tagIncest/TaboeMevrouw van Zon 05

Mevrouw van Zon 05

bypeelover©

Hoofdstuk 5. Moeder wil nog veel meer.

"Hij maakt mij ook gelukkig, Dorien."

Het was mijn moeder. Zij stond in de deuropening van de badkamer. Haar hand tussen haar benen.

Mijn tante Dorien en ik schrokken zodanig dat we allebei opsprongen en naar mijn moeder staarden.

"Ik wist niet dat je last had van constipatie, Dorien. Hoe verzin je het. Maar goed, je hebt hem zover gekregen dat hij je kontgat likt terwijl de drollen uit je kont glijden. Geweldig, dat wil ik straks ook meemaken. Ik ben heel geil geworden alleen maar door naar jullie te kijken. Mijn kut is kleddernat van mijn geil en ik wil dat Martin mij likt."

Moeder liep op mij af, haar dikke tieten vastpakkend en in mijn gezicht duwde.

"Zuig mijn tepels, lieverd, pak mijn borsten en streel die lekkere tieten schat."

Eindelijk kwam tante Dorien in beweging. Ze trok mijn broek naar beneden en mijn lul kwam eindelijk vrij. Tante Dorien slaakte een kreet. "Mijn hemel. Wat een flinke piemel. Jeetje, Sofie, hoe lang heb je daar al plezier van?"

"Eigenlijk pas sinds vandaag. Ik wist het wel, maar durfde eigenlijk niet, want ik ben toch zijn moeder. Maar vandaag is het er toch van gekomen."

Tante Dorien pakte mijn lul en bewoog haar hand over mijn eikel. Ik voelde haar natte tong over mijn lul naar mijn zak glijden. Toen voelde ik twee handen om mijn lul en tante Dorien begon mij gewoon af te trekken. Haar mond gleed over mijn eikel en het trekken en zuigen bleef voortgaan. Ik voelde dat ik al gauw mijn zaad uit mijn lul zou spuiten.

"Nog even, tante. Dan spuit ik in uw mond."

"Spuit maar in mijn mond, lieverd. Ik wil je geile zaad proeven, ik wil erin verdrinken, schat."

Hier werd ik alleen maar geiler van zodat ik mijn zaak liet lopen. Tante Dorien schokte toen zij het zaad in haar mond voelde. Nog even en haar mond liep over van het geil.

"Dat is heel veel geil, mijn schat. Ik wil niet letterlijk in je geil verdrinken. Sofie, lik het geile zaad van je zoon op van mijn tieten."

Moeder bukte zich en begon te likken. Op mijn beurt kroop ik achter mijn moeder zodat ik haar lekkere vette kont kon bewonderen. Wat een fantastische reet. Ik trok die vette billen uit elkaar en keek in haar bruine kontgat. Dat wil ik likken. Ik boog verder naar voren en likte haar kontgat.

"Oh, Martin, wat doe je nu? Ga door schat. Lik mijn reet. Stop je tong erin, lieverd. Oh, wat een zaligheid."

Door het likken van het lekkere billen en bruine kontgat was mijn lul weer op niveau gekomen. De kont van mijn moeder keek mijn uitnodigend aan alsof ze wilde zeggen, "neuk mijn reet, jongen, stop die dikke, grote piemel in mijn vette kont."

Moeder stond nog steeds gebukt en likte de tieten van haar zus. Tante Dorien lag zichzelf te bevredigen. Dus ik moest wel met de kont van mijn moeder aan de gang. Ik ging er even goed voor staan en nam mijn dikke piemel in mijn hand en zette mijn eikel tegen het kontgat van mijn moeder. Ik schoof mijn eikel heen en weer over dat geile gat. Moeder voelde dat ook en bewoog mee met mijn bewegingen. Ze pakte haar billen vast en trok ze nog verder uit elkaar. Ze schoof wat naar achter en kreunde licht. Ik voelde de spanning van haar gat wat afnemen en langzaam schoof ik mijn eikel in haar gat. Nog even wat druk erop en mijn eikel was binnen. Zo stonden we even stil. Moeder kreunde diep en schoof wat verder naar achter. Ze wilde meer en ik kon haar dat geven. Ik schoof wat naar voren en zo ging mijn piemel dieper in het donkere hol van mijn moeder.

Maar ik was niet alleen. Er was wat tegendruk in haar kontgat. Moeder's kont zat vol met haar poep. Dat hield mij niet tegen en zeker ook niet mijn moeder. Ze bewoog langzaam heen en weer zodat mijn lul in haar kont bewoog. Ze kreunde weer diep en duwde haar hele gewicht tegen mijn lijf aan. Mijn lul zat diep, heel diep in haar reet. Nu schoof ik terug naar achteren en daarna terug haar reet in. Glijden in haar poep was een hemelse belevenis. Mijn moeder en ik werden er alleen maar geiler van.

"Nog even ma en dan kom ik hoor."

"Kom maar jongen, spuit in het diepste van mijn geile kont."

Ik kwam met een schreeuw van genot klaar in de kont van mijn moeder. Terwijl ik mijn geil in haar spoot kwam mijn moeder schokkend klaar en doordat ik nog in haar kont bewoog liet ze haar plas over haar zus lopen.

"Oh, ja Sofie. Pis over mijn lijf, over mijn tieten, mijn kut!" riep tante Dorien uit. "Pis in mijn mond, Sofie, pis je leeg!"

Tante Dorien kwam hijgend en schreeuwend klaar. Daar lagen we dan gedrieën op de vloer van de badkamer. Ik haalde mijn lul uit moerder's kont. Mijn lul is al flink en nu wilde hij niet slap worden. Mijn lul bleef behoorlijk stijf. Alhoewel mijn lul nu behoorlijk bruin was van mijn moeders poep, tante Dorien wilde hem toch aanraken.

"Ach, jongen. Wat een heerlijke grote piemel heb je toch. Kom, laat mij je lul maar schoonmaken."

Maar tante Dorien bleef niet alleen. Mijn moeder wilde ook haar deel in het schoonmaken. Ze genoten er allebei heel erg van en mijn lul bleef maar in de maximale stand staan.

"Martin?" vroeg mijn moeder.

"Ja, ma, wat is er?"

"Kan je al plassen?"

"Ja zeker, ma, want daar kwam ik eigenlijk voor."

"Plas over ons heen, Martin. Maak ons lekker nat met je geile pis. Plas langzaam hoor, zodat we ervan kunnen genieten. Over mijn tieten plassen hoor, want dat voelt zo heerlijk. Wat jij, Dorien, waar wil jij het liefste zijn heerlijke geile zeik?"

"Het liefst wil ik zijn pis in mijn kont. Maar dat doen we later nog wel. Nu wil ik mijn hele lijf in zijn geile pis wentelen."

Daar stond ik dan. Twee geile vrouwen lagen op de vloer van de badkamer en ik stond boven hun met een half stijve piemel. Mijn moeder pakte haar dikke tieten en liet deze kletsen op haar bezwete lijf. Tante Dorien deed haar benen wijd en opende haar vette kut.

Mijn lul werd er alleen maar stijver door. Ik rukte aan mijn lul maar moest toch behoorlijk pissen. Nog even en daar kwam het. Een dikke straal pis spoot uit mijn lul bovenop mijn moeders tieten. Ik bewoog mijn lul richting de kut van tante Dorien. Heen en weer liet ik mijn lul bewegen. Mijn moeder en tante Dorien lagen te spartelen in mijn warme pis.

"Nog meer, Martin. Pis ons nat, lieverd. Wat een heerlijkheid." riepen ze beiden in koor.

De laatste druppels vielen uit mijn stijve lul. Ik trok er nog eens stevig aan en mijn laatste zaad spoot eruit over de twee heerlijk geilen vrouwen.

Totaal vermoeid zat ik tegen de muur van de badkamer te kijken naar mijn moeder en haar zus. Ook zij waren totaal van de wereld. In korte tijd was ik toch behoorlijk ingewijd in de wereld van perverse sex. Eerst mevrouw van Zon en daarna mijn moeder en tante Dorien. Hoeveel vrouwen komen er nog? Mijn lul was niet meer slap te krijgen. Ik keek naar mijn heerlijke moeder. Dikke tieten, lekker vet lijf en een forse kont waar ik mijn piemel in kan verbergen. Tante Dorien is niet zo dik maar wel heel mooi. Wat een geweldige ervaring deze avond.

Even later stonden we gedrieën onder de douche. We maakten elkaar schoon maar mijn tante Dorien kon het niet nalaten mijn piemel vast te houden.

"Ach jongen, kon je maar altijd bij mij blijven."

"Helaas, Dorien. Je kan Martin lenen zo nu en dan. Eerst wil ik van hem genieten en hem alles leren op het gebied van gewone en extreme sex."

We liepen naar de slaapkamer van mijn tante.

"Zullen we wat te drinken nemen en iets lichts om te eten? Ik hoef niet meer zo nodig naar de stad. Ik blijf liever hier en genieten van jullie twee" zei mijn moeder.

"Ik zal wat halen" zei tante Dorien en liep weg.

Moeder zei zachtjes in mijn oor "Straks gaan we nog veel verder lieverd. Geniet er maar van. Mijn zus is nog extremer dan ik. Wij zullen je veel leren."

Tante Dorien kwam terug met een fles witte wijn en wat kaas en worst.

"Neem ook maar wat wijn, Martin. Of wil je liever een biertje?"

"Ik lust wel wat wijn, tante Dorien."

Tante Dorien schonk voor ons drieen de glazen vol.

"Op ons" riepen we tegelijkertijd.

"Dat wij genieten van elkaar en de sex met elkaar."

Het eerste glas was al snel leeg en tante Dorien vulde nogmaals de glazen. De fles was nu al leeg en tante Dorien ging nog snel een tweede halen. Mijn moeder hield haar glas even tussen haar benen en piste in het glas.

"Hier jongen, drink mijn plas. Daar wordt je niet dronken van." Tante Dorien kwam weer terug met de wijn en zij vulde nogmaals onze glazen. Moeder kwam dicht tegen me aan liggen en ze pakte heel zachtjes mijn ballen in haar hand. Haar tieten lagen tegen mij aan en ik zag haar harde tepels. Mijn lul werd alweer stijf.

"Ik kan wel merken dat je nog jong bent, Martin. Je piemel is constant omhoog gericht. Dat is een heerlijk gezicht."

Tante Dorien pakte lichtjes mijn eikel, terwijl mijn moeder nog steeds mijn ballen vasthad. Ze kneep ritmisch in mijn ballen en tante Dorien gleed mijn haar hand over mijn eikel. Het was zalig en ik kwam al heel snel klaar. Heel veel vocht was er niet meer, maar tante Dorien likte haar hand schoon en liet het haar smaken.

"Lekker jongen," zei ze nog en viel terug in haar hoofdkussen.

"Ik moet maar eens gaan slapen" zie tante Dorien. "Morgen is een drukke dag. Marina komt morgen zo rond 12 uur. Dan lunchen we met z'n alle hier. Jij moet ook gaan slapen Martin. Er is veel te doen morgen en we hebben je graag fris en kwiek met een piemel die niet gaat hangen."

Tante Dorien weet het leuk te brengen maar ik ging toch naar mijn slaapkamer, nadat ik mijn moeder en tante Dorien een paar stevige zoenen had gegeven. En niet alleen op hun mond.

Later in bed proefde ik nog de smaak van hun kutjes. Heel even steigerde mijn lul, maar ik viel al snel in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker omdat ik nodig moest plassen. Mijn lul stond stijf tegen het laken. Dat voelde lekker aan. Toch liep ik naar de badkamer. Ik keek nog even in de slaapkamer van tante Dorien, maar die was leeg. Toen ik de badkamer inliep zag ik mijn moeder bij de spiegel staan terwijl ze haar haar borstelde. Ze was natuurlijk nog naakt. Mijn lul kon niet groter worden maar steigerde behoorlijk bij het zien van mijn heerlijke moeder. Grote, vette tieten, die wel moeten hangen. Ik liep naar mijn moeder en pakte deze zalige tieten.

"Ik moet ze even aanraken, ma. Even aan je tepel zuigen en je borsten voelen. Heerlijk is dat. Zie mijn piemel? Zie je hoe stijf dat ding is? Ja, dat komt door jou".

Moeder lachte er maar om. Ze kirde zelfs wat. Ze liet me in ieder geval mijn gang gaan. Dus voelde ik niet alleen haar borsten, maar ook de vette, dikke kont van haar. Mijn lul was nu wel erg pijnlijk. Zo stijf en nog moeten plassen en genieten van mijn heerlijke moeder. Dat was wat teveel.

Ik liep de douche ruimte naar binnen om te gaan plassen. In het toilet ging wat moeilijk want ik kreeg mijn lul niet naar beneden.

"Mam, wil je een warme geile douche van mij?"

"Graag jongen. Ik kom er aan."

Moeder liep de douche binnen en ging op de vloer zitten.

"Over mijn borsten, lieverd."

Ik bukte wat en drukte mijn piemel naar beneden. Ik moest de nodige druk erop zette en daar kwam mijn pis uit mijn piemel stromen, bovenop die heerlijke grote tieten van mijn moeder. Nog meer druk zette ik zodat de stroom pis goed op gang kwam.

Moeder lag zichzelf te bevredigen op de douchevloer. Nog meer pis stroomde over haar heen en ze vond het heerlijk.

"Och, jongen. Wat ben je toch geweldig. Plas maar door, jongen. Ik wil zo nat van je worden. Je heerlijke warme vocht over mijn tieten, kut en kont. Jongen, je maakt je moeder wel heel gelukkig."

Eindelijk kwam de stroom ten einde. Moeder stond op ik draaide de kranen open. Moeder en ik stonden dicht tegen elkaar onder het warme water. We genoten zo van onszelf.

"Mama, ik hou zo van je. Als moeder natuurlijk maar ook als de vrouw die mijn leert van vrouwen te houden."

"Ik hou van ook van jou, jongen. En zeker van die flinke pik van je. Want daar kan je niet alleen mij mee verwennen, maar elke vrouw die in je bed belandt. En denk erom, niet alle vrouwen houden van plassen tijdens sex. Dus gedraag je en dwing niemand iets te doen wat ze niet fijn vinden."

Tante Dorien had inmiddels een uitgebreid ontbijt klaar gezet. Dat was ook wel nodig na de uitspattingen van gisterenavond. Tante liep in haar ochtendjas in de keuken. Toen ze mij zag liep ze direkt naar mij toe.

"Goedemorgen, lieverd. Goed geslapen? Nou, ik wel. Ik voel me nog steeds heerlijk warm na gisteren. Komt je moeder ook zo naar beneden, want ik wil graag met elkaar ontbijten."

"Moeder komt zo, tante. U ziet er heerlijk uit vanochtend."

Ik had alleen een T-shirt aan dus mijn piemel was helemaal voor tante Dorien.

"Ach jongen. Wat een genot."

Tante Dorien pakte mijn piemel, bewoog haar hand even heen en weer, waarna ze bukte en haar mond over mijn eikel schoof.

Wordt vervolgd.

Report Story

bypeelover© 0 comments/ 18612 views/ 0 favorites

Share the love

Similar stories

Tags For This Story

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel