tagGroep SexFucking On Stage

Fucking On Stage

byRotterdammer©

On stage

Hoofdstuk 1

Om vijf uur precies belt Marc aan. Ik heb me heel de middag aan lopen stellen. Douchen, een beetje zenuwachtig rond drentelen, zweten, en nog maar eens een keer douchen. Geprobeerd een deodorantstick in mijn kont te douwen, want Marc heeft gezegd dat hij me ook anaal gaat neuken. Jezus, hoe moet dat? Ik ga terug naar mijn kamer en haal de dikste balpen die ik kan vinden. Met veel moeite krijg ik hem er in. Toen hij eenmaal zat was het wel spannend om hem een beetje heen en weer te bewegen. Lekker ook. Maar die deodorantstick lukt niet. Die pen straks niet vergeten weer terug te leggen trouwens. Hoe dik zou die lul van Marc zijn? Nog zenuwachtiger had ik bijna gebeld om te zeggen dat ik ziek was. Me ineens bedacht dat ik weinig moest drinken, want straks kon ik in ieder geval een half uur niet naar het toilet. Een paar keer gevingerd, want op de een of andere manier ben ik al heel de dag opgewonden. Misschien kom ik dan ook niet zo snel klaar als we bezig zijn, want dat wil ik eigenlijk helemaal niet. Allemaal te laat. Ik trek mijn jas aan, pak mijn tas en stap bij hem in de auto. Wel lastig dat hij denkt dat ik Ellen heet. Ik ben Katja, maar ik heb hem een kopietje van het paspoort van mijn zus gegeven, om te bewijzen dat ik boven de achttien ben. Zoveel scheelt het nou ook weer niet.

Marc heeft er kennelijk zin in. Neuriënd rijdt hij de stad uit, op weg naar Amsterdam. Voor hem is het allemaal routine, denk ik jaloers. Met hoeveel zenuwachtige meisjes heeft hij die rit al gemaakt? Ik stel me in zijn plaats, en bedenk me hoe lekker het moet zijn om straks weer met een nieuwe chick alles te kunnen doen wat je maar geil vindt. Bij de sollicitatie had hij me al verteld dat hij er op kikt als er een lading meiden naar zijn paal zit te kijken, toen hij me uitlegde dat neuken voor publiek best leuk kan zijn. Dat er ook kerels kijken boeit hem niet. Met die paal ben ik straks bezig. Kan je nagaan, die eikel beleeft elke avond zijn ultieme natte droom terwijl hij klaar wakker is. Hij krijgt er nog geld voor ook.

Ergens is het wel tof van hem dat hij niet van tevoren met me heeft geoefend. Aan de andere kant wist ik dan nu wel een beetje beter waar ik aan begon. Dat vindt hij niet nodig zegt hij, en hij wil voorkomen dat het lijkt alsof hij meisjes misbruikt. "Je gaat er gelijk vol in," riep hij luchtig. "Ik vertel je op de heenweg wel hoe we het aanpakken, en on stage fluister ik het wel in je oor als het nodig is."

Op de A29 begint hij me te vertellen wat me te wachten staat. " Straks word je eerst opgemaakt. Je kunt mooie lingerie uitzoeken. Als je het vervelend vindt om on stage je broekje uit te trekken heb ik wel een rokje dat je los kunt maken, zodat je er niet doorheen hoeft te stappen. Als we opgaan ben ik al bloot. Jij moet nog niet alles laten zien, want dat is spannender voor het publiek. We komen op, en jij gaat op de bank zitten. De muziek is keihard, Gaga. Je linker been op de armleuning, en je rechter been gewoon opzij. Zo wijd mogelijk natuurlijk. Ik doe je rokje omhoog, of je string opzij, begin je te beffen en stop een of twee vingers in je kutje. De camera komt er bovenop, want ik zit natuurlijk met mijn hoofd in de weg, waardoor het publiek je kutje niet kan zien. Daar moet je niet van schrikken, gewoon niet op letten.

Na een minuut of twee draai je je om, en ga je op je knieën op de bank zitten, met je kont naar het publiek. Dan lik ik je kontgaatje, en doe ik met mijn vingers je kutje open. Je moet zelf weten of je naar het scherm kijkt, want dat kun je dan zien, maar je moet niet schrikken. De meeste meisjes kijken wel, en vinden het behoorlijk geil geloof ik, ik krijg er tenminste altijd behoorlijk natte vingers van. Daarna draai je na weer ongeveer twee minuten om, en ga je gewoon zitten op de bank. Ik kom dan een beetje opzij van je staan, dan pijp je me." Tuurlijk, het is geen vraag, geen opdracht, het is voor Marc gewoon zoals het is. Met mijn mooi opgemaakte gezichtje mag ik aan meneer zijn staaf lurken.

" Let wel op dat je haar niet in de weg zit voor het publiek. Ik vind het wel lekker als je onderwijl een beetje mijn ballen friemelt kneedt. Als het teveel wordt tik ik op je schouder, en moet je je vingers even weghalen. Ik moet proberen niet te vroeg klaar te komen. Ik geef wel aan wanneer we stoppen, en dan pak ik een vibrator. We doen een kussen onder je kont, zodat het publiek recht in je kutje en je ass kijkt. Pak je benen in je handen, en doe ze zo wijd mogelijk. Ik kom achter de bank staan, en je wordt lekker gevibratord. Eerst je kutje, en dan moet je niet schrikken want dan komt er ook nog eentje in je kont. Dat houden de meeste meisjes maar even vol, en dan beginnen ze klaar te komen. Gewoon laten gebeuren en genieten. Als die twee dingen er in zitten pak ik ze met een hand, en heb ik een hand over voor je clitje. Moet jij eens opletten! Daarna kom ik weer voor de bank staan en pijp je me nog een minuutje. Dan begint het echte werk.

De muziek gaat uit, en het publiek wordt gevraagd om stil te zijn, om onze concentratie niet te verstoren. Je gaat weer op je knieën op de bank zitten, dan steek ik mijn lul er bij je in. Gewoon in je kutje, nog niet in je kont. Na drie minuten draaien we om. Ik ga op de bank zitten, en jij gaat met je gezicht naar het publiek en je benen wijd op mijn paal zitten en laat je er langzaam overheen glijden. Gewoon neuken, en na een tijdje tik ik op je rug. Dan gaan we het anaal doen. Het kan best moeilijk zijn om hem in je kontgaatje te krijgen als iedereen zit te kijken, maar dat vinden ze alleen maar mooi. Flink raggen, en dan draaien en verder op zijn hondjes, met onze konten naar het publiek. Tijdens het draaien niet proberen mijn lul er in te houden. Als we gedraaid zijn beginnen we gewoon opnieuw. Misschien pak ik eerst je kutje nog wel even, en daarna je kont. Dat merk je vanzelf wel. Afhankelijk van hoe het gaat pak ik er nog een vibrator bij. Tegen de tijd dat ik klaar begin te komen stoppen we, en ga je weer gewoon op de bank zitten. Dan kom ik weer schuin voor je staan en begin je me af te rukken. Misschien ook nog een beetje pijpen, maar flink sjorren alsjeblieft. En vergeet mijn ballen niet. Als je nog een vibrator kan vinden mag die best tegen min ballen, of in mijn kont. Horizontaal tussen mijn ballen in vind ik het einde, dat is pas lekker spuiten. Zorg dat je klaar zit om in je gezicht gespoten te worden. Daarna lik je mijn lul af en zijn we klaar. De muziek begint weer en we gaan de stage af. Is er trouwens nog iets dat jij lekker vindt? Dan doe ik dat graag hoor." Hij vertelt al die geilheid die we straks gaan doen met een blik alsof hij uitlegt hoe het koffiezetapparaat werkt.

Wel ja, lul hier, vibrator daar, tong zus, vingers zo. Jezus, waar ben ik aan begonnen. Is er nog iets dat jij lekker vindt! Weet ik veel. Normaal zorg ik dat ik een beetje netjes zit, bij een vreemde kerel in de auto. Dat heeft nu niet echt veel zin. Over een uurtje ga ik met niets onder mijn rokje op een bank zitten, gaan mijn benen uit elkaar en is hij een half uur met mijn kut, kont en mond bezig. Rokje? Ja, laat ik dat rokje maar doen.

De mazzelaar. Kan hij gelijk tot in mijn keel kijken en overal bij. Wow, niet alleen hij, tachtig kerels en meiden kunnen straks door mijn kruis in mijn keel kijken, en het wordt ook nog eens lekker vergroot geshowd op het screen.

We parkeren op een binnenpleintje en gaan via de artiesteningang naar binnen.

" Hoi M, hoe istie? Is dat je nieuwe assistente? Jij gaat weer een zware avond tegemoet. Nou ja, iemand moet de rotklusjes doen. Succes hey!"

We komen in de kleedkamer. Een sympathiek uitziende meid van ongeveer twintig komt naar me toe. Ze wijst uinodigend naar een stoel die voor een passpiegel staat. Marc roept dat ik Ellen heet, dat we over een kwartier op gaan, en dat hij even gaat douchen. " Hoi Ellen, ik ben Angela. Kleed je maar uit. We gaan eerst even je kont uitspoelen." "Wat ga je doen?" vraag ik geschrokken. "Kom maar mee, je ziet het vanzelf. Marc gaat er straks helemaal in hoor" Kwebbelt ze vrolijk. Nou, ze doet wat ze beloofd heeft, en eigenlijk was het niet erg. "Ga daar maar zitten. Dan maak ik je klaar voor het optreden." " Ik dacht dat ik tijdens het optreden klaar gemaakt zou worden." probeer ik dom grappig te zijn. Humor en stress gaan niet altijd samen. " Oh, reken maar" zegt ze in een mislukte poging luchtig mijn stress weg te lachen. "Ik heb het natuurlijk zelf nooit meegemaakt, maar ik zie nogal eens een orgasme bij de meisjes. Vaak zijn de bank en het toneel een natte kledderboel na de act, dus dat zal bij jou ook wel goed komen. Nou ja, je krijgt in ieder geval make-up die tegen een stootje kan. Dat heb je wel nodig." Ik kleed me uit en ga zitten. "Ik maak je een beetje overdreven op, dat doet het goed in de zaal. Heb je er zin in? Het is je eerste keer toch?" " Ik heb nog nooit zoiets gedaan. Ik heb gesolliciteerd omdat ik wat wilde verdienen, en het leek me wel spannend. Ik heb er wel zin in, maar ik vind het ook heel eng." "Het komt wel goed hoor. Ik vind dat hij het heel goed doet. Hij neemt overal de tijd voor, en is een echte vrouwenliefhebber. Dat zie je aan hoe hij de kutjes en kontjes van de meiden likt, altijd heftig en met overgave. Dat voelen ze natuurlijk, dat het echt is. Ik ben er best wel eens jaloers op, maar ik durf het niet voor publiek te doen. Ik moet er niet aan denken dat daar mijn kutje opengetrokken wordt om alles van binnen te laten zien aan iedereen. Hij heeft zijn lul wel behoorlijk onder controle. Als hij het niet uithoudt en midden in de show klaar komt gaat hij bijna gelijk gewoon door. Hij is de enige die dan aan het eind opnieuw een hele lading sperma heeft. Hij kikt er op als meiden in de zaal naar zijn paal kijken. Als er veel Chinese meisjes zijn wordt er altijd behoorlijk gegiecheld. Dan houdt hij het vaak niet en spuit hij te vroeg. Maar hij heeft veel, dus aan het eind van de act spuit hij gewoon nog een keer als hij flink wordt afgetrokken. Onze meiden doen het altijd graag met Marc Als ze eenmaal een keer met hem hebben opgetreden zijn ze altijd behoorlijk hitsig, als ze de keren daarna voor de make up komen om met hem op te gaan." Onder het kletsen heeft ze me razendsnel opgemaakt.

Soms is hun kutje van tevoren al zo nat dat ik het niet eens kan opmaken, giechelt ze." Hun kutje opmaken?" vraag ik verbaasd. "Ja, wat dacht je. Daar wordt meer naar gekeken dan naar je gezicht hoor. Ik ga het nu ook bij jou doen. En je kontgaatje ook. Je moet rekenen dat het heel de tijd groot in beeld komt. Dan moet het er een beetje uitzien. Trek je benen maar even omhoog en hou ze vast met je handen." Dat heeft ze vaker gedaan. Ze smeert iets op mijn kut en kont, haalt er nog snel een scheermesje overheen en tekent een paar lijntjes rond mijn schaamlippen en kontgaatje. Dan gaat er nog iets op, geen idee wat, een kleurtje of zo dat helemaal uitgewreven wordt. Mmmm. De laatste keer dat er een meid aan mijn kutje heeft gezeten was ik dertien. Mijn tepels worden ook nog bijgewerkt. Marc komt weer binnen en stelt voor dat ik een zwarte bustier met jarretels aantrek, en zwarte kousen met een naadje. "Slipje of rokje?" "Rokje maar", zeg ik verlegen. Echt, nog verlegen geworden ook voor die eikel. Mijn keus bevalt hem schijnbaar, want ik zie nu al een bobbel in zijn broek komen. Jezus, wat hebben kerels toch eigenlijk een mazzel. Alles is altijd alleen maar leuk en geil voor ze. Hij kleed zich uit en Angela begint bij hem ook van alles aan zijn gezicht te doen. Ze neemt wel erg de tijd voor zijn edele delen moet ik zeggen, en dat Marc dat niet erg vindt is wel duidelijk. Ik trek de lingerie en de kousen aan. In de spiegel zie ik dat het wel erg sexy is. Zwarte schoentjes met heel hoge hakken staan al klaar in mijn maat. Ik ben gelijk een stuk langer, en de nadruk komt op een of andere manier nog meer op mijn kut en kont te liggen. Mijn kutje voelt heel bloot nu dat het enige onbedekte is. Nou ja, mijn tietjes blijven natuurlijk ook bloot, maar dat boeit me al niet eens meer. Ik ga nog gauw even plassen, en spoel mijn kutje af. Marc is inmiddels startklaar en houdt met moeite zijn pik nog enigszins in toom. "Wat zit er vandaag?" "Een guided tour, ik weet niet uit welk land, maar meest stelletjes van een jaar of dertig veertig zo te zien", antwoord Angela. "Geen Chinese meisjes giechelt ze tegen Marc" "Hoeft niet, het wordt zo al geil genoeg".

Ineens is het zover. Gaga begint, Marc pakt mijn hand en voor ik het weet rennen we de stage op. Een beetje verschrikt kijk ik de zaal in. Met moeite meen ik te zien dat hij helemaal vol is. We lopen op de bank af. Hoe was het ook alweer?

Rah rah ah-ah-ah!

Ro mah ro-mah-mah

Gaga Ooh-la-la!

Het gaat vanzelf. Marc zet me op de bank en legt mijn linker been over de armleuning. Ik doe mijn rechterbeen zoveel mogelijk naar buiten. De meid met de camera staat er al, en komt op me af. Gelukkig is het geen vent flitst het door me heen. Mijn hart klopt in mijn keel, en mijn adem stokt. Zo heb ik er nog nooit bij gezeten, en tachtig theaterbezoekers zitten er naar te staren. De camera duikt voor me op de grond, en maakt er ook nog een close up van. Marc wacht het allemaal even af. Bijna wil ik hem smeken om te beginnen, maar waarom weet ik niet. Misschien omdat ik niet verwacht had zo alleen het middelpunt te zijn. Tergend langzaam komt Marc naar me toe, en gaat die griet met haar camera een beetje opzij. Marc gaat tussen mijn benen zitten en kijkt gretig naar mijn private parts. Ik doe mijn hoofd uit verlegenheid naar achteren, en kijk niet meer. Een man die recht in mijn kut kijkt, een griet met een camera tussen mijn benen die alles filmt, en een zaal kijkers die het gebeuren gezellig gadeslaan zijn me een beetje te veel. Ik wacht op de tong van Marc Het lijkt een uur te duren.

I want your drama

The touch of your hand

Ik voel zijn tong likken aan mijn dij. Langzaam gaat hij zacht likkend omhoog. Jezus, die spanning hou ik niet. Hij stopt en doet hetzelfde aan de andere kant. Weer stopt hij vlak bij mijn kutje. Godverdomme, teaser, kom op. Nu voel ik zijn tong op het stukje tussen mijn kontgaatje en mijn kut. Likkend aan mijn spleet gaat hij omhoog. Zijn tong af en toe een beetje in mijn kutje duwend. Hij is lekker mijn kut aan het proeven terwijl ik wil dat mijn clit eindelijk bevrijd wordt van zijn veel te hoog opgelopen spanning. Schiet eens op. Gelukkig glijdt zijn tong ineens omhoog, en sluit hij zijn lippen om mijn clit, die al behoorlijk groot is. Dat had ik niet eens in de gaten. Hij zuigt mijn clit naar binnen en laat zijn tong er snel overheen op en neer gaan. Een schok gaat vanuit mijn kutje tot in mijn haarwortels. Mijn tepels worden twee keer zo groot. Na een hele dag stressen is het eindelijk zover. Het halve uur Katja uitwonen, waar honderdzestig ogen naar gaan kijken, is begonnen. Verdomme, Angela heeft niets teveel gezegd, hij weet wel waar hij mee bezig is.

Voorzichtig buig ik mijn hoofd weer naar voren. Ik wil zien hoe Marc met mijn kutje bezig is. Ik snap niet hoe hij zijn tong er zo diep in krijgt, maar super lekker is het wel. Hij flitst van mijn clit naar mijn pisgaatje en soms likt het wel of zijn tong overal tegelijk in mijn kut bezig is. Op het punt waar ik het publiek zou zien doe ik even mijn ogen dicht. Nog even niet kijken, eerst wennen aan het idee. Wennen, kan dat nu eigenlijk wel? Dit is nog gewoon een beetje kinderspel bij wat Marc verder met mijn kut en kont van plan is. Hij is nog amper op stoom, maar ik voel nu al dat Marc een gigantisch sexbeest is. Als ik mijn ogen open zie ik Marc met overgave likken en af en toe nieuwsgierig kijken naar de soppende kut waar hij alles mee mag doen wat hij maar wil. Het hoeveelste meisje ligt hier met alles voor hem open te trillen van de spanning? En toch speelt hij het niet. Ik zie dat hij een beetje gaat verzitten om zijn rechter hand vrij te maken. Wow denk ik, zijn vingers komen erbij. Het gaat toch anders als ik denk, Marc trekt eerst geroutineerd mijn rokje van me af. Ik voel me nu bloter dan bloot. En dat terwijl iedereen al verlekkerd mijn gaatjes en mijn clit aan het bestuderen is. Zouden ze er echt van genieten dat ik hier laat zien hoe Marc mijn kutje likt? Of dat Marc laat zien hoe hij mijn kutje likt. Misschien zijn er mensen bij die hier vaker komen, en gewoon lekker gaan zitten afwachten hoe deze meid Marc nu weer ondergaat. Marc houdt op met likken, en neemt mijn clit tussen zijn vingers. De camera komt er boven op. Ja hoor, even showen hoe groot hij mijn clit heeft gekregen, de macho. Tergend langzaam schuift hij zijn wijsvinger naar binnen, en kromt hij hem naar mijn g-spot. Dan komt zijn tong weer terug. Ik hoor mezelf kreunen. Shit, dat krijgt hij toch maar voor elkaar, terwijl hij nog maar een minuut of twee bezig is. Gelukkig hoort niemand het door de keiharde muziek. Kut, die Gaga stopt straks als het menens wordt zei hij toch? De vinger van Marc gaat er weer uit. Hij heeft feilloos gevoeld hoe mijn zaakje erbij staat, en wurmt twee vingers naar binnen. Als een wilde begint hij zijn vingers heen en weer over mijn g-spot te bewegen, terwijl hij weer begint te zuigen aan mijn clit. Mijn kut begint het wel heel erg naar haar zin te krijgen. Ik knijp mijn lippen samen en probeer me te concentreren om niet klaar te komen.

Juist dan stopt Marc Hij komt met zijn hoofd omhoog, en maakt een draaiende beweging met zijn wijsvinger. Hij doet het heel gebiedend, maar hij lacht er lief bij. Zou die eikel weten dat hij gestopt is op het moment dat het super lekker begon te worden? Hij heeft wel voor elkaar gekregen dat ik zijn tong en vingers mis.

J'veux ton amour

Et je veux ton revenge

J'veux ton amour

I don't wanna be friends

Ik draai om, en ga op mijn knieën op de bank zitten. Gefascineerd zie ik ineens het scherm, waarop de camera inzoomt op mijn achterste. Mijn schaamlippen zijn een beetje gezwollen en trekken aan mijn omhoog priemende clitje. Mijn sappen zijn richting mijn kont gestroomd, en mijn kontgaatje glimt vrolijk in de schijnwerpers. Om beter naar mezelf te kunnen kijken doe ik automatisch mijn benen iets uit elkaar. Marc ziet dat duidelijk als een uitnodiging. Op het beeld zie ik zijn tong er alweer triomfantelijk aankomen. Nogal zeker van zijn zaak wurmt hij voor de ogen van het publiek zijn tong in mijn kontgaatje. Hoe doet hij dat? Hij zit er gelijk echt in met die tong van hem. Op het scherm zie ik wat iedereen ziet, hij tovert met zijn tong mijn kontgaatje heen en weer. Maar niet iedereen voelt wat ik voel, god wat is dat lekker. Zijn vingers flitsen alweer naar mijn kut. Hij kan er niet echt vanaf blijven, denk ik triomfantelijk. Marc heeft in de auto niets teveel gezegd: hij trekt mijn schaamlippen uit elkaar met twee vingers, en laat zijn nieuwste trofee, waar hij vanavond lekker in gaat raggen, door het publiek bewonderen. Ik kijk recht in mijn kut naar mijn pisgaatje. Marc natuurlijk ook, en ja hoor, er is alweer een vinger bij om er even nadrukkelijk aan te voelen, en de voyeurs even duidelijk te maken dat dit heerlijks nu allemaal ter beschikking van meneer Marc staat. Op de een of andere manier gun ik hem dat wel. Hij haalt zijn vingers weg, en begint ineens weer hartstochtelijk mijn kut te likken. Met een wijsvinger rommelt hij een beetje om mijn natte kontgaatje, om er daarna lekker in te gaan. Ik kon er op wachten; wijsvinger eruit, en wijs en middelvinger terug. Geroutineerd begint hij de boel op te rekken. Mijn kut en kont staan in brand. Ik begin te genieten van de wetenschap dat iedereen meekijkt. Ik vind mezelf best mooi zo. Ik kan me goed indenken dat Marc er niet vanaf kan blijven.

Marc stopt plotseling met zijn zoektocht in mijn gaten. Tijd om om te draaien. Ik heb onthouden dat ik nu gewoon op de bank moet gaan zitten. Nou gewoon. Als ik ga zitten merk ik dat ik nogal heet ben. Ik zie het publiek voor het eerst een beetje beter, en voel hun blikken priemen. Van pure geilheid ga ik veel verder onderuit zitten als nodig is, doe mijn benen wijd en laat mijn kont zien, die uitnodigend tussen de jarretels en boven de kousen erg bloot aan het zijn is. Lekker, als je eindelijk eens voor de ogen van iedereen zo kan gaan zitten. Ik weet nog dat toen ik dertien of zoiets was, ik soms een heel kort rokje aandeed, en een leuk onderbroekje. Dan ging ik expres een beetje met mijn benen uit elkaar zitten, en deed net of ik niets door had. Ik raakte er toen altijd opgewonden van als er iemand keek. Op een keer heb ik samen met een vriendinnetje, Emmy, onze broekjes in onze spleet getrokken, en zijn we op een muurtje bij Bram Ladage gaan zitten met onze knieën omhoog en onze voeten een beetje uit elkaar vlak voor onze kontjes. We deden net of we er geen erg in hadden dat iedereen onder onze rokjes kon kijken, en raakten lekker opgewonden van de blikken van de voorbijgangers. Sommige jongens en mannen kwamen speciaal teruglopen en keken heel stiekem opzij. We konden natuurlijk niet zeggen dat ze best even konden stoppen om op hun gemak te kijken. Laat staan dat we het liefst hadden dat ze onze kleine kutjes eens uitvoerig bekeken terwijl wij onze broekjes opzij hielden. Zonder broekje zijn we ook wel eens naar het muurtje gelopen, maar uiteindelijk durfden we niet wijdbeens te gaan zitten. We werden wel lekker opgewonden van het subtiele gevoel van de wind die vrij spel had rond onze kontjes. En vier jaar later zit ik hier. Weer zonder broekje, maar deze keer met mijn benen al een tijdje erg wijd. Jaloers meiden in de zaal? Jullie zitten maar te zitten, en ik ben al lekker in alle hoeken en gaten gelikt en gevingerd. And the best is jet to come! Ik til mijn kont en beetje op en trek mijn billen ongegeneerd uit elkaar. Ik ga weer op de bank zitten, lekker met mijn gemartelde kontgaatje over de stof wrijvend.

Report Story

byRotterdammer© 1 comments/ 8869 views/ 2 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
3 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel