tagIncest/TaboeBoekenclub 01

Boekenclub 01

byCorrupted_Dreams©

30 juli 2017

Aangepaste versie - er ging wat mis met de namen

Ik ben geen man van afspraken, ik weet dat ik zei, geen reeksen meer en nu lopen er twee. Dit is een reeks met veel mogelijkheden en potentie (hu hu).

Deel twee en drie staan al klaar en afhankelijk van de ontvangst, het aantal stemmen en reacties, en mijn eigen inspiratie kijk ik of ik verder ga. In feite zal elk deel een losstaand verhaal zijn, maar wel met dezelfde karakters.

Nou goed, let's go


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Iemand nog rosé?" Joyce ging met de fles rond en keek haar gasten aan. Elegant liep ze heupwiegend over haar ruime terras naar de tafel waar haar vriendinnen genoten van het prachtige zomerweer.

Joyce was een kleine ranke vrouw met vuurrode krullen, een katachtige slanke losbol die een paar juiste keuzes in haar leven had gemaakt en nu genoot van haar villa en zeeën van tijd.

Amanda knikte en gaf haar glas aan. Ze keek toe hoe Joyce het vulde en nam het aan "dank je Joyce, de geitenkaas-honing hapjes zijn verrukkelijk, ik mag wel oppassen, straks word ik nog dikker" grinnikte ze

Joyce grijnsde naar haar vriendin "dank je, zal het tegen de turk zeggen als ik er ben van de week, en dik ben je niet Amanda, je bent vrouwelijk, ik wou dat ik zulke curves had" ze keek vol afgunst naar de stevige borsten van haar vriendin. Amanda streek haar bruine krullen naar achter en lachte breed "ja, dat zijn wel mijn sterkste punten" ze giechelde en liet zich achterover in de zachte kussens zakken.

"Jij nog, Son?" Joyce hield de fles boven Sonja's glas en keek haar blonde vriendin aan.

"Een halfje dan" grinnikte Sonja, ze voelde de drank al aardig zitten en genoot van de zon "ik pak nog een hapje hoor" zei ze terwijl ze zich naar de schaal boog terwijl Joyce een klein laagje in haar glas schonk.

"Tuurlijk, ze staan ervoor" grijnsde Joyce terwijl ze de fles leeg goot in haar eigen glas. "En hoe vonden jullie het laatste boek?" vroeg ze terwijl ze een flinke slok nam.

Amanda schudde haar hoofd "moa... beetje tam, volgende week kies ik een boek, ok?"

Joyce haalde haar schouders op "zal wel weer ranzige porno worden, jou kennende"

Sonja giebelde en liet zich achterover zakken in de kussens van het tuinmeubilair "oei mr. Gray... mmmh harder" kreunde ze luid terwijl ze suggestief over haar volle borsten streelde en zwoel rondkeek.

Joyce gierde het uit "sssst de buren gek..."

"Oh ja oooow dieper.. Mmmh... rek me op mr. Gray... aw... ooooh" giechelde Sonja weer, ze speelde alsof ze een orgasme kreeg en keek naar Joyce, haar volle lippen geopend en haar mooie gezichtje verkrampt van gespeelde lust.

Joyce grijnsde en keek verlegen weg toen ze zich realiseerde dat het gespeelde orgasme van haar vriendin meer met haar deed dan ze zou verwachten.

Amanda snurkte door haar neus "pff alsof jij niet van een beetje hard houdt" sneerde ze naar haar sexy vriendin.

Sonja liep rood aan "ik deel nooit meer mijn exen met jou" zei ze gegeneerd terwijl ze haar blonde krullen naar achter gooide en nuffig wegkeek.

Joyce had zich alweer hervat en bulderde van het lachen "ja, hoe heette hij ook alweer? Mike? Hij probeerde mij na Amanda toch?"

Amanda grijnsde "ja, wat een clown was dat eigenlijk"

Sonja knikte "wel een flinke.. ehm..." ze liep rood aan en keek even weg

Amanda gierde het uit "ja groot maar, man... drie keer heen en weer en klaar was ie, voor de rest van de nacht... en snurken... man man"

Sonja grijnsde en keek even weg "ja... absoluut geen houdertje"

Amanda grinnikte "je was maar wat blij dat je hem aan mij kwijt kon"

Sonja grinnikte "uhu"

Joyce keek rond naar haar bezoek "single for ever", ze hief triomfantelijk haar glas.

Sonja en Amanda hieven ook hun glas "Single for ever" klonk het in koor

Samen genoten de drie dames van de zon en elkaars gezelschap in de grote tuin die bij de ruime villa van Joyce hoorde. De boekenclub zoals ze zichzelf noemden, drie single dames van midden dertig die meer voor de drank en de hapjes, de roddels en de lol dan voor het uiteindelijke doel elke week bij een van hen een gezellige middag doorbrachten.

Pas laat in de middag namen de dames giebelend afscheid.

"Volgende week bij jou?" vroeg Joyce terwijl ze beide vriendinnen uit liet. Amanda knikte "ja gezellig, zelfde tijd?" Joyce en Sonja knikten instemmend en giechelend gingen elk hun weg.

***

Puffend liep Sonja door haar huis "Heb jij nog spullen die in de was moeten?" met haar handen vol vuile was duwde Sonja met haar schouder de slaapkamerdeur van haar zoon open.

"Ma!" riep hij wanhopig uit. Snel trok hij zijn shirt over zijn erectie en klapte zijn laptop dicht. Hij keek beschaamd naar zijn moeder, rood aangelopen probeerde hij zijn kloppende erectie te verbergen, vlak voor zijn orgasme was ze zijn kamer binnen gekomen en hij voelde hoe zijn erectie protesterend pulseerde.

"Oh.. sorry... ik euh had moeten kloppen... ik had mijn handen vol" mompelde ze beschaamd. Haar ogen gleden over de pulserende tent die haar zoons erectie in zijn shirt vormde. Ze slikte en trok haar blik los, ze draaide zich snel om.

"ik euh... het spijt me..." zei ze zacht voor ze snel naar de badkamer liep.

Ze glimlachte even, hij was groot, ze had maar een glimp van haar zoon gezien maar het was voldoende brandstof voor haar fantasie die toch al steeds vaker haar aantrekkelijke zoon als onderwerp had.

Terwijl de was draaide sloot ze de deur van de badkamer. Met een kreun gleed ze met haar vingers langs de rand van haar slipje en streelde tussen haar drijfnatte schaamlippen. Ze was opgewonden. Beelden van haar zoon, zijn pulserende erectie, dreven haar vinger in een snel tempo over haar gezwollen klit.

"Mmmh fuck" kermde ze zacht terwijl haar lijf in spasmen samentrok.

Grinnikend likte ze haar vingers af terwijl ze naar zichzelf in de spiegel keek.

Tijdens het eten was hij zwijgzaam en keek alleen naar zijn bord. Na een tijdje ving ze zijn blik "ehm.... Sander, het spijt me ik had moeten kloppen" sprak ze zacht terwijl ze voorzichtig zijn hand pakte en hem met haar duim streelde.

Hij slikte en liep rood aan "het geeft niet ma, ik had mijn deur op slot moeten doen..." sprak hij timide, meteen keek hij weer weg en wilde zijn hand wegtrekken.

Sonja glimlachte en verstevigde haar grip, zacht streelde ze zijn hand "welnee, het is jouw kamer, je hebt recht op privacy" ze zocht nog een keer zijn ogen op en lachte liefdevol naar hem "alles ok?".

Sander knikte "ja ma... alles ok", hij trok zijn hand terug en ging verder met zijn bord.

Zwijgend aten ze hun avondeten en na een tijdje legde ze haar hand weer op zijn hand "iedereen doet het hoor, niets om je voor te schamen" fluisterde ze zacht.

Hij slikte een hap eten door en keek even op "ja, kan zijn, maar niet terwijl hun moeder hen betrapt" fluisterde hij beschaamd en voelde weer het bloed naar zijn gezicht stromen. Verlegen keek hij weg. Hij baalde, ze had hem gezien, ze vond hem vast een viezerik.

Sonja schoot in de lach "betrappen? Dat klinkt alsof je iets verkeerds deed! Het is gezond hoor jongen, iedereen doet het. Je hoeft je voor mij niet te verbergen, je bent een volwassen gezonde jongeman van 19, geen reden voor schaamte. Ik doe het zelf ook graag" sprak ze zacht terwijl ze liefdevol zijn hand streelde.

Hij haalde zijn schouders op en keek weg. Het beeld van zijn moeder die zichzelf bevredigde vulde zijn fantasie.

Hij dacht even na "vaak?" vroeg hij zacht.

Sonja keek hem aan "wat vaak?" ze moest inwendig een beetje lachen, ze wilde dat hij het uitsprak.

Sander liep rood aan "niets"

Ze keek een tijdje naar hem "vaak ja, soms een paar keer per dag, net nog zelfs" fluisterde ze zacht.

Sander keek op van zijn bord, zijn mond opende zich, maar hij zei niets. Net nog schoot door zijn hoofd, als in net nadat ze hem had gezien? Had ze gemastubeerd op het beeld van zijn erectie? Wilde fantasieën over zijn knappe moeder, die blijkbaar meerdere keren per dag bevrediging zocht, vulden zijn geest.

Hij slikte en stond op. Hij zette zijn bord op het aanrecht "ik... euh.. Ik ga nog even naar mijn kamer" mompelde hij met een dikke stem. Zijn erectie duwde ongeduldig tegen de stof van zijn broek, beelden van zijn moeder onder de douche domineerden zijn fantasie, haar volle borsten, haar vingers tussen haar volle zachte dijen.

Sonja glimlachte "kijken we zo nog gezellig film?" vroeg ze met een zachte stem.

Hij draaide zich even om "mh.. ok..." mompelde hij voor hij zich naar zijn kamer haastte.

Sonja keek haar zoon na terwijl hij naar zijn kamer liep en glimlachte. Een paar minuten later stond ze zelf op om zichzelf even af te spoelen.

Terwijl ze langs zijn kamer liep hoorde ze, een zachte kreun.

"mmmh mamma... ow... ja... toon me je lekkere tieten... mmmh" klonk het gedempt, nauwelijks hoorbaar. Ze hield even in en haar hart klopte in haar keel, een glimlach verscheen rond haar lippen en ze luisterde aan zijn deur.

"mmmh mamma.... kneed ze voor me... mmmh knijp in je tepels, wil je mijn zaad op je tieten? Mmmh oh ma... mmmh vind je dat lekker?" kreunde hij zacht.

Voorzichtig duwde ze zijn deur open en stapte zijn kamer in.

Sander lag op zijn bed met zijn erectie in zijn hand "Ma!... jezus" riep hij weer wanhopig terwijl hij tevergeefs zijn erectie probeerde te verbergen.

Deze keer draaide Sonja zich niet om. Ze liep met een katachtig glimlach op haar zoon af, haar blik gefixeerd op zijn erectie terwijl ze haar blouse openknoopte.

Sander keek vol verbazing hoe zijn aantrekkelijke moeder haar blouse op de grond liet vallen en haar bh losgespte terwijl ze voor zijn bed op haar knieën zakte. Haar blik gericht op zijn erectie.

Terwijl haar bh langs haar schouders op de vloer gleed en ze hem haar grote borsten toonde keek ze hem aan met haar stralende diep blauwe ogen.

"Wil je mama's grote borsten zien? Wil je zien hoe ik erin kneed?" fluisterde ze zwoel terwijl ze hem aankeek.

Sander slikte en keek naar zijn knappe moeder, haar volle lippen glommen in het licht van de lamp naast zijn bed. Hij keek hoe zijn moeder in haar volle stevige borsten kneedde en met haar vingers in haar gezwollen donkerbruine tepels kneep.

"Kijk maar lieverd, kijk naar mama's borsten... wil je klaarkomen op me?... je zaad over mijn borsten spuiten?... toe maar lieverd... doe het voor mamma" fluisterde ze zwoel en ze keek hem aan.

Even dacht hij na, ja, hij had zich net afgetrokken op het idee dat hij zijn zaad over zijn moeders borsten spoot. En ja, hij fantaseerde vaak over haar, over haar volle borsten, over haar heerlijke ronde kont.

Maar dat was fantasie, dit was... echt... rauwe echte werkelijkheid!

Zijn ogen gleden over zijn halfnaakte moeder, haar mooie gezichtje, haar volle grote borsten. Hij slikte even en keek in haar ogen, ze knikte bemoedigend "toe maar" fluisterde ze met een glimlach rond haar volle lippen terwijl ze haar grote borsten optilde en ze aan hem aanbood met een zwoele blik.

Twijfelend kwam hij overeind en plaatste zijn benen aan weerszijde van zijn moeder. Ze keek omhoog en glimlachte naar hem terwijl hij langzaam zijn hand over zijn erectie bewoog.

"Mmmh kijk naar mamma... kijk naar mijn borsten Sander.. mhhh mamma wil je zaad op haar borsten... kun je dat? Kun je dat doen voor mamma?" fluisterde ze zacht terwijl ze naar zijn erectie keek.

Sander gromde en bewoog in een steeds sneller ritme zijn hand over zijn erectie terwijl hij naar haar volle borsten keek, hoe ze zichzelf betaste en aan haar grote gezwollen tepels trok, hoe ze haar borsten voor hem optilde en ze tegen elkaar wreef terwijl ze hem aankeek met haar stralende ogen.

"Mmh mamma is trots op je jongen, je bent zo groot" fluisterde ze zacht terwijl ze naar zijn glimmende eikel keek.

"mamma fantaseert vaak over haar grote jongen... jij ook over mij?" fluisterde ze terwijl ze langs haar lippen likte en haar zoon bekeek.

Sander knikte grommend terwijl zijn moeder hem met haar grote blauwe ogen aankeek en speelde met haar borsten, zichzelf toonde aan hem.

"Kom op mamma... spuit je moeder onder met je zaad" fluisterde ze zwoel

Sander slikte en met de kracht van een orkaan bulderde zijn orgasme door zijn lijf. Hij voelde zijn ballen samentrekken en hij richtte zijn kloppende erectie op haar volle borsten.

"Ooow mamma ooow" kreunde hij terwijl de eerste warme straal sperma met kracht zijn eikel verliet en met een boog op de borsten van zijn moeder landde.

"oh jongen... mmmh goed zo" kirde Sonja terwijl de volgend straal op haar landde.

Kermend spoot haar zoon zijn zaad op haar, over haar borsten en haar mooie gezichtje droop zijn warme dikke zaad in klodders naar beneden.

Ze kreunde goedkeurend en keek naar zijn verslappende erectie. Ze likte glimlachend de klodder zaad die langs haar neus over haar lippen droop.

"Mmmh... oh lieverd" kirde ze zachtjes en slikte hoorbaar.

Hijgend keek hij naar zijn moeder. Zijn zaad droop langs haar borsten en haar gezicht, een dikke druppel zaad droop langzaam langs haar kin en trok een lange doorzichtige draad voor hij op haar borst landde en zijn weg vervolgde tussen haar decolleté.

Sonja glimlachte naar hem "mamma is trots op je" fluisterde ze.

Ze keek hem aan terwijl ze zijn zaad over haar borsten wreef. Glimlachend likte ze zijn zaad van haar handen en kreunde zacht "mmmmh je proeft heerlijk" fluisterde ze terwijl ze haar vingers met een smak uit haar mond liet glijden.

"Vond je dat fijn?' fluisterde ze terwijl ze opstond en hem aankeek.

Hij knikte "ja... jezus ma..." hijgde hij terwijl hij zich achterover op zijn bed liet vallen.

Sonja grinnikte "goed zo, mamma vond het ook fijn" fluisterde ze zacht

Hij keek zwijgend naar zijn halfnaakte moeder die haar kledingstukken verzamelde. Haar volle borsten hingen aanlokkelijk als rijpe vruchten terwijl ze zich bukte. Ze zag dat hij keek en knipoogde naar hem, ze bewoog haar bovenlichaam speciaal voor hem, haar volle borsten bewogen mee, vertraagd, in het ritme van haar subtiele bewegingen.

Ze liep naar hem toe en boog zich over hem heen, ze keek hem even aan, ze glimlachte terwijl hij naar haar borsten keek die zacht over zijn borst streelden "mamma is trots op je" fluisterde ze zacht en kuste hem zacht op zijn voorhoofd voor ze zich weer oprichtte en naar de deur liep.

Ze draaide zich nog even om "zo film kijken?" vroeg ze zacht terwijl ze over haar borsten streelde en hem aankeek.

Sander knikte "mh ja..." fluisterde hij hijgend terwijl hij keek hoe ze de deur achter zich sloot.

"Mijn god..." fluisterde hij en grinnikte zenuwachtig. Beelden van zijn halfnaakte moeder ijlden na op zijn netvlies als een echo, alsof hij te lang in de zon had gekeken.

Ondanks de perversiteit en het incestueuze karakter van wat er net was gebeurd was het het geilste dat hem ooit was overkomen en hij miste haar nu al, nog geen volle minuut was ze uit zijn kamer en hij verlangde alweer naar haar, naar de aanblik van haar prachtige sensuele lijf, het lijf van zijn moeder.

***

Glimlachend bekeek ze zichzelf in de spiegel van de badkamer, zijn zaad droop tussen haar volle borsten en over haar gezicht. Ze realiseerde zich wat ze had gedaan, dat wat er net was gebeurd hun relatie voorgoed zou veranderen.

Het was wat ze wilde, waar ze al maanden over had gefantaseerd en ze hoopte dat hij er net zo over dacht nu het geen fantasie meer voor hem was maar werkelijkheid.

Peinzend smeerde ze zijn zaad over haar huid en proefde weer "mmmh hemels" giechelde ze. Langzaam kleedde ze zich uit en bekeek zichzelf, grijnzend kneep ze even in haar kleine vrouwenbuikje en streelde langs haar volle stevige borsten "niet slecht voor een 37 jarige" mompelde ze en knipoogde naar zichzelf.

Snel greep ze haar scheerset voor ze de douche instapte en terwijl het warme water over haar lijf stroomde ontdeed ze zichzelf van elk haartje op haar benen en haar volle vagina.

Sander zat al op de bank toen ze in haar witte satijnen badjas de woonkamer binnenstapte. Hij keek even naar haar en glimlachte ongemakkelijk. Ze zag hem wegkijken en glimlachte heimelijk, ze wist dat hij zich schaamde, zich ongemakkelijk voelde en dat het zaak was hem te verzekeren dat daar geen reden voor was, dat het wat haar betrof niets raars was, dat het was wat ze zelf wilde.

"Wil je wat drinken?" vroeg ze terwijl ze naar de keuken liep.

"Ja doe maar wat" antwoordde hij timide

Glimlachend gaf ze hem een glas cola en ging naast hem op de bank zitten. Ze keek even naar hem. Hij keek verlegen naar zijn handen. Na een tijdje draaide hij zijn hoofd en keek naar haar "ehm ma..." vroeg hij fluisterend.

Sonja keek hem aan "ja?" glimlachte ze.

Sander slikte even "euh... over net... ehm hoorde je me?"

Sonja knikte "ja, ik hoorde dat je aan mij dacht en wilde je helpen, masturberen is gezond, mama wil haar lieve zoon gezond houden, of het nu met fruit en groente is of mijn lichaam" ze glimlachte ondeugend en nam een slok van haar cola.

Sander zweeg even "ja.. ok.. maar klaarkomen op je eigen moeder is niet echt gezond..."

Sonja schoot in de lach "waarom niet? Wat een onzin, alsof je er ziek van kan worden, waarom zou het niet gezond zijn?" grinnikte ze terwijl ze hem ondeugend aankeek.

Sander haalde zijn schouders op "omdat.. euh... omdat het incest is" fluisterde hij zacht.

Sonja knikte "misschien, maar als we er beiden van hebben genoten is het niet ongezond, hooguit pervers, maar dat is ook persoonlijke smaak, we zijn beiden volwassen, er is niets tegen mijn wil gebeurd, ik genoot ervan"

Sander keek haar aan "genoot jij er ook van?"

Sonja knikte "mmmh, natuurlijk, ik heb mezelf drie keer laten komen onder de douche"

Sander slikte "terwijl je aan mij dacht?"

Sonja knikte en grijnsde "ja natuurlijk... jij dacht toch ook aan mij toen je jezelf aftrok?"

Sander knikte en keek verlegen weg.

Sonja schakelde de tv in en zakte achterover in de kussens van de bank. Samen keken ze een tijdje zwijgend naar een film met grote explosies en snelle auto's. Na een tijdje keek Sander weer naar zijn moeder.

"Eh ma?" fluisterde hij zacht.

Sonja draaide haar hoofd en keek hem aan "ja?"

"Denk je dat we... euh... zoiets nog een keer kunnen doen?" fluisterde hij onzeker.

Sonja glimlachte "wat?"

Sander kreunde wanhopig "dat... ehm wat we eerder deden, dat ik op jouw borsten euh... je weet wel..." mompelde hij verlegen terwijl hij wegkeek.

Sonja grijnsde "natuurlijk lieverd, waarom niet..." sprak ze zangerig en lachte breed naar hem.

Sander knikte en keek naar het scherm. Sonja bekeek hem even en draaide toen ook haar hoofd weer. Ze grijnsde in zichzelf, ze was nat, opgewonden door de suggestie dat hij dit weer wilde, ze had hem waar ze hem wilde hebben.

Toen de aftiteling over het scherm rolde keek ze weer naar hem "nog een film, of wil je wat anders" grinnikte ze ondeugend.

Sander dacht even na en keek toen naar haar "ehm... wat anders?"

Sonja knikte en gebaarde naar zijn broek, naar de tent die de gehele film prominent tussen zijn benen omhoog stak was niet afgenomen.

"Ja... wat anders" fluisterde ze zwoel en knoopte haar badjas open.

Sander slikte en keek naast zich, zijn moeder zat op de bank, haar kamerjas open. Hij keek naar haar naakte lichaam, haar volle borsten, haar sexy vrouwenbuikje en haar glad geschoren venusheuvel. De aanzet van haar vrouwelijkheid die speels verdween tussen haar volle dijen.

"Wil je weer op mamma komen?" fluisterde ze zacht terwijl ze hem aankeek en langs haar lippen likte.

Sander knikte "ja... je bent mooi mamma"

Sonja grijnsde "awh dat is lief van je" ze opende haar benen iets en keek hem aan

"doe het, spuit je zaad op mamma" fluisterde ze zwoel terwijl ze hem aankeek.

Sander knikte en ging twijfelend voor haar staan, hij keek neer op haar naakte lijf terwijl hij zijn broek liet zakken en zijn erectie beetpakte. Zijn ogen gleden langs haar borsten en haar buik naar haar geschoren schaamlippen, glimmend van het vocht.

Report Story

byCorrupted_Dreams© 3 comments/ 5886 views/ 5 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
3 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel