tagIncest/TaboeBrandend Zand

Brandend Zand

byjodokus©

“Mag ik je eraan herinneren dat we op een naaktstrand zijn en dat het zeer dus onbehoorlijk is dat jij je zwembroek nog aan hebt?” sprak Judith tegen Johan, haar zoon. Dochter Kim luisterde het gniffelend aan maar Johan deed maar weer net of hij het niet hoorde, hij was zeker niet van plan zijn zwembroek uit te doen. Ze konden de pip krijgen, hij had een stijve van jewelste en was niet van plan dat aan de nudistenkolonie te laten zien. Hij lag op zijn buik op de badhanddoek en wist dat de top van zijn pik boven de rand uitkwam. Het was gewoon zaak te wachten tot zijn lul wat zachter werd en dan er tussen uit te knijpen. Maar hoe ter wereld werd je pik weer zacht als je moeder en zuster naakt naast hem lagen; ze lagen goddomme ook nog op hun rug en hij kon alles zien. Borsten, schaamharen, alles. Daarnet lagen ze ook op hun buik en keek hij tegen die heerlijke billen aan en ja, daar kreeg hij ook een stijve van.

Maar het waren niet alleen zijn moeder en zuster, het hele strand zat vol met naaktrecreanten, de ene vrouw nog mooier dan de andere en hij keek eerst zijn ogen uit toen hij een paar stukken zag volleyballen. Hij werd bijna gek van die zwaaiende tieten of als ze met gespreide dijen nog naar een bal doken. Het was duidelijk teveel voor de arme Johan die tot zijn verbazing alle mannen met slappe lullen zag rondlopen. Misschien waren dat meer ervaren naaktstrandbezoekers maar voor hem was het heet, brandend zand en het beroofde hem bijna van z’n verstand.

Maar het was natuurlijk zijn eigen schuld geweest. Johan woonde met zijn moeder en zus in een klein vrijstaand landarbeidershuisje aan de rand van de stad en dat ging op zich goed. Sinds zijn vader was overleden, een jaar of vier terug, had hij als man zijnde het rijk alleen. Hij was toen 15 en de hormonen gierden door zijn lijf. Zijn één jaar jongere zus vond hij toen al een stoot in wording en zijn moeder beschouwde hij ronduit als een ‘lekker wijf.’ Het was een grote maar redelijk slanke vrouw, halflang golvend haar wat op haar schouders viel, grote borsten die ook nog eens stevig vooruit stonden (hij had ze al een paar keer kunnen begluren) een ietwat dikke kont en stevige gespierde benen. Het was altijd een goedlachse vrouw geweest maar door de plotselinge dood van haar man, hij stierf aan een hartstilstand, zat ze toch een tijd in een flinke dip, maar het was vooral haar zoon geweest die het gezinnetje er weer bovenop hielp.

Maar hij gluurde ook daar waar het kon, zijn ogen smulden van de lekkere lijven van zijn moeder en zus en rukte zich steeds frequenter af met hun lichamen op zijn netvlies. Hij werd ook geholpen omdat zijn moeder, na uit haar dip te zijn opgekrabbeld, zich meer en meer ontpopte als iemand die het in huis niet zo nauw nam met haar kleding en Kim deed net zo hard mee. Op één van de slaapkamers stond b.v. een zonnebank waar de dames vaak samen een uurtje doorbrachten en wat dan ‘verboden gebied’ voor hem was. Maar ze liepen daarna wel halfnaakt uit die kamer vandaan en bleven dan nog een tijdje in alleen een korte badjas door het huis lopen. Of als er nieuw ondergoed was gekocht liepen ze gewoon in de nieuwe BH en slip door de kamer om het elkaar en ook hem te showen en bijna elke avond, ruim voor het slapen gaan, liepen de twee al in flinterdunne weinig verhullende nachthemdjes rond. Zijn obsessie werd steeds erger en op den duur rukte hij zich wezenloos. Hij gluurde en gluurde maar en de dames vonden het prachtig. Ze zagen heus wel zijn smachtende blikken en knipoogden dan naar elkaar want ze vonden het wel degelijk opwindend dat hij zo op hun kikte. Hij was toch hun zoon en broer, uitgegroeid tot een mooie sterke kerel van 1.90 en met waarschijnlijk een flinke paal in zijn broek want de dames hadden hun ogen ook niet in hun achterzak zitten.

Als het kon gingen moeder Judith en dochter Kim naar het naaktstrand. Dat was maar 3 kilometer fietsen en met mooi weer waren ze er vaak te vinden. Op een dag hadden ze hem uitgedaagd.

“Als je ons toch graag wilt begluren moet je maar eens meegaan,” grijnsde zijn moeder.

“Ja joh, kunnen wij jou ook eens bekijken,” zei Kim er achteraan. “Maar je zult wel niet durven,”

Johan keek zijn achttienjarige zus aan, ze leek precies op moeder, alleen eenentwintigjaar jonger en hij wilde zich niet laten kennen, vooral niet door Kim die nu wat plagerig haar tongetje naar hem uitstak.

“Afgesproken,” sprak hij ferm “de volgende keer ga ik mee.”

Op het strand vertoonden de twee vrouwen vrijwel geen schaamte en hadden zich vlug helemaal uitgekleed. Het kwijl liep bijna uit zijn mond toen hij zag dat zijn moeder zich blijkbaar vaak scheerde want hij zag alleen maar wat korte stoppeltjes op haar schaamheuvel. Zijn zus had een ander kapsel, die had de buitenkant flink opgeschoren zodat alleen een horizontaal blond toefje haar onderkant bedekte. Toen hij ook nog hun prachtige tieten zag, de grote stevige van zijn moeder en de wat kleinere maar nog steviger van zijn zus sprong zijn paal als een raket omhoog en meteen voelde hij zich niet op gemak. Hij hield zijn preuts z’n zwembroek aan, ging meteen op zijn buik liggen en trok zich niets van de protesterende dames aan.

“Wat een bangerik,” zei Kim. “Zeg dat,” beaamde Judith, “misschien heeft hij zo’n kleintje dat hij zich daarvoor schaamt.” Daarop proestten de twee in lachen uit, ze hadden allang door dat hij juist een enorme erectie had. “Johan Pinkeltje,” plaagde zijn zus verder en bewoog haar rechterpink in de lucht.

Jezus, waar was hij aan begonnen, het was niet zozeer dat hij zich schaamde voor zijn moeder en zus, het was meer de anderen op het strand. Het leek wel of hij de enigste die een stijve pik had. En dat ene stel dat maar tien meter verderop lag, twee prachtige vrouwen van rond de dertig en die ook helemaal gebruind waren keken hem ook al met spottende ogen aan. En aan de andere kant van hun lag een heel gezin bruin te bakken; vader en moeder van een jaar of veertig en een tweeling van ongeveer dertien jaar. Mooie roodharige meisjes, net als hun moeder, en die keken ook al steeds zijn kant op. Godver, hij voelde hoe kleine scheutjes voorzaad uit zijn eikel vloeiden; dit werd te gek!!

Het werd hem helemaal te gek toen zijn moeder hem op een zachte maar sappige wijze begon uit te leggen dat die twee meiden van dertig aan de ene kant een lesbisch stel was en dat het gezinnetje aan de andere kant in hun huis ook altijd bloot rondliepen. Hij werd er alleen maar nog geiler van.

“Hoe weet je dat allemaal?” vroeg hij sarcastisch om zich een houding te geven “kom je wel eens bij hun thuis? Doe je mee aan lesbische spelletjes? En loop je dan ook naakt met dat gezin mee?” Moeder en dochter keken hem glimlachend aan.

“Nee, dat niet,” zei Kim, “maar we treffen elkaar hier wel eens, we liggen vaak op dezelfde plek en dan begin je elkaar wat te kennen, we liggen soms bij elkaar.”

Wat????? Jaloers keek Johan naar de kant van de man op die dan blijkbaar in zijn eentje zeven van die mooie meiden bij hem had liggen. Johan keek nu ook vlug even of de man nu ook een stijve had maar nee hoor, dat was niet het geval. Hoe kreeg die het voor elkaar geen stijve te hebben?

“Dat we nu niet bij elkaar liggen komt omdat we jou zouden meenemen en het misschien wat vreemd voor je zou zijn, maar je hebt het blijkbaar nu al moeilijk,” zei z’n moeder wat spottend, “we zouden gezellig met z’n allen hier gaan liggen en nu ben jij een stoorzender die zijn piemel niet durft te laten zien.” Zo, daar kon hij het mee doen.

Johan tuinde er met open ogen in, in werkelijkheid kenden ze de mensen niet die dicht bij hun lagen, het was een leugentje om hem nog meer op stang te jagen en dat hadden ze nu voor elkaar.

“Oke, het is jullie gelukt, ik zal m’n zwembroek uittrekken, ik wordt dit soort gelul zat.” Hij schuifelde eerst zodanig dat de top van zijn pik weer onder de rand zat en stond toen met een diepe zucht op, nu moest iedereen het maar zien. Aangestaard door 1 man en 7 vrouwen die onmiddellijk hun blik hadden gericht op de enorme tent in zijn zwembroek plaatste hij zijn duimen onder de rand en trok het broekje omlaag om er daarna zogenaamd achteloos uit te stappen. Hij voelde hoe zijn 22 cm. lange pik tegen zijn buik aankletste en dat een draadje slijm op zijn dij belande. Daarna ging hij op een zo waardig mogelijke wijze met zijn kont op de handdoek zitten en keek toen pas stiekem om zich heen.

Zijn moeder keek met ogen zo groot als schoteltjes naar zijn paal en zijn zus had vlug haar hand voor haar mond gedaan om haar ontzag te verbergen. De twee jonge vrouwen even verderop zag hij ook vol bewondering naar zijn pik kijken en opgewonden met elkaar fluisteren en het gezinnetje aan de andere kant was er ook stil van. Ja, ja, hij wist dat hij een forse had.

Het was die tweeling van dertien die als eerste commentaar begonnen te geven.

“Wat een grote heeft die vent,” zei de ene, “Die is veel groter dan die van jou, Papa,” zei de andere waarop de moeder ze bestraffend toe begon te spreken. “Zijn jullie helemaal besodemieterd?” En tegen Peter: “Sorry hoor, we zijn hier voor het eerst, ze weten nog niet hoe het hoort.”

Voor het eerst? Boos keek Johan naar zijn moeder en zus die nu wat verontschuldigend begonnen te grinniken. “En ik neem meteen maar aan dat jullie dat stel over daar ook niet kennen.”

“Nee,” giechelde Judith, “maar het is ons wel gelukt jou zwembroek uit te krijgen.” Ondertussen probeerde ze zoveel mogelijk niet naar zijn knoert te kijken, zo’n grote had ze nog nooit gezien en ze had er opeens ontzettend veel zin in; in haar zoon en in zijn pik, hij was veel groter dan die van haar overleden man. Kim had in haar jonge leventje nog maar één keertje een piemel gezien en dat was van een schoolvriendje geweest, ongeveer een half jaar geleden was dat, maar dat schoolvriendje haalde het niet bij de lul van haar broer; tjonge, wat knoert.

Gek genoeg voelde Johan zich nu heel wat vrijer, de grote spanning was eraf en het kon hem niet zoveel meer schelen of men naar hem keek of niet. En verdomd; na enige tijd begon zijn pik ook wat te verslappen maar toen gebeurde er weer andere dingen. Al een paar minuten rook hij een wat muskusachtige/paddenstoelengeurtje en hij had genoeg ervaring om te weten waar zo’n geurtje vandaan kwam, hij had al diverse jonge meiden mogen besnuffelen. Lichtjes snuivend keek hij wat om zich heen en zag dat zijn moeder haar dijen nu wat krampachtig bij elkaar hield.

‘Aaaha, moeder is inmiddels zo geil als boter,’ wist hij nu, trouwens, hij zag het ook aan haar ogen die steeds maar hunkerend naar hem keken. Ze was heet, erg heet, supergeil.

Na een half uurtje voor het eerst in je blootje zonnen is het toch raadzaam weer je zwembroek aan te trekken anders verbrandt je gevalletje. Bovendien begon er wat zeedamp op te komen en besloten ze naar huis te gaan. “Tot ziens,” riep één van de twee meiden nog tegen hem. “Kom je morgen ook?” vroeg de ander. Johan grinnikte wat en zag tot zijn vermaak dat zijn moeder en zus de andere twee wat hufterig aankeken, ze hadden een blik in hun ogen van:’Afblijven!!! Hij is van ons!!

Thuis gekomen werd er apart gedoucht. Judith maakte een maaltijd klaar en daarna ging Johan naar de voetbaltraining maar hij voelde op voorhand dat de dag nog niet om was.

0-0-0-0-0-0-0-0

Toen hij rond half tien weer thuiskwam was het bijna donker en in het huis waren de schemerlampjes aan. Zijn moeder en zus hadden zich weer gehuld in hun korte nachthemdjes, alle twee hadden er geen BH onder, alleen een slipje. Ze hingen wat lui op de bank voor de televisie en waren duidelijk in afwachting van hem want hij werd hartelijker begroet dan anders.

“Doe ook iets gemakkelijks aan,” zei z’n moeder. “Ja mam.” Hij liep naar zijn kamer en kwam terug in een schoon t shirt en een voetbalbroekje, verder niets. Zijn pik stond alweer half stijf, de geilheid van het strand begon weer helemaal terug te komen en in tussentijd had hij niet gemasturbeerd. Hij ging in de dichtstbijzijnde luie stoel zitten en keek even mee naar de tv maar vond er niets aan. Hij keek liever naar zijn moeder die haar begerige ogen weer niet van zijn kruis wist te houden.Tot hij zijn zus haar keel hoorde schrapen.

“Mag ik ………” begon ze heel schuchter, “eens zien hoe zaad eruit ziet? Ik heb het nog nooit gezien.”

“Dat lijkt me wel goed in het kader van seksuele voorlichting,” hakkelde zijn moeder er achteraan. Johan keek om de beurt naar de twee nu blozende vrouwen, dit was duidelijk weer afgesproken werk maar hij wist zich nu meester van de situatie. Daarbij was hij zijn verlegenheid sinds die middag helemaal kwijt; hij zou ze krijgen!!!!

“Oke, dat is goed, maar……dat gaat niet zomaar, ik heb wel enige stimulatie nodig.” Johan keek zijn moeder en zuster nu zelfverzekerd recht in hun ogen en daarna liet hij z’n blikken op hun BH loze borsten vallen. “Ik wil dat die nachthemdjes uitgaan, anders kom ik niet tot een zaadlozing.”

Waar Kim toch even aarzelde ging zijn moeder vrijwel onmiddellijk akkoord, ze trok met beide handen het hemdje over haar hoofd en gooide het ding op de grond. Wederom keek hij van dichtbij tegen die prachtige borsten aan. Ze waren echt groot maar ook nog zo stevig en Johan zag de tepels erect naar voren steken, z’n moeder was echt heet, ze was aan een pik toe. In navolging trok ook Kim haar hemd uit en kon hij ook de hare weer bewonderen, hij was gezegend met zulke mooie tieten om zich heen.

“Nou jij,” zei Kim beslist. Johan stond op uit zijn stoel en deed heel langzaam zijn voetbalbroekje omlaag. De kamer was nu gevuld met seksuele spanning toen de dames vol zicht hadden op zijn pik die kneiterhard was. Gebiologeerd keken ze toe hoe Johan wat onderuit in zijn stoel ging zitten, zijn rechterhand de onderkant van zijn pik vastpakte en langzaam begon te masturberen. Ze zagen hoe een dikke druppel blank voorzaad uit het minispleetje tevoorschijn kwam en hij het met zijn duim over zijn lichtpaarse eikel uitsmeerde. Zijn moeder boog automatisch wat voorover om het nog beter te kunnen zien en zijn zus ging zelfs op haar knieën naast zijn stoel zitten. ‘Mmmmmm’ dacht Johan.

“Je mag me best helpen,” zei hij met een nu licht hijgende stem tegen zijn zus. “Jij wil mijn zaad toch zo graag zien; dan moet je ook iets voor doen.”

“Toe maar,” moedigde nu ook Judith haar dochter aan. Ook zij was van de bank afgegaan en stond pal naast zijn stoel. Ze begon haar zoon sensueel door zijn haar te strelen, bukte zich toen en kuste Johan op zijn wang terwijl Kim haar vingers om de top van zijn pulserende pik legde en in het tempo van haar broer mee masturbeerde. Het ging nu snel met Johan, eerst het naaktstrand en nu dit; hij voelde dat het zaad vlug zou komen. Hij boog zijn hoofd wat opzij, gaf zijn moeder een tongzoen en besloot het masturberen geheel aan Kim over te laten. Met zijn vrije handen pakte hij de grote memmen van zijn moeder beet en begon er stevig in te kneden. Judith was dermate opgewonden dat ze zelf al bijna klaarkwam en tongzoende fel terug.

“Ooohhhh Kim, lik eraan, lik m’n eikel,” kreunde Johan toen zijn mond even vrij was.

“Jaahhhh Kim, lik eraan” hijgde ook Judith, “Lik aan de onderkant, dat vinden ze lekker.” Ook Kim was geheel in de ban van het gebeuren, haar onderlijf schokte onbeheerst wat op en neer. Ze bleef de paal van haar broer masturberen en stak haar tong uit om eikel te likken. Ze vond het niet vies, integendeel, ze vond een piepklein knoopje net onder de eikel en likte daar heftig met het puntje van haar tong overheen. “Jaaaaahhhhhh het komt!!!!” zei hij met verstikte stem. Ook zijn moeder keek nu omlaag, ze wilde het schouwspel graag zien. Johan kneep in extase extra hard in haar tieten en schokte plotseling met zijn heupen omhoog. Een dikke straal sperma schoot uit zijn pik vandaan en spatte in het gezicht van de verraste Judith; een tweede straal ging recht omhoog en belande op zijn onderbuik, een derde, wat kleinere straal wist hij toch zo te richten dat het op de linkerwang van zijn zus terecht kwam. Tjees………. een hele dag opgespaard sperma was zijn lul uitgebarsten. Hij hijgde nog flink na toen hij de rechterborst van zijn moeder naar zijn mond trok, heftig aan de tepel begon te zuigen en met zijn andere hand haar linkertepel stevig met zijn duim en wijsvinger bewerkt. Voor de ogen van Kim, die nog verbaasd was van de enorme zaadlozing, kwam Judith ook klaar. Ze zag hoe het hele lijf van haar moeder beefde en ze het hoofd van haar zoon stijf tussen haar borsten drukte.

Eigenlijk was Kim best trots op haar prestatie. Ze bleef de nu wat verslappende penis liefdevol vasthouden en veegde met haar andere hand de sperma van haar wang. Ze keek even naar haar broer en moeder maar die waren nog in een innige omstrengeling. Voorzichtig bracht ze haar hand naar haar mond want nu wilde ze het ook proeven. Als een keurmeester likte ze het zaad van haar hand en hield het even in haar mond om de smaak goed tot zich te nemen. Mmm, beetje zoutig maar beslist niet vies en daarom slikte ze het door haar keel. Ook moeder Judith vond het niet vies. Met het zwetende hoofd van haar zoon nog tussen haar borsten likte ze met haar tong een sliertje sperma, wat van haar neus afdroop, in haar mond en liet haar smaakbacillen er op los. Ze vond het zelfs lekker!!!

“Meiden, wat was dat lekker. Maar willen jullie nog meer? Zal ik jullie eens verwennen?” Johan was vrij vlug hersteld van zijn ejaculatie, daar was hij sportman genoeg voor, zijn conditie was uitstekend. Hij zag aan de ogen van zijn moeder dat die wel degelijk meer wilde maar zijn zus had iets terughoudends, bovendien begon ze slaap te krijgen.

“Zal ik jou even naar bed brengen?” vroeg Johan, “ik zie dat jij aan een slaapje toe bent.” Kim keek even naar haar moeder en die knikte. Natuurlijk knikte ze, ze wilde haar zoon daarna voor haarzelf hebben, ze wilde neuken, ze wilde die grote pik in haar kut, ze wilde zich weer een vrouw voelen.

“Jullie mogen niet echt vrijen, hoor,” zei ze nog, “Kim kan zwanger worden, ze is niet aan de pil.”

Ze was zelf na de geboorte van Kim gesteriliseerd dus haar maakte het niets uit. Johan stond op, trok zijn kletsnatte t shirt uit en pakte zijn zus bij de hand. Ook zij stond op, er zat een grote natte plek in het kruis van haar lichtblauwe slip

“Kom.” zei hij slechts en nam zijn zus mee naar haar slaapkamer. Daar ging ze als vanzelf op haar bed liggen en liet haar broer haar slipje uitdoen. “Niet neuken,” zei ze nog. “Nee, lief zusje van me.”

Maar hij ging wel op haar liggen, niet om te neuken maar om haar diep te kussen. Ze voelde zijn tong in haar mond glijden en tongde met de hare terug. Zo ontzettend lekker en lief vond ze dat. Na veel hete tongzoenen vonden zijn lippen haar jonge malse meidenborsten en zoog hij aan haar stijve tepeltjes die parmantig naar voren staken terwijl hij met een wijsvinger over haar schaamlipjes wreef. God, wat hield ze van haar broer. Hij liet een kloddertje spuug in haar naveltje vallen en likte het zelf er weer uit. Met zijn neus ging hij over dat toefje schaamhaar en rook haar rijke kutgeuren. Zijn tong vond haar clitoris en nu stak hij zijn wijsvinger een vingerkootje diep in haar meidenkut. Haar onderlichaam veerde omhoog en haar kut was glibberig nat zodat zijn vinger nu helemaal naar binnen schoot. Hij ging er gemakkelijk in, maagd was ze niet meer, dus stopte er nog een vinger bij. Hij voelde de zachte wanden van haar heerlijke spleet en begon haar met z’n vingers te neuken. Langzaam maar zeker gingen ze in haar kletsnatte kutje heen en weer en hij merkte dat haar hele lijf mee begon te bewegen. Opeens verkrampte ze en trok zijn hoofd naar de hare, ze schoof haar tong zover mogelijk in zijn mond en kwam voor de eerste keer klaar.

Maar Johan had nog meer voor haar in petto. Terwijl ze nog na lag te hijgen verving hij zijn vingers voor zijn duim die ook meteen haar lipjes binnen gleed. Met zijn nog natte wijsvinger wreef hij over haar poepgaatje en glipte toen daar naar binnen wat Kim weer lichtjes deed schokken. Zelf ging Johan op z’n knieën naast haar gezicht zitten en bood haar zijn alweer stijve pik aan. Kim hoefde haar hoofd maar een beetje opzij te draaien om zijn eikel in haar mond in haar mond te nemen en dat deed ze dan ook maar Johan vond de positie niet goed genoeg. Hij ging op z’n knieën in standje 69 over haar heen en zakte wat mijn onderlichaam. Kim zag wat de bedoeling was, ze reikte naar zijn paal en opende weer haar mond om weer op zijn vlees te kunnen zuigen. Zelf boog Johan nu helemaal voorover en begon fanatiek aan haar clitoris te likken maar op deze manier kon hij ook perfect bij haar kut. Met zijn ene hand trok haar voorzichtig maar heel zeker haar schaamlippen zover mogelijk uit elkaar om drie vingers van zijn andere hand in haar kut heen en weer te laten raggen. De meidenslaapkamer was gevuld met zuigende, slurpende geluiden en de onmiskenbare geuren van uitvloeiende sappen.

Report Story

byjodokus© 2 comments/ 116246 views/ 10 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel