tagTranssexuelen & TravestietenDe winkelbediende Deel 01

De winkelbediende Deel 01

byDarkBee©

De enige baan die ik ooit leuk heb gevonden, was een zomer lang werken in een kledingwinkel voor vrouwen. Serieus, dat was leuk; niet het werk zelf, dat was nogal saai en soms buitengewoon irritant met al die oudere vrouwen die je helemaal gek maken met hun gezeik en allerlei domme vragen. Nee, het leukste waren mijn bazin en haar vriendin.

Hartje zomer. Buiten was het minstens 30 graden, maar wij hadden airco. De rekken hingen vol met zomer- en badkleding. Het enige dat mijn slome hoofd een beetje op gang kon brengen waren vrouwen die badkleding gingen passen. Helaas was het merendeel van hen de 40 al ruim gepasseerd en behoorlijk uitgezakt, maar soms kwam er een leuk meisje de winkel in, die ik uiteraard meteen wilde helpen. Één keer mocht ik mee het pashokje in, toen de winkel helemaal leeg was.

Ik vond het meisje, vanaf het moment dat ze de winkel kwam binnenlopen, er een beetje vreemd uitzien, maar ik wist niet precies waarom. Ik stond op van mijn stoel die achter de kassa stond, liep op haar af en vroeg of ik haar kon helpen. Ze zei dat ze een speciale vraag had. Ik zei dat ik haar zou proberen te helpen, het hing er vanaf wat voor vraag ze had. Voordat ik het wist trok ze me mee een paskamer in.

Onze paskamers zijn redelijk geluiddicht. Trouwens, er was toch niemand in de winkel, dus ik liet me gewillig mee trekken. Ze zag er goed uit: lang en slank, lang blond geverfd haar en mooie ogen. Haar ogen hadden een bijzondere kleur blauw, zo'n kleur waar je, als je niet uitkijkt, een half uur naar kunt staren.

We stonden nog maar net in het pashokje en ze liet haar rokje en string zakken. Tot mijn grote verbazing zag ik dat ze helemaal geen vrouw was: van onder haar string kwam een lul te voorschijn!

"Dat is mijn probleem. Ik probeer een goede bikini te vinden zonder dat andere mensen achter mijn geheim komen. Maar misschien kun je me eerst met iets anders helpen?"

Met deze woorden pakte ze haar lul vast en begon zich af te trekken. Ik stond er nog steeds met open gesperde mond en ogen naar te kijken. Tussen mijn benen voelde ik mijn eigen lul steeds harder worden. Voordat ik het zelf in de gaten had zat ik op mijn knieën en nam haar half-harde pik in mijn mond. Ik had nog nooit over mannen gefantaseerd, laat staan er seks mee gehad, maar op de een of anderer manier moest ik gewoon aan die slanke, haarloze pik zuigen.

Al gauw was haar lul hard en pakte ze mijn hoofd met twee handen vast.

"Doe je handen op je rug en laat mij het werk doen", zei ze, en begon haar lul tussen mijn lippen te stoten.

Niet lang daarna voelde ik iets warms en kleverigs in mijn mondholte spuiten en wist ik dat ze was klaargekomen.

Toen we weer terug op aarde waren en zij haar kleren had gefatsoeneerd, liepen we terug de winkel in alsof er niets was gebeurd en heb ik haar geholpen met uitzoeken van geschikte kleding. Nog een beetje in de war en met haar zaad in mijn maag heb ik mijn werk afgemaakt, maar ik was helemaal in de wolken. Nadat ik klaar was met werken, ben ik naar de dichtstbijzijnde seksshop gerend en heb een paar dvd's met transseksuelen gekocht en heb ik me die avond suf liggen rukken voor de tv. Toch voelde me ik geen homo, maar ergens achter in mijn hoofd begon een fetisj zich te ontwikkelen, een voorliefde voor vrouwen met iets extra's.

De volgende dag waren we gesloten, maar ik moest toch in de winkel zijn. Die dag was er de zomerinventarisatie: samen met mijn bazin hebben we de hele voorraad geteld, zowel dat wat in de rekken hing als de spullen in het magazijn en gekeken welke artikelen goed liepen en welke minder. We praatten ondertussen een beetje over van alles en nog wat, maar over die ontmoeting met het meisje dat geen meisje bleek te zijn heb ik niets gezegd.

Nadat we klaar waren gingen we nog even wat drinken op een terrasje vlakbij, op kosten van mijn bazin. Naarmate er meer drank op tafel stond en het steeds later werd, werden de gesprekken steeds intiemer, maar nog steeds vertelde ik niets over mijn bijzondere ontmoeting van een paar dagen terug.

Mijn bazin is een aantrekkelijke vrouw, maar niet direct relatiemateriaal voor mij: ik ben 24 en zij is minstens 35. Ook woont ze samen met een vrouw, dus dat sluit mij uit als mogelijke partner. Toch merkte ik dat Jenny, zo heet ze, steeds meer met me begon te flirten. Tijdens het eten voelde ik opeens haar voet tegen mijn been wrijven. Langzaam bewoog ze haar voet over mijn been, steeds verder naar boven, totdat ze mijn kruis had bereikt. Ik kon geen hap meer eten, terwijl zij rustig verder at en dronk en deed alsof er niets gebeurde. Gelukkig hadden de tafels lange kleden waarvan de zijkanten tot op de grond hingen, anders had iedereen die had gekeken een enorme bult tussen mijn benen gezien.

Jenny ging net zolang door, tot ik bijna klaarkwam. Ik dacht dat ik gek werd; mijn baas is vrouw, woont samen met een vrouw, is een stuk ouder dan ik en ik werk voor haar en toch wrijft ze me met haar voet tot een bijna-hoogtepunt. Ik snapte er niets meer van.

Na het eten, dat zij ook betaalde, nodigde ze me uit in haar huis voor een afzakkertje. Het enige dat bij mij onderhand afzakte, was mijn broek. Toch nam ik haar uitnodiging aan.

We namen een taxi die ons keurig afzette voor haar appartement in het zuiden van de stad. Nadat ze de rit betaalde hield ze de deur voor me open en we gingen naar binnen. Ik was nog nooit in haar huis geweest. Blijkbaar verdiende ze goed, want alleen haar hal al was enorm: bijna zo groot als mijn hele studentenkamer.

Ik legde mijn tas onder de kapstok en zij trok haar sandaaltjes uit. Ik vroeg of ik mijn schoenen ook uit moest doen. Ze zei dat ze dat liever wel had, dus ik trok mijn afgetrapte sportschoenen uit en zette ze naast haar dure sandalen (ik werk tenslotte in de mode, dus ik weet wat Prada is) onder de kapstok. Ze pakte mijn hand en trok me haar woonkamer in. Deze vrouw had smaak! Overal schilderijen en beeldjes, vakkundig neergezet op designertafels. In de vensterbank een hele rij verse bloemen en her en der dure meubels, de meeste bekleed met leer. Aan de muur hing een enorme plasma-tv, met speakers aan elke kant en aan de andere kant van de bank die er voor stond. Onder de tv stond een fraai vormgegeven kastje met dvd's. In de hoek van de kamer stond een stereo met twee grote cd-rekken ernaast, met allerlei soorten muziek er in.

Jenny liep naar de stereo en pakte een cd uit een van de rekken. Een relaxed jazzmuziekje vulde de kamer.

"Ga rustig zitten, maak het jezelf gemakkelijk. Ik ben zo terug, eerst omkleden en wat lekkers halen". Met deze woorden verdween ze door een andere deur dan degene waardoor we waren binnen gekomen.

Toen ze terugkwam, had ze haar korte rokje en bijpassende top vervangen voor een trainingsbroek met een strak topje erboven. Ze had haar haren ontdaan van de clips en speldjes en droeg het nu in een lange paardenstaart op haar rug. Ze had nog steeds haar make-up op.

Vanwege het strakke topje kon ik precies zien hoe groot haar borsten waren. Ik mocht niet klagen: ik schatte haar op een goeie cup B.

Ze liep door naar de open keuken en pakte een fles rode wijn en drie glazen.

"Waarom drie glazen?", vroeg ik. "Mijn vriendin komt later deze avond thuis, maar we hebben nog genoeg tijd voor datgene wat we zeker gaan doen", antwoordde ze. Ik had geen idee wat ze bedoelde, maar dat kon me eigenlijk niet zoveel meer schelen. Ik begon Jenny steeds aantrekkelijker te vinden.

Ze schonk twee glazen in en gaf mij er een. Na de toost klokte ze de inhoud in twee teugen achterover.

"Shit, eigenlijk had ik bier moeten kopen. Nou ja, dit werkt ook", en ze schonk nog een glas voor zichzelf in. Ik pakte mijn glas, rook even aan de wijn en proefde voorzichtig. Goddelijk! Deze vrouw had geweldige smaak, of anders had haar vriendin dat.

Nadat ik mijn glas had leeggedronken en zij haar tweede, stond Jenny op en pakte mijn hand. Ze hielp me overeind en trok me tegen haar aan. Ze leidde me door de kamer in een ontspannen dans. Ik kan redelijk redden op de dansvloer, maar Jenny was een stuk beter en leidde me de hele kamer rond en weer terug. Ze trok me steeds dichter naar haar toe en ik bewoog mijn rechterhand langzaam naar haar slanke billen. Ze deed alsof ze het niet merkte en duwde haar gezicht tegen het mijne aan. We stonden stil in het midden van de kamer en wiegden een beetje heen en weer op de maat van de muziek.

Na een minuut of zo maakte ze zich los uit onze intieme houding en keek me aan. Met haar handen pakte ze mijn hoofd vast en trok mijn lippen naar de hare. Onze lippen versmolten met elkaar toen ze elkaar raakten. Het leek wel of ik even geen adem meer kreeg, zo adembenemend was het.

Ze zoende me vol vuur en ik probeerde haar met evenveel vuur terug te zoenen. Nadat de kus verbroken was, zuchtte ik diep. Jenny had hele andere ideeën: in een snelle beweging had ze haar topje uitgetrokken en begon mijn t-shirt uit te trekken. Ze had me al de hele avond lopen opgeilen, eindelijk tijd voor actie! Ik vroeg haar of zij zich eerst wilde uitkleden. Binnen de kortste keren stond ze in alleen haar string en had ik alleen nog maar een boxershort om mijn kont hangen.

"Hou je van verrassingen?", vroeg ze. "Als ik denk dat ik weet wat je bedoelt, absoluut!", antwoordde ik.

Ze hield even haar hoofd schuin, maar liet niets merken. Met een snelle beweging trok ze haar string uit en hield haar handen voor haar kruis. In reactie daarop trok ik mijn boxer uit en mijn harde pik klapte terug tegen mijn onderbuik.

Met mijn armen over elkaar wachtte ik op wat komen ging: waarschijnlijk het onthullen van het geheim. Na een paar seconden deed Jenny ook haar armen over elkaar, en ja hoor: tussen haar benen hing een behoorlijk grote lul, lang en breed, geen haartje te bekennen. Mijn eigen lul werd nog een beetje harder en Jenny merkte dit.

"Zo, dus je vind het wel lekker he? Wacht maar totdat je ziet wat ik er allemaal mee kan". Met deze woorden liet ze zich op haar knieën vallen en nam mijn keiharde paal in haar mond. In één haal had ze mijn pik achter in haar keel en begon er gulzig op te zuigen. Ik kon alleen maar genieten en kreunen.

Met haar linkerhand hield ze mijn harde paal vast en met haar rechterhand trok ze zichzelf af. Kort daarna kon ik me niet meer inhouden en spoot ik haar mond vol. Jenny hield alles binnen en slikte toen mijn zaad door. Ik zag haar kleine adamsappel een paar keer op en neer bewegen, haar hele mond moest vol zaad zitten, zo voelde het in ieder geval wel: alsof ik een maand lang geen seks had gehad.

Nadat ik mijn zak had leeg gespoten en Jenny alles had doorgeslikt, likte ze mijn eikel nog schoon. Omdat ik net was klaargekomen was die nog heel gevoelig en het leek alsof ik weer klaarkwam. Ik kon nauwelijks op mijn benen blijven staan. Jenny merkte dit en nam me mee naar de grote bank die voor de tv stond. Ik plofte neer, terwijl Jenny naar haar slaapkamer (denk ik) ging. Ze kwam terug met een tubetje, een kartonnen doosje en een zwart plastic doosje. Ze legde alle spullen voor me op het tafeltje dat tussen de bank en de tv stond. In de tube zat glijmiddel, in het kartonnen doosje zaten condooms en toen ze het plastic doosje opendeed zag ik dat er een dvd in zat.

Jenny deed de tv aan en deed de dvd in de speler. Ze drukte op start en ik zag voor me, levensgroot, porno. Het was niet zo maar porno, maar porno met transseksuelen die mannen van achter namen.

Jenny keek me aan en zei: "wink wink, nudge nudge, say no more!". Ik keek haar schaapachtig aan, maar toen ze zei dat ik op mijn rug op de bank moest gaan liggen met mijn benen opgetrokken richting mijn borst en ze het glijmiddel pakte, snapte ik wat ze bedoelde.

Ik was niet helemaal onbekend met dingen in mijn kont, een ex-vriendin had ooit wel eens twee vingers in mijn kont gestopt terwijl ze me pijpte en dat was een bijzonder geile ervaring geweest, maar dit was wat anders: mijn baas, een vrouw van half de 30, eigenlijk helemaal geen vrouw, stond op het punt haar lul in mijn kont te steken!

Jenny deed wat glijmiddel op haar vingers van haar rechterhand en deed ook wat op mijn anus. Het voelde een beetje koud aan. Voorzichtig probeerde ze haar wijsvinger in mijn kont te steken. In het begin spande ik onwillekeurig mijn kont aan, maar naarmate Jenny steeds dieper mijn kont in ging en met steeds meer vingers, kon ik me ontspannen.

Toen Jenny vond dat ik nat genoeg was, hing ze haar lul in mijn gezicht en begon mijn kont te likken en te vingeren. Ik bedacht me geen moment en nam haar halfharde pik in mijn mond en begon eraan te zuigen. Binnen de kortste keren was haar pik hard en klaar voor actie. Dat vond Jenny ook, want ze kroop van me af, maakte het kartonnen doosje open en pakte een condoom. Snel scheurde ze de verpakking open en rolde het rubber over haar harde pik af. Met haar rechterhand pakte ze haar lul en schoof die in één keer bij me naar binnen. Het gevoel was onbeschrijflijk.

Jenny begon voorzichtig en diep te stoten, maar toen ze merkte dat ze haar werk goed had gedaan en mijn kont er helemaal klaar voor was, begon ze steeds harder te stoten. Bij elke stoot kreunde ze en ik ook. Mijn kont was helemaal gevuld met de harde transseksuele pik van mijn bazin. Ik kon me niet inhouden en begon met mijn rechterhand hard aan mijn eigen pik te sjorren.

Plotseling stopte Jenny en trok haar lul terug. Ik keek haar geschrokken aan, maar ze zei dat ik op haar moest gaan zitten. Ze ging op de bank zitten en trok me naar haar toe. Ik ging met mijn kont boven haar pik hangen en liet me zakken. Jenny manoeuvreerde haar lul in mijn kont en ik begon haar te berijden. Jenny pakte mijn heupen vast en probeerde me op en neer te duwen, maar ik zei haar dat ik zelf het tempo wilde bepalen.

Ik begon langzaam omhoog en omlaag te bewegen. Jenny werd gek en zei dit ook, maar ik had nog geen zin om sneller te gaan. Jenny was me voor: ze duwde me opzij, zodat ik op mijn zij op de bank kwam te liggen. Ze pakte mijn linkerbeen vast en trok het omhoog. Haar lul zat nog steeds in mijn kont en nu kon ze zelf het tempo aangeven. Met snelle harde stoten begon ze mijn kont te neuken. Ondertussen rolde ik me op mijn rug, zodat ik goed naar haar kon kijken terwijl ze mijn kont misbruikte.

Opeens stopte ze, trok haar pik uit mijn kont, deed snel haar condoom af en voordat ik er erg in had zat ze op haar knieën zichzelf in mijn gezicht af te trekken. Al na een paar halen spoten er dikke klodders zaad in mijn gezicht en op mijn borst. Een aantal stralen misten hun doel en belanden op de leuning van de bank, waar ze langzaam omlaag dropen.

Ze smeerde met haar slappe pik het zaad over mijn gezicht en borst uit en hield daarna haar pik tegen mijn lippen. Ik stak mijn tong uit en likte het overgebleven zaad van haar glimmende eikel. Jenny kreunde en sloot haar ogen, ik wist hoe ze zich voelde.

Nadat Jenny was klaargekomen viel ze letterlijk in mijn armen, geen aandacht schenkend op het feit dat ik onder het zaad zat. Ze pakte me vol op mijn mond en zwiepte haar tong woest door mijn mond totdat ze mijn tong vond en er een partijtje mee ging worstelen. Ik sloot mijn ogen en pakte met één hand haar hoofd vast en met de andere haar kont. Nadat ik mijn ogen weer open had gedaan, zag ik een bekend gezicht boven het mijne hangen. Het was het meisje dat ik een tijdje geleden had gepijpt in de winel! Ik sperde mijn ogen wijdopen en probeerde een kreet te slaken, maar mijn mond zat nog steeds vast aan de van Jenny, dus mijn kreet werd gedempt. Jenny stopte met zoenen, trok haar hoofd los van het mijne en lachte hardop.

"Mag ik je voorstellen aan mijn vriendin, tevens partner in het kwaad? Ik geloof dat jullie elkaar al eens ontmoet hebben. Zeg eens hoi tegen Daphne".

Ik voelde me betrapt en stom tegelijkertijd, en mijn hoofd werd knalrood. Jenny en Daphne moesten allebei lachen en ik kon er de humor ook wel van inzien, dus ik moest ook lachen. Met z'n drieën zaten we naast elkaar te lachen op de bank. De pornofilm was nog steeds bezig.

Daphne stond op en voordat ik met mijn ogen kon knipperen was ze uitgekleed. Haar pik stak recht vooruit en voordat ik 'au' kon zeggen had ik haar lul in mijn kont. Daphne's pik was kleiner, maar ze wist goed wat ze ermee moest doen. Met snelle korte stoten begon ze me te neuken.

Later bleek dat Daphne al een tijdje naar ons had staan kijken en zich had staan aftrekken voordat ze naar ons was toe gegaan, want al snel kwam ze klaar. Ook zij spoot haar zaad in mijn gezicht. Ik probeerde zoveel mogelijk ervan op te likken en Jenny hielp me door het zaad van haar vriendin bijeen te schrapen en haar vingers in mijn mond te steken, zodat ik het zaad er vanaf kon likken. Daphne liet haar pik verleidelijk voor mijn mond hangen, maar toen ik mijn hoofd optilde om haar slappe lul schoon te likken, trok ze hem een stukje omhoog. Na drie keer dit spelletje te hebben gespeeld vond ze het mooi geweest en ik kon haar pik schoonmaken met mijn mond en tong.

Ondertussen was Jenny achter haar vriendin gaan staan en pakte haar borsten vast en masseerde ze. Daphne kreunde zachtjes, terwijl haar borsten werden gemasseerd en haar pik werd schoongelikt. Nadat ik klaar was gingen we naar de film kijken, die nog steeds bezig was.

"Misschien iets voor de volgende keer?", zei Jenny, terwijl ze naar het scherm wees, waar een man tussen twee transseksuelen zat en door de een van achteren werd genomen terwijl hij de andere van achteren nam.

"Duidelijk", zei ik, terwijl ik me er alvast op verheugde dat er een tweede keer zou zijn.

Report Story

byDarkBee© 4 comments/ 19816 views/ 3 favorites
1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Favorite Author Favorite Story

heartbichubbutrecht, karelnl2001 and 1 other people favorited this story! 

Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments (4 older comments) - Click here to add a comment to this story or Show more comments or Lees alle Gebruikers Commentaren (4)

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel