Huur

byCorrupted_Dreams©

13 juli 2017

Een wat kortere bijdrage dit keer, laat me weten wat je ervan vond. :^)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kat en ik konden het altijd goed vinden. Ze was 5 jaar jonger dan ik maar dat stond onze relatie nooit in de weg en tijdens onze jeugd vonden we elkaar meer dan eens, gewoon spelletjes doen, een film kijken of gewoon dom samen een beetje hangen in de woonkamer en de tijd verdrijven met praten over niets.

Het was niet dat we elkaar bewust opzochten maar als we met elkaar waren was het gezellig en ongedwongen. Ik mocht Kat graag en zij mij, naast broer en zus waren we vriendjes.

Naarmate ik ouder werd waren onze momenten samen steeds spaarzamer, een onvermijdelijk gevolg van ons leeftijdsverschil.

Op mijn 18e ging ik studeren in Delft en dat slokte en groot deel van mijn tijd op. Toch waren er elke week wel een paar momenten dat we samen op de bank hingen, pratend over niets of gewoon dom tekenfilms kijkend.

Ondanks dat ik het naar mijn zin had thuis en er absoluut geen reden was om op kamers te gaan besloot ik rond mijn 23e uit huis te gaan, peer pressure of weet ik het, in ieder geval ging ik op mezelf, zonder dat daar direct aanleiding voor was.

Ik studeerde in Delft en mijn ouderlijk huis stond in Rotterdam, het was prima aan te reizen wat ik ook al die jaren had gedaan.

Toen ik echter het aanbod kreeg een appartement van een ouderejaars over te nemen twijfelde ik niet lang en tegen de zin van Kat en ook mijn moeder vertrok ik een paar maanden voor de zomervakantie naar mijn appartement in Delft.

Ik was 23 en toe aan een eigen huis, een eigen stek waar ik volwassen kon zijn.

Nieuwsgierig als Kat was moest ze natuurlijk de eerste de beste dag mee om het appartement aan haar kritische beoordeling te onderwerpen. Als een volleerd makelaar paradeerde ze, samen met mijn moeder, door het kleine appartementje, niet veel meer dan een woonkamer, een slaapkamer en een kleine studeerkamer, een keuken en een kleine badkamer met toilet.

Het kon haar goedkeuring wegdragen. Nadat we nog wat hadden gedronken en ik mijn moeder ceremonieel de reservesleutel had gegeven, voor als er iets was of ik de mijne verloor, vertrok ze samen met Kat en bleef ik achter, volwassen, op mezelf en een beetje eenzaam.

Zoals een goed moeder betaamt liet ze me achter met een goed gevulde koelkast en een kast vol schone was. Ik bekeek het glimlachend en terwijl ik nog een kop thee dronk keek ik uit mijn raam en genoot van mijn uitzicht, een klein hofje met oude bomen die enig inkijk van overburen effectief blokkeerden.

Die eerste week was wennen en vaak moest ik mezelf beheersen om niet bij mijn ouders te gaan eten. Tijd om Kat te missen kreeg ik niet echt want elke avond belde ze me om me te laten weten hoe haar dag was gegaan en dat ze me miste, elke avond zei ik haar hetzelfde, en ik meende het.

Haar aanwezigheid was altijd zo vanzelfsprekend geweest dat ik me pas besefte hoe close we waren toen ik haar niet zo vaak meer zag.

***

Elke vrijdag had ik tot een uur of vier practicum waarna ik met wat vrienden meestal een biertje dronk in een café dat nu erg dicht bij mijn huis lag. Het was ook die eerste vrijdag in mijn nieuwe huis weer raak, en overmoedig door mijn nieuwe status dronk er een paar meer dan gebruikelijk.

Rond een uur of zes liep ik dan ook iets meer dan aangeschoten naar mijn appartement terwijl ik genoot van het heerlijke zomerweer.

Of het door mijn staat was weet ik niet maar maar toen ik mijn appartement binnenliep was er niets dat me deed beseffen dat er iets niet klopte. Het was pas toen ik mijn schoenen uit had en naar de wc liep om mijn blaas te ontlasten dat ik schrok van een stem

"Je bent laat" klonk het zangerig vanaf de bank.

Kat lag op haar rug op mijn bank verveeld met haar mobiel te spelen en ondanks mijn initiële schok grijnsde ik.

"Hey Kat... wat een verrassing" zei ik, gemeend, terwijl ik mezelf haastte naar de wc.

Kat giechelde even "Hey Daan" zei ze lachend en ik zag dat ze overeind kwam en me na keek terwijl ik mezelf opsloot op de wc en mezelf ontlaadde, bier he...

"Wat dacht je... ik pak de sleutel van ma, Daan zal het niet erg vinden?" vroeg ik terwijl ik naast haar in op mijn bank plofte en haar één van de twee blikjes cola gaf die ik uit de koelkast had gepakt.

Kat knikte terwijl ze het blikje opentrok "uhu... ik vond het zo rot voor je dat je me zo miste" zei ze terwijl ze me grijnzend aankeek en een slok nam van haar cola.

Ik grinnikte "ah... ja ... meelevend van je" en ik trok mijn eigen blikje open en leunde achterover in de zachte kussens.

Bijna direct kroop Kat tegen me aan en liet haar blikje op mijn been rusten terwijl ze haar hoofd tegen mijn borst nestelde "het is saai thuis zonder jou Daan" mompelde ze zacht en ze keek even omhoog met haar grote zachtgroene ogen.

Ik grinnikte en streelde zacht met mijn vrije hand door haar haar, "ik mis jou ook Kat"

Glimlachend nestelde ze haar hoofd weer tegen mijn borst. Een tijdlang hield ik haar tegen me aan, zonder wat te zeggen. Het was waar, die eerste week had ik vooral haar gemist, haar vrolijke gekwetter en geplaag.

"Eet je mee?" vroeg ik na een klein uurtje door haar zachte blonde haar te hebben gestreeld. Kat knikte zonder wat te zeggen en voorzichtig maakte ik haar los van me en stond op

"ok.. Wat wil je?"

Kat strekte zich even uit en keek me aan "oh... ma heeft spaghettisaus meegegeven, laten we dat maar eten" en ze stond tegelijk met me op en liep achter me aan naar de keuken.

Terwijl Kat water op het vuur zette voor de pasta dekte ik de tafel en keek daarna toe hoe ze haar weg vond in mijn kleine keuken. Kat was een elegant meisje, slank maar toch gezegend met volle heupen. Haar lange blonde haar bewoog mee met elke beweging die ze maakte, het leek als een dans. Grinnikend keek ik toe.

"Wat?" grijnsde terwijl ze zich omdraaide en tegen het aanrecht leunde terwijl ze langs de pollepel likte waarmee ze net in de saus had geroerd.

Ik schudde mijn hoofd "je voelt je thuis he?"

Kat grinnikte even "natuurlijk, tu casa es mi casa" zei ze met haar hoge zangerige stem voor ze zich weer omdraaide en verder ging met het opwarmen van de saus.

Lachend haalde ik mijn schouders op "natuurlijk liefje" zei ik zacht en nam een slok van mijn, inmiddels lauwe, cola.

Het was gezellig om weer eens met iemand samen te eten en we praatten over vanalles en niets, het was net als thuis, nu alleen zonder onze ouders, alleen met Kat.

Terwijl we samen de afwas deden botste ze een paar keer expres met haar heup tegen mijn benen en grinnikte terwijl ze het deed.

"Ey" zei ik gespeeld boos. Ik pakte wat schuim en smeerde het over haar neus

"Gatver... dat is afwaswater, gek" giechelde ze en deed hetzelfde bij mij.

Zonder erbij na te denken gooide ik een bord in het water. Het water spatte met kracht tegen Kat. Ze gilde "jezus bruut... kijk wat je hebt gedaan" en ze draaide zich naar me toe, haar witte shirtje was drijfnat en was hierdoor half transparant.

Mijn ogen bleven hangen op de contouren van haar jeugdige stevige borsten. De schaduw van haar donkere tepels, harde kleine knopjes, prikkend door het doorweekte textiel. Met open mond keek ik naar de heerlijke ronde borsten van Kat.

Ze giechelde "ehm.. je kwijlt Daan"

"Oh... ik ... eh.. Sorry" mompelde ik terwijl ik me snel omdraaide, ik voelde het bloed naar mijn gezicht stijgen. Kat giechelde even "miss wet t-shirt he, pervers mannetje, ik ben je kleine zusje hoor" en ze sloeg hard op mijn bil.

Ik wist me geen houding te geven en durfde haar niet aan te kijken, snel pakte ik een handdoek en wierp die haar toe... "hier... sorry.. Ik dacht niet na Kat" zei ik zacht. Ik schaamde me diep voor mijn gedrag, mijn gegluur naar de borsten van mijn kleine zusje, ik voelde me pervers.

Kat droogde zich grinnikend af "echt mannen" mopperde ze en ze liep naar mijn slaapkamer.

"Ik pak even een ander shirt hoor" zong ze vanuit mijn slaapkamer terwijl ik vertwijfeld tegen het aanrecht leunde.

Ik knikte "is goed" mompelde ik.

Fuck.. wat had ik gedaan... wat had ik gedacht... Het beeld van haar doorweekte transparante shirtje en haar volle borsten dreef weer voor mijn geestesoog, haar donkere tepels... ik schudde met mijn hoofd in een poging het beeld los te laten, maar ik wist dat ik dit beeld nooit meer zou vergeten.

Snel deed ik de resterende afwas en toen Kat terug kwam in een blouse van mij keek ik haar aan "Kat het spijt me echt..."

Kat schoot in de lach "jezus, maak er niet zo'n punt van man, je zag mijn borsten, so what"

Ik haalde mijn schouders op "ja nou ja... Ik ben je broer het hoort niet"

Grinnikend sloeg ze haar armen om mijn nek en keek me aan met haar grote groene ogen "zolang je maar niet opgewonden van je kleine zusje raakt, Daan, dan is er toch niets aan de hand?" en terwijl ze het zei likte ze langs haar volle glimmende lippen en knipoogde zwoel om vervolgens gemeen grijnzend aan te kijken.

"Feeks" grinnikte ik en worstelde me los en vluchtte naar mijn bank, Kat in mijn kielzog, giechelend en prikkend in mijn zij. "Toch Daan?" giebelde ze.

Ik probeerde haar handen weg te slaan terwijl ik me op de bank liet vallen, Kat viel achter me aan, in mijn schoot en sloeg direct haar armen weer rond mijn nek terwijl ze me lang aankeek.

"toch Daan?" fluisterde ze zacht terwijl ze in haar onderlip beet.

Ik slikte en keek in haar ogen "je hebt gelijk Kat, zolang dat maar niet gebeurt" en ik keek weg. Kat zweeg even, kuste me zacht op mijn wang en vleide zich tegen me aan, daar zat ik, met mijn kleine zusje op schoot, haar armen rond mijn nek en het enige wat ik kon doen was mijn armen rond haar lijf slaan en haar tegen me aanhouden, hopen dat ze mijn erectie niet zou voelen.

"je bent altijd veilig bij me, Kat" fluisterde ik met mijn gezicht begraven in haar haar terwijl ik haar zacht kuste.

"Weet ik, Daan" mompelde ze zacht terwijl ze mijn nek kriebelde.

Ik hield haar een tijd tegen me aan en genoot van haar, van haar geur en haar warmte tegen me aan, god wat hield ik van dit meisje, ze was het allerbelangrijkste op de wereld voor me. Zacht streelde ik haar rug met mijn duim en begroef mijn neus nog dieper in haar zachte blonde haar.

"Moet je zo niet naar huis?" vroeg ik na een uur of wat, mijn armen tintelend van haar lijf in mijn armen.

Kat keek me aan, versuft van ons geknuffel "mmmh... ja... zo..." en ze nestelde zich weer tegen me aan.

Na nog een half uur rukte ze zich los van me "ik moet nu echt gaan, ik.... Ik vond het gezellig Daan", ze keek bedroefd en er smeulde iets in haar blik, ik kon het niet plaatsen.

Ik dacht er even over na en ik knikte "ik ook, je bent altijd welkom bij me he"

Kat knikte "weet ik Daan"

Ik liep met haar mee naar de deur en keek hoe ze in haar auto stapte en wegreed. Op de één of andere manier voelde ik me nog meer verbonden met haar dan toen ik nog thuis woonde en ik miste haar nu al.

Het verwonderde me.

****

Weken regen zich aaneen tot maanden en Kat stond op de gekste tijden voor mijn deur of had zichzelf binnengelaten. Regelmatig kwam ik terug van college en vond ik haar op mijn bank of in de keuken.

Ik vond het niet erg, maar ik zorgde na het incident met het afwaswater wel voor een bepaalde afstand, onbewust. De aanblik van haar borsten had iets veranderd in mijn hoofd, er was iets geklikt waar ik niet blij mee was.

Iets wat ik angstvallig verborg, voor mezelf, maar ook voor Kat.

In mijn hoofd was Kat ineens een vrouw en niet alleen mijn kleine zusje meer. Kat was een vrouw, een aantrekkelijke jonge vrouw, een vrouw die ik begeerde.

***

Toen de zomervakantie aanbrak en Kat haar eindexamens achter de rug had stond ze op een zaterdagochtend weer geheel onverwachts voor mijn neus, ik kwam net uit bed toen ze binnenkwam.

Glunderend ging ze op de bank zitten en bekeek hoe ik half slaapdronken mijn koffie zette. Gapend pakte ik twee bekers en leunde tegen het aanrecht terwijl de koffie doorliep.

"Wil je ook?" vroeg ik terwijl ik me gapend uit rekte.

"Mja... lekker" giechelde ze

Ik plofte naast haar op de bank en keek haar aan terwijl ik haar een beker koffie gaf.

"En?" vroeg ik terwijl ik zacht in mijn beker blies in een poging de koffie eerder drinkbaar te maken.

Kat grijnsde "geslaagd"

Ik omhelsde haar en kuste haar zacht "goed zo zus"

Kat glimlachte en keek me aan met haar neus tegen de mijne gedrukt "je raadt nooit waar ik ga studeren"

Ik grijnsde "ehm... ik hoop Argentinië?"

Kat sloeg lachend tegen mijn borst "nee, eikel,.... Hier in Delft.. Ben ik nog vaker bij je, is dat niet fantastisch?"

Ik glimlachte en knikte oprecht "ja dat is leuk, ik heb je graag om me heen, dat weet je"

Kat's glimlach vervaagde en keek me lang aan "echt?"

Ik knikte en keek diep in haar fonkelende ogen "echt, gek, natuurlijk"

Haar glimlach keerde terug op haar schattige gezichtje en even verdronk ik in haar sproetjes, de kuiltjes in haar wangen, haar scheve hoektand, haar diepgroene ogen, fonkelende poelen.

Wat een vrouw bedacht ik me schuldig en ik keek even weg.

"Ik ga van het weekeind op huizenjacht, ik wil ook op mezelf, ga je mee?" grijnsde ze

Ik knikte "natuurlijk, ik moet wel zeker weten dat mijn allerfavorietste zusje goed terecht komt"

Kat glimlachte en drukte haar neus tegen de mijne "mooi zo, over een uur heb ik mijn eerste bezichtiging"

***

Die zaterdag nam ze me op sleeptouw door Delft, de eerste kamer was een bezemhok en veel te duur, zo ook de tweede en derde kamer op haar lijstje.

De vierde bezichtiging was aardig, maar haar huisgenoten waren hijgerige pubers en ik keurde het af. Na een zeer teleurstellende kamer nummer vijf en zes keek ik haar aan.

"Kom we moeten wat eten, we gaan daarna verder, ok?"

Kat knikte, ze keek een beetje bedroefd, het viel best tegen merkte ik en ik voelde me er rot over.

Terwijl we aan mijn tafel van een gebakken ei op brood genoten keek ik haar aan "weet je Kat, ik weet nog wel ergens een kamer bij iemand die je kan vertrouwen, daar kunnen we vanmiddag ook nog even gaan kijken?"

Kat keek me vragend aan "toch niet een van die corpsbalvriendjes van je he, ik heb geen zin in gluurderige types"

Ik grijnsde even "ja nou ja, gluren doet ie misschien wel, het blijft immers een man, maar geef hem een kans, het is een aardige kerel, geloof me"

Kat nam een hap van haar boterham "ik woon liever met meiden denk ik, maar ok, kijken kan altijd"

Nadat we ons brood op hadden en nog wat dronken keek Kat me aan "moet je die vriend niet bellen dat we komen kijken dan?"

Ik schudde mijn hoofd "Hij verwacht ons, we gaan we zo".

Kat veerde op en liep naar de hal om haar schoenen aan te doen en ik volgde haar, ik trok ook mijn schoenen aan terwijl ik haar glimlachend bekeek, ze was duidelijk opgewonden van de huizenjacht en helemaal hyper, zo schattig, zo Kat

Gearmd liepen we mijn deur uit en ik liep met haar door mijn straat, de hoek om het kleine steegje in dat grensde aan mijn huizenblok. Over de Brasserskade en weer links tot we weer uitkwamen in mijn straat. Kat keek me vragend aan maar ik trok haar mee tot we weer voor mijn voordeur stonden.

Zonder wat te zeggen opende ik mijn voordeur en trok haar aan haar hand mee naar boven tot we op mijn verdieping waren. Kat zei niets en ik keek niet naar haar, zwijgend volgde ze me naar mijn logeerkamer.

Zwierig opende ik de deur en maakte een gebaar alsof ik een auto moest verkopen "deze kamer, is dit naar uw wens? Het is klein, maar u heeft de beschikking over een woonkamer, een badkamer en een keuken, weliswaar gedeeld, maar uw kamergenoot is werkelijk een alleraardigst persoon, als u hem beter leert kennen waardeert u hem ongetwijfeld"

Kat sprong kirrend op en sloeg haar armen rond mijn nek "meen je dat?"

Ik sloeg mijn armen rond haar middel en keek haar in haar lachende ogen "natuurlijk, wat denk je ervan?"

Kat keek me grijnzend aan "ja ik weet niet, wat kost het, en hoe is de andere bewoner?"

Ik streelde zacht haar rug "het is gratis, maar die andere bewoner houdt van gekriebel op zijn rug en af en toe knuffelen tijdens het kijken van een film, al denk ik dat hij die diensten ook levert aan u als huurder, iets van fifty-fifty"

Kat lachte hardop "mmmmh lijkt me een prima deal... maar ik wil hem eerst ontmoeten"

Ik knikte "dat begrijp ik, niet meer dan verstandig, voor hetzelfde geld is het een pervers persoon, dat moeten we niet willen"

Kat grijnsde "moa... ligt eraan hoe hij eruit ziet, beetje pervers hoeft niet verkeerd te zijn, ik heb zelf ook mijn perverse voorkeuren" en ze knipoogde ondeugend naar me.

Samen lachten we, al moet ik toegeven dat ik me bij haar laatste opmerking een beetje van slag voelde.

***

"Een bed moet passen zei ik terwijl ik wat rommel opzij schopte en langs de muur stapte. "3,5 meter", ik stapte de breedte "bij 2,8... genoeg voor een bed en een kast, de rest zal je moeten delen met me... goed plan?"

Kat knikte en keek me lachend aan "god Daan... je bent echt mijn favoriete broer"

Kat belde meteen onze ouders en vertelde wat het plan was, na een tijdje gekwebbel gaf ze de hoorn aan mij "mam wil je even spreken"

Ik nam met een vragende blik de hoorn aan "hoi mam"

"Hoi schat, wat lief van je... een pak van mijn hart... echt Daan, ik ben zo blij, ik was bang dat ze in een smerig studentenhuis terecht zou komen, maar dit is echt een goed plan, wil je dat we bijdragen in de inrichting of iets?"

Ik glimlachte en schudde mijn hoofd "welnee mam, het is echt geen moeite, en nee dat hoeft niet. Ik kijk er naar uit om Kat vaker bij me te hebben, en dan, ze woonde hier al zowat he"

Mijn moeder beantwoorde beamend en na nog wat heen en weer gepraat vroeg ze per wanneer het inging, ik hield mijn hand over de hoorn en keek Kat aan "per wanneer eigenlijk?" fluisterde ik.

Kat grijnsde en nam de hoorn over "Hoi mam, met mij weer, ehm... per nu eigenlijk, Daan en ik komen vanavond wat spullen halen en ik heb gespaard, dus we gaan eerst naar de ikea voor wat meubels, oh mam... ik heb er echt zin in" het hele gesprek keek ze me grijnzend aan.

Na het telefoongesprek keek ik Kat een tijdje aan "per nu?" vroeg ik verbouwereerd, ik had verwacht dat ze ergens aan het eind van de zomervakantie over had gewild.

Kat knikte grijnzend "uhu, kom we gaan spullen kopen en mijn spullen halen"

Ik grinnikte hoofdschuddend en liep achter haar aan mijn deur uit, op naar ikea, op naar mijn ouders.

****

Die avond besteedde we aan het inrichten van haar kamertje, de kast moest in elkaar, haar bed... pas diep in de avond liet ze zich achterover op haar nieuwe bed vallen en keek me aan "ik heb er echt zin in Daan.... Zo gaaf"

Grijnzend ging ik naast haar liggen en pakte haar hand "ik ook Kat, maf misschien, maar ik heb je echt heel graag om me heen"

Een tijdje lagen we zo tot ze zich naar me toe draaide en me aankeek "wat nou als je een vriendin krijgt?"

Ik grinnikte even "ja dan zien we wel, maar geloof me die kans is niet zo groot hoor"

Kat keek een tijdje naar me, haar wenkbrauw iets opgetrokken "hoezo?"

Ik haalde mijn schouders op en keek naar het plafond "gewoon... dat wil niet zo vlotten, en dan nog, een vriendin die jou niet accepteert is snel weer geschiedenis"

Kat draaide haar hoofd en keek naar het plafond "we zullen zien... en voor jouw informatie, ik denk dat er genoeg vrouwen zijn die jou wel zien zitten"

Ik ging op mijn zij liggen en legde mijn hand op haar buik "en wat als jij een vriendje krijgt?"

Kat grijnsde "zelfde verhaal als jij, niet vlotten, kans niet groot, jouw niet accepteren en geschiedenis, dit dat" en legde haar hand op mijn hand.

Ik zweeg... ik keek naar mijn kleine zusje en kon me niet voorstellen dat er een man op de wereld was die niet zou vallen voor dit prachtige, vriendelijke meisje, maar ik zweeg wijselijk.

Report Story

byCorrupted_Dreams© 3 comments/ 3778 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
4 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel