tagRomans en NovellasHet Verjaardagsgeschenk 07

Het Verjaardagsgeschenk 07

byTibor_Labia©

In de maanden dat ik Paula nu kende, was me eigenlijk maar één situatie bijgebleven, waarin ik het gevoel had dat ze een beetje uit haar comfortzone getrokken was, en dat was de keer dat ze zich helemaal alleen in het bushokje plek moest bevredigen. Ik besloot een dergelijk scenario een beetje te gaan uitwerken en nam haar op een mooie dag mee naar de grote stad, een kilometer of tien verderop in het noorden. In het stadspark wandelden we onbezorgd rond, allebei met gulzige, kleverige happen genietend van een hotdog. Het park was aangelegd om een langwerpig, kunstmatig vennetje heen en op die manier had je twee hoofdpaden, één linksom, en één rechts. Ik koos het iets stillere linkerpad.

De bankjes aan dit hoofdpad waren zigzag, min of meer als een ritssluiting opgesteld zodat je altijd schuin tegenover een ander bankje zat. Paula en ik waren gaan zitten op een bankje met uitzicht op de parkvijver. Ik las een onlinekrant op mijn iPad, Paula had een boek bij zich. In mijn opdracht had ze een fris, wit zomerjurkje met rode bloemen aangetrokken met daaronder een okergeel slipje. Een beha had ik niet nodig gevonden en haar borsten deinden heerlijk mee met haar tred door de grote stad. Over de rand van mijn iPad heen hield ik de omgeving in de gaten en na enige tijd was er een jonge vent op het bankje schuin tegenover ons gaan zitten. Hij keek een paar keer goedkeurend naar mijn nimf en was toen een krant gaan lezen.

Hij zag er uit als iemand die goed in z'n vel zat. Net in de twintig. Hippe, maar nette kleren, een rustig en zelfverzekerd gezicht. Hij droeg een baardje van drie dagen. Zijn haar gaf hem, scheef en dekkend over zijn hoofd gekamd, een moderne uitstraling. Het was een studententype en hij leek op de zanger van Mook.

Ik wendde me tot mijn speeltje. 'Zodra die jongen daar weer jouw kant opkijkt wil ik dat je je rok omhoog doet en duidelijk zichtbaar je slipje uittrekt. Laat hem maar kwijlen.'

'Nee?! Meester!!'

'Spreek me niet tegen, hoer! Ik vertel je wat je moet doen en jij doet het, begrepen? Zonder vragen of commentaar.'

Met een piepklein stemmetje antwoordde Paula: 'Ja Meester.'

De jongen bleef voorlopig bezig met zijn krant, maar op een gegeven moment tastte hij ergens naar in zijn rugzak en toen hij op de tast niet kon vinden wat hij zocht, keek hij op.

'Nu!'

Paula trok snel haar rok op en onthulde haar in het oog springende slipje. Ze wipte even met haar billen omhoog en schoof het gele stukje textiel naar beneden. Ik keek tersluiks over mijn tablet heen. Ja hoor, ze had zijn volledige aandacht. De jongen was totaal vergeten wat hij gezocht had en had alleen nog maar oog voor wat er zich schuin voor hem op minder dan zes meter afspeelde.

Paula schoof haar broekje over haar dijen en knieën. Daarna bukte ze zich en één voor één stapte ze met haar enkels uit het okergouden stofje.

'Geef dat maar aan mij,' zei ik. Ik deed het in mijn tas.

'Je jurk is een beetje naar beneden gegleden. Trek hem weer lekker omhoog, liefste.' Ik hoorde een verbaasde en zeer opgewonden snik naast me, maar Paula deed wat ik haar opdroeg.

'Eén been omhoog. Zet je voet op de rand van de bank.' Ook dat deed Paula gehoorzaam. De jongen deed geen enkele moeite om te verhullen dat hij honderd procent aan het genieten was van de aanblik. Ik wist precies wat hij nu te zien kreeg: een beeldschoon meisje met gouden lokken, gekleed in slechts een dun zomerjurkje, opende haar dijen zo wijd mogelijk om haar als marmer zo glad geschoren kut te laten zien aan een wildvreemde. Het langzaam, bijna lui uit elkander wijken van de grote schaamlippen zou hem, ook op deze relatief grote afstand, een inkijk in het inwendige van mijn meisje verschaffen dat hem nog lang zou heugen.

'Kijk hem aan, glimlach geil naar hem en ga je vervolgens masturberen. Wend je ogen niet af. Kom pas klaar als ik je daartoe toestemming geef.'

'Meester... Oh...'

'Doe wat ik zeg of anders moet ik je vanavond straffen.' Dat was weliswaar een beetje een loos dreigement, aangezien Paula altijd volop genoot van mijn "straffen", maar goed. Aangezien dit vanaf het allereerste begin sowieso helemaal een rollenspel was geweest, speelde ik mijn rol van wrede Meester met verve mee.

Terwijl ik links en rechts het pad in de gaten hield, begon Paula zich voorzichtig te betasten. Ze staarde de jongen aan die met ogen als twee-eurostukken zo groot, onbeweeglijk en volkomen gebiologeerd terugstaarde.

Allengs ging Paula doortastender te werk en ik kende haar goed genoeg om te weten dat het haar weinig moeite zou kosten om binnen een paar minuten klaar te komen. Ondanks haar zwakke protesten, die ze voornamelijk voor de vorm uitte, zo vermoedde ik, kickte mijn perverse vriendinnetje waanzinnig op dit soort acties en ik vermoedde dat haar hartslag in de buurt van de honderdveertig lag. Net als de mijne, trouwens. Voor mij waren dergelijke avonturen ook helemaal nieuw.

Terwijl Paula hem indringend bleef aankijken, gleed de jongen over zijn bankje tot aan de rand. Dichterbij dan dat kon hij niet komen zonder op te staan en ik had een vermoeden dat er onder zijn G-Star Raw een argument aan het groeien was om dat een tijdje te vermijden.

Ik zag hoe hij weer begon te frommelen in zijn rugzak en, terwijl het zuchten en kreunen van Paula naast me in intensiteit toenam, kwam er een smartphone tevoorschijn, waarmee hij razendsnel twee, drie foto's van het tafereel nam. Er was geen enkele reden om terloopsheid te veinzen, dit was exclusief tussen Paula en hem en hij wist het.

'Hij heeft je gefotografeerd,' zei ik zacht.

'Ik weet het. Meester, mag ik nu klaarkomen?' Ik keek het pad af. Nog steeds niemand te zien. Het was een merkwaardig rustige ochtend in dit stille gedeelte van het park.

'Nee, wacht nog maar even.' Paula snikte.

'Oh...' Ze ging nu een beetje schuin zitten, nog directer in de richting van de jongen en spreidde haar benen nog veel wijder. Haar linkervoet, die naast haar billen op de rand van de bank had gerust, hing nu over de rugleuning. Ze leunde half tegen mij aan.

'Je bent fantastisch!'

'Meester.'

'Kom nu maar klaar. Kijk, hij neemt nog een foto, en nog één!'

En met een diepe snik, haar tanden krampachtig op elkaar geklemd kwam mijn Paula glorieus en, ondanks dat ze haar ogen wijd open gesperd hield, toch extreem introvert klaar. Haar orgasme deelde ze met de jongen via haar verbaasde, angstig genietende ogen onder gefronste wenkbrauwen.

Ze schoof haar benen weer naast elkaar, trok haar jurk naar beneden en we stonden op. Vrolijk glimlachend groette ze in het voorbijgaan de jongen die als versteend op zijn bankje bleef zitten. Ik vroeg me af of ik misschien niet beter een ambulance zou bellen.

Een paar dagen later kwam ik zwaarbeladen thuis. Ik had een productieve middag gehad. In het centrum van de grote stad had ik bij een sekswinkel een hele berg spullen gekocht en met mijn buit in de achterbak was ik vol anticipatie door de buitenwijken en het gebied rondom de stad gereden. Ik had de omgeving goed in me opgenomen en in mijn hoofd had ik een hele ris aan aantekeningen gemaakt. Er waren vele gelegenheden voor spannende situaties en mijn hoofd borrelde over van de vieze plannetjes.

Toen ik binnenkwam was Paula aan het koken, een nieuwe hobby van haar die ik aanmoedigde. Haar expertise was nog niet veel verder gekomen dan chili con carne uit een pakje, maar dat had ze dan ook wel volledig onder de knie. Ik moest eerlijk toegeven dat het feit dat ze haar kookkunst beoefende gekleed in niets anders dan een iets te klein schort, belangrijk bijdroeg aan mijn waardering voor haar kooksels.

Met verbazing zag ze me met een grote doos sjouwen en ik wist dat ze razend nieuwsgierig was naar de inhoud ervan. Ik liet haar lekker nog een poosje in het ongewisse. Ik zette de doos neer en strikte haar schort los. Zonder iets te zeggen greep ik haar om haar middel en plaatste haar met haar blote billen op het aanrecht. Ik trok een beetje aan haar dijen totdat ze half hangend net op de rand kwam te zitten en ritste mijn broek open. Nog steeds zonder een woord haalde ik mijn stijve pik tevoorschijn en schoof hem in mijn sekspoppetje. Traag begon ik haar te neuken en spoedig deed Paula volop mee. Nog steeds was ze onverzadigbaar en ik was altijd degene die niet meer kon, die al zijn kruit van de dag verschoten had.

Dit, deze seks in het voorbijgaan, achteloos bijna en als een à propos toegevoegd aan onze dagelijkse routine, maakte ons allebei altijd razend geil. Nooit wist Paula zeker of ik haar niet de komende minuut met mijn sperma zou gaan vullen en vaak wist ik het zelf ook pas enkele seconden van tevoren.

Ik hield me vast een de kraan en ging als een wildeman tekeer in Paula´s nog steeds heerlijk strakke kutje, dat begerig naar mijn opgewonden staaf hapte en hem van binnenuit met toverhandjes kneedde.

Zoals meestal kwam Paula als eerste klaar en ik voelde een trilling door haar prachtige lijf gaan. Ik ging onverminderd door met stoten en niet lang daarna, terwijl ik op mijn tenen stond om nog dieper in mijn seksslaaf door te kunnen dringen, ontplofte ik in een orgasme dat me week maakte in mijn benen. Paula keek me glimlachend aan.

'Oh Meester.'

'Maak me schoon.' Paula bukte zich en zoog en likte mijn pik grondig, zodat die al gauw weer half overeind stond en glansde. 'Je bent zeker wel benieuwd wat er in die doos zit?'

Paula knikte hevig.

'Maak maar open.'

Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze krabde met een nagel een randje van de tape los en rukte het hele geval in één felle beweging van het karton los. Ze opende de doos en kwam tevoorschijn met...

'Handboeien!' riep Paula blij, 'touwen, dildo's, blinddoeken. Meester!'

'Het leek me een goed idee om ons ingedutte seksleven weer een beetje wakker te schoppen. Jullie zijn nog niet klaar met me, kleintje.' Je zag Paula denken: jullie?

Terwijl Paula en ik de volgende dag terugliepen van de supermarkt, belde ik op mijn mobieltje het nummer van Rita. Het duurde even voordat de telefoon werd opgenomen en Rita's stem klonk een beetje geïrriteerd. Ze had nummerherkenning en wist dus dat ik het was.

'Wat moet je?' Ik had geen zin om eromheen te draaien en commandeerde met zware, autoritaire stem: 'Rita, kom onmiddellijk naar mijn huis.'

Het bleef even stil, voordat ze snauwde: 'Waarom?'

'Omdat ik een opdracht voor je heb. Als je niet wilt dat de hele wereld de seksfoto's te zien krijgt die ik van je gemaakt heb, kom je nu zo snel mogelijk naar mijn huis.'

Weer bleef het een tijd stil. Toen zei Rita, met verbijstering in haar stem: 'Slijmbal, ben je me nu aan het chanteren?'

'Jazeker!' riep ik blij.

'Jij kan de klere krijgen, Rufus.' Ik lachte hard.

'Best! Prima! Ik heb op mijn e-mailprogramma een groep aangemaakt van Leo en zijn Facebookvrienden, voor zover ik hun e-mailadres heb weten te achterhalen. Het zal je verbazen hoeveel dat er zijn. Rita, ik deins er in het geheel niet voor terug om de foto's die ik vorige week van je gemaakt heb rond te sturen. Is dat wat je wilt?'

'Je bent een ongelofelijke smeerlap.'

'A dirty mind is a joy forever.'

'En als ik zou doen wat je zegt, ben ik dan van je af?' Rita's stem klonk een beetje angstig nu. 'Wat ben je eigenlijk van plan met me?'

Ik grijnsde inwendig. Zo veel, Rita, oh Rita, zo allemachtig veel! Als je toch eens zou weten waar dit moment van zwakte, dit eerste stapje toe zal leiden! Ik zei echter: 'Niks bijzonders. Zomaar een beetje dollen. Jij vond het ten slotte ook heel lekker, vorige week? Ik heb gewoon zin in je.' Er kwam geen antwoord, maar ik wist bijna zeker dat dit wederzijds was. Vooral het feit dat iemand tijdens haar masturbatie had toegekeken, dat er zelfs foto's van haar gemaakt werden, had haar opwinding tot het kookpunt gebracht.

'Als je in mijn huis bent wil ik dat je de spullen die ik op tafel heb gelegd, meeneemt naar de slaapkamer. Daar bel ik je terug. De tuindeur staat open, trouwens.'

'Ben jij er zelf dan niet?'

'Ik kom eraan, maar wacht niet op mij. Kom nu onmiddellijk naar mijn huis, des te eerder kan de pret beginnen.' En ik hing op. Rustig liep ik door naar huis, gearmd met Paula, die in alle staten van opwinding verkeerde vanwege alles wat we van plan waren met haar arme moeder.

Een paar minuten later belde ik weer.

'Waar ben je nu?'

'Ik sta in je huiskamer en... luister Rufus, dit is echt niet leuk meer. Jij kan op het dak gaan zitten met je zielige, zieke plannetjes.'

'Aha, je hebt de handboeien dus gevonden?' Paula duwde haar hoofd in mijn oksel en schokschouderde van het stille lachen.

'Als jij denkt dat ik...' Ik onderbrak haar tirade met een scherp antwoord.

'Jazeker denk ik dat. Hou nu eindelijk eens je kop en doe wat ik zeg. Denk Facebook. Ik maak geen grappen. Neem die vier boeien en de blinddoek mee naar boven. Kleed je helemaal uit, keten je enkels vast aan de twee hoekstaanders, doe de blinddoek om en doe de andere twee boeien om je polsen. Ga met je armen gespreid op je rug liggen en zoek naar de twee hoofdstaanders. Dat moet lukken, ze liggen voor het grijpen, zo'n breed bed hebben Paula en ik niet. Klik jezelf vast aan de staanders en blijf rustig liggen. Ik zal snel er na komen om voor je te zorgen. Totdat ik er ben, kun je het je maar het beste zo gemakkelijk mogelijk maken.'

'Jij praat zoveel bullshit, Rufus. Nee! Ik doe het niet. Sterf jij maar de dood!'

'Je doet het wel, Rita. Kijk eens verder op de tafel. Zie je daar een envelop rechtop staan? Maak die eens open.'

In die envelop zaten vijf van de meest onthullende foto's die ik van Rita gemaakt had, alsook een opgevouwen a4-tje met lijst van zeker veertig e-mailadressen. Dat leek me voldoende om Rita definitief over de streep te trekken en ik had gelijk. Een oerschreeuw klonk zo hard door de telefoon dat passerende mensen verbaasd opkeken. Paula kneep bijkans mijn arm fijn. Toen klonk er gesnik en gesnotter door het telefoontje en daar kwam de smekende stem van Rita, op zoek naar clementie, die ik niet bereid was te geven.

'Dit kun je me allemaal niet aandoen. Wat heb ik jou nou ooit misdaan? Heb ik je soms tegengewerkt in je plannen met mijn dochter? Nou? Niet toch?'

Tijd voor een compliment. 'De enige fout die je begaan hebt is dat je zo'n knappe vrouw bent, Rita, dat je mijn intense begeerte hebt opgewekt. Zo simpel is het: ik wil je bezitten, zoals ik ook Paula bezit. Zie het maar als een verknipte liefdesverklaring. En nu rap naar boven, ik heb geen geduld meer.'

'Die boeien hebben geen sleuteltjes.'

'Allicht niet, die heb ik hier bij me.'

'Rufus, ik kan dat niet, echt niet...'

'Je zult me moeten vertrouwen.' Ik glimlachte koud. 'In alle opzichten zul je me gewoon moeten vertrouwen.'

Ik hing niet op en hield het telefoontje aan mijn oor terwijl Paula en ik langzaam doorliepen.

'Ben je daar nog? Waar ben je?'

'Ik loop nu je slaapkamer in. Luister eens, Rufus. Je mag alles met me doen, alles wat je wilt, als ik maar niet die boeien om hoef.'

'Alles wat ik wil, hè?'

'Echt alles.'

'Mag ik je in je reet neuken, mag ik in je gezicht pissen, mag ik je aan mijn vrienden geven voor een gangbang?' Er klonk ongelovig gesnik door het toestel.

'Ik... Jij vuile... Ja! Ja, dat mag je allemaal doen met me, als ik niet die boeien om hoef te doen.'

'Maar Rita, al die dingen kan ik ook met je doen als je aan de boeien ligt, dus is het eigenlijk een totaal loos aanbod. Goed beschouwd heb jij een onderhandelingspositie van niets. Maar ik zal het goed met je maken. We gaan het anders doen. Je mag kiezen: ofwel je doet het precies zoals we tot nu toe besproken hebben, ofwel je doet het volgende: leg de boeien en de blinddoek op het nachtkastje naast het bed en ga weer naar beneden. Loop de tuin in tot aan de schutting en kleed je daar helemaal uit. Hang je kleren aan een spijker of een haakje aan die schutting en ga dan naar de slaapkamer. Ga daar op bed liggen met de blinddoek om en je armen en benen wijd gespreid.'

Paula keek me aan met ogen als schoteltjes en duwde haar vuist in haar mond.

'Ik ben over ongeveer zeven minuten thuis en wil dat je dan ofwel het ene, ofwel het andere gedaan hebt. Zoniet, dan hebben Leo en zijn Facebookvrienden straks de dag van hun leven. Je mag zelf kiezen, maar talm niet. Als ik binnen ben moet je klaarliggen, hoe dan ook. Tot straks.'

Ik zette mijn telefoon uit en draaide een hoek om, terwijl ik de boodschappentas van de ene in de andere hand overbracht. Zware rotdingen: ik moest nodig eens een boodschappentas op wieltjes kopen.

'Ik weet zeker dat mama voor de tweede mogelijkheid gaat. Alleen zal ze zich binnenshuis uitkleden en dan in een sprint de kleren tegen de schutting gooien en terugrennen.'

'Dat is mij best,' antwoordde ik mild. 'De vorige keer was het voor haar nog volstrekt onbespreekbaar om naakt in mijn tuin te zijn. Telkens een stapje verder, Paula, net als met jou.'

'Maar ik sta wel mijlenver voor op haar. Gaat u echt al die dingen met haar doen?'

Ik haalde mijn schouders op. 'We zien wel.' Ik had heel andere plannen, maar die wilde ik nog even geheim houden voor Paula.

Toen we thuis kwamen rammelde ik met opzet extra luidruchtig aan mijn voordeur en ik liet hem met een klap dichtvallen. Paula rende meteen naar de tuin, maar ik hield haar tegen. Ik fluisterde: 'Je moet rekening houden met de mogelijkheid dat ze door het slaapkamerraam zit te loeren. Blijf in ieder geval binnen.' Ik wilde niet dat Rita wist dat haar dochter hier bij zou zijn.

Terwijl ik de groenten en schoonmaakmiddelen op mijn gemak in de kasten ruimde, was Paula naar de serredeur gelopen en toen ze terugkwam zei ze, met een zeker ongeloof in haar stem: 'Broek, slip, beha, truitje en slippers, alles ligt er. Volgens mij ligt mama naakt op u te wachten.'

'Ze weet dat ik er ben. Ik ga haar een beetje zenuwachtig maken en laat haar een poosje liggen wachten. Dat maakt dat ze straks misschien nog een ietsepietsie opgewondener zal zijn.'

Ik ging verder met het uitpakken van mijn boodschappen. Daarna zette ik mijn computer aan en activeerde de webcam die ik op een onopvallende plaats in mijn slaapkamer had opgesteld. Daar lag Rita, spiernaakt en als een kruis uitgespreid bovenop mijn dekbed. Haar gezicht was in zijn geheel bedekt door een forse blinddoek. Haar hoofd ging heen en weer en ze probeerde geluiden op te vangen van beneden. Haar lippen bewogen in een soort nerveus aangehouden mantra. Waarschijnlijk was ze me aan het vervloeken. Nu ja, ik geloof niet in het bovennatuurlijke, dus ze vervloekte maar een eind weg!

Ik liet de camera lopen en deed een paar stappen opzij, terug het keukentje in, om Paula de kans te geven een blik of twee op Rita te werpen.

Paula was volledig geobsedeerd door het plaatje van haar moeder in een passieve, onderdanige pose en ik moest haar zachtjes opzij duwen om mijn keukentje weer uit te kunnen komen. Ik trok haar rok omhoog en streelde haar billen. Verder omhoog ging die rok, totdat ze naakt naast me stond. 'Gympjes ook uit, Paula,' zei ik en, nadat ik mijn schoenen uitgeschopt had trok ook ik al mijn kleren uit. Ik had een aanzienlijke erectie, waar Paula even de mond omheen sloot.

'Als we straks naar boven gaan wil ik dat je muisstil bent. Ik wil echt helemaal niets horen, Rita mag niet weten dat we al bij haar zijn. Ik wil dat je de hele middag niets zegt, en geen enkele aanwijzing geeft wie je bent, ja zelfs dat je er bent. Steek je haar op zodat het niet kan slierten. Ik wil dat Rita aan het eind van de middag niet zeker weet dat jij het geweest was in de slaapkamer.'

Enthousiast knikte Paula met haar hoofd. Ik gleed met een wijsvinger over haar schaamlippen. Ongelofelijk, wat was dat meisje soppend nat!

Heel voorzichtig en zonder kraakgeluiden slopen we de trap op, ik voorop, Paula met een zachte hand om mijn ballen. De slaapkamerdeur stond open en terwijl we onze adem haast inhielden, glipten we naar binnen. Blootsvoets sloop ik zo ver mogelijk weg van Rita. Ik gebaarde Paula mij te volgen en ook zij bleef totaal onhoorbaar. Vanaf een afstandje bekeken we samen haar moeder. Ik heb al eerder gezegd dat Rita een mooie vrouw was, en dat bleek nu ook weer. Ze lag, egaal bruin verbrand, als een Andreaskruis op ons bed. Haar voeten wezen naar de beddenposten aan het voeteneind, haar gelakte nagels wezen richting hoofdopbouw. De boeien lagen op het nachtkastje, klaar om gebruikt te worden.

Report Story

byTibor_Labia© 1 comments/ 4657 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel