tagIncest/TaboeHete tante

Hete tante

byLefreak©

Hete tante.

Nerveus en met enigszins droge mond belde ik die zaterdagmorgen rond elven bij mijn tante Kathleen aan. Ze had een dringende klus voor mij, had ze aan de telefoon gezegd. Mijn moeder had me grappend achterna geroepen dat ze me maar als vaste klusjesman in dienst moest nemen, toen ik meteen op mijn bromfiets gesprongen was.

Tante Kathleen was de liefste en naar mijn gevoel de mooiste van mijn tantes. Ze was de jongste zuster van mijn vader en was slechts negen jaar ouder dan ikzelf. Ze had halflang kastanjebruin haar, een rond gezichtje, grote, bruine ogen die me aan een ree deden denken en een brede mond met volle lippen. Ze had eerder kleine borsten, maar waarvan de tepeltjes steeds fier vooruit priemden. Het waren echter vooral haar brede heupen en de zachte rondingen van haar kontje die ik uitgesproken sexy vond.

Ze gaf wiskunde in dezelfde school waar ik zat, maar ik had nooit bij haar in de klas gezeten. Ze was één van de knapste leraressen van de school, maar had ook de reputatie één van de strengste te zijn. Toch keken vele leerlingen haar bewonderend na. Ik was er bijgevolg zeker van dat ze niet alleen in mijn masturbatiefantasieën de hoofdrol speelde. Meer nog dan anderen, wist ik jammer genoeg met stellige zekerheid dat het bij dagdromen zou blijven. Ik wist wel dat ze mij heel graag mocht, maar ik hoopte op geen enkel moment dat mijn favoriete fantasie door haar te worden afgezogen, terwijl ze me op haar knieën onderdanig en verliefd aankeek, ooit werkelijkheid zou worden.

Waarom moest de vrouw van mijn dromen uitgerekend mijn tante zijn?

Desondanks droeg ik haar op handen en stond ik klaar voor haar wanneer ze ook maar aanstalten maakte met haar vingers te knippen. Het feit dat ik haar favoriete neefje was, ze me steeds veel aandacht schonk en ze het in de familie altijd voor me opnam, zal hier ook wel niet vreemd aan zijn geweest. En toegegeven, ik vond het gewoon fantastisch om in haar nabijheid te zijn.

Vandaag was dat wel even anders. Er was natuurlijk dat domme voorval geweest verleden week op het trouwfeest van neef Harold. Trouwens, een geluk dat het door niemand werd opgemerkt, anders had mijn vader me wel op mijn krent naar huis geschopt.

Heel vroeg in de morgen was men een hele reeks trage dansnummers aan het draaien geweest. Om de intieme sfeer te vergroten had men de meeste lichten op de dansvloer uitgedaan. Ondanks het gevorderde uur was het er stampvol geweest. Tante Kathleen en ik stonden dicht tegen elkaar in het donkerste hoekje met elkaar te dansen. Ze was al ferm aangeschoten en wist niet helemaal goed meer wat rond haar gebeurde. Ik was ook een beetje dronken natuurlijk, maar toch nog beter bij de pinken dan de jongste zus van mijn pa, alleen waren een flink deel van mijn remmingen weggevallen.

Ik had altijd al willen weten hoe haar kontje zou aanvoelen en hier zag ik dan mijn kans. Tante Kathleen droeg een lange satijnen jurk en voor de rest niet veel anders. De stof was erg dun, zodanig dat ik de warmte en de zachtheid van haar huid goed voelde. Het was alsof ze in haar blootje voor me stond. Ik was begonnen met de bandjes van haar beha af te tasten en had mijn handen dan langzaam over haar rug naar beneden laten afglijden. Ze had haar ogen gesloten en had een vage glimlach op de mond. Mijn lul was ondertussen behoorlijk stijf geworden en drukte tegen haar buik aan. Het kan niet anders of ze moet het duidelijk gevoeld hebben. Ze liet hier echter niets van blijken. Integendeel, ze bleef met haar heupen wiegen alsof ze me nog meer wou opwinden. Mijn durf nam toe en ik legde mijn beide handen aan weerskanten van haar kont. Ik begon het zachte maar stevige vlees zachtjes te kneden, terwijl ik mijn harde paal nog wat steviger tegen haar onderbuik aandrukte. Indien ze een gewone rok had gedragen, dan had ik zeker een hand onder de zoom laten verdwijnen. Toen ik doorheen haar kledij met de elastiek van haar string aan het spelen was, waren haar ogen plots open gegaan.

"Niet hier, niet dat." Had ze gezegd en ze zette een stap achteruit, niet zonder eerst stevig met haar buikje tegen mijn paal te zijn opgereden.

Ik was zo rood al een pioen geworden en haar direct losgelaten. Kort daarop zijn we van de dansvloer gegaan. Ik heb haar voor de rest van de avond gemeden, maar ik heb haar vaak steelse blikken in mijn richting zien werpen.

Ja natuurlijk, toen had het geleken of ze er een zeker plezier aan had beleefd. Maar misschien had ze pas beseft wat ik van plan geweest was toen ze opnieuw nuchter was. Ik had me dus minimaal op vernietigende blikken en commentaar voorbereid.

Groot was mijn verbazing toen tante Kathleen me met nog grotere hartelijkheid dan gewoonlijk ontving. Normaal draait ze me haar wang toe voor een kuise kus. Ditmaal echter deed ze met haar stralende glimlach de voordeur open en drukte me tegen zich aan, waarbij ze me zelf een natte zoen direct naast mijn mond gaf. Beduusd keek ik haar aan. Dat ze met haar peervormige tietjes tegen mijn borst aangedrukt stond registreerde ik maar half.

"Je bent me vandaag nogal uitgelaten." Merkte ik op.

"Natuurlijk." Zei ze lachend. "Altijd toch als mijn lievelingsneef op bezoek komt."

Net toen haar dichte nabijheid zijn eerste uitwerking op me deed voelen, zette ze een stap achteruit. Ze was gekleed in een laag uitgesneden bloesje en een kort geel rokje. Zelden had ik haar zo uitdagend gekleed gezien. Doorgaans liep ze conservatiever gekleed, zeker op school. In de familie had ze de naam een hele preutse te zijn.

Opgelucht haalde ik adem. De herinnering aan mijn kleine exploratie was blijkbaar in een alcoholische nevel verdwenen.

"Dat hoor ik graag." Grijnsde ik. "Hoorde ik je aan de telefoon niets zeggen over een dringende klus?"

"Ja hoor, volg me maar."

Ze draaide zich om en ging me heupwiegend voor naar de keuken. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Onder de dunne stof van haar rokje zag ik niets afgetekend wat op een pantylijn wees. Die dekselse meid liep toch niet zonder broekje rond? Ze zou wel een string aanhebben. Ik nam me voor haar goed in de gaten te houden.

Oom Armand, haar man, verdiende een dik salaris en kwam bepaald niet uit een arme familie. Het echtpaar kon zich dus dit ruime en zeer comfortabel ingericht huis veroorloven. Desondanks speelde het hele leven van tante Kathleen zich in de keuken af. Ze at er, ze las er, ze verbeterde er huiswerk en keek er tv. Enkel als mijn oom thuis was verdween ze naar haar studeerkamer. Hun keuken was dan ook bijna even groot als onze woonkamer. Er stonden twee tafels. Aan de kleine tafel werd gegeten en aan de grote tafel werkte ze of zat eventueel bezoek gezellig bij elkaar. Er stond ook nog een grote, lederen sofa.

Ze wees naar de tafel in her midden van de keuken. Er stond een laptop, met ernaast een stapeltje CD's, diskettes en USB-sticks. Ik zag ook een printer, een modem en een webcam.

"Daar kun jij je deze namiddag mee bezighouden." Zei mijn tante. "Ik heb hem gisteren in de solden gekocht. Maar er staat niets van software op. Ik heb van alles van vrienden gekregen. Kijk jij maar wat nodig is en wat er op past. Ik heb er geen enkel verstand van."

"Wat gebeurde er met je oude PC?"

"Weggegeven, was ik eigenlijk al langer van plan. Gisteren heeft men internet komen installeren. Ik hoop dat je daar ook mee overweg kunt."

"Geen probleem." Verzekerde ik haar, terwijl ik me aan tafel neerzette. "Nu kunnen we tenminste met elkaar chatten."

Ze lachte en haalde uit een lade van de commode een grote, bruine enveloppe.

"Dit zijn de instellingen en de paswoorden die je nodig hebt voor het Internet." Zei ze. "Het is een draadloze modem. Daar houdt mijn kennis op."

Ik nam de enveloppe van haar over. Er werd me een ogenblik een blik gegund op de bovenkant van haar in een witte beha gehulde borsten.

"Wat wil je om te eten?" Vroeg tante Kathleen. "Ik had gedacht dat je pas na de middag ging komen."

"Ik heb geen honger." Zei ik. "Maar ik lust wel een kop koffie."

Terwijl ik de computer opstartte, zette tante een kopje en de thermos voor me neer en verdween uit mijn gezichtsveld. Terwijl ik in de doos van de laptop naar een gebruikershandleiding zocht, zette ik de computer aan. Terwijl ik met de installatie van het besturingssysteem was begonnen, kwam mijn tante opnieuw de keuken binnen. Ik keek op en zag dat ze nu was gekleed in een lange, witte broek en een hooggesloten zwarte blouse, haar gewone kledij. Ze had haar handtas en de sleutels van de auto in haar hand.

"Ik moet even een paar boodschappen doen." Zei ze. "Als je iets nodig heb, neem het maar. Je weet alles ondertussen al wel staan."

"Geen probleem."

"Tot straks grote jongen."

Ik had zeker nog tot twee uur werk. Ik dronk mijn koffie leeg en ging buiten een sigaret roken. Toen ik terug binnenkwam was het tijd voor de volgende CD. Onderwijl dronk ik een biertje. Zo ging het een hele tijd door. Nadat ik haar internetverbinding tot stand had gebracht, de beveiligingssoftware had geconfigureerd en het kantoorpakket aan het installeren was, moest ik naar het toilet.

Tot mijn verassing zag ik haar toiletgerei staan in de badkamer naast de gastenkamer. Normaal gezien gebruikten oom en tante de badkamer op de eerste verdieping. Oom Armand had zich niet laten zien op het trouwfeest. Vanmorgen had tante Kathleen aan de telefoon gezegd dat hij voor een tiental dagen op zakenreis was, wat nog nooit was gebeurd. Waren er soms problemen tussen beiden? Ze leek me nochtans in een uitstekend humeur.

Terwijl ik aan het plassen was, keek ik in de wasmand die tussen het toilet en de douche instond. Ook die stond hier normaal niet. Ik zag de zwarte jurk van het trouwfeest liggen. Erboven lag een rood, zijden slipje. Vertederd nam ik het tussen duim en wijsvinger en bracht het naar mijn gezicht. Voor het eerst in mijn achttienjarige leven rook ik het muskusachtige parfum van een kutje, dat van mijn lieve tante nog wel. Voor ik naar de keuken terugging, opende ik ook nog even de deur van de gastenkamer. Inderdaad, al haar spulletjes stonden daar. Op het bed zag ik het bloesje en het rokje dat ze daarnet aanhad. Ze sliep dus wel degelijk niet meer in het echtelijke bed.

"Arme Kathleen, blijkbaar zijn er hier zware problemen." Dacht ik.

Oom Armand had ik nooit gemogen. Toen ik aan dat vale mannetje dacht, met zijn fletse gezicht, halve kaalkop en beginnend buikje, en vooral aan de hooghartige en minachtende manier waarop hij zijn schoonfamilie bejegende, voelde ik alleen maar kwaadheid. Ik had nooit begrepen wat een verstandige vrouw als mijn tante ooit in hem gezien had.

Ik zat nog maar net terug aan de keukentafel, toen ik de voordeur hoorde dichtslaan.

"Ik ben er weer Dirk." Riep ze vanuit de gang. "Nu me nog even omkleden."

Toen ze de keuken terug binnenkwam had ze de witte blouse en het gele rokje terug aan. Ik keek haar glimlachend aan, haar heerlijke vrouwtjesgeur nog in mijn neus.

"Ben je al goed opgeschoten?" Vroeg ze, haar boodschappentas op het aanrecht zettend.

"Ja, het internet en de e-mail werken al. Je moet straks even kijken wat er nog op de schijf moet."

"Dat wiskundeprogramma moet er zeker op." Zei ze. "Ik ga biefstuk met salade en frites klaarmaken. Wanneer je honger heb zeg je het maar."

"Dank je." Zei ik. "Maar ik heb zeker nog tot twee uur werk."

Op dat moment ging de bel. Tante Kathleen liep naar de voordeur.

"Dag Kathleen, heb je soms een paar klontjes suiker voor me? Ik gebruik het nooit. En heb ik toevallig bezoek die suiker in zijn koffie wil." Hoorde ik een mij onbekende vrouwenstem zeggen.

"Natuurlijk Cindy, loop maar mee naar de keuken."

Nieuwsgierig keek ik naar de deur. Tante kwam binnen, gevolgd door een bloedmooie blondine die maar een paar jaar ouder dan ik kon zijn. Ze zat stevig in het vlees zonder dik te zijn. Ze had lang golvend haar dat tot vlak boven een uitgesproken kontje viel. Ze had grote borsten, waarbij haar tepels duidelijk zichtbaar doorheen haar strakke shirt priemden. Daar wou ik wel even mijn handen aan warmen. Toen ze mij zag, kwam ze naar mij toe en gaf me een hand.

"Cindy, de buurvrouw." Stelde ze zich voor.

"Dirk, de neef van tante Kathleen." Antwoordde ik.

"Dirk is mijn lievelingsneefje. Hij doet alle klusjes hier in huis." Tante Kathleen was naast mij komen staan. Ze knipoogde en streek zachtjes door mijn haar." Gelukkig dat ik op hem kan rekenen."

Cindy keek mij ernstig aan en opende haar mond om iets te zeggen. Uit een ooghoek zag ik tante haar wijsvinger op haar mond leggen.

Nadat de buurvrouw een schoteltje met klontjes gekregen had, liepen beide dames terug naar de voordeur. Ik hoorde beide dames nog even smoezen en lachen.

"Nou dat is meteen ook mijn beste vriendin." Zei tante, toen ze was teruggekomen. "Ze vindt je een heel knappe jongen trouwens."

Ik grijnsde. "Dat is dan wederzijds. Ik zou er niets tegen hebben eens uitgebreider kennis met haar te maken."

Ze bleef me een moment stilzwijgend aankijken en draaide zich dan om naar het aanrecht. Hier was duidelijk iets aan de hand, bedacht ik. Beide dames hadden een geheimpje dat ze voor mij verborgen hielden.

Terwijl ik een nieuw schijfje in de lade van de computer stak, begon ze haar boodschappentas uit te pakken. Ze bukte zich om vlees in het vriesgedeelte onderaan te steken. Hierbij zakte ze niet door haar knieën, maar ze plantte haar benen wijd uit elkaar en bukte zich. Mijn hart begon sneller te slaan en iets aan mijn anatomie nam snel in volume en hardheid toe. Onvermijdelijk schoof haar rokje een flink eind naar omhoog en zag ik de rondingen van haar brede kont. Verdomme, wat zag dat er heerlijk uit. Maar had ze wel een slipje aan? Ik liet me onderuit zakken om beter te zien. Tussen haar dijen zag ik een wit stringetje. Het bedekte net haar kutje. Zo bleef ze een aantal seconden staan. Te laat had ik door dat ze doorheen haar benen me in het oog hield. Ze draaide zich om en trok haar rokje naar beneden.

"Zo, lieve Dirk, waar zat jij naar te staren?" Vroeg ze.

Ik kreeg een rode kop en zei niets.

"Mijn kontje lijkt wel je belangstelling weg te dragen. Ziet het er even mooi uit als het verleden week aanvoelde?"

Ik schrok hevig, ze was het dus toch niet vergeten van dat dansje.

"Dacht ik dat ik het vergeten was van dat trouwfeest?" Vroeg ze, terwijl ze resoluut op me afstapte. "Je bent een kleine smeerlap, weet je? Eerst zit je me op te geilen, en daarna laat je me met een drijfnat broekje naar huis gaan... En alleen maar mijn vingers om me enige verlichting te brengen... Mooi hoor!"

"Ik dacht... ik dacht dat je het niet wilde." Bracht ik stotterend uit.

Verdomme, ik dacht dat ik droomde. Dit kon gewoon niet waar zijn.

"Ik bedoelde niet daar op de dansvloer." Zei ze met duidelijk gespeelde kwaadheid. "Als je had voorgesteld samen even een luchtje te gaan scheppen dan had je wat meegemaakt."

Mijn mond zakte open en tante Kathleen begon hard te lachen om de uitdrukking op mijn gezicht. Ze stond nu naast mij en wees naar de bobbel in mijn broek. "Dat ziet er behoorlijk uit. Ik kan niet geloven dat jij nog nooit een meisje hebt gehad."

Tijdens het trouwfeest had ik haar inderdaad mijn maagdelijkheid opgebiecht. Ondanks het feit dat ik verre van onknap ben - dat zeggen anderen over mij, niet ik - ben ik steeds te verlegen, te gesloten en te afstandelijk geweest om te scoren bij meisjes.

"Alles lijkt anders wel behoorlijk te functioneren bij jou."

Ik schokschouderde. "Het is er gewoon nooit van gekomen."

"Je voelt veel meer voor je tante, hé?"

"Ik vind je een fantastisch mooie vrouw, tante Kathleen. Als je eens wist hoeveel ik van je hou en hoeveel ik van je droom. Ik wou dat ik een meisje als jij kon vinden." Bekende ik haar.

Ach wat, dit was toch maar een droom waar ik ieder moment kon uit ontwaken.

Mijn tante begon mijn wang te strelen.

"Dank je wel, dat doet me deugd." Zei ze met omfloerste stem. "Het is lang geleden dat iemand van die lieve woordjes heeft gezegd."

Ze kwam wat dichter staan en ik sloeg een arm om haar middel, verbaasd om mijn eigen durf en het feit dat ze me liet begaan.

"Noem me gaan tante meer, van nu af aan ben ik gewoon Kathleen voor me. Ik beschouw je al langer als een vriend en niet meer als een neef."

"Wees dan niet kwaad op me Kathleen."

"En waarom dan? Denk je dat ik niet naar je heb verlangd? Ik durfde het je verleden week niet vragen, daarvoor ook niet... Heb je nooit gemerkt hoe ik je soms aankeek?"

Ze trok zachtjes aan mijn arm. Nadat ik uit mij stoel was rechtgestaan, legde ze mijn hand op mijn stijve lul.

"Wat heb jij een grote zeg. Blij dat ik het me niet inbeeldde."

Ik trok haar dichter naar me toe, apetrots dat mijn twintig centimeter indruk hebben gemaakt. Ze sloot haar ogen en haar lippen kwamen op me toe. Onze monden zogen zich op elkaar vast, onze tongen verstrengelden zich met elkaar, haar handen woelden door mijn haar. Nu deed ik wat ik verleden week al wou doen. Ik liet mijn handen onder haar rokje glijden en streelde de zachte huid van haar billen. Het werd een lange kus. Pas minuten later lieten onze lippen mekaar los. Vertederd keken we elkaar in de ogen.

"Tongzoenen kun je in ieder geval wel." Prees mijn tante.

"Dat heb ik vroeger al gedaan."

"O ja, vertel eens, met wie?"

"Verleden jaar na de examens, met de jongste dochter van de dominee." Zei ik.

"Met die Vanessa met haar engelengezichtje. Wie had dat ooit durven denken? Ze lijkt zo lief en schroomvallig, geen wonder dat het bij kussen gebleven is."

"Ze wou neuken, maar dat is niet doorgegaan omdat ik geen condooms had. Ze is dan onmiddellijk op zoek gegaan naar een andere jongen." Zei ik grinnikend. "Als de dominee allemaal eens wist wat zijn dochter uitricht zou hij ter plaatse een beroerte krijgen... Half de klas is al over haar heen gegaan, als je alle praatjes mag geloven natuurlijk."

Ze keen me een moment ongelovig aan en grijnsde dan ondeugend.

"Met mij heb je geen condoompje nodig." Zei Kathleen.

Ze zakte door de knieën en begon en mijn broekriem los te maken. Ze keek me in de ogen, terwijl haar tong haar lippen nat maakte.

"Nu ga ik eens doen wat ik verleden week al wou doen." Zei ze.

Ze trok mijn broek naar beneden. Mijn penis was al volledig stijf en de eikel stak net boven de rand van mijn boxershort uit. Ik slikte en begon licht te trillen. Ze legde haar wang tegen mijn stijve aan en woog mijn ballen in haar handen.

"Die Vanessa weet niet wat ze heeft gemist." Mompelde Kathleen, terwijl ze twee vingers tussen het elastiek haakte en mijn boxershort naar beneden trok. "Die van je oom Armand kan er bijna drie keer in."

Ik luisterde maar half. Het was al twee dagen geleden dat ik gemasturbeerd had en was er zeker van dat ik heel snel zo klaarkomen. Misschien had ze zelfs niet de tijd me in haar mond te nemen.

"Die vent van me heeft me altijd verwaarloosd. Ik ben nooit aan mijn trekken gekomen, éénmaal per week een snelle wip. In een minuut was het voorbij, meestal zelfs zonder dat ik iets voelde. Maar het laatste jaar heeft hij me zelfs niet meer aangeraakt." Zei Kathleen, terwijl ze mijn ballen bleef strelen.

"Kathleen. Ik hou het niet lang meer uit." Zei ik haar. "Ik sta nu al op springen."

"Ongeduldig? Je wil je lieve Kathleen neuken, hé? Je wil dat grote ding in mijn kleine kutje stoppen, nietwaar? Tante is nog nooit door zo'n groot ding geneukt... Maar eerst ga ik je pijpen." Zei ze met haar hete, hese stem.

Ze liet zachtjes haar vingers langs mijn neukpaal gaan. Ze bevochtigde haar lippen en nam me dan in haar mond. Het was alsof er een elektrische schok door me ging toen mijn eikel werd omsloten door haar lippen. Het werd licht in mijn hoofd. Nooit had ik gedacht dat dit zo heerlijk zou zijn. Eerst bewoog ze haar tong op en rond mijn plasgaatje. Haar kleine tandjes beten een paar keer licht in mijn eikel. Dan keek ze even op met die grote, bruine kijkers van haar. Vervolgens nam ze mijn lul zo ver mogelijk in haar mond, terwijl haar vingers afwisselend mijn balzak of de onderkant van mijn schacht streelden. Ik zag haar hoofd op en neer gaan. Terwijl ik de spanningen in mijn testikels voelde toenemen, kreunde ik en woelde met mijn handen door haar kapsel.

Report Story

byLefreak© 1 comments/ 95542 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
5 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel