tagIncest/TaboeEen Perfecte Familie

Een Perfecte Familie

byjodokus©

Deel 1

"Ongelooflijk, wat heb jij een grote," zei Ruud tegen zijn zoon Rick toen ze even apart van de rest stonden. Er was die vrijdagavond een jubileumwedstrijd geweest van de voetbalclub waar jong en oud door elkaar waren gemixed, na afloop stonden de twee teams gezamenlijk onder de douche. Ruud had zijn zoon sinds een jaar of tien nooit meer naakt gezien en was diep onder de indruk; hij had de grootste penis van alle mannen in de kleedkamer. Stiekem gluurde hij steeds naar zijn zoon's heen en weer bengelende pik die niets vermoedend het zeepsop van zijn lijf liet lopen. In volkomen slappe toestand schatte Ruud de pik van Rick op zo'n twaalf a dertien centimeter en drie centimeter dik, ongeveer dezelfde lengte als hij zelf een stijve had.

Er werden door de andere teamleden wat goedmoedige grappen over gemaakt in de trant van dat hij onmogelijk de vader kon zijn, dat hun melkboer wel een hele grote moest hebben gehad, maar dat deerde Ruud niet. Na de douche betraden ze met z'n allen de kantine en haalde Ruud een biertje voor Rick waarna het compliment volgde.

"Tja, ik snap het ook niet," zei Rick. "Jij bent toch echt mijn vader als ik dat geloven mag."

Daar was geen enkele twijfel over, vader en zoon leken qua uiterlijk erg veel op elkaar. Het waren lange kerels met dezelfde gelaatstrekken en hetzelfde postuur en hetzelfde wat krullerige donker haar hoewel Ruud wat grijs begon te worden en zijn haar een stuk korter had. Maar hij was dan ook al negenenveertig terwijl zijn zoon negentien was.

"Het zal wel aan moeders kant liggen, dat zijn toch meer bredere mensen," zei Rick met een knipoog en dronk zijn biertje leeg.

"Daar kon je wel eens gelijk in hebben," beaamde Ruud. Hij liep naar de bar om een schaal bier te halen en dacht op dat moment precies hetzelfde als zijn zoon. Hun gezamenlijke gedachten gingen uit naar Christien, zijn vrouw, de moeder van zijn zoon die een wat mollig lijf had met een stel tieten die echt groot waren en bovendien ook nog stevig in hun vel staken. Daar kwam nog een stevige kont bij en een paar machtige dijen. Het bracht Ruud volkomen in gedachten en hij herinnerde zich opeens een gesprekje tussen zijn vrouw en hemzelf nadat ze eindelijk de liefde weer eens hadden bedreven. Ze vertelde hem dat ze best tevreden was over zijn penisformaat maar dat ze wel eens door een echt grote pik wilde worden geneukt. Ook voelde hij een verwijt in haar stem dat hij er de laatste tijd wel heel weinig zin in meer had, en daar had ze eigenlijk wel gelijk in, mijmerde Ruud. Zelf fantaseerde hij wel eens over Janine, zijn achttienjarige dochter, die was nogal tenger met jongensachtige billen en kleine borstjes. Soms masturbeerde hij wel eens als hij aan haar lijf dacht maar na het klaarkomen schaamde hij er zich altijd een beetje voor.

Hij schrok op toen de barbeheerder hem uit zijn dromen haalde en met luide stem vroeg wat hij met dat lege dienblad moest doen.

"Zoveel mogelijk volle glazen bier erop zetten," glimlachte Ruud. "En gooi ook maar twee porties bitterballen in het vet."

Het werd die avond nog erg gezellig en het was al na twaalven toen vader en zoon thuis kwamen; moeder Christien en Janine lagen al op bed.

"Ik ga ook meteen naar boven," gaapte Rick en voegde daad bij het woord.

"Welterusten," zei Ruud met een wat draaierige stem, hij had net wat teveel biertjes op en moest zich goed aan de trapleuning vastpakken om zich naar boven te hijsen.

*

Het leek een mooie perfecte familie en dat was het misschien wel ook zo ware het niet dat er wat geheimpjes waren. Zo wisten vader en moeder niet dat hun zoon en dochter al een half jaar een seksuele relatie hadden. Janine was net achttien geworden toen haar broer op een avond thuis kwam. Hij leek boos en verdrietig en ging zonder haar gedag te zeggen naar zijn slaapkamer. Hun ouders waren die avond niet thuis en aangezien Janine veel om haar anderhalf jaar oudere broer gaf voelde zij zich verplicht hem een luisterend oor aan te bieden en eventueel troost te geven; ze hadden tenslotte een hele goede band met elkaar en bespraken vaak elkaars problemen. Ze liep ook naar boven, klopte lichtjes op zijn deur en stapte naar binnen. Rick zat met een kwaad gezicht op zijn bed en leek hevig gefrustreerd.

"Wat is er gebeurd?" vroeg Janine met zachte stem en pakte de stoel die bij zijn computer stond. Ze schoof die een metertje bij het bed vandaan en ging zitten.

"Dat gaat je geen moer aan," antwoordde hij nors. Hij vond het een mooi gebaar van zijn zus dat ze met hem wilde praten maar had er eigenlijk geen behoefte aan.

"Is je verkering soms uit?" vroeg Janine en aan zijn reactie te zien was het een schot in de roos. Rick had sinds een paar maanden verkering met Lillian een bloedmooie blonde meid, een echte spetter en was in de wolken met zijn verovering.

"Heeft zij het uitgemaakt?" vroeg ze terwijl ze zijn hand vastpakte. Hij knikte van ja en weerde haar hand af. Janine begreep even niet waarom iemand het met haar broer zou uitmaken want hij had alles wat een jongen aantrekkelijk maakte. Rick was best wel een knappe jongen; lang, atletisch, goed bij de tijd, hij had humor en was bij iedereen behoorlijk populair.

"Waarom dan?" wilde Janine weten en voelde een bijna moederlijke liefde voor haar broer opwellen. Heimelijk was ze al een paar jaar verliefd op haar grote broer en hanteerde hem als een standaardnorm als ze een vriendje kreeg en niemand kon tot nu toe aan die norm voldoen.

Rick keek haar aan en besloot de waarheid dan maar te zeggen, hij wist dat zijn zus toch niet met haar vragen zou stoppen.

"Ik heb een te grote pik. Vanavond zouden we gaan neuken bij haar thuis maar ze wilde niet." Zo, dat was eruit. Janine was even verbijsterd en had even geen woorden waardoor Rick doorging.

"Ik wilde al eerder met haar neuken maar toen ze voor de eerste keer mijn piemel zag leek wel of ze er bang voor werd en sindsdien houdt ze de boot af. Maar laatst hadden we afgesproken dat we het deze avond zouden proberen en toen ik vanavond bij haar thuis kwam maakte ze het uit, ze wil blijkbaar iemand met een normale pik."

Het duurde even eer Janine haar tegenwoordigheid van geest terug had en was razend nieuwsgierig geworden, bovendien was ze boos op Lillian; het gaat immers toch om je karakter en niet om een te grote pik? En hoe groot was zijn pik eigenlijk? Janine had in het totaal drie keer een volwassen pik gezien, twee keer van een vriendje en ze had haar vader eens stiekem begluurd toen die zich masturbeerde in de badkamer. In alle drie gevallen schatte ze lengte's ergens tussen de tien en vijftien centimeter en nam aan dat zoiets een normale lengte zou zijn. Hoe groot zou die van Rick dan zijn? Ze verzamelde alle moed bij elkaar om die vraag te stellen.

"Mag ik eens zien hoe groot hij is?" vroeg ze met haar blik op de vloer gericht.

Daar moest Rick toch even serieus over nadenken. Feit was wel dat zijn woede en frustratie ineens waren verdreven en dat hij zijn lid voelde verstijven. Hij keek wat broeierig naar zijn zus met een mengeling van lust en liefde. Ja, hij hield van haar maar dan als broer en zus, ze kwam een enkele keer ook wel in zijn fantasie voor als hij zich aftrok, hoewel niet zo vaak als zijn moeder waar hij echt een beetje verkikkerd op was, vooral op die tieten van haar. Maar zijn zus was ook niet de minste, halflang blond haar maar ze had niet de bouw van haar moeder. Janine was slank, met kleine tietjes, dunne dijen en een jongenskont. Rick had zijn besluit genomen.

"Goed, ik zal hem laten zien maar je verteld het aan niemand, begrepen?" Met een droge keel knikte Janine van ja en voelde opeens een heel spannend gevoel in haar buik kriebelen.

Rick stond op, deed de knoop van zijn spijkerbroek los, ritste zijn gulp open en stroopte de broek tot zijn knieën om daarna zijn kleine blauwe sportslip omlaag te doen. Bevrijd sprong zijn pik naar voren die nog net niet helemaal stijf was. Janine keek ademloos naar de ruim twintig centimeter lange vleesrol die ongeveer vijf centimeter dik was. Pal voor haar ogen pakte Rick met duim en wijsvinger het velletje dat net tegen de grote purperen eikel aanzat en liet die een paar keer over de eikelrand glijden zodat hij tot de volle lengte kwam, daarna ging hij weer zitten met zijn lul als een vlaggenmast schuin naar boven.

"Vanwege dit wil Lillian niet met me neuken en zei is niet de eerste, ik heb het al een paar keer vaker meegemaakt dat ze niet willen als ze mijn pik zien."

Janine voelde nu ook een medelijden met haar broer. Ze was diep onder de indruk van zijn erectie die zeker de helft groter en dikker was dan die drie die ze tot nu toe in haar leven had gezien. Als in een trance ging haar rechterhand naar zijn pik en aaide met haar duim over het pisgaatje, daarna pakte ze zelf het velletje om hetzelfde te doen wat haar broer zojuist deed.

"Zie je, ik ben er niet bang voor, ik vindt hem juist heel mooi. Mag ik hem verder vastpakken?"

Rick knikte en genoot van haar zachte warme hand die nu de stevigheid van zijn hele pik onderzocht. Haar duim zat nu onderaan op de pisbuis en langzaam masseerde haar duim omhoog waardoor er een mooie blanke druppel op zijn eikel verscheen.

"Heb dat wel eens geproefd?" vroeg Rick met een wat dwingende stem. Janine knikte van nee maar wist wat er van haar verlangd werd en eigenlijk was ze wel nieuwsgierig ook, daarbij vond ze het allemaal heel opwindend, ze wist zeker dat ze een natte plek in haar onderbroek had. Ze hoefde niet ver te bukken en likte met uitgestoken tong de druppel van zijn eikel. Ze vond het niet vies maar ook niet echt lekker, het smaakte anders. Zou sperma dezelfde smaak hebben? Ze likte vervolgens aan de hele kop van zijn pik en deed toen haar mond ver open om de kloppende eikel naar binnen te zuigen om hem minuten lang te verwennen, gestuwd door het ritme van zijn hand die haar achterhoofd had vastgepakt. Op een gegeven ogenblik kon ze niet meer, ze moest even goed adem halen. Licht hijgend keek ze met een verliefde blik haar broer aan; ja, ze wilde hem met alles helpen.

"Je mag wel proberen om mij te neuken," zei ze hitsig, ze wild echt meer met die grote pik doen.

"Nee," zuchtte Rick, "ik ben te groot voor je en volgens mij ben je nog maagd."

*

Janine glimlachte, nee, ze had inderdaad nog nooit met een man geneukt maar ze was geen maagd meer. Een paar jaar geleden had ze zichzelf al eens ontmaagd met de steel van een haarborstel, daarna deed ze het met een mooie kerstkaars die ze eens had gekocht. Nog weer later ontdekte ze in het nachtkastje van haar moeder een vibrator die qua dikte en lengte in de buurt kwam van de penis van haar broer. Als moeder er niet was 'leende' ze dat ding voor een uurtje en bracht ze zichzelf ermee in extase. Tot dat ze eens een keertje vergeten was dat ding terug te leggen en haar moeder plots op haar slaapkamer kwam.

"Heb jij soms mijn grote vriend ergens gezien?" vroeg die voor haar neus weg. Janine begreep onmiddellijk wat ze bedoelde; beschaamd haalde ze de vibrator onder haar hoofdkussen vandaan en overhandigde hem aan Christien.

"Dus jij houdt ook van groot en dik," zei die niet eens onvriendelijk. Nee, ze was niet boos, integendeel, ze vond het heel interessant dat haar dochter ook zo was.

"Je mag hem best af en toe lenen hoor. Weet je wat? We zullen hem voortaan delen; dan blijft dat ons geheimpje."

Janine was verbaasd en opgelucht tegelijk, ze liep spontaan op haar moeder af om haar te knuffelen. Ze sloot haar ogen en stelde zich voor hoe haar moeder achterover op bed lag en dat grote ding in en uit haar kut haalde terwijl moeder Christien op dat zelfde moment dezelfde fantasie over haar dochter had. Haar tepels van haar grote tieten schuurden over de harde punten van de kleinere van Janine en even huiverden ze van geiligheid; tot Christien zich vermande. Ze trok zich uit de omhelzing los, kuste toen Janine lichtjes op haar lippen en liep glimlachend met de staaf naar haar de overloop.

"Het blijft ons eigen geheimpje hoor," zei ze nog in de deuropening.

*

"We kunnen het best proberen," zei Janine beslist, "volgens mij kan het."

Rick opende een schuiflaatje waar condooms in zaten en haalde er een uit het pakje. Hij vond het koleredingen, zelfs de XL knelde om zijn pik maar hij wilde haar niet zwanger maken.

"Even wachten," zei zijn zus en rende naar de badkamer. Ze kwam terug met een potje vaseline en bukte weer voor haar broer die het condoom al een kwart over zijn pik had. Ze hielp hem door het kapotje voor ruim de helft er over heen te trekken en smeerde het met veel vaseline in. Daarna ging ze staan en keek hem vragend aan, ze vroeg op die manier in feite of hij de leiding wilde nemen, ze vond het heerlijk een beetje gecommandeerd te worden en gelukkig snapte Rick dat meteen.

"Kleed je uit, nu." zei hij en Janine opende haar bloesje. Ze had geen BH aan en met geile ogen keek hij naar die twee kleine tietjes die parmantig naar voren staken en harde tepels hadden. Hij ging op de rand van het bed zitten en betaste met duim en wijsvingers de twee schoonheden om ze vervolgens één voor één in zijn mond te nemen, ondertussen opende hij haar spijkerbroek en schoof die, samen met haar slip, tot haar enkels omlaag. Zijn mond liet haar tepels los en opgewonden richtte hij zijn blik omlaag naar het gouden bosje schaamhaar die haar schaamheuvel lichtjes bedekte. Daaronder zag hij haar buitenste schaamlippen die zich al een beetje hadden geopend en rook hij de muskusachtige geuren van haar jonge meidensap. Mmmmm, hij werd er bijna door bedwelmd en liet er zachtjes een wijsvinger over glijden wat een geile schok in haar onderlijf teweeg bracht. Daarna stapte ze uit haar jeans en slip, ontdeed zich van haar openhangend bloesje en keek met grote ogen toe hoe Rick ook alles uit deed.

Wauw, wat een lekker stuk was haar broer. Lang, gespierd, slanke dijen en dan natuurlijk die grote pik.

"Ga liggen," zei hij hees en maakte plaats voor haar. Janine ging op haar rug in het midden van het bed liggen en opende lichtjes haar dijen terwijl Rick bij het voeteneind op het bed kroop om haar kut goed te kunnen bewonderen. Automatisch opende Janine haar benen nog meer zodat Rick er goed bij kon. Hij zit nu voorover gebogen op zijn knieën en stak zijn duim tussen haar natte schaamlippen om hem toen er helemaal in te steken wat met gepaard ging met soppende geluiden. Even keek hij zijn zus aan en glimlachte.

"Je bent een hele mooie meid Janine, je bent geweldig." Toen bukte hij en stak zijn tong in dat opengewerkt gleufje net boven haar kut waar haar kittelaar zat. Met het puntje van zijn tong vond hij haar kleine puntje en ging er teder over heen.

"Oooohhhhh," kreunde Janine; ze voelde zijn duim heen en weer in haar spleet gaan en genoot nog meer van zijn tong. Door al dat opgewonden gedoe van daarvoor was ze al supergeil geworden zodat ze op dat moment al een orgasme kreeg. Rick ging echter onverdroten verder, hij wilde persé dat ze niet teveel pijn zou lijden en masseerde met zijn duim de binnenwanden van haar kut. Haar kutsappen reageerden er goed op, dat druppelde haar spleet uit en vormde een natte plek op het hoeslaken.

Volgens hem moest het nu kunnen. Hij schoof wat over haar heen en plaatste zijn ingepakte en ingevette paal tegen haar flamoes wat een golf van enthousiasme bij Janine te weeg bracht. Jaaaaa!!!! ze zou die grote paal in haar krijgen en ontspande haar kutspieren zoveel mogelijk. Het begin was het moeilijkste stukje, dat deed even pijn maar het was een heerlijke pijn.

"Christus nog aan toe, ze kan hem echt hebben!!!!" dacht Rick toen zijn eikel er na wat duwwerk helemaal inzat. Het was zalig voor hem, zo elastisch en toch zo strak. Hij had de hoop al een beetje opgegeven dat hij ooit zou neuken maar uitgerekend zijn zus kon hem hebben. Zijn lijf rilde een beetje toen hij voorzichtig verder stootte en centimeter voor centimeter haar kut veroverde; er bleef maar een klein stukje over toen hij tegen haar baarmoeder aan zat. Zijn hoofd was nu recht boven de hare en uit volle liefde voor haar begon hij haar innig en diep te tongzoenen die zij gretig beantwoorde door haar armen om zijn hoofd te leggen en haar mond wijd voor hem te openen.

Rick begon nu te neuken, eerst zacht, later steviger zodat Janine voor de tweede keer klaar kwam. Gedurende een minuutje nam hij gas terug om daarna al zijn energie in zijn stoten te geven, hij zat er dicht tegen aan. Janine ging helemaal mee in zijn ritme en voelde zijn orgasme komen, net als zij haar derde.

"JAAAAAAAHHHH UUUHHHHHHHHCCCCCCCCHRISTUSSSSSSSSSSSSSS," schreeuwde Rick toen hij zijn sperma in het kapotje spoot en heftig in haar kut beukte. Hij was zo in de ban dat hij niet eens merkte dat zijn zusje ook haar climax bereikte. Zwetend viel hij op haar neer en genoot van de naschokjes die zijn eikel plaagden. Dankbaar kuste hij zijn lieve zus weer op haar mond en viel met zijn hoofd naast de kussen.

Ze bleven vele minuten zo liggen tot Rick aanstalten maakte om zijn nu half slappe lul uit haar kut te halen.

"Je mag me heus nog een keer neuken hoor," zei Janine. "Het was zoooooo ontzettend lekker" maar Rick vond het kapotje teveel knellen. Hij trok zich uit haar terug en ging weer op zijn knieën zitten zodat zijn eikel met een boog op haar onderbuik rustte, daarna stroopte het rubber er van af. Hij wilde opstaan om dat ding weg te gooien maar Janine hield hem tegen.

"Nee, niet weggooien, ik heb nog nooit sperma gezien, laat het maar op mijn tieten lopen," zei ze hitsig. Dat leek Rick ook wel geil en liet het open gedeelte van de condoom boven haar borst bungelen. De wat stroperige massa liep eerst met een gulp tussen haar borstjes daarna volgde druppelsgewijs de rest. Janine raakte er weer opgewonden van en fanatiek smeerde ze het sperma op haar borstjes en tepels. Rick keek ademloos toe hoe ze zijn zaad in haar huid smeerde en werd weer geil toen hij zag dat ze haar vingers begon af te likken.

"Mmm, lekker," murmelde ze terwijl ze hem wat ondeugend aankeek. "Het smaakt een beetje naar champignonsaus, maar dan anders." Rick moest er wat om lachen en liep naar de badkamer om zijn met vaseline besmeerde pik schoon te maken. Even later kwam hij weer terug; hij liet zich naast haar neer vallen en kuste zijn zus.

"Bedankt, het was geweldig, ik heb zoiets nog nooit meegemaakt."

"Ik heb ook nooit zoiets meegemaakt," antwoordde ze, " en ik vond het ook supergaaf," waarna er weer een tongzoen volgde maar Janine was nog niet uitgepraat.

"Je kunt altijd bij me terecht. Je bent niet alleen mijn broer en vriend maar vanaf nu ook mijn minnaar, mijn geliefde. Ik ga morgenochtend naar de dokter voor de pil en wie weet kunnen we morgenavond al zonder condoom neuken. Oh Rick, ik hou zoveel van jou."

"Ooohh zusje van me, ik hou ook veel van jou," en meteen daarna begon hij tevreden te brommen want Janine had zijn pik weer vastgepakt en begon er zo lekker aan te friemelen dat hij binnen een minuut weer helemaal stijf was. Ze bracht haar mond naar die grote knots en likte weer aan de eikel om vervolgens de hele stam af te lebberen. Ze kriebelde zachtjes aan zijn ballen en beet teder aan de zijkant in zijn pik. Daarna begon ze hem serieus te masturberen terwijl ze met smakkende geluiden aan zijn eikel zoog. Rick vond het zalig, zakte wat onderuit en wist haar lijf zo te draaien dat ze in een standje 69 kwamen te liggen en hij met zijn tong diep in haar natte kut kon komen en met zijn rechterwijsvinger over haar anus wreef. Ze gingen helemaal op in hun liefdesspel en na een hele tijd van likken, zuigen en elkaar in de kont vingerend kwamen ze tegelijk weer tot een hoogtepunt. Rick spoot zijn zaad rechtstreeks in haar mond terwijl Janine met haar spleet schuddend op zijn mond zat en zich leeg liet tongen.

Weer bij hun zinnen gekomen vroeg hij haar hoe het kwam dat ze toch al zo'n grote kut had dat ze hem kon ontvangen waarop Janine hem vertelde van de grote vibrator van hun moeder en dat ze die af en toe mocht gebruiken.

Report Story

byjodokus© 0 comments/ 48755 views/ 2 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
9 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel