tagErotische KoppelsEen geile ontmoeting 01

Een geile ontmoeting 01

byEddySpaghetty©

Hoofdstuk 1

Je stond al op de afgesproken plek, in al je glorie. De eerste afspraak, en je zag er prachtig uit. Uitdagend, zoals ik me het had voorgesteld. Uitdagend, mooi en stralend. Daar stond je.... in een mooie witte zomerjas, met drie grote zwarte knopen, reikte tot iets boven je knieen. Je heerlijke benen waren gehuld in een rode panty, en ze eindigde op de grond in glimmende rode schoenen met een hak. Wat een vrouw.

Drie welgemeende kussen op je wangen, toch wat onwennig bij zo'n eerst echte ontmoeting, maar ontvangen met een prachtige glimlach op je gezicht. We leken allebei een beetje zenuwachtig, al waren de mails en chats vertrouwd geworden, en voelde de virtuele relatie als een echte hechte vriendschap. Alsof we elkaar al jaren geleden ontmoet hadden.

"Zullen we eerst even ergens koffie gaan drinken, en lekker taartjes gaan eten ofzo?" vroeg ik. Ik wist wel een leuke koffietent in de stad waar de koffie en de taart goed was. Daar zouden we wel bedenken wat we zouden gaan doen de rest van de dag. Ik had al wat plannen, maar wilde toch even checken of jij dat leuk zou vinden onder het genot van een grote cappucino en een lekker taartje. Gelukkig had je ook wel trek in koffie en iets lekkers.

Aangekomen in het koffiehuisje, hadden we allebei wat lekkers besteld, en liepen we met onze koffie en taart naar een tafeltje achter in de zaak. Ik zet mijn grote cappucino en mijn Schwarzwalderkirsch taartje op tafel en neem plaats op de zachte bank tegen de muur. Ik doe mijn jas uit en lig die naast me neer. Je neemt plaats tegenover mij met je rug naar de zaak en de rest van de aanwezige clienten.

Zonder je ogen van mij af te houden deed je de onderste knoop van je jas los....en de middelste.....en nadat je de bovenste van de drie zwarte knopen had losgemaakt viel je zomerjas open. Ik zag je buik, ik zag je hals, je borst en ........je opwindende rood kanten bh.

Mijn mond viel zowat in mijn taart, sprakeloos.....wat een schoonheid....wat een verrassing, en wat kreeg ik een spontane erectie. Toen ik enigzins bij zinnen was, en al dat moois in mij had opgenomen vroeg ik hoe je wist dat dit een van mijn favoriete dromen was....."Je had zoiets geschreven in één van je eerste verhaaltjes aan mij, dat was ik niet vergeten", zei je met een triomfantelijke lach...."Okay....1-0 for the Beauty," zei ik, toch wat van slag van al die schoonheid, waar ik mijn ogen niet van af kon houden.

Na wat plannen gemaakt te hebben voor de rest van de dag, en van onze versnaperingen en mijn uitzicht genoten te hebben, besluiten we om op pad te gaan. Als je opstaat om je jas dicht te knopen zie ik nu pas dat je alleen maar mooie spannende lingerie aan hebt....je rode kanten bh had ik al gezien. Nu zie ik ook je rode kanten string en de jarretelgordel die je rode kousen op zijn plaats houden. "Als je het niet erg vind blijf ik nog even zitten," zeg ik wijzend naar de bult in mijn kruis. "Zeg schoonheid, ik kan nauwelijks rechtop lopen na wat ik zojuist gezien heb." "Zal ik je er even vanaf helpen?" vraag je met je allerliefste glimlach, terwijl je je jas nog eens open houd, over je buik en borsten streelt, en je rechterhand achter het kant van je string laat verdwijnen. Na wat gefriemel achter het kant van je string, waar ik alleen maar geiler, en harder van word, steek je twee vochtige vingers richting mijn mond.... Ik hap toe, en ik proef je voor de eerste keer......Zullen er nog meer momenten van smaaktesten volgen vandaag? Ik hoop het maar.

We moeten er maar vandoor voordat ik klaarkom in mijn broek. Dat lijkt mij het enige redelijke alternatief.....ik heb geen trek om in een koffietent mijn broek vol te spuiten

Hoofdstuk 2

Alsof we elkaar al jaren kennen, en vertrouwd zijn met elkaar, lopen we hand in hand naar een zaak waar ze misschien wel een broek verkopen die mij bevalt. Ik had je tijdens de koffie gevraagd om mij te helpen bij het kopen van een nieuwe broek. Eentje die jij leuk bij mij vind passen. Aangezien ik als Weegschaal soms moeite heb met het maken van keuzes, leek het mij heerlijk om jou hulp in te roepen. Zeker na het zien van jou smaak...die witte zomerjas met die grote zwarte knopen, en de rode kanten lingerie vergeet ik van mijn leven niet, is smaak in goede handen bij jou.

We lopen naar de broeken afdeling waar je gelijk wat begint te rommelen in de broek rekken. "Kijk, dit is wel wat voor jou," zeg je terwijl je de broek aan de hanger omhoog houdt. "Mooie broek, ik ga hem wel even passen," zeg ik terwijl ik hem van je aanpak.

"Uh O......ik heb een probleempje hier" laat ik je weten vanuit het pashokje, en vraag je naar binnen. "Wil jij eens kijken of je die rits open krijgt? Volgens mij is hij stuk," vraag ik hulpeloos, als een echte man dus. "Okay, laat mij maar eens kijken wat er loos is," zeg je terwijl je het hokje instapt.

Je handen gaan onderzoekend naar de rits, en je kijkt me lachend aan als je doorhebt dat het een knopen gulp is. "Je rits stuk, he? Geile schoft dat je er bent, je bent wat van plan hé?" vraag je met een mooie lach op je gezicht. Je wacht niet echt op mijn antwoord en je begint mijn gulp los te knopen. Mijn broek staat strak gespannen van het kloppende lid dat naar buiten wil. Zodra je de eerste knopen los maakt duwt mijn pik zich al naar buiten en laat de eikel zich al zien. Na nog drie knopen en mijn harde pik is vrij en steekt in vol ornaat vooruit. "Je hebt geen slip aan hé stoutert?" zeg je, terwijl je rechterhand mijn ballen omvat en ook mijn balzak van de eenzame opsluiting bevrijdt.

Op hetzelfde moment horen we iemand in het hokje naast ons. Extra spannend allemaal......ik maak de drie knopen van je jas los terwijl je handen mijn broek verder naar beneden trekken. Ik hang je jas op één van de haakjes en heb mijn handen vrij om je geweldige lichaam te strelen. Ik bewonder je zo, zonder jas. In je rode lingerie, wat een heerlijk lijf....ik wil je overal kussen maar ik weet niet waar te beginnen.

Ik sla mijn armen om je middel en trek je naar mij toe. Mijn stijve pik staat rechtop tegen je zachte buik. Ik streel je rug en kus je voor het eerst op je mond. Terwijl onze lippen zich openen voor elkaar voel ik je tong tegen de mijne. Je smaakt lekker, ik geniet van je, intens.

Tijdens de lange tongzoen maak ik je bh los, en terwijl onze monden even scheiden trek ik je bh over je armen en hang deze op een haakje. Ik kus je mond nog een keer en bewonder je borsten. En terwijl jij je handen onder mijn shirt laat gaan en mijn borst en rug zalig streelt neem ik beide borsten in mijn handen. Ik streel en kneed ze zachtjes, en lik aan je tepels, ze worden nat en hard. Erg hard en nat....en je trekt mijn shirt over mijn hoofd. Onze lichamen raken elkaar....ik voel je harde tepels tegen mijn huid als ik je omhels en je stevig tegen mij aandruk. Ik kus je mond, je wang, je nek, je borsten, ik zuig en bijt zachtjes aan je harde tepels. Ik zak door mijn knieen, mijn handen strelen je lichaam en mijn mond heeft je navel gevonden... Ik kus je buik en steek mijn tong in je navel. Ik lik je en kus je zachte huid. Je ruikt zo lekker...en je smaakt goed.

Als ik op mijn knieen zit, mijn broek op mijn hielen en mijn pik hard vooruit, heb ik je warme en natte plekje, waarover ik zo vaak over gedroomd heb, binnen mondbereik. Terwijl ik mijn mond tegen je venusheuvel duw, trek ik langzaam je kanten verpakking naar beneden. Mijn mond raakt je begeerlijke huid, ik ruik je vrouwelijkheid en ik begin zachtjes je kutje te likken. Ik trek je string helemaal naar beneden en je bent helemaal naakt op je jarretel, je kousen en schoenen na...... Wat een vrouw....Heerlijke vrouw.

Naarmate ik je dieper lik en kus, ruik je almaar lekkerder, je spreid je benen zodat ik overal goed bij kan. Mijn handen strelen en knijpen in je billen terwijl mijn mond je hele kutje bedekt en ik zachtjes zuig, lik, kus en geniet.

Terwijl mijn tong zich een weg naar binnen zoekt, in je natte zilte zaligheid, draait mijn duim voorzichtig rondjes over je hard geworden klitje.....Daar geniet je blijkbaar van, zo te horen aan je geluidjes. Gedempte geluidjes omdat in het hokje naast ons nog steeds iets gepast lijkt te worden. Zouden we ontdekt worden?

Ik besluit nu je harde klitje met mijn tong te verwennen en steek twee vingers in je kutje, die ik langzaam in en uit schuif.....langzaam maar steving. Met mijn andere hand streel ik je billen en zoek een weg naar je kontgaatje. Ik maak een vinger nat met je kutsappen dat zich met mij speeksel vermengt heeft. Met de natte vinger ga ik weer naar je kontgaatje en probeer deze zachtjes naar binnen te duwen.

Zodra mijn vinger naar binnen gaat in je achterste, lik en zuig ik aan je voorkant en ik voel dat je gaat klaarkomen.....alle spieren lijken gespannen en te wachten op die ontlading....het zalige gevoel van klaarkomen. "Wil je klaarkomen in mijn mond?" vraag ik fluisterend......Heftig knik je van "Ja, ja, ja" En bijtend op je tanden om maar geen oergeluiden te maken in ons pashok kom je schokkend klaar. Ik heb moeite om mijn mond op de juiste plek te houden, maar het lukt me om al je sappen op te vangen......Ik proef je en je smaakt geweldig, ik slik al je nattigheid door....ik wil je drinken....alles.

Bij de laatste schokken pers je alles wat je hebt uit je, je knikkende knieen houden je nauwelijks overeind, maar mijn handen houden je staande. En we genieten intens......en mijn pik is tot een uiterste gegroeid.

Ik kom overeind, en kus je op je mond, onze tongen ontmoeten elkaar en je proeft je eigen sappen. Je duwt mij richting het zitje in het pashokje, mijn rug tegen de muur, mijn pik steekt omhoog de lucht in. Terwijl je op je knieen gaat zitten heb je mijn harde pik al in je rechterhand en maakt zachtjes trekkende bewegingen.

Voordat ik het goed en wel in de gaten heb, heb je mijn pik al in je mond genomen. Je neemt hem flink diep in je mond, wat een heerlijk gevoel is. Zodra je merkt dat ik misschien wat te snel klaarkom stop je op net tijd met je zaadzuigende bewegingen. Je neemt mijn pik in je hand trekt zachtjes op en neer en je neemt één van mijn ballen in je mond. Je tong gaat langs elk plekje en alles voelt enorm goed.

"Ik wil je in mijn mond voelen spuiten" fluister je. Ik kan al niets meer zeggen. Je handen strelen mijn buik, mijn borst, knijpen in mijn tepels, terwijl je mond zich op en neer beweegt over mijn kloppende lul. Je bijt, je zuigt, je tong doet geweldige dingen en ik sta op springen. Na twee diepe bewegingen waardoor het leek alsof mijn eikel door je keel verzwolgen werd hield ik het echt niet meer en werd uren van geilheid uiteindelijk een ontlading die ik in tijden niet meer gehad had. Drie, vier, vijf schokken gingen door mijn lichaam, drie, vier, vijf stralen sperma werden opgevangen door de heerlijke mond van een godin.

O. zalige vrouw..... ik wil je kussen. Ik zet mijn mond op de jouwe... we openen onze monden, onze tongen vinden elkaar en ik proef mijn eigen sperma....jij proeft je eigen geile sappen.....we genieten van elkaar.....wat een avontuur...

Hoofdstuk 3

Even de monden spoelen, op een zonnig terrasje. Gezellig een beetje babbelen over van alles en nog wat, mensen kijken, genieten van de zon, van de versnaperingen en elkaars gezelschap.

Als we ons weer in beweging gezet hebben komen we langs een bioscoop. "Hee...ik heb een recensie gelezen over deze film, leek mij wel aardig. Heb je zin om even een filmpje te pakken? Het is nog net geen drie uur en hij begint dadelijk. Zijn we net op tijd". Gelukkig had je ook wel zin om even naar de film te gaan. Het is altijd vervelend om enthousiast een voorstel te doen als het niet in goede aarde valt. "Als er geen hol aan is gaan we toch gewoon weer weg, toch?"

Niet veel later hadden we onze plek gevonden, in de bijna lege bioscoop zaal. Niet gek natuurlijk, het is mooi weer, en iedereen zit buiten in de zon. Maar om in de frisse bioscoop te zitten is geen straf als het buiten zo warm is. We kiezen een plaats op de achterste rij. Aan de rechterkant van het gangpad zit al iemand op de achterste rij, dus we gaan aan de linkerkant zitten. Ergens in het midden zitten ook maar een paar mensen, zo'n zes, zeven bioscoop gangers in totaal.

Nou laat de film maar beginnen. Maar na een half uurtje blijkt al dat de recensie niet aan het verwachtingspatroon voldeed. "Wat een flut film. Vind jij deze film nog leuk?" vraag ik voorzichtig. "Nee, eerlijk gezegd, ik vind er geen bal aan," zeg je met een grote grijns. We zijn het in ieder geval eens. "Zullen we nog even blijven zitten of wil je weg?" vraag ik terwijl ik me naar rechts buig en zachtjes je nek probeer te kussen. Mijn linkerhand zoekt een weg onder je jas en streelt zachtjes over je blote buik. "Als je zo door blijft gaan wil ik nog wel even blijven," fluister je. "Gelukkig maar," dacht ik.

Terwijl ik je jas open doe en ook de andere plekjes van je blote huid streel vraag ik of je ooit zo naakt in de bios hebt gezeten. In het licht van het filmdoek zie ik je mooie gebruinde huid, en je rood kanten bh en je rode string. "Ik zal mijn jas even uitdoen," zeg je terwijl je al bezig bent het uit te trekken. De koelte van de airconditioning zorgt even voor kippenvel op je huid...ik voel het als ik je aanraak. Van je nek gaan mijn kussen over andere delen van je naakte huid. Ik ga zachtjes langs je hals, je borst. Zachte kussen en soms een likje om je huid te proeven. Mijn linkerhand zoekt als vanzelf een weg over je lichaam, terwijl mijn rechterhand door je haar gaat. Zachtjes kneed ik je borsten en voel je tepels hard tegen de kanten stof duwen. Mijn linkerhand speelt met je rechter tepel terwijl mijn mond en mijn tong je linker onderzoekt. Het speeksel maakt een natte plek op je bh. Met mijn rechterhand probeer ik achter je rug te komen om je sluiting los te maken. Je hebt dat gelijk door en je helpt een handje door naar voren te buigen en met een snelle beweging je borsten de vrijheid te gunnen. Je rode bh leg je naast je op je witte jas.

Mijn hand en mijn tong hebben nu toegang tot je onbedekte harde tepels.....en zowel hand als tong genieten van wat je te bieden hebt. Ondertussen ben ik allang vergeten dat we in een bioscoop zaal zitten, en mijn hand verplaatst zich naar het laatst over gebleven kanten ondergoed. Terwijl mijn tong zorgvuldig je borsten nat hebben gemaakt, is mijn linkerhand op weg om je vrouwelijkheid wat extra aandacht te geven. Al snel wordt het erg nat...als ik mijn hand naar mijn mond breng om je te proeven zie ik mijn vingers glimmen in het licht van de film.

Nu mijn hand daar weg is, trek je je knieen op en in een flits ligt je string ook op stoel naast je. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, zit je naakt naast me in de bios. Op je schoenen, je kousen en je jarretelgordel na. Wat zie je toch prachtig uit, het licht dat van het doek afkomt is genoeg om je lichaam te bewonderen.

"Lik me nog een keer", fluister je. "Ik wil nog een keer in je mond klaar komen". Dat laat ik me geen tweede keer zeggen en kruip tussen de stoelen, op mijn knieen ga ik voor je zitten. Gelukkig dat de rijen met stoelen verder uit elkaar staan dan bij de gemiddelde bioscoop. Ik heb ruimte genoeg om op mijn knieen te genieten van wat jij me zoal te bieden hebt.

Mijn handen strelen je buik en je borsten, terwijl ik zachtjes je schaamlippen kus. Ik lik zachtjes en zoek voorzichtig een weg naar binnen. Je bent heerlijk nat, en je smaakt zo lekker ziltig en zoet. Mijn handen kneden je borsten en knijpen plagend in je tepels, die nog harder lijken te worden. Met je handen duw je mijn hoofd in je kruis alsof je mij helemaal in je wilt voelen. Mijn tong maakt snelle bewegingen, afgewisseld met lange langzame likken over je klitje, die ook al zo hard wordt en zich naar voren duwt mijn mond in.

Ik probeer zonder veel herrie te maken je sappen op te zuigen, maar anderen moeten gehoord hebben dat ik wat anders eet dan popcorn. Ondanks het geluid van de film moeten we opgemerkt zijn. Zeker als je kreunend en schokkend in mijn mond klaarkomt, het kan niet anders dan dat de overige bezoekers dat gehoord moeten hebben. Gulzig drink ik je sappen, je sappen lopen langs mijn mond naar beneden. Ik volg ze en voel dat mijn tong je kontgaatje tegenkomt.

..een natte toestand.....ook daar. Zonder het te vragen steek in het puntje van mijn tong bij je naar binnen. In je warme, natte en nauwe gaatje. Terwijl ik nog een stukje van mijn tong in je steek, lijkt het of een volgende orgasme een tweede schokgolf veroorzaakt. Of was die nog van de eerste? Als je lichaam wat tot rust komt verlaat mijn tong je heerlijke lichaamsholte, en ga ik weer naast je zitten.

"Neuk me, nu" zeg je alsof ik geen keus heb. Terwijl je mijn broek los maakt en hem tot aan mijn enkels naar beneden trekt. "Doe je shirt ook maar uit", zeg je terwijl je hand mijn stijve pik grijpt en hem zachtjes begint af te trekken. Als ik mijn shirt uit heb en hem naast me op de stoel leg, zie ik dat we allebei naakt zijn. Het valt me nu ook weer pas op dat we in een bioscoop zitten, Ik was het helemaal vergeten. Nadat mijn pik onder het genot van je hand, de juiste stijfheid had bereikt, kwam je uit de stoel om je op mijn schoot te laten neerdalen. Met je hand begeleid je mijn pik richting je warme, natte kutje. Ik voelde hoe je jezelf over mijn pik liet heenzakken. Langzaam, gleed mijn kloppende lid bij jou naar binnen. Langzaam maar steeds sneller liet je jezelf over mijn lul glijden. Ik voelde hoe je de spieren van je vagina spande, en weer deed ontspannen, het maakte het gevoel van in je te zijn alleen maar fijner. Wat een vrouw.....een droom vrouw.

Ik voelde hoe je jezelf weer naar een orgasme aan het toe werken was. Ik voelde elke beweging die je binnenste aan het maken was. Je kneedde mijn lul met je zalige kut, ik voelde je nattigheid over mijn pik en het voelde of ook mijn ballen in je lichaamsvocht gedrenkt waren. Het duurde niet lang voordat je weer klaar kwam....ik voelde alles gebeuren in je zalige lichaam.

Terwijl je bij kwam van de inspanning, en je jezelf achterover liet vallen tegen mij aan, sloeg ik mijn armen om je heen om je stevig vast te houden. Allebei nog nagenietend van wat gebeurd was. Toen ik mijn hoofd naar links draaide zag ik hoe de jongen op de achterste rij bezig was naar ons te kijken, en met een flinke erectie in zijn hand. Ik had hem niet eerder gezien maar het licht van het doek liet nu duidelijk zien waar hij mee bezig was. We hadden hem duidelijk zichtbaar goed bezig gehouden. Jij lag nog nahijgend te genieten en had hem blijkbaar niet gezien.

Ik herinnerde mij een email waarin je schreef dat je wel eens met twee mannen seks wilde hebben. "Dit is je kans", zei ik zachtjes tegen je. "Wat bedoel je?" vroeg je. Nadat ik de jongen gewenkt had, hij wist blijkbaar precies wat de bedoeling was, was hij met zijn broek op zijn knieen naar ons toe geslopen.

"Wil je helpen om de droom van deze lieverd uit te laten komen?" vroeg ik terwijl het één en ander wel duidelijk was voor de jongen. Met beide handen hielp ik je omhoog waardoor mijn nog steeds stijve glimmende pik uit je kutje tevoorschijn kwam. En nat van je geile sappen nam ik mijn pik in mijn hand en duwde mijn gezwolle eikel tegen je kont gaatje. Door de natte toestand van je beide lichaamsopeningen had mijn pik maar even weerstand, en gleed mijn lul langzaam je kont in. Je liet je volledig gaan en je zat op mijn pik, die tot aan mijn ballen verdwenen was in je nauwe gaatje.

Je zette je voeten op mijn knieen, terwijl de jongen, wiens naam we nooit zullen weten, positie had gekozen tussen de rij stoelen voor ons en de stoel waarop wij zaten. Terwijl ik diep in je achterste zat voelde ik hoe de jongen zijn pik diep in je voorste opening aan het proppen was. Ik voelde nu ook hoe hij direct hard en zo diep mogelijk in je begon te stoten. Ik voelde zijn pik tegen de mijne, er zat weinig tussen. Het was een vreemd gevoel, maar wel een geil gevoel, om zo te voelen wat er allemaal van binnen gebeurd bij je.

Report Story

byEddySpaghetty© 0 comments/ 3161 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel