tagIncest/TaboeLonneke en Tom vinden elkaar

Lonneke en Tom vinden elkaar

byBonerheader©

"Heb jij eigenlijk een vriendin?", vroeg Lonneke aan haar neef Tom toen ze het laatste stukje terug liepen naar huis. Ze waren die avond samen met andere neven en nichten op pad geweest als een soort familiereünie, maar waren uiteindelijk nog maar met z'n tweeën over. Zoals afgesproken ging Lonneke mee terug naar Tom, die bij zijn ouders nog voldoende extra slaapkamers had om haar onder te kunnen te brengen.

"Nee, ik ben al een tijdje single", antwoordde Tom. "Sinds Jennifer is er geen echte vriendin meer geweest. Dat moet toch al weer een jaar of vier geleden zijn."

Jennifer was Tom's laatste vriendin. Hij was twintig en had een leuke tijd met het meisje. Niet de allerslimste, met haar buikje zeker geen postervrouw, maar toch met een aantrekkelijke uitstraling. En lekker in bed, dat was Tom zeker niet vergeten. Zij had al wat meer ervaringen toen ze elkaar leerden kennen en nam daarom tot genoegen van Tom vaak het initiatief. Als een tijger bereed ze vaak zijn stijve lul en ook voor slikken was ze niet te beroerd. Tom dacht nog wel eens terug aan die heftige zomernachten. Helaas maakte zij het na enkele maanden uit onder het mom 'ik ben niet meer verliefd', maar toen twee weken later een nieuw hartje in haar MSN-naam verscheen, wist Tom genoeg. Ze was vreemd gegaan tijdens zijn vakantie. Hij sprak haar daarna nooit meer, maar het zou het begin blijken van een lange periode van droogte. Meisjes gooiden zich niet bepaald voor zijn voeten en met zijn verlegenheid kwam hij zelf ook nooit een stap verder. Maar om nou toe te geven dat hij al vier jaar lang met niemand ook maar iets geils had gegaan, dat ging hem even te ver. Daarnaast, het was wel zijn nichtje van achttien. Dat soort gesprekken zijn niet echt voor haar bestemd.

"Helemaal niemand? Ook geen onenightstands?"

"Ik ben niet echt het type voor een onenightstand. Ik ben iets te verlegen om een meisje te versieren in de kroeg, ook om zelf versierd te worden. Dus dat klopt wel, dat helemaal niemand."

"Zijn er geen meisjes geïnteresseerd in jou? Dat kan ik me namelijk niet voorstellen, je bent best een leuke jongen. En mega-slim, misschien moet je dat als wapen gebruiken."

"Haha, daar zal ik denken", zei Tom. "Maar met mijn wat slungelige postuur trek ik niet gelijk alle aandacht naar me toe. En midden op de dansvloer moeilijke sudoku's oplossen zal vast ook niet het recept zijn."

"Maar hoe hou je dat vol? Ik hoor altijd van mijn vriendinnen dat mannen zich moeilijk kunnen beheersen en juist alleen maar op zoek zijn naar meisjes om seks mee te hebben."

Viel daar nou uit het niets het woord seks? Tom vroeg zich af waar Lonneke met dit gesprek naartoe wilde. Ze was het leukste nichtje dat hij had. Vroeger hadden ze weinig contact met elkaar, daarvoor was het leeftijdsverschil te groot. Hij de slimme oude neef, zij nog maar een klein meisje. De laatste twee jaar ontstond er, vaak onder het genot van een biertje, een betere band. Lonneke was nu op haar achttiende gegroeid tot een schitterende meid. Een prachtig figuur, spontaan koppie, een mooie B-cup en een strak kontje om 'u' tegen te zeggen. Lonneke wist van zichzelf dat ze een stoot was, maar bleef toch naar iedereen de lieve en vooral bescheiden 'girl next door'. Ook Tom was het opgevallen dat zijn nichtje een aantrekkelijke vrouw aan het worden was. Ze kleedde zich op verjaardagen en stapavonden nog wel eens uitdagend en dan probeerde hij toch altijd iets sexy's op te vangen. Natuurlijk zonder het ooit op te laten vallen, het bleef familie. Eén keer zat ze met haar benen in een kort rokje wel erg wijd en kreeg hij een glimp te zien van een dunne, zwarte string. Hij dacht zelfs haar roze schaamlippen te onderscheiden, maar hij durfde in gezelschap van familieleden niet te gaan staren. 's Avonds gingen de gedachten nog wel een keer daarnaar terug. Hij vermoedde dat Lonneke nog maagd was, dus was vooral benieuwd hoe hemels strak ze daar beneden wel niet moest zijn. Hij trok zich er af en toe op af, maar liet het daarbuiten voor wat het was. Het zal wel een ongelukje van haar kant zijn geweest dat hij zoveel te zien kreeg en hij ging er niet vanuit ooit meer te mogen bewonderen. Maar nu ineens die opmerkelijke vragen, er begon iets te borrelen bij Tom. Hij voelde aan dat zijn nichtje het gesprek een bepaalde richting instuurde. Ging dit naar meer dan alleen praten leiden? Hij besloot in zijn aangeschoten bui het taalgebruik wat aan te scherpen.

"Lang leve het internet en een grote rechterhand! Daar kom ik vaak de tijd wel mee door."

Lonneke's blik verschoot. Tom had het in de gaten en vreesde dat hij toch een verkeerde weg in was geslagen. Snel probeerde hij zich eruit te redden en het gesprek meer naar Lonneke te draaien.

"Sorry, dat was wat overdreven. Natuurlijk mis ik het wel eens dat er een meisje naast me wakker wordt, maar daar heb ik geen last van verder. Ik heb een prima leven hoor, maak je daar maar geen zorgen om. En jij, heb jij een vriendje?

"Nee, ook nooit gehad", zei Lonneke. "Er zitten wel eens wat jongens achter me aan, maar daar moet ik niet veel van hebben. Die zijn allemaal zo opgejaagd."

"Zo'n mooie meid als jij kan iedere jongen krijgen die ze wil". glimlachte Tom.

Lonneke's blik wendde zich heel even af. Stiekem had ze al een jaar lang een kleine crush op haar neef. Ze wist niet wat het was. De meest stoere hunks waren geïnteresseerd in haar, maar de enige jongen waar ze echt gevoelens voor had was Tom. De lange slungel maakte iets in haar los waar ze maar niet de vinger op kon leggen. Ze probeerde haar aandacht wel eens op andere jongens te vestigen, maar verder dan zoenen wilde ze uiteindelijk nooit gaan. Iedere keer kwam toch weer Tom in haar gedachten naar boven. Ze masturbeerde daarom regelmatig met hem op haar netvlies. Ze fantaseerde over hoe Tom haar met zijn tong en vingers naar een orgasme bracht of hoe hij haar dominant van achteren zou nemen. Een bescheiden dildo die ze op haar achttiende verjaardag als grap van vriendinnen had gekregen, diende dan als vervanging van zijn lul. Ze had geen idee of dat ding bij de realiteit in de buurt kwam, maar ze kon er intens van genieten. Nu de rest van de familie al was vertrokken, zag ze haar kans schoon. Maar ze vroeg zich af of Tom ook zover zou willen gaan. Ze had met sexy kleren wel eens de aandacht geprobeerd te trekken op verjaardagen, maar meer dan een schuine blik zat er nooit in. Zelfs toen ze de kleinste string die ze kon vinden aan had en hem opzettelijk naar binnen liet kijken, kreeg ze niet de focus waar ze naar verlangde. Ze hoopte maar dat het de verlegenheid was.

Ondertussen waren ze aangekomen bij het ouderlijk huis van Tom, waar hij zelf ook nog steeds woonde. Zijn ouders lagen om vier uur uiteraard al een lange tijd op bed, maar ze moesten op de gang toch zachtjes doen om niemand te wekken. In de keuken maakte Tom voor allebei een flesje bier open. Hij had nog wel zin om het gesprek van zojuist door te zetten en misschien dat een extra beetje alcohol daarbij geen kwaad kon. Lonneke nam het gretig aan, want ze was de moed aan het verzamelen om Tom de waarheid te vertellen. Ze nam snel een paar slokken en besloot gelijk open kaart te spelen toen ze in woonkamer waren gaan zitten. Zij op de bank, hij op de fauteuil. "Ik ben al een tijdje verliefd op je."

Tom schrok zich rot en verslikte zich bijna in zijn slok bier. Hij had al wel ingeschat dat ze ergens op aanstuurde met haar vragen over vriendinnen en seks, maar verliefd? Dat is toch wel een volgende stap. Tegelijkertijd kreeg hij flinke kriebels in zijn buik. Een meisje gaf face-to-face toe hem erg leuk te vinden, dat was al jaren niet meer gebeurd. En zo'n mooie meid nog wel. In zijn broek begon zijn boxershort een beetje te knellen.

"Ik weet dat het eigenlijk niet goed is, omdat we familie zijn, maar ik kan al een paar maanden eigenlijk alleen maar aan jou denken", vervolgde Lonneke.

Eigenlijk had Tom geen idee wat hij terug moest zeggen. Het was vertederend om haar zo openhartig te horen en ook hij werd overvallen door een golf van verliefdheid. En geilheid, dat mixte zich er aardig doorheen. Hij bedacht zich dat hij zo'n kans eigenlijk niet mocht laten schieten. Ze was al achttien, dus het zou van haar een eigen keuze zijn. Ook de zwarte string en alles wat eronder zou moeten zitten, schoot even in zijn gedachten voorbij. Hij ging naast Lonneke op de bank zitten, die haar hoofd liet zakken uit angst om afgewezen te worden. Tom pakte haar hand vast, tilde haar kin wat omhoog en liet met een glimlach weten dat het goed was. De fonkelblauwe ogen van Lonneke verraadden wat zenuwen, maar begonnen te tinkelen toen ze doorkreeg dat er een wederzijds gevoel was. Zonder verder iets te zeggen bogen langzaam ze allebei hun gezicht tot hun lippen elkaar vonden. Zo bleven ze even zitten, alleen de lippen tegen elkaar. Teder, wachtend of de ander een eerste move zou maken. Tom opende zijn mond een beetje en stak zijn tong richting de mond van Lonneke. Ook zij opende haar lippen en liet de tong van Tom met de hare spelen. Ze verweefden in een heerlijke tongzoen. Eerst rustig, maar al snel kregen ze allebei de smaak te pakken en begonnen heftiger elkaars mond te verkennen.

De reserves die Tom bij zich droeg, waren nu wel weg gespoeld. Hij durfde in eerste instantie niet te ver te gaan, omdat ergens in zijn achterhoofd nog steeds speelde dat het zijn nichtje was, maar nu was er alleen nog maar het gevoel om de grens te verleggen. De rechterhand van Tom ging dan ook een eigen leven leiden. Eerst in haar zij, daarna over haar rug, maar al snel had hij een borst te pakken. Lonneke kreunde zachtjes bij de eerste aanraking, maar zoende ondertussen heftig door. Ook zij leek haar remmingen kwijt te zijn en liet Tom begaan. Met zijn linkerhand trok hij haar shirtje naar boven. Gewillig stak Lonneke haar handen in de lucht en liet zich uitkleden door haar neef. Het duurde niet lang voordat Tom de sluiting van de BH los had en er twee prachtige borsten met kleine, doch stijve tepels verschenen. Zo mooi had Tom ze nog niet eerder in het echt gezien. Zijn enige twee vriendinnen hadden grote, geile meloenen. Daar kon hij lang op sabbelen en mee spelen, maar dit was pure schoonheid.

"Wow", was het enige dat Tom even uit kon brengen. Lonneke kon een kleine glimlach niet onderdrukken. Ze wist dat ze niets te klagen had over haar uiterlijk, maar was toch blij dat Tom er zo tevreden mee was. Ze kreunde en sloot haar ogen toen Tom haar tepels begon te likken. Dit was waar ze al maanden naar uitkeek, waar ze al maanden over fantaseerde. Nu was het eindelijk zover en het voelde nog beter dan in haar dromen.

Tom nam uitgebreid de tijd om allebei haar borsten onder handen te nemen. Hij wilde haar zoveel mogelijk verwennen en opgeilen, voor hij zijn aandacht naar een andere plek zou verleggen. Terwijl hij Lonneke overal begon te zoenen, kon hij alleen maar denken aan dat strakke kutje dat ondertussen doorweekt van geilheid zou moeten zijn. Nog nooit was daar iemand geweest, het moest geweldig aan gaan voelen volgens Tom. Hij haalde zijn eigen herinneringen op en voelde zich zelf als maar meer opgewonden raken.

Langzaam werkte hij zich al zoenend via haar strakke buikje met dito navel een weg naar beneden. Hij knoopte haar spijkerbroek los en liet Lonneke die zelf naar beneden trekken. Tom wist genoeg toen hij de grote natte plek op haar slipje zag; ze was bloedgeil. Toch wilde hij nog één keer zekerheid, voor hij zich op haar clit en schaamlippen zou storten. "Mag ik je daar beneden verwennen?", vroeg hij met de grootste puppy-ogen die hij op kon zetten.

Lonneke was haar geilheid al bijna niet meer de baas en moest zichzelf inhouden om haar 'ja' er niet uit te brullen. "Alsjeblieft, lik me. Ik ben zo nat, ik wil je nu." Dat liet Tom zich geen twee keer zeggen. Hij trok haar slipje naar beneden en likte haar kut van onderen naar boven. Ze was al drijfnat, dus zijn tong ging soepeltjes op en neer. Hij draaide bovenin steeds rondjes om haar clit, maar probeerde onderwijl zoveel mogelijk geil op te likken. Het werd Lonneke allemaal al bijna teveel. Dit was zoveel beter dan de douchekop. Ondertussen was ze alle remmingen kwijt en was ze geiler dan ooit. "Hmmmm, jaaaa, lik m'n natte poesje. Lik me tot ik klaarkom." Lonneke schrok bijna van haar eigen woorden. Ze had nooit verwacht zo ongeremd over haar natte poes te roepen, maar het gebeurde als vanzelf. "Aaah, dit is zo geil."

Ook Tom waande zich ondertussen op een heerlijke plek. Beffen had hij altijd al lekker gevonden, zeker als een meisje net zo netjes geschoren was als Lonneke. Hij kon intens genieten als een meisje onder zijn gezicht lag te draaien van geilheid. Hij hield er ook van om zoveel mogelijk kutsappen op te likken. Des te natter, des te beter voor Tom. En Lonneke, die droop ondertussen aan alle kanten. Toen Tom haar na luttele minuten penetreerde met zijn wijsvinger werd het haar al bijna teveel. "Ga doooor, alsjeblieft. Ik ga komen." Tom was blij dat Lonneke goed nat was, want anders was zijn vinger niet eens naar binnen gegleden. Ze was zelfs nog wat strakker dan hij had verwacht en het voelde alsof haar kutwanden zijn vingers probeerden te melken als hij weer naar voren gleed. Hij voerde het tempo met zijn vinger daarom nog een beetje op en dat was het moment dat Lonneke over de rand ging. "Ik kom, ik kooooooom." Ze beet op haar tanden en lange bruine haren om het niet uit te schreeuwen van genot terwijl ze schokkend klaar kwam. Kutsappen dropen langs haar dijen naar beneden, die door Tom gulzig werden opgelikt. Toen haar onderlijf weer wat tot rust was gekomen, plaagde hij haar door nog even kort zijn tong over haar kutje heen te halen en daarna aan een flinke tongzoen te beginnen. Lonneke proefde haar eigen geilheid in zijn mond. Haar orgasme had haar alleen maar geiler gemaakt en ze kon maar aan één ding denken: de gunst terugbetalen. Ze had aan de bobbel in zijn broek al gezien dat Tom geen kleintje had. Van vriendinnen had ze gehoord dat de maat toch echt wel uitmaakte, dus ze was benieuwd of Tom aan de verwachtingen voldeed. Niet dat ze vergelijkingsmateriaal had, want nog nooit had ze een lul in het echt gezien. Alleen een keer in een pornofilm, maar dat leek haar niet heel realistisch. Alles zou waarschijnlijk groot lijken in haar ogen. Tom zou haar eerste zijn en ze hoopte hem zo goed mogelijk te kunnen verwennen.

"Dat was fantastisch", hijgde Lonneke na. "Ik had niet verwacht dat het ooit zo lekker zou kunnen zijn met een jongen."

"Wacht maar af, met wat meer ervaring wordt het alleen maar beter. Was dit de allereerste keer dat iemand je daar likte?"

"Ik ben nog nooit verder gegaan dan zoenen. Maar als ik had geweten dat het zo lekker was, had ik het misschien al wel wat eerder geprobeerd. De douchekop is nu niet meer voldoende denk ik."

Tom was blij dat zijn nichtje zo voldaan was, maar voelde ondertussen zijn stijve lul kloppen. Hij hoopte dat Lonneke die stap nu ook durfde te zetten en dat ook hij dadelijk ging genieten. Lang hoefde hij daar niet op te wachten. Gedreven door haar geil- en verliefdheid duwde Lonneke hem achterover op de bank, ging geknield op de grond voor hem zitten en ritste zijn broek los. Gelijk sprong Tom's boxershort iets omhoog, want hij had voldoende te verbergen. Hij was nooit echt trots geweest op zijn lichaam, maar over zijn penis had hij niets te klagen. Zo'n 20cm en flink dik, het kon een imposante verschijning zijn. De handen van zijn vorige vriendin pasten er altijd maar net omheen. Lonneke deinsde dan ook een beetje terug toen ze Tom's boxer naar beneden trok en zijn lul in volle glorie tegen zijn buik omhoog sprong. Ze wist van de verhalen van haar vriendinnen wat ze kon verwachten, maar zo'n keiharde stijve maakte toch indruk. Haar dildo was misschien net half zo groot en kwam niet eens in de buurt qua dikte. Een tikkeltje nerveus legde ze haar rechterhand om de schacht en begon ze Tom eerst rustig af te trekken. Al snel verscheen er wat voorvocht, teken voor Lonneke om toch verder te gaan. Ze trok zijn voorhuid omlaag, omsloot de lul met haar lippen en zoog zachtjes aan zijn paarse eikel. Ze probeerde met haar mond zo ver mogelijk te komen, maar kwam niet verder dan de helft. Ze was bang dat Tom daar teleurgesteld over zou zijn, maar die waande zich ondertussen hoe dan ook in de zevende hemel. Haar onervaren mondje likte en zoog precies op de goede plekken om Tom al snel te laten kreunen van genot. Kon hem het nu wat schelen hoe ver ze zijn lul naar binnen wist te werken, dit was al geweldig genoeg. "Aaah, wat doe je dat lekker. Ga door, ga door."

Tom wist dat hij de eerste pijpbeurt na vier jaar niet lang vol ging houden en Lonneke's geweldige mondje maakte het er niet beter op. Hij vocht zo lang mogelijk tegen zijn orgasme, maar toen Lonneke ook nog eens zijn ballen begon te bespelen met haar vrije hand, voelde hij zijn orgasme omhoog razen. "Ik. Ga. Komen", steunde Tom. Hij had verwacht dat Lonneke na deze waarschuwing haar gezicht ver terug zou trekken, maar in plaats daarvan hield ze zijn kloppende lul juist op haar tong. Haar beste vriendin had verteld dat een man dat helemaal te gek zou vinden en voor Tom wilde ze alles doen. Verrast door haar keuze kwam Tom heftiger klaar dan ooit. Straal na straal spoot hij achterin de keel van Lonneke. Wonder boven wonder lukte het haar om alles in haar mond vast te houden en door te slikken. Ze verwachtte een nare smaak, maar was positief verrast. Weliswaar wat bitter, maar toch prettig om door haar keel naar beneden te gulzen. Tom zat ondertussen uitgeteld op de bank.

"Holy shit dat was lekker. Weet je zeker dat dit je eerste keer was? Het is even geleden, maar dit is denk ik de beste pijpbeurt die ik ooit gehad heb."

"Misschien ben ik een natuurtalent", lachte Lonneke.

"Een natuurtalent, dat kun je wel stellen." Tom trok Lonneke liefdevol op zich en verloor zich in een lange tongzoen. Het duurde minuten voor hij er klaar voor was om Lonneke weer los te laten. Haar heerlijke tong, haar prachtige borsten op zijn bovenlijf, zijn alweer semi-harde stijve tegen haar onderbuik gedrukt, haar vochtige bovenbenen op de zijne, het liefst zou hij het moment uren koesteren. Maar hij wist ook dat zijn vader door slaapproblemen nog wel eens erg vroeg zijn bed uit kwam. "Het was echt heerlijk, maar misschien wordt het wel tijd om naar bed te gaan."

"Kan ik bij jou slapen?", vroeg Lonneke. "Ik wil zolang mogelijk bij je blijven."

"Ik wil op dit moment niets liever, maar het lijkt me niet verstandig. M'n ouders slapen boven en die mogen er morgen niet ineens achter komen dat we verstrengeld bij elkaar in bed liggen. Laat staan dat ze ons betrappen terwijl ik je prachtige poesje lik tot je niet meer kan."

"Dan heb ik in ieder geval een fantastisch orgasme."

"Jij wel, maar je vader beukt me in elkaar als hij dat te horen krijgt. Ik denk dat het binnen de familie niet zo lekker valt als ze weten wat we hier net hebben uitgespookt."

"Daar heb je wel een goed punt. Maar dit was toch niet de laatste keer hè? Je vond het toch wel lekker?"

"Lekker, vraag je me? Ik vond het geweldig. Echt, je bent zo heerlijk. Met je prachtige mondje en geweldige kutje. Daar zou ik geen genoeg van kunnen krijgen. We verzinnen er wel iets op hoe we dit vaker kunnen doen."

"Misschien kunnen we dan ook een stapje verder gaan? Ik wil je zo graag in me voelen."

"Als het past tenminste", lachte Tom. "Je hebt het strakste kutje dat ik ooit heb gevoeld. Jou neuken moet echt zalig zijn."

"Alleen al aan de gedachte begin ik weer nat te worden. En jij ook weer hard zo te voelen," zei Lonneke plagend met een knipoog.

Lonneke kroop daarna van Tom af en allebei raapten ze hun kleren bij elkaar, deden de lichten uit liepen de trap op naar boven. Op de gang omhelsde Tom Lonneke van achteren en kuste hij haar in de nek, maar bedacht zich snel toen een kleine kreun haar lippen ontsprong. Zo dicht bij de slaapkamer, daar zouden zijn ouders waarschijnlijk wel wakker van worden. Hij wierp nog een laatste blik op haar fantastische billen, maar zag daarna alleen nog maar het donker van de deur van de logeerkamer die Lonneke langzaam sloot. Voldaan kroop Tom even later zijn bed in. Dit was wel het laatste dat hij had verwacht toen hij 's avonds de deur uitging, maar hij was intens blij dat het zover was gekomen. Met het beeld van zijn naakte nichtje niet van zijn netvlies te krijgen, kriebels in zijn buik van een opkomende verliefdheid en met een grote glimlach viel hij uiteindelijk in slaap.

Report Story

byBonerheader© 1 comments/ 16682 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel