tagEerste KeerEen Nieuw Nummer

Een Nieuw Nummer

byEddySpaghetty©

'Zullen we even dat nieuwe nummer van je doen?' zei Eric tegen Julia die haar nu al weer tien jaar pianoles gaf. 'Ja tuurlijk' antwoorde Julia gretig. Het laatste half uur van de les werd altijd besteed aan de liedjes die Julia zelf schreef, en die nog wat bijgeschaafd konden worden. Met advies stond Eric dan altijd klaar al vond hij de liedjes van Julia nou niet geweldig, zeker de teksten die ze bij haar pianospel zong waren niet aan hem besteed. Het waren teksten die in meisjesdagboeken konden staan over verliefd zijn, problemen op school en met ouders maar ja Julia was dan ook net een maand zestien jaar. Erik zelf speelde al vanaf zijn vijfde jaar piano en was op zijn 18de begonnen met lesgeven, en speelde in al in talloze bands waarvoor hij teksten en muziek schreef. Dus hij kon Julia nog heel wat leren en ze was een van Erics eerste klanten, ze werd binnengebracht toen ze amper zes jaar was. Na tien jaar les wist Eric dat Julia op een dag beter zou zijn dan hijzelf, hij had vroeger nooit de muziek mogen spelen die hij leuk vond. En Julia mocht dat wel van haar leraar dus was ze al die tijd gebleven en ze konden goed met elkaar opschieten door de jaren heen ook al liepen muzikale voorkeuren uiteen.

Julia zette haar eigen nummer in. Met het bespelen van de piano was niets mis maar zodra ze ging zingen kon ze zich niet meer zo goed op haar pianospel concentreren en maakte telkens op dezelfde plek een fout. 'Hee kut, dat lukt telkens niet' zei ze boos. 'Sorry?' vroeg Eric 'Kut zei ik, het lukt telkens niet' zei Julia nog steeds boos op haarzelf. 'Dat is nou niet echt taal voor een meisje toch?' stelde Eric vast. 'Het zijn mijn eigen vleeswaren, dus als ik kut wil zeggen zeg ik kut' wierp op Julia als argument. 'Nou, zorg maar dat je vleeswaren niet bederven' zei Eric met een lach. 'Nou ze smaken anders nog goed hoor' zei Julia adrem. Daarop reageerde Eric maar niet.

'Nou nog eens proberen Juul, je hebt niet voor niets les, ik sleur je er wel door.' Na de aansporing van Eric ging het beter maar niet helemaal goed. 'Als je het nou eens zo speelt' zei Eric en boog naar voren om zijn handen op de toetsen te zetten om zijn idee voor te spelen. Tegelijk ging Julia naar voren en Erics hand en arm streek langs Julia's linker borst. 'Oh sorry Juul' zei Eric. 'Geeft niks hoor' antwoorde Julia. Eric ging zijn idee voorspelen maar voelde nog steeds in zijn hoofd hoe zijn hand en arm langs Julia's mooi gevormde borst streek. Hij was afgeleid want zijn eigen idee ging ook de mist in. 'Ooh even denken hoe was het ook weer?' zei hij hardop en ging weer rechtop zitten. Maar hij kon niet goed iets bedenken, hij dacht meer aan hoe Julia eruit zag de laatste tijd. Het viel hem nu pas op dat ze er erg goed uitzag. En hij voelde nog steeds zijn arm tegen haar borst en ze had zeker geen bh aan.

Hij realiseerde zich dat sinds Julia zestien is geworden zich anders is gaan gedragen, ze deed ontzettend haar best om een jonge vrouw te zijn en geen meisje. Ze had nu een fel rode zijden blouse aan die strak om haar lichaam zat, ze had inderdaad geen meisjeslichaam meer maar één van een jonge vrouw. Een strak buikje en mooie ronde borsten die zo goed als volgroeid waren. Daaronder had ze een zwart strak rokje die reikte tot de helft van haar bovenbenen. 'Ik weet het' zei hij om zichzelf weer tot de orde te roepen en zich naar voren boog om zijn handen weer op de toetsen te zetten. Weer boog Julia mee en weer raakte hij Julia's borst aan met zijn hand en arm. Julia bleef onbewegelijk zitten en Eric liet zijn hand en arm op de plek waar hij was. De aanraking duurde langer dan de eerste keer en ze keken elkaar aan. 'Julia, doe je dat expres ofzo?' zei Eric. 'Wat doe ik expres?' zei Julia zo onschuldig mogelijk. 'Nou dit, zei Eric met zijn linkerhand wijzend op zijn arm die tegen Julia's borst gedrukt zat. 'Nee hoor', om dan op een volwassen toon te vervolgen met 'je voelt toch zeker ook die spanning tussen ons Eric, zeker de laatste paar weken. En niet alleen de spanning tussen ons.' Wijzend naar Erics kruis begeleidend met meisjesgegiechel 'maar ook in je broek zo te zien' Daar had zich bij Eric een bolling vertoond sinds zijn eerste aanraking met Julia, het was haar opgevallen dus had ze blijkbaar haar ogen niet op de pianotoetsen gericht.

'Ja je bent al een echte mooie vrouw geworden Juul', zei Eric die zich geen houding wist te geven, 'gaan we nu verder?' 'Zullen we samen eens een nummer maken Eric?' vroeg Julia met een ernstig gezicht. 'Nou zullen we eerst jouw nummer even uitwerken en onze smaak van muziek ligt mijlen ver uitelkaar dus ik denk nooit dat wij tweeën een goed nummer kunnen maken' zei Eric die begon met het pianostukje dat hij bedacht had. 'Nee, zullen we samen met zijn tweeën eens een nummer maken' zei Julia terwijl ze haar hand op Erics dijbeen legt schuivend richting de bolling in Erics broek. 'Julia, umm is dat nou wel zo verstandig?' zei Eric nogal geschrokken terwijl hij realiseerde dat zijn dromen werkelijkheid werden. Hier had hij zo vaak over gedroomt en nu durfde hij niet. Maar Julia nam het roer over, het leek alsof de leraar een leerling werd. Julia's hand streek nu over de hard geworden pik van Eric. 'Ik wil het al zo lang Eric maar ik durfde nooit, en nu ik geen meisje meer ben wil ik me als een jonge vrouw voelen met alles erop en eraan. Jouw kan ik vertrouwen en ik was als klein meisje al verliefd op je. Ik wil dat jij de eerste bent die met me vrijt.'

Julia leek vastberaden om haar daden kracht bij te zetten draaide Julia zich een halve slag op de piano kruk waar ze allebei opzaten, met haar benen aan weerszijden van de kruk wreef ze nog even stevig over de pik van Eric waarna ze begon met het losknopen van zijn gulp. De broek stond zo strak dat dit niet makkelijk ging, toen Eric wat achterover ging zitten ging het makkelijker. De broekband los en de gulp stond nu open, alleen Erics onderbroek hield de stijve pik nog uit het zich. Wat onbeholpen trok ze de onderbroek over de pik heen die nu in alle glorie naar buiten stak. 'Die is mooi' zei Julia zacht. Eric zat er hulpeloos bij en liet het allemaal gebeuren. Toen begon Julia haar strakke zijden blouse los te maken haar ogen op de harde pik gericht. Julia had mooie ronde borsten, niet te groot niet te klein. Een prachtformaat bleek toen haar blouse uit was en op de grond lag. Ze pakte met beide handen haar tepels vast en draaide ze tussen duim en wijsvinger, als kiezels zo hard stonden ze in een mum van tijd vooruit te priemen. Om haar geilheid te tonen aan Eric likt ze haar lippen nat. Erics pik had inmiddels zijn ultimieme grootte bereikt. Hij begon ook zijn shirt uit te doen en zijn broek en schoenen volgde niet veel later. Eric zat nu geheel naakt op de kruk, Julia was nog begonnen met haar rok waar een rits aan de zijkant zat zonder op te staan viel de rok op de grond. Een smetteloos wit slipje werd zichtbaar, Eric keek naar de venusheuvel met daaronder een gleufje dat zich aftekende op de slip.

Al die tijd werd er niets gezegd. Eric begon Julia's benen te strelen en wreef over de venusheuvel in het slipje. 'Wil je me eerst likken?' vroeg Julia 'ik las dat het heel lekker moet zijn'. Zonder ja of nee te zeggen draaide Eric Julia's benen naar een kant van de kruk en zette zijn vinger achter het boordje van haar slipje en trok het langzaam naar beneden. Julia hielp even door haar kont van de kruk te lichten. 'Ik ruik je al Juul' zei Eric die niet kon wachten zijn neus in haar kruis te steken. 'Toe, lik me dan' zei Julia ongeduldig. Eric zette zijn mond op Julia's natte opening en begon haar te kussen. Langzaam stak hij zijn tong tussen haar schaamlippen die steeds wijder gingen staan en natter werden. Niet alleen was Eric Julia's kutje aan het likken en kussen ook zoog hij aan de lippen en zette hij af en toe zijn tanden zachtjes in het weke vlees. 'Je vleeswaren zijn zeker niet bedorven schatje,' zei Eric terwijl hij even naar Julia's gezicht keek die vol genot keek wat Eric allemaal aan het doen was daar beneden. Haar handen knepen in de piano kruk en ze gooide haar hoofd af en toe in haar nek van genot. Ze begon al kleine kreetjes te uitten. 'Aahh jaaa dat is lekker ooooh Eric lik me klaar'. Eric begon nu ook zijn vingers te gebruiken, terwijl hij zachtjes beet op Julia's klitje stak hij een vinger in haar natte grotje om deze natte vinger vervolgens in haar anus te stoppen. Toen Eric eerst nog even wat kutsap en speeksel op bruine gaatje liet lopen zei Julia 'Wat ga je doen?'

Voordat hij goed en wel een antwoord had zat zijn wijsvinger al in het warme strakke gaatje. 'Oooohhh jaaa, dat ooh ja vinger me sneller daar, lik me en vinger mijn kont'. Julia werd op haar wenken bedient. 'Eric ik kom klaar nuuuu' kon Julia nog zeggen. Eric voelde een golf zilte sappen in zijn mond lopen en zat nog steeds op zijn knieen voor zijn pianokruk met in zijn mond zijn favoriete pupil. Julia kon haar benen niet stilhouden en haar lichaam schokt bij elke keer dat Eric een nieuwe lading sap in zijn mond kreeg die hij moest doorslikken. Hij had moeite zijn mond aan het zalige kutje te houden zo ging Julia's onderlichaam te keer ze moest zich goed vasthouden om niet van de kruk te vallen. Bij de laatste schokken werd het weer wat rustiger en zakte Julia bijna in elkaar. 'Ooohh dat was lekker' zei ze zuchtend en nahijgend, 'dat dit niet eerder is gebeurd, wat heb ik veel gemist'. Langzaam likte Eric de druppels van de schaamlippen en het sap dat in Julia's bilnaad was verdwenen, toen hij zijn vinger uit haar kontje trok likte hij nog even aan haar kontgaatje waarvan Julia zichtbaar genoot.

'Nu is het jouw beurt om hier te zitten Eric' zei Julia die al opstond om plaats te maken. Door al zijn werk Erics pik weer in hardheid geslonken. 'Die moet weer even opgericht worden Julia' zei Eric wijzend op zijn pik. 'Dat weet ik ook wel hoor, maak je geen zorgen jongeman' zei Julia terwijl haar hand al langzaam op en neer ging over Erics geslachtsorgaan. Al snel werd weer de gewenste hardheid bereikt door Julia's strelen. Toen ze de voorhuid naar achter trok om de eikel bloot te leggen deed ze haar hoofd naar voren en nam de eikel tussen haar lippen. Met haar tong draaide ze rondjes rond de paarse kop, die van het bloed bijna uitelkaar spatte en probeerde ze met het puntje van haar tong het pisgaatje binnen te dringen. Toen begon ze hard te zuigen en haar hand weer op en neer te bewegen. Blijkbaar vond Eric dat hij het ritme maar moest bepalen want hij pakte het hoofd van Julia met beide handen vast en schoof haar hoofd over zijn paal heen en weer steeds een stukje verder wilde hij zijn pik in haar mond. Julia moest bijna kokhalzen toen hij haar hoofd iets te snel en te ver naar beneden trok. Ze kon zich herstellen en begreep de boodschap, ze ging nu uit zichzelf Erics pik wat dieper in haar mond nemen. Hierdoor voelde Eric zijn pik aanzwellen en hij stond op het punt zijn zaad uit te storten.

Julia keek naar Erics gezicht terwijl ze zijn paal in en uit haar mond liet glijden en haar tanden plagend in zijn eikel zette. Toen nam ze alleen zijn eikel in haar mond en trok met haar hand zo snel als ze kon, al zuigend keek ze regelmatig Eric in zijn ogen. Die kon nu elk moment gaan spuiten. 'Jaa zo ja Juul' kreunde Eric en spoot zijn eerste stralen sperma in Julia's mond, maar ze bleef zuigen en trekken met haar duim begeleide ze de stralen sperma door de pik heen. Het leek alsof ze al zijn zaad wilde drinken er ontsnapte niets uit haar mond. Ze ving blijkbaar alles op en toen het spuiten van Eric opgehouden was en hij nog met trillende benen aan het bijkomen was opende Julia haar mond om te laten zien wat haar trofee was. Een grote witte plas sperma dreef over haar tong en plakte aan de binnenkant van haar wangen. Ze kon in ieder geval niets zeggen en ze kon het ook nergens laten in deze ruimte. Toen sloot ze haar ogen en slikte twee maal, toen ze haar ogen en mond weer open deed was de grote witte plas verdwenen. 'Mmm' zie ze met een grote glimlach 'ik had niet gedacht dat het zo zou smaken het ziet er viezer uit dan het eigenlijk smaakt, maar je raakt er wel vol van'. En weer zette ze haar mond om Erics pik, deze kreeg geen kans om slap te worden. Julia had de pik weer helemaal schoongelikt en de juiste hardheid was bereikt vond ze.

'En nu naar binnen graag' zei Julia vol verlangen in haar ogen. 'Eric, je bent de eerste dus rustig aan', voordat Eric iets kon zeggen had Julia haar kutje boven Erics pik geparkeerd en zakte langzaam naar beneden. Met haar hand stuurde ze de harde pik zodat deze in een keer rustig in haar kut gleed. Nu ze bovenop zat kon ze zelf bepalen hoe diep en hoe snel Eric in en uit haar lichaam mocht. 'Ohh dit is ook fijn ja' kreunde Julia. 'Je bent lekker strak, Juul doe maar niet te hard' Steeds sneller ging Julia nu op en neer bewegen en steeds dieper zakte Julia over Erics staaf heen. 'Oh Eric ik ga voor de tweede keer klaarkomen nu' zei Julia buiten adem die nu harder en sneller over Erics pik heen en weer gleed. 'Ja ik kom klaar Eric' hijgde Julia in Erics oor terwijl ze haar armen om zijn nek had geslagen om zich aan hem op te trekken en af te zetten. Eric voelde het spannen en ontspannen van Julia's onderlichaam en hoe haar sappen over zijn pik en zijn ballen vloeiden.

Toen ze Julia niet meer bewoog en stil op Erics pik bleef zitten zei Eric: 'Ga er maar even vanaf en kniel maar even op de kruk' Julia kroop van Erics schoot en Eric stond op van de kruk. Julia ging met haar knieen op de kruk en steunde met haar handen op de pianotoetsen. Eric ging achter haar staan en Julia snapte wat de bedoeling was en stak haar kont in de lucht. Nog even stak Eric twee vingers in Julia's drijfnatte kut en likte nog even aan haar kontgaatje. Eric haalde zijn vinger uit het zalige meisje en stak zijn pik waar net nog heerlijke sappen uitvloeiden. Langzaam neukte Eric Julia terwijl ze zich schrap zette op de kruk en steun zoch aan de piano. Steeds sneller en harder ging Erics pik in en uit Julia's krappe kutje en ook dieper en dieper. 'Ik ga zo weer klaarkomen jezus, wat is dit geil' zei Julia die zichtbaar en hoorbaar aan het genieten was van deze pianoles. 'Eric, neuk me hard nu ja' gilde Julia door haar gekreun en gehijg heen. 'Ik zal je zo hard mogelijk in je kut neuken lieverd' was Erics antwoord. Met harde diepe stoten bezorgde Eric Julia's derde orgasme en ze werd er volkomen door uitgeput.

'Ik ga ook zo spuiten Juul' hijgde Eric terwijl hij nog Julia's tietjes aan het kneden was. 'Niet in me Eric, niet in me, ik wil je weer in mijn mond, wil je weer in mijn mond spuiten?' vroeg Julia. 'Ik ga zo komen Juul' Terwijl Eric zijn pik uit Julia's kutje trok draaide zij zich om en hield haar mond open ter hoogte van Erics pik die zichzelf aftrok en grote klodders zaad in Julia's open mond spoot. 'Ooh ja proef mijn zaad liefje, lik mijn eikel Juul'. Terwijl het zaad in Julia's mond terecht komt likt haar tong over het gaatje waar het zaad zijn uitweg vindt. Eric trok zijn laatste zaad uit zijn ballen en Julia liet weer zien wat ze opgevangen had. Weer een mooie witte plas zaad op Julia's tong. 'Mmmm' kreunde Julia terwijl ze Eric aankeek en zijn tweede lading doorslikte.

De rust was weergekeerd en de twee gingen weer naast elkaar zitten en streelden elkaar zonder wat te zeggen. 'Ik moet plassen' zei Julia en stond op om naar de wc te gaan. 'Waar ga je heen?' vroeg Eric daarop. 'Naar de wc hoezo?' vroeg Julia verbaasd. 'Je mag ook hier plassen hoor?' antwoorde Eric. 'Ja hoor je bent gek, in de hoek ofzo?' vroeg Julia trappelend met haar benen omdat ze zo nodig moest. 'Nee hier' wees Eric op zijn mond. Eric ging direct op de grond liggen plat op zijn rug. 'Kom maar op mijn mond zitten en laat je maar leeglopen' Julia vond het een beetje vreemd maar ging toch maar naar Eric toe en hurkte boven zijn gezicht en bracht haar kut zo dicht mogelijk naar Erics mond. 'Laat maar lopen lief' zei Eric vol verlangen naar de pis van zijn liefje. Julia ontspande haar spieren en liet het gouden vocht uit haar blaas lopen, natuurlijk veel te veel om op te vangen in Erics mond. Hij moest gulzig drinken om alles te verwerken het warme vocht leek hem ontzettend op te winden en genoot bij elke slok. Hij keek achter zich en zag in de spiegel het tafereel wat zich afspeelde. Hijzelf en zijn geile vriendin bezig met wat hij zo lekker vond, zij gehurkt boven zijn mond. Hij kon zien hoe haar pis het kutje verliet en in en over zijn mond stroomde.

Het is maar goed dat de vloerbedekking goed schoon te maken is. Ze moest wel erg lang plassen maar het luchtte haar enorm op. Toen ze klaar was likte Eric haar kutje nog schoon en er was geen druppeltje pis meer te vinden. Hij genoot hier enorm van en Julia vond het ook lekker ze keek ook in de spiegel om te kijken hoe haar pis werd opgeslokt. 'Bedankt dat je zo lief voor me was Eric, ik zal deze eerste keer nooit meer vergeten' zei Julia en kuste Eric op zijn mond die gelijk zijn mond opende en een lange tongzoen was het gevolg. Julia proefde haar eigen plas en Eric proefde zijn eigen zaad. 'Juul liefste, ik hoop dat er nog een tweede derde en vierde keer komt' zei Eric toen de monden zich losgemaakt hadden. 'Dat zullen we nog wel eens zien' zei Julia met een brede glimlach die het antwoorde verraadde terwijl ze bovenop Eric ging liggen om nog wat te zoenen en te strelen totdat ze besloot naar huis te gaan al uitkijkend naar de volgende pianoles.

Report Story

byEddySpaghetty© 1 comments/ 16835 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments (1 older comments) - Click here to add a comment to this story or Show more comments or Lees alle Gebruikers Commentaren (1)

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

You may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel