tagAnaalDe Borsten van Vanessa

De Borsten van Vanessa

bymovies_maidens_n_manmeat©

Dit is het tweede deel van een serie verhalen, gewijd aan Vanessa, de ongekroonde koningin van de Nederlandse Society.

*

Ze hadden mij behoorlijk te pakken. Ik zat onder de blauwe plekken, ik had een trap in mijn buik gekregen, mijn wapens waren mij afgenomen en de handhavers van de wet zaten achter mij aan. Ik moest ergens onderduiken en natuurlijk kon ik niet naar mijn flat. In zo'n tijd van nood wist ik dat ik altijd terecht zou kunnen bij Vanessa. Enkele jaren hadden wij elkaar voor het eerst ontmoet en had ik haar uit de nesten geholpen. Inmiddels was Vanessa geen aankomende ster meer maar een echte ster geworden. Ik wist dat ze verhuisd was naar Wassenaar.

"Johnnie... je bent gewond...!"

Het was 's ochtends vroeg toen ik via haar keuken naar binnen kwam. Ik was de hele nacht op de vlucht geweest en aan het eind van mijn krachten. Toen ze mij op het bed liet liggen, zonk ik weg in een dromeloze slaap. Het moet in de middag zijn geweest toen ik wakker werd. Toen ik opstond, vond ik haar in het bad. Ze keerde mij direct de rug toe, toen ik binnenkwam.

"Zo je bent op... Je ziet er wat beter uit... Zou je even mijn rug willen masseren...?"

Haar rug was nog even aantrekkelijk als voorheen met prachtig spierenspel onder een gespannen huid. Ik kneedde de stijve spieren van haar schouder. Haar huid voelde warm en zacht aan.

"Dat zijn mijn schouders niet, Johnnie..." zei ze naar een tijdje, maar ze deed geen moeite mijn activiteiten te onderbreken. Toen ik mijn hand onder het water-oppervlak dook, vond ze dat de pret lang genoeg had geduurd en rees ze op uit het bad. Ik droogde haar af met de grote badhanddoek. Indertijd had ze mij op intieme wijze getoond hoe dankbaar ze wel was. Ik bewaarde goede herinneringen aan die nacht en haar lichaam had derhalve niet zoveel geheimen voor mij. Ze deed geen moeite haar naaktheid voor mij te verbergen maar toen ik haar in mijn armen wilde trekken, weerde ze mij af en keek mij recht in de ogen aan.

"Hoor eens, Johnnie. Ik heb een vaste vriend nu... hij komt mij zo halen. Ga maar weer naar bed. Je zal je krachten nodig hebben want het hele land is naar je op zoek."

"Probeer hem vanavond kwijt te raken... " zei ik. "Dan kunnen we verder praten."

Ik dook weer in haar bed en sliep snel weer in tot ik wakker werd door het geluid van stemmen. Ik hoorde hoe Vanessa bezig was haar vriend af te poeieren.

"Het spijt me echt Hans, maar ik heb vanavond een barstende hoofdpijn..."

Even later stapte de blonde schoonheid de slaapkamer binnen. Ze boog over me heen om te zien hoe het met mij ging. Ik had me slapend gehouden en verraderlijk trok ik haar in mijn armen. Haar lippen waren nog even zacht en sensueel als in mijn herinnering. Ze maakte zich los uit mijn omarming.

"Johnnie, ik ga trouwen... Ik kan niet zomaar met een man naar bed..."

"Ik ben niet zomaar een man... en we hoeven niet samen naar bed, we kunnen oude herinneringen ophalen, hier op het tapijt..." zei ik. "Je hoeft je vriend echt niet te bedriegen. Ik beloof dat ik je kut met rust zal laten..."

Ik voelde haar huiveren onder mijn suggestieve woorden. Oude herinneringen welden in haar op, hoe ik haar had ingewijd in de geneugten die haar beide andere lichaamsopeningen te bieden hadden... Zonder een antwoord te uiten, brak ze mijn omhelzing af en liep ze naar de grote wandspiegel. Toen ze over haar schouders keek, merkte ze dat ik naar haar wiegende zitvlak staarde.

"Maak alsjeblieft mijn jurk niet kapot!" zei ze terwijl ze mij opnieuw haar rug toedraaide.

Voor die avond had ze een feestelijke zwarte avondjurk gekozen met een spectaculair décolleté. Haar borsten leken nog voller en rijper te zijn geworden. Ik volgde haar en kuste haar in haar nek terwijl mijn hand het moois onder haar haar avondjurk begon af te tasten. Beiden zagen wij in de spiegel hoe mijn hand traag in haar décolleté verdween. Even later pelde ik haar verende, veerkrachtige vlees uit hun omknellende verpakking. Ik had gelijk. Haar joekels voelden beslist voller en zwaarder aan dan voorheen. Terwijl ik haar pronkjuwelen kneedde, voelde ik de tepels in mijn handpalmen gehoorzaam zwellen. Het was een fantastisch gevoel.

Het lukte mij haar rok omhoog te schuiven en geleidelijk gleed mijn hand tussen haar vlezige dijen. Blindelings vonden mijn vingertoppen haar meest intieme plekjes. Ik voelde haar huiveren toen ik de vochtige ingang van haar kut vond. Vanessa hijgde luid maar verzuimde niet haar zitvlak tegen mij aan te wrijven. Ik voelde haar benen week worden onder mijn tastende, strelende vingers. Ze verzette zich niet toen ik haar avondjurk van haar lichaam pelde. Ook toen ik haar zei om voorover te buigen, maakte ze geen bezwaren. Voor mijn ogen ontvouwde zich het uitzicht op haar perfecte halve manen, verpakt in een tanga broekje. Ik hoefde slechts met een vinger de dunne reep stof in het donkere ravijn opzij te schuiven om haar spectaculaire reet te onthullen...

Ik zuchtte van ontroering toen ik haar volmaakte achterwerk zag. Wat een heerlijk tijd had mijn lul indertijd tussen die twee bipsen doorgemaakt! Alles zag er nog even verleidelijk uit, met name de wijze waarop haar billen overgingen in haar dijen. De donkere driehoek scheen te smeken om de aanraking van een strelende hand. Vanessa begon luid te hijgen toen ik mijn strelende vingers tussen haar billen schoven... zoekend naar de verborgen krater in de diepte. Met haar beide handen trok ze zelf haar billen uit elkaar zodat ik zomaar direct tegen haar bruine anus aan kon kijken. Met de top van mijn vinger streelde ik haar kringspier waarvan ik de ribbels onder mijn vingers liet glijden.

Waarschijnlijk waren bij haar ook oude herinneringen opgeweld. Onverwacht keerde ze zich om en gaf ze mij zo'n duw dat ik achterover op het tapijt viel. Wat was ze lekker heet...! Voordat ik kon reageren stortte ze zich als een roofdier op me en drukte ze haar lippen recht op de mond. Snuivend draaide ze haar mond wild op mijn lippen terwijl ze mijn tong gulzig naar binnen zoog. Ik weet niet hoe lang we kussend en knuffelend over het tapijt rolden voordat we noodgedwongen een langere adempauze namen. Vanessa lag bovenop. Ze greep mijn polsen en bracht ze omhoog, boven mijn hoofd. Hijgend, haar peervormige borsten volledig ontbloot, keek de ontketende blondine op mij neer. Ik zag dat haar blikken troebel waren van opwinding en begeerte. Ik kende die blik...

Met een onderdrukte kreet dook Vanessa in de holte van mijn oksel. Ik was zo uitgeput geweest van de nachtelijke achtervolging dat ik niet eens een douche had genomen maar direct het bed was ingedoken. Mijn hele lichaam was nog omhuld door een laag van ingedroogd zweet. Ik had nooit gedacht dat Vanessa dat lekker zou vinden. Ze leek haar gezicht steeds dieper in mijn oksels te willen begravan, eerst rechts, dan links, dan opnieuw rechts... likkend, kussend, diep mijn aroma opsnuivend... Ik voelde een knoert van een erectie opkomen. Nerveus friemelde ze aan mijn rits. Gretig trok ze mijn jeans omlaag. Zwiepend veerde mijn erectie omhoog. Vanessa was zo gretig dat ze niet niet eens de moeite nam mijn jeans over mijn knieën te trekken. Ze greep direct naar mijn ballen zodat mijn paal rechtop kwam te staan. Ik voelde haar warme adem toen ze zich over mij heenboog. Even later nam ze mijn eikel in haar mond...

Ik voelde haar tong in beweging komen. Mijn hemel, ze bewoog de tip van haar tong onder de richel van mijn eikel, alle kwark oplikkend die zich daar de afgelopen dagen had opgezameld! Toen ze de purperen bol schoon had gelikt, rolde ze zich tussen mijn benen en nam mijn lul steeds dieper in haar keel. Kreunend woelde ik mijn handen in haar blonde lokken. Haar lippen bewogen zich over mijn lul als een stofzuiger. Het was ongelofelijk hoe diep ze mij in haar mond nam. Telkens voelde ik haar kin tegen mijn ballen aanschuren. Speeksel begon uit haar mond te lekken, overvloeiend over de rimpelige omhulling van mijn testikels.

Het genot hoopte zich tintelend op. Het leek of electrische prikkels mijn ballen teisterden, verder omhoog kropen langs mijn lange schacht, om zich uiteindelijk te concentreren in mijn dikke eikel. Het kwam snel, eigenlijk veel te snel. Ik kon het genot niet meer verlengen. Krampachtig schokkend ledigde ik mijn ballen en spoot ik mijn dikke, romige lading in haar heerlijke mond.

#

Ik had even tijd nodig om bij te komen. Ik merkte dat Vanessa die tijd nuttig had gebruikt om zich klaar te maken voor de volgende ronde. Ze had zwarte lingerie aangetrokken om mij weer in een opgewekte stemming te krijgen. Prikkelende netkousen die rechtstreeks de weg wezen naar haar zoete paradijs met een keurig jarretelletje als omlijsting. Ik kwam overeind en trok haar opnieuw in mijn armen.

"Speel met me, Johnny..."

Ik wilde niets niets liever. Ik voelde me wat schuldig en fluisterde zoete beloften in haar oor. Om de festiviteiten te beginnen dwong ik haar met een hand in haar nek voorover, totdat ze met haar handen steunde op de rand van het bed. Het panorama van haar romige billen, uitpuilend boven het zwart van haar netkousen, bracht mijn vlees tintelend tot nieuw leven. Als voorspel schoof ik vervolgens langzaam de volle lengte van mijn middelvinger in haar gat. De samentrekkingen van haar sfincter leken de indringer te verwelkomen. Ik schoof mijn vinger in en uit, er voor zorgend dat de knokkels van mijn vingers wat trager langs haar kringspier gleden. Zo nu en dan draaide ik mijn vinger in het rond.

"Oooooh... oooooh... Johnnie... Johnnie..."

Ze herhaalde mijn naam over en over terwijl ik met haar gat speelde. Het weke vlees van haar bipsen trilde onder mijn handen. Voorover gebogen bengelden haar borsten als puntige uiers vrij in het rond. Het was een fantastisch gezicht. Uiteindelijk trok ik mijn vinger terug. Vanessa was maar net warm gelopen en ik wist nog niet zeker hoever ik kon gaan. Toen was ze een sexy sterretje geweest, de meest begeerde blondine in Nederland. Nu was ze zo langzamerhand opgeklommen tot de High Society!

De hijgende schoonheid maakte snel een eind aan mijn twijfel. Zonder een woord te zeggen reikte ze naar mijn hand en de vinger die haar diepste diepten had verkend. Opgewonden keek ik toe hoe ze mijn vinger naar haar mond bracht. In een trage schroefbeweging zoog ze mijn vingerkootje naar binnen. Terwijl ze mijn vinger schoon begon te zuigen, keek ze over haar schouder om te zien welk effect deze obscene liefkozing op mij had. Ik kon gerust zijn, Vanessa was nog onveranderd een geile griet...! Natuurlijk was mijn lul in een mum van tijd paraat.

Nu Vanessa duidelijk duidelijk had gemaakt dat ze open stond voor geile, vunzige spelletjes, schoot mij te binnen hoe gretig ze mijn zweterige oksel was ingedoken. Mijn hemel, ze had niet alleen het ingedroogde zweet van mijn oksel opgezogen maar ook nog de roomkaas onder mijn voorhuid opgelikt! Het had haar helemaal opgegeild. Het schoot mij te binnen dat er nog een ander terrein was dat ik hygiënisch de laatste dagen had verwaarloosd. Ik had zo'n idee, dat Vanessa daarin wel geinteresseerd zou zijn. Ik boog me over haar heen en fluisterde mijn suggestie in haar lieflijke oortje.

"Verdomme, Johnnie... wat ben jij toch een smeerlap...!"

Ik kende die verontwaardige reacties van Vanessa wel. Zolang het bij woorden bleef en ik die schittering in haar ogen zag, maakte ik me daar doorgaans niet zoveel zorgen over. Daarom ging ik op de rand van het bed zitten en liet ik me achterover vallen zodat ik dwars op het bed kwam te liggen. Met mijn billen vlak over de rand, spreidde ik welgemoed mijn dijen zodat Vanessa een overzicht kreeg van haar werkterrein...

"Klootzak...! Vuile klootzak...!"

"Precies!" zei ik opgewekt. Daar kan je het beste beginnen. Als je vandaar naar het zuiden gaat, kom je precies goed uit..."

Blijkbaar vond Vanessa mijn woorden opwindend want als een dorstige in de woestijn stortte ze zich op mijn kloten waarin de vloeistof zich ophoopte die ik voor haar had bewaard. Ze begroef haar neus in mijn harige zakken, kreunend de lucht opsnuivend van ingedroogd zweet en geil. Daarma liet ze mijn ballen beurtelings in haar mond zakken, zodat ze mij kon verwennen met haar zuigende lippen en haar dartelende tong. Het werd pas echt lekker toen haar mond verder het pad volgde langs mijn reet om uiteindelijk te eindigen bij mijn rimpelige krater. Vanessa deed erg haar best om het mij naar de zin te maken. Eerst dartelde haar tong langs de rand. Nu eens met de klok mee en dan eens tegen de klok in. Daarna kwamen de stevige zuigzoenen over het hele oppervlak van mijn bruine krater. Als finale neukte ze mijn anus met de punt van haar tuitende tong.

Ik bracht mijn billen omhoog en spreidde mijn benen wijd om haar alle ruimte te geven. Als beloning voor al haar moeite drukte ik haar hoofd met zoveel kracht naar me toe dat haar neus in in mijn reet werd begraven. Ik merkte dat Vanessa van al de aroma's die uit mijn kruis opwelden, zomaar opnieuw een orgasme kreeg. Ik had wel zo'n idee waarom. Met haar ster-status was Vanessa uitsluitend omringd door kerels die haar elegant de hand kusten en al blij waren als ze samen met haar op de foto van een tabloid kwamen te staan. Eindelijk hoefde ze eens niet een vluchtig kusje weg te geven op een wang, geurend naar aftershave. Als een sensuele vrouw in plaats daarvan door een paar sterke handen in een zweterig kruis wordt gedrukt voor een lekkere zoen op een anus 'au naturel', raakt ze daar natuurlijk nogal opgewonden van. Toen ik haar hoofd losliet, was Vanessa inmiddels zo geil dat ze voor mij over het tapijt kroop met haar kont omhoog. Ze huiverde toen ik haar billen uit elkaar trok en mijn eikel langs haar kleinste gaatje schuurde.

Ik vond dat ik iets voor haar terug moest doen. De lieve meid deed echt haar best: kruipend op het tapijt met met haar snuffert wroetend in mijn bruine holletje... Ze leek net op een lief varkentje, diep in de aarde wroetend naar een lekkere truffel... Nu was Vanessa aan de beurt om verwend te worden. Nadat zij bezig was geweest met mijn lagere regionen, zou ik eens haar hogere rgeionen onder handen nemen. Ik vleide haar neer op het bed in mijn favoriete positie: met haar hoofd achteroverhangend en haar torso naar boven gericht. Ontroerd overzag ik het majestueuze panorama. Dit waren niet zo maar mooie borsten, het waren twee wonderen van moeder Natuur. Haar joekels haadden de vorm van twee, perfect ronde roomsoezen, maar dan volmaakt glad en gespannen. Ze werden bekroond door ruime donkere cirkels en twee tartende tepels. Ik zou ze willen omlijsten en in een museum willen hangen. Deze perfecte kroonjuwelen in een blootblad te zien, is opwindend genoeg om je lekker af te trekken. Om ze direct onder je neus op en neer te zien gaan, de geur van de blanke huid op te kunnen snuiven en je gezicht te verbergen in het lauwe, verende vlees, is voldoende om zonder enige hulpmiddel klaar te komen. Uitsluitend door mijn ijzeren zelfbeheersing kon ik blijven genieten van de warmte waarmee mijn vermoeide hoofd tegen haar borsten werden gedrukt.

Mijn mond kwam zuigend in beweging. Haar blond bedonsde huid was bedekt door een dun laagje zweet dat ik vlijtig begon af te likken. Van dichtbij bewonderde ik haar tepels die reeds lekker gezwollen waren en nu een extra beurt kregen. Beurteling zoog ik ze in mijn mond en beet er zachtjes in met mijn tanden. Vanessa steigerde van genot, haar boezem wellustig nog steviger tegen mijn mond aandrukkend. Ze prevelde onsamenhangende woorden, dat het zo lekker en geil was. Voor alle zekerheid controleerde ik of ze geen toneel voor mij speelde, maar ik kon gerust zijn. Mijn hand die tussen haar spartelende dijen op zoek was gegaan vond een kletsnatte kut en een clit die heel, heel gevoelig bleek. Oeps... ze had bijna een orgasme te pakken!

"Als je mij nog langer laat wachten, stuur ik je hierna direct het huis uit..." dreigde ze, terwijl ze op het bed knielde met haar bipsen omhoog.

Het was wel te merken dat Vanessa gewend was snel haar zin te krijgen. Daarom besloot ik haar direct het beste te geven wat ik te bieden had en ze kreeg het hard en diep. Mijn lul is nu eenmaal een centimeter breder en een paar centimeter langer dan een standaard exemplaar maar dat zou zeker haar pret niet bederven. Ik trok haar heupen naar mij toe totdat mijn paal tot aan de wortel in haar gat was begraven. Ik voelde de weke kussens van haar billen om mijn schacht. Mijn hoofd duizelde. Haar kont was een hete oven die mijn hele lul omhulde als een gloeiende handschoen. Vaag drong haar gegil tot mij door. Haar sfincter werd verder opgerekt dan ooit tevoren. Haar lichaam steigerde in orgasme na orgasme.

Ik liet Vanessa rustig genieten terwijl ik haar prachtige rug streelde en haar bengelende borsten aftastte. Toen ze wat tot rust was gekomen plantte ik mijn beide handen stevig in haar elastische billen en begon ik serieus tussen die twee sidderende vleesmassa's in en uit te schuiven. Haar kringspier sloot zich knijpend om mijn pompende orgaan. Het was een omknelling van rauw gloeiend vlees. Ik was haast vergeten hoe heet haar kont was, het leek alsof mijn lul gedompeld werd in vloeibare lava die mijn eikel deed gloeien van exclusief genot.

De hitte werd onverdraaglijk en naar adem snakkend moest ik mij terugtrekken. Mijn lul sprong vrij, glimmend onder haar kontsap, haar anus gapend achterlatend. Met een kreet van teleurstelling draaide Vanessa zich naar mij om. Haar omfloerste ogen richtten zich op mijn penis, in volle erectie op en neer zwiepend in de lucht. Met een vinger op de wortel bracht ze de vleesstaf tot rust. Haar lippen openden zich half terwijl ze bleef staren naar mijn apparaat dat haar zoveel genot had gebracht. Haar lippen kwamen steeds dichterbij. Ik voelde haar hijgende, strelende ademhaling over mijn eikel gaan.

"Verdomme..." zei ze

Daarna greep Vanessa mijn heupen en trok mij snikkend naar zich toe. Huiverend schoof ze mijn lul in haar mond. Van haar kont direct naar haar mond, ik was bijna vergeten hoe dat aanvoelde. Het contrast was heerlijk, eerst de omknelling van haar gloeiende anus en dan de lauwe omhelzing van haar zuigende lippen. Verder, steeds verder drong mijn eikel door in haar gastvrije vochtige mond. Ik voelde hoe Vanessa haar keelspieren ontspande om zoveel mogelijk van mijn vlees op te slokken. Ze kwam verder dan ik had kunnen dromen. Bewonderend zag ik dat het haar lukte haar kin tegen mijn ballen aan te laten schuren. Ik zag geen reden haar te ontzien en trok haar blonde hoofd met beide handen verder naar mij toe. Haar ademhaling ging snuivend in en uit. Pas bij de laatste centimeter begon ze opwindende piepende geluiden te maken...

Ik word altijd nogal wild als mijn lul rechtstreeks van een gapende kont naar een zuigende mond verhuist. Verhit neukte ik Vanessa in haar mond. Haar wangen zogen zich zuigend aan mijn lul vast terwijl haar tong regelmatig om mijn schacht speelde. Met het zwellen van mijn genotsknuppel werden mijn stoten krachtiger en mijn penetraties dieper. Vanessa boog haar hoofd maximaal naar achteren zodat ze mijn eikel diep in haar keel kon ontvangen.

Ze kreeg steeds minder lucht en haar gepiep werd luider en begon een urgent karakter te krijgen. Toen Vanessa het onderwerp van haar liefdevolle aandacht losliet veerde de vleesmast ogenblikkelijk weer terug in verticale positie, glimmend en brandschoon... Het was tijd om mijn lul opnieuw andere geneugten te laten aanboren. Blijkbaar dacht Vanessa er net zo over want de blonde celebrity keerde mij weer haar blanke zitvlak toe: keurig omlijst door haar zwarte lingerie, met als mikpunt dat lokkende bruine centrum... Begeleid door haar rauwe kreten van genot dook ik opnieuw in haar smeulende diepte. Zo nu en dan gaf ik hijgend een salvo af, van korte roffelende stoten. Vanessa kreeg het ene orgasme na het andere. Ik bleef met mijn paal op haar inhameren tot ze hijgend naar adem snakte.

Report Story

bymovies_maidens_n_manmeat© 0 comments/ 20554 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel