mezelf.

Hij rukte mijn twee bovenste knopen los en trok mijn ceintuur uit de broek

"het was de drank godverdomme..." galmde het door mijn hoofd. "dat is de waarheid"

Maar als versteend liet ik hem begaan.

Pieter's dikke handen namen mijn hemd vast en knoopten het in een record tijd los , in een ruk trok hij het van mijn lijf .

In ontbloot bovenlijf en met half open broek stond ik voor hem...

"het was de drank!! ,ik ben geen fucking jeannet" schreeuwde het nu in mijn hoofd"

Zijn handen bewogen richting mijn openstaande jeans...

"Dat is de waarheid"

Twee zweterige handen op mijn zij..hij stak zijn twee duimen onder de elastiekrand van mijn boxers...

Ik zag alles gebeuren, maar kon niets doen..iets hield me tegen...

"De drank...geen vuil jannet...niet waar godverdomme..."

Ik had graag mijn eigen leugens geloofd, zeer graag. Ik geloofde ze al jaren, leugens weggestopt , diep verborgen in mijn diepste fantasieën.

Maar met één grote zwaai van zijn vadsige armen, trok hij met een ruwe, diepe ruk in één keer, en in een kleine seconde al mijn langdurig en zorgvuldig opgebouwde leugens stuk .

De allesvernietigende ruk trok niet alleen mijn jeans en boxers tot over mijn knieën naar beneden, maar ook de lucht uit mijn longen wat resulteerde in een luide, ongewild hoog klinkende kreun. De kreun bleef maar duren en ging over in een stiller maar toch zeer aanwezig en snel gehijg... Ik zag Pieter breed smalend naar mijn kruis zien. Ik durfde hem niet aanzien, durfde niet naar beneden zien...Maar ik wist het zelf al lang.

De waarheid stond recht . Zeer recht. Knalrecht en kloppend op het ritme van mijn versnelde hartslag. , vol aders, een glimmend purperen eikel ..een druppeltje vocht op de tip...recht naar boven wijzend, naar de oude muf riekende lambrisering.

Het bewijs was geleverd en stond onweerlegbaar te kijk voor Pieter. Ik stond volledig te kijk voor hem...open en bloot. Eindelijk.

Als het begin van hyperventilatie, draaide ik even en voelde mijn knieën knikkenen , ging er bijna doorheen ...onvast op mijn benen stond ik een beetje heen en weer te wiebelen, ik zocht mijn evenwicht ..alles was zo onrealistisch en toch bijtend echt...

De koude lucht op mijn bovenlichaam deed mijn tepeltjes verstijven en voelde aan alsof er een koele bries over mijn ballen streelde.....

Mijn penis voelde zo bevrijd....zo open in de koude lucht, in die oude muffe gang... Mijn boxers en broek hingen op mijn knieën... alles daarboven naakt, nog geen meter van de voordeur stond ik verslagen, in volle glorie tentoongespreid...

Ik paste perfect bij zijn interieur met afbeeldingen van erecties en blote jongens... Het voelde zo kleinerend en toch ook zooOo..........juist.

Ik was me enkel bewust van mijn penis..zo hard had ik hem nog nooit geweten, zo rechtopstaand..alsof hij me verwijtend aankeek...Ik was zo vernederd...zo geil...

Nog nooit had iemand me zo ..zo....punt... Nog nooit HAD iemand me zo... En bij deze gedacht ging mijn penis zo mogelijk nog hoger de lucht in..alsof hij eindelijk thuis was, alsof hij eindelijk zijn baasje zag en wou wegvliegen.

"Wel wel wel ventje...Wat een schouwspel...ik zie dat ik een leugenaar beet heb."

Ik durfde niet te spreken, wist niet hoe mijn stem zou klinken, Ik wilde niet spreken, ik zwelgde in de vernedering, en dat maakt me enkel geiler en geiler, zo tegenstrijdig... een vicieuse cirkel waar ik het einde niet van wou weten...en toch al wist.. Alles in mijn hoofd werd licht...zeer licht.

Ik voelde enkel mijn erectie en een suizen in mijn oren..

Mijn roodgloeinde oren.. Zo geil... Mijn handen hingen slap naast mijn lichaam, maar ik wou zo graag aan mijn penis komen...zooo moeilijk... mijn penis, strelen..geil...mijn oren suisde op het ritme dat mijn staalharde paal klopte ..enkel een kleine streling zou genoeg geweest zijn om....om

mijn mond kurkdroog...slikken..geil...slikken..een beetje misselijk van opwinding...alsof er duizend wormen in mijn maag kronkelden.

"Leg je handen op je hoofd jongen.." klonk het droog.

Ik gehoorzaamde direct...enigszins opgelucht dat ik niet hoefde te praten, dat ik me geen houding moest geven, die werd me gegeven : handen op mijn hoofd...spiernaakt tot onder de knieën, stijve tepeltjes en een kloppende, bijna druppende paal...dat was mijn houding..

"Kijk recht voor je , slet"

Ik keek recht voor me, maar zag niets...Ik was me enkel bewust van zijn alsmaar dichter komende stem, het woord slet dat nog nagalmde en mijn kloppende penis die blijkbaar hevig luisterde naar deze roepnaam..

Plots stond hij recht voor me, zeer dicht..."Was hij altijd zo groot?" Mijn gezicht kwam slechts ter hoogte van zijn borst...ik was zo klein tegenover hem...zijn hemd stond open en tussen de dikke bos zwart borsthaar zag ik zijn donkerbruine dikke tepels priemen...

Met mijn volledige verdediging aan diggelen getrokken, kwetsbaar en volledig in zijn macht, tentoongesteld voor zijn ogen bleef er toch een klein smeulend kooltje hoop branden dat hij me mijn laatste restje eigenwaarde gunde. Naïeve hoop misschien, maar toch hoop.

Hopend dat hij zijn pleziertje had gehad nu. Dat hij er geen verder genot aan zou beleven om me nog verder met mijn neus in de waarheid te duwen. Dat hij er geen genot uit zou halen me te dwingen mezelf in mijn totaal machteloze toestand verder te vernederen ; volledig toe te geven aan mijn lust..aan mijn brandende geilheid,de staalharde, kloppende drang om toe te geven....me volledig over te geven aan de waarheid. Dat hij daar geen genot uit zou halen...

Dat hij me zou laten gaan nu, me snel mijn naakte, kloppende leugen terug liet bedekken. Dat ik weg kon, naar huis..naar mijn oude leven. Dat ik deze confrontatie met mezelf kon verdringen,..verstoppen onder nieuwe leugens...

Het was zijn rechterhand die me dit laatste sprankeltje hoop ontnam. Eerst voelde ik hem de palm van zijn hand tussen mijn benen duwen..ijskoud... Ruw dwong hij me mijn benen verder open te zetten... De hand gleed vervolgens omhoog, langst mijn dijen tot juist onder mijn balzak...ik verstijfde, en begon weer ongewild hoog te kreunen...

Hij duwde met de palm van zijn hand tegen mijn ballen en zijn duim bracht hij tegen de onderkant van mijn penis...hij duwde hem knal recht tegen mijn buik... Alsof ik een speeltje was dat hij dagelijks bespeelde, duwde hij met zijn middelvinger tegen mijn anus...harder en harder... Ik trachtte de druk te verminderen door op mijn tenen te gaan staan, tot ik niet hoger kon...

Nog nooit was ik door een man intiem aangeraakt, laat staan zo dominant ...me zo kleinerend..hij had me letterlijk volledig in de hand...en dan die duim die zo vakkundig de onderkant van mijn lul masseerde.... De druk op mijn kontgaatje was dwingend, maar zolang ik zo kon blijven staan bleef het "veilig"...

Report Story

byArrogantje© 0 comments/ 5391 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel