Kerstman 01

bye_ro_ger_stories©

Elfje Hilda pijpt voorafgaand aan de kerstviering de Kerstman en neukt hem na het bedrijfsfeest als dank voor de gedane arbeid.

"Alsjeblieft?" smeekte Lincey de sexy kerstfeest organisator. "Niemand anders is bereid om het te doen!" Lincey had me gevraagd om Kerstman op het bedrijfsfeest te zijn.

"Niemand?" vroeg ik.

"Nou, niemand die past bij die functie!" zei Lincey schaapachtig.

"Wat bedoel je?" en ik sputterde, "Ik ben niet dik." Eigenlijk ben ik behoorlijk fit. Geen overmatige vet.

"Nou, ik haat het om te discrimineren, maar niemand die geschikt genoeg is om mensen ... vrouwen bij zich op schoot te laten zitten." zei Lincey. "Ik kan niet geloven dat ik dit, als hoofd van de HR, zo aan je vraag."

Nu was ik een beetje beschaamd. Ik ben niet lelijk, maar ik vond niet dat ik er zo goed uitzag dat vrouwen zo op mijn schoot wilden komen zitten.

"Jij hebt de juiste lengte en het pak heeft vullingen om de juiste omtrek te bereiken," lichtte Lincey toe. "En ik zal zorgen dat het ook voor jouw zeker de moeite waard is!"

"Oké, ik doe het voor jou!" antwoordde ik zonder verder nog na te denken.

Lincey giechelde. "Maak je geen zorgen, ik weet zeker dat ik een passende beloning ga vinden, zodat ik je mijn waardering voor je inzet kan tonen."

Het kerstfeest was nog een tijdje weg.

Ik denk dat Lincey ergens had verklapt dat ik de Kerstman was.

Een aantal vrouwelijke collega's binnen het bedrijf liet me weten dat ze niet konden wachten om op mijn schoot te zitten of vroegen of ik de presentjes ook persoonlijk overhandigde. Sommige mannen plaagden me zelfs, die waren waarschijnlijk bi-sexueel of homo!

Op de grote dag kwam Lincey in mijn kantoor. "Ben je klaar om je gereed te maken?" Ze werd gevolgd door Hilda. "Je kent Hilda van accounting?' zei Lincey meer dan dat ze het vroeg. "Ze gaat vandaag je elfje zijn."

Hilda was een schattig één meter vijftig hoge pop met lange wapperende, blonde haren, grote blauwe ogen en rood geverfde lippen. Hilda droeg een strakke groene outfit. De rok was tot ver boven haar knieën en haar zwarte visnetten werden opgehouden met een jarretelgordel. Haar hoge stiletto hakken maakten haar twaalf centimeter langer.

"Hier is de Kerstman outfit." Lincey plaatste het op de bank en verliet het kantoor. "Hilda zal je verder helpen met het pak."

Ik was een beetje verdwaasd over de manier waarop Hilda bij mij gedumpt werd. Niet dat ik het erg vond.

Hilda was echt een leuke vrouw.

"Het spijt me dat je met mij opgezadeld bent," zei ik. "Waarmee heeft Lincey jou omgekocht?"

"Ik heb me vrijwillig aangemeld toen ik erachter kwam dat jij de Kerstman werd," zei Hilda zedig glimlachend. "Laten we je er klaar voor maken."

Het lijf van het pak was een soort verstelbare halter met opvulling die dichtgebonden werd op de rug. Er was geen manier waarop ik mijn eigen shirt eronder kon dragen, dus ik deed mijn overhemd en shirt uit. Ik gleed met mijn hoofd door het harnas.

Hilda sloot het pak op mijn rug. "Uh-oh!" zei Hilda na het oppakken van de Kersman zijn broek.

"Wat is er?" vroeg ik. "Ik trek het niet aan als het vies is!"

"Eh ... Nee ..," Hilda aarzelde. "Het is een soort .... Nou, ik denk niet dat die gemaakt is om je broek eronder aan te houden."

Ik nam een kijkje. Ik zou me al dood zweten als ik een trainingbroek droeg, als ik die er überhaupt onder kon dragen. "Oké, ik ben overtuigd," gaf ik met tegenzin toe. "Draai je om dan trek ik mijn broek uit."

"Oooh! Oké," zei Hilda op een beetje verrassende toon.

Ik bukte om mijn broek uit te doen, maar mijn bovenlijf verhinderde dat. "Eh .... Hilda ....," begon ik. "Ik heb je hulp nodig. Ik kan mijn broek zelf niet uit doen!"

Hilda draaide zich om en grinnikte. "Wat is een probleem dikke, moet je wat gewicht verliezen?"

"Ha! Ha!" antwoordde ik. "Het spijt me. Als je wilt, kan je mij helpen met het bovenlijf weer uitdoen. Dan kan ik daarna mijn broek uittrekken."

"Nee, daar is je elfje voor!" zei Hilda opgewekt. Bijna te vrolijk vervolgde ze, "Laat mij je maar helpen! Kom op Kerstman. Blijf gewoon rechtop staan." De blondine knielde voor me en gespte mijn riem los.

Ik voelde het bloed richting mijn liezen stromen.

Ze opende de knoop van mijn broek terwijl mijn pik begon te verstijven. Verleidelijk en langzaam, tandje voor tandje trok ze mijn rits omlaag. Tegen de tijd dat ze daarmee klaar was, had ik een volwaardige stijve pik! Hilda pakte de broek met beide handen vast en trok deze snel naar beneden. Blijkbaar had ze haar duimen ook in mijn ondergoed gestoken en ging ook gelijk mee omlaag.

'Was dit opzet?' Mijn meer dan gemiddelde stijve paal sprong te voorschijn en sloeg de blondine in het gezicht.

"Oooo! Heb ik dit veroorzaakt?" vroeg ze quasi nonchalant, het antwoord eigenlijk wel wetend.

"Het spijt me Hilda," probeerde ik mij te verontschuldigen.

"Nou, ik heb er absoluut geen spijt van," antwoordde Hilda. "Maar je gaat, met die harde paal, met geen mogelijk die broek aan krijgen. Het zou ook een schande zijn als ik er nu geen gebruik van maak."

Door mijn buik, kon ik helemaal niets van onderen zien. Ik voelde mijn lul in iets warms en nats gaan. Ik voelde hoe Hilda haar lippen rond mijn paal sloten.

Haar handen grepen mijn kont en trokken mij naar haar toe. Ze zoog heel mijn dikke, meer dan gemiddelde, pik in haar mond totdat ik haar neus tegen mijn schaambeen voelde drukken.

Ik hield mij stil, bewoog niet en zei niets.

Hilda's hoofd wiegde heen en weer, waardoor mijn lul er bijna uit ging, maar ze zoog hem weer op voordat dit kon gebeuren. De blondine begon met het masseren mijn ballen. Ze kneep erin en rolde ze in haar handen.

Toen voelde ik haar vingers draaien onder mijn zak. Ik zette mijn voeten zo breed als ik kon met mijn broek op mijn enkels.

Hilda bleef me pijpen terwijl haar vingers uitgebreid met mijn ballen speelden.

Ik ben meestal vrij goed in het beheersen van mijn opwinding, maar Hilda deed uitzonderlijk werk. Met mijn pik diep in haar keel en haar vingers aan mijn ballen, voelde ik mijn sperma al koken.

Hilda begon van buitenaf tegen mijn prostaat te drukken.

Ondanks alle pogingen het af te remmen, kon ik mijzelf niet langer meer beheersen. Mijn liezen begonnen aan te spannen en te trillen. "H .. I .. L .. D .. A!!" was alles wat ik riep voor dat ik mijn witte room rechtstreeks in haar buik injecteerde.

Haar keel molk me, terwijl haar vingers mijn prostaat en ballen nog masseerden.

Ik was niet zo vaak zo hard klaar gekomen.

Uiteindelijk vertraagd ze en kwam omhoog van haar knieën

Ik voelde mij een beetje zwak en mijn handen leunden tegen het bureau voor ondersteuning. Ik hoorde de blonde engel wat doen en veronderstelde dat ze opruimde. In plaats daarvan voelde ik haar van achteren tegen me aan drukken.

"Ik hoop dat je genoten hebt," fluisterde Hilda in mijn oor. "Sinds de eerste keer dat ik je hier zag, heb ik dat altijd al een keer willen doen."

Ik begon te spreken, maar werd onderbroken.

"Ssstt!" zei Hilda. "Blijf zo stil staan." Ze ging een beetje achteruit, kwam rond me en ze knielde weer. Haar vingers pakte mijn vlezige paal en trokken eraan. De blondine leunde naar voren en duwde haar lange puntige tong in mijn pisspleet.

Ik voelde hoe haar tongpunt mijn pik weer deed verstijven.

Haar speeksel had mijn paal inmiddels doorweekt toen Hilda haar mond terug trok. "Niet bewegen!"

Ik stond daar met mijn handen op het bureau en mijn voeten gespreid. "Oh Hilda!" Ik voelde iets koud en hard om mijn lul geduwd worden. Het voelde glad en het leek alsof ze mijn pik omringde met haar vingers, maar was slechts twee of drie centimeter breed en zat nu rond mijn paal net boven mijn ballen.

"Oké, we gaan je nu aankleden," zei Hilda terwijl ze opstond van de vloer. Ze hielp me verder met mijn schoenen, mijn broek en ondergoed uittrekken. "Die zal je niet meer nodig hebben."

Wat er ook rond mijn pik zat, ik voelde aan de ring een soort eitje zitten. Ik tilde eerst een voet, daarna de andere op terwijl Hilda me hielp met de rode Kerstmanbroek.

Ze wikkelde de grote brede riem om mijn buik en mijn voeten schoven in de grote zwarte laarzen.

"Eh Hilda?" vroeg ik met schroom. "Wat heb je met mijn pik gedaan?"

"Nou Kerstman, dat is mijn 'ga niet over de lijn' apparaat," antwoordde ze. "Altijd zie ik je ogen dwalen naar andere vrouwen ..." Hilda liet me een soort afstandbediening zien. Ze drukte op de knop met haar lange nagel.

Meteen was er een trilling rond mijn lul.

"Dat was de lage stand," lichtte Hilda toe. "Laat ik hem nu als test een kwart hoger draaien," en de zachte trillingen namen toe in intensiteit.

Mijn hele lichaam reageerde en verkrampte bijna. Mijn knieën begaven het.

"Dus de Kerstman zal goed naar mij luisteren?" vroeg Hilda terwijl ze de ring uitschakelde.

Klop! Klop! Lincey opende de deur. "Klaar?" Het hoofd HR keek me vragend aan. "Gaat het?" vroeg ze. "Je ziet er een beetje oververhit uit."

Ik voelde een waarschuwing tinteling rond mijn pik. "Ja, Nee, nee!" antwoordde ik snel. "Ik voel me goed!"

Als ze nu maar eens de helft van de waarheid kende.

Ik trok mijn baard en hoed aan. "Hoe zie ik eruit?"

"Geweldig! Oké, laten we gaan!" Lincey liep voor ons uit.

In de feestzaal had Lincey een stoel gezet die versierd was met kerstballen. Ernaast stond een zak met cadeautjes. Het personeel zou. Een voor een, op mijn schoot komen zitten.

Hilda zocht dan het juiste geschenk bij die persoon, moest dit aan mij geven, waarna ik het cadeau aan de persoon zou overhandigen.

De directeur was de eerste. Zonder aarzeling plofte hij op mijn schoot.

Hilda vond zijn cadeau bovenop de stapel, gaf dit aan mij waarna ik het weer aan hem gaf.

Kalm en netjes pakte hij het geschenk uit en toonde iedereen wat hij had gekregen, een rijzweep. Hij reed in zijn vrije tijd veel op een paard.

"Nou, iemand die je goed kent directeur!" riep iemand en iedereen lachte.

Meer personeel kwam voor hun gift. Sommige zaten op mijn schoot, sommige niet. Er zaten zeker meer vrouwen dan mannen op mijn schoot. Maar elke keer als een vrouwelijke medewerker ging zitten, gaf Hilda me een kleine herinnering wie feitelijk de leiding had.

Toen kwam Leonie naar voren en ging op mijn schoot zitten. Leonie zag er super geil uit. Grote boezem, blond haar, strak lijf, heerlijke lange benen. Ze droeg een korte, strakke rok die nog korter werd toen ze ging zitten.

Ik voelde de trilling van mijn herinnering al weer rond mijn lul, maar voor Leonie op mijn schoot kwam zitten, was mijn pik verschoven en die rustte nu vlak onder haar kont.

Ze draaide haar kont een beetje.

Ik weet zeker dat ze voelde waar ze op zat. De trilling rond mijn pik werd een beetje sterker. Ik voelde hoe het voorvocht begon te lekken uit mijn pik.

Hilda gaf me Leonie's geschenk dat ik direct met trillende handen doorgaf.

"Oh! Dank je wel Kerstman!" Dan leunde de blondine dicht naar mijn oor en fluisterde: "Ik zou liever dit als mijn cadeau hebben." Ze bewoog haar billen meer over mijn pik. "Misschien kun je het later aan mij geven." Leonie begon haar pakje uit te pakken. Met opzet draaide ze en neukte mij droog op hetzelfde moment.

De geschenken waren meestal leuke dingen die een lach te voorschijn moesten toveren, een aantal was gewaagd. Hoewel ik de Kerstman speelde en de cadeaus gaf, hadden we allemaal een naam getrokken om een geheime Kerstman te zijn, zodat niemand wist wie hen werkelijk het geschenk gaf.

Leonie's cadeau viel duidelijk in de laatste categorie. Leonie scheurde het inpakpapier open. De doos was van 'Christina de Eend'. Ze opende de doos en zag een zwart korset en een kruisloos slipje. "Ooo! Dank je wel Kerstman!" Leonie kuste me vol op de lippen. "Precies waar ik om vroeg." Dan weer fluisterde in mijn oor: "Ik zal het aan je showen en daarna echt mijn waardering tonen."

Hilda draaide haar speelgoed (rond mijn paal) naar een hoog niveau.

Mijn voorvocht stroomde langs mijn paal. Mijn ballen tintelden. Ik was zo hard dat ik een stalen plaat zou kunnen doorboren met mijn pik! Mijn heupen maakten microscopisch kleine stoot bewegingen onder de prachtige kont van Leonie.

Leonie bleef enthousiast (of deed anders in ieder geval geweldige haar best om te doen alsof ze dat was). Ze omhelsde mij, kuste me weer op de mond en kronkelde haar onderlichaam hard tegen mijn gezwollen lul.

Hilda draaide de knop nog hoger.

Ik voelde mijn lichaam helemaal trillen.

Uiteindelijk ging Leonie van me af, maar niet voordat ze stiekem met een hand in mijn kloppende hardheid had geknepen.

Vrij snel daarna had de laatste collega zijn presentje in ontvangst genomen en riep Lincey "Oké Kerstman! Iedereen heeft zijn cadeau ontvangen. Ik weet dat je weer terug moet gaan naar je woning boven de poolcirkel. Bedankt voor je bezoek."

Tijdens het applaus van mijn collega's zette Hilda de intensiteit in de laagste stand.

Ik was nog steeds nauwelijks in staat om op te staan, laat staan om te lopen.

"Hier Santa! Laat me je helpen." Hilda sprong op en kwam mij op haar hoge stiletto hakken te hulp. Ze droeg de lege Kerstmannenzak voor me om de tent in mijn broek te verbergen en hielp me terug naar het kantoortje. Eenmaal terug in het kantoor, sloot Hilda de deur achter ons en draaide deze op slot.

Ik weet niet zeker hoe ze het deed, maar mijn voeten werden onderuit gehaald en ik lag op de grond. Mijn dikke Kerstmanbuik verhinderde me om op te staan.

Binnen een paar seconden trok Hilda mijn broek uit en besprong mij. Haar kut was absoluut doorweekt, ze ontving in een beweging mijn meer dan gemiddelde pik volledig diep in haar kutje. De blondine stuiterde op mijn grote lul op en neer. In haar hand had ze nog steeds de afstandsbediening van de ringvibrator. Elke stoot zorgde voor verandering in de intensiteit, iedere keer hoger.

Ik voelde dat het zaad in mijn ballen kookte en dat ik op het randje van een eruptie was.

Hilda's kutje zakt nog een keer over mijn pik terijl de blondine klaarkwam. Haar vinger draaide de knop van de ringvibrator nog een standje hoger.

Het was als een explosie! Mijn lichaam kreeg totale spastische stuiptrekkingen terwijl mijn exploderende lading zaad rechtstreeks in Hilda's onbeschermde baarmoeder schoot. Straal na straal sperma spoot uit mijn meer dan gemiddelde lul totdat mijn ballen helemaal leeg waren.

Hilda had de vibratie van de cockring uitgezet en lag uitgeblust boven op mijn Kerstmannen buik.

Mijn lul zat nog steeds diep in haar kutje begraven. Ik lag op de grond, was niet in staat om en wilde absoluut niet bewegen.

Toen Hilda zich verroerde gleed mijn verslappende paal uit haar kutje. De blondine keek in mijn ogen en glimlachte: "Prettige Kerstdagen, Kerstman!"

Op een gegeven moment waren we weer in staat om ons enigszins te fatsoeneren.

De blondine hielp mij uit het warme pak, zodat ik mijn gewone kleding aan kon trekken. Zelf hield de één meter vijftig lange vrouw haar kleding aan. Omdat ze aan haar voeten de hoge stiletto hakken droeg, vroeg ze me: "Zou je mij richting mijn huis willen vergezellen? Ik ben bang dat ik het anders niet haal in deze outfit."

(Hilda-27-blank+blondinelang haar+B-cup+klein postuur-alleengaand-collega-Nederlandse)

Report Story

bye_ro_ger_stories© 3 comments/ 690 views/ 0 favorites

Share the love

Also in this series

Tags For This Story

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.
by Anonymous12/26/18

Mooi! Deel 3 ook? Kan niet wachten!

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.
by e_ro_ger_stories12/24/18

Er komt een vervolg op dit verhaal.

Besta anoniem, 'collega 04' zit in de pen ;-)

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.
by Anonymous12/23/18

Geil hoor! Kan je een vervolg schrijven?

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

Show more comments or
Read All 3 User Comments  or
Klik Hier om je eigen commentaar achter te laten op deze toevoeging!

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel