tagIncest/TaboeIk Hou Van Jou

Ik Hou Van Jou

byjodokus©

Ze hadden mij blijkbaar niet horen thuiskomen want het ging er weer aardig om weg. Ik liep stilletjes de keuken door om ongezien de trap te kunnen bereiken; weg van de woede van mijn vader en de hulpeloosheid van mijn moeder. Ik snapte toch al niet dat die twee nog bij elkaar waren. Mijn vader was manager bij een oliebedrijf die in een stad 150 km. verderop een tweede vestiging had geopend en waar hij de leiding van had gekregen. Al drie maanden was hij daar de hele week, alleen de weekenden was hij thuis. Soms was dat weekend wel erg kort want dan ging hij op de zondagavond al naar zijn bedrijf. Hij had daar voor tijdelijk een flatje gehuurd en keek daar naar een geschikte woning voor ons, al deed hij daar volgens mij niet erg zijn best voor want het huwelijk was gewoon slecht. De weekenden dat hij er was werden steeds korter en nu maakte hij het wel erg bont. Pas zaterdagavond kwam hij met een sikkeneurige kop binnen zetten en zondagavond 8 uur wilde hij alweer weg. Meestal ging dat gepaard met ruzie en slingerde hij m’n moeder de vreselijkste verwijten naar haar hoofd. Dat ze niet meewilde, of dat het eten niet goed was en nu ging het over sex.

“O, en nog bedankt voor die heerlijke neukpartij,” hoorde ik hem sneren. “Ben ik godverdomme een weekend thuis heeft mevrouw buikpijn, zegt ze.” Voorzichtig keek ik door een kier van de deur de kamer in en ik zag m’n moeder met gebogen hoofd voor hem staan. M’n moeder was een lief mens, eigenlijk te lief voor deze klootzak , deze bullebak. “De vorige week had je hoofdpijn, de week daarvoor was je ongesteld en wat je daarvoor had weet ik al niet eens meer. Ik denk dat ik straks maar een hoer opzoek, kom ik ook nog eens aan m’n trekken!”

M’n moeder zei niets terug maar ik zag aan haar lichtschokkende schouders, ze stond met haar rug naar me toe, dat ze huilde. Ik stond op het punt de kamer binnen te stormen om haar te troosten maar verstijfde toen m’n vader er nog iets achteraan zei.

“Volgens mij geil je meer op onze zoon dan op mij. Is dat het? Laat je je door de weeks door Edwin neuken? He???? Geef eens antwoord, snol!!! Ik weet heus wel dat je gek op zijn grote lul bent.”

Ik hoorde m’n moeder nu hardop snikken en m’n vader maakte aanstalten om weg te gaan. Vliegensvlug verborg ik me in de gangkast, hoorde m’n vader z’n autosleutels en jas pakken om vervolgens de voordeur open te doen om hem met een smak achter zich dicht te gooien. Buiten startte hij de mercedes en vertrok met gierende banden. Ik slaakte een zucht van oplichting en verliet mijn schuilplaats. Meteen stapte ik de huiskamer binnen om m’n moeder te steunen maar zij werd opeens vuurrood.

“Hoelang stond je daar al?”

“Een minuut of vijf,” antwoordde ik naar waarheid en keek naar haar betraande gezicht. Wat was ze mooi, 41 jaar, kort bruin haar, die grote borsten onder haar truitje, die licht welvende buik en die stevige benen die op kniehoogte onder haar rok staken. Ze was echt prachtig, vooral nu, zo hulpeloos. Haar grote donkere ogen waren als meren zo diep en ze liep vlug op me af om me om de hals te vliegen. Ik voelde haar borsten tegen m’n torso aan pletten en drukte haar tegen me aan.

“Je moet niet geloven wat je vader zei,” zei ze nog wat nasnikkend tegen me terwijl ik me ernstig zorgen maakte over m’n stijve die tegen haar buikje aan pookte. Met een handige beweging wist ik hem zo te krijgen dat hij omhoog stak en niet naar voren.

“Ach, ik hoorde het niet eens,” zei ik om haar wat gerust te stellen en boog m’n hoofd wat omlaag om m’n neus in haar haren te steken. Het rook licht naar lavendel en ik werd nog geiler. Ik voelde wat voorzaad uit m’n pik vloeien dat een natte vlek in m’n broek maakte. Ik had echt grote moeite om haar niet terplekke op de grond te gooien en te verkrachten. In plaats daarvan bleef ik roerloos staan en liet me enigszins bedwelmen door de lavendelgeur. Even later trok ze zich terug en keek mij verwonderd aan.

“Het leek wel of je in slaap was gevallen.” Gelukkig huilde ze niet meer en kon ik proberen me op andere dingen te concentreren.

“Zullen we televisie kijken?” stelde ik plotseling voor. “Dan maak jij koffie voor ons en maken we het nog even wat gezellig.”

M’n moeder knikte met een glimlach en spoedde zich naar de keuken.

Ik was al jaren gek op mijn moeder en trok me zeker al 4 jaar af terwijl ik aan haar dacht. Altijd probeerde ik iets van haar lichaam te zien, altijd gluurde ik in haar bloesjes en heel vaak snoof ik aan haar slipjes die in de wasmand lagen. Ongeveer 1 jaar geleden beleefde ik een voorlopig hoogtepunt toen ik midden in de nacht zo nodig moest pissen dat ik de badkamer binnenvloog. Aangezien ik altijd in m’n blootje slaap had ik ook nu niets aan maar was stomverbaasd daar ook mijn moeder aan te treffen, ook naakt. Ze stond licht voorover gebogen en had 1 been op de wc pot om op die manier haar teennagels wat bij te knippen. Ik kon niet anders dan door te stormen naar de wc pot en klaterde daar tot haar verbazing, vlak voor haar ogen m’n urine in de wc. Terwijl ik leegstroomde keek ik eens goed naar m’n moeder, eindelijk zag ik haar naakt en wat was zo mooi!!!!!!!!!!

Ze had nog erg stevige borsten met kleine tepels die nog fier naar voren staken. En dan dat roodbruine bosje schaamhaar. Mmmmmm. Op haar beurt keek moeder met grote ogen naar mijn alras stijgende pik die eenmaal uitgepist, al gauw de 20 centimeter naderde. Verder wist ik me geen raad met deze situatie en verliet al even snel weer de badkamer, wel keek ik nog even achterom om haar billen te keuren en ook dat zag er prima uit. Ze stond nog steeds in dezelfde houding, dezelfde been nog steeds op de pot waardoor één bil strak gespannen was en ik de donkere schaduw van haar bilspleet zag. Ook zij keek om en haar ogen keken gebiologeerd naar m’n knuppel die nu de volle 22 centimeter had bereikt. Even bleef ik zo staan, vervolgens vluchtte ik naar m’n slaapkamer en trok me binnen 5 minuten naar één van de meest intense orgasme’s die ik tot dan toe ooit had gehad.

We zaten naast elkaar op de bank, dronken koffie en zapten lusteloos langs wat zenders, er was niet veel te beleven op de beeldbuis. We zeiden niets tegen elkaar totdat moeder zei dat we eens goed met elkaar moesten praten. Ze stond op en deed alle lichten in de kamer uit, alleen het licht uit de keuken zorgde voor wat schemerlicht. Ze pakte een kussen en deponeerde die op mijn schoot. Daarna ging ze op haar rug op de bank liggen zodat haar hoofd op het kussen terecht kwam. Gelukkig was mijn alweer harde pik door dat kussen getemd zodat hij nu niet hinderlijk omhoog kwam, ook al doordat zij met haar hoofd op dat kussen lag. We deden dit wel vaker, op deze manier kon mijn verlegen moeder goed met mij praten zonder me in de ogen te kijken en zo kwamen we vaak tot de meest open gesprekken. Voorzichtig streelde ik haar voorhoofd en stelde als eerste een vraag, een logische vraag.

“Marjon,” op zulke momenten noemde ik haar ook bij haar voornaam, “Marjon, waarom gaan jullie niet scheiden, dit is toch helemaal niets op deze manier? Jullie zien elkaar al zo weinig en dan maken jullie ook nog steeds ruzie. Ga toch scheiden, wat mij betreft hoe eerder hoe liever, ik mag hem ook niet.”

M’n moeder zuchtte diep en keek naar het plafond.

“We gaan ook scheiden, althans, ik ga niet met hem mee naar z’n nieuwe standplaats, ik blijf hier.”

Dat klonk heel vastberaden uit haar mond. Ze ging verder al kwamen er weer wat tranen aan te pas.

“Wat hij over die hoeren zei loog hij, ik weet dat hij daar door de weeks met een secretaresse op die flat zit. Ik heb n.l. eens stiekem een telefoongesprek van hem afgeluisterd.”

“Goh, wat erg voor je,” zei ik en betaste de lijnen van haar gezicht. Ze draaide zich een kwartslag om zodat ze nu met haar hoofd naar mij toe lag. Ik streelde haar over haar wang en met de andere hand over haar rug, net dat gedeelte pal onder haar BH sluiting en vlak boven de rand van haar rok. Ze vond het lekker, want ze legde een arm ter goedkeuring op mijn schouder. Mijn grote god, wat was ik geil, m’n pik deed gewoon pijn omdat hij steeds maar klem zat.

“Gelukkig maar dat ik jou heb, anders zou ik het niet weten. Bij jou kan ik m’n liefde nog wel kwijt,” vervolgde ze. Het was waar, we konden het altijd zeer goed met elkaar vinden, ze knuffelde mij regelmatig, we plaagden elkaar soms, af en toe kietelden we elkaar en ik gaf haar ook wel eens een speels klapje op haar billen. Het kon allemaal. Ik vertelde haar ook van m’n vriendinnetjes en of ik wel of niet met ze naar bed ging.

Op de een of andere manier voelde ik dat de tijd er nu rijp voor was. We waren nu erg intiem met elkaar en bijna achteloos begon ik haar billen te strelen. Moeder protesteerde niet en maakte ook geen bewegingen om mij te stoppen; sterker nog, ze drukte haar hoofd nu zacht tegen mijn buik aan en pakte m’n schouder wat steviger vast. Hierdoor aangemoedigd trok haar rok langzaam naar boven zodat de onderkant ter hoogte van de onderkant van haar slip kwam te zitten. Ik voelde of hoorde nog steeds geen protest en slipte met mijn hand onder haar rok om haar billen zo beter te kunnen voelen, alleen haar slip zat er nog tussen. Met mijn andere hand trok ik haar gezicht nog wat stijver tegen mijn buik aan.

“Is het lekker zo?” fluisterde ik. Moeder keek me niet aan maar maakte een tevreden brommend geluid.

“Ja Edwin, het voelt heerlijk.” “Je bent ook zo heerlijk zacht, ik vindt het fijn je te strelen. Mag ik je blote billen strelen?”

Moeder moest hier vijf seconden over nadenken en maakte toen met haar hoofd een jaknikkende beweging. Ik bewoog mijn hand nu wat hoger en stak hem van bovenaf in haar slip. Even ging ik met m’n wijsvinger in haar bilspleet maar trok toen voorzichtig maar met vaste hand haar slipje helemaal omlaag over haar enkels heen en liet het op de vloer vallen. Met een lange strelende beweging ging ik via haar kuiten en dijen terug naar het nu blote vlees en kneep zachtjes masserend in die heerlijke kont. Het was zo ontzettend lekker, zacht maar toch stevig vlees en m’n moeder begon zachtjes te kreunen, zij vond het ook erg lekker, vooral toen ik met m’n wijsvinger weer haar bilspleet inging en nu afdaalde naar haar kut. M’n vinger vond haar superzachte buitenste schaamlippen en ik kriebelde er heel zachtjes over. Moeder huiverde even en keek me toen wel even aan, ze had een hele zachte uitdrukking op haar gezicht, het was pure liefde wat ze uitstraalde. Geen paard kon me meer tegenhouden; ik wilde haar!!!!

“Ooohh Marjon,” zei ik hees, “ik wil je kussen, je mond, je borsten, je tepels, je hele lijf, kom op me zitten.” M’n moeder keek me omfloerst aan en liftte haar hoofd omhoog. Ze gaf me een zachte kus op mijn mond en daarna nog een. Ik opende m’n lippen en likte haar tanden waarop zij ook haar mond opende en mijn tong naar binnen liet glijden. Het werd een lange versmeltende tongzoen die maar doorging ondanks dat ik de nu overbodige kussen op de vloer gooide en haar met geopende benen op mijn schoot plaatste. Ze omhelsde me innig en de kus hield niet op, ook niet toen ik van achteren haar truitje om hoog trok en haar BH loshaakte. Pas toen ik de trui over haar hoofd trok en meteen ook de BH verwijderde werd de kus onderbroken. Geil en dankbaar keek ik naar die magnifieke tieten die vrijelijk voor mijn ogen op en neer wiegden. Hongerig gaf ik haar eerst weer een passievolle tongzoen en begon toe haar borsten zachtjes te kneden. Haar tepels verstijfden onder mijn handpalmen en ze ging bereidwillig wat hoger op haar knieën zitten zodat ik er nu goed met mijn mond bij kon komen.

“Jaaahhh Edwin, wat is dit allemaal lekker, zo lekker,” hijgde ze terwijl ik haar tepels een voor een likte. Ik kneedde haar borstvlees zodat haar zalige punten recht naar voren staken en zoog ze toen om en om in m’n mond terwijl Marjon mijn hoofd moederlijk naar haar borsten stuurde. Maar er was natuurlijk meer, haar kut! Ik wilde ook haar kut!! Mijn linkerhand bleef haar rechterborst en tepel kneden, mijn mond zoog linkertepel vacuüm en mijn rechterhand ging strelend omlaag, naar haar kut. Omdat ze nu met geopende dijen boven mijn dijen hing waren haar schaamlippen nu open. Ik streelde eerst van boven naar beneden door die moederlijke kutgleuf en voelde al dat ze supernat was. Even streelde ik op de zone tussen haar kut en anus maar keerde weer terug naar de bron.

Ik stak een vingerkootje in die natte snee en maakte cirkeltjes langs de natte kutwanden. Moeder huiverde nu veel erger en trok me opeens strak tegen haar aan.

Ohhhhhh schat van me, hmmmm, ik kom klaar!!!!!!!” zei ze met hese stem in mijn oor. Ik voelde haar onderlijf verkrampen en haar tepels sidderen. Zeker nog een minuut zwoegde ze om weer wat op adem te komen en toen was wat haar betreft het hek van de dam. Ze overlaadde mijn gezicht met natte zoenen en gaf me korte maar heftige tongzoenen om daarna mijn gezicht helemaal af te likken. Ik had het niet meer en worstelde om mijn broek uit te krijgen.

“Wacht maar, dat doe ik wel” zei Marjon. Ze ging op haar knieën op de vloer zitten en verwijderde resoluut mijn spijkerbroek, slip en sokken terwijl ik zelf m’n T-shirt over mijn hoofd trok.

Ze slikte toen ze m’n keiharde lul zag met een druipende slier voorzaad die aan de eikel vastzat.

“Zeg me wat ik moet doen lieve schat van me, ik ben er niet zo goed in.”

“Oh mama, trek er een beetje aan, zodat het kopje steeds vrijkomt.” Moeder deed wat haar werd gevraagd en ik zakte steeds meer onderuit op de bank. Er kwam steeds meer voorzaad uit het gaatje en moeder ving het op met haar wijsvinger. Wat besluiteloos wilde ze het afvegen op de stof van de bank maar dat vond ik zonde.

“Slik het maar in, lik het van je vingers af, dan weet je hoe ik proef.” kreunde ik genotvol. Moeder deed het, ze keek me zelfs even aan toen ze het slijm van haar vinger likte.

“Kus nu m’n pik, toe maar kus hem maar!!!” Moeder kuste m’n monster eerst voorzichtig maar even later kuste ze elk deeltje van m’n lul. Dit werd super.

“Geef hem nu een tongzoen, jaaaaaaaaaaa, lik hem helemaal af met je tong. Lik die staaf van me.”

Ik raakte door de dolle heen maar ook moeder had geen remmingen meer, ze likte aan m’n hele lul maar vooral aan m’n eikel terwijl ze met haar duim zachtjes over m’n pisbuis streelde. Ik hoefde haar niet eens te vertellen dat ze moest zuigen, dat ze hem in haar mond moest nemen. Ze hapte spontaan 5 centimeter van m’n pik in haar mond en zoog er verwoed aan. Toen ze ook nog heel zachtjes m’n ballen begon te strelen en met een wijsvinger tegen m’n poepgaatje aanduwde voelde ik het zaad komen. Ik keek omlaag en moeder keek naar mij. Ze wist dat ik zou komen en ze trok haar mond iets terug zodat alleen m’n eikel nog maar in haar mond zat. Ik viel met m’n hoofd achter tegen de rugleuning aan, sloot mijn ogen en kreeg het heerlijkste orgasme van m’n leven.

“AAHHHH GOOOD CHRISTUSZIELE OOEEAAACHHH” kreunend spoot ik mijn zaad tegen haar gehemelte aan. Straal na straal gulpte in haar hete mond en ze slikte alles naar binnen. Ook toen ik helemaal versuft op de bank hing bleef ze aan m’n slinkende pik likken en zuigen.

Even later gingen we naar boven, naar haar grote slaapkamer en daar trok ze zelf haar rok uit. We omhelsden elkaar staande, gaven elkaar weer een paar heerlijke tongzoenen en gingen op het grote bed liggen. We vrijden hartstochtelijk met elkaar, daarna zakte ik omlaag en zocht die prachtige tieten weer op. Nu bood moeder haar tieten zelf aan me aan. Ze bracht zelf haar tepels naar mijn mond en minuten lang likte en zoog ik eraan wat haar weer deed zuchten en steunen.

“Toe maar lieve schat van me, drink mama’s melk maar, jaaaaa, zuig maar lekker. Mmmmhh”

Daarna zakte ik verder omlaag, ik kuste haar naveltje en streelde over haar nu halfgeopende schaamlippen. In reactie daarop opende ze haar benen nu zover ze kon. Haar bosje schaamhaar was wat onverzorgd en ik besloot op dat moment al bij een volgende keer die moederkut eerst kaal te scheren.

Ik splitste het roodbruin bosje en had nu zicht op de hele kutspleet. Met m’n tong vond ik haar kleine kittelaartje en mijn duim stak ik in haar soppende kut. Mmmm die kutgeluiden maakten me alweer superheet. Haar sappen liepen al wat uit haar kut en daar bevochtigde ik mijn wijsvinger mee. Toen plaatste ik hem tegen haar poepertje aan en drukte een kootje naar binnen.

“Aahhhhh” riep m’n moeder en schudde haar hoofd van genot heen en weer. Al likkend en vingerend in beide gaten bracht ik haar naar een tweede climax. Haar onderlijf maakte spastische bewegingen toen ze kwam. Wat een lekker geil wijf was dat moedertje van me!!!!

Toen ze weer wat tot rust was gekomen kuste ik me weer een weg naar boven, bleef nog even bij haar borsten hangen en wilde haar weer op haar mond zoenen, maar opeens zag ik wat traantjes in haar ogen maar gelukkig waren het nu liefdestranen.

“Oh Edwin, wat ben je lief voor me, ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.” fluisterde ze in m’n oor.

“Jij maakt iets in me los wat nog nooit iemand heeft gedaan, ik hou nog meer van je dan ik ooit heb gedaan.”

“Ik hou ook zoveel van je Marjon, ik wilde dit al zolang en zo verschrikkelijk graag, alleen maar omdat ik van je hou. Ik wil zo graag je man zijn,” antwoordde ik naar waarheid en gaf haar toen een hele lange tongzoen. Het maakte haar niet uit dat ik kort daarvoor haar kut had gelikt, ze zoog mijn tong vol passie in haar mond. Intussen schuurde mijn alweer harde pik over haar schaamharen en ik voelde het kriebelen. Ik deed even m’n kont omhoog, pakte m’n pik en plaatste hem voor haar wachtende moederkut. We keken elkaar recht in de ogen toen ik hem centimeter voor centimeter naar binnen schoof. We genoten van elke seconde dat ik haar penetreerde tot de volle 22 centimeter er in zat en ik tegen haar baarmoeder aanstootte, daar waar ik was verwekt. We keken elkaar steeds aan, ook toen ik haar begon te neuken en alle hoeken van haar kut doorploegde. We kusten en keken maar en we genoten van de liefde. Wel een uur lang neukten we op deze manier. M’m moeder kwam ondertussen nog 3 X klaar maar ik hield in omdat ik zolang mogelijk wilde genieten. Uiteindelijk kon ik me niet meer beheersen en begon harder te stoten. Moeder beukte furieus met me mee en begon me hijgend aan te moedigen.

“Jaa kom maar, spuit me maar vol, spuit alles maar m’n baarmoeder in, toe maar Edwin, jaaaaaaa neuk je moeder vol met je zaad. OOOhhh lieve schat van me, neuk me!! NEUK ME!!!!!!! NEUK JE MOEDER. JAAAHHHHHH NEUK NEUK NEUK.”

Toen ik het zaad door m’n pik op weg naar buiten voelde branden kwam dat heerlijke moedertje van mij ook weer klaar. Schreeuwend spoot ik mijn sperma haar baarmoeder binnen en Marjon schreeuwde met me mee. Het leek of de hemel op de aarde was gekomen, alles werd zo ontzettend vredig en mooi. M’n slap worden pik gleed met een plopje uit haar schede en ik viel uitgeput naast haar neer. We kusten elkaar loom en gelukkig en vielen in een lange diepe slaap.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Toen ik wakker werd scheen de zon door een kier van de gordijnen naar binnen toe. Opeens herinnerde ik me alles weer. Ik ging eerst naar de badkamer om wat water te drinken en liet toen een lange plas in de pot kletteren, het leek wel of m’n pik vol eelt zat. Op mijn eigen slaapkamer trok ik een sportbroekje aan en ging naar beneden waar moeder in de keuken koffie zette. Een golf van liefde stroomde door me heen toen ik van achteren zag, alleen maar gekleed in een flinterdun kort nachthemdje. Ik wilde de keuken binnen lopen toen Marjon zich omdraaide. We vielen elkaar in de armen en kusten elkaar wild.

“Ik hou van je” fluisterde ik. “Ik hou van je” fluisterde moeder terug.

Ik liep terug naar de kamer op zoek naar een sigaret, stak hem aan en ging bij de tafel zitten. Even later kwam moeder met koffie en ging op mijn schoot zitten. Als een spinnende poes nestelde ze zich tegen me aan en nam trekjes van mijn sigaret.

Report Story

byjodokus© 0 comments/ 42446 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel