tagErotische KoppelsMaartjes Seksavonturen Deel 08

Maartjes Seksavonturen Deel 08

bygeilduiveltje©

Korte inhoud van het voorafgaande:

Maartjes seksavonturen gaan steeds verder en verder. Ze neukt geregeld met haar ex-vriendje Daan die tijdelijk bij haar in huis woont. Ook krijgt ze vaak de lul van haar overbuurjongen Lars in haar kutje. Ook neukt het trio vaak samen, waarbij Maartje soms haar fantasie om twee mannen met elkaar bezig te zien in vervulling ziet gaan. Ondertussen neukt Daan ook met zijn collega Wendy, die ook nog een paar geile geheimpjes heeft, zoals de seksrelatie met haar broer Erik. Als Erik de seksvideo van Maartje en Lars ziet, herkent hij zijn docente meteen. Hij gaat er alles aan doen om haar zo snel mogelijk te kunnen neuken.

________________________________

De twee weken die Maartje vrij had vlogen voorbij. Bijna iedere avond had ze wel een pik in haar kut, mond of kontje zitten. Ze neukte vaak met haar ex-vriendje Daan die bij haar inwoonde. Maar ook een paar keer kwam Lars langs om zijn zaad diep in haar buikje te spuiten. Soms neukten ze haar tegelijkertijd, waarvan twee keer tegelijkertijd in haar kont en kut. De mannen kwamen toen ook bijna tegelijk klaar, waardoor Maartje voelde hoe ze in beide gaatjes werd volgespoten.

Helaas voor de mannen en Maartje, was ze een deel van de laatste week ongesteld. Ze miste de seks behoorlijk. Daan kwam prima aan zijn trekken met Wendy, zijn lieftallige collega van de cd-winkel, die altijd bereid was om zijn lul in haar mond te nemen, of hem in een van haar andere gaten te ontvangen. Lars liet die dagen niet van zich horen, maar Daan en Maartje vermoedden dat hij nog wel ergens een neukertje had zitten. Het was immers een vindingrijke jongen en hij wist van wanten, dus er zouden genoeg meisjes moeten zijn die door zijn lul gespietst wilden worden.

Al die tijd verlangde Erik naar zijn docente. Tussendoor neukte hij natuurlijk met zijn zus Wendy, maar als zij een keertje niet thuis was, trok hij zich af op de video van Maartje met Lars. In zijn natte dromen had hij haar al flink te grazen genomen.

De eerste lesdag had hij meteen les van Maartje. Tijdens het college kon hij zijn ogen niet van haar afhouden. Het was alsof hij dwars door haar kleren heen keek, en haar mooie ronde borsten kon zien met die geile harde tepels van haar. Die eerste lesdag gebeurde er nog niets, al viel Erik Maartje wel op doordat hij alle vragen wist. Kennelijk had de jongen goed zijn huiswerk gedaan.

Tijdens de pauze stootte hij per ongeluk tegen haar aan bij de koffie automaat. Hete druppelde op de grond.

'Oh, sorry, Maartje,' zei Erik bezorgd.

'Geeft niets, kan gebeuren,' zei ze.

'Heb je nog wat leuks gedaan tijdens de vakantie?' vroeg de jongen terwijl hij voor zichzelf een kopje koffie inschonk.

Maartje moest blozen, terwijl ze aan de pikken van Lars en Daan dacht die ze in haar vakantie zo vaak verwend had.

'Ja, leuke dingen gedaan,' zei ze. 'En jij?'

Ik heb me suf gerukt op fantasieën met jou en ook mijn zus een paar goede beurten gegeven, dacht Erik, maar hij zei dat hij vooral zijn tijd had gespendeerd aan repeteren met zijn band. Hij speelde basgitaar en keyboard. Ze waren aan het oefenen voor een optreden in een kleine bar buiten het centrum.

'Basgitaar,' zei Maartje met een glimlach, 'dat levert vast veel groupies op.'

Erik moest lachen en keek even kort naar Maartjes borsten. Daarna keek hij zijn docente veel betekenend aan en zei dat die groupies meestal te jonge bakvissen waren. 'Ik val eigenlijk op iets oudere meiden, eerlijk gezegd,' gaf hij toe. Maartje voelde zich rood worden, want ze begreep heel goed wat de jongen bedoelde.

Erik was Maartje al langer opgevallen. Ze vond het een aantrekkelijke jongen, blond haar, heldere ogen, goed gespierd doch slank. Terwijl ze die eerste dag op de wc zat en terugdacht aan alle seks die ze de laatste tijd had gehad, merkte ze dat ze nat werd van opwinding. Ze kon zich net inhouden om niet op de wc te gaan vingeren. In haar hoofd zag ze zich al thuis liggen met de benen wijd, Daan had zijn harde leuter diep in haar kutje zitten terwijl ze Lars z'n pik afzoog. Opeens veranderde Daan in Erik. Van schrik stond Maartje op van de wc en veegde ze haar doosje schoon. Neuken met een leerling, technisch gesproken was het niet verboden, maar het zou toch een stel vreemde vragen kunnen oproepen. Vragen die ze liever niet zou willen beantwoorden.

Bovendien was ze toch wel tien jaar ouder dan de jongen, die wilde zijn snikkel vast niet in haar dertigjarige doos stoppen. Toch kon Maartje bijna de rest van de dag nergens anders aan denken.

Die donderdag gaf ze werkgroepen en ook nu zat Erik weer in haar klas. Tijdens de les had hij een paar keer indringend naar haar gekeken, Maartje voelde haar kutje warm en nat worden, maar het geprobeerd zo goed mogelijk met de les door te gaan.

Die middag zat ze op haar spreekkamer. Nog maar tien minuten en dan zou haar spreekuur voorbij zijn. Dan kon ze naar huis en genieten van Daans heerlijke pik. Ze verlangde er al naar om hem in haar te voelen.

Zou ze zichzelf even klaarvingeren achter haar bureau? Nee, stel dat er nog een student binnenkwam en haar zo zou zien? Dat zou beschamend zijn. Aan de andere kant: wie zou er nu nog binnen moeten komen. Maartje deed de rolgordijnen van haar kantoor dicht en wilde naar de deur lopen om deze op slot te doen. Dan had ze wat tijd als er iemand wel binnen wilde komen.

Op dat moment werd er geklopt.

'Kom binnen,' zei Maartje terwijl ze snel in haar stoel ging zitten.

Het vrolijke hoofd van Erik werd door de deuropening zichtbaar.

'Hallo, ben ik te laat voor het spreekuur?' vroeg de jongen.

'Nee, ga zitten. We hebben nog wel even,' zei Maartje vriendelijk. Erik plofte op de stoel voor haar. Zijn hart klopte in zijn keel en zijn met bloedgevulde lul. Hij moest het spel goed spelen, anders kon hij zijn kansen wel vergeten.

'Ik wilde het graag hebben over mijn eindpaper. Het gaat er niet zo goed mee..' begon Erik.

Maartje nam de jongen in haar op. Ze kreeg een droge keel. Ze probeerde de fantasie van eerder die week te ondrukken, maar ze zag Erik alweer naakt voor zich staan. Hoe zou zijn pik eruitzien?

'En ik kan me niet meer zo goed concentreren de laatste tijd,' zei Erik.

'Hoe kan dat dan? Heb je problemen thuis?'

Erik keek naar de handen in zijn schoot. Zijn timing moest perfect zijn.

'Je kunt hier alles in vertrouwen vertellen, Erik. Dat weet je. Vertel maar, wat is eraan de hand?'

Erik pakte voorzichtig zijn iPhone uit zijn tas en klikte een video aan. Langzaam draaide hij het toestel naar Maartje die de video natuurlijk meteen herkende. Ze werd rood van schaamte.

'H-hoe kom je daar aan?' vroeg ze met zachte stem. Oh, nee. Erik had ook de neukvideo van Lars in zijn bezit? Hoe kon dat? En bovenal: wat wilde hij van haar? Wilde hij een hoog cijfer in ruil voor zijn zwijgzaamheid? Allerlei gedachtes spookten door Maartjes hoofd terwijl ze zichzelf op de bank zag liggen, de pik van Lars diep in haar kutje.

Maartje keek naar Erik. 'Zeg me, hoe je daaraan komt!' zei ze streng.

Erik slikte. Hij klikte de video weer uit. 'Dat maakt toch niet uit? Ik heb hem gezien, daar gaat het om...' zei hij op rustige toon.

Even stond de tijd stil. Maartje zat tegenover een student van haar die de beruchte video in zijn bezit had. Als ze thuiskwam zou ze meteen verhaal halen bij Lars, maar eerst moest ze hier zo goed mogelijk uit zien te komen.

'Wat wil je, Erik?'

Erik keek naar Maartje. 'Ik-ik... ik kan me niet meer concentreren op mijn werk of in de klas sinds ik die video gezien heb, Maartje. Ik ben onwijs verliefd op je geworden...' zei de jongen tot Maartjes verbazing.

Verliefd? Die had ze niet aan zien komen.

'Hoe bedoel je?' vroeg Maartje verbaasd.

Erik stond op van zijn stoel. Maartje kon duidelijk zijn harde lul in zijn broek zien zitten. Ze moest even slikken. Hij leek behoorlijk groot.

'... Je bent de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien. Ik verlang naar je... ik droom van je, wil je lekkere lijf tegen me aanvoelen,' begon Erik. Inmiddels stond hij voor haar. Maartje keek naar hem op, in haar broekje lekte haar kutje. Van de opwinding van de hele dag, van de spanning in kantoor. Ze voelde zich ook opgelucht dat Erik haar niet wilde chanteren met de video.

Erik aaide over Maartjes wang. De aanraking liet haar hart sneller kloppen.

'Erik, dit kan niet. Ik ben je docent,' probeerde Maartje nog.

'We zitten niet op de middelbare school, we zijn beide volwassenen,' zei Erik. Hij boog voorover en drukte zijn lippen op de hare. Van verbazing liet ze het toe. Zijn tong drong haar mond binnen.

'Nee, niet doen!' Maartje duwde Erik van haar af en ging staan.

'Je kunt maar beter gaan, Erik. Dit kan echt niet!' zei het meisje maar overtuigde daar niemand mee die middag. Niet Erik, maar ook niet zichzelf. Haar kutje klopte van verlangen. Ze wilde zijn pik voelen. Oh, god, ze wilde zijn pik voelen.

Voor ze nog een stap kon zetten voelde ze Erik achter haar. Hij drukte haar lijf tegen zich aan, zijn hand deed de knoop van haar broek open en gleed daarna over haar slipje. Hij wreef door de stof over haar kutje heen. Ze was al goed nat.

'Volgens mij vind je het wel fijn,' fluisterde hij in haar oor.

'Oooh, oooh,' kreunde Maartje. Eriks andere hand gleed over haar borsten. De tepels staken bijna door haar truitje.

'Wat heb je een lekker lijf, Maartje,' geilde Erik die wist dat zijn droom ging uitkomen. Zachtjes kuste hij haar oorlel, terwijl hij over haar kutje bleef wrijven. Het was tijd om een versnelling hoger te gaan.

Erik trok de slip van Maartje schuin zodat hij haar schaamlippen kon voelen. Omdat haar kutje al kletsnat was, gleden zijn twee vingers met gemak in haar schede. Toen Maartje dat voelde, kwam ze spontaan klaar.

'Aaahhhh!' kreunde ze gewillig. Ze voelde hoe zijn lul tegen haar kont aan duwde. ook al zat het geval nog in zijn broek, echt klein voelde hij niet aan.

Als in trance draaide Maartje zich om. Hun tongen gleden weer tegen elkaar, draaiden om elkaar heen. De jongen kuste goddelijk. Ze voelde zich helemaal week worden. Hij kon nu alles met haar doen en dat wist ze. Ze zou nergens weerstand tegen kunnen bieden.

Erik vond het allemaal te gek. Hij was benieuwd hoe ver hij kon gaan, zou ze gevoelig zijn voor een beetje dwang? Hij wist dat Wendy het wel fijn vond als hij haar commandeerde. Dan hadden ze meestal de heetste seks.

Erik drukte wat op Maartjes schouders. 'Pijp me maar, neem mijn pik in je mond!' zei hij vriendelijk doch dwingend.

Maartje ging op haar knieën voor Erik zitten en keek verlekkerd toe hoe de jongen zijn staalharde pik te voorschijn toverde. Hij had een enorme dikke eikel, nog half omsloten door zijn voorhuid. Maartje trok de huid naar achteren keek verlekkerd naar die knalpaarse eikel die voor haar hing.

Erik wist niet meer hoe hij het had. Maartje, de docente waar hij al weken van gedroomd had, op wiens lijf hij zich al meerdere malen had afgetrokken, stond op het punt om zijn pik in haar mond te nemen. Daar hapte ze, ze nam zijn ronde, zachte eikel in haar mond. Hij voelde de warmte van haar mond om zijn pik.

Maartje proefde zijn voorvocht. Niet slecht dacht ze. Onderwijl gaf ze zachte rukjes aan zijn vleesstaaf. Ze had een paar maanden geleden niet kunnen bedenken dat ze zich zo zou laten gaan, maar sinds ze weer met Daan was gaan neuken en Lars haar wild had genomen, leek het alsof haar seksuele grenzen waren vervaagd. Ze wilde nu zo vaak als het kon een harde pik in zich voelen.

'Aah, lekker Maartje,' zei de jongen zacht. 'Wat pijp je lekker...'

Maartje voelde zich trots, dat ze deze jongen van genot kon voorzien. Ze voelde hoe Erik met zijn handen over haar hoofd aaide, ondertussen duwde hij zijn leuter verder haar mond in. 'Goed, zo lekker je keel in. Zuig me maar af, juffrouw!' zei de jongen dwingend. Toch wilde hij meer.

Erik duwde Maartje na een tijdje naar achteren, van zijn pik af. Deze was zeiknat van haar speeksel. 'Doe je kleren uit, ik wil je prachtige lijf zien,' zei hij hees.

Maartje stond op, maar aarzelde. Dit ging te ver, ze kon zich toch niet door een student laten commanderen?

'Nee,' zei ze beslist,'Dit moet nu stoppen. Dit kan echt niet....' Maar voordat ze haar zin kon afmaken begon Erik haar alweer heftig te zoenen. Terwijl Maartje wederom zijn tong in haar mond toeliet, trok de jongen aan haar truitje. Slaafs deed ze haar armen omhoog zodat het truitje uit kon. Meteen haakte Erik het haakje van haar bh los.

Toen stopte hij met zoenen en keek haar aan. 'Kom, doe je bh af. Laat me je mooie borsten zien.' Maartje deed slaafs wat hij wilde en toonde hem haar prachtige C-cup. De borsten stonden rechtovereind, de tepels waren hard.

Verlekkerd hapte Erik toe. Eerst beroerde hij haar harde tepels, daarna likte hij een voor een over haar tieten. Maartje werd gek van verlangen. Zonder dat Erik het hoefde te vragen deed ze haar broek en slip uit. Ze wilde zijn leuter diep in haar kutje voelen en wel nu.

'Ga op je bureau liggen,' beval hij zijn docente. Maartje ging op haar bureau zitten met haar benen wijd. Erik schoof de stoel aan en keek vol bewondering naar haar heerlijke lichaam. Ze had haar voeten op het bureaublad geplaatst, haar benen waren heerlijk wijd. Hij kon goed haar kutje zien. Voorzichtig hield hij de buitenste schaamlippen open en keek hij in haar kutje. Zachtjes begon hij haar gleufje te likken. Van onder naar boven. Het dikke kutvocht plakte op zijn tong. Ze smaakte licht naar pis, maar dat kon ook wel na een dag hard werken. Het deerde hem niet. Sterker nog: hij drukte zijn neus tegen haar kut aan en haalde diep adem.

Maartje werd er supergeil van. Ze speelde met haar borsten terwijl haar student haar kutje grondig likte. Ook beroerde hij haar klit op de juiste manier. Ze wist niet waar deze jongen zijn ervaring had opgedaan, maar het had zijn vruchten afgeworpen. Wat ze toen nog niet wist was dat Erik zeven jaar geleden zijn ontmaagding al had gehad. Bij de oppas van 16, maar dat is een verhaal voor een andere keer. Ook wist Maartje natuurlijk niet dat hij sinds een paar jaar geregeld zijn zus neukte. Aan ervaring geen gebrek dus.

'Aah, ja daar, lik me daar. Maak me klaarrrrr! oooooh jaa!' gilde Maartje het uit. Ze was even vergeten waar ze was. Meteen probeerde ze zich in te houden maar toen ze tot haar plezier merkte dat Erik opstond en zijn lul tegen haar kut aanduwde, wilde het ze het uitgillen van genot. Ze voelde iedere millimeter van zijn dikke lul in haar kutje glijden. De wanden van haar schede werden behoorlijk opgerekt door zijn dikke knuppel. Maartje genoot van iedere sensatie.

Toen zat Erik tot aan zijn ballen in haar kut. Hij genoot van het uitzicht: de mooie Maartje, tien jaar ouder dan hij, zijn docente, met de benen wijdt op haar bureau, haar handen om haar tieten, keek hem vol verlangen aan terwijl zijn pik diep in haar natte kut zat. De sensatie werd hem bijna te veel. Daarom bleef hij even staan, haalde rustig adem en wist hij de zaadlozing nog even uit te stellen.

Langzaam begon hij zijn docente te pompen. Zijn dikke pik gleed in en uit haar kut. Hij zorgde ervoor dat hij nooit helemaal het contact met haar warme grotje verloor en hield altijd zijn eikel nog bij haar binnen.

Met zijn armen onder haar knieholtes duwde hij haar benen en knieën tot aan haar borsten. Zo kon hij nog net iets dieper in haar kut. Met lange halen neukte hij Maartje, die een serie van mini orgasmen onderging. Wat kon die jongen neuken. Daan neukte heerlijk, de supersnelle neuktechniek van Lars kreeg haar zo klaar, en de grote hoeveelheden zaad die hij spoot waren ongeëvenaard, maar deze jongen deed zeker niet onder voor haar vaste neukhengsten. God, wat genoot ze van zijn langzame pompbewegingen, de dikke pik in haar kut, zijn tong in haar mond, op haar borsten, haar tepels tussen zijn tanden.

Erik zag zijn lul omsloten worden door Maartjes dikke schaamlippen. Ze had toevallig die ochtend haar kutje geschoren, er was geen haartje te bekennen. Net als de kut van Wendy, dacht Erik.

Hij bleef tijdens het neuken zijn ogen uitkijken. Het lichaam dat hij zo goed bestudeerd had in de neukvideo was in het echt nog veel geiler. Haar lieve naveltje boven haar schaamheuvel, haar prachtige, lieve voetjes in de lucht. Ze had haar nagels gelakt in licht roze. Erik had een zwak voor geile voeten. Wendy had ook al lekkere voeten waar hij soms wel eens zijn zaad tegen spoot. Ze had hem zelf een paar keer afgetrokken door zijn pik tussen haar voetjes te klemmen.

De gedachten aan Wendy's voetjes, de blik op Maartjes lijf en voetjes.... de zachtfluwelen kut waar zijn pik diep in zat -- het werd Erik teveel.

'Aaah, ik ga komen, Maartje' kondigde de jongen zijn orgasme aan.

'Ja, kom maar in me. Spuit je sperma in mijn gewillige kut, lieverd,' fluisterde Maartje in zijn oor. Ze likte aan zijn oorlel en voelde hoe zijn pik dikker werd.

'AAaArgh!' zuchtte de jongen terwijl zijn ballen een grote hoeveelheid sperma in Maartjes buikje spoten.

Maartje voelde hoe het hete zaad in haar werd gelanceerd. Haar kutspieren trokkensamen. Ze kwam voor de tigste keer klaar die middag.

Erik bleef even op haar lichaam uitpuffen. Moederlijk aaide Maartje hem over de bol. God, wat had ze gedaan? Ze had zich laten nemen door een van haar studenten. Maar wat een heerlijke pik had hij! Ze kon deze toch moeilijk laten schieten?

Erik kwam overeind en hield Maartje rechtop zitten. Haar kutje stond nog open. Zaad sijpelde tussen de schaamlippen vandaan op het bureau.

'Wow, dat was lekker!' zei Erik enthousiast.

Maartje lachte. 'Zeker.' Erik kuste haar nog een keer. Maartje vond het heerlijk om hem nog een keer in haar armen te nemen. Toen zag ze dat het laat was.

'We moeten het pand uit. De deuren gaan zo dicht.' zei ze tegen haar neukertje van de dag. Erik deed snel zijn kleren uit. Maartje trok haar slipje aan, ze voelde hoe haar natte schaamlippen aan de stof vastplakten. Thuis maar even douchen.

Bij de deur nam het stel nog eens afscheid. Erik keek Maartje aan. 'Dit was niet de eerste en laatste keer?' vroeg hij een beetje bezorgd.

Maartje smolt van zijn lieve aanpak. Ze aarzelde even, dacht toen terug aan de heerlijke vrijpartij en schudde haar hoofd. 'Nee, maar we moeten erg voorzichtig zijn, minnaar van me. Niemand op school mag dit weten, hoor je me?' Erik knikte.

'Ik meen het Erik. Niet aan je vrienden vertellen of opscheppen aan iemand anders. Anders zijn we de lul!' zei de juf streng.

'Maartje, ik zou je hete kut voor geen goud willen missen. Mijn lippen blijven gesloten...' zei Erik de hand op zijn hart leggend.

'Dan blijven die van mij open,' grapte Maartje. Toen gingen ze uit elkaar. Maartje zat met een hoofd vol met pik, haar onderbroekje was nat van het lekkende zaad dat langzaam uit haar kutje gleed. Hoe zou ze Daan dit moeten vertellen als ze thuiskwam?

Report Story

bygeilduiveltje© 2 comments/ 8495 views/ 0 favorites
1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments (2 older comments) - Click here to add a comment to this story or Show more comments or Lees alle Gebruikers Commentaren (2)

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel