tagIncest/TaboeMijn broer, mijn verhaal. (Deel 1)

Mijn broer, mijn verhaal. (Deel 1)

byKailibi©

Ik weet niet goed waar te beginnen, het is een eerste poging te beschrijven wat ik heb meegemaakt. Op het moment van schrijven ben ik 23 jaar, studente, woon 2 jaar samen met mijn vriend van 24. Aangezien ik zelf een afkeer heb van verhalen waar ze iedereen beschrijven met perfecte maten enzovoort zal ik eerlijk zijn met mezelf, ik ben niet mager, al doe ik wel mijn best, mijn billen zullen nooit tot de doorsnee behoren. Hetzelfde kan gezegd worden over mijn moeder en vader, mijn broer Bram (2 jaar ouder dan mezelf) daarentegen heeft daar blijkbaar een afwijkend gen en mag eten wat hij wil zonder echt bij te komen zoals de rest van ons. Ik geef toe dat ik er me nog steeds niet volledig heb bij neergelegd, maar mijn vriend en broer hebben me altijd hierin gesteund en mij proberen te overtuigen dat dit geen rol speelt. Ok, genoeg introductie, over naar wat ik aan de wereld wil vertellen.

Zoals jullie misschien al vermoeden gaat dit verhaal over mijn broer. Er zijn nooit problemen geweest thuis, mijn broer en ik kwamen altijd goed overeen, afgezien van de jonge jaren waar de broer-zus verhouding af en toe wel bestond uit ruziemaken voor de kleinste dingen. Sinds we beide in middelbare school terechtkwamen was er nog weinig sprake van ruzies. Ook al is hij een knap uitziende jongen, erg veel relaties heeft hij niet gehad (waarvan ik weet tenminste), zijn enige serieuze relatie die hij gehad heeft duurde bijna 3 jaar, hij was toen 17 toen die begon met een meisje van mijn leeftijd. Gewone vriendinnen heeft hij nooit echt veel gehad, de meeste waren vriendinnen van mij, zijn enige echte vriendin nu is dan nog de zus van dat meisje waar hij lang mee is samen geweest, daar gaat hij af en toe mee weg, met zijn ex-vriendin gaat het steeds minder goed en hij heeft het contact met haar al een tijd opgegeven, en dat is maar best ook, na de breuk was het voor hem niet zomaar over, hij probeerde het weg te steken maar ik weet zeker dat het lang duurde voor hij haar uit zijn hoofd kon zetten. Met mij sprak hij daar wel eens over, maar allemaal erg vaag. Sindsdan weet ik van geen relatie en is hij niet 100 procent meer dezelfde. Hij is altijd verlegen geweest en dat zal waarschijnlijk nooit verdwijnen, maar dit doet er geen goed aan, ik voel al lang een soort medelijden. hij is ook erg ziek geweest, gelukkig is dit allemaal goed uitgedraaid. Al heeft die ziekte meer invloed gehad op mijn ouders dan op hem, hele familiekwesties waar ik liever niet aan denk. Maar goed, afgezien van al dit heb ik nog steeds het gevoel dat hij erg eenzaam is, al heeft hij wel een erg wat vrienden waar hij erg veel aan heeft, maar de meeste daarvan zijn ook nog vrijgezel, sommige zelfs nog nooit een vriendin gehad, dit helpt er allicht allemaal niet veel aan, ik denk niet dat hij over zo'n dingen met de meeste van hen kan praten aangezien hij mist wat zij nooit hebben gekend. Bram staat ook niet graag op zijn eigen benen, hij voelt zich altijd beter met iemand bij hem die weet wat te doen, iets waar ik dan geen last van heb, al zeg ik het zelf, ik kan mijn plan goed trekken!

Zo, nu jullie wat meer weten over zijn achtergrond kan ik proberen wat meer te vertellen over 'onze' achtergrond. Toen wij kleiner waren denk ik niet dat er ooit iets is gebeurd dat anders is dan in andere gezinnen, toen we klein waren speelden we soms in ons blootje in de zomer in een zwembadje, maar dat kan ik enkel bevestigen door oude foto's. In de periode waar ik meer van kan weten herinner ik me niet dat hij ooit op zoek was om mij in mij nakie te zien of zo. Ook van mijn kant uit interesseerde ik mij niet in wat er tussen zijn benen hing. Er was wel een moment dat ik me herinner bij mijn tante waar ik toen met haar in bad zat en mijn broer betrapt werd op het door het sleutelgat gluren door mijn tante. De deur stond op een kier en waarschijnlijk heeft mijn tante gezien dat er iemand daar stond. Maar aangezien zij zat waar hij kon kijken zal hij wel geprobeerd hebben haar borsten te zien, waarschijnlijk niks te maken met mijzelf. Zo oud waren we toen nog niet dus veel zal er op mijn voorgevel nog niet te zien geweest zijn.

Ooit heb ik wel eens zijn geslacht gezien, enkel in slappe toestand uiteraard, al heb ik me af en toe wel afgevraagd hoe groot zo'n klein dingetje in feite kan worden. Ondertussen heb ik wel al wat ervaring daarmee, en nooit echt gedacht aan een ander geslacht dan die van mijn vriend. Echt monsterlullen zoals ik soms al heb gezien in pornofilms heb ik echter nog niet tegengekomen!

Onze kamers thuis hadden praktisch kartonnen muren en ik ben er zeker van dat hij af en toe iets kon horen dat in mijn bed gebeurde, zoals ik ook soms wat opving, maar nooit ben ik met opzet gaan luisteren of kijken, uiteraard weet ik niet wat hij heeft gedaan, maar ik heb het liefst totaal donker dus de kans dat hij ooit iets gezien heeft is klein. Praktisch had ik wel een probleem, het huis van mijn ouders is niet erg groot en mijn kamer was praktisch de doorgang naar Bram zijn kamer (er zat nog een klein kamertje tussen), dus telkens ik eerst ging slapen moest hij door mijn kamer passeren. Dit is altijd zo geweest, het was een gewoonte, en nooit heb ik er erg last van gehad. Enige keren dat het uiteraard iets vervelend is, is wanneer ik uiteraard niet alleen in mijn bed lag, maar het was altijd stikdonker het moment dat we wisten dat er iemand aankwam, veel kans om iets te betrappen had hij niet en ik denk ook niet dat hij dat wou, hij beperkte zijn doorgangen zoveel mogelijk heb ik na verloop van tijd gemerkt, dus er was wederzijds respect, ook al hebben we hierover nooit een woord gesproken. Het had in feite iets 'cools', erg stil zijn wanneer hij passeerde terwijl ik iets in me had en zo, soms was ik op dat moment zo intens aan het genieten dat ik er niet om zou geven als hij ons bezigzag, maar dat gebeurde nooit en dat deed ik vooral voor mijn partner, ik dacht altijd dat mannen niet door mannen wilden betrapt worden, als je hetero bent dan.

Nadat het toen gedaan was met zijn vriendin miste ik soms wel het gevoel van : we liggen beiden in ons eigen bed vieze dingen te doen met ons lief. Ja ik dacht daar soms aan en dat maakte me nog gelukkiger, niet seksueel, maar voldoening dat we beide gelukkig liggen genieten. We studeerden beiden in de stad en hadden ons kot in hetzelfde gebouw, daar waren we in de week en ik het weekend waren we thuis. In de vakanties merkte ik wel een en ander op aan hem, hij was gefrustreerd, dat wist ik zeker. Wat ik nog niet verteld heb is dat anze kamers geen slot hadden, dus we konden in feite gewoon bij elkaar binnenwandelen zonder kloppen, maar dat gebeurde natuurlijk niet. Hij was een lang slaper dus soms moest ik even kloppen en roepen om hem uit bed te krijgen. Op een bepaald moment begon me op te vallen dat hij altijd zakdoeken naast zijn bed had liggen, waarschijnlijk gebeurde dit al langer, maar had dit nooit opgemerkt. De grootste idioot weet wat er zich in die zakdoeken bevond, maar hij was zo'n sloddervos dat die zich soms opstapelden. Ik besefte dat mijn moeder dit waarschijnlijk ook zou merken, dus op de momenten dat ik wist dat mijn moeder ging stofzuigen probeerde ik de zakdoeken weg te halen voor mijn moeder ze vond, ik wou niet dat ze dat telkens moest vinden, dan offerde ik mezelf nog liever op. Ook al weet ik dat masturberen geen schande is,ik wou gewoon wat ellende voorkomen. Hopen hardgeworden zakdoeken heb ik in de wasmand gegooid, en ik bleef erbij dat ik iets goed deed, en ik weet nog steeds niet waarom, ik weet alleen dat ik medelijden had, hij verdiende meer dan zijn zaad te deponeren in een zakdoek. Soms dacht ik aan hem toen ik zaad van mijn vriend verwijderde van mijn of zijn lijf met een zakdoekje, dat kwam ook altijd naast het bed op de grond terecht. Ik heb Bram ook eens gezegd dat hij minder slordig moest proberen zijn, het was zo zielig om te zien.

Op een dag ben ik ook eens op zoek gegaan op zijn pc's naar wat voor toestanden hij bekeek terwijl hij bezig was, ik geef toe dit is niet echt veel respect tonen, maar ik heb het lang tegengehouden, mezelf voorgehouden dat ik het niet wou weten. En ook mijn kennis van pc's is minimaal dus ik zou iets verprutsen of niks vinden dacht ik altijd. Maar toch kwam er een moment dat ik alle tijd had zijn pc's te doorzoeken. Echt lang heb ik niet moeten zoeken, en na een paar films geopend te hebben wist ik al genoeg waar hij op kickte, en ik was tevreden, hoe raar het ook mag klinken, hij bleek geil te worden van grote borsten, en niet zomaar groot, groter dan wat je normaal ziet rondlopen, en geen valse, alles was natuurlijk, dat was zelfs voor een volslagen idioot duidelijk als je de titels zag : Natural Wonders of the World. Zo stonden er zeker meer dan 30 films op, en echt veel andere soorten heb ik niet gevonden. Ik was gerustgesteld, grote borsten is niks extravagant of ziek, mijn broertje kickte gewoon op dikke tetten! Geen SM, beesten, incest of verkrachtingen of zo waar ik ongerust over was. Ik begon toen zelfs wat opgewonden te raken en bleef wat films doordraaien. Magere meisjes waren nergens te vinden, maar dat had ik wel al door, Bram heeft nooit weggestoken dat hij skinny eerder afstotend vindt dan aantrekkelijk. Ik stond ook even stil bij de gedachte dat ik misschien bij zijn seksuele doelgroep behoorde, ik heb een dikke kont ja, maar mijn borsten zijn niet om te zeggen gigantisch, niet klein uiteraard gezien mijn mollige gestalte, maar ik heb altijd mijn eigen borsten niet echt mooi gevonden, en nu ik al die natuurlijke grote borsten op het scherm zag passeren was ik daar nu zeker van. Wat ik wel grappig vond is dat ze in die films veel het buikje wegstaken met een soort corset en zo, maar ja dat is film zeker, buikje mag niet, dikke tetten wel. Ik heb dan ook nog even opgezocht of ik niet tot zijn fantasie behoorde voor zover ik dat kon uitvissen uiteraard. Ik zocht alle foto's en de enige die ik van mezelf vond waren gewoon degene tussen die familiefeesten en vakanties. Ik vond ontdekte ook wel iets dat ik waarschijnlijk niet mocht vinden, een map met foto's die bleken van zijn ex te zijn ... en van hem. Ik ben nieuwsgierig van aard maar dit wou ik niet op mijn geweten hebben en na 2 foto's heb ik het venster gesloten, ik had al genoeg inbreuk gemaakt op zijn privacy en bij de 2de foto zag ik het schaamhaar van beide, wat zeker betekende dat er meer zou komen en ik wilde mijn geweten nog redden voor zover dat nog kon. Dit gebeurde zo'n goede 2 jaar geleden, enkele maanden voor ik zou gaan samenwonen met mijn vriend.

Maar dat geweten is altijd blijven knagen, ik had dit niet mogen doen. Regelmatig denk ik aan die momenten dat ik zat te snuisteren in zijn pc's, en aan meer wat ik zou kunnen gevonden hebben. Die foto waar hij duidelijk in zijn ex zat bleef ik voor mijn ogen zien, het kleine stukje penis dat ik kon onderscheiden van al het haar op die foto had mij erg beziggehouden en verward. In bed met mijn vriend was ik erg veel gefocust op aftrekken, en ik smeekte hem bij wijze van spreken veel om te masturberen terwijl ik er rustig op zat te kijken. Als ik hem aan het aftrekken was ging ik door, wou dat hij klaarkwam, wat dan veel het einde betekende, dus geen gemeenschap meer erna, en ik zat er niet mee in. Als ik niet kon slapen speelde ik met zijn slappe slurfje als het binnen bereik was, kriebelde door het schaamhaar, trok het velletje naar achter tot de hele eikel lucht had, zo klein en zacht, ik werd er geil van en ik weet niet hoe het kwam. Ik nam zelfs stiekem foto's met flits van zijn orgaan in rust. Regelmatig dacht ik ook aan iets wat mijn broer me had verteld over de operatie die hij ondergaan heeft, dat voordat ze hem in de operatiekamer brachten dat er een verpleegster zijn geslacht kwam scheren, om infecties tijdens operatie te voorkomen. Ik heb me altijd afgevraagd hoe dat in zijn werk ging. Niet dat ik mijn vriend zijn geslacht wou scheren, maar ik was gefascineerd door dat orgaan dat zo hard kon worden. Ooit heb ik hem zo wakker gemaakt en in een mum van tijd stond er een paal met een glimmende eikel voor me in plaats van dat subtiele rustige zachte slurfje. 'Kijk nu wat je gedaan hebt!' zei ik toen, hij verstond er niks van en ik probeerde het uit te leggen. Hij wou in me komen maar ik wou hem laten spuiten en zien hoe het terug ineenkromp. Hij was verward en beetje boos toen, ik nam zijn lid vast en voelde al dat het niet meer zo hard was dus ik liet het weer los, ik wist wat ik had gedaan, hem de zin ontnomen zonder dat ik het besefte en toch bereikt wat ik wilde. Hij schokte enkele minuten later terug in slaap en ik had wat ik wou. De dag daarna begon ik sterk aan mezelf te twijfelen, waarom gebeurde dit? Ik heb hier tegen gevochten en de ruigste seks gehad in lange tijd, geen slappe penis, maar een harde staaf die langs mijn voorwand schuurde van mijn vagina. Ik heb toen ook toegegeven aan de wensen van mijn vriend voor anale seks, wat ik lang niet zag zitten, vooral omdat zijn geslacht nogal breed was, maar het is er toen van gekomen, heel wat pijn maar toch wat genot achteraf, maar ik wou niet meer aan dat slappe gedoe denken, dus ik probeerde vanalles. Ik stopte met hem af te trekken en liet me uitlikken zoveel hij wou, ik bleef dat vies vinden, iets in mijn hoofd was er tegen en ik kwam nooit in de buurt van klaarkomen als hij me likte. dit was een heftige periode die eindigde met mijn maandstonden, vanaf dan heb ik me extra toegelegd op mijn studies en het heeft gewerkt, lang heb ik niet meer aan die slappe lullen gedacht en de seks werd terug normaal, anaal liet ik hem wel wat meer begaan, de pijn was er haast niet meer, maar klaar kwam ik zeker niet.

Op een zaterdagmiddag maanden later gingen we nog eens naar mijn ouders. Bleek dat Bram nog sliep en ik zou hem gaan wakker maken. Ik was nog niet goed boven of ik voelde het al mijn hoofd opkomen, flashes van een zachte slappe penis in rust ... ik wist dat dit niet goed was maar nam me voor toch hem gewoon wakker te maken door te kloppen. Ik hoorde niks, klopte nogmaals en duwde toen zacht de deur open. Bram lag duidelijk nog in een slaap. Enkele zakdoeken, pyjamabroek en een zwart slipje lagen op de grond. Ik had het zitten, dit was verkeerd maar ik wou het, ik wou zijn speeltje zien, het was zo spannend opwindend. Hij lag met zijn gezicht naar de muur, verkeerde richting dus, maar niks hield me nu tegen. Ik trok het donsdeken onderaan wat los en rolde zo heel de dons naar de muur. Ik zag zijn kontje, mooi kontje, niet gespierd maar het wond me zodanig op dat ik zonder enig nadenken mijn hand onder dat kontje stak om zijn warme geslacht te voelen. Toen ineens besefte ik ineens dat hij een protese teelbal had, daar had ik even niet aan gedacht, ik trok mijn hand terug, iets te hard want Bram begon te grommen. Ik trok heel snel het donsdeken terug over hem heen in de hoop dat hij niks had gemerkt. Hij was wakker, er kwam niet veel uit buiten een half geschokt 'hallo'. Ik hield de hoop dat hij nog niet van de wereld wist en zei : 'Het eten is al klaar, slaapkop!' Hij antwoordde vrij geïrriteerd met : 'Kan je de volgende keer roepen? Ik schrok me kapot!' 'Sorry' reageerde ik. Ik graaide de zakdoeken en zijn onderbroek mee en zei 'Deze zal ik in de wasmand gooien.' Het enige wat nog uit hem kwam was : 'Jaja'. Ik wist dat hij de tafel waar we zaten moest passeren, daarom dat ik zijn onderbroekje had meegejat, speels maar opwindend was het in me opgekomen hem wat te plagen. Een ochtenderectie moest toch wel ergens te zien zijn die die pyjama, maar dat viel blijkbaar tegen, veel meer dan een lichte bobbel kon ik niet onderscheiden, hij was dan ook nog wel een minuut of 5 weggebleven, waarschijnlijk om het wat te laten uitwerken, ofwel was die er nooit geweest, ofwel ... was hij erg klein. Ik voelde me zo raar, opgewonden door enkele stomme gedachten in mijn hoofd, en ik had het bijna uitgewerkt op mijn broer, en het ergste van al was dat ik er van genoten heb.

Weken gingen voorbij, en regelmatig dacht ik aan die warme plek die ik had aangeraakt, en had spijt van mijn reactie op die teelbal die een beetje aanvoelde. Had ik er op voorhand aan gedacht had ik waarschijnlijk meer dan een balzak gevoeld. In bed begon ik weer meer mijn vriend af te trekken en af te likken, van zacht naar hard, ik slikte zaad en bleef hem in mijn mond houden om te zien wat er gebeurde, dat vond mijn vriend blijkbaar niet zo erg. Ik had wel veel stoptekens en stopgeroep genegeerd, ik wilde gewoon dat die harde dikke worst weer zacht werd, maar telkens mijn vriend terug aan mij begon te zitten kwam hij weer in staat van paraatheid, al duurde dat soms wel 20 minuten voor dat gebeurde dus ik had mijn lol wel. Maar ook in halfslappe stand was zijn penis best breed en lang, hij had een waarlijke vleeslul, terwijl ik denk dat mijn broer een bloedlul heeft, en ergens wilde ik dat bevestigd zien. Mijn vriend begon op den duur zelfs al op voorhand te zeggen : 'Mag ik vandaag binnen of is het terug belleke trek spuit poef gedaan?'. Ik heb dan die gedachte terug beginnen proberen wegwerken en er enkel aan te denken bij masturberen, wat ik al lang niet meer had gedaan, maar het werkte. In het rond vliegend zaad zag ik voor mijn ogen terwijl ik me klaarvingerde denkend dat mijn hand rond een lul zat die ik na de lozing voelde ineenzakken. Van deze fetisj had ik nog nooit iets gehoord of gevonden, ik kon er niks aan doen. Penissen tot leven wekken en terug in slaap wiegen was waar ik teveel aan dacht voor een normale mens.

In bed deed ik mijn best daar mijn vriend niet teveel mee te irriteren, om wat goed te maken mocht hij hem planten waar hij wou. Maar na elke lozing zoog ik hem af gelijk waar hij gezeten had, ik had geen last van smaken zolang ik hem maar voelde zijn kracht verliezen met mijn lippen. Na verloop van tijd werkte dit in zijn voordeel, zijn zin kwam sneller terug. En in feite genoot ik nu ook meer, hij viel niet meer in slaap 5 minuten na een lozing, in plaats daarvan zat hij al terug overal over mijn lijf, ik had met een andere bedoeling een dieper genot ontdekt. Ook anale seks was nu schering en inslag, ook al voelde ik daar nog steeds zelf niet echt zoveel genot van, maar seks is geven en nemen, dus liet ik hem maar zijn gang gaan. Ik dacht dat ik mezelf had vrijgemaakt van misplaatste gedachten. Toch voor een tijdje ...

Twee maanden geleden was er een familiefeest, verjaardag van een neefje. Zoals gewoonlijk zaten mijn vriend, mijn broer en ik bij de neefjes en nichtjes. Het onderwerp masseren kwam ter sprake, aangehaald door het jarige neefje van 11 jaar. Die begon zijn moeder een hoofdmassage en zo te geven, die kleine gasten van tegenwoordig leren vanalles van hun vriendjes. Ik vroeg of hij dat bij mij ook wou doen en of hij meer kon dan hoofd alleen. Schouders en nek kon hij duidelijk ook al weg mee. Ik wist van vroeger dat mijn broer dat ook graag deed, ik heb hem dat regelmatig zien doen bij zijn ex. Ik wou hem wat uit zijn tent lokken en zei dat meer gemasseerd wilde worden maar dat mijn vriend dat niet graag deed. Hij zat erbij en ik mocht dat gerust zeggen. Bram repliceerde direct verwonderd dat hij niet liever deed. 'Ah! Dan mag je eens overnemen!' zei ik. Hij antwoordde : 'Uw neefke is hier goed bezig, laat hem maar doen.' Ik was er zeker van dat hij ergens wel wilde maar dat hij beschaamd was. Maar hij had het zitten, zijn favoriete nichtje had zich al naast hem geplaceerd dus hij kon niet weigeren. Maar ik wilde wel eens zijn kunsten voelen en bleef proberen : 'Daarna is het aan mij!' zei ik. Hij antwoordde : 'Denk niet dat het voor vandaag zal zijn.' 'Goed, een andere keer dan, ge komt maar langs he' antwoordde ik, dit lachte hij zachtjes weg en ik vond dat ik nu maar moest opgeven. Als ik hem mij echt wou laten masseren zou ik allicht met hem alleen moeten zijn, en wanneer gebeurde dat, praktisch nooit. Maar nu had ik het weer zitten, wat had ik nu weer geprobeerd, gelukkig was het allemaal onschuldig overgekomen met al die kinderen erbij. De drang kwam terug om deze kwetsbare jongen wat genot te geven, iedereen kon gewoon zien dat hij niet gelukkig was, op het depressieve af, compleet geen zelfvertrouwen ook. En ik met mijn vunzige gedachten, ik zou het enkel nog erger maken allicht.

Report Story

byKailibi© 0 comments/ 63312 views/ 4 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
5 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel