tagTranssexuelen & TravestietenDe winkelbediende Deel 02

De winkelbediende Deel 02

byDarkBee©

Waarschuwing: bevat ook poepseks

de volgende dag belde Jenny me op en vroeg of ik die avond wilde langskomen. Gezien de avonturen van de vorige avond bedacht ik me geen twee keer en zei volmondig ja. Ik had toch geen plannen voor de avond. Deze avond zou uiteindelijk niet helemaal gaan zoals ik verwachtte.

Jenny had me uitgenodigd voor het diner, dus rond een uur of 6 stond ik bij haar voor de deur. Daphne deed de deur voor me open. Ze kuste me op mijn wangen en vroeg of ik wilde binnenkomen. Mijn mond viel open toen ze zich omdraaide en ik zag dat ze alleen een schort aan had met helemaal niets daaronder. Terwijl ik achter haar aan liep naar binnen begon mijn pik langzaam hard te worden tot het pijn deed.

Jenny zat in de woonkamer tv te kijken. Ze was gekleed in alleen een zijden ochtendjas, want toen ze opstond en haar ochtendjas openviel, zag ik dat ze er niets onder aan had. Snel knoopte ze de ochtendjas dicht, zodat ik nog even moest wachten op een plezierig uitzicht op haar strakke lichaam.

Daphne had gekookt: we begonnen met een paar oesters, simpel klaargemaakt met wat citroensap. Ik had nog nooit oesters gegeten en het viel een beetje tegen: het was vooral slijmerig en niet echt lekker. Na deze amuse kwam het voorgerecht: zelfgemaakte kreeftensoep. Dit was wel lekker, Daphne kon geweldig koken.

Het voorgerecht was een stuk lamsvlees, aan het bot geroosterd met wat kruiden. Erbij kwamen Parijse aardappelen en verschillende soorten groenten. Als nagerecht was er iets speciaals, daarvoor moesten we naar de badkamer.

In de badkamer stond een enorm bad, groot genoeg voor ons drieën. We moesten ons uitkleden en in het bad gaan zitten. Daphne liep terug naar de keuken en kwam terug met gesmolten chocolade, aardbeien, slagroom en champagne. Gewapend met dit voedsel ontaardde het toetje in een waar voedselgevecht.

Ik probeerde wat chocolade van Daphne's harde lul te likken, maar Jenny zei dat ik nog even moest wachten. Borsten daarentegen waren geen verboden terrein, dus likte ik Daphne's borsten schoon. Binnen de kortste keren waren haar kleine tepels keihard. Met mijn handen masseerde ik haar mooie, kleine borsten en tepels terwijl ik ze met chocolade en slagroom bleef insmeren. Ik voelde Jenny mijn nek en rug van onder tot boven helemaal schoonlikken.

Nadat we klaar waren met het toetje was mijn pik keihard en klaar voor actie, maar eerst moesten we douchen. Met z'n drieën konden we net onder de douche en probeerden we elkaar zo goed als kon schoon te maken. Nu moesten we elkaars harde pikken wel aanraken en ik probeerde zoveel mogelijk aan de piemels van de dames te zitten, maar ze weerden me af.

Toen we weer helemaal schoon waren, gaf Jenny ons allemaal een handdoek en droogden we elkaar af. Ook nu probeerde ik weer in de buurt van die mooie pikken te komen, maar nog steeds tevergeefs: alleen het meest noodzakelijke mocht ik doen. Borsten waren nog steeds helemaal vrij om aan te raken.

Daphne zei dat we geen kleren meer hoefden aan te trekken voor de rest van de avond, iets wat ik maar al te graag opvolgde. Twee paar verleidelijk wiegende billen gingen voor me uit naar de slaapkamer. Eindelijk actie!

Helaas. In de slaapkamer aangekomen werd ik op bed gegooid en met vier zijden sjaaltjes vastgebonden aan het hoofd- en voeteneinde van hun enorme bed. Daphne en Jenny liepen de kamer uit en lieten me zo een paar minuten liggen. Mijn erectie verdween als sneeuw voor de zon, totdat ze weer terugkwamen, dit keer gekleed in slechts een paar stukjes leer; Jenny droeg alleen een leren korset dat haar tieten omhoog duwde en haar pik vrijliet en een paar hoge leren laarzen, Daphne had leren banden om haar hals, polsen en enkels. Aan haar voeten had ze hooggehakte leren sandalen. Mijn piemel kwam binnen een paar seconden weer helemaal tot leven.

Jenny liep naar het hoofdeinde en ging op mijn gezicht zitten. Ik kreeg bijna geen lucht meer, zeker niet toen ze opeens liet ze een keiharde scheet, recht in mijn gezicht! De stank was niet te harden en ik kreeg bijna geen lucht. Ik stikte bijna, maar Jenny toonde geen genade en bleef op mijn gezicht zitten.

"Dat zal je leren, slet. Vanavond zul je ons gehoorzamen, en als je dat niet doet krijg je straf. Begrepen?". Jenny duldde geen tegenspraak, maar ik had ook geen zin om me te verzetten. Ondertussen had Daphne mijn lul en ballen bijeen gegespt in een soort leren zak, geen idee hoe zo'n ding heet, en was nu bezig mijn lul te strelen met iets, ik kon niet zien wat. Plotseling voelde ik een steek van pijn vanuit mijn ballen door mijn hele lichaam schieten. Tegelijkertijd hoorde ik een harde tik. Ik probeerde te schreeuwen, maar Jenny ging op mijn mond zitten en liet nog een scheet. Half stikkend en kronkelend van de pijn lag ik op bed. Dit was niet leuk meer.

De dames hadden nog meer voor me in petto. "Volgens mij is ons slaafje nog niet vies genoeg, wat vind jij?", vroeg Jenny aan Daphne. "Ik denk dat hij veel te schoon en netjes is. Doe wat je moet doen", antwoordde ze. Met deze woorden hurkte Jenny boven mijn borst, haar kont naar me toe gedraaid.

Ik kon mijn hoofd net genoeg optillen om te zien wat ze deed. Na een paar natte scheten zag ik haar anus steeds verder uitstulpen en zag ik een bruin puntje uit haar kont te voorschijn komen.

"Ze zou toch niet...?", dacht ik bij mezelf. Jawel hoor, ze perste even en een stuk poep viel op mijn borst en bleef daar liggen. Jenny was nog niet klaar, want ze perste nog een keer en een groter stuk poep viel naast het eerste stuk op mijn borst. Ik wist niet wat er gebeurde! Dit had ik echt niet verwacht.

Toen deed ze een paar stappen naar achteren en scheet recht in mijn mond. Met geen mogelijkheid kon het stuk poep uitspugen, want haar billen blokkeerde mijn mond.

"Lik mijn kont, anders krijg je klappen". Ik probeerde het stuk poep dat in mijn mond zat zo goed en kwaad mogelijk ergens weg te bergen, maar er zat niets anders op dan het door te slikken. De smaak, de structuur... ik moest bijna kotsen, maar ik kon niets anders.

Nadat ik Jenny's poep had doorgeslikt, moest ik haar bruine kont likken. Met tegenzin raakte ik voorzichtig haar vieze poepgaatje aan met mijn tong, zo kort mogelijk. Jenny merkte dat ik dit met tegenzin deed en ging nog een stap verder: ze bewoog wat met haar kont heen en weer en smeerde mijn halve gezicht onder met de smurrie die nog aan haar kont zat. Met enige moeite kon ik mijn kokhalsneigingen onderdrukken.

Eindelijk kroop Jenny van mijn gezicht en ik kon enigszins opgelucht ademhalen, voor zover dat kon met al die bruine zooi op mijn gezicht, die ook op en onder mijn neus zat. Alleen oppervlakkig ademhalen was mogelijk, maar dat werkte niet helemaal want zo kreeg ik niet genoeg lucht binnen. Na een tijdje moest ik noodgedwongen diep ademhalen en snoof flink wat poeplucht op. De stank is me tot vandaag bijgebleven.

Daphne pakte een stuk van Jenny's poep en likte er even aan. Daarna brak ze het in stukjes en smeerde haar hele lichaam er mee in en ook dat van Jenny. Ook pakte ze stukken poep en gaf ze aan Jenny te eten. Jenny liet de poep door haar mond glijden en genoot, want ik zag haar pik steeds harder worden. Af en toe stak ze haar bruin geworden tong uit en zoende Daphne. Die likte vol overgave de stront van de tong van haar vriendin en nam af en toe zelf een hapje.

Gezamenlijk smeerden de dames mijn lichaam van boven naar onderen in met Jenny's poep. Vooral mijn lul en ballen kregen het zwaar te verduren. Toen ik bruin genoeg was in de ogen van mijn meesteressen, begon Daphne me te pijpen. Al gauw waren haar lippen bruin en mijn pik weer schoon en keihard. Jenny klom op me en liet zich op mijn pik zakken, dit keer zonder condoom. Met korte bewegingen ging ze op en neer, terwijl ze Daphne's gezicht probeerde schoon te likken. Ook probeerde ze zichzelf af te trekken in het tempo.

Na een tijdje voerde Jenny het tempo op en met grote snelle halen ging ze over mijn pik heen en weer. Ondanks het feit dat we allemaal onder de poep zaten kon ik me niet meer inhouden en met een paar harde stralen spoot ik mijn zaad diep in Jenny's kont. Kort daarna kwam Jenny zelf klaar en haar zaad vermengde zich met de bruine laag die inmiddels op mijn borst half was opgedroogd. Daphne aarzelde geen moment en likte gretig al het zaad van haar vriendin van mijn borst en nam ook wat poep mee.

Nu was het Daphne's beurt. Met enige moeite wisten de vrouwen weer leven in mijn slappe lul te krijgen en Daphne besteeg me alsof ik een paard was. Met haar handen achter zich op het bed bewoog ze alleen haar heupen op en neer en ondanks het feit dat ik al een keer was klaargekomen duurde het maar een paar minuten voordat ik ook Daphne's kont vulde met mijn zaad.

Ondertussen had Jenny de pik van haar vriendin in haar mond genomen en begon ze haar in het tempo af te zuigen. Nadat ik was klaargekomen gaf ze paar snelle halen aan Daphne's pik en het zaad spoot er uit en kwam voornamelijk in mijn gezicht terecht. Daphne liet zich van mijn slap wordende lul afglijden en samen met Jenny likte ze haar zaad van mijn gezicht. Af en toe stopten ze om elkaar te zoenen en elkaars gezicht te likken.

Ik lag nog steeds op bed vastgebonden, maar nadat zowel Daphne als Jenny me hadden bereden, maakten ze me los. Daphne zei dat ik mijn benen moest optrekken. Met wat speeksel, zaad en poep smeerde Jenny mijn kont in en stak er twee vingers in en met haar andere hand trok ze zichzelf af.

Nadat ze vier vingers in mijn kont kon steken en haar pik weer keihard was schoof ze haar lul in één keer bij me naar binnen en begon hard te stoten. Daphne ging op mijn gezicht zitten en hing haar lul in mijn gezicht en dwong haar pik in mijn mond naar binnen. Ik had dus nu een pik in mijn kont en een pik in mijn mond.

Jenny was een tijdje bezig met stoten en Daphne's pik werd niet echt veel harder. Toch gingen ze door. Pas na minstens 10 minuten kreunde Jenny en voelde ik wat warms in mijn pijnlijke kont. Ondanks dat Daphne een half slappe lul had, spoot ze haar zaad in mijn mond.

"Doorslikken slet.", zei ze en ik slikte moeizaam haar zaad door. "We zijn nog niet klaar met hem, vind je ook niet?", vroeg Daphne aan Jenny. Die knikte en de dames wisselden van positie.

Met wat speeksel en wat zaad dat uit mijn kont kwam druipen maakte Daphne haar vingers nat en schoof er drie in mijn nog openstaande aars. Ik voelde dat er nog een vinger bij kwam en dat ze probeerde mijn kont zoveel mogelijk op te rekken. Met vier vingers vingerde ze mijn kont. Niet lang daarna voelde ik een hele hand mijn kont in gaan. Het gevoel was apart: aan de ene kant had ik het gevoel alsof ik nodig moest poepen omdat mijn kont vol zat, aan de andere kant was het erg lekker, want Daphne wist wat ze moest doen.

Steeds verder ging de hand van Daphne. Ik kon niet zien hoever, maar het voelde alsof ze met haar arm tot halverwege mijn dikke darm zat. Ik was deze avond al twee keer klaargekomen, maar een derde keer zat er blijkbaar wel in, want mijn pik werd weer hard. Jenny zag dit en stortte zich op mijn harder wordende lul en schoof haar lippen er om heen. Met een hand in mijn kont en mijn pik in een mond lag ik te genieten en sloot mijn ogen en liet alles over me heen komen. Dit was een stuk beter dan in mijn gezicht te worden gescheten.

Jenny's mond was magisch. Het leek alsof ze mijn hele pik zou doorslikken, zo ver ging mijn pik haar keel in. Ook Daphne leek alsof ze steeds verder ging en bijna met haar hele arm in mijn kont bezig was. Opeens voelde ik dat Daphne nog meer vingers bij me probeerde in te brengen. Met haar handen als een soort wig duwde ze haar beide handen naar binnen. Ik was nu helemaal gevuld en kon me niet meer inhouden: een paar druppels sperma, alles wat er nog in mijn zak zat, dropen naar buiten. Jenny likte ze gretig op.

Voorzichtig haalde Daphne haar handen uit mijn uitgerekte kont en hield haar vingers voor mijn gezicht. Ik was nieuwsgierig en likte er aan. De smaak viel niet tegen, alles was beter dan de stront van Jenny. Daphne stak een paar vingers in mijn mond en ik likte er gulzig aan. Blijkbaar deed ik het goed, want Daphne sloot haar ogen en ik hoorde haar zacht kreunen.

Nadat haar handen en mijn pik schoon waren, gingen we weer douchen. Dit keer was er niks verboden terrein, en met veel zeep werd ik door twee vrouwen schoon geschrobd. Nadat ze mij hadden schoongemaakt, mocht ik hen een voor een schoonmaken. Terwijl ik met Jenny bezig was, maakte Daphne mijn rug nog schoner met haar borsten.

Toen Jenny schoon was, boende ik Daphne's rug. Jenny ging met haar borsten over mijn rug en ik voelde haar harde tepels over mijn schouderbladen gaan en een hand tussen mijn benen door naar mijn ballen grijpen. Ikzelf had nog wel wat energie over, maar mijn piemel had zijn werk gedaan en was niet van plan weer tot leven te komen. Toch voelde die massage van mijn ballen erg goed aan en ik nam wat extra tijd om Daphne's rug schoon te maken en gaf haar schouders en nek een massage.

We waren nu allemaal weer blinkend schoon en stapten uit de douche. We droogden elkaar af en ik werd de deur uitgezet.

"Morgen verwacht ik jou gewoon weer op het werk", zei Jenny en kuste me welterusten. Helemaal in de wolken fietste ik door de warme avond naar huis. Het duurde nog wel even voordat ik kon gaan slapen.

Report Story

byDarkBee© 1 comments/ 14732 views/ 2 favorites
1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments (1 older comments) - Click here to add a comment to this story or Show more comments or Lees alle Gebruikers Commentaren (1)

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

You may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel