tagBDSMEen Weekend voor Drie Ch. 01

Een Weekend voor Drie Ch. 01

byhanna89©

Langzaam minderde de bus vaart. De halte die ik moest hebben was nog maar een paar meter weg, dus ik stond op en liep, zwalkend door de bewegende bus, naar de deur. Vanaf het moment dat ik in de bus was gestapt, had mijn been oncontroleerbaar bewogen, de rest van mijn lichaam kon ik redelijk onder controle houden, op mijn vingers na. De hele reis, bijna anderhalf uur lang, voelde ik me onrustig. Ik kon met moeite stil zitten of stil blijven staan. Elke keer als ik deze kant op kwam, had ik ditzelfde gevoel. Ik bleef bewegen, tikken, of op een andere manier vervelend zijn. Zenuwen, stuiteren, noem het hoe je het wilt noemen.

Ik liep meteen door, terwijl ik diep de frisse buitenlucht inademde. Mijn hart ging harder tekeer, maar dat was ik wel gewend. Het was nog maar een paar minuten lopen naar het huis, en met elke stap voelde ik me vrolijker worden. Het was best koud buiten.

Het huis was nu duidelijk in beeld, een glimlach kon ik met moeite onderdrukken. Snel stapte ik de deur door, rechtstreeks naar de lift en drukte een aantal keer ongeduldig op het knopje. Vrijwel meteen gingen de deuren open, ik stapte snel naar binnen, koos het knopje voor de juiste verdieping en begon ongeduldig met mijn voet tegen de vloer te tikken. Het leek een eeuwigheid te duren voor de deuren zich weer sloten, de lift in beweging kwam en ik enkele verdiepingen hoger afgezet werd. Nog even ademde ik diep in en uit, voor ik een paar stappen nam naar de deur en op de bel drukte.

Volgens mij maakte het niet uit hoe vaak ik hier zou komen, elke keer was ik weer zenuwachtig en ongeduldig. Ook nu leek het weer lang te duren voor de deur open ging, maar ik wist dat het aan mezelf lag. Het duurde niet langer dan anders. Eindelijk ging de deur open, ik kon een brede grijns niet onderdrukken. Cole, mijn Meester, stond in de deuropening, met een even grote glimlach op zijn gezicht. Snel stapte ik de gang af en sloot de deur zorgvuldig achter me. Toen ik me weer omdraaide, zag ik dat hij al helemaal klaar stond voor een knuffel. Opnieuw grijnsde ik en verstopte me snel tussen zijn armen.

"Oh, wat ben je lekker koud!" zei hij in mijn oor, bijna tegelijkertijd dat ik zei: "Wat ben je lekker warm!" Ik grinnikte, afgelopen keren hadden we bijna exact hetzelfde gezegd na mijn binnenkomst. Met gezonde tegenzin liet ik hem weer los en volgde hem verder naar binnen. Daar stond zijn vriendin, die prachtige en lieve sarah, al klaar in de keuken om haar knuffel in ontvangst te nemen. Ook haar sloot ik met veel plezier en liefde in mijn armen en ik ademde haar zoete shampoogeur diep in, voor ik mijn koude jas en schoenen uittrok. Daarna plofte ik op bed neer, naast sarah. Ze was bezig met een nieuw knutselwerkje wat ze vol enthousiasme liet zien.

Ik vond het altijd heerlijk om hier te zijn, zelfs als er niets zou gebeuren. Dan was het nog de aanwezigheid van deze twee mensen dat me al helemaal kon opvrolijken, dat en de knuffels natuurlijk. Cole was doorgelopen naar zijn computer, sloot af waar hij mee bezig was geweest voor mijn komst en draaide zich daarna om naar ons, zijn twee subs. Sarah sprong op om haar knutselpraktijken op te ruimen, mijn ogen volgden haar de slaapkamer uit, door de keuken naar de woonkamer. Haar enthousiasme werkte ontzettend aanstekelijk altijd, zeker wanneer ze met glimmende ogen vertelde over wat ze nog van plan was en wat ze nog wilde doen. Hoe ze het allemaal bedacht, wist ik niet, maar ik vond het prachtig om te zien.

Ik glimlachte toen ik de blik van Cole opving. Ik weet ook niet wat hij zag in die van mij, maar hij kwam overeind, liep op me af en ging zonder een woord te zeggen languit achter me op bed liggen. Uit automatisme draaide ik me naar hem toe, zodat ik in ieder geval niet met mijn rug naar hem toe zou zitten. Hij wist wat ik wilde en ik wist dat ik me niet in hoefde te houden. Ik liet me langzaam achterover zakken, zodat ik naast hem kwam te liggen. Hij keek me even aan, vragend, voor ik onschuldig grijnsde en dicht tegen hem aan kroop.

"Dat dacht ik al," grinnikte hij en sloeg zijn arm om me heen. Ik glimlachte tegen zijn shirt aan en nestelde me dicht tegen hem aan. Automatisch sloot ik mijn ogen en genoot van de omhelzing, de warmte, en ik voelde hoe mijn lichaam weer een beetje tot rust kwam. Dit voelde als thuis. Ik had dit gemist, het voelde als veel te lang geleden dat ik hen beiden had gezien. Sarah kwam de kamer weer binnen en kroop aan de andere kant van Cole tegen hem aan. We lagen best vaak zo, te kletsen, te knuffelen, tv aan het kijken of gewoon te genieten. Het klopte gewoon. Ik opende mijn ogen en keek recht in de prachtige kijkers van sarah die mij glimmend aankeken. Ik glimlachte naar haar, nog steeds dankbaar dat ze haar Meester wilde delen met mij. Heel langzaam zag ik haar vinger omhoog komen, richting mijn gezicht.

"Toet!" zei ze, terwijl ze kort op mijn neus drukte. Ik kon er niets aan doen, elke keer dat ze dat deed moest ik giechelen, het was zo snoezig. Zonder dat ik me er echt bewust van was, herhaalde ik haar beweging. Ik legde ook mijn vinger op mijn neus, voor ik deze verplaatste naar die van haar. "Toet!"

Moeizaam kwam ik overeind toen de aftiteling was begonnen. Sinds ik in hun leven was gekomen, hadden ze me verslaafd gemaakt aan anime-series. Ik had heerlijk gelegen tegen Cole aan, vol spanning de aflevering gekeken, maar ik merkte nu pas dat ik echt verkeerd had gelegen. De spieren in mijn nek waren stijf, maar ik was wel wat gewend. Zijn hand viel van mij af toen ik me uitrekte en lui hun kant op keek. Sarah lag nog dicht tegen Cole aan, met de grote knuffelbeer onder haar arm geklemd. Het was echt een schatje.

"Misschien wordt het tijd om onder de dekens te kruipen," zei Cole achter me. Ik grijnsde naar hem. Ja hoor, hij wilde gewoon zijn twee subs naakt hebben, ik had hem wel door, maar daarom waren we ook zijn subs. Bijna tegelijkertijd kropen sarah en ik van het bed af, maar ik liep in één streep door naar de wc. Ook dat moet regelmatig gebeuren.

Voor ik terugkeerde, keek ik in het kleine badkamertje naar mezelf in de spiegel, iets wat ik altijd deed als er een spiegel in de buurt was. Ik controleerde of mijn make-up nog redelijk zat en of mijn uiterlijk er verder nog mee door kon. Het moest maar. Ik glimlachte naar mezelf, probeerde dat ene plukje nog op de juiste plek te geven, en gaf het voorlopig maar op. Ze hadden me wel op slechtere momenten gezien dan dit. Terug in de slaapkamer zag ik dat sarah halverwege was met zich uitkleden, iets waar ik ook graag naar keek. Ze had een prachtig lichaam, ontzettend vrouwelijk en sexy en ik snapte maar al te goed waarom hij zo dol op haar was.

Afwezig trok ik mijn shirt over mijn hoofd en vouwde het netjes op, iets wat ik mezelf had aangeleerd. De kleren van Cole lagen weggegooid op de grond, alsof hij niet eens van zijn plek was gekomen. Het zou me in ieder geval niets verbazen. Sarah kroop intussen al onder de dekens en glimlachte naar me. Op hoog tempo trok ik de rest van mijn kleding uit en legde deze op een stapel. Ik voelde hun ogen op mij branden. Ik werd nooit graag bekeken, maar door deze twee mensen vond ik het ergens alleen maar leuk.

Ondanks dat ik een vrij onzeker persoon ben, merkte ik daar weinig van wanneer ik in hun aanwezigheid was. Toch bleef ik niet hangen toen alles uit was. Ik liep naar het bed en verstopte me snel onder de dekens, terwijl ik weer dicht tegen Cole aan kroop en mijn vingers met zijn borsthaar begonnen te spelen. Zijn warme hand brandde bijna op mijn koele huid, maar ik vond het heerlijk. De volgende aflevering werd weer gestart, maar ik kon mijn aandacht er niet echt bij houden. Het enige waar ik me bewust van was, was de warmte van zijn hand op mijn huid, zijn vingers die af en toe bewogen of zachtjes druk uitoefenden. Mijn blik was nog op de televisie gericht, mijn lichaam hunkerde naar meer aanrakingen. Feitelijk zonder dat hij echt wat deed, reageerde ik op hem. Zijn aanwezigheid. Zijn aanraking. Ik wist dat hij dat wist, net zoals bij de allereerste keer, ook toen had hij het eerder door dan ikzelf. Ik wist dat hij in zichzelf glimlachte om de invloed die hij op me had. Snel wierp ik een blik op sarah, zij leek ook te reageren op zijn aanraking, al was het heel subtiel.

Opnieuw gleed mijn blik terug naar de bewegende geanimeerde beelden op de televisie. Ik kon het verhaal goed volgen, ondanks dat ik ondertussen met andere dingen bezig was. De aflevering leek langer te duren dan hiervoor, en ik wist gewoon dat ik nat van opwinding was. Ergens schaamde ik me ervoor dat ik zo makkelijk reageerde op iemand, maar aan de andere kant wist ik dat het ook niet erg was. Dat het alleen maar goed was, dat ik zo sterk reageerde op mijn Meester. Ik beet op mijn lip en probeerde mijn gezicht, welke leek te gloeien, een beetje weg te draaien.

Eindelijk, na wat veel te lang leek te duren, was de aflevering afgelopen. Het verschil van sfeer in de kamer was plotseling, van in stilte naar de tv kijken, naar ontspannen, maar tegelijkertijd voor mijzelf ook vol spanning. Ik kroop iets dichter tegen Cole aan toen sarah opstond om gebruik te maken van de badkamer. Zijn andere arm omsloot mijn lichaam ook en ik werd dicht tegen hem aan getrokken. Woorden waren niet nodig, ik vond dit gewoon heerlijk. Ik hoefde niet altijd seks te hebben, zolang ik maar genoeg knuffels kreeg en me veilig kon voelen in zijn armen, was ik gelukkig. Ik glimlachte terwijl zijn borsthaar mijn gezicht kriebelde.

Het duurde niet lang voor sarah terug was gekeerd en ik maakte meteen plaats voor haar, iets wat ik automatisch deed. In plaats van dat ze naast Cole kwam liggen, kroop ze langzaam en sensueel over het bed naar hem toe. Heel zacht, vederlicht, raakten hun lippen elkaar. Ik probeerde niet te bewegen om het contact te verstoren, maar ik kon het niet laten om te blijven kijken. De verbinding die ze samen hadden vond ik zo mooi om te zien, de blik in hun ogen terwijl ze naar elkaar keken. De zachte kus ging al vrij snel over naar een intense zoen, het lichaam van Meester reageerde onder mij op die ene aanraking tussen hen. Zijn hand, die nog steeds op mijn zij lag, bewoog mee op het ritme van hun tongen, zijn vingers kneedden zacht mijn huid. Ik glimlachte toen de kus langzaam verbroken werd. Meester keek naar mij en glimlachte terug, terwijl zijn hand langzaam over het lichaam van sarah gleed, over haar rug, naar haar borsten.

"Kom eens hier," zei hij zacht, en ik reageerde meteen. Snel kwam ik iets overeind en boog dicht naar hem toe, een lichte grijns kon ik niet onderdrukken. Ik sloot mijn ogen op het moment dat onze lippen elkaar raakten. Heel zacht, warm, en opwindend. Mijn hand gleed naar zijn haren terwijl onze tongen zacht tegen elkaar streelden. Het duurde niet lang, omdat we beiden werden afgeleid door het geluid van een lade die open ging en een belletje wat zacht rinkelde. Ik kwam iets overeind en keek snel over mijn schouder naar sarah. Precies zoals ik dacht had ze haar zwarte collar uit de lade gehaald en ze ging zorgvuldig op de juiste manier in buiging zitten om deze aan Meester aan te bieden. Zo mooi om te zien, zoals ze op haar knieën zat, haar gezicht naar het bed gericht en de collar omhoog, aangeboden met twee handen in volledige overgave.

"Pak hem maar," zei Meester kort, met een vrolijke twinkeling in zijn ogen, terwijl hij de collar van sarah overpakte en deze om haar nek vastmaakte. Dit liet ik me geen tweede keer zeggen. Ik kroop meteen naar mijn tas en haalde daar, al rinkelend, mijn eigen lichtblauwe collar uit. Ik ging in de positie zitten die mij geleerd was, dezelfde als waarin sarah net zat. Op mijn knieën, gezicht naar het bed en de collar met twee handen aangeboden. Uit automatisme had ik mijn ogen gesloten en er ging een opgewonden soort spanning door mij heen. Ik zuchtte diep. Ik voelde hoe mijn lichaam en mijn gedachten stil werden, onderdanigheid spoelde door mij heen terwijl ik wachtte tot Meester mijn collar zou accepteren. En ik wachtte...

Report Story

byhanna89© 0 comments/ 4699 views/ 0 favorites

Share the love

Tags For This Story

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

You may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel