tagIncest/TaboeKnuffelen achter de gordijnen

Knuffelen achter de gordijnen

byjodokus©

"Ik kan niet wachten op de tijd dat jij een vrouw krijgt en kindertjes gaat maken," zei Carolien tegen Harrie, haar zoon.Die glimlachte en haalde zijn schouders op. Het was al laat en vlak voor bedtijd hadden ze vaak een wat openhartig gesprek.

"Dan kan je lang wachten, ik ben nog lang niet van plan om te gaan trouwen, ik heb momenteel zelfs geen verkering." Hij was bijna negentien en de vrijheid was hem te lief. Hij kon gaan en staan waar hij wilde, hij had een grote slaapkamer en werd sinds de dood van zijn vader schromelijk verwend door zijn moeder. Vader stierf vijf jaar geleden door een nare ziekte en Harrie was alles wat ze in feite nog had. Carolien had geen broers of zusters en haar ouders woonden sinds kort in zo'n ouderen enclave in Spanje. Haar man zijn familie woonde aan de andere kant van het land dus daar had ze behalve telefoon en e-mail ook weinig contact mee.

"Maar ik wil zo graag Oma worden, dan kan ik weer kindertjes vertroetelen," zei ze met een gemaakt pruilend stemmetje. "Jij laat je ook al niet meer knuffelen."

Nee, hij liet zich al een jaar niet meer knuffelen door zijn moeder, hij kreeg er alleen geile erecties van die hij niet meer kon verbergen. Daardoor werd hij teveel verliefd op zijn moeder en was soms in staat haar te verkrachten. Dat deed hij dus niet maar trok zich wezenloos af in zijn slaapkamer. Hij vond haar namelijk wel degelijk een lekker wijf. Ze was een beetje mollig maar had grote tieten, een lief gezicht, en donkerbruin, wat springerig krullend haar wat speels op haar hoofd zat.

"Ja maar mam, jij bent nog maar veertig, dat is veel te jong om oma te worden en ik ben achttien, veel te jong om vader te worden, ik zit nog op school, weet je nog?"

"Ja, ja, begin dan maar eens een mooie meid te zoeken," zei ze maar op zich meende ze daar niets van. Ze vond het veel te leuk dat hij thuis woonde en hem te verwennen, anders had ze niets meer. Ze werkte op een callcentrum met allemaal vrouwen en veel leuke meiden waren daar niet bij. Nee, zonder Harrie zou ze het misschien niet redden. Maar toch, ze miste iets, ze kon haar liefde niet kwijt. Knuffelen, bemoederen en nog iets. Haar behoefte aan seks en een andere man had ze na de dood van Leo weggeborgen. Ze had de eerste jaren genoeg aan Harrie, maar ja, die werd ook ouder.

"Poe, ik wou dat jij weer een kleine baby was, dan kon ik je wel knuffelen," zei ze quasi teleurgesteld en knipoogde naar haar zoon en maar dacht het er zijne ervan.

"O, heerlijk, dan kun je me ook weer aan de borst nemen," zei hij en knipoogde terug. 'En dan kan ik aan je geile tepels zuigen' dacht hij er achteraan.

Carolien keek hem aan en wist even niet wat te zeggen. Ging dit onderwerp niet te ver? Ze kon goed tegen zijn grappen die soms ver gingen maar dit was anders. En dat hij erecties kreeg van dat knuffelen had ze toen ook wel door, daarom deed ze het ook niet meer; kleine jongens worden groot.

"Die zijn uitgedroogd. No milk today!" pareerde ze.

"Mmmm, jammer!! De vorm hebben ze nog wel."

"Idioot!" zei ze lachend maar ze voelde zich wel een beetje trots. En toen; "Kom, het is bedtijd."

Morgen zou het vrijdag zijn. Zij moest werken en Harrie naar de H.T.S. Toch wilde ze een knuffel, als een afsluiting van dit gezellig gesprekje. Ze stond op en liep met uitgestoken armen op haar zoon af die het al zag aankomen.

'Ach, waarom niet,' dacht hij en nam haar in zijn armen. Hij voelde haar borsten tegen zijn lijf en ze hief haar hoofd op om hem op zijn ene wang te kussen. Daarna legde ze haar hoofd op zijn schouder en drukte zich nog steviger tegen haar aan. Heerlijk vond ze dat, zo intiem. Natuurlijk voelde ze de bult in zijn broek groeien waardoor ze opeens opgewonden van werd.

'Zie je wel?' dacht ze, 'dat knuffelen kan niet meer. Maar waarom kreeg hij juist een erectie van haar?'

Na een minuutje lieten ze elkaar los en leken alle twee wat in de war.

"Heerlijk, dat moeten we toch vaker doen," zei ze met een blosje op de wangen.

"Ja mam, we doen het voortaan elke avond, we stellen het gewoon weer in."

Daarna draaide hij zich abrupt om, ze hoefde de tentvorming van zijn broek niet te zien. Die nacht lagen ze alle twee in hun bed. Harrie trok zich af en fantaseerde over zijn moeder en Carolien vingerde zich voor het eerst sinds jaren haar natte kut. Eindelijk wist ze wat ze miste, een liefdevolle pik.

0-0-0-0

De volgende avond ging het zoals het altijd ging. Hij zat boven zijn huiswerk te maken en Carolien keek televisie. Ze had de hele dag gedacht aan de vorige avond; eerst dat knuffelen, daarna haar zelfbevrediging, haar eerste orgasme sinds een jaar of zes. Natuurlijk had dat met elkaar te maken. Hoe nu verder? Harrie had aangegeven dat hij wel weer wilde knuffelen maar hoe zat dat met hun seksuele gevoelens? Ze had zijn stijve paal heus wel gevoeld en gezien en zij zelf was er ook gewoon geil van geworden en datzelfde gevoel had ze nu ook de hele dag.

Zoals ook altijd bracht ze hem rond acht uur een kopje koffie. Harrie was dan ook niet verrast toen zijn slaapkamer deur openging en zijn moeder met de koffie verscheen.

"Ha, knuffelmama," begroette hij haar blijmoedig.

"Zo, ben jij opeens weer een knuffelaar geworden? Een volwassen knuffelbeer?" zei ze terug en zette het kopje koffie op zijn bureau neer. Daarna vroeg ze vol belangstelling naar zijn huiswerk al begreep ze weinig van bruggenbouw en rekenkundige architectuur.

Toen de koffie op was bleef ze nog even wat besluiteloos staan.

"Knuffeltijd?" vroeg Harrie op een onschuldige toon, hopend dat ze 'ja' zou zeggen. Carolien aarzelde, ze keek naar haar grote knappe zoon, zijn sluike donkere haren, dat jonge slanke lijf van 1.85 en ze wist dat de grens dichtbij was. Uiteindelijk knikte ze en aaide de zijkant van zijn gezicht waarop hij opstond. Hij legde zijn handen op haar schouder en gaf haar een kus op haar voorhoofd. Carolien glimlachte lief, dit kon ze niet weerstaan en sloot haar armen om zijn middel om hem dicht tegen zich aan te drukken. Haar borsten drukten weer stevig tegen zijn tors en zij voelde weer zijn groeiende paal. Nu probeerde hij zijn onderlijf zo te draaien dat ze hem niet zou voelen maar het was tevergeefs.

"Sorry mam," zei hij nog. "Ik kan het niet helpen."

"Dat geeft niet Harrie, het hoort er blijkbaar bij, ik zal het maar als een compliment opvatten," fluisterde ze vanaf zijn schouder. Nu bleven ze een hele lange tijd zo staan en wiegden af en toe heen en weer, ze gaven elkaar kleine kusjes op de wangen.

Heel even, het was maar een halve seconde, raakten de lippen elkaar en verbaasd keken ze elkaar aan; daarna ging de verbazing over in verlangen.

"Hmmmm, dat was een lekkere," zei haar zoon. "Zo lust ik er wel meer."

"Ja? Nou, goed dan."

Ze kusten elkaar een tijdje met gesloten lippen tot Harrie er genoeg van had. Hij puntte zijn tong naar voren tegen haar tanden aan waarop Carolien haar mond opende en met begeerte zijn tong in haar mond ontving. De hartstochtelijke tongzoen duurde minuten tot Carolien zich buiten adem terugtrok.

"Pfffff dat is genoeg geknuffeld," hijgde ze, zijn harde pook deed bijna zeer in haar kruis. Ze deed een paar stappen terug naar de deur en keek naar zijn bult in zijn broek, net als hij zelf.

"Dan ga ik mezelf maar knuffelen," verzuchtte hij hardop. Zijn moeder kreeg opeens een knalrode kop. Ze wilde wat zeggen maar bedacht zich, in plaats daarvan kwamen de tranen in haar ogen. Ze verliet de slaapkamer en liep naar beneden, Harrie beteuterd achterlatend, zijn stijve zakte snel.

Hij liep vlug achter Carolien aan, had hij iets verkeerds gezegd?

Hij vond haar huilend voorovergebogen aan de tafel en wreef over haar schouders.

"Sorry hoor als ik verkeerds heb gezegd," waarop Carolien haar hoofd een beetje ophief.

"Nee, dat is het niet, het is allemaal mijn schuld. Ik wil persé weer knuffelen en jij wordt er zo opgewonden van. Juist ik moet sorry zeggen omdat ik jou het zo moeilijk maak." Aha, vrouwen en hun eeuwige schuldgevoelens, dacht Harrie en besloot er zijn voordeel mee te trekken.

"Weet je wat het is? Jij bent gewoon een mooie vrouw en daarbij hou ik ontzettend veel van jou. Ja, ik raak opgewonden van dat geknuffel maar dat is toch niet zo erg? We zijn volwassen mensen."

Gelukkig hield ze op met huilen en keek mij wat bevreemd aan.

"Wat wil je daarmee zeggen?"

"Nou, dat we veel vrijer moeten zijn. Niemand hoeft te weten wat er hier achter de gordijnen plaats vindt. We kunnen veel langer knuffelen. We houden er alle twee van maar we durven nooit verder te gaan vanwege dat we moeder en zoon zijn. Laten we die barrière opheffen."

"Tjee, ik weet niet," zei Carolien en dacht er diep over na. Aan de ene kant wilde ze zijn ontwikkeling niet in de weg staan, aan de andere kant wilde ze dat hij het liefst nog vele jaren thuis zou blijven. Wat haar zoon in feite voorstelde was dat ze verder zouden gaan dan knuffelen maar dan stiekem, achter de gordijnen. Maar wat zou er gebeuren als hij wel met een vriendin aan kwam zetten? Tjee. Ja, ze wilde wel degelijk maar durfde ze dat ook? Alles zou anders worden.

Harrie zag haar denken, hij had nog steeds zijn hand op haar schouder en bukte nu om zijn moeder op haar wang te kussen.

"Zou het niet mooi zijn om te doen wat je zelf wil? Je fantasie uit te leven? Het mooie is dat we elkaar zo goed kennen dat je je nergens voor hoeft te schamen."

Daar had Harrie wel gelijk in, vond ze, weg met de belemmeringen.

"Ik ben er nog niet helemaal uit, ik moet er over nadenken."

"Okay, ik ga ondertussen naar boven, het huiswerk is nog niet af." Hij legde nu zijn beide handen op haar schouders, kuste haar extralang op haar wang en wist bijna zeker dat ze overtuigd was.

0-0-0-0

Ongeveer een uur later kwam Carolien weer op zijn kamertje, nu met een glas frisdrank.

"Knuffeltijd?" vroeg hij weer, nu met een knipoog.

"Ja," glimlachte zijn moeder, ze was eruit. "Op mijn manier en zolang als ik wil."

"Met een erectie?"

"Dat is dan verder jouw probleem, als ik maar aan mijn knuffels toekom."

Harrie stond op en ze omhelsden elkaar, waarna het gezoen en geknuffel weer begon en hij al vlug weer een stijve kreeg. Met haar tieten tegen zijn lijf en zijn staaf tegen haar onderbuik vonden de geopende monden elkaar en volgde er een lange tongzoen, de tweede van die avond.

"Kom, we gaan op bed zitten," zei haar zoon en trok haar met zich mee, ze stribbelde niet tegen. Met zijn arm stevig rond haar schouders en de hare rond zijn middel drukten ze zich weer dicht tegen elkaar en begonnen weer aan een diepe kus.

"Mmmm, wat lekker," hijgde Carolien twee minuten later waarna ze zijn hele gezicht begon af te likken en te kussen. Zij was nu eenmaal een knuffel en zoenbeest en kon zich nu uitleven. Ze zoog zijn oorlelletje in haar mond en was de buitenwereld vergeten.

Harrie vond het ook heerlijk maar was geiler dan ooit. In een opwelling knoopte hij zijn broek los en stroopte die, met zijn slip, tot zijn enkels.

"Wat doe jij nou?" vroeg zijn moeder verbaasd? Poe, hier kreeg ze weer rode koontjes van.

"Voor mijn probleem zorgen," antwoordde Harrie en pakte zijn pik vast.

"Tjeemig," zei Carolien, en drukte haar hoofd tegen de zijne maar wel zo dat ze uitzicht had op zijn pik. Lichtelijk verbijsterd keek ze toe hoe haar zoon zich begon af te trekken en liet zich probleemloos door hem zoenen, ze opende zelfs weer haar mond toen zijn lippen de hare zochten. Daarna liet Harrie zich wat meer achterover vallen op het éénpersoonsbed om beter te kunnen rukken terwijl Carolien met gemengde gevoelens toekeek. De penis van haar zoon leek een beetje groter dan van haar overleden man en ze hunkerde naar een levende lul, maar dit was haar zoon, maar daarentegen ook weer een hoogst ongebruikelijke situatie. Haar volgende reactie zou van vitaal belang zijn maar ze volgde haar hart.

"Kan ik je helpen?" vroeg ze wat bedeesd terwijl ze naar haar masturberende zoon staarde.

"Jaaaahhhh, streel mijn eikel," zei de pompende Harrie. Carolien had met haar man altijd een redelijk goed seksleven gehad, ze waren het experiment in bed niet uit de weg gegaan en wist hoe ze dit moest aanpakken. Ze bevochtigde haar duim in haar mond en met een flinke klodder speeksel betaste ze de kroon van zijn pik wat zich vermengde met het voorzaad wat uit zijn pisgaatje kwam.

"Wauw!!!!!!!!!!" dat was alles wat Harrie wist te zeggen en voelde nu het hoogtepunt naderen. Zijn lul stond haaks omhoog en hij spuwde als een orkaan zijn zaad de lucht in. Het kwakte neer over bijna de hele lengte van zijn t shirt, Carolien keek ademloos toe en voelde hoe de laatste klodders sperma op haar hand belandde.

"Zo, als dit jou definitie van knuffelen is....." zei ze met een glimlach.

"Onder andere," hijgde hij terug, het orgasme was heftig geweest en hij moest even op adem komen. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat zijn moeder haar met sperma bedekte hand naar haar neus bracht en er wat aan snuffelde. Met een vinger van haar andere hand roerde ze wat in een kwakje zaad om de structuur uit te testen, gewoon uit nieuwsgierigheid. Zijn eerste stralen spoten namelijk als een soort dikke melk de lucht in maar de nadruppels waren nogal wat klodderig, zoiets als dik behangplaksel. De geur was daarentegen als van verse champignons die net uit het bakje kwamen. Hm, ze hield wel van paddestoelen. Ze glimlachte verlegen toen Harrie zag wat ze deed en veegde haar besmeurde hand af aan zijn toch al natte t shirt waarop haar zoon wat rechter overeind ging zitten en zijn shirt uitdeed. Toen hij even niets kon zien stopte ze de andere vinger in haar mond waar net nog een kloddertje sperma aanhing. Heerlijk!

Harrie maakte geen aanstalten een ander t shirt aan te doen, in plaats daarvan stroopte hij zijn broeken verder van zijn benen en schoof ze over zijn voeten, zijn sokken gingen mee.

Carolien keek nu met zeer gemengde gevoelens naar haar naakte zoon en wist zich even geen raad met de situatie. Ze bewonderde zijn gespierde jongenslijf, ze keek met ontzag naar zijn half stijve piemel waar een dikke witte druppel aan zijn eikel hing en wachtte gespannen af wat er verder zou gebeuren ze voelde zich behoorlijk opgelaten naast haar blote zoon.

"Gaan we nog verder met knuffelen?" vroeg hij en keek haar aan.

"Nou, eh, eh, 'k weet niet," zei Carolien en probeerde zo min mogelijk naar zijn pik te kijken.

"Weet je wat ik wel eens zou willen?" vroeg Harrie, en Carolien keek hem bedeesd aan; ze zij niets maar haar adamsappel hield niet op de bewegen.

"Ik zou jou borsten wel eens lekker willen knuffelen." Harrie wilde nu alles; haar tieten, haar kut!

"Zouden we dat nu wel doen?" vroeg zijn moeder met een droge stem. Harrie antwoordde niet eens en begon door de stof van haar bloes zachtjes in haar borsten te knijpen, op zoek naar haar tepels.

Carolien leek bevroren maar liet hem wel zijn gang gaan, ook toen hij de knoopjes van haar bloes losmaakte. Haar bloes viel open en vol begeerte keek hij naar de witte BH die de helft van haar grote borsten bedekte.

"Super," zei hij en begon het onbedekte deel van de moedertieten te kussen terwijl hij met zijn ene hand de sluiting van de BH probeerde open te maken. Dat lukte dus totaal niet. Intussen besloot zijn moeder hem zijn zin maar te geven; ze liet hem aan haar borstvlees lebberen en deed zelf haar handen achter haar rug om de BH open te maken. De bovenste rand zakte tot aan haar tepels en enthousiast zakte hij ook met zijn tong.

"Even wachten lieverd," zei ze zacht en deed haar bloes uit, daarna volgde de BH. Ze bleef verlegen zitten terwijl haar zoon haar borsten bewonderde. Hij vond ze prachtig! Ze waren bijna zo groot als meloenen maar wel minder stevig. Ze zakten wat naar beneden maar haar stijve tepels hingen niet onderaan het borstvlees, ze staken nog fier naar voren.

"Oh, wat zijn ze mooi!" zei Harrie en streelde haar linker van boven naar beneden tot hij de tepel pakte en liefdevol tussen duim en wijsvinger rolde.

"Ze hangen zo," zuchtte Carolien terwijl de eerste genotscheuten door haar lijf gingen.

"Ze zijn schitterend," antwoordden Harrie en tilde de borst een beetje op om de tepel in zijn mond te nemen.

"Haaa aahhhhaarrieeeeeee" steunde zijn moeder toen hij zijn lippen om haar speen sloot en naar binnen zoog. Nu was het haar beurt om achterover te vallen maar steunde het hoofd van Harrie om het kontact met zijn mond niet te verliezen. Hij lag half over haar heen en deed zich op allerlei manieren tegoed aan haar tieten. Hij zoog aan haar tepels, melkte met zijn handen het borstvlees alsof er nog moedermelk in zou zitten en was de wereld om zich heen vergeten.

Carolien vond het heerlijk maar ze lag niet helemaal lekker. Zo achterover op dat smalle bed raakten haar voeten nauwelijks nog de vloer en haar benen kon ze op die manier helemaal niet spreiden.

"Wacht even," fluisterde ze licht hijgend tegen haar zoon en wrong zich over de lengte van het bed.

"Zo, dat is beter," zei ze en Harrie kon dat alleen maar beamen. Hij ging weer half over haar heen liggen en zijn handen en mond vonden haar borsten meteen weer; hij was er dol op.

"Denk maar dat ik weer een baby ben," zei hij terwijl hij haar tepels naast elkaar voegde om ze alle twee tegelijk in zijn mond te nemen.

"Idioot," was haar antwoord maar ze sloot haar ogen en probeerde haar gedachten die kant op de dwingen, het duurde maar eventjes voordat ze in haar rol zat.

"Mmmmm lekker, mammies tieten. Geef me je melk."

"Jaaaaahhhhh schatje, zuig aan mama's tepels, zuig het melk er maar uit." Ze streelde moederlijk zijn hoofd die van tepel naar tepel ging.

"Toe maar, kleine Harrie moet een grote jongen worden. Drink van mammies melk." Carolien was nu ook van de wereld en verdwaald in moederlijke lustgevoelens. Ze voelde een grote liefde en tevredenheid over zich en werkte volledig mee toen hij haar broek losmaakte en hij daarna de broek met haar slip uitdeed; het leek haar zo logisch om ook naakt te zijn. Ze bood nu zelf haar uiers aan Harrie aan toen die met zijn hand van haar voeten zich een weg kriebelde naar haar kletsnatte kut. Haar schaamlippen stonden al open toen ze zijn wijsvinger in haar ontving en spreidde haar benen nog wijder toen hij er een vinger bij deed. Zijn duim kroelde door haar dik bosje kuthaar om haar clitoris te zoeken. Haar lijf begon te schokken toen hij het kleine knobbeltje had gevonden en prompt probeerde ze een halve tiet in zijn zuigende mond te stoppen.

"Oh Harrie!!!!!!!!!!! Wat gebeurt er allemaal!!!!!!!!" kreunde ze vlak voordat ze een gigantisch orgasme kreeg. Haar kutsappen vloeiden nu via zijn neukende vingers en bilspleet op het onderlaken en hij verhoogde het tempo.

Harrie vond het zelf ook zalig, de warme gladde kutwanden voelden heerlijk aan en zijn pik was zo hard als staal die onbewust tegen haar heup aan het droogneuken was. Hij hield zijn moeder stevig vast toen ze haar climax beleefde. Eerst verkrampte haar lijf, ze spande al haar spieren samen en liet zich daarna met een luide zucht ontspannen, het leek wel of ze helemaal leegliep.

"OHHH schatje van me, kleine lieve schat van me," was alles wat ze nog kon uitbrengen.

Maar haar lieve kleine schat wilde meer; hij kroop op zijn moeder, wurmde zich tussen haar half geopende dijen en plaatste zijn paal tegen haar schaamlippen aan. Voor Carolien daar commentaar zou kunnen geven stootte hij zijn achttien centimeter tot de helft in haar kut. Ze schrok er een beetje van en keek hem met grote ogen aan.

"Wat doe je nu?" vroeg ze met gesmoorde stem.

"Mijn lieve moeder neuken, mijn moeders kut knuffelen, mijn moeders spleet naaien!"

Ze besefte dat hij niet was te stoppen en protesteerde niet, dat had geen enkele zin. Hij drong steeds dieper tot haar door tot zijn pik haar kut helemaal vulde. Toen ze zijn top tegen haar baarmoeder voelde aanstoten kwam bij haar het genot helemaal terug. Ze spande haar benen om de zijne en trok ze zo hoog op dat haar enkels tegen zijn stotende kont kwamen om hem zo diep mogelijk in zich te voelen; het was tenslotte haar eigen kind. Uit haar baarmoeder was hij geboren dus mocht hij alleen er ook weer in.

Report Story

byjodokus© 0 comments/ 38142 views/ 4 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel