Gerda

byslisse©

Tom was 20 jaar, nog steeds thuis en ongehuwd. Hij ging nog naar de universiteit en had al heel wat vriendinnetjes gehad, maar ernstig was het nooit geworden. Vermits hij rond Pasen vrij had, had Jenny, zijn moeder en 39 jaar oud, hem, achter zijn rug om, toegezegd aan oma om deze bij de lenteschoonmaak te helpen. Hij maalde er echter niet om omdat hij graag bij zijn oma Gerda was. Gerda, 59 jaar, had lang zwart haar dat ze steeds bij elkaar gebonden droeg. Ze was zeker niet te dik voor haar leeftijd, juist hier en daar was een vetkussentje te bespeuren, gelukkig voor haar op de juist plaats. Ze had een opgeruimd humeur en meestal werd tussen beiden nogal wat afgelachen. Om niet altijd over en weer te rijden zou Tom gedurende de ganse week bij haar blijven.

Tom reed 's maandags de wagen tot voor de garage, nam zijn tas er uit en sloot de wagen af. Hij ging naar de voordeur, maar Gerda had hem al gehoord want voor hij kon aanbellen ging de deur al open. Kleinzoon en grootmoeder gaven elkaar een kus en gingen toen naar binnen terwijl oma hem ondertussen een sleutel van de voordeur gaf. Tom haastte zich naar boven om daar zijn tas te deponeren, waarna hij naar de keuken ging. Daar stond al een dampende kop koffie op hem te wachten. Zij begonnen te keuvelen en uiteindelijk werd besloten om pas morgen met de schoonmaak te beginnen, vandaag zouden zij voorbehouden aan elkaar op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes.

"En jongen, heb jij vriendinnetje," vroeg oma waarop hij "neen" antwoordde. Ze was hier heel verwonderd over en vroeg hem hoe dat kwam waarna hij, half lachend, half ernstig antwoordde, "omdat ik tot nu toe nog geen meisje zoals jij gevonden heb." Gerda was even met haar mond vol tanden, herpakte zich evenwel vlug en zei, "maar jongen toch, nu ben je er toch mee aan het lachen, niet waar, want je weet toch hoe oud ik ben en je gaat mij toch zeker niet willen overtuigen dat je met iets tweedehands iets wil." Opeens kwam Tom tot een besluit en zei, "maar oma toch, ik weet wel dat je niet piep meer bent maar ik ben er zeker van dat met de juiste kleren aan je gerust zou kunnen doorgaan voor de doorsnee moeder van een student en om het je te bewijzen vraag ik je gewoon vertrouwen in mij te hebben, ik wil dit proefondervindelijk bewijzen." Met ongeloof keek Gerda haar kleinzoon aan, maar tegenhouden zou ze hem toch niet kunnen, als die iets in zijn hoofd had was het er zelfs nog niet met 10 paarden uit te krijgen. Gelaten knikte ze maar ja.

Tom had hierop gewacht en er verscheen een glimlach op zijn gezicht. Opeens ontvouwde er zich een plannetje in zijn hoofd. Vlug ging hij naar boven, eerst naar de badkamer om daar alle spullen te bekijken, dan naar de kamer van zijn grootmoeder waar hij haar kleerkast opende en vlug over alles wat er hing en lag ging. Toen dit gedaan was spoedde hij zich naar beneden, gaf oma een kus en ging toen naar buiten. Hij opende de wagen, stapte in, deed de deur achter hem dicht en startte hem. Hij vertrok naar het winkelcentrum waar hij heel wat winkels binnenging, hij was wel blij dat hij zijn bankkaart bij had want al bij al gaf hij toch wel wat uit, maar tenslotte reed hij gepakt en gezakt terug naar oma. Hij stopte weer bij oma voor de deur, haalde alle pakjes uit de wagen en sloot hem af, waarna hij door de voordeur terug naar binnen ging. Hij liep met alles naar boven in zijn kamer en etaleerde daar het meeste op bed. De rest zette op de stoel die daar stond. Uit de badkamer haalde hij nog een badhanddoek, waarna hij tenslotte terug naar de keuken ging.

"Zo, oma, nu zal ik je mijn gelijk bewijzen. Kom maar met mij mee naar boven, maar alsjeblieft, vertrouw mij, ik ben heel ernstig. Eens wij boven zijn zal ik je de tijd gunnen om alles aan te doen, daarna geef je mij maar een seintje, waarna ik nog even je gezicht onder handen zal nemen. Tenslotte gaan wij samen naar beneden komen naar de living en pas daar kan en mag je in de spiegel kijken en zal je merken dat ik gelijk heb. Wil jij dat voor mij doen?" Een beetje gelaten knikte oma van ja, zij zou dit toch niet uit zijn hoofd kunnen praten, en zij besloot maar met hem mee te doen, wat kwaad kon het uiteindelijk? Beiden gingen nu naar boven. Eens daar aangekomen opende Tom de deur van zijn logeerkamertje en duwde zijn oma naar binnen. Direct daarna sloot hij de deur, ondertussen zeggend, "en mij niet vergeten te roepen als je alles aan hebt hoor."

Gerda was ondertussen naar het bed gewandeld en nam alles wat er op lag één voor één in haar handen om het te bekijken. Neen, vond ze, dit sloeg werkelijk nergens op, dit zou ze zeker niet aandoen. Ze stond net op het punt om zich om te draaien en een punt achter deze zaak te zetten toen ze er opeens aan dacht wat Tom haar gezegd had. Ze wist uit ervaring dat haar kleinzoon haar nooit pijn zou doen of voor schut zetten. En, in feite, wat kon het voor kwaad om dit spelletje mee te spelen en hem zo het gras voor de voeten weg te maaien zodat hij toch zijn ongelijk zou moeten bekennen. Nadien kon zij nog altijd een appeltje met hem schillen dat hetgeen hij gedaan had toch eerder ongepast was. Ten lange leste overwonnen deze laatste gedachten de andere. Zij begon zich volledig uit te doen.

Als eerste nam zij het zwarte jartellengordeltje en omgorde haar hiermee. Daarna volgde de zwarte BH, waar de plaats voor de tepels ontbrak, en het kruisloos zwart flinterdun broekje. Nu deed zij de zwarte netkousen één voor één aan en bevestigde deze aan de jartellen. Daarna stapte ze in een zwart minikleedje en deed de rits toe. Eén zaak moest ze wel toegeven, alles wat Tom voor haar meegebracht had paste als gegoten. Als allerlaatste deed ze de zwarte schoenen met hoge hakken aan. Ze liep nu even rond, eerst nog even wankel, maar haar evenwichtsgevoel kwam vlug terug. Toen alles naar wens was riep zij haar kleinzoon binnen. Tom opende de deur en zag aan het gezicht van zijn oma dat dit een donderwolk was. Misschien had hij wel een beetje overdreven, maar dat waren dan maar zorgen voor later.

Tom was al vier jaar lang een hulpje geweest in het schoonheidsinstituut van een vriendin van zijn moeder. Hoewel het nu misschien niet direct werk was voor een jongen was het uiteindelijk gemakkelijk verdiend geld. Hij had zelfs heel wat tijd om alles van a tot z te bekijken en gaandeweg werd er hem zelfs de gelegenheid geboden om hier en daar te helpen. Schijnbaar had hij wel een gave voor dit werk, vermits iedereen er blij mee was. Deze kennis zou hem nu zeker van pas komen. Hij deed teken naar zijn grootmoeder om op de stoel plaats te nemen. Eens ze zat deed hij haar de handdoek voor en nam toen de potjes, zalfjes, borstels en dergelijke bij zich. Na een kwartier zat zijn werk er op toen hij de haren opzij van haar gezicht geplaatst had en er nadien met de borstel enig volume aan had gegeven. Tom bekeek zijn werk nog eens en was er heel blij mee. "Kom, oma, nu is het tijd dat wij naar beneden gaan." Hij nam haar hand en trok haar recht, waarna beiden de kamer verlieten en zich naar de living bewogen. Daar gekomen trok hij haar mee naar de spiegel en draaide haar om, zodat ze zichzelf kon bekijken, terwijl Tom over haar schouder meekeek.

Gerda keek naar haar spiegelbeeld en haar mond viel open. Hoewel zij wist dat ze haarzelf zag, was er toch bijna geen herkenning. In de spiegel zag zij een sexy vrouw van rond de veertig. Dit kon toch niet, was zij dat wel? Uiteindelijk moest ze toegeven dat zij er inderdaad zeer appetijtelijk uitzag. Zij draaide zich even in profiel naar links, dan naar rechts. Tenslotte ging zij terug recht staan en plaatste haar benen een weinig uit elkaar. Wow, dacht ze, Tom had dan toch gelijk.

Toen Tom zijn grootmoeder zich zo in de spiegel zag bekijken was hij heel blij. Opeens echter was het alsof een bliksemschicht hem trof. Met zijn grootmoeder zo in de spiegel zag hij pas wat een begeerlijke vrouw zij was. Zijn lul werd er helemaal stijf van en hij verwonderde zich hierover, maar opeens was het of zijn verstand op nul stond vermits hij nu nog maar één zaak wou, namelijk deze vrouw die voor hem stond. Hij zou zich echter moeten spoeden vermits anders de gelegenheid voorbij zou zijn. Hij boog zich voorover en plantte een kus in de nek van grootmoeder. Hetgeen hij gehoopt had gebeurde, zij sloot even haar ogen. Opeens ging hij vlug door zijn benen, nam de onderkant van haar kleedje, trok dit naar omhoog, ging vlug met zijn rechterhand naar haar kutje en plaatste deze zo dat zijn vingers zich tussen haar lipjes en op haar klitje bevond, sloeg zijn linkerarm rond haar waarbij hij haar rechterborst vast nam en drukte zijn mond terug in haar nek. Tezelfdertijd bewerkte hij nu haar vagina, haar borst en haar nek.

Hij was niet te vlug geweest vermits oma zich nu uit alle macht probeerde los te krijgen, maar zij ko
Tom was voorzichtig blij. Eén veldslag was al gewonnen, maar de oorlog zeker nog niet. Opeens liet hij oma los. Hij trok haar op de grond waarna hij snel tussen haar benen kroop en zijn mond toen op haar liefdeslipjes plaatste. Opnieuw was hij net op tijd vermits oma terug even haar zinnen op een rijtje kreeg om een einde te stellen aan hetgeen gebeurde. "Stop nu toch jongen," probeerde zij nog eens, maar Tom had ondertussen haar klitje in zijn mond gestoken en begon hier hard op te zuigen. Genotscheuten trokken door het lichaam van Gerda en weldra was zij terug amechtig aan het hijgen. Opeens voelde zij dat haar orgasme naderde. "Ja, jongen, doe verder, ik ga klaarkomen." Tom zoog nu nog harder op haar klitje zodat zij binnen de kortste keren een overweldigend orgasme kreeg. Toen Tom haar hoorde schreeuwen dat ze klaarkwam en hij haar lichaam voelde schokken begon hij nu heel teder op haar klitje te zuigen om haar uiteindelijk los te laten toen hij merkte dat zij nog enige orgasmen gekregen had.

Gerda lag nu naar adem te happen. Tom zag dit en vond het nu tijd om iets verder te gaan in de hoop dat daarmee voor hem de oorlog definitief gewonnen zou zijn. Hij stond recht, ontdeed zich van schoenen, kousen en boven- en onderbroek, nam vlug een pakje met een condoom uit zijn broek, opende het pakje en nam toen het condoom om deze over zijn nog steeds stijve lul te trekken. Nadien nestelde hij zich terug tussen de benen van zijn oma en penetreerde haar heel zacht maar wel tot zijn volledige tamp in haar stak. Heel traag bewoog hij nu heen en weer. Alle weerstand van oma was gebroken, zeker toen zij zich nog in een toestand bevond van opnieuw tot adem komen en te voelen hoe er iets heerlijks in haar kutje bewoog. Opeens was het of bij haar alle stoppen doorsloegen. Alle opgekropte seksuele gevoelens sinds de dood van haar man schenen vanuit de duistere diepten van haar lichaam naar de oppervlakte te komen en zij wou nu nog maar één zaak, heerlijk genaaid worden en opnieuw klaarkomen.

Tom bemerkte dat hij de oorlog gewonnen had en nu geen schrik meer moest hebben dat oma nog tegenkantingen zou maken. Toen zijn oma hem dan ook vroeg om haar even laten op te staan om enige kledingstukken uit te doen, voldeed hij graag aan haar verzoek. Gerda stond recht en ontdeed zich van haar minikleedje. Nadien vlijde zij zich terug op de grond en opende haar benen heel wijd. "Kom, lieve jongen, geef mij opnieuw jouw speer en maak liefde met mij, ik heb het nodig." Tom legde zich direct op haar en stak zijn tamp opnieuw in haar. Met één stoot begroef hij zijn piemel in haar kutje. Terwijl hij haar met lange stoten bleef bewerken, boog hij zich voorover en nam dan eens de linkertepel, dan de rechtertepel in zijn mond. Op beide zoog hij dat het een lieve lust was om zien.

Oma was hierdoor zo fel opgewonden dat zij haar benen rond zijn lichaam sloeg, zo haar kutje nog verder openend, en met haar voeten over zijn billen wreef. Tom voelde net elektriciteit door zijn lichaam gaan toen hij de nylon op zijn lichaam voelde en hij dreef hierdoor zijn snelheid nog op. "Ja jongen, geef het mij, spuit mij vol, ik ga bijna komen, oooooh ja, spuit dan, ik koooooooom." Het lichaam van Gerda begon nu te schokken en haar vaginaspieren klemden zich om de penis van Tom waarbij zij deze heerlijk masseerde. Tom kon nu zijn orgasme niet meer stoppen en met een schreeuw belandde straal na straal zaad in het rubbertje. Beiden bleven nu even op elkaar liggen tot Tom zijn lul ten lange leste uit het liefdesgrotje van zijn oma gleed. Gerda wentelde Tom nu op de grond en boog haar vlug voorover, ontdeed Tom van het rubbertje en stak toen zijn tamp in haar mond om deze helemaal schoon te zuigen. Toen alle zaad verwerkt was haalde ze de van haar speeksel voorziene piemel uit haar mond.

Beiden keken elkaar nu diep in de ogen aan en zij waren er zich van bewust dat er deze week niet veel van de lenteschoonmaak zou gebeuren.

Report Story

byslisse© 0 comments/ 55840 views/ 2 favorites

Share the love

Similar stories

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel