tagGroep SexMaartjes Seksavonturen Deel 05

Maartjes Seksavonturen Deel 05

bygeilduiveltje©

Korte inhoud van het voorafgaande:

Maartje heeft haar ex-vriendje Daan te logeren totdat hij zelf weer onderdak heeft. Hij mag haar betalen met seks, een regeling die hen allebei prima bevalt. Hun eerste seksnacht is vastgelegd door buurjongen Lars die Maartje al snel confronteert met de video. Hij chanteert haar eerst voor seks, maar neukt zo lekker dat Maartje graag nog eens zijn lange harde lul in haar neemt. Lars blijkt een oude vriend van Daan te zijn. Op een zaterdagmiddag bezoekt Lars Daan in de cd-zaak waar hij werkt en kondigt hij aan dat hij Maartje die middag lekker gaat neuken. Ook heeft Lars de video van zijn neuksessie met Maartje gemaild. Als Daan die in het kantoortje zit te kijken, wordt hij betrapt door zijn collega Wendy waarna Daan haar wild neemt in alle gaten.

------------

Nadat Lars die middag de cd-zaak waar Daan werkte was uitgelopen, ging hij direct naar het huis van Maartje. Vol verwachting en met een stijve lul in zijn broek belde hij aan. Er deed niemand open. Onverrichter zaken liep hij naar de overkant, zijn huis in. De komende uren hield hij geregeld het huis van Maartje in de gaten, hopende dat ze snel thuis zou komen. Hij wilde maar wat graag zijn pik weer in haar kutje steken. In de uren die volgden werd hij geiler en geiler, maar het lukte hem om niet zijn lul uit zijn broek te halen en wild eraan te gaan rukken. Dat kostte wel wat zelfbeheersing.

Waar hing ze uit?

Maartje was de hele middag shoppen met Katja. Ze hadden de grootste lol samen. Katja hoorde Maartje helemaal uit over haar seksavonturen en zat na het verhaal waarin Lars Maartje flink aan het uitwonen was met een kletsnat kutje te luisteren. Die avond zouden haar vingers overuren draaien tot haar klitje er beurs van was geworden. 


Maar dat wist Maartje allemaal niet. Die had afscheid genomen van haar vriendin en liep uitgeput haar huis in. Shoppen was leuk, maar ook een slopende aangelegenheid. Maartje zette de vier volle tassen in de slaapkamer en plofte vermoeid op bed.

Aan de overkant had Lars haar het huis in zien lopen. Meteen had hij zijn jas aangetrokken en was hij naar Maartjes huis gelopen. Hij liep door de centrale voordeur. Een buurmeisje kwam net naar buiten, zodat Lars meteen door kon lopen en niet eerst beneden hoefde aan te bellen.

Maartje had net haar ogen gesloten toen de voordeur bel ging. Zuchtend stond ze op. Het is toch niet weer die vervelende buurjongen die kwam vragen of ze een pakketje voor hem hadden achtergelaten, dacht Maartje.

Ze deed al lopend haar schoenen uit. Toen ze de deur opendeed en zag wie er stond, klaarde haar gezicht op.

'Lars!' riep ze blij. 'Kom binnen!'

'Hey, Maartje. Ik dacht: eens kijken hoe het met je gaat.'

Lars liep het huis binnen en keek even naar Maartjes geile voetjes. Ze had haar nagels gelakt zag hij. Maartje sloot de deur en stond even van Lars afgedraaid. Meteen voelde ze dat hij haar stevig vastpakte en tegen zich aan drukte. Ze voelde zijn harde leuter al tegen haar billen drukken. 'En ik had zin om mijn lul weer in je kut te douwen...' gromde hij in haar oor. Maartje was meteen nat.

'Aaaah... geile neukert!' kreunde ze. De deur viel in het slot en de handen van Lars knepen al in haar tieten door het truitje heen. Maartjes tepels waren hard.

'G-ga je me neuken, dekhengst?' Maartje gleed met haar handen langs zijn heupen. Die dikke lul beloofde wat.

Lars trok Maartjes truitje omhoog en ontblootte haar bovenlijf. 'Ik ga je keihard volpompen met mijn zaad... ' zei hij.

Lars trok het truitje over haar hoofd en viel daarna het slotje van haar bh aan. Deze viel in mum van tijd op de grond. Lars draaide Maartje om en pakte haar vol op de mond. Heftig stonden ze in de gang te zoenen. Lars gleed met zij handen over haar rug, drukte Maartje weer stevig tegen zich aan en voelde haar tieten in zijn borstkast priemen.

Lars z'n handen gleden tussen hun lichamen en begonnen de lekkere C-cup van Maartje te kneden. Dat deed hij behoorlijk ruw, maar Maartje was inmiddels wel wat van hem gewend. Ook dus dat hij haar tepels flink kon pijnigen. Ze kreunde ervan.

'Hmmm, ja, knijp ik mijn tieten. Gebruik me, Lars. Gebruik me als een sletje!'

'Kleed je uit, sletje,' beval Lars haar. Maartje knoopte haar broek los en stapte eruit. Lars zag dat ze een geil stringetje aan had. Voor de rest was ze naakt. Hij knikte naar haar kruis. Zwijgzaam deed Maartje het laatste stukje stof uit. Ze stond poedelnaakt voor hem in de gang.

Lars knikte naar de woonkamer en volgde Maartje naar binnen. Ondertussen genoot hij van haar prachtige ronde billen. Daar moest hij ook maar eens zijn leuter tussensteken. Maar snel nu, hij had de hele dag al gewacht op dit moment en over een uurtje zou Daan alweer thuiskomen. Voor nu wilde hij het natte kutje van Maartje helemaal voor zichzelf hebben. Lars trok vliegensvlug zijn kleren uit. 

Maartje keek verlekkerd naar zijn lange lul. Ze had nog nooit zo'n lange zien. Zijn eikel glom van het voorvocht. 'Lik mijn pik, sletje!' beval Lars haar. Maartje ging op haar knieën en pakte de harde lul van Lars vast met haar rechterhand. Ze begon de eikel te likken. Haar tong draaide rondjes op de warme huid, over het plasgaatje, aan de zijkanten. Lars duwde haar hoofd naar voren zodat ze meer van zijn lul in haar mondje nam.

Zijn pik proefde wat muf naar zweet, maar het deerde Maartje niet. Zijn voorvocht maakte alles goed.

Daar zat ze dan, de lange lul half in haar keel stekend, gewillig te sabbelen op zijn staaf. Ze had twee maanden nooit kunnen denken dat ze zich zo zou laten gebruiken door een jongen, maar het was toch echt waar. Terwijl ze met haar keelspieren de pik van Lars kneedde, vingerde ze haar eigen klitje.

'Goed zo, Maartje. Gebruik je hele lichaam op mijn pik. Hmmmm, lekker grietje ben je.'

Dit kon niet lang duren, want Lars voelde al dat hij bijna klaar kwam. Hij duwde Maartje van zijn pik af. Zijn vleesstaaf glom van Maartje speeksel. Lars trok Maartje overeind en duwde haar richting de eettafel.

'Ga maar op tafel liggen, geil ding.'

Maartje volgde gehoorzaam. Ze ging op het koude tafelblad liggen. Lars ging tussen haar benen staan. Ze hield haar voeten in de lucht en haar benen zo wijd mogelijk. Ze keek naar haar kruis toen Lars zijn lange, harde roede in haar begon te duwen. Hij had geen dikke lul, maar het gebrek aan dikte werd volledige gecompenseerd door de lengte. Toen Lars zijn pik helemaal in haar zat en hij langzaam begon te pompen, voelde Maartje hoe de eikel tegen haar baarmoedermond duwde. Iedere stoot weer.

Lars pakte haar voetjes vast en voerde het tempo op.

'Ooh, Lars, wat zit je diep. Ik heb het gevoel alsof je helemaal tot mijn navel komt van binnen. Aaah, neuk me. Neuk mijn geile kutje, Lars. Maak me gek!' kreunde het meisje, volledig overgeleverd aan haar lusten. 

Lars neukte Maartje steeds harder en sneller. En net zoals toen bij hem thuis op de bank voelde ze al snel haar orgasme opkomen. Haar kutje begon te gloeien van de snelle en harde stoten van deze neukhengst. Ze verlangde naar zijn zaad.

'Wat heb je toch een lekker kutje, Maartje. Ik wil je altijd neuken...'

'J-ja, je mag me altijd neuken met die lekkere pik van je. Je mag me altijd gebruiken... Ik ben je neuksletje... Kom, pomp me, laat me je zo diep mogelijk voelen..'

Lars voelde het zaad in zijn ballen al borrelen. Hij neukte Maartje nu keihard. De tafel kraakte ervan. Maartjes rug kreeg het flink te verduren, maar dat kon haar niets schelen. Ze wilde zijn zaad en wel nu.

Op dat moment draaide Daan met zijn sleutel het slot open. Met zijn hoofd zat hij nog half bij het lijf van zijn collega Wendy -- het lekkere mollige lijf waarin hij een kwartier geleden nog zijn zaad spoot. Toen hij Maartje hoorde kreunen in de woonkamer, was hij Wendy snel vergeten. Top, ze waren nog bezig. Nu kon hij eindelijk Maartje met een andere man zien neuken, en nog een oude bekende van hem ook.

Vol verwachting deed hij de woonkamerdeur open. Daan was niet teleurgesteld. Hij zag Maartje op haar rug op de tafel liggen. Tussen haar benen stond Lars keihard in haar kut te pompen. Maartjes borsten schudden van de harde stoten van de neuker. Haar tepels waren opgezwollen van geilheid. Een prachtig gezicht. Ze gilde het uit van genot. 'Spuit mijn kut vol, alsjeblieft... ik wil je in me voelen spuiten!' smeekte het meisje haar neuker.

'Ik kommm, Maartje. Ik ga je natte kut helemaal volspuiten!!!!' schreeuwde Lars het uit. En hij voegde daad bij het woord. Hij duwde zijn pik zo ver mogelijk bij het meisje naar binnen en duwde met zijn eikel tegen haar baarmoeder aan. Toen begonnen de zaadsalvo's. Minstens zeven salvo's sperma spoot hij bij haar naar binnen.

'Ja, ik voel het. Het lijkt wel alsof je alles precies mijn baarmoeder in spuit... aah. ik kommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaah!' Maartje begon te schudden van genot. Het zaad dat overvloedig in haar gespoten werd veroorzaakte een kettingreactie in haar lijf. Overal voelde ze haar lichaam tintelen. De spieren in haar benen en teentjes trokken samen.

Lars keek van Maartje en zag Daan in de woonkamer staan. Hij had zijn lul in zijn hand en stond eraan te sjorren.

'Daan! Gezellig dat je er ook bent!' riep Lars met een dikke grijns op zijn gezicht. Hij haalde zijn lul uit Maartjes kutje en nam meteen een stortvloed aan zaad mee dat op de grond druppelde.

Maartje keek ook naar Daan. 'Dag lief! Euh, Lars en ik waren ons al aan het vermaken...'

Daan liep naar ze toe en kuste Maartje op haar mond. 'Dat zie ik. Geil hoor!'

Maartje kwam overeind en ging naast de mannen staan. Daan kleedde zich nu helemaal uit.

Hij was nog niet naakt, of Maartje pakte zijn pik al beet. Ze trok Daan af terwijl ze hem heftig tongde. Daan leidde haar ondertussen naar de bank. Hij plofte op de kussens en leidde Maartje naar zijn rechtopstaande leuter. Maartje ging over hem heen zitten en liet zich over zijn lul zakken.

'Aaah, lekkerrrrr' kreunde het geile sletje. Haar kut zat net nog vol met de lange leuter van Lars, nu voelde ze die dikke lul van Daan in haar grotje glijden. 

Daan voelde zijn pik in het kletsnatte grotje van Maartje glijden. Haar kut zat nog vol zaad. Het feit dat zijn pik in een volgespoten kutje kwam wond hem grenzeloos op. Maartje begon zichzelf te neuken op Daans paal. Op en neer ging haar lijfje, op en neer. Haar borsten bewogen rustig mee. Daan pakte haar bij haar kont vast en hield haar op en neer gaan.

Lars keek verlekkerd toe hoe dit stel aan het neuken was. Hij legde het vast met zijn iphone. Leuk voor later.

Daan had het te druk met genieten van het hete kutje van Maartje om het echt te merken. Terwijl het meisje zachtjes op en neer bewoog en hij haar warme kont vasthield, tongden ze met elkaar alsof het kersverse geliefden waren.

Daans paal was inmiddels kletsnat van het zaad dat uit Maartjes kutje droop. Ook zijn schaamhaar en ballen waren er nat van.

'Hmmm, lekkere lul heb je hoor,' geilde Maartje. 'Vond je het geil om Lars en mij te zien neuken?'

'Jazeker. Dat heb ik altijd al eens willen zien. Ik kan zijn zaad nog in je grotje voelen...'

'J-ja... hij spuit echt veel sperma. Alsof er tien man tegelijk in je kut spuit...'

Lars had inmiddels zijn iphone neergelegd. Hij wilde nog wel eens in Maartje spuiten. Hij ging op de rand van de bankleuning zitten. Maartje boog naar voren en nam Lars z'n pik in haar mond. Ze zoog verlekkerd op zijn eikel. Daan kneep intussen in haar tepels. Hij genoot van haar prachtige tieten, de mooie ronde aureools. Lekker groot waren ze. Maartjes tepels waren kogelhard.

Een prachtig tafereel was het: de mooie, jonge Maartje neukte zichzelf klaar op de harde vleesstaaf van haar ex-vriend. Tegelijkertijd hield ze met haar hand de lul van Lars stevig vast zodat hij niet uit haar mond zou schieten. Ze zoog verlekkerd op zijn eikel. Lars genoot van haar vakkundige mond en het uitzicht. Wat een geil meisje was dit. Hij wilde wel een paar keer per week bij haar langs om haar lichaam te gebruiken.

Het neukfestijn ging zo een tijdje door. Daan wist het lang vol te houden. Niet zo gek natuurlijk, want hij had die middag nog zijn zaad aan Wendy gegeven. Maar toen hij zijn orgasme opeens voelde opkomen, was het ook snel gebeurd.

'Ik ga komen...!' zei hij tegen zijn neukpartners. Maartje versnelde haar neukbewegingen.

'Ja... kom in me. Spuit je zaad bij dat van Lars. Ik wil al jullie zaad hebben!'

En daar spoot Daan. Niet zoveel als Lars, maar een behoorlijke lading deponeerde hij in de gewillige kut van Maartje. Ze kwam er zelf ook klaar door. 'Jahhhh! Lekkerrr!' gilde het meisje.

Wordt vervolgd...

Report Story

bygeilduiveltje© 0 comments/ 10386 views/ 0 favorites
1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

You may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel