tagErotische KoppelsJessica en Zineb

Jessica en Zineb

byMinds_Eye©

De band tussen vrouwen onderling is vreemd. Hoewel vrouwen onder elkaar ongetwijfeld heel vervelend kunnen zijn kan de band voor hetzelfde geld intiemer zijn dan een band die tussen man en vrouw bestaat. Zowel op vriendschappelijk gebied als op ander gebied. Zo getuigt het verhaal van Jessica en Zineb.

Als je op het eerste gezicht zou kijken was er weinig wat deze twee meiden gemeen hadden met elkaar. Jessica was op en top Hollands, met blond haar en blauwe ogen. Zineb was geboren in Marokko, en op haar derde verhuisd naar Nederland. Haar huid was olijfkleurig, haar grote ogen zo zwart als kool, en haar haar een lange waterval van bruine krulletjes, die waardig over haar schouders vielen. Sinds zij echter ouder was geworden droeg ze vaak een hoofddoek, die dat aan het oog onttrok. Jessica was vrij en brutaal, maar Zineb was rustig, sereen en bescheiden. Jessica lachte veel en hard, met een aanstekelijke snik erin, maar Zineb lachte zelden hardop. Ze glimlachte echter wel veel en vaak, en dan lichtte haar gehele gezicht op. Al met al waren het twee hele leuke meiden, hoe verschillend ze ook waren. Wat het gekke was, was dat ze ook hele goede vriendinnen waren. Ze woonden al van jongs af aan bij elkaar in de straat, en hadden als kinderen veel met elkaar gespeeld. Toen ze ouder werden, en hun interesses wat meer uit elkaar kwamen te liggen, bleven ze toch vriendinnen, en dat kwam juist door al die verschillen.

Jessica was namelijk helemaal niet goed in de schoolvakken waar Zineb dan weer wat meer gevoel voor had, en Zineb kon af en toe wel wat hulp bij haar talen gebruiken. Stomtoevallig waren ze daar achter gekomen en hadden besloten elkaar te helpen. Nadat ze de schoolzaken hadden afgehandeld, bleven ze vaak bij elkaar, omdat ze altijd wel iets te bespreken hadden. Dat kon werkelijk van alles zijn, variërend van zware onderwerpen als de moslim integratie in Nederland, tot hoe knap de nieuwe stagiaire bij gym was. Vooral over dat laatste onderwerp kon Jessica best doorkakelen, terwijl Zineb alleen maar glimlachte om de schaamteloze opmerkingen van Jessica.

Allebei bleven ze na hun middelbare school nog even thuis wonen omdat ze door wilden studeren in de plaats waar ze woonden. Hun contact nam nauwelijks af, want alhoewel ze elkaar niet meer voor de studie nodig hadden, hadden ze nog steeds behoefte aan elkaars gezelschap. Wellicht hing het van het begin af aan al in de lucht....

Het was op een mooie zomerdag in juni dat hun leven voorgoed veranderde, en beter werd. De beide dames hadden een middag doorgebracht in de stad. Zineb had een paar prachtige nieuwe schoenen gekocht, en Jessica wat truitjes. Daarna waren ze, met zijn tweeën, op het terras gaan zitten, en daar was het eigenlijk allemaal begonnen.

Jessica was het type meisje wat altijd al veel aandacht van de jongens trok, en dit keer was het niet anders geweest. Een stuk of drie jongens waren bij hen komen zitten, en hadden zich voorgesteld als "Jan-Willem", "Oscar" en "Floris" en ze studeerden economie. Ze waren duidelijk nogal onder de indruk van Jessica, en hoewel Jessica genoot van de aandacht, leek ze niet van plan om ook maar serieus te overwegen om op hen in te gaan. Oscar had dat als eerste ingezien en hij had toen zijn aandacht verlegd naar Zineb. Jessica kon wel lachen om de ietwat ongemakkelijke gevoelens die dit duidelijk op had geroepen bij Zineb.

Jessica was in een uitgelaten stemming toen ze eenmaal bij haar thuis waren. Zineb echter leek beduidend bedachtzamer. Er was niemand thuis bij Jessica en de meiden begonnen voor zichzelf te koken. Aangezien Jessica vegetariër was, was het samen eten nooit een probleem voor hen. Jessica babbelde honderduit over haar nieuwe truitjes, Zineb's nieuwe schoenen, maar natuurlijk over de drie jongens.

"...vooral toen die lange, die Willem-Jan ook nog probeerde om mijn telefoonnummer te krijgen....dat was helemaal lachen..."

"Jan-Willem."

"....ik ga echt mijn nummer nie...wat zei je?"

"Hij heette Jan-Willem."

Het klonk wat kortaf, en dat was niets voor Zineb. Jessica keek dan ook wat vreemd op. Zineb ging stuurs door met het snijden van een courgette. Jessica's mondhoeken krulden zich plagerig. "Waarom doe je zo kortaf? Is het echt zo belangrijk hoe hij heet?"

Zineb schoot wat in de verdediging: "Jij hebt het anders voortdurend over hem, dus jij vind het wel belangrijk?"

Jessica lachte nu wat harder: "Je bent jaloers....." Zineb maakte een afwerende beweging met haar hand, en sneed nu in de courgette alsof die haar iets misdaan had. Haar blik was vrij strak. Jessica herkende de signalen, het was nu op het punt aangekomen dat Zineb het geen lolletje meer vond. Ze bond dan ook in. "Tjé Zineb, het was niet kwaad bedoeld..."

Zineb haalde even kort haar schouders op, een teken dat ze het er verder niet meer over wilde hebben. Jessica wist niet ze goed wat ze hier mee aanmoest. Ze wilde eigenlijk best wel verder praten over wat er gebeurd was, maar ook wilde ze haar vriendin niets opdringen. Ze hadden allang geleden besloten dat ze dat elkaar nooit aan zouden doen. Maar Zineb's gedrag vond ze niet passen bij wat de Zineb die ze kende. "Heb ik iets verkeerds gezegd?"

"Nee..." Zineb ging stug door met werken "Ik heb alleen geen zin om over die jongens te praten. We kunnen het beter hebben over wat we vanavond gaan doen. Daar hebben we nog steeds geen plannen voor gemaakt voor vanavond. Ik kan blijven slapen, dus we hoeven niet voor eleven thuis te zijn, maar ik ga niet naar een café."

Jessica knikte even. "Ik snap het. Tja laten we eens kijken of er een leuke film draait dan." Terwijl Zineb door ging met koken terwijl Jessica in de krant keek. Er draaiden diverse films maar de meeste daarvan hadden of zij, of Zineb al gezien en sommige films leken hen niets. Eigenlijk kwamen ze erachter dat in een grote bioscoop geen leuke films draaiden. Zuchtend zette Jessica de computer aan. "Er zal vast wel ergens iets leuks draaien, maar we moeten even goed zoeken. Misschien in het filmhuis."

Ze zocht even op de site. Daar draaiden op het eerste gezicht niet echt films die hen wat leken. Alleen een wat oudere maffia film uit 1996, leek op het eerste gezicht was iets. Het ging om de film "Bound". Volgens Jessica zaten er wel een paar goede acteurs in, en het verhaal, over twee vriendinnen, die samen probeerden de maffia te slim af te zijn dat leek haar wel wat. Het probleem was echter dat die film al wel over een klein uurtje begon, en het was best even lastig parkeren in het centrum, dus als ze op tijd wilden zijn, dan moesten ze behoorlijk wat haast maken.

Snel schepten ze een bord rijst met groentes op, en aten het op, waarna ze snel naar Zineb's auto toesnelden om naar de film te rijden. Het parkeren was gelukkig te doen, en net op tijd kwamen ze de filmzaal binnen. Het was een klein, maar gezellig zaaltje, met rode bekleding die al een beetje vaal aan het worden was. Het rook er sterk naar popcorn en chocolade, helemaal niet onprettig. Er zaten behalve de twee meiden nog zes mensen in de zaal, twee stelletjes, en twee opgeschoten knapen van een jaar of 16.

De film begon en Jessica vroeg zich na een klein half uur af of dit wel de geschikste film was voor Zineb. Na enkele scènes kwamen er een paar heel erotische takes van Jennifer Tilly en Gina Gershon, de beide hoofdrolspeelsters die met elkaar vrijden. Ze had wel gelezen dat de twee vrouwen vriendinnen waren maar ze had niet beseft wat voor vriendinnen. Hoewel Zineb zich nooit op welke manier dan ook laatdunkend had uitgelaten over homoseksualiteit, kon het zijn dat dit haar een beetje teveel van het goede was. In het donker kon ze verder niets zien, maar ze had de indruk dat Zineb op een gegeven moment een beetje opgelaten heen en weer schoof. Zelf voelde ze ook dat haar lichaam reageerde op wat ze zag, zoals wel vaker als ze opwindende scènes op zag. Ze besteedde er echter verder weinig aandacht aan, want naarmate het verhaal vorderde werd ze opgeslokt door het spannende verhaal, en dacht ze verder niet meer aan de eerdere scènes.

Rond een uur of half tien kwamen ze in de schemering naar buiten. Het was nog steeds lekker warm buiten toen de twee meiden terugliepen naar de auto. De twee opgeschoten jongens van 16 die ook in de zaal hadden gezeten kwamen langs en bespraken met hese stemmen de naaktscènes uit de film. Jessica keek even vlug opzij naar Zineb, en die keek de jongens geïrriteerd na. "Het zijn nog maar jochies, Zineb. Je moet het ze niet zo aanrekenen."

Zineb keek even gefronst maar schoot toen in de lach. "Je hebt gelijk. Ik ben vandaag vast te chagrijnig om leuk gezelschap te zijn."

Jessica besloot er even op door te gaan, terwijl ze in de auto stapten. "ja, wat was dat nou vanmiddag. Waarom werd je opeens zo kwaad op me? Ik had toch niks gedaan?"

"Nee dat lag niet aan jou....dat was..." Zineb leek naar woorden te zoeken.

"Voelde je je ongemakkelijk door wat ze zeiden?" vroeg Jessica.

"Nee...of eigenlijk Ja..." was Zinebs antwoord. Ze sprak de woorden uit alsof ze het begin waren van een langer betoog, maar er kwam niets meer. De rest van de rit werd afgelegd met onuitgesproken woorden tussen hen in. Het was niet onaangenaam, omdat ze beiden het gevoel hadden dat het gesprek op elk moment voortgezet kon worden. Voorlopig hadden ze echter voldoende aan elkaars gezelschap. Jessica draaide het autoraampje open en liet de wind lekker door haar haren wapperen. Ze sloot haar ogen en genoot.

Toen ze thuis kwamen bleek nog steeds niemand thuis te zijn. Dat kwam de meiden ook wel goed uit, aangezien ze wel aanvoelden dat ze even met elkaar samen wilden zijn. Jessica schonk voor hun beide een cola light in en ging op de driezitsbank zitten. Zineb kwam erbij zitten, alleen dan halverwege het derde kussen. Even dronken ze wat terwijl ze het kort over de jongens hadden, zowel die die middag bij hen waren komen zitten als de jochies die ze later hadden gezien in de bioscoop.

"Ik vind het gewoon niet altijd leuk, die aandacht die je krijgt, Jessica.", bekende Zineb. "Dat kan me soms wat storen." Jessica knikte. "Snap ik. Je bent zeker bang dat je broers of je vaders er wat van zeggen." Zineb schudde haar hoofd maar zei "Ja." Een boodschap die vrij onduidelijk was. Ze had dat zelf ook door. Ze pakte haar lege glas op: "Ik heb nog steeds dorst. Zal ik de fles gaan halen?" Jessica knikte en Zineb stond op. Jessica keek haar na, en het viel haar nu pas op hoe statig haar houding was. Of was er iets veranderd, en was Zineb van een gedwee meisje opeens veranderd in een echte vrouw? Ze wist het niet, maar het voelde heerlijk spannend aan. Jessica hoorde koelkast deur opengaan, en dichtslaan, maar Zineb kwam niet meteen terug. Ze hoorde wat gerommel en geritsel in de keuken, maar besteedde er niet echt aandacht aan.

Zineb kwam toen terug, met de fles in de hand. Haar hoofddoek had ze afgedaan. Haar haar hing los over haar schouders, en Jessica zag nu werkelijk dat er iets veranderd was in haar houding. Ze liep alsof ze mooier was, zelfbewuster. Alsof ze de wereld, en vooral Jessica wilde laten zien "Dit ben ik!" Jessica keek ademloos hoe ze binnenwandelde. Het leek wel een scène uit een film.

"Ik heb mijn hoofddoek maar even afgedaan. We zijn toch onder elkaar." Jessica knikte alleen terwijl ze naar Zineb bleef kijken. Opeens viel het haar op hoe mooi ze was. Zineb ging weer naast haar zitten, maar ze zat dichter bij dan eerst. Jessica leek iets van spanning te voelen tussen hen op een manier die ze nooit eerder had gevoeld. Tenminste niet bij Zineb. Ze kende deze spanning wel, maar dat was vaak voordat ze met een jongen ging. Maar het idee dat Zineb....en dat zij...te absurd om over na te denken leek het bijna.

Maar geen van tweeën zei een woord. De twee meisjes ontweken elkaars blik, alsof ze niet goed wisten wat nu de regels van het spel verder waren. Ongewild drong zich een scène uit de film van eerder weer op. Het was of Gina Gershon weer in Jennifer Tilly's armen liggen. Ze beet weer op de vinger van haar ene hand, terwijl de vingers van de andere hand heftig bezig waren tussen haar benen. Gina overdekte haar gezicht met kusjes, maar opeens leek de scène anders: Opeens lag zij daar terwijl Zineb haar streelde. Ze schrok even op van de gedachte, maar merkte daarna meteen dat haar ademhaling wat versneld was, en voelde de bekende klemmende druk in haar borsten, wat aangaf dat haar tepels stijf werden. Wat ze ook merkte is dat ze het idee met Zineb te vrijen eigenlijk heel prettig vond. En ze had sterk het idee dat Zineb er toch een beetje naar toe werkte.

Met een hart kloppend in de keel vroeg ze: "Wat vond je eigenlijk van de film?"

Zineb keek haar weer aan. Ze was duidelijk een beetje nerveus en bloosde toen ze zei "Heel erg mooi. Erg spannend."

"Ja...maar wat vond je...", ze kon het niet opbrengen om te vragen wat ze wilde vragen: "...wat vond je van dat kereltje wat ook in The Matrix speelde."

"Die was ook heel erg goed, ja" Zineb's antwoord klonk een beetje gekunsteld, alsof zij het ook liever over iets anders wilde hebben. Totaal onverwachts kwam erachteraan "En twee hele mooie vrouwen."

Jessica knikte. "Het was inderdaad erg mooi. En ze waren ook lief voor elkaar...."

Zineb draaide zich ook dichter naar Jessica toe. "Heel lief." Het was nauwelijks een fluistering, maar meer lucht die tussen haar bewegende lippen doorkwam. Jessica keek naar Zineb's en zag dat ze mooie ogen had. Dat had ze al duizend keer gezien, maar deze ogen hadden haar nog nooit aangekeken met een zo'n verlangende blik. Zineb woelde even door haar donkere haar, en liet haar arm weer naar voor vallen, op de blote bovenarm van Jessica. Die kreeg kippenvel, ondanks de warmte. Wie zich het eerst naar voren toe boog was moeilijk te zeggen, maar waarschijnlijk werden de twee vriendinnen tegelijkertijd gegrepen door het verlangen om elkaar te kussen. Hun lippen raakten elkaar meteen, maar weken ook van elkaar zodat hun tongen met elkaar konden spelen. Jessica greep Zineb beet en woelde weer door de wilde haren van Zineb, terwijl Zineb handen over Jessica's rug gleden. Ze leken wel twee slangen zoals ze langs elkaar gleden, en net als twee slangen drukten ze hun bovenlijven omhoog en tegen elkaar. Ze bleven elkaar kussen en strelen, waar ze maar konden. Jessica voelde haar eigen harde tepels door haar shirtje heen prikken, en wreef ze instinctief tegen Zineb's heftig kronkelende bovenlijf aan. Ze werd bevangen door het verlangen om eens borsten in haar handen te voelen die niet van haar waren. Haar handen gleden omlaag en probeerden onder Zineb's gewaad te komen, maar Zineb legde haar handen op die van Jessica. "Niet hier....dadelijk komt er iemand binnen..."

"Ga je mee...naar mijn slaapkamer", elk woord van Jessica werd onderbroken om Zineb door te kussen, die dat graag liet doen. Ze knikte.

De twee stonden op, nog steeds met verstrengelde handen. Ze beleven elkaar kussen en strelen terwijl ze liepen, hun hoofd in een vreemde hoek. De passie had blijkbaar al jaren op de loer gelegen, en nu, door een toevallige samenloop van omstandigheden kwam di er heftiger uit dan een vulkaanuitbarsting.

Ze stonden geleund tegen Jessica's deur, Jessica met haar rug ertegen en een heftig zoenende Zineb tegen haar aan. "Nu weet ik op wie je jaloers was.", zuchtte Jessica, terwijl ze achter zich reikte en de deur opendeed. Ze vielen er praktisch doorheen, en Zineb schopte en hem dicht, met een nonchalante trap. "Doe die kleren eens uit...ik wil je voelen, en ik weet niet eens hoe ik je uit kan kleden."

Zineb glimlachte op haar vertrouwde mysterieuze manier, en maakte haar kleding los. De wijde gewaden verborgen een prachtig mooi lijf. Zineb was lang en slank, met kleine stevige borstjes. Haar huid was olijfkleurig, hoewel haar bovenlijf nog donkerder werd door de sexbloss die sommige vrouwen nu eenmaal hebben. Het roze setje stak mooi af tegen haar huid. Sandra ritste de zijkant van haar spijkerrokje ook open en stapte eruit...Ze zag echter haar vriendin en kon zich niet bedwingen. Ze ging naar haar toe en kuste haar weer, terwijl ze zich op het bed liet vallen. Hun handen leken een eigen leven te leiden, en de weinige kleding stukken de ze nog aanhadden smolten bijna op hun huid. Jessica'zwarte BH ging uit. Jessica was wat kleiner en ietsje molliger dan de lange slanke Zineb, maar heel aantrekkelijk. Haar borsten waren beduidend groter, met tepels die lang en donker waren van opwinding. Zineb had kleine, stevige borstjes, met grote tepels, die er een beetje op lagen. De twee meiden hadden alleen nog maar hun slipjes aan, maar weinig haast om die al meteen uit te trekken.

Ze gaven zich liever helemaal over aan de passie die hen dwong om elkaar te kussen alsof hun leven ervan afhing. Hun borsten wreven langs elkaar heen. Jessica liet diverse keren haar handen over de borstjes van Zineb gaan, alsof ze niet kon geloven hoe lief ze waren. Ook Zineb kon Jessica's borsten niet negeren. Maar al was Jessica van de twee meiden de meest ervaren, allebei bevonden ze zich op hetzelfde terrein, wat tegelijkertijd vreemd en vertrouwd was, maar daardoor juist zo ontzettend opwindend. Geen van tweeën had dit ooit gedaan, maar door hun jarenlange verstandhouding was er geen spoortje gene, bij geen van beiden, en gaven zich zonder enige remming over aan de sensaties van een lichaam wat hetzelfde was als zij. Borsten...voor het eerst begrepen ze de obsessie van mannen die altijd met hun handen onder truitjes probeerden te graaien, en de ogen die geen decolleté met rust konden laten. Borsten waren een heerlijk iets, vol van zachtheid, warmte en opwinding, en de plotselinge hap naar lucht die de ander naar binnen zoog als je de tepels streelde of aanraakte was een beloning, en een bevestiging dat de ander jou, ondanks het gelijke lijf, net zo wonderbaarlijk vond als jij haar.

De twee vrouwen verstrengelden hun benen met elkaar, en alsof het natuurlijk was drukten ze allebei een boevenbeen zachtjes tussen de benen van de ander. Ze grepen elkaar vast met de dijen en hun geslachten wreven ze tegen de spieren die aanspanden en ontspanden. Jessica was de kleinste van de twee en haar hoofd kwam door deze positie op hoogte met Zineb's borsten. Ze nam een tepel, die uitdagend heen en weer zwaaide voor haar ogen, in de mond, en zoog er zachtjes aan. De andere tepel wreef ze tussen duim en wijsvinger heen en weer. Zineb zuchtte diep en haar nagels boorde zich in Jessica's rug. Jessica wist niet hoe ze het had...ze spande haar bilspieren aan, drukte haar venusheuvel tegen haar vriendin lies. Deze kantelde haar bekken, en de nagels stroken witte voren op Jessica's rug, terwijl ze kreunde, en daarna ontspande voor even.

Ze liet zich wat terug vallen en glimlachte. "Dat was echt snel..."

"Ben je gekomen...hoe weet je hoe dat voelt?" vroeg Jessica haar.

"Op deze manier als jij dat weet denk ik," antwoordde Zineb. "Zo"

Ze duwde Jessica weer achterover en kuste haar. Ze ging naast haar liggen en liet haar handen naar beneden glijden, over de buik, duidelijk en doelbewust.

"Ik ben dan wel Moslim, maar niet achterlijk." Zei ze ondeugend lachend. Jessica lachte ook en plantte weer een stevige kus op de lippen van haar oosterse minnares. Zineb's hand gleed omlaag, tot tussen Jessica's benen, die zich als vanzelf voor haar spreiden. De handen gleden in haar slipje zochten onmiddellijk het gevoelige plekje boven op haar kutje, en zonder moeite vond ze dat. Er schoot een flits foor Jessica's hoofd, van Zineb die in haar bed lag en onder de dekens stiekem haar eigen kutje verkende en leerde bevredigen.

Zineb streelde voorzichtig het gebied rond haar clitoris, waardoor Jessica natter en natter werd. Haar onderlijf kon ze nauwelijks stilhouden, de tongen speelden een wild spel in elkaars mond. Ze verlangde naar penetratie, en net op het moment dat ze dat dacht liet Zineb haar middelvinger en wijsvinger in haar glijden, en de duim nam de massage van de clitoris over. Er was nog nooit iemand geweest behalve zijzelf die zo had aangevoeld wat ze wanneer nodig had. Ze voelde zich zo heerlijk, zo vertrouwd, dat ze pas merkte dat ze zachte aansporingen fluisterde toen ze Zineb's ogen van verbazing eventjes zag oplichten. En ze kwam klaar. In de armen van haar vriendin, terwijl ze haar aankeek en in haar eigen genot verdronk. De hand op haar borst kneedde haar zachtjes, haar hele orgasme door.

Report Story

byMinds_Eye© 2 comments/ 3898 views/ 1 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel