tagErotische KoppelsLisa is de Baas Deel 01

Lisa is de Baas Deel 01

bygeilduiveltje©

Ik ontmoette Lisa op een feestje van een wederzijdse vriend. Ik kon niet weten dat die dat mijn leven voorgoed zou veranderen.

Lisa had een voluptueus lijf, ze was klein van stuk, had prachtige groene ogen en donkerrood haar dat tot net boven haar schouders was geknipt. Lekkere ronde borsten en een rond kontje. Niet dat ik dat allemaal in een keer zag, maar toen ik haar lijf eenmaal naakt zag, zou ik het nooit meer vergeten.

Ik stootte per ongeluk tegen haar aan terwijl ik in de overvolle huiskamer de andere feestgangers probeerde te ontwijken. Door de stoot morste ze haar glas wijn over haar tieten. Ze was niet boos, moest er zelfs om lachen. Ik liep haar mee naar de keuken waar ze een nat doekje haar overhemd depte.

'Sorry, hoor,' zei ik dom.

'Geeft niets... kan gebeuren. Ik ben Lisa,' zei ze terwijl ze een hand uitstak. Heel formeel schudden wij de hand. Ze had warme, zachte handen merkte ik.

'Lucas,' stelde ik mezelf voor.

Geen idee meer hoe het kwam, maar de hele avond hebben we met elkaar gepraat. Tegen het einde van het feestje stonden we te zoenen in de gang. Lisa wist prima hoe ze haar tong in je mond te werk moest stellen. Haar dikke lippen voelden hemels aan. Wat een heerlijk meisje was dit.

We spraken af elkaar te bellen. Dat deed ik een paar dagen later. Een date was snel geregeld. We gingen ergens eten, daarna naar de film. Ik zal je niet te veel vervelen met onze gesprekjes, kleine plagerijtjes. Ja, aan het einde van de eerste date belandden we bij mij in bed.

Lisa kleedde zich uit in mijn slaapkamer. Verlekkerd keek ik naar haar mooie ronde borsten. Haar dikke tepels vroegen er gewoon om om aangeraakt te worden. Ik omhelsde haar en drukte ze tegen me aan. Onze tongen speelden met elkaar. We vielen op het bed. Ik daalde af naar haar mooie tieten en likte haar linkertepel. Prachtig lichtroze waren haar tepels, ze stonden paraat, klaar om gelikt te worden. Hmmm, wat lekker...

Lisa kreunde. Ik bewerkte haar rechtertepel met net zo veel plezier. Lisa kreunde nog meer. Mijn pik duwde tegen haar grotje. Het meisje was al goed nat. Ze pakte mijn lul vast en duwde die weg van haar kutje.

'Even wachten, Lucas...' zei ze. We gingen overeind en zaten tegenover elkaar. Lisa keek me aan terwijl ze mijn lul vasthield. 'Niet te snel... ik hou van een beetje voorspel.

Dat vond ik prima. We kusten wat meer terwijl ze me in een rustig tempo aftrok. Mijn pik was droog, dus haar handelingen deden wat pijn.

'Hij moet even nat gemaakt worden,' zei ik. Lisa knikte. Ze spuugde wat speeksel op haar hand en smeerde mijn lul in. Ik zat zelf eigenlijk aan glijmiddel te denken, maar ach, dit werkte ook. Ze trok me verder af. Met haar andere hand aaide ze zachtjes over mijn balzak.

Ik dreigde klaar te komen, maar wilde dat nog even uitstellen. 'Stop even...' kreunde ik. 'Ik wil je zien vingeren... stop twee vingers in je kutje...'

Lisa gehoorzaamde me. Ze stopte haar wijs en middelvinger in haar speeltje. 'Neuk jezelf', beval ik haar. Wederom volgde ze mijn bevel op. Ze begon zichzelf te pompen. Een supergeil gezicht vond ik dat. Twee vingers in haar grotje. Boven haar kutje had ze haar rode schaamhaar kortgeknipt.

We zaten met onze benen naar elkaar toe. Mijn benen leunden een beetje op die van haar. Ik kon goed zien hoe haar vingers in en uit haar kutje pompte. 'Stop je vingers in mijn mond... ik wil je proeven...' zei ik.

Lisa bracht haar natte vingers naar mijn mond. Ik proefde haar heerlijke kutvocht op mijn tong terwijl ik op haar vingers zoog. Ze stopte haar vingers weer in haar kutje en ging verder met pompen.

'Meer. Ik wil meer...' hijgde ik. Ik kon inmiddels niet meer van mijn eigen lul afblijven en trok me af terwijl Lisa weer haar vingers in mijn mond stopte. Dit herhaalde we een tijdje. 'Duw je vingers zo diep mogelijk in je kutje Lisa... Doe maar...' geilde ik. 'Dieper... dieper...'

Lisa deed haar best. Ze duwde haar vingers zo diep mogelijk in haar kut. Ze kreunde. Ik pakte haar hand vast en duwde nog verder. Lisa kreunde harder... het wond haar duidelijk op. Toen haalde ik haar kletsnatte vingers uit haar kut en zoog ze verlekkerd in mijn mond... Hmmmm.

'Wat ben jij een geil mannetje zeg,' zei Lisa en ze begon te grinniken.

'Ik word ontzettend geil van jou...'

'En ik van jou met je lekkere pik...' zei Lisa terwijl ze naar mijn lul keek. Haar vingers gleden uit haar mond. 'Laat je neukstaaf eens los...' zei ze. Ze pakte meteen mijn lul vast en trok hem naar zich toe.

Ze wipte even op en kwam dichter bij me. Ze was nu zo dicht bij dat ze mijn eikel tegen haar clit kon duwen. 'Hmmm... lekker...' kreunde het meisje. Mijn pik stond op dat moment al op barsten. Toen ze ook nog eens mijn eikel tegen haar natte kutlipjes begon te wrijven hield ik het gewoon niet meer.

'Fuck, ik ga komen..' waarschuwde ik haar.

Haar ogen lichtten op. 'Echt waar? Moet je nu al spuiten? Kom maar jongen, spuit maar tegen me aan!'

En dat deed ik. Drie vette salvo's spoot ik richting Lisa. De eerste raakte haar clit en kut. Bij de tweede richtte ze mijn lul iets meer omhoog, waardoor ik tegen haar buikje spoot. De derde salvo landde op haar tieten.

'Wauw, wat kom je lekker veel...' zei ze terwijl ze het zaad over haar tieten begon uit te smeren. Mijn pik wilde door alle geilheid niet slinken en al snel lag ik bovenop Lisa. Ik voelde haar dikke tieten tegen mijn borst drukken. Mijn zaad plakte nu ook tegen mij aan. Lisa's handen gleden over mijn rug, ze pakte mijn kont vast en trok mijn billen wat uit elkaar. Mijn pik lag op dat moment nog op haar buik.

'Wil je me neuken?' vroeg ze.

'Zeker... zo hard mogelijk.' zei ik met een glimlach.

Ik pakte een condoom van het nachtkastje en deed deze om. Lisa keek gebiologeerd toe terwijl ze loom haar clitje vingerde.

Ik leunde over haar heen, steunend op mijn armen. Ik keek even naar het lekkere lijf van Lisa: haar borsten glinsterden van mijn zaad, haar kutje was nat van een combinatie van mijn zaad en haar kutvocht. Ik ging dit heerlijke meisje nemen en wel nu! Lisa begeleidde mijn lul haar spleet in. Ik duwde hem zachtjes naar binnen. Ze was heerlijk nauw.

'Oeh' bracht ze uit toen mijn lul haar kutje opvulde. Dit ging een lekkere wip worden. Ik duwde mijn lul zo ver mogelijk bij haar naar binnen en hield toen even stil. Ik genoot van het heerlijke gevoel van mijn lul in haar warme, nauwe spleet. Lang kon ik mezelf niet stilhouden en al snel begon ik haar te pompen.

Ik ging bovenop haar liggen. Lisa sloeg haar benen om me heen, haar voetjes rustten op mijn billen. Ondertussen begon ik wild in haar te stoten.

'Ja, Lucas. Neuk me. Neuk m'n kut.... Gebruik me, lieverd. Gebruik me!' schreeuwde ze uit.

En gebruiken deed ik haar. Minuten lang ramde ik mijn neukstaaf in en uit haar kut. Eerst lag ik geheel bovenop haar, maar halverwege de neukpartij richtte ik mijn lichaam iets op zodat ik haar lijf kon zien. Gefascineerd keek ik naar haar kut en mijn pik. Soms keek ik naar haar deinende borsten die er ook niet verkeerd uitzagen. Heel soms keek ik naar haar gezicht en zag ik hoe ze soms op haar onderlip beet omdat ik hard in haar ramde. Het deed haar misschien wat pijn, maar ze liet niets merken.

Halverwege de neukpartij ging ik rechtop zitten en pakte ik haar voeten vast. Ik duwde haar benen omhoog tot haar knieën tot haar borsten kwamen. Hierdoor werd haar kutje nog nauwer.

We zeiden niets tegen elkaar. Lisa kreunde constant 'oh,oh,oh,oh...' Soms tongde ze me vurig en woelde ze met haar handen door mijn haar. In ieder geval was het een en al genot wat mij die avond overkwam.

Ik haalde mijn lul uit haar kut. 'Draai je om,' zei ik en Lisa volgde mijn commando wederom op.

Ze ging op haar knietjes voor me zitten. Haar prachtige kont stond mijn kant uit. Ik trok haar billen uit elkaar en keek naar haar prachtige sterretje. De lichtbruine huid rondom haar anus zag er uitnodigend uit, klaar om gelikt te worden. Daar moest ik haar zeker een keer in neuken, maar voor de eerste keer ging me dat wat ver. Haar kutje zag er bovendien heerlijk uitnodigend uit.

Ik pakte Lisa bij haar heupen vast en duwde mijn lul in een ram diep in haar schede.

'Auw, wat hard...!'

'Te hard?'

'Nee, ga door. Ram je lul in m'n kut!'

En dat deed ik. Ik ramde keer op keer in haar kut alsof mijn leven ervan afhing. Lisa kreunde, haar kutje sopte en mijn hart klopte in mijn keel. Ik was bijna buiten adem toen ik het zaad in mijn ballen voelde borrelen.

Ik pakte Lisa's tieten vast en kneep gemeen in haar tepels.

'Auwww!' kreunde ze weer. 'Wat ben je ruw...'

'Volgens mij vind je dat best lekker,' gromde ik.

'Ja, speel met me. Gebruik me, kom Lucas. Trek aan mijn tieten...!'

Nog een paar keer stootte ik in haar, toen hield ik het niet meer. 'Ik spuit je vol! Aaaahhhhhhh!'

'Ja... spuit maar in me... spuit mijn kutje vol!' gilde Lisa het uit. Ik voelde hoe haar kutwanden samentrokken en bijkans mijn pik afklemde. Dit verhoogde mijn genot alleen maar. Ik spoot met ferme stralen het condoom vol met zaad.

Daarna liet ik me bovenop Lisa vallen waardoor ze plat op het bed geperst werd. Mijn pik floepte uit haar kut.

'Hmmm, dat was fijn..' zei het meisje voldaan.

Ik kon dat alleen maar beamen. Ik trok het condoom van mijn lul, en gooide de rubber in de prullenbank naast het bed. Lisa ging op haar zij liggen, ik ging achter haar liggen en drukte haar heerlijke lijf tegen me aan. Daarna trok ik de dekens over ons heen.

'Lekker Lucas,' zei Lisa. Mijn pik, die halfslap geworden was, duwde ik tussen haar billen.

'Dit is toch niet de enige keer, Lucas? Dit is toch geen onenightstand?' vroeg Lisa opeens verschrikt terwijl ze me met grote bange ogen aankeek.

Ik aarzelde even maar hoorde mezelf toen zeggen: 'Nee, schat. Dit is pas het begin!' en kuste haar hartstochtelijk op haar mond. Ik kon toen nog niet vermoeden hoe profetisch die woorden zouden zijn. Ik kon toen nog niet vermoeden wat mij in de toekomst allemaal nog met Lisa stond te wachten.

Wordt vervolgd.

Report Story

bygeilduiveltje© 0 comments/ 3158 views/ 0 favorites

Share the love

Also in this series

Tags For This Story

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

You may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel