tagIncest/TaboeBrandend Zand Deel 2

Brandend Zand Deel 2

byjodokus©

Die nacht sliep Johan als een blok en pas laat in de ochtend opende hij zijn ogen. Verbaasd keek hij om zich heen en dacht even dat hij nog droomde want hij zag dat hij niet in zijn eigen bed lag; hij lag warempel geheel bloot in het bed van zijn moeder. Plotseling herinnerde hij zich de vorige avond, dat hij de liefde met haar had bedreven en daarvoor met Kim, zijn zusje; ook drongen de gebeurtenissen op het naaktstrand weer tot hem door wat de aanleiding van het seksgebeuren was.

Pffff, wat nu? Zouden die twee boos op hem zijn? Of verdrietig? Of juist opgetogen? Hij wist zich in ieder geval ook te herinneren dat hij ze niet had verkracht, dat ze het zelf ook hadden gewild.

Hij sloeg het dekbed terug, stond op en ging eerst naar zijn eigen kamer om zijn badjas te halen, daarna liep hij de trap af en spoedde zich naar het toilet. Eerst pissen, zijn blaas stond bijna op knappen en daarna een slok water want zijn keel was uitgedroogd. Hij keek omlaag naar zijn slappe penis en zag dat het voorste stukje blauw was. Ook voelde het alsof er een dikke laag eelt op zijn eikel zat en ondanks dat hij op knappen stond moest hij eerst even een beetje persen eer de urinestraal op gang kwam; het leek wel of er klontertjes opgedroogd sperma in de pisbuis zat. Even later dacht hij, al pissend, aan de vorige avond. Het was toch heel lekker geweest en vooral heel opwindend, hij had nooit gedacht zijn moeder en zus het met hem zouden doen. Toen hij weer aan de prachtige tieten van zijn moeder dacht begon er al weer wat leven in zijn lul te komen.

In de kamer zaten moeder Judith en Kim in spanning op hem te wachten. Ook Kim was laat wakker geworden maar Judith was er wel op tijd uit. Toen zij wakker werd en zag dat haar zoon Johan naast haar lag wist zij opeens ook alles weer.

‘Oh mijn god, wat heb ik gedaan?’ dacht ze eerst. ‘Met m’n eigen zoon naar bed geweest, hoe heb ik dit ooit kunnen doen?’ Bijna in paniek sprong ze het bed uit en vluchtte haar eigen slaapkamer uit. In de badkamer keek ze zichzelf eens goed in de spiegel. Ze voelde een knoop in haar maag toen ze eraan dacht dat ze ook haar dochter Kim bij het spel had betrokken. Wat voor een moeder was ze eigenlijk? Opeens schaamde ze zich diep

Pas toen ze beneden aan de koffie zat bedacht Judith dat het aan de andere kant toch ook wel een leuke dag en avond was geweest, ze hadden alledrie veel plezier gehad. Ze hielden zielsveel van elkaar en waarom zou je dan niet seksueel van elkaar mogen genieten? Dat stomme taboe! Maar er kwam nog iets bij; ze was nog nooit zo doorgeneukt als door haar zoon, zoiets had ze nog nooit meegemaakt. Haar vagina leek wel een lap rauw vlees en ze had ook een wat branderig gevoel in haar anus, daar had die geilaard met 2 vingers in gezeten. Vroeger had haar man haar daar wel eens geneukt maar zijn pik was veel smaller en kleiner dan die van Johan, zo’n knoert paste er vast niet in. Waar zou Johan die afmeting vandaan hebben, blijkbaar niet van de kant van haar schoonfamilie……..

Zo mijmerde Judith wat voor zich heen tot Kim de trap af kwam. Gekleed in haar ochtendjas stortte die zich meteen in de armen van haar moeder en begon te snikken. Judith’s hart kromp ineen.

“Heb je er zo’n spijt van? Het is allemaal mijn schuld, het zal nooit meer gebeuren,” snikte Judith hartstochtelijk mee en streelde haar dochter troostend over haar hoofd maar die keek verbaasd op en veegde de tranen van haar wagen.

“Nee mama, ik vond het juist heerlijk. Ik moet huilen omdat Johan misschien nooit meer wil, misschien vindt hij me wel een vieze slet en ziet hij me nooit meer staan.” Daarop moest Judith weer wat glimlachen en veegde ook de traantjes uit haar ogen. Ze nam het gezicht van haar dochter tussen haar handen en keek haar vertederd aan.

“Ik heb er zelf ook geen spijt van, denk ik, dat hangt van Johan af, hoe hij straks reageert. Maar ik weet bijna zeker dat hij ook heeft genoten en er geen spijt van zal hebben.”

Hierop verborg Kim haar hoofd weer in de armen van haar moeder. “Ik vond het een heerlijke dag, het was zo opwindend allemaal, ik wist niet dat seks zo lekker kan zijn,” murmelde ze. En meteen daarop; “mag ik alsjeblieft aan de pil? Ik wil dat hij ook in me komt.” Judith glimlachte voor zich uit.

“Ja natuurlijk, vandaag is het zondag maar morgen ga je meteen naar de dokter.”

De dames gingen tegenover elkaar aan de ontbijttafel zitten en bespraken giechelend wat er de dag ervoor allemaal was gebeurt. Vooral dat Johan in eerste instantie zijn zwembroek niet uit wilde doen vonden ze nu heel komisch. Kim wilde ook weten wat Johan en haar moeder hadden gedaan nadat zij in slaap was gevallen. Blozend vertelde Judith dat Johan de nacht bij haar had doorgebracht en dat ze ‘het’ hadden gedaan. “En, was het lekker?” wilde Kim weten. “Ja, het was heerlijk,” beaamde Moeder.

En zo kletsten moeder en dochter een tijdje na over de dag die alles had veranderd en ze waren in afwachting van Johan, hoe hij zou reageren en dat was best heel spannend. Ze hoorden hem opstaan, van de trap af komen en naar de wc gaan. Ze hoorden hoe de wc werd doorgespoeld en zagen hem de kamer binnenlopen.

“Goedemorgen, stelletje mannenverslindsters,” zei hij met een glimlach en meteen wisten de twee vrouwen dat het goed zat. Judith glimlachte van oor tot oor toen ze opstond om haar zoon te omhelzen en hij verborg zijn hoofd in haar nek. Ook Johan wist dat het goed zat, begerig rook hij haar moederlijke geur en kuste haar toen op haar mond. Even opende Judith haar mond om zijn tong naar binnen te laten maar ze was niet egoïstisch, ze wist dat Kim haar broer ook wilde omhelzen. Die was inmiddels ook opgestaan om zich vervolgens in de armen van haar broer te werpen. Hij gaf ook haar een korte maar intense tongzoen en drukte haar stijf tegen zich aan.

Het was een begin van een mooie dag. Judith zorgde voor een heerlijk ontbijt en daarna gingen ze wel met z’n drieën onder de douche. Ze zeepten elkaar in, eerst was Johan aan de beurt die zich graag door de dames liet wassen, toen Kim waar ook Judith zich niet onbetuigd liet en daarna wasten Kim en Johan hun moeder helemaal schoon. Johan werd heel opgewonden toen hij zag dat Kim met het washandje tussen de bilspleet van haar moeder stond te poetsen en zijn pik werd alweer stijver dan stijf. “We douchen altijd samen als we van het strand afkomen,” schaterde Kim. “En dan wassen we elkaar ook vaak. Dat wist je niet he?” Nee, dat wist Johan niet maar hij wist op dat moment wel dat zijn moeder achter hem stond en haar armen om zijn middel had geslagen. Hij voelde haar harde tepels tegen zijn rug prikken en hoe haar handen zich om zijn pik vlijden, zo begon ze hem zacht te masturberen.

‘Aaahhhhggg, daar begint het weer,’ dacht Johan terwijl zijn mond die van zijn zus zocht. Ze kusten elkaar diep en innig waar Judith van achteren zijn nek kuste. Kim stond intussen ook tegen haar broer aangedrukt. Haar heerlijke meidenborsten drukten tegen zijn torso en zijn pik duwde tegen haar buik. Een heerlijk gevoel vond ze dat, die licht stotende knots tegen haar onderlijf, af en toe voelde ze ook de handen van haar moeder die hem nog steeds aftrokken. Kim keek omlaag en zag het tussen de warme waterstraal gebeuren. Ze was helemaal verliefd op haar broer, ze wilde hem tot het uiterste verwennen, daarom liet ze haar hoofd wat bukken om aan zijn tepels te likken en daarom bukte ze nog meer; ze verwijderde zacht één van moeders masturberende handen en nam de eikel van haar broer in haar mond om er lekker op te gaan sabbelen. Judith liet haar vrij gekomen hand nu van achteren in zijn bilspleet verdwijnen, steeds lager tot ze tussen zijn licht geopende benen zijn ballen tegenkwam die ze heel teder begon te kriebelen. Johan werd alweer aardig gek gemaakt door de twee vrouwen en begon zijn zuster onbeheerst in haar mondje te neuken, geholpen door die ene hand van zijn moeder die hem nog steeds aftrok; wat was het leven toch mooi!!! Het werd nog mooier toen Judith zijn pik losliet en de douchekop van de standaard haalde. Ze richtte de warme waterstraal op zijn anus en zag dat Kim hem nu tijdens het pijpen was gaan masturberen. Het was vooral die warme waterstraal die het hem deed, dezelfde straal die ook voor een deel op dat gevoelige stukje tussen zijn anus en balzak was gericht. Zijn lul stak voor de helft in de mond van Kim toen hij klaarkwam. Dikke stralen sperma spoot hij in haar mond die zijn zus gretig inslikte.

Neuken wilden ze niet, nog niet. Judith en Kim wilden wel dat hij hun nog steeds wat schrijnende kutjes en kontjes met een verzachtende lotion ging insmeren, een karweitje dat hij graag uitvoerde. Zachtjes wreef hij de lotion over de rode schaamlippen van Judith en met zijn tong op haar kittelaar likte hij haar naar een climax. Zijn zus had wat langer tijd nodig om klaar te komen. Ze genoot volop van zijn likkende tong en zijn zachte masserende vingers maar kwam pas tot een hoogtepunt toen hij zijn wijsvinger toch in haar bracht en haar G-spot vond. Ze leunde achterover tegen de douchewand

en schokte onbedaarlijk met haar onderlijf toen ze kwam. Glimlachend kuste Johan nog even op de schaamlippen van zijn moeder en toen op die van Kim en ging toen staan. Als dank kreeg hij meteen een lieve tongzoen van zijn moeder, het kon haar blijkbaar niet schelen dat de geur van de sappen van haar dochter nog op zijn lippen zat.

0-0-0-0-0-0-0-0

Het was weer een mooie dag dus na de koffie pakten ze de tas weer in en togen weer naar het naaktstrand. De dames hadden nu geen moeite Johan over te halen mee te gaan; sterker nog, hij fietste voorop en Kim en Judith moesten behoorlijk trappen om hem bij te houden. Het plekje waar ze de vorige dag lagen was bezet dus zochten ze wat verder een rustiger plaatsje op. Zonder gene kleedde Johan zich meteen helemaal uit, het leek wel of hij hier elke dag kwam. Hij vouwde zijn badhanddoek open en ging op zijn rug liggen kijken hoe zijn moeder en zus hun zwembroekjes uitdeden, tjonge, hij genoot nu alweer van hun naakte lijven. Hij waande zich zelfs in het paradijs toen ze samen hem in begonnen te smeren met zonnebrandolie en schaamde zich geen ogenblik toen zijn pik daar weer hard van werd, hij moest even huiveren toen Judith zijn pik insmeerde want die mocht natuurlijk helemaal niet verbranden, de dames waren zuinig op zijn apparaat. Daarna keek hij wellustig toe hoe de twee vrouwen elkaar ook insmeerden en dacht aan de avond die komen zou, hij was tamelijk zelfverzekerd en zijn penis verslapte weer wat omdat hij vond dat de stijfheid moest worden opgespaard. Hij kondigde aan een wandelingetje te willen maken en Kim wilde hem graag vergezellen. Judith vond het best en vroeg of ze een ijsje uit strandpaviljoen wilden meenemen, ze was nog lui van de neukpartij van die nacht en bleef liggen om te zon haar lichaam te laten koesteren.

Hand in hand liepen broer en zus door het brandend zand en vooral Johan keek zijn ogen uit vanwege al dat openlijk naakte vrouwelijk schoon; jong of wat ouder, het maakte hem niets uit. Toen ze langs de branding liepen zag hij opeens ook die twee jonge vrouwen van de vorige dag, ze kwamen net samen het water uitlopen en zwaaiden enthousiast naar hem. Johan zwaaide vrolijk terug en zag nu pas dat ze volledig geschoren kutjes hadden. Wauw!!!! Wat een stoten!!! Wat nuffig trok Kim hem verder, ze vond het maar een stelletje trutten en Johan was nu echt alleen van haar en hun moeder. Ze liepen naar het strandpaviljoen om daar de ijsjes te kopen om dan terug naar moeder Judith te keren maar ook op het terras van het paviljoen waren bekenden. Het gezinnetje met de twee dochters zat daar patat te eten en de meest vrijpostige van die twee had alweer een opmerking klaar. “Kijk Pappa, daar is die vent met die grote weer!” De roodharige moeder keek weer verontschuldigend maar de vader begon wat geïrriteerd te kijken. “Sorry” zei Johan tegen hem. “Kan ik er wat aan doen?” en nieuwsgierig keek hij even nog naar de penis van de vader, die leek inderdaad wel erg klein. Toen hij nog even naar het toilet ging zag Johan daar een condoomautomaat hangen. Daar had hij nu even geen geld voor maar als ze naar huis gingen zou hij daar zeker een pakje gaan trekken, dan kon hij Kim die avond ook neuken.

Ze bleven nu wat langer op het strand en dat kwam vooral omdat Johan zich een stuk vrijer voelde dan de vorige dag. Hij ging ook nog een tijdje het water in en vond het heerlijk naakt in de zee te zwemmen; hij was helemaal bekeerd. Terug bij zijn moeder en zus begonnen ze zelfs plannen te maken om eens een vakantietocht langs nudistencampings te maken, dat leek hem super.

Toen de middag alweer aardig opschoot besloten ze weg te gaan. Aangezien Judith geen zin had om te koken stelde ze voor met z’n drieën in een restaurant te gaan eten om zo de nieuwe gezinssituatie een beetje te vieren. Johan wipte nog even vlug het strandpaviljoen binnen voor het pakje condooms en vervolgens fietsten ze naar de Chinees. Thuis was er haast geen remming meer, ze begonnen vrijwel meteen elkaar heftig en diep te zoenen en de kleren uit te doen.

“Je moet straks Kim neuken,” zei Judith “maar eerst gaan we douchen om het zand weg te spoelen.”

Het werd nog een vrolijke douche, ze zeepten elkaar in, ze speelden weer spelletjes met de douchekop en Johan wist de dames alle twee tegelijk klaar te vingeren. Daarna gingen ze naar Judith’s slaapkamer.

“Ga maar alvast op je rug liggen,” zei Judith lief glimlachend tegen haar dochter, “dan maak ik ondertussen Johan goed stijf.” Dat was eigenlijk niet nodig want hij was alweer in topvorm maar zijn moeder wilde hem graag even in haar mond hebben, ze vond zijn pik zó lekker smaken. Terwijl Kim achterover op het bed met geopende benen lag toe te kijken zakte Judith op haar knieën en begon zijn pik te kussen en te likken. Ze likte zijn hele pik van de basis tot en met zijn eikel, eerst aan de onderkant, daarna aan de zijkant en merkte aan haar steigerende zoon dat ze hier niet te lang mee door moest gaan. Nee, eerst moest Kim zijn pik in haar hebben maar ze wilde hem toch even echt proeven. Ze opende haar mond ver open en hapte in één keer de helft van de stam naar binnen. Zonder verder iets te doen hield ze hem zo een halve minuut in haar mond en genoot van zijn smaak en hardheid, intussen keek ze omhoog en zag dat haar zoon naar haar keek. Het was allemaal zo geil, zo vol liefde….. Ze trok haar mond terug en pakte het meegenomen condoom die ze zorgvuldig om zijn pik rolde. Johan bukte eerst om zijn moeder met een tongzoen te bedanken en klom toen op het bed om zijn zus te neuken maar eerst gaf hij ook haar een lange intense kus. Daarna kuste hij even haar tepels om vervolgens haar geopende schaamlipjes even te zoenen.

Het was Judith die zijn lul in haar hand nam en hem naar de wachtende kut van Kim loodste en toen zijn eikel er een stukje inzat duwde ze op zijn billen om hem er helemaal in te krijgen. Dat ging eerst niet zomaar, Kim was nog nauw, het was een jonge meidenkut waar alleen maar wat vingers en de steel van een haarborstel in had gezeten en dan nu zo’n dikke vette paal… dat ging langzaam, stukje voor stukje maar ze genoten alle twee. Kim voelde hoe haar spleet langzaam maar zeker helemaal werd gevuld en Johan vond dat strakke vlees om zijn pik ook geweldig. Hij zat er nu voor driekwart in en hij bleef maar duwen, de kut van zijn zus was wel nauw maar toch ook erg diep. Op het moment dat de schaamharen tegen elkaar aan schoven zat hij op de bodem, zijn eikel kon niet verder en even liet hij hem daar een tijdje rusten, dan kon Kim er aan wennen. Ondertussen kusten broer en zus elkaar hartstochtelijk en streelde hun moeder met haar hand in de bilspleet van haar zoon. Daarna kriebelde ze aan zijn ballen en betaste vervolgens de schaamlippen van haar dochter die zich om de pik van Johan spanden. Langzaan begon hij nu te neuken en merkte dat de binnenwand van zijn zusje’s kut zodanig door haar eigen sappen was geolied dat het nu vrij gemakkelijk ging. Hij schoof nu wat ruiger op en neer en Kim sloeg haar armen vaster om zijn schouders.

“Doe maar lekker hard,” fluisterde ze hijgend, “ik kan ook wel tegen een stootje.”

‘Wauw, ze hebben vanochtend zelfs mijn neukpartij met moeder met elkaar besproken,’ schoot het door zijn hoofd, een gedachte die hem nog geiler maakte dan dat hij al was. Hij roerde met zijn pik nu even door de gehele kut van Kim en voelde haar lijf sidderen, ze kwam nu al klaar!!

“Ahhhh lieve Johan……ik kom, ik kommmmm, IK KOM!!!!!!!!!!!! SPUIT ME VOL!!!!!!!!

Maar Johan was nog niet zover en van volspuiten was al helemaal geen sprake vanwege dat kapotje om zijn pik dus ramde hij gewoon door haar orgasme heen en Kim’s lichaam, dat even was verslapt, reageerde daar weer op. Hij begon pas echt te beuken toen hij voelde hoe een vinger zijn anus penetreerde, dat moest zijn moeder zijn!!!

Kim, op haar beurt, beukte woest met haar heupen terug en voelde een volgend orgasme door haar lichaam gieren toen hij ook zover was. Met een laatste gigantische stoot ontlaadde hij zich in de condoom en zakte toen met zijn zwetend lijf op de hare. Toen opeens merkte hij ook dat Judith haar vinger uit zijn anus haalde. Tjemig, wat voelde hij zich opeens leeg……. maar ook zo lekker en vredig.

Bereidwillig liet hij zich door zijn moeder op zijn rug rollen die het condoom van zijn pik af begon te stropen. Toen ze het laatste stukje over zijn eikel trok stroomde het sperma langs zijn halfslappe penis omlaag. Het kon Judith niet schelen, ze wilde zelf zo verschrikkelijk graag neuken dus moest zijn pik weer hard worden en de beste manier leek haar zijn lul in haar mond te nemen en er flink op te gaan zuigen, remmingen kende ze niet meer. Ze likte eerst het zaad van zijn pik en nam hem toen liefkozend in haar mond.. Intussen was Kim weer wat bij haar positieven gekomen, ze kuste haar broer dankbaar en legde toen haar hoofd op zijn brede borst; ze was moe en wilde eerst wat uitrusten, bovendien kon ze op deze manier toekijken hoe moeder Judith zijn pik bewerkte om hem weer volledig in vorm te krijgen. Ze zag dat moeder dat heel teder deed, ze liet vooral haar tong zijn eikel strelen en likken en nam slechts af en toe even zijn pik een paar centimeter in haar mond. Johan spinde van tevredenheid; zijn lieve zus rustend op zijn borst, zijn lieve moeder die zijn pik liefhad, hij streelde hun hoofd en voelde de erectie terugkeren. Hij had het helemaal voor elkaar, twee vrouwen die van hem hielden en wat voor vrouwen……..

Judith vond hem stijf genoeg en richtte zich op om hem te beklimmen maar moest even wachten omdat Kim de verleiding niet kon weerstaan om ook even aan zijn stam te zuigen. Ze keek glimlachend toe hoe Kim een paar tellen later de pik vastpakte en het onderlijf van haar moeder er naar toe dirigeerde. Kim bracht de onderkant van zijn pik even in contact met de stoppelige schaamhaartjes van Judith wat Johan van genot deed zuchten; daarna richtte ze eikel op de flamoes van haar moeder die vervolgens haar kont 22 cm. liet zakken… hij zat er helemaal in.

“Oooohhhhhh mijn god, mmmmmmmmm wat lekker!!!!!!!!!!!!!!” kreunde Judith. Johan zei niets, die kon alleen maar sabbelende geluiden voorbrengen omdat Kim haar tieten in zijn gezicht had geduwd. Judith deed zelf het werk, ze bereed hem... vol overgave en genoot van zijn knots die ze in en uit liet glijden. Ze deed het met gesloten ogen en zag niet dat Johan en Kim besloten hadden haar moedertieten te grazen te nemen. Johan molk en zoog aan haar linkerborst; Kim deed hetzelfde met de andere. “Ooooohhhhh stelletje geilaards,” steunde ze en voelde hoe sappen haar kut verlieten, ze kwam nu al klaar!!!! Ze hield van haar kinderen zoals ze nog nooit van ze had gehouden.

Kim wilde nu alles goed zien, ze verplaatste zich achter het neukende stel en had zo een fraai gezicht op de brede billen van haar moeder die na de kleine klaarkompauze weer in leven begonnen te komen en zijn lul weer begonnen te bewerken. Ze zag ook dat de ballen van haar broer glinsterden van moeders vocht dat ze had uitgescheiden tijdens het klaarkomen. Ze keek toe hoe haar broer nu ook mee begon te neuken en legde haar ene wang tegen de zwoegende kont van haar moeder en liet het meegaan in het ritme. Ze hoorde de opwindende taal van beiden en de genotvolle kreunen.

Report Story

byjodokus© 1 comments/ 52877 views/ 6 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel