tagIncest/TaboeDe Camper

De Camper

byjodokus©

"Hè, Remco, sta eens op luiwammes! Kom je nest uit!!" schreeuwde mijn moeder van buiten. Ik rekte me nog eens uit en wist toen pas waar we waren. We waren in Amerika! En we hadden onze eerste nacht in de camper doorgebracht, althans mijn moeder, ik sliep in een tentje buiten. Opeens schoot de vorige dag door me heen. Yes, Amerika!! Ik stapte uit m'n slaapzak en ritste de tent open. Vol ontzag keek in naar het wijde glooiend landschap en de heuvels aan de horizon. Toen ik achterom keek zag ik het pure ongerepte bos; het was schitterend! En we waren alleen, alleen in een stilte die we thuis niet kenden, ook alleen omdat er verder niets was, geen kerktorens aan het einder, geen weg, geen auto's, het was puur natuur.

"Mooi hè?" zei moeder. Ze was misschien nog dieper onder de indruk als ik en ik zag haar genieten.

"Ja, prachtig," ik kon niets anders dan het beamen. Nu werkte het weer ook mee, het was vrijwel windstil, er hing een beetje mist in de lage delen van het landschap en de zon stond al half hoog aan een nog wazige maar straks hemelblauwe hemel. Ik ging achter mijn moeder staan en legde mijn handen op schouders waarop zij zich langzaam omdraaide en mij glimlachend aankeek.

"Weet je," zei ze, "ik voel me hier zo één met de natuur dat ik zin heb om al mijn kleren uit te doen en hier naakt rond te lopen."

"Dan doe je dat toch? Er is niemand die je ziet, behalve ik dan." Ik was niet eens zo geschokt door haar opmerking. Thuis ging ze regelmatig met een vriendin naar het naaktstrand en als ik onverwacht thuiskwam en ze zich alleen waande lag ze ook vaak met alleen maar een string in de achtertuin te zonnen. Bovendien probeerde ze mijn vader vroeger vaak over te halen om naar een nudistencamping op vakantie te gaan maar die vertikte dat altijd; die zocht meer de rust van een pensionnetje.

"Zul je het niet gek vinden?" vroeg ze wat onzeker.

"Nee hoor, en we hadden toch afgesproken dat we elkaar toch vrij zouden laten?" Ze knikte.

"Ga jij dan ook in je blootje?" vroeg ze nu weer met een glimlach.

"Misschien wel, mama," hield ik de boot wat af want ik voelde een enorme erectie opkomen. Moeder fronste even haar wenkbrauwen.

"Je houdt je niet aan de afspraak Remco, je zou mij bij m'n voornaam noemen, geen moeder en zoon gedoe." Ze had gelijk, ik was het even vergeten.

"Misschien wel Elsa," verbeterde ik mezelf waarop ze goedkeurend knikte, maar ze was nog niet klaar.

"Ja of nee?" wilde ze weten, "dan kleden we ons gelijktijdig uit."

Nou had ik niet veel om uit te trekken, ik had alleen maar een sportbroekje aan maar moest enige afstand van moeder nemen om niet tegen haar aan te prikken maar ook zij had alleen maar een oversized t shirt aan met daaronder een klein slipje. Ze merkte wel degelijk mijn aarzeling en keek toen omlaag, ja, ze begreep de dingen heel goed.

"Dat geeft toch niet joh, ik heb vaker blote kerels gezien en ik weet dat jullie ochtenderecties hebben. Ik ben je moeder, weet je wel, je bent naakt geboren en ik heb je vroeger altijd gewassen. Kom, doe dat broekje nou maar uit en voel hoe fijn het is om naakt in de natuur te zijn; ik zal beginnen."

En prompt pakte ze het t shirt aan de onderkant vast en trok het over haar hoofd heen. Verbluft keek ik naar haar borsten. Jezus nog aan toe, wat waren ze toch mooi. Ik had ze vaker gezien als ze in de achtertuin lag te zonnen en dat ze dus groot waren wist ik wel maar het bleef verbazingwekkend dat ze nog zo stevig waren en maar een beetje hingen, het bleven tieten om van te watertanden. Ze waren wel licht gebruind maar dat kwam natuurlijk door al dat topless zonnen. Haar tepels waren donkerbruin, kleine harde opgewonden punten in een klein tepelhofje. Ze had inderdaad prachtige borsten.

"Uitgekeken?" vroeg ze nog en stroopte toen haar slipje omlaag. Ik zag een donkere driehoek van kort schaamhaar. Ik probeerde mijn ogen van haar af te houden maar het lukte niet, ze vlogen van haar borsten naar haar kut en vice versa. Maar ik kon natuurlijk niet achterblijven en haakte mijn duimen achter de rand van m'n broekje. Ik moest even wat wringen om hem over mijn pik te krijgen maar toen viel hij op de grond. Nu was het de beurt van mijn moeder om even goed te kijken.

"Zoooo, jij bent overal uit de kluiten gewassen," zei ze terwijl ik wat gegeneerd langs haar heen keek. Toen draaide ze zich om.

"Kom, we gaan een stukje lopen, de omgeving verkennen," en begon bij me weg te lopen zodat ik nu een fraaie blik op haar billen kreeg. Ook die waren prachtig. Mooie volle billen maar ook weer niet te dik, ze waren in volledige harmonie met de rest van haar lichaam. Ja, ik vond mijn moeder een mooie vrouw, een tikkeltje mollig, een licht welvende buk en perfecte tieten en kont. Ik liep met gezwinde pas en zwaaiende lul achter haar aan en haalde haar in waarna zij haar arm in de mijne haakte.

"Ik vindt het zo ontzettend leuk en sportief dat jij ook naakt loopt," zei ze met warme stem, "dat had ik eigenlijk niet verwacht." Ik voelde de zijkant van haar ene borst tegen mijn arm drukken en werd zo mogelijk nog stijver, hij zwaaide maar op en neer terwijl we rondliepen

"Die zakt straks wel," zei ze met een knipoog.

"Als jij op deze manier naast me blijft lopen niet," antwoordde ik.

"Geeft ook niet, zo'n mooie grote piemel heb ik nog nooit gezien," zei ze lachend en gaf me een duwtje. Meteen daarna holde ze van me weg. Verlekkerd keek ik naar de zwoegende billen en rende ik er achteraan.

0-0-0-0-0-0-0-0

De campervakantie in Amerika was helemaal Elsa's idee. Ze had het al jaren in haar hoofd maar m'n vader was er niet voor te porren. Voor hem geen nudistencampings of campertrips, een familiepension op de Veluwe was zijn grens. Maar wat in haar hoofd zit, zit niet in haar kont; het moest en zou er eens een keertje van komen en het deerde haar niet of haar man het er wel of niet mee eens zou zijn. Mijn moeder was altijd al een beetje een vrije vogel geweest die haar eigen gang ging. Ze hield van kunst en ging tentoonstellingen af terwijl ze thuis ook verwoed schilderde en boetseerde. We gingen samen naar popconcerten en hadden thuis een gezamenlijke cd collectie. En ze wilde reizen, ze wilde naar Parijs, naar Londen, ze wilde de wereld zien en ik moest altijd mee want alleen had ze er geen zin in. Ze prees zich gelukkig dat ik maar al te graag meewilde want ik had dat avontuurlijke ook wel in me en het kon me niets schelen dat ik met m'n moeder op stap ging al lachten m'n vrienden me nog zo hard uit. Ik kon het altijd prima met haar vinden, ook in den vreemde en ik was net zo nieuwsgierig als zij. En waarom zou ik me voor haar schamen, ze zag er altijd sportief en jong uit. Lang bruin krullend haar wat tot ver over haar schouders viel, een leuke snoet met meestal een lachende mond en hier en daar een sproetje, een mooi lijf wat ze met zwemmen goed in conditie hield en moderne strakke kleren die haar lichaam van 1.75 goed deden uitkomen.

Mijn seksuele voorlichting kreeg ik ook van haar. Op mijn veertiende betrapte ze me op een vroege zondagochtend toen ik me aftrok terwijl ik een pornoblaadje las. Ze ging vlak voor me staan en opende haar ochtendjas. Verbluft keek ik naar haar naakte lijf.

"Je hebt zeker nog nooit een naakte vrouw gezien? Nou kijk maar even goed dan heb je die blaadjes niet meer nodig." Met open mond keek ik naar die prachtige tieten en de behaarde schaamheuvel, daarna draaide ze zich om en liet ook haar billen zien om vervolgens triomfantelijk mijn kamer uit te marcheren. In zekere zin kreeg ze gelijk, vanaf dat moment trok ik me af met haar op mijn netvlies en fantaserend aan haar heb in de loop der jaren liters sperma uit mijn pik gespoten.

Ik begreep niet wat ze ooit in mijn vader heeft gezien, dat was de saaiheid ten top. Hij was filiaalhouder van een grote bank, kan het erger? Nou ja, hij had een goed salaris en betaalde onze vakantietrips. Ruzie hadden ze nooit want ze deden nooit iets gezamenlijks. Mijn vader hield van vogelspotten; hij had dure verrekijkers en nog duurdere fotocamera's met een hele batterij aan telelenzen. Hij gold als een expert op het gebied van kustvogels en had zelfs een eigen website waar hij zijn foto's plaatste. Zijn grootste 'vangst' was een visarend die hij ergens op een pier had weten te fotograferen. Zoals wij allen weten zijn visarenden zeldzaam aan het Nederlandse kustgebied en de collega vogelspotters waren in extase; ja, mijn vader had het daar erg druk mee.

Dat moeder hem polste voor een campertrip was alleen maar voor de show, ze wist toch wel dat hij niet mee wilde. Daarvoor had ze het al aan mij gevraagd en ik wilde wel degelijk mee. Het was zelfs mijn idee om naar Amerika of Canada te gaan; ik had op internet van zulk soort trips gelezen. Je huurt vanaf thuis al een camper voor een bepaalde tijd, je vliegt er naar toe en dat ding staat daar voor je klaar. M'n vader had er wel moeite mee dat we voor zes weken naar Amerika zouden gaan, zei hij, maar zijn zuster woonde ook bij ons in de stad en dat was een weduwe waar hij het goed mee kon vinden, die zou wel voor hem gaan koken e.d. En verder verdacht ik hem ervan dat hij het wel fijn vond zijn eigen gang te gaan, maar Elsa keek haar man slechts glimlachend aan toen hij min of meer zijn toestemming gaf; die wist blijkbaar meer dan dat ik wist.

De plannen werden gesmeed, de prijzen vergeleken en toen ik slaagde voor mijn middelbare schoolexamen en werd toegelaten voor een H.B.O. opleiding werden de reispapieren ingevuld. Wij gingen naar Amerika!!!

0-0-0-0-0-0-0-0

Het is krap leven in zo'n camper vandaar dat we een tentje meenamen waar ik in zou slapen om elkaar toch wat privacy te geven. Startplaats was Seattle. Eerst gingen we naar het adres waar we de camper konden halen, daarna wilden we toch ook nog wat van Seattle zien. We vonden het een prachtige stad; brede boulevards, mooie winkels en veel musea, theaters en attracties. We aten uitgebreid in een voortreffelijk restaurant en 's avonds flaneerden we door de binnenstad. We sliepen in een goed hotel en aten een heerlijk ontbijt; daarna bestudeerden we de wegenkaarten en maakten ons klaar voor de trip. We hadden al besloten om de beurt te gaan rijden maar ik mocht starten, moeder was toch wat angstig met al dat verkeer van een vreemde grote stad. Eenmaal buiten de stad zaten we meteen midden in de natuur, Seattle was al een belevenis maar toen we stad verlieten was zagen we pas de ruimte en de leegte van een land met op zich weinig inwoners. Het is bekend dat het in die omgeving vaak regent; in dat geval hadden we dan mazzel, het weer was prachtig. Het was een graad of 25 met een lekker oceaanwindje en toen we van de highway afsloegen om bovenop een heuvel te komen met dit prachtig uitzicht besloten we daar te stoppen om er de nacht door te brengen. We verlieten de weg en reden zomaar over prairiegras waar we een nog mooier panorama zagen. Uiteindelijk stopten we bij wat bosjes om daar te gaan bivakkeren. Het was al laat, we kookten ons avondeten en genoten van de stilte en de natuur. Maar door alle nieuwe indrukken waren we die avond vlug moe en zochten we onze slaapplaatsen op; Elsa in de camper, ik in het tentje en ik sliep als een blok. Toen de zon opkwam werd het weer een mooie dag; dus een mooie dag om naakt te lopen; volgens mijn moeder.

Haar naaktheid wende niet, ook na een uurtje rondlopen had ik geile gedachten ook al genoot ik nog zo van de andere natuur. We kwamen weer bij de camper en besloten te ontbijten.

"Ik zou nu maar weer een broekje aandoen, anders verbrandt je je piemel en billen," zei ze zorgzaam, terwijl ze koffie zette en brood tevoorschijn haalde. Ze keek wat schalks naar mijn pik en bleef zelf gewoon bloot lopen. Ik smachtte steeds meer haar lijf aan te raken, haar mond en kut te neuken.

"Hij is nog niet echt gezakt," vervolgde ze. Nee, dat was hij niet en nu ze er weer over begon was daar voorlopig ook geen kans op, ik voelde zelfs wat druppels voorzaad onhoog stuwen; dit werd nog wat.

"Misschien moet je er iets aan doen," zei ze nu met een wat zachtere stem. Hé? Wat? Ik geloofde mijn oren niet. Zat ze me nu openlijk aan te raden om mezelf af te trekken?

"Ik vindt het toch wat raar om me in m'n tentje terug te trekken om mezelf te helpen," protesteerde ik lichtjes maar Elsa wimpelde mijn bezwaren weg.

"Niet in je tent, mallerd, we zitten nu toch lekker alleen in de natuur? Je kunt het hier gewoon in de open lucht doen. We zitten hier toch wat verscholen achter de bosjes, er is niemand die je ziet." Ik keek haar aan alsof ze van een andere planeet kwam.


"Ga jij dan even een ommetje maken?" vroeg ik, nog steeds verbaasd over haar voorstel. Ze keek me nu recht aan maar ik hoorde haar stem wat haperen.

"Nou, eh, zie je, ahum, je mag het ook wel doen waar ik bij ben, dan kijk ik wel even de andere kant op."

Nou was ik echt geil en had echt grote behoefte aan een lekkere trekpartij maar om dit praktisch onder de ogen van mijn moeder te doen...... ik wist niet of ik dat wel aandurfde. Aan de andere kant; 'what the hell'......, we waren open met elkaar en het was ook wel weer opwindend.

"Oke, jij je zin, kijk maar een paar minuutjes de andere kant op," zei ik en ging achterover op het gras liggen. Toen pakte ik mijn lul bij de basis.

Ze ging inderdaad met haar rug naar me toe zitten en ik begon me te concentreren op mijn pik. Ik begon langzaam, sloot mijn ogen en dacht aan het naakte lichaam van Elsa die vlak bij me zat, dat naakte moederlijf dat ik nu al meer dan een uur heb kunnen bewonderen. Hmmmm, die grote tieten die zo lekker bewogen als ze liep, die stevige kont met die diepe bilspleet, haar kortgeknipte bosje schaamhaar. Jaahhh, het werkte!! Ook nu. Ik voelde dat speciale geile gevoel steeds sterker opkomen en m'n pik maakte natte geluiden toen het velletje steeds sneller over de eikelrand ging. Ergens in de verte hoorde ik mijn moeder zacht 'Jezus nog aan toe' zeggen. Ik bleef doortrekken maar opende wel mijn ogen. Natuurlijk had ze zich weer omgedraaid en keek bijna ademloos toe hoe ik masturbeerde. Haar hoofd was zelfs dicht bij mijn geile stamper en toen ik even stopte zei ze haastig; "Nee, niet stoppen, doorgaan!!! Ga door!!! Maak je zelf klaar!!!"

Natuurlijk ging ik door maar zag ook haar tieten dicht bij mijn hoofd bungelen. Ik sloot mijn ogen weer en taste met mijn vrije hand naar haar heerlijke borsten. Ik kneedde het zachte vlees en kneep zachtjes één voor één in haar nu stijve tepels.

"Oohhhh, dat vindt je lekker hé? Aan je moeders tieten zitten, daar wordt je zeker nog heter van."

"Mmmm jaaaaaa," ik kon het niet ontkennen. Plotseling voelde ik haar hand op de mijne de die zo hard met m'n eigen pik aan het werk was.

"Zal ik het overnemen?" zei ze nu met een zachte schorre stem, "Dan heb je twee handen om mijn borsten te pakken."

En ja hoor, ze ging zo op haar knieën zitten dat ik zeer gemakkelijk haar heerlijke moedertieten kon kneden en zij zelf met beide handen aan m'n paal kon sjorren. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt.

"Mmmmmhhh, wat is hij lekker groot," hijgde ze en likte de binnenkant van haar handen nat zodat het masturberen nog beter ging. "Toe maar," hijgde ze verder, "spuit je zaad naar buiten. Doe het voor mij!!! Ik wil het zien."

Pfoei!, daar lag ik, haar heerlijke warme zachte tieten in mijn handen en haar natte handen die aan mijn pik trokken. Het werd nog geiler toen ze nog meer voorover boog en m'n eikel in haar mond nam.

"Ohhhh," kreunde ik, "wat lekker!!!!!!!!!!!!!!!!!" Moeder zei niets terug maar zoog echt om het zaad eruit te krijgen; dit was goddelijk!! In feite zo goddelijk dat ik het voelde komen. Ik begon onbeheerst met mijn heupen neukbewegingen te maken en moeder haalde haar mond van mijn pik. Ze likte nog even aan de onderkant van mijn eikel en keek vervolgens toe hoe mijn sperma in dikke stralen de lucht in schoot en daarna op mijn buik en borst belande.

"Wauw!!!, jij kan er wat van," zei ze diep onder de indruk terwijl ik nog lag bij te komen.

"Tjees, het was ook zo lekker," kreunde ik en keek vervolgens verbaast toe hoe mijn moeder het zaad in mijn huid begon te masseren.

"Dit is misschien wel goede zonnebrandolie," zei ze met een knipoog maar ze masseerde me dermate sensueel dat mijn halfslappe pik weer begon te steigeren.

"Sodehannes, hij wordt alweer hard," zei ze met enig ontzag. Ze omvatte weer de stam en begon er weer lichtjes aan te trekken.

"Maar nu gaan we iets anders doen," fluisterde ze en boog schuin voorover zodat haar lippen nu dicht bij de mijne waren. We kusten elkaar eerst kort maar wel met geopende mond, mijn tong flitste even langs haar tanden, daarna ging ze helemaal op me liggen en kusten we elkaar als minnaars. Onze tongen vonden elkaar, de kus was heftig en passievol. We bleven tongzoenen, ook toen ze haar onderlichaam wat optilde, vervolgens mijn pik pakte, die tegen haar schaamlippen plaatste en toen haar heupen weer liet zakken. Langzaam gleed mijn harde lul in de hete moederkut en Elsa kwam meteen steunend klaar, de aftreksessie had haar blijkbaar ook enorm opgewonden.

"Oemf, oemf oemf Aaaggggghhh," wist ze slechts uit te stoten en liet haar speeksel in mijn mond lopen. Toen haar eerste orgasme was uitgeraasd liet ze zich pas verder op mijn pik zakken tot hij er aan de wortel inzat.

"Je zit tegen mijn baarmoeder aan," zuchtte ze en wrong wat met haar onderlijf om hem nog dieper te krijgen. Het was hemels. Ik had wel vaker geneukt met schoolvriendinnen maar dat was met recht kinderspel met dit vergeleken. Ik begon haar prachtige tieten weer zachtjes te kneden en rolde haar tepels tussen duim en wijsvinger en toen begonnen we pas echt te neuken. Elsa bereed mij en ik stootte dapper terug en dat klikte fantastisch. Eerst leek haar kut nogal strak maar haar kutsap vloeide ze overvloedig dat ik er gesmeerd in en uit ging. Het was echt geweldig; neuken met je moeder in de open natuur. Af en toe boog ze weer diep voorover op mijn mond weer op te zoeken voor een geile tongzoen, godver, wat een geil wijf was ze. En een taal dat ze gebruikte!!

"Aahhhh, je splijt me helemaal open met je grote pik!" kreunde ze. "Toe maar, ram hem er in, neuk me! Neuk me! NEUK ME!!!!"

Ze was zo geil als boter en verhoogde het tempo want ze was dicht bij een tweede orgasme. De volgende paar stoten waren geweldig; ze liftte haar kont een paar keer zo hoog dat mijn lul er bijna uitschoot en liet zich vervolgens vlug zakken zodat hij helemaal haar kut vulde. Bij de vierde of vijfde keer verstijfde haar lichaam en verkrampte haar kutvlees rond mijn pik.

"JAAAHHHHHH, JAAAAAAHHHHH," schreeuwde ze en viel toen onbeheerst op me neer. Ik was echter nog niet in haar spleet klaargekomen en dat was wel mijn bedoeling. Ik liet haar wat op adem komen waarna we elkaar weer hevig begonnen te zoenen. Onze tongen lebberden elkaar af, ondertussen kreeg ik de nijging echt het mannetje te gaan spelen; ik pakte haar schouders stevig vast en begon om te rollen. Elsa begreep wat ik wilde en werkte goed mee, zonder dat mijn pik uit haar kut gleed lag ik opeens op haar en begon te neuken. Begerig stak ze haar tong weer in mijn mond en ging mee in het oeroude ritme. Ze trok haar benen hoog op en klemde toen mijn heupen, haar hielen op mijn billen. Ik kon echt niet dieper dan dit en begon me wezenloos te naaien in die heerlijke moederkut. Ik was nu volkomen op mezelf gefocust, al mijn gevoel zat in m'n heen en weer raggende penis want nu wilde ik klaarkomen en dat m'n moeder voor de derde keer klaarkwam terwijl ik kwijlend van genot mijn zaad in haar baarmoeder spoot was louter toeval.

Later zaten we op een tuinstoeltje naast de camper. Elsa had een dun zomerjurkje en een slip aangedaan, ik had m'n sportbroekje weer aan; we dronken een biertje.

"Heb je er spijt van? Hebben we hier fout aan gedaan?" vroeg m'n moeder en keek me wat verontschuldigend aan.

"Wat mij betreft niet," antwoordde ik en vertelde van mijn verlangens voor haar die al enige jaren bij mij speelden. "En we kunnen ook niet meer terug," voegde ik er aan toe. "En waarom zouden we ook? Ik zie er verder geen gevaar in. Ik weet dat je geen kinderen meer kunt krijgen."

Report Story

byjodokus© 3 comments/ 67693 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel