tagIncest/TaboeKees is Moe

Kees is Moe

byjodokus©

Greetje zag het onmiddellijk toen Kees het huis binnen strompelde, hij was doodmoe, bekaf. Hij was die vrijdag al vroeg opgestaan om eerst de band van zijn fiets te plakken voordat hij naar school moest, daarna een zwaar tentamen wiskunde wat toch al niet zijn beste vak was, vervolgens moest hij een kast bij zijn tante in elkaar zetten, dat had hij beloofd, toen thuis vlug een maaltijd die hij naar binnen schrokte om meteen daarna naar de voetbaltraining te gaan waar de trainer een pittige training nodig achtte.

'Het valt ook niet mee als je enigst kind bent en je vader weg is gelopen met iemand anders en niets meer van zijn zoon wil weten,' dacht Greetje. Ze had het zeer met haar zoon te doen; school, sport en dan thuis ook nog allerlei klusjes opknappen. Ze vond dat ze een kanjer van een zoon had, niet alleen omdat hij haar zo goed bijstond maar ook om zijn uiterlijk. Hij was lang, zeker 1.90, gespierd maar ook zo slank als een jonge vent van achttien maar kan zijn, open nieuwsgierige ogen, alleen zijn donker haar was wat lang en altijd slordig maar op de een of andere manier stond hem dat goed. Hij was haar steun en toeverlaat in de sombere jaren na de scheiding maar nu was hij moe, doodop en een golf van medelijden en liefde stroomde door haar heen. Ze vroeg zich af hoe ze hem nu kon verwennen.

Kees was ook echt moe maar dat kwam eigenlijk door een gebrek aan slaap. Dat tentamen had veel nachtrust gekost en hij hoopte er een goed cijfer voor te krijgen. Daarnaast was hij behoorlijk verslaafd aan internet met al zijn mogelijkheden, regelmatig was hij tot na twaalf uur 's nachts nog op chatkanalen en seks-sites te vinden. Hij volgde daar zijn normale seksuele voorkeuren en dat waren de 'mature' vrouwen, de moederlijke types vanaf ongeveer vijfendertig jaar tot aan een jaartje of vijftig en dan het liefst met half lang donker haar en grote stevige tieten, net als zijn moeder.

"Ga maar lekker op de bank liggen dan haal ik even wat te drinken voor je," zei de bezorgde Greet en liep naar de keuken om een flesje bier uit de koelkast te halen. Kees zakte op zijn rug op de bank en pakte een kussentje om die onder zijn hoofd te doen terwijl zijn moeder met het flesje aan kwam zetten.

"Lig je lekker Kees?" vroeg ze met een lieve glimlach die hem al een lichte verstijving in zijn onderbroek deed bezorgen.

'Ze moest eens weten hoe vaak ze me een stijve bezorgt', dacht hij. En hoe vaak hij zijn zaad loosde terwijl hij over haar naakte lijf fantaseerde. Hij besloot nu de stoute schoenen maar eens aan te doen.

"Mmm mam, mag ik met mijn hoofd op je schoot liggen?" vroeg hij zomaar voor zijn neus weg.

"Ja natuurlijk lieverd," antwoordde Greet wat vertederd. Dit vond ze nou zo lief van haar zoon, het gaf haar het gevoel dat ze echt een twee-eenheid waren; zorgen voor elkaar, elkaar helpen in voor en tegenspoed, het leek verdikkeme wel een ideaal huwelijk maar dan zonder seks. Kees tilde zijn bovenlichaam op zodat zij kon gaan zitten en bovendien een kussentje op haar schoot deed zodat zijn hoofd een zachte ondergrond had.

"He, heerlijk," murmelde Kees toen hij weer languit lag. Hij lag nu inderdaad ontspannen maar keek wel tegen die twee globes van haar borsten aan die nu nauwelijks meer dan tien centimeter bij hem vandaan waren. Ze waren dan wel verstopt achter een bloesje en een BH maar het maakte hem wel geil. Dit waren de borsten waar hij vaak van droomde, de borsten die hij vaak probeerde te begluren.

"Ja, heerlijk hè jongen? Ik wordt er zelf ook ontspannen van," zei Greet terwijl ze haar zoon zachtjes door zijn wat wilde haarbos heen streelde. Ja, ze vond het zelf ook lekker want ze was zelf ook moe, ook vaar haar viel het soms niet mee, gescheiden, een zoon opvoeden en evengoed veertig uur per week werken in een warenhuis. Vol met moederlijke gevoelens keek ze naar het gezicht van haar zoon en begon de rest van zijn lichaam te monsteren maar toen ze zijn kruis zag en daar een grote bobbel ontwaarde stokte de adem toch even in haar keel. Hij zou toch niet een erectie van zijn eigen moeder krijgen? Of was het zomaar, zoals jonge knullen wel vaker een erectie krijgen. Ze rukte haar blik weg van zijn kruis maar legde wel haar vrije arm op zijn ene schouder om die wat te masseren, misschien hielp dat om hem nog meer te ontspannen. Maar terwijl ze hem zo masseerde en door zijn haar kriebelde voelde ze zelf ook wat jeuk in haar eigen kruis komen terwijl haar boezem wat meer op en neer ging; ja, ze werd er een beetje opgewonden van.

Kees was opeens niet moe meer, hij keek smachtend naar haar bewegende borsten en had een grote behoefte die twee bollen te gaan kneden, bovendien kwam er een muskusachtige geur onder het hoofdkussen vandaan. Godver nog aan toe, zijn moeder werd er ook geil van!!

Greet keek intussen maar weer eens naar de bobbel in zijn trainingsbroek en zag dat die nog groter was geworden; die vent moest een joekel van een penis hebben, bedacht ze zich, veel groter dan die van haar weggelopen man. Dat kwam van haar kant van de familie, dacht ze een beetje trots. Ze had als kind een paar keer de penis van haar eigen vader kunnen begluren, die was ook al zo groot en toen ze eens doktertje speelde met haar broer was ze ook al onder de indruk van zijn lid. Blijkbaar zette Kees de traditie voort. Ze kreeg een groot verlangen de pik van haar zoon te betasten maar durfde niet, net zoals Kees haar borsten niet durfde vast te pakken.

Het was Greet die zijn schouder losliet en haar hand voorzichtig in de wijde halsopening van zijn t shirt deed om haar vingers wat door zijn borstharen te laten kroelen. "Lig je echt lekker?" vroeg ze nog met een warme stem aan haar zoon die nog steeds gebiologeerd naar haar borsten keek.

"Ja, heerlijk mam, ik ben al een stuk minder moe," antwoordde hij. Daarna sloot hij even zijn ogen om een beslissende vraag te stellen waarbij hij haar niet aan durfde te kijken.

"Mag ik dat ook bij jou doen? Ik bedoel, eh, aan je borsten zitten?" vroeg hij met schorre stem. Greet verstijfde even en dacht koortsachtig na. Ze voelde dat ze nu voor een grens stonden; als ze over die grens zouden stappen was er geen weg terug, dan zou het niet eenmalig zijn, daarvoor was de liefde tussen moeder en zoon te groot.

"Ik voel me alsof ik weer een baby ben," vervolgde Kees met haperende stem. "Het is zo heerlijk warm, zo ontspannen. Mam, mag ik je borsten zien?" Het waren de laatste woorden die haar over de streep trokken en Greet had haar beslissing genomen; ze kon haar gevoelens niet langer tegenhouden. Ze liep over van moederlijke liefde maar ook van geiligheid, ze voelde dat haar kut onderhand kleddernat was. Ze deed de twee bovenste knoopjes van haar bloes los en wurmde het kledingstuk over haar hoofd. Ademloos keek Kees nu naar haar laag uitgesneden BH en begon hevig te slikken toen ze haar armen naar achteren reikte om de sluiting van haar BH los te maken. Ze plaagde hem zelfs een beetje door de bandjes extra langzaam van haar schouders te halen en liet de cups nog even op haar borsten liggen.

"Ben je er klaar voor?" vroeg ze met een glimlach. Kees knikte en was verrukt toen ze de BH verwijderde en naast de bank op de vloer deponeerde. Met een hemels blik keek hij naar de heerlijke borsten die schuin boven zijn hoofd lagen. Ze waren groot en hingen een beetje maar niet erg veel. Haar tepels waren klein maar wel al hard, twee grote harde krenten in een klein tepelhofje. Haar borsten waren bleek en toen hij zijn handen optilde om ze te betasten voelde ze warm en zacht aan, maar toch ook wel weer stevig. Hij hoorde zijn moeder zacht kreunen toen hij haar tepels één voor één tussen duim en wijsvinger nam en ze zo heen en weer rolde. Daarna lichte hij zijn hoofd een beetje van het kussen op en wilde haar tepels in zijn mond nemen. Greet besefte dat dit een moeilijke positie voor hem was en met haar hand gaf ze hem een steuntje onder zijn hoofd.

"Toe maar, denk maar dat je weer een baby bent, zuig maar aan mammies tepels," steunde ze en bracht de mond van haar zoon naar haar linkertepel. Met haar andere hand verdween ze nu van onderen in zijn t shirt en streelde ze zijn onderbuik. Met een vinger speelde ze wat in het kuiltje van zijn navel terwijl Kees met een hemelse blik aan haar tepel zoog en haar andere borst liefdevol bleef kneden.

Greetje keek weer naar zijn kruis en zag dat de bult nu wel op zijn grootst was. Zijn penis maakte een enorme tent in zijn broek en ze wilde er maar wat graag naar toe. Ze verdween eerst met haar vingers en even daarna met haar hele hand onder het elastiek van zijn broek en wreef een paar tellen door zijn schaamhaar. Daarna bereikte ze met haar vingertoppen de onderkant van zijn paal en probeerde haar duim en wijsvinger er omheen de krijgen maar dat lukte niet helemaal, daar was zijn pik te dik voor. Door het gelik aan haar stijve tepels en zijn paal in haar hand werd ze nog geiler en zachtjes maar beslist trok ze de broek en slip van haar zoon tot halverwege zijn dijen. Wauw!! Wat een kanjer had haar zoon!! Zeker twintig centimeter, schatte ze het op het eerste gezicht en ongeveer vier centimeter doorsnee. De eikel was diep purper en er zat een blanke druppel voorzaad op de top van de helm. Toen ze nog wat verder keek zag ze zijn ballen en weer was ze onder de indruk. Ze hadden de omvang duiveneieren en ze hingen zo laag dat ze net niet in zijn bilspleet kon kijken. Greet was trots op haar zoon, trots dat hij zo'n mooi gereedschap had, trots dat hij daarmee vele vrouwen kon bevredigen; te beginnen met haarzelf. Haar vingers zaten nu wat hoger aan zijn lul en voorzichtig trok ze het velletje omlaag zodat zijn eikel helemaal vrij kwam wat ze een fascinerend gezicht vond vooral ook omdat de druppel voorzaad groter werd en omlaag gleed. Met haar duim meerde ze druppel over zijn eikel heen waardoor hij met zijn onderlijf nu wat schokkende neukbewegingen begon te maken.

Kees genoot dubbel op. Hij lebberde ongegeneerd aan haar tieten wat hem al deed zwijmelen van wellust en hij genoot nog meer van haar hand die zijn pik begon te masturberen. Ze deed het eerst traag en voorzichtig maar gaandeweg kwam ze er achter dat zijn pik er goed tegen kon. Ze huiverde wat toen ze nog meer voorzaad uit zijn pisgaatje zag komen en wreef dat weer over zijn hele eikel heen. Oooh, wat voelde zijn grote lul lekker aan, een grote harde paal en een zacht velletje er omheen. Ze masturbeerde hem met haar vingers net over de rand van zijn eikel heen wat Kees blijkbaar erg lekker vond want hij begon steeds fanatieker en steviger aan haar tieten te zuigen en te likken. Met haar duim stuwde ze af en toe van onder naar boven over zijn pisbuis heen zodat er weer een volgende gulp slijmerig voorzaad uit zijn eikel kwam. Mmmmm wat een zalige pik had haar zoon. Later pakte ze zijn paal in haar volle hand en trok er harder aan om toen tot de ontdekking te komen dat als ze onderaan zijn pik masturbeerde hij dat ook heel erg lekker vond; zo lekker dat hij wild met zijn heupen begon te werken.

"Mmmmjaaahhhhhh!!" kreunde hij met zijn hoofd tussen haar borsten. "God nog aan toe, wat lekker!! Toe mama, ga door!!"

"Hij zal toch niet gaan spuiten?" dacht ze nog maar voor ze was uitgedacht schokte Kees opeens wild omhoog en kneep extra hard in haar tieten. "IK KOM!!" schreeuwde hij kort en beet in het wilde weg in een tepel.

"Au!" riep Greet nog, maar zag toen een hete straal sperma vanuit die grote jongenslul de lucht in schieten, gevolgd door een tweede die wat minder kracht had en net als de eerste op zijn shirt belande, de laatste eruptie kwam op haar melkende onderarm en hand terecht.

Kees was nu helemaal uitgeput en zakte met zijn hoofd terug op haar schoot terwijl Greet de laatste druppels zaad uit zijn penis perste waardoor Kees nog even nahuiverde. Intussen keek Greet naar het zaad wat van haar handpalm begon af te druipen en wellustig bracht ze de hand naar haar mond. In het begin van haar huwelijk deed ze met haar man wel eens aan orale seks en had ze zijn sperma regelmatig ingeslikt, niet omdat ze het lekker vond maar meer om haar man zijn zin te geven, later weigerde ze domweg, maar dit was anders. Dit was potente jongemannenzaad waar ze zeer opgewonden van was geraakt en wellustig likte ze het zaad van haar zoon van haar hand.

Mmmm, dit was lekker, heel lekker. Kees zag het niet, hij sliep bijna en wilde zich behaaglijk op zijn rechterzij draaien om zijn lijf te laten rusten maar Greet schudde hem wakker.

"Wordt nu even wakker, lieve schat van me, je moet naar bed. Ik kan zo toch niet de hele nacht blijven zitten?" Nee, dat kon niet. Kees rekte zich uit en ging toen staan. Wat bedremmeld merkte hij hoe zijn broeken verder tot zijn enkels zakten en voelde de klodders sperma op zijn t shirt. Hij wist zich even geen houding te geven tot ook Greet ging staan en hij naar haar blote bovenlichaam keek. Jezus, wat had zijn moeder mooie tieten. Wat slaapdronken woog hij ze in zijn handen en knorde van geluk toen zijn moeder haar armen rond zijn nek legde en hem met geopende lippen een tongzoen gaf. Hij voelde zijn pik alweer wat verstijven toen de tongen tegen elkaar aan aanvleiden en hun speeksel zich met elkaar vermengde.

"Hup, naar bed jij," commandeerde Greet glimlachend, "ik kom je zo instoppen." Kees knikte, stapte uit zijn broek en slip, raapte ze op maar ging eerst naar het toilet om zijn blaas te legen. Zijn half stijve penis voelde gezwollen aan toen hij de eerste urinedruppels eruit perste. Toen hij was uitgepist wankelde hij naar zijn kamer, trok zijn t shirt uit, sloeg het dekbed opzij en ging naakt op het hoeslaken liggen. Net voordat hij het schemerlampje uit wilde doen en het dekbed over zijn moede slaperig lijf wilde doen ging de deur open en stond zijn moeder in de deuropening. Ze liep nog steeds met blote borsten maar had nu ook de bovenste knoop van haar strakke spijkerbroek losgemaakt. Greet was nog niet klaargekomen en dat was wel de bedoeling. Ze ging aan de rand van zijn bed staan en zipte de rits van haar gulp omlaag. Ze moest even wringen maar toen ging de broek resoluut uit en keek Kees naar haar lichtblauwe slip waar ter hoogte van haar kut een flinke natte plek zat. Greet haakte haar duimen onder de rand van het kleine slipje, stroopte ook die naar beneden en stapte eruit. Kees was door dit uitkleedpartijtje toch weer wat wakker geworden en keek tegen een keurig getrimde bosje donker schaamhaar aan met daaronder haar ietwat geopende schaamlippen en een uitstulpend puntje daarnet weer boven. Zij eigen pik was weer keihard toen hij schuin op zijn elleboog ging liggen, een hand om haar heupen sloeg om haar billen te betasten en haar op die manier nog dichter bij het bed te laten komen. Hij rook nu haar bijna bedwelmende kutgeur en haast in trance bracht hij zijn mond naar haar clitoris en raakte het met het puntje van zijn tong aan. Terwijl hij haar billen kneedde stak hij de wijsvinger van zijn andere hand in haar natte spleet en voelde voor het eerst de echte warmte van zijn moeder. Er was weinig voor nodig om Greet klaar te maken, ze hoorde de soppende geluiden die zijn vinger in haar kut teweeg brachten, ze voelde hoe zijn tong aan haar stijve klitje likte en ze kwam met een schuddend lijf jammerend tot een climax terwijl ze zijn hoofd stijf tegen haar onderlijf aandrukte.

"Ohhhhh lieverd van me, lekkere schat, wat was dat heerlijk," fluisterde ze, hem nu door zijn haar strelend. "Ga nou maar lekker liggen, dan zal mama je in slaap brengen." Kees was nu echt aan slaap toe, draaide zich weer op zijn rug en sloot zijn ogen. Hij merkte nauwelijks dat zijn moeder ook op zijn bed was gekropen en op haar knieën tussen zijn benen zat. Hij voelde wel hoe zijn eikel opeens in een vochtige holte zat en door zijn wimpers heen zag hij dat zijn moeder aan zijn pik zoog.

'Oooohhh daar begint het weer', dacht hij. Aan de ene kant wilde hij dolgraag slapen, aan de andere kant was dit zo ontzettend lekker, zijn moeder die hem nu voor de helft in haar mond had gezogen en met een duim over zijn ballen kriebelde. Even daarna trok Greet haar mond terug en begon zijn hele pik met haar tong af te likken. God, wat smaakte hij lekker!! Ze nam zelfs zijn ballen één voor één in haar mond terwijl ze in tussentijd zijn lul zachtjes streelde en een vinger tegen zijn anus plaatste. Kees kreunde van genot, dit was super, dit kon niet geiler, dacht hij, maar het kon nog lekkerder. Ze liet zijn genitaliën even voor wat ze waren en schoof hogerop. Even kriebelde ze met een stijve tepel aan de pulserende eikel van Kees om hem daarna te beklimmen. Ze pakte de grote harde paal van haar zoon en richtte hem op haar smachtende kut om zich vervolgens neer te laten zakken. Centimeter voor centimeter vulde zijn kanjer haar natte spleet tot hij er geheel inzat en tegen haar baarmoeder aan stak. Op dat moment kwam Greet voor de tweede keer klaar en was Kees ook weer in de zevende hemel. Wel een minuut lang bleef Greet zo zitten om hun beide te laten voelen hoe fijn het wel was zijn lul helemaal in haar kut te hebben en hem de warme strakheid van een vrouwenkut te laten voelen. Daarbij keek Kees weer tegen die zalige grote tieten aan en stak zijn handen alweer uit om die ballen te kneden. Greet boog wat meer voorover zodat hij er met zijn lippen bij kon komen om weer aan haar tepels te kunnen sabbelen. Intussen was Greet begonnen te neuken. Langzaam ging ze met haar kut op en neer en kermde van de geile scheuten die door haar onderlijf gierden. Ook Kees wilde neukbewegingen maken maar zijn moeder hield hem tegen.

"Nee,""zei ze met hese stem, "jij bent moe, ik doe het werk wel, laat moeder maar neuken." Dus bleef ze met haar kut op en neer zijn harde pik rijden en verhoogde steeds meer het tempo. Het bed kraakte en piepte, de jongenskamer was zwanger van de seksgeuren en geluiden en Greet zorgde ervoor dat ze samen tot een geweldig climax kwamen.

"NEUK ME, NAAI ME, NEUK ME KLAAR!!" schreeuwde Kees in verrukking terwijl hij woest in haar tieten kneep en nu toch wel in haar kut begon te beuken. Het was teveel voor Greet die haar derde orgasme voelde komen, een orgasme die groter was dan de twee vorige te samen.

"JAAAAHHHHH IIIIEEEEEE!!" gilde ze terug. "SPUIT ME VOL!! JAAAAH, TOE DAN, SPUIT JE MAMMIE VOL!!"

En Kees kwam zoals ook hij nog nooit was klaargekomen. Zijn sperma schoot las een hete geiser haar kut binnen net op het moment dat ook zijn moeder het walhalla bereikte. Ze was helemaal leeg toen ze op zijn zwetend bovenlijf neerviel. Ze wilde vanuit een moederlijk instinct het liefst al zijn zweet van lijf likken maar Kees was nu echt in slaap gevallen, dit was teveel geworden. Even bleef Greet liggen, ze voelde zijn penis in haar kut verslappen en behoedzaam lichtte ze haar kont omhoog om zijn pik te bevrijden. Met een slurpend geluid gleed hij uit haar kut en voelde Greet hoe zijn sperma uit haar spleet begon te druipen.

'Mmmmmhh,' dacht ze en zonder hem wakker te maken likte ze heel stilletjes zijn pik schoon. Daarna keek ze vol liefde naar haar slapende zoon, ze stapte uit het bed en bedekte hem voorzichtig met het dekbed. Ze raapte haar kleren op en verdween op haar tenen naar haar eigen slaapkamer om daar zelf ook geheel bevredigd in slaap te vallen.

Het was de volgende dag na twaalfen toen Kees eindelijk zijn gezicht beneden liet zien. Hij gaapte diep en rekte zich nog een helemaal uit.

"Lekker geslapen Kees?" vroeg Greet terwijl ze koffie inschonk. Poe, hij had zeker dertien uur aan een stuk geslapen. Ze keken elkaar aan en vielen toen in elkaars armen, daarna volgde een lange intense tongzoen. Er was geen spijt, geen wroeging, alleen maar liefde.

"Ben je nu niet meer moe?" vroeg zijn moeder na de kus.

"Ik denk dat ik over een uurtje weer vreselijk moe ben," zei hij glimlachend.

Report Story

byjodokus© 2 comments/ 58975 views/ 5 favorites

Share the love

Similar stories

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Favorite Author Favorite Story

heartTriest, inlovewithnylons and 3 other people favorited this story! 

Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments (2 older comments) - Click here to add a comment to this story or Show more comments or Lees alle Gebruikers Commentaren (2)

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel