tagIncest/TaboeFamiliebanden 01

Familiebanden 01

byBiancammmm_NL©

Het is alweer een aantal jaren geleden, mijn zus was net verloofd en mijn ouders hadden daarom besloten een tuinfeest te organiseren. We woonden in een kleinere plaats in het oosten des lands, waar de huizen ook nog daadwerkelijk tuinen hadden en niet van die betegelde luchtplaatsen zoals de tuinen in de grotere steden er wel uitzagen. Samen met m'n moeder en m'n zus, had ik de tuin versierd met ballonnen en slingers, terwijl m'n vader de barbecue uit de schuur haalde en samen met mijn broers daarvoor al het benodigde klaarlegde.

Het was een prachtige zomerdag en het beloofde nog tot laat in de avond warm te zijn. Suzanne en haar Erik waren dolgelukkig met elkaar en staken dat niet onder stoelen of banken. Ik werd er altijd wat chagrijnig van. Dat constant aan elkaar zitten en het elkaar ongegeneerd staan te zoenen. OK, dat bleef bij brave kusjes wanneer anderen in de buurt waren, maar ik was ze al een aantal keren in de keuken of hal tegengekomen - waar ze dachten even alleen te zijn - en waar ze elkaar dan heftig stonden te tongen. Mijn broers Martin en Richard plaagden mij daar iedere keer mee. Zeiden dat ik jaloers was. Dat wanneer ik wat liever was, ik ook wel een vriendje kon krijgen. Ik had al wel wat vriendjes gehad, maar nog nooit iets langdurigs. Ik was dan ook een aardig stukje jonger dan mijn zus, iets waar ook wel regelmatig grapjes over gemaakt werden. Mijn zus was toen 26, mijn broers 27 en 23. Ik was blij eerder dat jaar 18 geworden te zijn en ein-de-lijk te mogen leren auto rijden en wat later thuis te mogen komen, wanneer ik uit ging. Eigenlijk wilde ik heel graag het huis uit, maar aangezien ik in Zwolle studeerde en dat prima te bereizen was, was dat wat mijn ouders betrof, voorlopig geen optie.

Suzanne was ook pas laat het huis uitgegaan. Pas in het laatste jaar van haar studie, toen ze Erik had leren kennen. Ik weet dat papa dat eerst niet zo leuk vond, maar naarmate hij Erik beter leerde kennen en Suzanne beloofde - en haar belofte nakwam - om nog regelmatig langs te komen, gaf hij brommend toe aan het feit dat een van zijn meisjes het nest ging verlaten. Richard woonde net als ik nog thuis, Martin had een flatje in de stad, maar kwam regelmatig voor een weekend thuis. Zeker als Suzanne er ook was. Die twee waren altijd dikke maatjes geweest. Soms bijna slaande ruzie, maar daarna weer gezellig samen op de bank. Ik snapte dat nooit zo. Suzanne glimlachte dan altijd naar me en zei dan iets als: "Je bent ook nog zo jong..."

Ik heb me altijd een beetje als de vreemde eend in de bijt gevoeld en hoewel ik goed met m'n ouders overweg kon, was het duidelijk dat - in ieder geval bij papa - Suzanne favoriet was. Met spelletjes mocht ik ook niet altijd meedoen. Dan gingen de andere spoorzoeken in het bos bijvoorbeeld, maar dan mocht ik niet mee, omdat ik 'te klein' was. Mama troostte me dan altijd en vertelde me dat er genoeg kinderen in de buurt waren waar ik mee kon spelen, maar ik wilde zo graag met mijn broers en zus mee. In tegenstelling tot hun, kon ik ook niet wachten om op kamers te gaan, maar zoals gezegd, vonden mijn ouders dat niet nodig. Suzanne had altijd op en neer gereisd, dus dan kon ik dat ook wel.

"Wat maak je je er toch druk om," vertelde m'n zus me op een avond, toen ik een jaar of 17 was en weer m'n zin niet had gekregen. "Hier hoef je je eigen potje niet te koken, je hoeft niet elk weekend met vuile was te zeulen en het geld van je bijbaantje spaar je meest op, want zo'n feestbeest ben je niet."

"Maar papa-"

"Papa bedoelt het goed, die houdt je gewoon het liefst thuis. Je weet hoe hij reageerde toen ik het huis uit ging."

"Jawel, maar-"

"Papa is ook gek met jou, dat weet je toch?"

"Jawel, maar-"

"Niks maar, mama vindt het ook fijn dat je nog thuis bent. Gewoon hier nog een jaartje of zo blijven, dan ben je wat ouder, doen ze minder moeilijk."

Dat was ruim een jaar geleden. Suzanne woonde eerst op kamers en daarna al snel bij Erik in. Martin kwam wat minder vaak thuis en Richard was Richard: vond het wel makkelijk dat mama voor het eten enzo zorgde en bleef zo'n eeuwig puberend figuur, die altijd zonder kloppen mijn kamer binnen kwam stormen en dat meestal zo voor elkaar kreeg, dat ik me net stond om te kleden wat standaard leidde tot een flinke ruzie met een hoop geschreeuw en gegil van mijn kant en een brede grijns van zijn kant, totdat papa of mama kwamen kijken wat er aan de hand was. In beide gevallen, werd hij dan resoluut weggestuurd. Papa keek me meestal glimlachend aan en knipoogde voordat hij de slaapkamerdeur achter zich dicht trok. Mama liep meestal mopperend achter Richard aan, hem vertellend, dat hij moest leren kloppen en niet zomaar mijn kamer binnen moest gaan en of hij het dan nooit leerde.

Ik vond het allemaal ontzettend irritant. Ik hield van mijn privacy en het idee dat mijn broer m'n kamer in kwam terwijl ik net in m'n BH en slipje stond, daar kon ik helemaal niet tegen. Sowieso had hij daar niks te zoeken, maar ik voelde me ook nog wat ongemakkelijk met mijn lichaam. Ik was altijd een beetje een jongensachtig meisje geweest. Suzanne had donker, schouderlang haar, droeg jurkjes en rokjes, wat dieper uitgesneden bloesjes e.d. en een mooi, egaal gebruind lichaam waar ik jaloers op was: lange benen, slank, mooie stevige borsten.

Jarenlang was ik kort, stevig en plat geweest. Liep ik het liefst in spijkerbroeken en T-shirts en had ik altijd wel een schram, schaafwondje of blauwe plek op een arm of been. Mama verzekerde me, dat het allemaal nog wel goed zou komen, dat ook zij een laatbloeier was geweest, maar ik had de hoop opgegeven om nog ooit verder te komen dan een kleine B-cup. Maar mama had gelijk gehad. Veel langer ben ik niet geworden, mijn haar is nog steeds jongensachtig kort, maar mijn stevige bouw, wordt nu omschreven als atletisch en wanneer ik naar beneden kijk, zie ik een bescheiden C-cup.

Suzanne had me overgehaald om voor het feest een rok te dragen en uiteindelijk had ik in de winkel een spijkerrok gekocht. Ik had heel lang staan twijfelen over de lengte en uiteindelijk voor een model gekozen, dat tot even boven de knieën kwam. Een shirtje erbovenop en eigenlijk voelde dat niet eens zoveel anders dan een spijkerbroek met T-shirt. Suzanne keek me wat meewarig aan, toen ze me zag, maar lachte vervolgens en zei:

"Het begin is er in elk geval. Je draagt een rok!"

Richard en Martin moesten er natuurlijk grapjes over maken, maar mama vond dat ik er mooi uitzag en papa keek me goedkeurend aan.

Het werd een heel gezellig feest. Er waren veel mensen. Vooral familie en vrienden en nog wat buren. Ik was me toch wel erg bewust van de rok die ik droeg en beeldde me in, dat vooral papa regelmatig mijn kant op keek. Het feest was een succes. Iedereen vond het gezellig en onder het genot van een hapje en diverse drankjes werd het alleen maar uitbundiger en gezelliger.

Toen ik terug kwam van een wc-bezoek trof ik Suzanne en Erik op de trap aan, zij half liggend op de treden met haar benen wijd, terwijl hij tongend en al onder haar jurkje aan het graaien was.

"Jee, Suus! Kan dat niet ergens anders?" riep ik uit. Erik keek even op, maar ging onverstoorbaar verder en begroef zijn gezicht in haar decolleté, terwijl Suzanne haar gezicht mijn kant opdraaide.

"He, zusje.... Je zou dit eens moeten proberen... Word je minder gespannen van! Oh god, Erik, ja!"

Ik draaide me om, om te maken dat ik weg kwam. Veel ervaring mocht ik in dit opzicht dan niet hebben, maar ik was slim genoeg om te weten, dat geen van beiden zich nu nog in kon houden en dat wanneer ik niet wou zien, hoe mijn zwager mijn zus op de trap ging liggen neuken, nu een goed moment was om weg te gaan. Ik liep de gang door richting de keuken waar ik papa tegen het lijf liep.

"Alles goed, meisje?" vroeg hij en ik schudde mijn hoofd en probeerde langs hem heen te lopen.

"He lieverd, wat is er?" papa had mijn arm gepakt en hield me tegen.

"Niks... gewoon... Suzanne en Erik..."

"Staan ze weer te vrijen?" papa schudde zijn hoofd.

"Ja... zoiets..."

"Ze zijn verliefd, meisje, zo zou jij ook doen als je een vriendje had."

"Nietes!" ik was daarvoor veel te privé. Papa lachte naar me.

"Tuurlijk wel, en zeker met wat drank op... word je lekker los."

"Nou, zo los hoeft van mij niet..."

Ik probeerde me los te trekken, terwijl papa zijn wenkbrauwen op trok.

"Hoe bedoel je dat?"

"Uhm.. niks, laat maar. Kan ik helpen dragen?" en ik wees naar de kratten bier die op het aanrecht stonden. Papa negeerde me, zijn blik op de deur naar de gang gericht, zijn hand nog op mijn arm.

"Pap?"

Hij begon naar de deur te lopen. Ik wou hem tegenhouden, maar hij trok me mee.

"Papa!"

"Stil...," zijn stem rustig, maar commanderend. Ik wist beter dan hem tegen te spreken. Stilletjes liepen we de gang in en het was meteen duidelijk hoe ver Suzanne en Erik gevorderd waren. Het gehijg en zacht gekreun waren niet te missen.

"Oh Erik....," hoorde ik Suzanne kreunen, terwijl er duidelijk een dof, kloppend geluid te horen was. Papa liep voorop, maar langs zijn arm heen, kon ik de blote kont van Erik op en neer zien gaan tussen de benen van mijn zus. Uit dat beetje ervaring dat ik had, wist ik dat het geluid dat ik hoorde, zijn ballen waren die tegen haar billen aansloegen. Mijn zus begon steeds harder te kreunen en Erik leek het tempo op te voeren, het ketsende geluid sneller en sneller. Zijn eigen gehijg zwaarder.

Ik dacht dat papa boos zou worden. Dat hij kwaad tegen ze zou roepen en schelden en vragen waar ze toch in godsnaam mee bezig waren. Dat ze toch niet midden in huis, op de trap!, konden gaan liggen neuken. Ik had verwacht, dat hij Erik kwaad van mijn zus af zou trekken, maar papa deed niets van dit alles. In plaats daarvan draaide hij zich naar me om. Een glimlach op zijn gezicht, een wat glazige blik in zijn ogen, waarvan ik aannam, dat het door de alcohol kwam.

"Kom meisje," zei hij zachtjes en trok me mee terug naar de keuken. Ik volgde stomverbaasd, maar gedwee. Nog enigszins gegeneerd van wat ik net gezien had. En niet zozeer omdat ik het gezien had, maar omdat papa naast me had gestaan en precies hetzelfde had gezien.

"Papa..."

Papa duwde me richting bijkeuken, waar de wasmachine en diepvrieskist onder andere stonden.

"Papa?"

Ik voelde me ineens wat ongemakkelijk. Vooral toen papa de deur achter zich dicht trok.

"P-pap?" vroeg ik aarzelend en hij glimlachte naar me. Hij had m'n arm nog steeds beet en trok me mee naar het raam. Hij keek even door de vitrage naar buiten en zag dat het feest nog in volle gang was. Veel gepraat en gelach, muziek die hard aan stond. Hij leek tevreden toen hij zich weer naar me omdraaide en zijn grip wat versoepelde. Met zijn duim streek hij over mijn bovenarm, zijn andere hand kwam naar mijn gezicht.

Ik voelde een raar gevoel in mijn onderbuik. Hetzelfde als met Edwin, de enige jongen met wie ik ooit seks had gehad, maar toch ook anders. Mijn hart begon luid te bonzen en ik was me ineens superbewust van papa zijn aanrakingen. Hij had m'n arm losgelaten en streelde deze nu, terwijl zijn andere hand mijn gezicht aanraakte, m'n wang streelde, zijn duim die over m'n lippen ging. Het had een bizar, magisch effect op me.

"P-papa...," fluisterde ik, m'n stem niet meer vertrouwend. Ik voelde me paniekerig en op hetzelfde moment wilde ik nergens anders zijn.

"Mijn lief, klein meisje," papa lachte flauwtjes, "Zo'n grote meid nu..."

Het was me niet duidelijk of hij het over Suzanne of over mij had. Zijn hand gleed langs m'n arm naar beneden en pakte mijn hand. Kneep erin. Bijna geruststellend.

"Papa heeft zo'n zin in je...."

Ik moest ineens een paar keer flink slikken. De bijkeuken werkte ineens benauwend. Warm. Ik kreeg moeite met ademhalen. Hij kneep nog een keer in m'n hand. Steviger. Langer. Ik wou me lostrekken en weglopen, maar zijn hand lag nu in m'n nek, terwijl hij mijn hand naar zich toetrok.

"Voel maar...."

Ik voelde de ruwe stof van zijn spijkerbroek en de harde, dikke bobbel eronder. Ik wilde m'n hand wegtrekken, maar papa hield stevig vast.

"Papa!" ik probeerde me los te wurmen, maar hij had me tegen de wasmachine aangeduwd en drukte me er bijna bovenop. Zijn hand stevig in m'n nek, een knie tussen mijn benen en zijn hand die de mijne over zijn kruis liet gaan. Hij begon zachtjes te hijgen.

"Mmm ja schat.... Lekker... Voel hoe hard papa voor je is.... Toe maar..."

"P-papa..." ik wou zeggen, dat ik niet wou, maar op hetzelfde moment.... Ik wist dat het fout was. Dat papa's dit niet met hun dochters hoorden te doen en op hetzelfde moment... Dit effect had Edwin nooit op mij gehad.

"Papa heeft al zo lang zin in je schat... " zijn gezicht kwam dichterbij en toen voelde ik zijn vochtige lippen in mijn nek. Het puntje van zijn tong dat m'n huid aanraakte, het lichte zuigen van zijn lippen.

"Oh papa...," mijn lichaam reageerde vanzelf. Ik liet me tegen hem aanleunen. Zijn hand gleed van m'n nek naar beneden, streelde m'n rug terwijl zijn lippen over m'n kaak naar m'n mond gingen.

"Meisje toch....," zijn tong tussen mijn lippen, voorzichtig, harder toen ik niet meteen reageerde, papa zijn tong die mijn mond ingleed, mijn tong opzocht, zijn lippen die de mijne bijna pletten, doordat zacht en voorzichtig overgingen op ruwer en harder. Zijn hand die grip kreeg op een bil en daar stevig in kneep. Zijn andere hand ging naar mijn andere bil en hij drukte zich stevig tegen me aan en er was geen enkele twijfel over de harde bobbel die tegen mijn onderbuik aanduwde.

Bijna automatisch gleden mijn handen naar boven, om papa zijn nek heen. Ik was van de wereld.

"Heb jij ook zo'n zin in papa, lieverd? Hmm? Zo lekker geil geworden van je zus en Erik?" hijgde hij zachtjes in m'n oor.

"J-ja...," de stem leek niet van mij.

"Had je mee willen doen?" een kus in m'n nek, handen die m'n billen hard kneedden, "Mmm? Lijkt je dat lekker? Met je zus en zwager meedoen?"

Ik wist het niet. Ik wist niks meer, behalve dat m'n slipje nat werd en ik alles zou doen wat papa van me zou vragen. Zijn tong kwam weer in m'n mond en we tongden heftig, terwijl papa zijn harde, nog verstopte paal tegen m'n buik aanwreef.

"Lekker met z'n drieen? Suusje is zo lekker.... komt zoveel.... Ohh....," hij kreunde in m'n oor, "Suusje was zo goed voor papa.... Wil jij ook zo goed voor papa zijn?"

Hij keek me ineens aan. Zijn ogen donker en ik herkende de blik nu. Edwin zijn ogen hadden ook zo donker gestaan net voordat hij zich bij mij naar binnen begon te stoten.

Papa en Suzanne?

Hij leek de blik in mijn ogen te lezen en lachte zachtjes.

"Alles wat ze weet, heeft ze van mij....," een natte, warme kus op mijn mond, "En Erik.... houdt wel van delen...." de kus verdiepte zich. Zijn handen om mijn gezicht. Hij keek me aan.

"Jongens als hij.... kunnen nog veel leren van een ervaren vent als ik....," zijn duimen streelden mijn gezicht, "En Suus vindt het maar wat lekker... Wil altijd meer.... En nu jij.... in je rokje en strak shirtje.... mooie tieten... echt een meisje nu, hè? Een meisje voor papa...."

En hij drukte zich weer tegen me aan, zijn handen zochten onder mijn rokje naar mijn slipje. Zonder enige aarzeling gleed zijn hand voor over mijn buik heen naar onderen.

"Goed zo!" papa gromde goedkeurend in mijn oor, toen zijn vingers de vochtige plek in mijn slipje voelden. Zijn mond gleed weer over de mijne, terwijl zijn hand ruw over mijn nat slipje heen en weer gleed, mijn klitje beroerend en de ingang van mijn kutje stimulerend. Ik voelde hoe het geil uit me stroomde tijdens een eerste, klein orgasme en papa kreunde goedkeurend.

Ik hield me aan hem vast. Drukte me op zijn hand. Zo fout. Zo lekker.

"Ik wil je neuken," papa zijn stem zachtjes, maar zeker in mijn oor, "Maak m'n broek open."

Ik keek hem twijfelend aan. De paniek kwam weer opzetten, maar papa drukte zijn vingers dieper mijn kutje in, zijn duim op m'n klitje.

"Je wilt een grote meid voor papa zijn, toch?"

Ik kon alleen maar knikken. Mijn hoofd rood als een biet.

"Wil je papa zijn lul niet zien?"

"J-j-jawel....," m'n stem trilde. Papa grijnsde.

"Goed zo," hij liet me los en ik begon met trillende handen aan zijn riem te sjorren om vervolgens zijn knoop proberen los te krijgen. Papa leek het wel lekker te vinden, dat het wat lang duurde. Toen ik de gulp opentrok, voelde ik de druk erachter. Papa trok zelf zijn broek wat naar beneden, toen zijn onderbroek en daar zag ik voor het eerst papa zijn stijve paal. Ik merkte hoe mijn ademhaling veranderde, zwaarder werd. Mijn kutje trok samen.

"Oh papa...."

Wat was hij mooi! Edwin zijn paal was langer wanneer hij stijf was, maar dunner. Papa was wat korter, maar dikker en de knop... Voor zover ik dat in het schemerlicht in de bijkeuken kon zien, was hij zo rood aangelopen, dat het paarsig leek. En zo dik! En met het schijnsel van buiten kon ik zien dat de kop glom van het voorvocht. Papa had echt zin....

"Oh papa...," herhaalde ik zachtjes terwijl ik vol bewondering toekeek terwijl zijn hand om zijn paal legde en langzaam op en neer begon te glijden. Toen pakte hij mijn hand en legde deze erom heen. Opnieuw gleed zijn hand op en neer, maar nu met mijn hand ertussen. Mijn duim liet ik over de knop gaan, het vocht uitsmerend.

"Hmmm, ja....," papa kwam dichter tegen me aan, zijn handen onder mijn shirtje, mijn BH losmakend, terwijl mijn hand op en neer bleef gaan. Hij trok m'n shirtje omhoog, zodat hij m'n tieten kon zien. Mij BH hing er nu los onder.

"Verdomme," gromde hij en vervolgens boog hij voorover, om zijn mond over een deel van m'n linkerborst te laten zakken. Ik voelde papa likken en zuigen en voorzichtig in mijn tepel bijten. Ondertussen leek zijn paal nog harder te worden. Ik liet een hand door papa zijn dunner wordende haar glijden, drukte hem dieper om mijn borst. Papa maakte een goedkeurend geluid.

Opeens gleden zijn handen terug onder mijn rok en voordat ik iets kon zeggen, had hij m'n slipje naar beneden getrokken. Ik hoorde wat scheuren, voelde de stof in mijn huid snijden en toen hield papa mijn slipje vast. Hij tongde me diep en stopte m'n slipje weg. Zijn hand ging terug naar het plekje tussen mijn benen. Warm. Nat. Klaar. Zonder aarzelen duwde hij een vinger naar binnen. Ik kreunde in zijn mond, duwde me tegen hem aan.

"Schatje.... papa gaat je nu neuken, mmm? Papa gaat zijn lekkere dikke lul in je schuiven. Heb je zin in papa zijn lul? Hmmm? Heb je zin?"

"J-ja...."

Oh god, ja! Maar....

"P-papa?"

Zijn handen weer op mijn billen, me tegen zich aan trekkend, zijn paal die een nat spoor op mijn buik achterliet.

"Mmm?"

"Mama? W-wat als mama...."

"Shh....," weer een diepe tongzoen, "Mama hoeft dit niet te weten, hmmm? Ons geheimpje..."

"Mmm ja....," ik voelde hoe zijn vinger weer naar binnen gleed, "Oh papa...."

Papa trok me naar zich toe en draaide me met m'n rug naar de muur. De muur voelde koel tegen m'n rug, papa zijn knop leek hitte uit te stralen. Zijn warme adem in mijn gezicht.

"Je hebt al eens geneukt, hè?"

Ik knikte alleen maar. Een paar keer. Kort. Heftig. Gehaast. Te bang om betrapt te worden. Papa keek me aan.

"Edwin?"

Ik knikte. Hij bukte en haakte een arm onder m'n linkerbeen.

"'t Wordt tijd dacht je geneukt wordt door een man. En wie kan je beter neukles geven, dan je eigen papa, hmm?"

Ik voelde hoe zijn lul tegen m'n kutje aanduwde. Deze werd meteen weer natter. Over papa zijn schouder en door de vitrage zag ik de gedaanten van mensen aan de andere kant van het raam staan. Ik hoorde stemmen. Richard en Martin? Oom Henk? Papa lachte naar me. Ik begon te twijfelen. Wat als mama erachter kwam? Wat als Richard en Martin ons hoorden? Dit was fout....

"Papa... ik wil niet meer..."

Papa keek me aan.

"Ik.... we kunnen dit beter niet- Aaah!"

Papa drukte in een keer zijn dikke lul mijn krap poesje in. Ik schreeuwde het uit. Niet zozeer van pijn, ik was nat genoeg, maar papa was zo dik, mijn poesje werd veel meer opgerekt dan bij Edwin en papa drukte echt heel diep door, zodat ik zijn ballen tegen me aan voelde drukken en ik wist dat hij er helemaal in zat. Papa begon wat heen en weer te wrijven en trok hem er dan bijna helemaal uit.

Report Story

byBiancammmm_NL© 3 comments/ 12981 views/ 1 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel