tagErotische KoppelsMaartjes Seksavonturen Deel 04

Maartjes Seksavonturen Deel 04

bygeilduiveltje©

Korte inhoud van het voorafgaande: Maartje heeft Daan verteld over de neukpartij met Lars. Hij werd ontzettend geil van het idee dat zijn oude jeugdvriend Maartje keihard had genomen en neukte zijn ex-vriendinnetje in haar kut en later nog in haar kont. Het anale festijn werd afgesloten met een pijpbeurt. Een paar dagen later bezocht Lars Daan in de cd-zaak.

------------

Daan stond te werken in de plaatselijke platenzaak toen hij een bekend gezicht binnen zag komen. 'Neem jij het even over Wendy?' zei Daan terwijl hij naar Lars toeliep. 'Hey, Lars!' zegt hij met een brede glimlach. Ook Lars begroette zijn oude vriend met plezier. Gebroederlijk slaan ze de handen op elkaars schouders.

'Alles goed?' vraagt Lars?

'Kom even mee naar kantoor, ik heb toch pauze. Kunnen we even rustig bijpraten,' zei Daan terwijl hij zijn oude vriend de winkel doorleidde.

Het kantoor bevond zich achter het magazijn. Een simpele ruimte met een tafel, wat stoelen en een bureau met een pc. Daan schenkt voor hen beiden wat koffie in en gaat tegenover Lars zitten.

'Hoe is het met Suzanne?' vroeg Daan. Hij was wel nieuwsgierig hoe het met zijn ex was. Ook al jaren niet meer gezien, niet meer sinds het uit ging eigenlijk.

'Ze hokt tegenwoordig met een neger ergens in België. Ik spreek haar niet zo vaak. Je weet hoe dat gaat,' antwoordde Lars. 'Jullie waren altijd een leuk stel samen..'

'Ja, ik vond haar toen erg leuk. Lekkere seks ook, maar daar weet je natuurlijk alles van,' zei Daan.

'Ha!Ha! Ik heb uren in de kast gezeten om te kijken hoe jullie met elkaar neukten. Goh, ik geilde op mijn eigen zusje...'

'En terecht, want het is een lekker ding. Ik vond het nooit erg om je te laten meekijken, we waren maatjes immers.'

'Over lekkere wijven gesproken: ik woon tegenwoordig tegenover Maartje. Jij logeert bij haar had ik begrepen,' begon Lars.

'Klopt. Ik mag bij haar logeren totdat ik wat gevonden heb.'

'Lekker ding hoor, die Maartje,' zei Lars die een slok nam van zijn koffie.

Daan wist precies waar Lars op doelde. Hij voelde zijn pik al groeien in zijn broek. Hij besloot meteen tot de kern van de zaak te komen. 'Maartje heeft me verteld van je chantage....'

Lars keek zijn vriend even aan om te peilen of hij een klap moest verwachten of niet. Maar Daan keek hem heel vriendelijk aan.

'Ja, ik had jullie met de videocamera gefilmd toen jullie bezig waren. Ik wilde haar al zo lang neuken, al toen ze iets met Ralf had. Nu zag ik mijn kans schoon. Volgens mij vond ze het allemaal niet zo erg,' zei Lars die met tevredenheid terugdacht aan die neuksessie met het geile meisje.

'In tegendeel. Ze vond het uiteindelijk heerlijk...' zei Daan.

'Dus no hard feelings?'

'Niet bij haar en ook niet bij mij.'

Lars haalde zijn iphone te voorschijn. 'Goed dat je dat zegt. Ik wilde je nog wat laten zien. Als kadootje omdat ik altijd mocht gluren als je mijn zusje aan het pompen was.'

Geïnteresseerd keek Daan naar het display en Maartje half naakt voor de bank zitten terwijl ze de lange leuter van Lars aan het pijpen was. Meteen voelde hij zijn pik nog stijver worden. Daar zat zijn geile ex, gewillig de harde lul van zijn vriend te pijpen.

'Ik heb mijn sessie met Maartje opgenomen. Ik word er telkens geil van als ik het zie,' zei Lars.

'Anders ik wel,' zei Daan. 'Tjezus, ze gaat gewillig voor je op de bank met haar beentjes wijd. Je ramt zo je lul in haar kut...' Daan zag hoe haar lichaam schudde onder de supersnelle stoten van Lars. Nogal logisch dat ze die dag vroeg naar bed was gegaan nadat hij en Maartje thuis ook nog eens een flinke sessie in bed hadden gehad.

'Ik zal je de video toesturen via de mail. Kun je er lekker op geilen als je zin hebt,' zei Lars. 'Ik zie dat je er zin van krijgt.' De bobbel was duidelijk in Daans broek te zien.

'Lang geleden sinds ik jouw lul heb gezien en gevoeld,' zei Lars hees.

Daan knikte. Op dat moment kwam Wendy het kantoor binnen. Lars deed net op tijd de video uit. 'Kun je me helpen? Het is retedruk daarbinnen!'

'Ik kom zo. En klopt de volgende keer eerst!' zei Daan boos.

'Hoezo, er is hier toch geen orgie aan de gang of wel?' zei Wendy terwijl ze weer richting de winkel liep.

'Zo, bijdehandje die collega van je. Beetje mollig, maar wel neukbaar!' zei Lars terwijl hij zijn iphone wegstopte en opstond.

'Ik zal je niet langer van je werk afhouden,' zei hij. Lars en Daan stonden tegenover elkaar. Onverwachts pakte Lars de lul van Daan door zijn broek heen. Hij kneep er zachtjes in. Daan kreunde.

'Aangezien jij de hele dag nog moet werken, ga ik even bij Maartje langs. Anders zit het meisje zo alleen thuis...' zei de geilaard met een glimlach.

Lars had zijn mond vlakbij het oor van Daan. 'Ik zal je vriendinnetje even goed neuken vandaag. Als je op tijd thuis bent, kun je zien hoe ik haar kut volspuit... Volgens mij vind je dat wel geil...'

Lars likte even aan de oor van zijn vriend en liet toen zijn lul los. Lars draaide zich bij de deur nog een keer naar Daan om 'Ik zie je vanmiddag, vriend!'

Daan baalde ervan dat hij moest werken vandaag. Aan de andere kant bezorgde het idee dat Lars Maartje zou neuken hem de hele dag een supergeil gevoel en een het merendeel van de tijd was zijn lul ook keihard. Tijdens het werken stootte Wendy een paar keer tegen zijn lijf. Ze voelde zijn harde pik en keek eerst verschrikt naar haar collega. Daarna leek ze express tegen hem aan te botsen om meer van zijn pik te voelen. Wendy kreeg er een natte kut van. Ze vroeg zich af wat voor lul Daan zou hebben en of ze hem ooit in haar mond kon nemen.

Door zijn eigen geilheid ging de wat mollige Wendy er ook steeds geiler uitzien. Daan kon zijn ogen niet van haar dikke tieten en kont afhouden.

De geilheid werd nog erger toen hij een paar uur later zijn mail checkte en Lars de video had doorgestuurd.

Daan was alleen op het kantoor en kon zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Hij bekeek de video met een half oog op de deur gericht. Het was laat in de middag en Wendy was voor de winkel aan het afsluiten. Het zou niet lang meer duren voordat Daan naar huis kon.

Op de video zag hij hoe Lars zijn ex-vriendinnetje hard neukte op de bank. Bijna onbewust gleed zijn had in zijn broek en pakte Daan zijn lul vast. Zo rukte hij zich zachtjes af.

Daan ging zo in de video op, dat hij vergat waar hij was. Totdat de deur met een zwaai openging.

'Daan, ik ga naar huis, de winkel is afgesloten!' riep Wendy terwijl ze onverwachts haar hoofd het kantoor in stak. Daan draaide zich van schrik om en trok zijn hand uit zijn broek. Maar het was voor zijn collega duidelijk wat hij aan het doen was.

'Ben je jezelf aan het aftrekken?' riep ze terwijl ze de deur achter zich dicht trok.

'Natuurlijk niet, stom wijf!' probeerde Daan nog. Door de schrik was hij vergeten de video uit te zetten. Met open mond keek Wendy naar het scherm waar Maartje net werd volgespoten. 'Is dat je ex niet met die jongen die hier vanmiddag was?'

Fuck, Daan draaide naar de monitor en klikte snel de video weg. Hoe moest hij zich uit deze situatie redden. 'Ja, je was jezelf aan het aftrekken!' gilde Wendy met zichtbaar plezier.

Daan wist dat hij snel moest handelen. Als Wendy nu weg zou gaan, dan zou ze zijn leven zuur maken. Ze zou aan al hun collega's en vrienden kunnen vertellen dat hij zich op het werk zat af te rukken. Hij moest haar medeplichtig maken besloot hij.

Wendy liep op het bureau af en klikte de video weer aan.

'Laat aan staan! Dat zag er geil uit!' zei Wendy hitsig. Daan zag dat ze opgewonden was. Haar wangen waren rood, haar tepels waren stijf. En Daan zelf stond op het punt van klaarkomen van geilheid. Een moment leek de tijd stil te staan en keek hij nog eens naar Wendy die ondertussen gebiologeerd naar het scherm zat te kijken.

Het volgende moment stond hij voor haar en pakte haar vast. 'Daan?!' zei Wendy verschikt totdat ze zijn tong in haar mond voelde en zijn handen om haar lijf. Heftig stonden de twee collega's elkaar te tongen. Daans handen gleden naar Wendy's kont. Hij gleed gemakkelijk haar broek in en voelde de twee warme billen met zijn handen. Het meisje had een string aan.

Zijn vinger gleed onder de stof en zonder al te veel moeite vond hij haar aars. Daan tongde het meisje hard terwijl hij een vinger in haar kont duwde.

'Oef!' zei Wendy die haar hormonen door haar lijf voelde gieren. De harde pik van Daan drukte tegen haar kruis. Haar kutje was al behoorlijk nat aan het worden. Daan pompte zijn vinger een paar keer in haar kont en haalde hem er toen uit. Met zijn handen begon hij aan Wendy's truitje te trekken. 'Ik wil je tieten zien, Wendy! Kleed je uit!' zei hij bazig. Wendy gehoorzaamde meteen.

De grote memmen, nu nog opgesloten in haar bh, kwamen te voorschijn. Daan omvatte haar tieten met zijn handen. Zeker een E-cup. Vliegensvlug had hij het haakje van haar bh los en trok de schelpen omhoog. De tieten met enorme roze tepels openbaarden zich aan hem. Daan begon er meteen aan te zuigen. Heerlijk om die warme memmen in zijn mond te nemen.

'Aaah.. lekker, zuig aan mijn tieten...' zuchtte het meisje. Daan deed ondertussen haar broek open en trok deze een stukje naar beneden. Hij had nu genoeg ruimte om zijn hand in haar onderbroek te laten glijden en vond al snel haar volle schaamlippen. Zonder omhaal begon hij Wendy's kut te vingeren terwijl hij ook nog ruw aan haar tiet zoog.

Wendy zelf haar broek nog lager totdat deze tot haar knieën kwam. Daan likte de wijsvinger van zijn linkerhand nat en duwde deze in Wendy's aars terwijl hij tegelijkertijd in haar kut pompte en aan een tiet zoog.

'Aah, lekker... ga door. Vinger m'n kut.'

Daan ging zo een tijdje door totdat Wendy's kut goed nat was. Toen liet hij haar even los en trok zijn broek en onderbroek uit. Wendy volgde zijn voorbeeld. Ook deed ze haar bh af.

Het meisje stond op haar sokjes na, helemaal naakt voor Daan. Haar grote borsten waren zeker een attractie. Daaronder zat een behoorlijke buik en mollige benen. Haar kutje was geheel kaal. De dikke buitenste schaamlippen waren duidelijk zichtbaar. Ze had een geil lijf vond Daan. En een zeer aantrekkelijk gezicht. Mooie ronde ogen en volle lippen. En haar wilde bruine krullen gaven haar een wild uiterlijk. Ze zag eruit alsof ze wel in was voor een flinke neukpartij.

Zijn pik stond vier overeind. Wendy wist er wel raad mee. Ze boog voorover en nam Daans harde lul in haar mond. Ze pijpte de jongen vol overtuiging en wist hem bijna helemaal in haar mond te nemen.

In een strak tempo pijpte ze de pik. Daan vingerde ondertussen haar kont. Iets wat haar schijnbaar veel genot gaf. Met gemak kon hij zijn hele wijsvinger in haar aars kwijt. Hoe harder hij in haar poepgaatje pompte, hoe harder het meisje begon te kreunen en hoe vuriger ze hem pijpte. Zijn pik was inmiddels kletsnat van haar speeksel.

Met zijn vrije hand greep Daan een van Wendy's schuddende tieten vast en kneep er hard in. Hij zou het irritante wijf wel even goed onder handen nemen.

Resoluut trok hij zijn pik uit haar mond. Hij trok Wendy aan haar haren omhoog. 'Aaah, je doet me pijn Daan!' zei Wendy.

'Ik dacht dat je dat wel lekker zou vinden, sletje!' zei Daan.

Fel drukte hij zijn mond op de hare. Ze tongden weer hartstochtelijk. Wendy pakte ondertussen zijn lul vast en trok hem af.

'Wat doe je wild?! Je neemt me gewoon!' lispelde Wendy. Ze was geschokt dat Daan zo ruw kon zijn, tegelijkertijd wond de situatie haar ook op. Ze verlangde er al tijden naar om Daans pik in zich te voelen. Het zou niet lang meer duren voordat haar wens uitkwam.

'Dat heb je ook wel verdiend kreng, vind je niet? Je doet altijd vervelend tegen me in de zaak! Tijd voor wat straf!' Hij duwde Wendy voorover op de tafel. Haar kont stond uitnodigend naar de jongen toe. Hij duwde haar lijf hard op het tafelblad. Wendy's grote tieten werden geplet op het harde oppervlak.

'Auw!' gilde het meisje. Geen van haar vorige minnaars had haar zo hardhandig aangepakt. Zij was altijd degene geweest die de baas was in bed. De rollen waren nu dus omgedraaid.

Daan duwde zonder omhaal zijn harde leuter in Wendy's natte kut. Bijna net zo ruig als Maartje in de video geneukt werd door Lars, neukte Daan nu zijn collega'tje in haar vette kut.

Wendy voelde hoe ze van binnen werd opgevuld door de harde vleesstaaf. Ze vond het heerlijk om zo genomen te worden.

'Ja, je hebt gelijk. Ik ben stout geweest. Je moet me hard neuken, straf me maar!' riep Wendy die blij was dat ze weer eens een goede beurt kreeg.

'Aaah.... aaah.. wat heb je een grote pik. Wat neuk je me hard! Aaah... wat neuk je me hard!' gilde het meisje het uit. Ze kwam snel klaar, maar dat hield Daan niet tegen. Hij bleef zijn pik in haar kut ploegen en hield haar stevig vast bij haar heupen. Zo nu en dan gaf hij een paar petsen op haar ronde billen.

'Auw!' gilde ze bij iedere pets.

Pets!

'Auw!'

Pets! Pets! Pets!

'Auwwwww.....'

Op den duur was haar kont behoorlijk rood. Wendy voelde haar billen gloeien. Daan merkte dat ze het lekker vond, want haar kut werd natter en natter.

Hij keek naar beneden, naar haar heerlijke ronde kont. Tussen de billen schoof zijn leuter in haar hete grotje. Als hij had geweten dat haar kutje zo heet was, had hij deze griet allang al geneukt.

Nadat hij haar zo nog vijf minuten geneukt had, trok hij zijn pik uit haar kut. Hij beval haar op de bureaustoel te gaan zitten. Die zakte behoorlijk door toen Daan zijn gewicht erbij deed en half op het zware lijf van Wendy ging liggen. Zijn gezicht was nu vlakbij de hare. Haar groenbruine ogen keken hem zaadvragend aan. Ze loenste een beetje.

Hij stopte zijn pik in het soppende kutje van Wendy, pompte haar een paar keer in haar kut en trok daarna weer terug. Hij pakte de stevige benen van het meisje vast, duwde ze omhoog en legde ze op de stoelleuningen. Nu lagen haar benen lekker wijd en kon hij overal bij. Daan wreef zijn eikel tegen Wendy's klit die duidelijk zichtbaar was in haar kale kut.

Wendy kwam klaar door de wrijving. 'Aah, ik kommm weer. Ik kommmm!'

Tijd om bij te komen had ze niet, want Daan duwde zijn lul tegen Wendy's aars.

'Ik ga je kont neuken!'

'Ja.. neuk mijn kontje met je harde staaf. Neuk me in mijn reet!' gilde Wendy. Ze was het wel gewend dat mannen hun pik in haar poepgat wilden duwen. Zo'n kont had ze nu eenmaal. En zelf was ze ook niet vies van anale spelletjes. Als ze thuis op haar bedje lag te masturberen, had ze vaak drie vingers in haar kut maar ook een vinger of dildo in haar aars.

Wendy's kont was aan de buitenkant volledig nat van haar kutvocht. Toen Daan zijn eikel tegen haar rozetje duwde, gaf haar aarsring makkelijk mee en floepte hij er zonder moeite in. Hij zag hoe zijn eikel haar donkere kanaal ingleed.

Daan duwde zijn pik zo ver mogelijk in Wendy's aars, trok hem daarna helemaal terug om vervolgens nog harder naar binnen te duwen. Hij kwam steeds verder in haar kont, totdat Wendy Daans ballen tegen haar billen voelde stoten.

'Shit, je zit helemaal in mijn kont!' kreunde Wendy die het bijna zelf niet kon geloven. Daan gromde wat en pompte als een bezetene zijn pik in haar kont. Soms trok hij zijn lul er helemaal uit en voelde op zijn eikel opeens de koude lucht langs zijn eikel stromen. Daarna duwde hij even zijn eikel in haar poepgat. Hij hield zich even stil, genietend van de druk van haar anus op zijn eikel.

Ondertussen rukte hij met zijn hand zijn pik af. Hij masturbeerde dus zijn lul terwijl zijn eikel in Wendy's kont zat. Wendy wreef ondertussen op haar klitje.

'Hmm, lekker die pik in mijn kont. Ruk je maar af. Spuit je straks lekker in me? Dat vind ik altijd zo lekker om het zaad in mijn kont te voelen spuiten...' kreunde het meisje.

Daan duwde zijn lul weer bij haar verder naar binnen. '

Onderwijl speelde Wendy met haar grote memmen en tongden het stel alsof hun leven ervan afhing.

Hij had nooit geweten dat hij zo geil werd van het lijf van Wendy, maar het was toch zo. De heerlijke rondingen van haar lijf, de warme huid en de schuddende tieten, het was één groot feest.

Daan wilde deze slet maximaal gebruiken. Hij had ooit in een Duitse pornofilm gezien dat de man zijn pik afwisselend in de kont en kut van een meisje stopte. Dat wilde hij ook. Daan stopte nu dan ook zijn harde leuter van Wendy's kont in haar kut. Hij neukte haar een tijdje in een haar kut om vervolgens zijn pik weer in haar kont te stoppen. Wendy werd er helemaal gek van. Ze kwam weer gillend klaar en spoot een straal kutvocht tegen Daan aan.

Inmiddels had Daan voor de zoveelste keer van kut naar kont gewisseld. Hij wilde klaarkomen. 'Ga op je knieën op de grond zitten!' beval hij Wendy. Dat deed ze. Gewillig deed ze haar mond open toen Daan zijn leuter op haar gezicht richtte. Woest trok hij zich af.

'Ik ga komen, hou je mond open, ik wil je mond volspuiten!' Daan pakte Wendy's hoofd vast bij haar haren. Op het moment dat hij moest spuiten duwde hij zijn dikke, gore eikel in haar mond. Wendy kon niet anders dan zijn pik in ontvangst nemen, en de grote hoeveelheid zaad zo goed mogelijk doorslikken.

Daan had een heftig orgasme. Zijn zaad spoot keihard in de keel van Wendy. Toen de laatste druppels uit zijn gaatje waren gespoten, haalde hij eindelijk zijn pik uit haar mond en liet hij haar hoofd los.

Wendy was bijkans buitenadem. Daan liep het kantoor uit om in de wc zijn pik even te wassen. Ondertussen draaide Wendy naar de computer en mailde ze naar zichzelf het mailtje met daarin het linkje naar de video van Maartje en Lars. Die wilde ze thuis wel eens goed bekijken.

Toen Daan het kantoor weer binnenkwam was Wendy zich weer aan het aankleden.

Daan liep naar haar toe en keek haar lachend aan. Tot haar verbazing kuste hij Wendy teder om de lippen. Zijn handen pakten nog even haar borsten vast. 'Lekkere tieten heb je, Wendy. Je bent een geile neuker.' Daarna kleedde Daan zich ook aan.

Ze namen buiten afscheid. Daan wilde nu zo snel mogelijk naar Maartjes huis en hoopte dat hij Lars en Maartje nog in actie kon zien. Hij vreesde echter dat hij te laat was. Nou ja, het was ook erg lekker geweest om Wendy te neuken. Hij was ontzettend geil van dat kind geworden en wilde haar zeker vaker gaan neuken.

Wordt vervolgd...

Report Story

bygeilduiveltje© 0 comments/ 8516 views/ 1 favorites
1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel