tagRomans en NovellasHet Verjaardagsgeschenk 08

Het Verjaardagsgeschenk 08

byTibor_Labia©

'Vanmiddag komt Leo langs,' zei Paula twee dagen later, 'om zijn vakantiefoto's te laten zien. Hij is naar New York geweest.' Ik was helemaal niet zo blij met haar eigengereide optreden en vertelde haar dat zonder omwegen.

'Ik wil niet dat jij zomaar iedereen uitnodigt zonder mijn medeweten. Natuurlijk is Leo welkom, maar ik wil wel zelf de tijd bepalen en de toestemming geven.'

'Meester, het spijt me.'

'Meer dan je beseft.' Ik knikte met mijn hoofd naar de trap. 'Naar boven.'

Bovengekomen deed ik Paula een blinddoek om en vervolgens liet ik haar naakt op ons bed liggen. Met de handboeien ketende ik haar polsen en enkels alle vier aan dezelfde bedstaander vast, zodat haar knieën bijna in haar oksels lagen en haar onderlijf wijd open en bloot en volledig voor mijn straf beschikbaar kwamen te liggen. Ik pakte een lange ganzenveer en begon Paula te kietelen. Eerst heel voorzichtig over de binnenkant van haar dijen, wat meteen een verschrikte reactie opleverde. 'Nee! Niet dat! Ik ka-ka-kan niet tegen kie-hie-telen!'

'Daar had je eerder aan moeten denken.' Ik bleef heel rustig en systematisch met de veer over haar lichaam glijden. Paula reageerde op iedere aanraking alsof ze een elektrische schok kreeg.

'Nee, Meester! Echt.'

'Ik geloof je.'

Nu ging ik met de veer richting anus en ik stimuleerde het stukje huid tussen kut en gat. Paula ging, ondanks haar penibele situatie, als een razende tekeer en haar lichaam verkrampte in spasme na spasme. Wat ze ook deed, hoe ze ook kronkelde, er was geen schijn van ontsnapping mogelijk. Hikkend van de vreugdeloze lach schokte ze en toen ik met het puntje van mijn veer langzaam richting schaamlippen kroop, sloeg haar het angstzweet aan alle kanten uit. Ik had, zelfs met het prachtige zomerweer van de voorafgaande weken, Paula nog nooit echt zien transpireren, dus moest ik dit fenomeen aandachtig bestuderen. Onverminderd ging ik verder met mijn bestraffing en allengs opdringeriger werd mijn veer, die nu de binnenkant van haar wijd geopende en kletsnatte vagina teisterde.

Snikkend en kreunend kronkelde Paula onder mijn aanrakingen. Dreigend zei ik: 'Je komt niet klaar, is dat heel goed begrepen? Als ik merk dat je klaarkomt naai ik je tepels aan elkaar met ijzergaren.' Dat was natuurlijk een loos dreigement, maar ik was zelf zodanig opgewonden geraakt dat ik me nog maar met grote moeite in kon houden.

'M-m-moet-nie-kla-ha-ha-ko-men-Mee-he-ster-moet-plas-sen.'

Dat moest ik zien! Meteen hield ik op met kietelen en ik kneep zo hard als ik kon in Paula's binnenste schaamlip. Dat was zo onverwacht dat mijn slaafje een rauwe kreet slaakte en ik zag hoe ze in haar onderlip beet. Ik liep naar de badkamer en kwam terug met een zeiltje, dat ik onder Paula's billen uitspreidde. Daarna ging ik onverminderd verder met de vaginale stimulatie per ganzenveer. Manisch met haar hoofd schuddend snikte Paula en smeekte me te stoppen. Ik hield niet op, integendeel. Elk stukje van haar intieme anatomie werd een prooi voor de witte veer, die aan zijn punt steeds natter werd. Ik maakte ovaaltjes om haar buitenste lippen, eroverheen en erin. De veer stimuleerde haar clitoris en de huid tussen schaamlippen en dijen. Aandachtig streek ik over haar anus en dan weer in haar kut, die nu als een razende trok en schokte, alles om maar te ontsnappen aan het steeds intenser wordende gekietel.

'Ik kan niet meer! Ik moet,' schreeuwde Paula, 'ik moet plas-has-sen!!'

En jawel! Daar spoot een gouden straaltje over haar aarsgat, over haar omhooggekromde billen, klaterde op het zeiltje en sijpelde gedeeltelijk ernaast. Ik hield op met kietelen en kneep ter afsluiting nog een keer heel gemeen in haar kittelaar. Toen maakte ik Paula los en snauwde: 'Opruimen, die rotzooi. Bah, wat een smerigheid.' Daarna ging ik naar beneden, Paula alleen achterlatend.

Toen mijn slaafje een half uur later de zitkamer in kwam vroeg ik, zonder van mijn beeldscherm op te kijken: 'Hoe laat kwam Leo?'

'Over een uurtje ongeveer.'

'Goed zo.' Ik glimlachte koud. Paula's straf was nog niet voorbij.

Ik droeg haar op om in haar normale tuinkleding in de tuin te gaan zitten - naakt dus. Ikzelf ging ondertussen verder met mijn werk. Het fijne van programmeren is dat je het overal en altijd kunt doen, zolang je maar een laptop in de buurt hebt. In het uurtje dat we op Leo wachtten, verdiende ik driehonderd euro. Dat is nu eenmaal mijn uurtarief als topfreelancer. Nu en dan glipte de naakte gedaante van Paula naar het keukentje om voor zichzelf en mij een espressootje te maken. Allengs begon ik wat vriendelijker te reageren.

'Meester?'

'Hm?'

'Straks, als Leo komt, moet ik dan... mag ik dan...?'

'Jij blijft gewoon lekker in je blootje, lieverd.'

'Oh, Meester!' Ik denk dat Paula op dat moment het een en ander begon te begrijpen.

'Oh jawel,' zei ik laag. Een rilling van geile anticipatie trok door mijn lijf, en ik zag hoe Paula angstig om zich heen keek. We hadden het er in het begin wel eens over gehad, maar omdat ik maar steeds helemaal geen aanstalten gemaakt had in de richting van Leo, was wat Paula betreft de dreiging een beetje voorbij de horizon verdwenen. Wat een kolossaal misverstand zou dat blijken te zijn!

Hoe stond het eigenlijk met Paula's oudere broer? Leo, zo had Paula op een dag uitgelegd, keek de laatste maanden een beetje onzeker de wereld in. Fel had ze zichzelf aangevuld: 'En dat is toch zo'n onzin! Hij heeft helemaal geen reden voor onzekerheid!' Vrouwen vonden hem sexy, had Paula me verzekerd, maar hijzelf was niet erg doortastend van aard. De paar keer dat ik hem gesproken had, was hij niet erg uitgesproken geweest. Slechts over computers, ons beider specialisme, was hij een beetje losgekomen.

'Of misschien moet ik zeggen dat hij onzeker geworden is, vroeger was hij niet zo.' Paula legde uit dat het heel goed mogelijk was dat zijn liefdeleven een beetje een dipje bereikt had toen, driekwart jaar geleden, zijn relatie met Tooske tot een abrupt einde gekomen was.

'Dat heeft hem zo te zien nogal aangegrepen,' had Paula verteld, 'want sedertdien heb ik hem niet meer met vriendinnetjes gezien.'

Het deed haar veel verdriet, want ze hield van haar broertje.

Het was half vijf toen ik Leo binnenliet en een biertje gaf. Hij was een aantrekkelijke, moderne jongen met wild haar dat alle kanten uit groeide. Een baard van drie dagen gaf zijn kaken iets zelfverzekerds, dat weer gelogenstraft werd door de vriendelijke, ietwat timide mond. Een stoere zonnebril kon niet het gevoel wegnemen dat hij een zachtaardige jongen was. Er hing een Ankh aan een leren koordje om zijn nek. Zoals iedereen in dat jaargetijde was hij luchtig gekleed: shorts, een polo, gympjes. Zijn bruine benen waren gespierd van het tennissen of windsurfen.

Hij was op een kruk aan mijn wanstaltige eetbar gaan zitten en dronk zijn bier uit de fles terwijl ik het ijs in mijn whiskyglas liet rammelde. Na wat gebabbel over koetjes en kalfjes schonk ik een witte wijn in en knikte ik naar de tuin. 'Kom je mee?'

Op dat moment meende ik een flits te zien in zijn ogen. Het was, bedacht ik, helemaal niet ondenkbaar dat hij zojuist nog vanuit zijn eigen kamer zijn zusje naakt in onze tuin had zien liggen. Waarom hij dan niet quasi onschuldig via het steegje achterom was komen lopen, met een goede kans om Paula te verrassen, begreep ik niet. Decorum? Schroom?

Hoe dan ook, hij was direct bereid om met me mee te gaan, de loomwarme tuin in.

Paula lag, schijnbaar onaangedaan, te bakken in de zon. Ze begroette haar broer met een monter: 'Haai, Leo!'

Er waren ondertussen geen kleurverschillen meer over haar lichaam. Haar borsten en kruis waren net zo bruin als haar buik en armen. Ze had een soort huid die, geholpen door een dure factor 10, heel rustig en egaal bruinde. Met grote toewijding schoor ze haar venusheuvel nog steeds spiegelglad en zoals ze daar lag, gezond en warm en zacht en onzegbaar prachtig, wilde ik haar eigenlijk meteen bespringen. In een ooghoek hield ik Leo in de gaten en het kon me niet ontgaan dat ook hij bij de aanblik van zijn naakte zus heel opgewonden raakte. Paula had me verteld dat hij haar best ooit topless gezien had, en waarschijnlijk had hij haar ook wel eens stiekem begluurd toen ze, nog volledig van schaamhaar voorzien, naakt aan het zonnen was en zich alleen waande, maar ik wist zeker dat hij haar nog nooit van zo dichtbij en zo en detail had kunnen bestuderen. Om hem een beetje te plagen en om te peilen hoe dringend hij zijn zus wilde bekijken, bood ik Leo een tuinstoel aan die zodanig geplaatst was dat hij zijn hoofd zeker negentig graden moest draaien om een glimp van de naakte verrukkingen van Paula te kunnen opvangen. Ik ging tegenover hem zitten en had dus wel volledig uitzicht over mijn gedienstige slavinnetje.

Ik begon de arme jongen honderduit te ondervragen over zijn New York reisje en even werd hij afgeleid en dwaalde hij weer rond in die immense, drukke stad. Met drie andere jongens van de Universiteit hadden ze in een week tijd alle plekken gedaan die debuterende toeristen in die stad altijd doen. U kent ze net zo goed als iedereen.

Of ze alleen met kerels waren geweest, informeerde ik.

'Ja. Er zitten bijna alleen jongens in onze studiegroep.' Leo haalde een beetje gelaten zijn schouders op. 'Meiden houden nog steeds niet zo van techniek en computers.'

'Heb je een vriendin?'

'Even niet. Ik zoek nu naar woonruimte, dat gaat op dit moment voor.'

'Snap ik.'

Er viel een stilte. Paula zei weinig en lag maar een beetje op haar zonnebed af te wachten. Ik wist niet goed wat ik nu moest doen. Leo was waar ik hem hebben wilde en Paula ook, maar hoe nu verder? Ik zag wel hoe de jongen zijn hoofd telkens naar rechts wendde en pogingen deed om iets van zijn zusje te zien te krijgen, dus besloot ik om in ieder geval te stoppen met plagen. Ik stond op om nog een consumptie te halen en ging vervolgens naast Paula zitten, in plaats van tegenover haar. Nu moest Leo ook wel bijdraaien en kon hij in ieder geval, zonder zijn nekwervels te forceren, rustig van de aanblik van zijn naakte zus genieten.

Dat hij dat met gestaag groeiende belangstelling deed, was goed te zien aan de bobbel die langzaam in zijn broekje aan het opkomen was. Paula had al eens verteld dat zijn pik ongeveer even groot was als de mijne en daar zat dus, in alle bescheidenheid, tamelijk veel verborgen dat op kon komen.

Al die tijd had Paula op het ligbed gelegen, haar benen netjes tegen elkaar, zodat de toeschouwers wel haar gladgeschoren venusheuvel kon bewonderen, maar amper de verrukkingen die zich tussen haar dijen verborgen hielden. Daar besloot ik nu een einde aan te maken. In de loop der weken waren Paula en ik erg goed geworden in non-verbale communicatie en ik maakte met twee heel subtiele gebaren duidelijk dat ze haar benen uit elkaar moest doen. Onmerkbaar voor een buitenstaander protesteerden haar ogen lichtjes en even onmerkbaar zeiden mijn ogen dat ze maar te doen had wat ik beval.

Langzaam, alsof ze zich aan het ontspannen was, zich niet bewust van haar omgeving, spreidde ze haar dijen en de vurige kloof tussen haar benen werd allengs duidelijker zichtbaar. Het ontging Leo allemaal niet. Zijn kop werd vuurrood en hij raakte geregeld de loop van zijn verhaal kwijt. Ik wreef, onzichtbaar voor de jongen, met mijn linker duim en middelvinger tegen elkaar en ook dat signaal begreep Paula meteen. Weer protesteerde ze met het korte half dichtknijpen van haar ogen en weer sperde ik de mijne even. 'Protesteren helpt niet,'zeiden mijn ogen, 'je moet!'

Bijna afwezig gleed er een vingertje over Paula's clitoris en even later langs de stiekem naar buiten glurende kleine schaamlippen, die alweer heel nat aan het worden waren. Dat ging zo even door en Leo deed geen enkele poging meer om te verhullen dat hij met graagte Paula's handelingen aanzag. Ik besloot de volgende fase in te luiden. 'Je had je foto's op een stick meegenomen, vertelde je?' Leo rukte zich los van de aanblik van zijn nu openlijk masturberende zuster en knikte.

'Het is hier in de tuin veel te licht om ze op het scherm van mijn laptop te bekijken. Laten we naar binnen gaan.' Ik hielp Paula overeind en liet haar voorgaan, de zitkamer in. Ik gebaarde iedereen aan te schuiven aan de bar, waar ik mijn computer neerzette en openklapte. Paula zat in het midden, ook binnenshuis nog steeds naakt, Leo rechts van haar, en ik links.

Tijdens de slideshow met de onvermijdelijke plaatjes van Times Square, Central Park en de iconische spiraalvorm van het Guggenheim Museum, duwde ik heel langzaam maar beslist Paula telkens dichter tegen Leo aan. Haar rechterborst gleed langs zijn linkerarm, die de muis bediende. Eerst leek dat nog per ongelijk te gebeuren, maar even later zochten borst en arm elkaar bewust op. Ook Leo's blote dij raakte die van Paula steeds vaker, en onder de rand van de eetbar wist ik haar rechterhand ongemerkt richting Leo's been te duwen. Nu rustte die hand tot verbazing van haar broer plotseling op diens dij, precies daar waar zijn korte broekje ophield en zijn naakte huid begon. Hij staarde haar aan en Paula glimlachte, maar hield haar hand op zijn been. Zelfs gleed ze nog wat omhoog en even raakte ze met haar pink het topje van zijn vreselijk knel zittende pik die, zo zag ik, meteen iets opsprong.

Ik genoot.

Leo was duidelijk heel ongemakkelijk met de situatie, maar ook Paula leek nu toch ver buiten haar ogenschijnlijk zo robuuste comfortzone te zijn terechtgekomen. Mooi zo! Nu doordrukken.

Ik greep de linkerborst van Paula, omvatte hem met mijn hand en kneep met duim en wijsvinger pittig in haar tepel. Ze piepte een beetje en Leo keek verbaasd op van het beeldscherm. Mijn andere arm leunde op haar linkerschouder en toen ze me intens aankeek, ging ik, door Paula´s hoofd onzichtbaar voor Leo, met een vuist twee keer heel lichtjes op en neer. Paula sperde haar ogen wijd open en om haar meteen maar het hele verhaal duidelijk te maken, tuitte ik mijn lippen en ging ik twee keer een beetje met mijn hoofd naar voren. Ook dat begreep ze perfect: ze was woedend.

Dit alles in drie seconden. Haar hand was op Leo´s broek blijven liggen en ging weer een klein stukje omhoog. Hij rustte nu vol op zijn pik. Heel voorzichtig begon Paula die nu door de stof van zijn broek heen te kneden. De jongen sloot zijn ogen en ik kneep aanmoedigend in Paula's borst.

Ze zocht en vond het knoopje van Leo's broek en draaide het los. Daarna gleed de rits soepel naar beneden en Paula's kleine hand verdween onder de stof van zijn onderbroekje. Ik draaide haar barkruk richting Leo en van achteren greep ik met volle handen haar beide borsten. Terwijl ik met haar tepels speelde, sjorde Paula aan het broekje van Leo die hulpvaardig even de billen optilde. Daar gleden short en slip langs zijn benen tot aan zijn enkels. Paula begon hem serieus af te trekken en zuchtend en bevend zat Leo te trillen op zijn kruk. Langs Paula's schouder heen zag ik dat hij inderdaad goed geschapen was. In een bed van woest kroelend schaamhaar stak een trotse penis van een centimeter of twintig uit, die nu gelukzalig nestelde in de bekwame hand van Paula. Ik duwde haar een beetje van haar kruk af en langzaam boog ze zich over het kruis van haar broer. Terwijl mijn vingers nu door haar kletsnatte schede gleden, nam Paula een weifelende lik van zijn eikel. Meteen daarop hapte ze gulzig toe en verdween Leo's penis voor bijna de helft in haar mond. Ik wreef en vibreerde en voelde Paula's eerste orgasme opkomen, onvermijdelijk als een regenfront. Leo had zijn handen op haar hoofd gelegd en zat nu te schokken op zijn kruk. Hij had zijn rechtervoet ferm op de grond geplant om zijn evenwicht niet te verliezen en richtte zijn gesloten ogen naar het plafond. Zijn handen gleden over Paula's schouders en bovenarmen, daarna probeerde hij haar borsten te grijpen. Paula ging onderwijl noest door met pijpen en na niet al te lange tijd werd het schokken van de arme jongen zo hevig dat ik begreep dat hij op springen stond. Iedereen zette zich schrap en met een hese loei kwam Leo klaar in Paula's mond. Tegelijkertijd had ik haar clitoris zodanig opgewreven, dat ook zij, trillend in een spasme van lust, haar orgasme beleefde. Wegzwevend op de grillige wind van het genot bleef ze aan Leo's pik zuigen totdat er helemaal niets meer te zuigen viel. Kordaat had Paula de ontlading van haar broer doorgeslikt en nu keek ze vaag glimlachend ons tweeën aan. Leo zat op apengapen en mompelde: 'Tjezus!'

Nu moest ik doordrukken, vond ik. Zonder de twee kinderen de kans te geven bij te komen, trok ik ze van hun krukken af en duwde ze richting trappenhuis. In eerste instantie struikelde Leo natuurlijk, maar hij schopte zijn broeken uit en volgde ons. Hij leek zijn vrije wil volledig te hebben afgelegd en deed slaafs wat zijn jongere zusje hem beval. En zij deed weer wat ik haar influisterde. Deze middag was wat mij betreft nog niet voorbij.

Boven ploften we gedrieën op het bed en ik zei met scherpte in mijn stem tegen Leo: 'Fraai is dat. Laat je je wel vaker pijpen door je zus?' Hij lag hoofdschuddend scheel te kijken.

'Nee zeker, hé? Deed ze het goed?'

Hij haalde zijn rechterhand van achter naar voor door zijn verwarde haar zodat het recht overeind bleef staan en steunde in het Amerikaans: 'Man!' Paula legde haar hand op zijn arm. Ik ging verder: 'Volgens mij heb je wel iets goed te maken, jongen.'

Niet begrijpend keek Leo me aan. Ik wees op mijn speeltje. 'Als jij niet in de problemen wil komen, buster, stel ik voor dat je voor haar hetzelfde doet als wat zij voor jou gedaan heeft. Dat noemen we tit for tat, sonny!' Paula giechelde en ik gaf haar een tik op haar billen. 'Stil jij.'

Leo keek verbaasd om zich heen. Toen was hij zich mijn forse gestalte weer bewust en ineens besefte hij in wat voor situatie hij zich bevond. Hij stamelde: 'Maar Rufus? Jij? Ik bedoel...'

'Ik snap wat je bedoelt, Leo. Laten we het er op houden dat ik totaal immoreel ben, volstrekt zonder scrupules, en dat ik Paula opvoed om net zo immoreel te worden als ik. In mijn aanwezigheid heeft zij jou daarnet ongekend genot verschaft, ik vind dat het allerminste wat jij nu kunt doen om haar terug te betalen, is om haar net zoveel ongekend genot te verschaffen. Ik beloof je dat ik je niet zal doodslaan.' Nog deed Leo niets. Ik rees op en verhief mijn stem.

'Verdomme, Leo. Vooruit, joch. Beffen, die griet!' Zijn mond viel open en schichtig bijna bewoog hij van Paula en mij vandaan. Tijd voor Paula om in te grijpen. Zij was van ons drieën nog steeds als enige geheel naakt en als een odalisk gleed ze naar Leo toe. Ze was duidelijk niet woedend meer. Kennelijk had ze de grenspalen van haar comfortzone alweer verlegd. 'Kom, lief broertje van me. Mijn kutje is zo toe aan jouw tong, jouw vingers die nerveus onderzoeken wat ik al die jaren zo voor je verborgen heb gehouden...' Daarna rolde ze zich op haar rug en opende uitnodigend haar dijen.

Ik heb al eens eerder opgemerkt dat Paula kan switchen als de allerbeste. En Leo dacht allang niet meer met zijn hoofd. Mocht hij van tevoren al ethische scrupules gehad hebben, ze waren in één groots gebaar over de balustrade gegooid: hij was compleet om. Terwijl ik heimelijk van het bed afgleed, bewoog Leo met beide handen tastend, ietwat aarzelend langs de binnenkanten van Paula's dijen, die daardoor alleen nog maar wijder uit elkaar gedwongen werden. Haar hete en nu kletsnatte groeve opende zich voor de onderzoekende blikken van haar broer, die alweer een enorme erectie aan het ontwikkelen was.

Ik sloop voorzichtig de slaapkamer uit en haalde uit de zitkamer mijn fototoestel tevoorschijn. Gewapend met dat apparaat glipte ik weer naar boven. Toen ik mijn hoofd om de deurpost schoof, zag ik dat het feest al begonnen was. Vol overgave zat Leo met zijn neus in de vagina van zijn jongere zusje en met grote, driftige halen likte hij haar aromatische sappen op. Paula liet het zich zeer welgevallen en omvatte haar borsten met beide handen. Het tweetal was zich niet van mijn terugkeer bewust.

Report Story

byTibor_Labia© 2 comments/ 2224 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel