tagErotische KoppelsHey, jij hier?

Hey, jij hier?

byHlmlomoftn©

Ze kwam de sauna binnen. Zelfs met een handdoek om voelde ze zich naakt. Ze stond in een grote ruimte met ligstoelen, een mooi blauw zwembad en met verschillende ingangen naar sauna's, douches, baden en andere ruimtes.

Ze hadden niet afgesproken waar ze elkaar zouden ontmoeten in de sauna. Het was de bedoeling dat ze zouden doen alsof ze elkaar niet kenden. Dat zou het misschien wel extra spannend maken. Aan de ene kant vond ze het jammer, want daardoor konden ze minder snel even fijn bijpraten. Maar aan de andere kant voelde ze ook wel een extra geile spanning nu. En ze voelde de bijzondere drang, bijna dierlijk, om hem te verleiden en om met hem te neuken. Hard, maar met passie. Genadeloos hard wilde ze hem berijden en zijn stijve lid in haar voelen. Bijpraten kon daarna wel.

Ze liep eerst naar de douches. Daar waste ze zich helemaal. Ze voelde hoe gevoelig haar tepels reageerden toen ze haar borsten inzeepte. Haar schaamlippen waren al een beetje opgezwollen en haar vingers voelden haar vocht met het water vermengen toen ze zachtjes de zeep van haar spleet spoelde met water...

Ze deed haar handdoek weer om, stapte in haar slippers en liep de ruimte in op weg naar de bio-sauna. Uit haar ooghoeken zag ze mensen in ligstoelen liggen. In de gauwigheid had ze gezien dat het twee mannen waren en een vrouw. Hij was er niet bij. In een dompelbadje zag ze twee wat oudere dames en in het zwembad was een stelletje zwijgzaam baantjes aan het trekken. Ze opende de deur van de sauna en ging naar binnen.

Onmiddellijk voelde ze de hitte. Als een zware warme deken viel het over haar heen. En volgens de website was dit nog wel de minst hete sauna. Er zaten geen andere mensen in de cabine. Eigenlijk was ze daar wel blij om want ze vond het ergens toch raar om met een wild vreemde, naakt in zo'n kleine ruimte te liggen, ook al was dit wel een grote, ruime cabine met meerdere banken, hoeken en hoogten. Ze deed haar handdoek af en spreidde die uit op de hoogste bank, in de hoek. Bovenin was de temperatuur het hoogst maar dat wilde ze juist. Laat maar komen die hitte.

Ze lag op haar rug, compleet naakt. Haar lichaam hard ze zorgvuldig geschoren. Haar slanke benen waren glad en glansden enigszins. Ze vond het fijn om met haar hand over haar kuit te glijden en te voelen hoe zacht ze waren. Ze had ze gisteravond geschoren en met een dure bodylotion ingesmeerd.

Haar vagina was net zo glad. Volkomen kaal waren haar schaamlippen. Alle plooien, gelaagde vellen en al deels opgezwollen maar zachte heuveltjes had voorzichtig ontdaan van alle haren. Sommige delen van haar vagina waren sowieso onbehaard. Boven haar spleet had ze een streepje haar van ongeveer drie cm breed en vijf cm lang laten staan. Haar schaamlippen waren opvallend droog. Net, onder de douche had ze letterlijk en figuurlijk nattigheid gevoeld. Maar ze had zich afgedroogd en de lucht die ze langs haar schede voelde toen ze hierheen liep, had haar weer droog gemaakt.

Aangezien ze toch alleen in de warme cabine was, kon ze wel even snel voelen. Inderdaad. Haar droge vinger voelde een even zo droge en zachte huid tussen haar benen. Dat vond ze een lekker gevoel. Ze maakte zich geen zorgen dat ze niet nat werd. Dat kwam wel en was nu ook niet nodig. Ze wist hoe het bij haar soms kon gaan. Dan was de huid van haar spleet als een dijk, waarachter zich het vocht ophoopte. Hoe meer opgewonden ze werd, des te groter de druk daar beneden, totdat...

Ze voelde haar kutje tintelen en moest de drang om zachtjes over haar knopje te wrijven onderdrukken. Nu al opgewonden worden wilde ze niet. Later, als ze elkaar gevonden hadden, zou ze zich laten gaan. Ze verzette haar gedachten naar haar kinderen. Het gaf haar een geruststellend gevoel dat die veilig bij opa en oma waren. Manlief was met zijn eigen vrienden op stap in het andere kant van het land.

Haar nieuwe baan beviel haar goed. Wel was het erg wennen om weer aan het werk te gaan nadat ze zo'n lange tijd eruit was geweest. Ze was compleet vergeten hoe het was om vier dagen in de week op een vroeg tijdstip ergens te moeten zijn, daar een dag lang te werken en avonds pas naar huis te kunnen.

Ze ging in gedachten de laatste contactmomenten met hem na. Die waren meestal via de mail. Na een lange tijd van radiostilte was hij er ineens weer geweest. Zomaar. Ze moest vaak aan hem denken en meestal hield ze zich in als ze een berichtje wilde sturen. Misschien was het te opdringerig. Ze wist ondertussen een beetje hoe hij was en accepteerde dat dat niet hetzelfde was als hoe zij er in stond. Niet dat ze nou continu iets van hem wilde horen, alsjeblieft zeg, maar ze wilde wel graag blijven voelen dat er een band was tussen hen. Die speciale band. De band die haar het gevoel gaf dat het ook anders had kunnen lopen in haar leven. Dat ze met hem ook een toekomst had kunnen opbouwen. Een soort van could-have-been-gevoel. Een daarnaast vond ze hem natuurlijk ook gewoon een geil ding. Het snoepje van de week.

Ze had gemerkt dat hij twijfels had over hun relatie. Hij voelde zich schuldig tegenover zijn vrouw en was bang dat het per ongeluk uit zou komen. Dat was waarschijnlijk ook de reden waarom hij lange periodes soms incommunicado was. Ze wist wel - nou ja, ze was er in ieder geval van overtuigd - dat hij dezelfde band voelde, zoals zij die zelf ervoer. De laatste paar jaar leek er soms zelfs verdere verdieping te zijn doordat ze allebei met spiritualiteit bezig waren. Ze hadden de connectie beiden gevoeld. En stilletjes wisten ze dat het geen toeval kon zijn.

Opeens ging de deur open. Haar ogen keken snel naar wie het was. Man. Maar hij was het niet. Het was een vent van achter in de dertig, schatte ze. Hij had haar aangekeken en in die halve seconde dat ze hem bekeken had, zag ze zijn ogen over haar lichaam glijden. Hij ging laag zitten op een plek waar hij zijn hoofd een kwartslag moest draaien om naar haar te kunnen kijken. Zij kon wel naar hem kijken. Curieus sloeg ze hem gade toen hij zijn handdoek af deed en op het bankje spreidde. Zijn piemel was smal en lang en zonder voorhuid. Hoe zou het zijn om met zo'n ding geneukt te worden? Of om als man met zo'n ding te neuken? Ze observeerde hoe hij naar haar keek, zijn hoofd snel draaiend. Hij zou toch niet veel kunnen zien. Alleen de zijkant van haar benen en bovenlijf waren zichtbaar voor hem. Haar tepel was dus vrij toegankelijk voor zijn blik maar ze vond het niet erg. Zij keek toch ook naar hem.

Het zien van een andere pik maakte haar een beetje broeierig. Hoe groot zou zijn apparaat zijn als ie hard was? Groter dan die van haar minnaar?

Ondertussen had ze het behoorlijk warm gekregen in de sauna. Dat was uiteraard de bedoeling. Ze lag er al meer dan vijf minuten zag ze aan haar zandloper. Ze haalde diep adem en ontspande zich. Haar lijf was al nat aan het worden. Met haar handen wilde ze over haar lichaam wrijven om de eerste jeukende zweetdruppeltjes, die langs haar zijkant naar beneden liepen, uit te smeren over haar buik en borst. Eerst voelde ze een gene om dat te doen, maar na een poosje maakte het haar ineens niet meer uit dat er iemand anders in de ruimte was. Haar hand legde ze op haar buik en trok met haar vingers een spoor omhoog tussen haar borsten richting haar nek. Lekker was het om weer in een sauna te zijn en je over te geven aan de hitte. Meer kon je ook eigenlijk niet doen en het naakt zijn gaf haar een vrij gevoel.

Haar vinger trok ook weer een spoor naar beneden en sloeg rechtsaf naar haar tepel, waar ze snel een rondje omheen draaide. De man kon het toch niet zien maar tussen haar wimpers door zag ze dat hij nog steeds naar haar keek. Ze vond het grappig dat ze interessant was voor die man. Was zijn pik iets dikker geworden? Het leek wel zo. Ze voelde een tinteling in de tepel die ze net had aangeraakt. De boodschap die de tinteling over bracht was duidelijk... ik wil meer. Argeloos streelde ze met haar vingertoppen licht over de glooiing tussen haar borsten. Ze voelde de zachtheid van haar rondingen. Ze was ondertussen flink gaan zweten en langzaam ontstond in de valei een klein laagje water.

Ze voelde zich een beetje ondeugend worden en wilde met haar hand over haar - voor de man zichtbare - borst strelen. Het moest een heel terloopse beweging zijn. Eigenlijk niks geks. Logisch dat je in een sauna eventjes over je bezwete lijf wrijft. Ze zag dat de man naar zijn eigen voeten keek. Toen ze haar hand bewoog schoten zijn ogen weer richting haar. Haar hand ging naar haar buik .Tergend langzaam ging ze vanaf haar navel met de palm in een rechte lijn omhoog. Onderweg bleven haar vingers een halve seconde steken bij haar tepel. Haar hand omklemde heel kort even haar borst en ging toen door naar haar nek en keel.

De man had het allemaal gevolgd. Waarschijnlijk voelt ie zich erg gelukkig nu, dacht ze. Ook wel zielig eigenlijk. Ineens verlangde ze erg naar haar minnaar Dat was de man voor wie ze hier gekomen was. Ze keek nog eens naar de man die bij haar zat en ze kregen oogcontact. Oh god, dacht ze, hij gaat iets tegen me zeggen en daar heb ik dus helemaal geen zin in...

Op dat moment ging de deur open en kwam er een stelletje binnen. Ze keek even naar de zandloper en zag dat ze er al meer dan tien minuten in had gelegen. Het was tijd om er uit te gaan, vond ze.

Wat ben ik toch een koukleum, dacht hij, terwijl hij zijn grote handdoek uit zijn tas pakte. Op zich was het niet vreemd dat hij het koud had, want hij was naakt. Hij deed zijn tas in een kluisje en begaf zich naar de deur richting saunaruimte. De temperatuur daar binnen was een stuk beter en hij verheugde zich op een eerste ronde in een van de cabines. Niets lekkerder dan met je koude lijf een hete sauna betreden. Dat werkt sneller dan een warme trui aantrekken of onder je dekbed te kruipen. Een hete douche is ook goed maar daar word je meteen ook zo nat van.

Toch liep hij eerst naar de doucheruimte en terwijl hij daar naar toe liep keek hij om zich heen. Hij zag dichtbij wat mensen liggen in stoelen, waaronder twee andere niet onknappe dames, maar haar kon hij niet zo snel ontdekken. Zou ze er wel al zijn? Hij was zoals altijd iets te laat en was vergeten te kijken of hij haar kleine autootje op de parkeerplaats stond. Onder de douche waste hij zich en bedacht dat het lang geleden was dat ze elkaar hadden gezien en helemaal lang geleden dat ze elkaar naakt hadden gezien.

De afspraak om hier te komen was pas na lang beraad gekomen. Hij wilde eigenlijk niet met haar in een hotel de nacht doorbrengen. Dat liet zijn gevoel hem niet toe. Dus dan blijft de dag over. En om nou een dag in een hotel kamer door te brengen... dat was het volgens haar ook niet. Ook al zag ze wel de voordelen van een dag lang opgesloten zitten met haar minnaar. Wel wilden ze allebei op een intieme manier bij elkaar zijn. En hij wilde haar vooral naakt zien. Zo eerlijk was hij wel. Vandaar dat ze uiteindelijk hier terecht waren gekomen. Een middelgrote sauna in een groot dorp in het noorden van het land. Ze hadden voor de dinsdagochtend gekozen omdat het dan het rustigst was. Of dat klopte kon hij nog niet helemaal beoordelen maar echt druk was het op het eerste oog ook niet. Hij lachte innerlijk om zichzelf. Een sauna als locatie voor een ontmoeting kon hij in zijn rare hoofd goedpraten door te beweren dat ze elkaar daar ook wel per ongeluk konden tegenkomen. Zo van, 'hey, jij ook hier? Goh, hoe gaat het met jou? Dat is ook toevallig zeg!' Daardoor voelde hij zich misschien wel minder schuldig dan. De ontmoeting zou op toeval berusten... maar hij wist dat dat onzin was.

De laatste week hadden ze geen contact meer gehad. Allemaal om de spanning te vergroten. Ze zouden vandaag net doen alsof ze elkaar niet zouden kennen. Ze zouden elkaar aanspreken alsof ze vreemden waren. Maar met de stiekeme voorkennis dat de ander zeer welwillend stond tegenover de ontmoeting. Daardoor konden ze dingen doen en zeggen die ze anders nooit zo snel zouden doen. Je vraagt toch niet aan een vreemde vrouw of ze haar benen uit elkaar wil doen? Of je gaat toch niet bij een vreemde vrouw lang en overduidelijk naar haar borsten kijken! Tuurlijk daar fantaseerde je wel eens over, hij als man in ieder geval, maar om in de werkelijkheid uit het niets aan een vrouw onzedelijke dingen vragen... dat kon hij gewoon niet. Maar wel bij een zogenaamde onbekende vrouw. In ieder geval een vrouw wiens lichaam hij nog veel te weinig had mogen bewonderen en waar hij des te harder naar hunkerde...

Het werd tijd voor een eerste zweetsessie. Hij zag net een stelletje een van de sauna's in gaan en besloot een andere te nemen. Wie weet zou ze daar zitten. De hitte die hij bij binnenkomst voelde, was meteen zeer intens. Twee vrouwen zaten zusterlijk naast elkaar op het laagste bankje. Hun hoofden waren rood en hun lijven glinsterden van het zweet. Hij vond het heerlijk om in deze hitte te liggen. Kon er ook goed tegen en was in staat het lang vol te houden. Maar over een minuut of tien, vijftien zou hij er zeker ook zo verhit uit zien. Hij schatte de vrouwen op halverwege de veertig. Misschien zussen, die samen een dagje weg waren. Ze keken hem niet aan toen hij omhoog klom richting bovenste bank om daar te gaan liggen. Vanaf die plek kon hij goed hun borsten zien. Een vrouw had borsten die in de categorie slappe tieten vielen. Veel strepen er op en overgeleverd aan de grillen van de zwaartekracht. De borsten van de andere vrouw waren steviger en gezegend met grote tepels. Zo had hij ze nog nimmer gezien. Of toch wel?

Hij ging liggen en liet de meiden met wie hij ooit iets had gehad de revue passeren. Of course! Mette. Toen hij nog zwom, had hij ooit iets gehad met een Deens meisje. Het was een vluchtige maar zeer intense verliefdheid geweest. Ze hadden elkaar ontmoet tijdens een interland in Frankrijk. Hij was per ongeluk tegen haar aangestoten bij de startblokken waardoor zij bijna in het water was gevallen. Hun ogen hadden elkaar meteen vastgehouden toen hij zijn verontschuldigingen had aangeboden. In de loop van de ochtend waren ze elkaar vervolgens meerdere malen tegen gekomen. Hun ploegen zaten ook niet ver van elkaar op de tribunes. Wat hem het meeste in haar aantrok was haar enthousiasme, gecombineerd met een vrijpostige blik en slanke maar sportieve meisjes lichaam. Ze raakten meerdere keren aan de praat en op de tweede dag was hij haar tegen gekomen in de gangen bij de kleedkamers. Ze hadden allebei net hun wedstrijd gezwommen. Mette. Daar in de gang waren ze samen gaan zitten in een afgelegen hoek en hadden uren gepraat over zwemmen, de schoolsystemen in hun landen en over muziek. Het klikte ontzettend goed. Hij kwam er achter dat ze met haar ploeg in een hotel sliep dat niet ver van zijn verblijf lag. Ze waren nu allebei klaar met hun programma op dit toernooi en hoefden de volgende dag niet meer in actie te komen. Ze keken elkaar diep in de ogen en maakten de afspraak om 's avonds weg te glippen uit hun hotelkamers als hun ploeggenoten sliepen. Ze spraken af bij een McDonalds ergens halverwege. Hij kon zich niet meer herinneren of hij het aan haar gevraagd had of andersom. Wel wist hij dat ze hetzelfde voelden en allebei het spannende avontuur wel aandurfden. Ze moesten zich nog omkleden en hun warme trainingspakken weer aan doen. Vlak bij betraden ze twee kleedhokjes tegenover elkaar. Hij trok de stoute schoenen aan en liet zijn deur half open staan, zodat hun gesprek makkelijker door kon gaan. Zij zag het en deed - alsof het doodnormaal was - haar deur ook niet dicht.

Hij maakte eerst de touwtjes van zijn zwembroek los en trok daarna een T-shirt aan. Zij had de bandjes van haar zwempak naar beneden gedaan en haar armen eruit getrokken. De stof klemde nog om haar borsten. Normaal zou hij nu een handdoek om zijn middel slaan en zou zij een T-shirt aan doen. Heel gewoon in de zwemmerij als je je even snel moest omkleden. Ze keken elkaar aan en voelden de spanning die er tussen hen hing. Als in een roes trok hij zijn zwembroek naar beneden en zijn strak ingepakte lul viel de vrijheid in. Ze praten ondertussen wel door maar hij zag dat zij naar zijn, gelukkig nog slappe, lid keek. Hun ogen vonden elkaar weer en ze trok haar badpak over haar borsten naar beneden. Zoals zo vaak waren ook haar borsten groter dan hij zich had voorgesteld. Verpakt in zo'n badpak leek het vaak niet veel maar zonder was een ander verhaal. Ze had mooie volle rondingen waar de zwaartekracht nog geen vat op had maar zijn ogen werden toch het meest getrokken door haar tepels. Die waren ongeveer zo groot en dik als het vingerkootje van zijn duim. Groter nog. Die geile aanblik zorgde ervoor dat zijn bloed sneller ging stromen en zijn pik begon zich meteen te roeren. Langzaam maar zeker kwam het ding omhoog. Haar ogen waren er op gefixeerd en hun gesprek was ondertussen gestaakt. Ze trok haar badpak nog verder naar beneden totdat het halverwege haar dijen hing. Ze liet hem ook haar meest intieme plekje zien. Hij keek naar een lekker meisjeskutje. Ze had dun begroeid zwart schaamhaar dat in een nette bikinilijn was afgeschoren. Daar onder zag hij de vormen van de twee forse kleine schaamlippen die duidelijk zichtbaar tussen haar haartjes vandaan staken.

Ze keken elkaar aan en lachten ondeugend. Beiden hadden zoiets nooit gedaan en ze genoten enorm van het spannende moment. Hij pakte zijn handdoek en droogde zijn klamme maar harde staaf en achterwerk. Zij pakte een T-shirt en bedekte zich. Het moment was afgelopen maar ze wisten dat het die avond wellicht verder zou gaan...

De twee dames, waarvan eentje dus vergelijkbare tepels had, waren zachtjes met elkaar aan het praten. Over een vakantie of zo. Ze hadden genoeg gezweet en verlieten de cabine om buiten af te koelen. Hij keek op zandloper en zag dat hij al zeven minuten binnen lag. Zijn zinnenprikkelende gedachten hadden ervoor gezorgd dat zijn lul dikker was geworden. Eigenlijk zat hij het liefst alleen in een sauna. Zoals nu. Dan kon hij ongestoord zijn ding masseren. Hij pakte zijn half zachte lul met zijn linker hand en kneep er in. Het voelde al wat harder dan net. Logisch ook, dat werd ie altijd als hij aan dat geile moment dacht. Het werd tijd om haar te vinden, want hij kreeg zin in een avontuurtje. Hij trok langzaam zijn velletje naar achter zodat zijn glimmende eikel ontbloot was. Hij wilde niets liever dan met zijn stijve pik eindigen in het zachte maar strakke kutje van die zogenaamd onbekende vrouw...

Zij had zoals het hoorde een koude douche genomen en was daardoor helemaal wakker geworden. Haar lijf tintelde en wist niet of het nou warm of koud moest aanvoelen. Ze ging liggen in een ligstoel, haar handdoek netjes om haar lijf gewikkeld en pakte een tijdschrift dat op een tafeltje naasthaar lag. Vanaf deze plek had ze zicht op een groot deel van de ruimte. De artikelen konden haar niet boeien. Niet dat ze het beter zou kunnen. De overstap jaren geleden van AJV naar Moller was niet voor niets genomen. Maar ze moest haar schrijftalent niet onderschatten. Meerdere mensen hadden haar dat in de loop der jaren duidelijk gemaakt, waaronder hij. Maar dag in dag uit artikelen schrijven, lag haar niet. Af en toe een verhaal was al een hele opgave. Ze deed het te weinig, dat wist ze, maar ze had er ook geen rust of tijd voor. Er was altijd wel wat anders te doen.

Ze hoorde een deur ergens open gaan en keek van achter haar tijdschrift richting het geluid. Haar adem stokte in haar keel. Hij was het... Een lichtblauwe handdoek om zijn middel, slippers, en bovenal een lekker lijf, nat van het zweet. Ze zag hem haar kant op kijken, best wel lang ook, maar hij liep door naar de douche. Hij was niet echt veel veranderd maar zag er toch anders uit, waarschijnlijk vanwege zijn natte haren. Ze zag dat het wederom wat dunner begroeid was, maar het kon haar niet deren. Het maakte hem voor haar niet minder aantrekkelijk. Zij kickte op zijn gehele persoon, niet alleen op een klein deel. En de rest van zijn lichaam was helemaal ok. En dat kontje!

Report Story

byHlmlomoftn© 1 comments/ 3986 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
4 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel