tagGroep SexIndra in the Sauna

Indra in the Sauna

bymieremet©

Deel 2: Een heel hete sauna.

Na een lange week werken zijn we toe aan wat ontspanning, ik stel voor om eens naar de sauna te gaan.

Jij stemt toe hoewel je nog nooit in de sauna bent geweest. Mijn keus is om naar Sauna Soesterberg te gaan, dat is een beautyfarm en sauna met fitnessruimte, dan kun je je eerst in het zweet werken lekker bijkomen in de sauna en je dan lekker laten masseren en verwennen.

Vooral dat verwennen en masseren spreekt jou erg aan.

Het is vrijdagmiddag 1 uur als we bij de sauna aankomen, ik zet de auto weg en jij loopt vast naar binnen om onze reservering te bevestigen. Bij de receptie staat een mooie grote knul, een getraind lijf en lekker gebruind, hij glimlacht vriendelijk en vraagt je naam als hij vraagt of je alleen bent zie je dat ie geheimzinnig lacht , je zegt;"nee rob komt eraan". en op het moment dat ik binnenkom zie je dat hij een beetje teleurgesteld kijkt. Ik heb de tassen bij me, waar de badjassen zwemkleding en wat make-up spulletjes in zitten. Ook een paar grote handdoeken en wat gymspullen ontbreken niet. De receptionist belt even naar achteren en er verschijnt nog zo een knul, het kon zijn tweelingbroer zijn, geweldig lijf, niet al te slim maar erg vriendelijk en net zo'n blonde krullen, hij grijpt meteen onze tassen en de jongen achter de balie die Johnnie heet zegt dat Henny ons zal rondleiden ,

Henny is inderdaad een broer van Johnnie laat hij weten. Hij zet onze tassen in de ruime en keurig ingerichte kleedruimte die is voorzien van een gemeenschappelijke doucheruimte, blijkbaar word er geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen in dit bedrijf. Henny neemt ons eerst mee naar de met apparaten volgepakte fitnessruimte waar 1 vrouw en 3 mannen heftig aan de ijzers liggen te sleuren. Ze zien er dan ook perfect uit en ik merk op dat deze mensen hier waarschijnlijk de hele week te vinden zijn. Jij lacht en zegt dat ik ook wel wat meer aan mijn lijf mag doen. Waarop ik zeg dat ik het belangrijkste goed onderhoud en geef je een knipoog, Henny hoorde dit ook maar reageerde niet. Hij legt uit dat we desgewenst een begeleider krijgen, hij vind dat erg belangrijk, want zegt hij er zijn veel mensen die ineens te veel doen en dan blessures oplopen.

Ik ben daar niet zo bang voor want ik ben te lui om me echt in te spannen.

Jij luistert aandachtig naar onze mooie Henny, ik merk dat hij je wel opwind zo in zijn korte broekje.

Langs een aantal kamers gekomen waar massages gegeven worden of een kleimasker en dat soort verwennerijen, waarbij mij opvalt dat er nergens deuren zijn, komen we bij de sauna's Henny vraagt of we bekend zijn met de saunarituelen. Ik trek mijn wenkbrauwen op dus hij legt uit dat het gebruikelijk is dat je eerst gaat douchen goed afdrogen en dan eerst in een sauna ongeveer 20 minuten gaat liggen uitzweten. Vervolgens ga je in een ijskoud dompelbad, zodat al je poriën open gaan staan om te vervolgen met een Turks stoombad

van een half uur en dan een paar baantjes zwemmen of in de jacuzzi . Hij zegt half in zichzelf dat er nog meer rituelen zijn voor nieuwkomers maar daar zou hij later wel op terug komen. De rondleiding eindigt bij de bar die zeer luxe is ingericht, met banken en fauteuils, er brand zelfs een open haard! We gaan zitten en bestellen bij Johnny, of is het een derde broer? een bakkie koffie Jij zegt dat je het wel erg rustig vind in deze sauna, er zijn een paar mannen en je hebt nog maar 1 vrouw gezien, je lacht en zegt dat er meer personeel dan klanten rondloopt. Ach, wat geeft dat zeg ik, dan hebben we alles lekker voor onszelf, jij lacht even en zegt dat je dan ook alle mannen mag hebben. Ik zeg dat ik het best vind als ik het afgetrainde vrouwtje nog wat mag aftrainen.......... afraggen is meer wat ik bedoel hahaha. Je lacht hartelijk mee en zegt dat jij je dan helemaal laat afraggen door de familie die de zaak hier draait. Je bent weer als altijd een geil boefje zeg ik.

Na de koffie gaan we ons kleden voor de fitness ik trek een short aan en een mouwloos hemd, maar jij trekt iets aan wat ik niet eerder bij je heb gezien, een soort legging van glimmend groene stof met daaroverheen een soort badpak zonder billen van zwart met groen, die je navel ook vrijlaat zien, erg sexy zeg ik. Je borsten worden lekker omhooggedrukt en je ziet niet dat je niet vaak sport, je hoort hier helemaal thuis merk ik op.

We gaan in de ganzenpas naar de sportzaal waar we worden opgevangen door Henny, die vraagt wat we willen doen. Ik zeg dat ik wel even ga fietsen en omdat ik vroeger met gewichten heb gewerkt al ervaren genoeg ben om mijn eigen gang te gaan. Jij wil graag van Henny een rondleiding langs de apparaten en hij neemt je dan ook mee. Doei: roep ik je na.

Ik zit tegenover het getrainde vrouwtje en stel me aan haar voor, zij heet Mary en ik geef meteen mijn ogen de kost, Mary is een lekker ding merk ik. Henny heeft jouw meegenomen naar een apparaat waarmee je je borstspieren traint hij laat je zien hoe het moet, je armen tegen de kussens en dan naar elkaar toe bewegen, daarna moet jij. Henny staat achter je en hij helpt je een beetje door tegen je ellebogen te duwen, Henny vraagt of je dit voelt en net als je wil zeggen waar, legt hij zijn handen onder je borsten , duwt ze iets omhoog en zegt:"dat voel je hier goed he". Je bent te verrast om iets terug te zeggen, maar vind het wel prettig, hij heeft sterke maar toch zachte handen. Je drukt het apparaat nog een keer of 20 bij elkaar. Dan neemt Henny je mee naar weer een andere machine. Ik fiets me ongans en vraag aan Mary of hier altijd zo weinig vrouwen zijn, :"nee". zegt ze :" maar overdag zijn het vaak veel mannen". Zij vind het best zegt ze, ze houd van mannen . Goed om te weten denk ik hardop.

Jij zit op een bankje en Henny vertelt dat je moet liggen en met je benen een soort gewicht omhoog moet drukken, hij kijkt dan welk gewicht het moet worden. Je zet je voeten ertegen en drukt, maar er gebeurt niks, Henny haalt wat pennen weg, en ja hoor je drukt met enige inspanning het geval omhoog,". 20 keer". zegt hij dat je dit moet doen. Dit kost wel wat moeite en op het hoogste punt van het gewicht, net als je benen gestrekt zijn aait Henny over je dijen. :"voel je dit". Zegt hij, jij vraagt je af of hij zijn handen bedoelt, of je spieren. Zijn handen voelen wel lekker zo. Omdat je niet protesteert gaat hij nog even verder met strelen.......heeel even raakt hij je poes door de stof heen aan.

Jij schrikt en je benen zakken door, je zit nu vast onder het geval. Je poesje word naar buiten gedrukt door de spanning en Henny profiteert ervan door je even stevig over je lekkere bol te aaien. Maar al gauw bevrijd hij je uit je benarde positie en zegt dat je even moet rusten," kom maar mee ". En hij neemt je mee naar de massage ruimte, zegt dat je moet gaan liggen zodat hij je spieren even kan losmaken.

Je gaat op je buik liggen en Henny masseert vakkundig je dijen en kuiten, je ontspant lekker en hij kneed ook lekker je bilspieren op jou vraag of hij dat altijd zo doet antwoord hij: alleen bij heel speciale klanten". Je voelt je vereerd en lekker warm....Henny vraagt of je weleens aan contactsport doet, want hij wil je meenemen in de boksring. Je vraagt of dat niet gevaarlijk is, maar hij spreekt dat tegen en even later sta je in de ring, compleet met handschoenen, Henny draagt sparring kussens en zegt dat je moet gaan slaan, na enige weifeling ga je er op los rammen.

Je merkt dat dit lichamelijke je wel een beetje opwind, je begint dan ook te zweten van inspanning.

Ik ben intussen samen met Mary aan wat gewichten aan het trekken en we helpen elkaar en doen om de beurt een setje van 20. ik vermaak me prima en ben even vergeten dat jij er ook ergens moet zijn.

Na zo'n 20 minuutjes boksen ben je doodmoe en zegt dat ook tegen Henny, je wilt even gaan douchen. Henny gaat verder met zijn werk en zegt dat je hem kan roepen als je wat nodig hebt.

Een goede beurt, denk je bij jezelf, ik ben zo geil als boter. Je gaat naar de douches en hoort dat er al iemand is, je kijkt om het hoekje en ziet een van de sporters onder de douche staan.

Gebiologeerd staar je naar zijn pik, zelfs in slappe toestand is het een grote. En jij maar denken dat sporters een klein piemeltje hadden. Je rukt je los van dit heerlijke plaatje om je uit te kleden en gaat ook onder de douche en begroet de man die net klaar is. Gelukkig kom ik er ook net aan, helemaal bezweet en zin in een warme douche: hallo moppie gaat het een beetje vraag ik"."en je verteld wat je net allemaal hebt meegemaakt, ik snap dat je opgewonden bent en terwijl ik je inzeep streel ik je lekkere lijf

en fluister in je oor dat ik het ook wel spannend vind, ook Mary vind ik wel lekker.

Als we klaar zijn met douchen kleden we ons maar even aan om het spannend te houden.

We gaan zo meteen eerst maar even naar de bar om iets te drinken en daarna kunnen we van de sauna gebruik maken. In de bar is het niet druk, Mary zit er al en nog twee mannen uit de sportzaal, Johnny staat achter de bar en vraagt wat we willen drinken. AA drink dan maar om in de gezonde sfeer te blijven. Mary zit geanimeerd met te twee manen te praten als ik haar onderbreek met de vraag of zij ook wat willen gebruiken. Een van de mannen Jaap heet hij zegt dat hij Jolanda wel wil gebruiken en we lachen er allemaal hartelijk om, het ijs is gebroken en we nemen ook op de bank plaats, ik ga naast Mary zitten en jij neemt plaats tussen de mannen. Je herkende hem bijna niet , zo aangekleed, maar Jaap is de man die je onder de douche observeerde, onwillekeurig kijk je naar zijn kruis. Dan kijk je naar de andere man, Hans die er nogal jong, maar ook erg lekker uitziet en even droom je weg je bedenkt hoe het zou kunnen zijn als deze twee mannen je samen zouden verwennen.

Ik ben met Mary in gesprek en schenk er niet veel aandacht aan dat jij intussen door twee mannen uitgehoord word, over wat je voor werk doet en wat voor hobby's je hebt, van alles.

Je voelt je in het middelpunt van de belangstelling staan. Als Johnny de drankjes brengt schuiven Hans en Jaap nog wat dichter bij je en fluisteren of je ook wel zin hebt in spannende dingen. Jij vraagt waar zij op doelen, waarop Jaap zegt:"je wilt toch wel een sauna-avontuur beleven". Je vraagt of hij nog lang blijft en of ze nog naar de sauna gaan. Hans zegt dat ze nog lang niet klaar zijn, hun plan was om tot laat in de avond te genieten van alles wat deze sauna bied en knipoogt tegen Jaap. Hans zegt dat je er goed uitziet, je geeft hem een kus en zegt:"bedankt voor het compliment". Jaap vraagt of je hem ook wil kussen en jij zegt:"waarom niet". En je geeft hem een lekkere natte zoen.

Je gedachten dwalen af naar hele stoute dingen. Ik heb het hele gebeuren met een half oor gevolgd en zeg tegen Mary:"dat gebeurt mij nou nooit hè, dat iemand mij spontaan zoent, waarop Mary mijn hoofd pakt en een minutendurende tongzoen geeft:"zo nu kun je niet meer zeuren". zegt ze als ik haar met volle verbazing aankijk. We lachen allemaal om de situatie en het word een beetje een broeierige sfeer, maar wel erg gezellig. Na een half uurtje van lekker kletsen ,een beetje uitdagen en plagen vind Hans het tijd om met z'n allen naar de sauna te gaan en Jaap staat op , pakt jou hand en vraagt of je eerst eens lekker wil worden gemasseerd.

Je bedankt maar wil toch liever eerst naar de sauna. We gaan ons uitkleden en nemen alleen een handdoek mee naar de sauna afdeling, het licht is er gedimd en er zit al een koppel in de jacuzzi. Eerst stappen Hans Jaap en jij in de hete sauna, Mary en ik kiezen voor het Turkse stoombad, later komen we ook in de hete zeg ik. Jij vind het wel een beetje eng maar wel spannend om alleen te zijn met deze twee hete binken.

Gelukkig denk je, als je ziet dat er al een jonge man in de sauna zit, jullie zijn niet alleen.

Eenmaal opgesloten in de cabine die redelijk groot, maar erg warm is doe je je ogen dicht en je laat je geile fantasie de vrije loop. Drie mannen moet nog leuker zijn dan twee, fantaseer je.

Hans zit naast je en heeft je hoofd op zijn dij liggen, je voelt zijn sterke spieren bewegen. Jaap zit aan het voeteneind en masseert rustig je voetjes, je bent nu erg ontspannen. De laatste man gaat nu de sauna uit en zegt:"veel plezier nog hè". Nu jullie alleen zijn begint Hans je nek te strelen en Jaap masseert nu je kuiten met olie die ergens in de hoek stond.

Je geniet nu met volle teugen en hoopt dat ik het ook naar mijn zin heb, wat ook zo is. Ik mag Mary in de Turkse sauna masseren en geniet dus ook volop, net als Mary. In de turkse sauna zit nog een andere wat oudere vrouw, zij kijkt mij smachtend aan en vraagt of ik haar ook wil masseren. Hier moet ik even over nadenken.

Intussen zijn er vier handen bezig jou mateloos geil te maken, ze strelen en masseren je dijen je borsten, alles word gekneed of gestreeld. Gelukkig hebben de jongens geen haast en word je (nog) niet besprongen. Jaap vraagt of je ook wel van een beetje kinky dingen houd en je vraagt hem wat hij zoal voor ogen heeft. ach "zegt hij": sex met meerder mannen of soft sm of zo". :Je durft wel zeg je tegen hem". en Hans zegt :"Jaap zoiets zeg je toch niet tegen een dame". En jij geeft Hans weer een kus omdat hij het zo lief voor je opneemt.

Jaap, inmiddels knap brutaal geworden, kust je navel en stelt voor om na het dompelbad naar de jacuzzi te gaan. Het dompelbad is wel akelig koud en voor heel even heb je geen geile gedachten alleen je tepels doen er aan denken dat je geil bent, ze staan fier overeind. Helaas zijn de lullen van Hans en Jaap tot babyformaat geslonken. Beteuterd zegt Hans:"dat doet ie anders nooit". Jullie lachen er hartelijk om en Jaap geeft een ferme tik tegen je billen:"kom meid we gaan gauw in de bubbels". Mmmm lekker die tik, je wilt meer daarvan, maar je zegt even niets. Gauw naar de bubbeltjes dan maar en onder weg krijg je nog een ferme tik op je kontje van Hans, die word ook steeds brutaler. In het bubbelbad zit een koppeltje wat oudere mensen, samen met Johnny, de vrouw in het midden, terwijl jij instapt merk je dat de vrouw nogal afwezig kijkt, je zult snel ontdekken waarom. Jaap en Hans gaan aan weerszijden van jou in het bad zitten, het bubbelt heel erg waardoor je onder het oppervlak niets ziet, maar aan de bewegingen van de twee mannen tegenover je merk je al snel wat er gebeurt. De vrouw word intens door haar partners gevingerd en geniet daar zo van dat ze niet meer weet wat er om haar heen gebeurt.

Dan kom ik ook bij het bubbelbad aan, met in mijn kielzog Mary die er verhit uitziet:"wat hebben die twee uitgespookt". denk je bij jezelf. Veel tijd om daar over na te denken heb je niet want ik vraag Jaap of ik op zijn plek mag zitten en hij gaat naast Mary, het bad is nu bijna vol. De vrouw, die enorme borsten heeft waar beurtelings haar man en Johnny aan sabbelen komt hevig klaar en als ze een beetje bij haar positieven is gekomen stelt ze zich voor als Annie, aan de mannen merk je dat ze blijkbaar hun lullen moet hebben gepakt, ze doet het blijkbaar erg lekker want ze trekken allebei een verlekkerd gezicht. Jij voelt ook beweging onder water, ik laat mijn hand richting je geile spleet glijden en Hans doet precies hetzelfde, met mijn andere hand pak ik je gezicht en geef je een lekkere langdurige tongzoen. Heer als ik ben laat ik Hans voorgaan die gretig met twee vingers je verhitte poes streelt en vooral je klitje niet vergeet te masseren, ik stop er twee vingers bij. En je schokt al gauw van geil genot, je vergeet ons ook niet en al snel heb je onze reeds keihard gezwollen stampers te pakken. Je kijkt Annie aan met een triomfantelijke blik zo van :ik heb ook wat lekkers hoor".

Mary word net uit het water gehaald door Jaap en laat zich uitgebreid door hem neuken. Je bent bijna jaloers, maar met vier vingers in je geile kutje heb je niet veel te klagen, Vooral als je lekkere tieten onder handen worden genomen vergeet je snel wat je net dacht. en terwijl jij nog lekker word gevingerd zie je dat Mary en Jaap een hoogtepunt bereiken,Mary kraait van genot en Jaap trekt zijn dikke pik uit haar gloeiende kutje en spuit zijn lading geil over haar heen.

Datzelfde moment kom jij ook gillend klaar van al het gevinger.

Johnny en de man komen ook het water uit om Annie te bedanken met een ferme straal sperma die zij dankbaar in haar mond en over haar tieten ontvangt. Nu wil ik eerst even douchen, om te gaan eten en daarna zien we wel verder, Hans echter heeft andere plannen, als we gaan douchen met z'n allen blijft hij alleen met jou achter, hij streelt je lekker en kust je passievol, jij kust lekker geil terug. Hij draait je om en schuift zijn tot barsten gevulde lul van achteren in je kloppende kutje : eindelijk word ook ik dan lekker genaaid". Denk je bij jezelf."

Hans doet het erg lekker, vooral dat hij erg jong is vind je een compliment en je doet zelf ook extra je best om hem te verwennen, als hij bijna klaarkomt ga je op je knieën en laat hem zijn geil over je dikke tieten spuiten. Heerlijk al dat jongemannen zaad. Jullie douchen ook af en kleden je aan voor de maaltijd. Als je aankomt in het restaurant zitten we allemaal gezellig om de haard en hebben veel plezier. Waarom ook niet, we doen precies waar we zin in hebben , zonder schaamte en zonder iemand te schaden. Weer een perfecte dag. Die nog lang niet afgelopen is gelukkig.

Aan de bar zitten Kathy en Jim, een zwart koppel uit Amerika. Maar ze wonen al heel lang in Nederland. Eenmaal aan tafel is alle schroom verdwenen en tijdens het eten komen er allerlei verhalen voorbij, Annie bijvoorbeeld houdt van spanking en bondage, Mary houd van anaal en meerdere mannen tegelijk, Kathy houd van een beetje ruige sex sm ook wel. Jij zegt dat je nog aan het experimenteren bent, maar alles wil proberen. Ik houd van kijken en ruige sex en zo houd Jaap weer van anale sex. Op deze manier komen we van alles van elkaar te weten. Zo heeft Jim een enorme lul en kan Hans wel drie keer achter elkaar klaar komen. Leuke feiten waar we die avond nog veel plezier van kunnen hebben!! De man van Annie houdt van toekijken als zijn vrouw op haar billen geslagen of door 3 man geneukt wordt.

Mary vertelt een verhaal dat ze heeft meegemaakt dat ze door 3 man op een parkeerplaats langs de snelweg is geneukt, natuurlijk s'nachts. Ze was er alleen naartoe gereden en heeft gewacht tot er iemand langskwam, die drukte zijn neus tegen de zijruit, terwijl Mary wijdbeens lag te vingeren, al gauw waren het er drie die naar haar stonden te kijken. Al de mannen stonden met hun lul te spelen en lieten zien wat ze in huis hadden, Mary zei dat ze er zo geil van werd dat ze is uitgestapt en ze gepijpt heeft tot ze spoten. Hun plaats werd snel ingenomen door twee anderen, die haar hebben gesandwiched, een derde man heeft ze toen afgetrokken. Ze hebben haar helemaal ondergespoten. Mary zegt:"als ik er weer aan denk word ik alweer zo geil als boter hmmm".

Dan ben ik, ik vertel hoe ik met mijn ex naar Tenerife ben geweest en daar met haar een Spanjaard heb ontmoet, die tijdens het dansen al onder haar rokje zat en toen we hem meenamen, hebben we haar samen op een verlaten bouwplaats uitgebreid gevingerd geneukt en har tieten ondergespoten. Jim heft ook een vreemde story, hij was eens in een seksshop in Amerika en toen hij daar een filmpje zat te kijken met een vriendin, in zo'n hokje, kwam er ineens een lul door een gat in de muur. Dit gat bleek een gloryhole te zijn, een verschijnsel dat vaker voorkomt in Amerika. Meestal zijn het homo's, maar soms treffen ze een vrouw. Nou zei Jim, die vriendin vond het maar wat interessant en pakte die lul vast en begon eraan te sjorren. Die kerel spoot in no time zijn zak leeg, Jim werd er ook wel geil van en gelukkig werd het gat in de muur weer snel gevuld met een enorme pik, :"nou en toen heb ik haar van achteren geneukt, alsof mijn leven er van af hing terwijl zij hem pijpte". Zei Jim.

We klapten allemaal. Die story was echt weird.

Report Story

bymieremet© 0 comments/ 12594 views/ 2 favorites

Share the love

Similar stories

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel