tagAnaalMaartjes Seksavonturen Deel 09

Maartjes Seksavonturen Deel 09

bygeilduiveltje©

Deze aflevering bevat meer dan alleen ruige anale seks, maar aangezien je maar één categorie kunt aanklikken, hou ik het daar even bij. Enjoy.

Korte inhoud van het voorafgaande:

Maartjes seksavonturen gaan steeds verder en verder. Ze neukt geregeld met haar ex-vriendje Daan die tijdelijk bij haar in huis woont. Ook krijgt ze vaak de lul van haar overbuurjongen Lars in haar kutje. Ook neukt het trio vaak samen, waarbij Maartje soms haar fantasie om twee mannen met elkaar bezig te zien in vervulling ziet gaan. Ondertussen neukt Daan ook met zijn collega Wendy, die ook nog een paar geile geheimpjes heeft, zoals de seksrelatie met haar broer Erik. Erik is student van Maartje en op een mooie dag heeft hij haar weten te verleiden. Na de heftige sekssesssie tussen hen komt Maartje moe maar zeer voldaan thuis.

----------------------------------------

Toen Maartje thuiskwam na de heftige neuksessie met Erik, zat Daan al op haar te wachten met een kloppende harde paal in zijn broek. Maartje was dan ook de deur nog niet door of hij omhelsde zijn geliefde ex-vriendin heftig en begon haar te tongen.

'Ho, rustig Cowboy, ben ik al binnen?' zei Maartje met een geile glimlach.

'Liefje ik sta op knappen. Ik wil je neuken, nu!' zei Daan terwijl hij aan haar kleren begon te trekken. Maartje trok zich even los en liep naar de slaapkamer.

'Even wachten, minnaar van me. Ik moet je eerst wat vertellen. Bovendien moet ik nodig naar de wc.' Maartje ging op het bed zitten en deed haar schoenen uit. Automatisch trok je ze ook haar truitje uit. Daan keek verlekkerd naar haar c-cup, verpakt in de strakke bh. Ook trok ze haar broek uit. Maartje liep op blote voeten naar de badkamer en ging zitten op de wc. Ze liet de deur open.

Daan liep achter haar aan. Maartje zette haar mooie volle billen op de wc-bril en keek haar ex-vriendje aan.

'Kom, vertel,' zei hij, 'wat wil je aan me kwijt?'

Maartjes plas kletterde in de pot. Daan voelde zijn pik nog stijver worden en handelde zonder en bijna over na te denken. Hij ging op zijn knieën voor haar zitten en duwde twee vingers bij Maartje naar binnen.

'Aaaah,' kreunde het meisje uit.

Maartje schrok van de dikke vingers in haar kutje. Haar hete plas kwam tegen Daans hand en spatte alle kanten op. Daan begon haar heftig te vingeren.

'ooh, ooh, ooohm,....' kreunde Maartje. Daan duwde zijn vingers hard in en uit haar kutje. Met zijn duim wreef hij over haar klitje. Die gloeide al van geilheid. Ze mocht dan een halfuurtje geleden volgespoten zijn met het zaad van Erik, door Daans wilde handelen voelde ze alweer een orgasme in haar lijf gieren.

'Vind je het lekker, Maartje?' vroeg Daan geil.

'Ja, ja, ja. vinger me. Kom, maak me klaar, maak me klaar!' gilde het meisje het uit. Maartje duwde haar benen tegen elkaar waardoor Daans arm klem kwam te zitten, toch wist hij nog door te vingeren. Ze balde haar voetjes samen terwijl ze in een gillend orgasme klaarkwam. Toen Daan zijn vingers uit haar haalde, druppelde haar kutje na van de urine. Daans hand zat er vol mee, maar dat deerde hem niets.

Maartje leunde even tegen de stortbak om bij te komen. Haar benen deed ze uit elkaar. Haar kut stond nog open en leek voldaan.

Daan duwde zijn vingers in Maartjes mond en tot haar eigen verbazing proefde ze haar eigen vocht en begon ze op de vingers te zuigen.

'Goed zo, meisje' zei Daan, ' zuig je eigen nat en geil van mijn vingers. Zuig je eigen pis van mijn handen.'

Met zijn linker hand gleed hij haar bh in en pakte hij een borst vast. Plagerig kneep hij in Maartjes warme vlees. Hij voelde haar harde tepel tegen de binnenkant van zijn hand drukken. Zachtjes kneedde hij haar borst. Toen Maartje flink gezogen had op zijn hand pakte hij haar andere borst vast.

'Wat doen jullie toch allemaal met me..' zei Maartje zwakjes. Ze was nog duizelig van haar orgasme.

'Ik word maar geneukt en genomen. Al mijn gaatjes worden telkens gevuld. Het lijkt wel of mijn hele leven bestaat uit neuken en pikken...' Ze beet even op haar onderlip toen Daan hard in haar tieten kneep.

'Tja, je bent zo'n geil meisje. Ik denk dat alle mannen hun pik wel in je willen steken en je vol willen spuiten...' zei Daan. 'Ik weet in ieder geval dat je mij heel geil maakt en dat ik gek op je ben. Ik wil je iedere dag voelen, horen en neuken. Ik word helemaal gek van geilheid van je lijf.'

Maartje voelde zich vervuld van trots en liefde voor Daan. Ze ritste daarom zijn broek open en haalde zijn harde paal tevoorschijn. Hij voelde lekker in haar hand. De eikel was al nat van het voorvocht.

'Ik vind het ook heerlijk om met jou te neuken mijn lief. Maar ik geniet ook erg van de pik van Lars. Ik kan geen genoeg van jullie lekkere lullen krijgen. Ik wil door jullie genomen worden. Genomen, geneukt, in mijn kut, in mijn kont. Ik wil je pik in mijn mond, je zaad in al mijn gaten...'

Maartje boog voorover en nam Daans pik zo diep mogelijk in haar mond.

'Jaa, zuig me maar lekker af, geil teefje van me. Zuig het zaad uit mijn ballen!'

Daan maakte ondertussen Maartjes bh los. Haar mooie borsten zakten iets naar beneden toen ze vrijkwamen, maar waren nog heel stevig. De tepels waren kogelhard, en door haar volle aureolen leek het net of haar tieten twee vrolijke ogen waren met haar tepels als grote ronde pupillen.

Daan kneedde haar tietjes weer terwijl hij genoot van haar warme mond om zijn pik. Wat een geile meid was dit toch. Hij wilde eigenlijk nooit meer van haar af. Hij kon zich in ieder geval niet voorstellen zich in de toekomst te gaan vervelen: hij kon neuken wie hij wilde, zij mocht neuken wie ze wilde en ondertussen kon hij gewoon heerlijk van haar lijf genieten.

Maartje zoog zo hard mogelijk op Daans stijve en genoot van zijn handen op haar borsten. Ze trok met een hand aan het gedeelte van zijn lul dat niet in haar mond zat terwijl haar rechterhand haar klitje stimuleerde. Dat ging zo een tijdje door totdat Daan zijn lul uit haar mond trok.

'Ik kom bijna klaar en wil nog even in je kut voordat het zover is,' legde hij uit. Maartje leunde weer achterover tegen de stortbak en deed haar benen uitnodigend uit elkaar. Ze schoof met haar kut iets naar voren zodat Daan zijn snikkel in haar kon steken. Toch moest hij te ver doorbuigen. Hij hielp Maartje overeind. 'Kom,' zei hij.

Daan trok Maartje de badkamer uit en leidde haar de woonkamer in. Daar zette hij Maartje op de bank, deed haar benen wijd en duwde onverhoeds zijn harde lul in haar natte kut.

Langzaam begon hij haar te neuken.

'I-ik moet je nog iets vertellen,' zei Maartje.

'Vertel maar, lekker ding!' zei Daan die het neuktempo iets opvoerde.

Maartje vertelde Daan over haar ervaringen met Erik eerder die dag. Over hoe hij haar verleid had in haar werkkamer. Over hoe ze hem had afgezogen en hij haar daarna onweerstaanbaar had gebeft om vervolgens zijn dikke lul in haar kut te steken en haar naar een bruisend orgasme te pompen.

Daans oren klapperden toe hij het hoorde. Maartje had zich laten neuken door een student van haar. Een student! Ongelooflijk! Hij vond het te geil voor woorden, en terwijl hij steeds sneller zijn pik in en uit haar schede schoof, kon hij alle details die ze prijsgaf voor zich zien. Hij zag hoe de -- nog onbekende -- Erik zijn dikke leuter in Maartje schoof terwijl ze, ongeveer zoals nu, met haar beentjes in de lucht op het bureau lag.

'God, Maartje, wat ongelooflijk geil!' zei Daan terwijl hij zijn zaad voelde opborrelen. Het zou niet lang meer duren voordat hij zijn ballen zou legen in Maartjes kut, dezelfde kut waar Erik een uur geleden zijn sperma in had gespoten. Waarschijnlijk zat Daan nog in Eriks zaad te roeren als er nog iets in Maartje zat.

Gek van geilheid pakte hij Maartjes benen vast en duwde hij ze tegen haar lijf. Haar voetjes leunden op Daans schouders terwijl hij haar lichaam bijna dubbelvouwde en de laatste paar keer zijn lans hard in haar stootte.

Maartje hijgde Daan toe: 'Dat vind je wel geil zeker, dat ik me door een andere jongen heb laten nemen? Dat hij zijn pik in mij stootte, terwijl ik gewillig onder hem lag en naar zijn sperma verlangde?'

'J-Ja, geile meid. Ik vind het supergeil... Ooh, ik kom, ik ga spuiten!'

'Ja, spuit je zaad in mijn kut. Spuit het bij Eriks zaad. Toe maar, vul me met je heerlijke mannen spul!' kreunde Maartje terwijl ze de dikke klodders uit Daans lul in haar kut voelde spuiten. God, wat kwam hij veel vandaag.

Daans lijf schokte wild van zijn orgasme. Daarna liet hij zich op Maartje zakken terwijl zijn pik nog in haar zat. Hun bezwete lichamen voelden warm aan. Daan kuste de zijkant van Maartjes linker voet. Langzaam kwam hij overeind ging op het koffietafeltje voor de bank zitten. Maartje ging rechtop zitten, haar voeten op de rand van de bank. Uit haar kut sijpelde Daans zaad. Ze zag er supergeil uit, vond hij. Zijn pik wilde daarom ook niet slinken en bleef kogelhard.

'Misschien moet je die Erik de volgende keer maar thuis uitnodigen,' opperde Daan.

'Dat lijkt je wel wat zeker, om me live te zien neuken met die jongen?' zei Maartje ondeugend. Ze stak haar voet uit en duwde zachtjes tegen Daans pik. Haar mooie kleine tenen met lichtroze nagellak speelden met zijn harde lul. Zachtjes masseerde ze zijn geslacht met haar voet. De resten sperma op zijn pik kwamen op haar tenen terecht. Daan genoot.

'Hmmm, dat wil ik wel zien inderdaad.'

'En dan wil je vast ook mee doen.. net als met Lars,' zei Maartje terwijl ze met zijn pik bleef spelen.

'Zeker!' zei Daan.

'Ik wil jullie samen dan ook wel bezig zien... Ik vond het laatst zo geil toen je Lars pijpte en toen hij een paar dagen later je voor me aftrok en later je eikel in zijn mond nam. Dat was zo verschrikkelijk geil!'

Maartje kon het zich nog goed herinneren. Ze zat toen op de bank zichzelf wild te vingeren terwijl op de vloer voor haar de twee mannen een show voor haar opvoerden. Daan had in de leunstoel gezeten, zijn pik vier omhoog. En Lars had op zijn knieën tussen Daans benen plaatsgenomen. Eerst had hij met langzame halen Daan afgetrokken. Toen de eikel glom van het voorvocht had Maartje Lars bevolen om die in zijn mond te nemen.

Lars had eerst heel langzaam zijn tong over Daans pik gehaald en het vocht opgelikt. Pas daarna had hij langzaam zijn mond over Daans pik laten zakken tot die er half in had gezeten. Maartje was gekgeworden van geilheid toen ze de pijpende Lars zag. Een droom kwam uit. Ze had twee vingers in haar kut gestoken, en met haar duim haar klit beroerd.

Maartje genoot van het feit dat ze de twee hetero mannen zo geil hadden gekregen dat ze elkaar bevredigden. Ze genoot van de seksuele macht die ze over hen had.

Lars had er echt een show van gemaakt. Nadat hij Daan een tijdje gepijpt had, likte hij de buitenkant van de vleesstaaf. Hij had zelfs Daans balzak onder handen genomen. Maartje ging op een gegeven moment achter Lars zitten die al pijpend zijn kont in de lucht had gestoken. Maartje gleed met haar vinger over zijn kont en stak een natte vinger in zijn aars. Met haar rechterhand pakte ze Lars zijn stijve vast en begon hem snel af te trekken. Terwijl ze in en uit zijn mannenkut pompte hijgde ze in Lars zijn oor dat hij door moest pijpen. Dat ze wilde dat hij Daans zaad zou slikken als hij klaarkwam. Daan was inmiddels zo ver heen dat hij het hoofd van Lars vastpakte en diens mond begon te neuken. Niet veel later schreeuwde hij het uit terwijl hij dikke klodders zaad in Lars zijn mond spoot. Die werd zelf dolgeil van Maartjes vinger in zijn kont en haar hand om zijn pik.

'Shit, ik ga komen, ik ga komen' kondigde Lars aan. Maartje draaide zich vliegensvlug op zijn schoot en schoof zo op zijn op barstenstaande lul. Terwijl ze voelde hoe Lars zijn lange lul in haar kut gleed, en ze nogmaals hard haar vinger zo diep mogelijk in zijn kont schoof, ontplofte de lul in haar lijf. Een mega salvo sperma werd haar baarmoeder ingespoten.

Maartje was met haar gedachten weer terug in het heden. Ze masurbeerde Daans harde lul met beide voeten. Zachtjes trok ze hem af, terwijl Daan geil naar haar voetjes en zijn lul keek. Maartje wist wel hoe ze haar mannetje moest verwennen. Ze smeerde al rukkend zijn voorvocht op haar voetjes. Maartjes tenen glommen ervan. Ondeugend tilde ze haar linkervoet op richting Daans gezicht die deze voorzichtig vastpakte en met zijn tong zijn eigen vocht van haar aflikte.

'Hmmm.. wat doe je dat geil, lieverd...' zei Maartje die vollop genoot. Wat was het toch heerlijk om met Daan te neuken. Hij was tot alles bereid, dat wist ze zeker. En ze genoot eindeloos van zijn harde lul. Sterker nog, ze wilde hem nu alweer in zich voelen.

'Ik wil je in me,' zei het geile meisje. Daan had daar wel oren naar en zei dat ze op haar knieën moest gaan zitten. Dat deed ze gewillig, haar kontje naar achteren stekend. Daan stond op en spuugde in zijn hand om zo zijn eikel nog natter dan eerst te maken.

'Trek je billen uit elkaar,' commandeerde hij zijn sletje. Maartje pakte haar billen vast en toonde Daan haar heerlijke aarsje. Daan wachtte geen seconde en duwde zijn dikke eikel tegen haar anale opening aan. Maartjes kontje was al goed nat van al het zaad dat uit haar kut was gedruppeld. Zonder al te veel moeite penetreerde Daans eikel haar poepgaatje.

'Aaaah... lekkerrrr!' kreunde Maartje als een krols poesje. Ze voelde hoe haar darm werd opgerekt door Daans dikke pik, die stukje bij beetje dieper in haar gleed.

Daan voelde wat weerstand van haar darm en stopte even. Hij genoot van het strakke gevoel om zijn lul. Kutjes waren heerlijk om te neuken. Een goede pijpbeurt was altijd welkom. Maar soms je leuter in het poepgat van je vriendinnetje proppen, het verboden gat, het gat dat niet voor seks bedoeld was, dat kon hemels zijn. Daan trok zijn pik een stukje terug en hoorde Maartje kreunen toen hij weer naar voren duwde. Weer een stukje in haar kont. Nog even en hij had zijn hele pik in haar poepkanaaltje geboord. Heerlijk!

Maartje duwde haar kontje zowaar nog wat hoger en stimuleerde haar klitje terwijl Daan weer naar voren duwde. Hij zat er nu helemaal in. 'Jezus, het is alsof je mijn kont helemaal oprekt, Daan!' zuchtte het meisje.

'Je kontje is heerlijk strak, Maartje. Ik kan niet wachten tot ik je darmen vul met mijn zaad!' zei Daan die haar billen vastpakte en heen en weer begon te schuiven. De tijd van zacht neuken was voorbij. Hij zat er helemaal in en zou haar poepgat eens lekker uitwonen. Redelijk snel begon hij in en uit haar darm te bewegen. Nooit ging zijn pik helemaal uit haar kont, hij zorgde ervoor dat zijn eikel niet het daglicht zag, om vervolgens zijn pik weer zo ver mogelijk in het strakke gaatje te stoten.

Maartje werd gek van de pijn en het genot dat vanuit haar kont door haar hele lijf trok. 'Aah aah.. aah, kreunde ze bij iedere stoot. 'Ja, neuk me, neuk mijn kont!' gilde ze uit. 'Het is alsof ik onophoudelijk zit te poepen!'

'Ik ga de stront uit je stampen!' zei Daan enthousiast.

'Ja, neuk mijn poepgat! Doorboor me lieverd! Neuk me! Neuk me!!!' gilde Maartje het uit. Haar onderbuurvrouw kon het tweetal zeker horen neuken. Sterker nog, het meisje dat net onder Maartje was komen wonen, luisterde al een tijdje met rode oortjes naar het stel. Ze zat op haar stoel in de woonkamer. En hoewel ze zich eerst stoorde aan de geluidsoverlast van het neukende stel, hadden de geluiden haar ook opgewonden. Langzaam was haar kutje nat geworden. En nu ze hoorde dat de jongen haar buurvrouw in haar kont aan het neuken was, kon ze het niet meer laten om niet te vingeren. Ze had haar broek uitgedaan en haar slipje nog rond de rechterenkel zitten terwijl ze vurig drie vingers in haar natte spleet had gestoken. Ondertussen luisterde ze met gespitste oortjes naar wat de buren riepen.

'Ja, neuk de stront uit mijn kont! Doe maar, neem me, neem me als de slet die ik ben!'

Daan voelde dat hij bijna ging klaarkomen. Het was dan ook zo geil om Maartje zo gewillig te zien. Het was dan ook een prachtig plaatje: Maartje op haar knieën, haar borsten tegen de leuning van de bank gedrukt, terwijl Daans harde leuter diep in haar darm schoof en haar anus maximaal oprekte.

Door het harde neuken schoot zijn pik een keer uit haar gat. Die bleef uitnodigend openstaan. Gefascineerd keek Daan naar het poepgat waar zijn pik was uitgekomen. Langzaam begon het aarsje zich te sluiten. Maar niet snel genoeg, want Daan pakte zijn, inmiddels niet al te schone, pik weer vast en duwde nogmaals zijn eikel in het poepgat van Maartje.

Maartje beleefde ondertussen een golf van orgasmen. De ene volgde snel naar de andere. Haar hele lijf was een genotmachine. Ze dacht dat er nooit een einde aan zou komen totdat ze voelde dat Daan zijn pik nog dieper in haar te steken. Zo ver was hij nog nooit in haar achterkant geweest. Zijn mond vlak bij haar oor:' Ik ga je gore gaatje helemaal volspuiten!'

'Ja, doe maar. Mijn kontje is helemaal van jou. Doe met me wat je wilt, lieve Daan. Spuit maar lekker in mijn gat.'

'Ik kommmm!' gilde Daan terwijl hij Maartje stevig bij haar tieten vastpakte, spuwde zijn harde leuter het zaad diep in haar darm. Maartje voelde zich helemaal warm worden van binnen. En niet alleen zij, want de onderbuurvrouw voelde op dat moment ook een heftig orgasme door haar lichaam razen... Haar teentjes stonden er krom van. God, wat kon dat stel neuken. Ongelofelijk.

Toen Daan zijn ballen in Maartje geleegd had, slonk zijn pik wat. Langzaam haalde hij zijn geslacht uit de anus van Maartje. Zijn pik nam een hoop rommel mee en zag er zelf ook niet al te fris meer uit. Maartje draaide zich om en keek ernaar.

'Oeps..' zei ze terwijl haar wangen rood begonnen te worden. 'Sorry.'

Daan kuste haar hartstochtelijk op haar mond. 'Liefje, ik ben niet vies van je, dat weet je toch?'

Maartje begon te lachen. 'Ik ook niet van jou!' zei ze terwijl ze Daan omhelsde. Ze voelde zijn pik tegen haar buikje drukken en plakken. Ze pakte hem vast en trok zachtjes aan zijn pik terwijl hun tongen heftig met elkaar aan het worstelen waren.

Daan pakte haar billen vast en duwde een vinger in haar anus. Hij voelde zijn zaad in haar gat en roerde er wat in rond. Voordat Maartje er erg in had, werd ze alweer anaal gevingerd door haar lief. Daan genoot van haar hand om zijn lul. Maartjes duim gleed over het gaatje. Er druppelde nog wat zaad uit.

'Hmm, ga door met vingeren...' zei Maartje. Daan stopte er nog een tweede vinger bij en vingerde Maartjes anus. Ongeveer in hetzelfde ritme trok zij hem af. Het stel genoot met volle tuigen van de vuige seks.

Een paar minuten later haalde Daan zijn vingers uit haar kont. 'Ga even zitten, Maartje.' Maartje volgde zijn verzoek op en ging op de bank zitten. Daan trok haar benen uit elkaar zodat ze met haar kut en kont op de rand van de bank terechtkwam. Terwijl Daan haar linker voet nog in de lucht hield en haar been daardoor zo ver mogelijk strekte, pakte hij met zijn rechthand zijn leuter vast om deze nog eens in haar anus te proppen.

Die gleed er met gemak in. Daan ging op Maartje liggen en voelde hij ze haar voetjes tegen zijn billen aandrukte. Zo neukte hij zijn geliefde nog een tijdje in haar kont. Samen genoten ze van de seks en het soppende geluid dat ze maakten.

Maartje keek Daan diep in de ogen. 'Ik hou van je, Daan!' fluisterde ze.

Daan kuste haar.

'Ik hou nog steeds zielsveel van je!' zei ze terwijl ze de dikke pik van Daan in haar darm voelde woelen.

'Ik ook van jou, Maartje. Ik zou niet zonder je willen.'

Maartje trok Daan nog harder tegen zich aan. Ze was dolgelukkig. Ze wilde nooit meer van Daan af, dat wist ze zeker. Ze hield van zijn lach, zijn lijf, zijn heerlijke pik, zijn zucht naar avontuur. Hij hield haar in haar waarde, en gaf haar de vrijheid die ze wilde zonder haar te veroordelen.

Daan schoof zijn pik ondertussen in loom tempo in en uit haar kontje. Zijn eikel was inmiddels ruw geworden van al het geneuk. Een nieuw orgasme diende zich aan.

Report Story

bygeilduiveltje© 2 comments/ 15352 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel