tagIncest/TaboeMijn mama, de slet Deel 01

Mijn mama, de slet Deel 01

byDarkBee©

Dit verhaal bevat incest, fistfucking, lesbische seks en poepseks (onder andere). Mocht je daar niet van houden, lees dan niet verder

Dit verhaal is geheel aan mijn (zieke?) geest ontsproten en elke overeenkomst met de waarheid berust puur op toeval.


*

5 september

Lief dagboek,

vandaag zijn mijn ouders officieel gescheiden: papa en mama hebben, afzonderlijk van elkaar, de papieren ondertekend (als ze samen zouden zijn, zijn ze binnen 5 seconden aan het bekvechten of erger).

Mijn oudere zus is met papa en zijn nieuwe vriendin meegegaan naar hun appartement ergens aan de rand van het centrum, en ik blijf bij mama en de katten wonen. Volgens mij heeft papa Julia gedwongen om mee te gaan en hun seksslaaf te zijn. Mama heeft hem vanaf mijn geboorte verboden om mij ook maar met 1 vinger aan te raken, maar van hem en Julia keurde ze goed; ze heeft nooit echt van haar gehouden, ik ben haar lievelingskind (duh... als ze niet van haar ene dochter houdt, moet ze wel van de ander houden toch?).

Direct nadat de papieren ondertekend waren en mama weer thuis was, heeft ze in de tuin al haar kleren die niet strak, kort of sexy genoeg waren op een grote hoop gegooid en verbrand. Nadat de brand was uitgewoed (en er geen schade was aangericht) is ze naar de stad gegaan en heeft een kofferbak vol kleren gekocht, allemaal even strak, kort en sexy. Ik wist wel dat mama een slet was, maar nu heeft ze het zelf bevestigd. Het zou me niet verbazen als ze ooit met zichzelf heeft afgesproken om van elk wezen met een pik die groot genoeg is, een beurt te krijgen.

Mama vertelde dat ze haar kantoorbaantje heeft opgegeven om in de disco te gaan werken als danseres en achter de bar te staan, wat betekent dat ze nu vaker 's avonds niet thuis zal zijn en ik voor mezelf moet gaan leren zorgen. Dit betekent gelukkig ook dat ze 's middags wel thuis is en voor me kan zorgen. Geen idee of ik dit leuk ga vinden, we zullen wel zien.

6 september

Lief dagboek,

mama kwam om 5 uur thuis. Ik heb haar gelukkig niet horen thuiskomen, totdat ze met die man bezig ging... Haar kamer ligt naast de mijne en onze bedden staan bijna tegen elkaar aan, met alleen een muurtje ertussen. Ik kon alles horen en voelen. Pas na een uur waren ze klaar en kon ik verder gaan slapen. Volgens mij heb ik ook een soort zweep-geluid gehoord of zo. Toch maar eens gaan kijken in haar kamer als ze weg is, misschien vind ik dan ook wat van mijn kleren terug die ze heeft geleend. Ook al heeft ze absoluut niet dezelfde maten, behalve van schoenen, ze wil wel graag mijn kleren lenen. Ik denk niet dat ik haar wil zien in mijn spijkerrokje en een kort topje, terwijl haar buik over de rand van het rokje hangt en het topje veel te strak over haar enorme tieten zit. Mijn laarzen zullen haar vast wel leuk staan. Mama heeft echt hele grote tieten, als zij aan de ene kant van de kamer staat en ik aan de andere, krijg ik bijna een tepel in mijn oog. Haar bh's zijn meestal cup dubbel G of H. Als ik een bh van haar aantrek, heb ik genoeg ruimte voor nog 3 van mijn eigen tieten, hoewel ik toch cup C heb. Geen wonder dat ze zo snel is aangenomen bij die tent waar ze nu werkt. Ik hoop dat ze vannacht geen vent meeneemt of het wat zachter aan doet, want dat van afgelopen nacht was echt niet leuk.

7 september

Lief dagboek,

kut, kut en nog eens kut. Nu had mama een man en een vrouw meegenomen naar huis, dus dubbel zoveel lawaai en het duurde minstens twee keer zo lang. Het waren duidelijk een man en een vrouw, omdat ik twee verschillende hoge stemmen hoorde en één lage. Achteraf gezien wond het me eigenlijk wel een beetje op om mama bezig te horen met een vrouw. Ik wist niet dat ze bi was. Toch maar eens vragen.

Ik heb mama, nadat ze vanmiddag uit bed was gerold, aangeraden om een andere kamer in te richten als slaapkamer, zodat ik geen last heb van haar nachtelijke avonturen; mijn wekker gaat doordeweeks om 7 uur, anders ben ik te laat op school. Meestal gaat zij dan pas slapen en heeft meestal nog maar net gedoucht en gegeten als ik van school thuiskom. Samen drinken we dan een kop thee met iets lekkers erbij (met mate, ik wil niet dik worden; voorlopig lukt het nog, met dank aan de atletiekvereniging). Vandaag heb ik haar voorgesteld om de zolder te gebruiken als haar slaapkamer en haar slaapkamer als rommelhok of inloopkast voor al onze kleren (vooral de hare). Ik heb ook uitgelegd waarom ik dat voorstelde: ik wil niet elke nacht nadat ze klaar is met werken gewekt worden door het lawaai maakt als zij seks met wildvreemden heeft. Wat ze niet weet, en ik haar nog niet ga vertellen, is dat de zolder geen deur heeft, zodat ik kan meekijken als ze weer bezig is.

Ze vond het een goed idee en het was absoluut niet haar bedoeling geweest mij wakker te maken midden in de nacht, maar dat zij wel graag mensen wilde meenemen en heel veel seks nodig had. Papa had haar steeds minder vaak een beurt gegeven, daarvoor had hij Julia, die was jonger en slanker. Als ze al seks hadden, vertelde ze me een keer vlak voordat ze gingen scheiden, waren ze binnen 5 minuten klaar. Mama en ik vertellen elkaar (bijna) alles, ook over seks en vriendjes en zo. Ze weet bijvoorbeeld dat ik allang geen maagd meer ben en dat ik met mijn vorige vriendje ook anale seks heb gehad en een vriendin heb gebeft.

Zij heeft het ooit eens met 3 mannen tegelijk gedaan (zonder papa, terwijl ze toen al getrouwd was!) en met haar nicht Martha (die is nu bijna 60 en mama is nu 38, en het was 26 jaar geleden, toen mama nog maar 12 was, dus was Martha toen al 34). Vooral dat laatste wond me erg op, Martha ziet er voor haar leeftijd nog steeds erg goed uit. Mama vertelde ook dat haar ouders er achter waren gekomen en Martha hebben gezegd dat ze nooit meer contact mocht zoeken met mama. Gelukkig ging mama op haar 17e het huis uit en heeft ze heel snel Martha's telefoonnummer en adres gevonden. Sindsdien zien ze elkaar 1 keer per maand bij Martha thuis. Dat laatste wist ik, maar dat ze daar voornamelijk heenging voor heftige lesbische seks, wist ik niet. Ik wil mee! Als ik mama een keer kan betrappen met een vrouw alleen, moet ik het zeker een keer vragen.

8 september

Lief dagboek,

gisteren moest mama niet werken, dus heb ik kunnen doorslapen. Omdat mijn laatste uur uitviel, was ik vroeger thuis. Mama was al begonnen met allerlei spullen van en naar de zolder te slepen en ging haar helpen. Ze had een paar vrienden opgebeld om te vragen of ze wilden helpen met het bed. De kasten bleven staan, de kamer wordt nu ingericht als klerenkast en opberghok. Samen met haar vrienden was het bed snel uit elkaar gehaald en verplaatst, net als de andere spulletjes. Ook de spullen van de zolder konden snel in haar vroegere slaapkamer en in de schuur worden opgeborgen.

Vooral haar beste vriend Guus, die ze nog van de middelbare school kent, vind ik erg leuk. Hij heeft een enorme bos rood krullend haar, een mooi gezicht en hij vertelt de meest ranzige moppen, dus werken met hem gaat eigenlijk niet zo snel omdat je voortduren dubbel ligt van het lachen. Gelukkig weet hij wanneer hij zijn mond moet houden.

Rob is juist het omgekeerde: hij zegt heel weinig en werkt erg hard. Hij is een stuk breder dan Guus, maar minder knap. Als hij wat zegt, is het of kort en afgebeten of enorm grappig. Hij heeft een heel raar gevoel voor humor: over zijn grappen moet iedereen altijd heel lang nadenken, maar als je ze uiteindelijk snapt zijn wel erg goed.

Samen met deze mannen was het werk snel gedaan, dus konden we rustig in de keuken gaan zitten met wat te drinken en eten. Rob werkt in de bouw en is 's avonds DJ en vertelt soms hele leuke verhalen, maar meestal is Guus aan het woord. Als muziekleraar (ik heb les van hem) en zanger in een rockband maakt hij nog veel meer mee dan Rob.

De band van Guus speelt hardrock en heavy metal en staat vaak op kleinere festivals en soms in het voorprogramma van grote rockbands, dus hij weet wel raad met groupies en vertelt hier altijd uitgebreid over. Hij heeft, vanaf het moment dat de band is doorgebroken, bijgehouden hoeveel meisjes en vrouwen hij in bed heeft gehad, en hij denkt dat het er ongeveer 220 zijn (het zouden er een stuk meer of minder kunnen zijn, hij is nogal eens dronken geweest na optredens). Mama heeft vroeger een relatie met hem gehad, voordat zijn band echt beroemd werd. Eigenlijk is Guus homo, maar hij durft hier niet voor uit te komen, bang dat het zijn baan als zanger zou kosten, dus doet hij net zo hard mee met het neuken van groupies als de overige bandleden. Mama weet dit, dus ik ook, en plaagt hem er af en toe mee. Gelukkig kan hij er goed tegen en mama weet wanneer ze moet ophouden. Daarnaast heeft Guus veel verstand van binnenhuisarchitectuur en mode, dus hij heeft mama vaak geholpen met verhuizen en inrichten. Ook gaat hij vaak met ons shoppen en geeft hij ons goede tips.

Rob is ook een vriend van vroeger, mama heeft een korte relatie met hem gehad toen hij als DJ werkte in het café waar zij elk weekend kwam. Echt lang heeft het niet geduurd, want ondanks dat Rob niet veel zegt, trekt hij vrouwen aan als een magneet. Hoe hij het doet weet niemand, maar het lukt hem wel om bijna elke avond een lekker wijf te scoren. Rob en mama gaan nog steeds met elkaar om, maar echt veel zie ik hem niet. Meestal gaat ze naar de tent toe waar hij die avond moet draaien om daar te dansen en vrienden van vroeger te ontmoeten.

Nadat Rob en Guus na het eten waren weggegaan, ging ik naar mijn kamer om huiswerk te maken. Mama ging naar de stad omdat Rob die avond moest draaien in de disco waar zij werkt. Ik had het hele huis voor mezelf, dus toen ik de deur hoorde dichtvallen, ben ik naar zolder gegaan en heb overal gezocht naar dingen die met het seksleven van mijn moeder te maken hebben. Na lang zoeken in verschillende dozen en in allerlei laatjes vond ik een vibrator, een dubbele dildo en heel veel porno-DVD's. De speeltjes zagen er vaak gebruikt uit, net als de dvd's, die geen opdruk of label hadden. Er was met stift opgeschreven wat de titel was. De meeste waren een variant op het thema "moeder en dochter hebben seks", sommige hadden geen titel. Ik wist dat mama pas vannacht zou thuiskomen, dus ik nam de dvd's mee naar mijn kamer en stopte de bovenste schijf in de dvd-speler van mijn pc. De eerste film begon gelijk goed: moeder en dochter (je kon goed zien dat het echt familie van elkaar was) stelden zichzelf voor, waarna de dochter billenkoek kreeg van haar moeder omdat ze blijkbaar (gespeeld) ongehoorzaam was geweest door een jongen mee te nemen naar huis voor seks. De moeder trok haar dochter hardhandig op schoot en trok haar rok omhoog en gaf haar harde klappen op haar kont, die helemaal rood werd.

Toen de moeder het genoeg vond, duwde ze haar dochter op de grond, die bleef liggen om te huilen. Moeder kreeg toch wel een beetje medelijden en nam haar dochter weer op schoot, maar dit keer mocht ze zitten. Zacht streelde ze door het haar van haar dochter, terwijl ze haar overal kusjes gaf: op haar schouders, in haar nek, op haar wangen en uiteindelijk op haar mond. De dochter opende haar lippen en stak haar tong uit. De moeder beantwoorde dit door ook haar tong uit te steken en haar dochter te tongen. Van het een kwam het ander, en al snel gingen de topjes en bh's uit en streelden, likten en knepen ze in elkaars borsten. De moeder ging met haar hand in de string van haar dochter en begon haar te vingeren. Haar dochter trok snel haar string uit en begon haar moeders broek en slip uit te doen terwijl ze werd gevingerd. Nadat ook haar moeder helemaal bloot was, gingen ze in standje 69 op elkaar liggen, net zolang totdat ze beiden klaar waren gekomen.

De dvd ging zo nog minstens een uur verder en ik moest mezelf gewoon vingeren. Ik had de vibrator van mama meegenomen naar mijn kamer en gebruikte die. Nadat de eerste dvd was afgelopen, was ik minstens drie keer klaargekomen en was de stoel waar ik op zat en het kleed eronder behoorlijk nat.

Ik moest gewoon nog meer zien, dus nadat de eerste dvd was afgelopen, deed ik de tweede in de speler. Deze had geen titel en zag eruit alsof hij vaak bekeken was. De film begon in een slaapkamer, gefilmd vanuit een laag standpunt, waarschijnlijk een gewone camera op een statief. Tot mijn verbazing zag ik Martha op het bed zitten, met alleen een leren korset om haar middel. Ze lag vastgebonden aan haar bed en van achter de camera hoorde ik een vrouwenstem zeggen dat ze een slet was en gestraft moest worden. Ik was nog verbaasder toen ik mijn moeder in een strakke rubberen body het beeld in zag lopen met een rijzweep in haar handen. Haar dikke tieten leken door bijna door het pakje heen te scheuren, maar alles bleef op zijn plaats zitten.

Mijn moeder had één van haar bezoekjes aan Martha gefilmd, en dit was het resultaat! Ik zag dat de film bijna 2 uur duurde, dus ik deed de vibrator uit en ging er goed voor zitten. Wat ik zou gaan zien, zou me hoe dan ook nog geiler maken dan wat ik daarvoor had gezien, dat moest haast wel.

Mama begon met haar zweepje over de harde tepels van Martha te strelen en gaf ze af en toe een tikje. Martha kreunde als ze geslagen werd, maar bewoog verder niet. De film moest nog maar kort geleden gemaakt zijn, want Martha zag er net zo uit als op de foto die ze vorig jaar aan mama had gegeven op vakantie, de foto die ze goed verborgen hield: het was een foto van Martha op een strand. Ze had haar benen gespreid zodat haar stevig behaarde poesje goed te zien was. Met haar handen hield ze haar tepels vast en ze keek recht in de camera, haar ogen verborgen door een grote zonnebril en haar haren verborgen onder een hoed..

Terug naar de film: mama was met haar zweepje richting het poesje van haar nicht gegaan en was bezig haar klitje te strelen en te slaan. Af en toe boog ze zich voorover om tussen de flinke bos schaamhaar te duiken en het poesje te likken. Martha was iets meer aan het kronkelen, maar hield verder zich nog redelijk rustig. Als iemand dit bij mij zou doen, was ik allang door het plafond geschoten van puur genot. Ik ben natuurlijk een stuk jonger en mijn tieten en kut zijn veel gevoeliger, dus is het logisch dat Martha er beter tegen zou moeten kunnen dan ik. Daarnaast lijkt het me sterk dat dit de eerste keer zou zijn dat mama en Martha dit doen: de meeste mensen hebben geen handboeien en rubberen en leren speelpakjes in huis zonder een goeie reden.

Ondertussen had mama Martha's boeien losgemaakt en haar bevolen om te knielen en haar laarzen te likken. Mama had laarzen aan die ik nog nooit had gezien: de hakken moesten minstens 10 cm hoog zijn en de laarzen kwamen tot ver boven haar knieën. Martha had een leren korset aan dat alleen maar haar buik bedekte. Ze droeg zwarte leren sandalen met hoge hakken. Nadat mama haar boeien had losgemaakt en Martha uit het bed was gestapt, had ze haar handen weer vastgebonden, dus Martha moest op haar knieën over de grond richting mama kruipen, tot zo voorover kon buigen en de laarzen van mama kon likken.

Mama had buiten beeld haar rijzweep weggelegd en een andere zweep gepakt , volgens mij een kat met negen staarten, om de dikke kont en rug van Martha te slaan. Martha kreunde elke keer als ze werd geraakt, maar ging onverstoorbaar door met het likken van mama's laarzen, steeds verder omhoog vanaf de voet tot ze bij haar poesje was aangekomen. Mama deed een stap achteruit en zei streng dat haar slaafje zich in moest houden, anders zou ze nog meer gestraft worden. Martha schoof op haar knieën naar voren en smeekte om nog meer straf, als ze maar mama's poesje mocht likken. Mama ritste haar pakje open en liet het op de grond glijden. Ze stapte er uit en ging met haar benen wijd voor Martha staan. Ze beval Martha haar kutje goed en lang te likken, terwijl ze gestraft werd. Mama werd gelikt en Martha werd geslagen en ze genoten er allebei van.

Na een paar minuten moest Martha opstaan van mama. Ze moest voorover bukken voor het bed, terwijl mama de camera een stukje achteruit zette, zodat ze meer ruimte had en er beter gefilmd kon worden. Mama had haar zweep weggelegd en een dildo gepakt. De dildo schoof ze diep in de kut van Martha en ze sloeg met haar andere hand hard op haar dikke kont. Martha ging steeds harder kreunen als mama harder sloeg en ze schoof de dildo dieper naar binnen, totdat hij bijna helemaal verdwenen was.

Nadat ze de dildo had weggelegd, draaide ze Martha om en duwde haar achterover op het bed. Ze zei dat Martha haar benen moest spreiden. Mama schoof zonder al te veel moeite haar hele hand in de wijdopenstaande en drijfnatte poes van Martha en duwde haar arm zo ver mogelijk naar binnen. De uitdrukking op Martha's gezicht zal ik waarschijnlijk nooit meer vergeten: ze rolde met haar ogen en deed haar mond open en dicht zonder geluid te maken, terwijl ze hard schokkend klaarkwam. Mama trok haar hand terug en met een soort zuigend geluid kwam haar hand uit de natte doos van Martha naar buiten. Ze pakte de dildo van buiten beeld en schoof die, nadat ze hem had natgemaakt met het vocht uit Martha's drijfnatte poesje, in één keer in de gerimpelde bruine aars van haar nicht. Met de dildo ging ze hard op en neer, terwijl ze er steeds een vinger meer naast schoof. Op een gegeven moment haalde ze de dildo uit de kont van Martha en stopte haar hele hand in de natte en openstaande kont van haar nicht. Ook nu probeerde haar hand zover mogelijk naar binnen te duwen. Plotseling stopte ze en trok ze haar hand snel terug. Ik kon eerst niet goed zien waarom, maar mama liep naar de camera en liet zien waarom ze haar hand had teruggetrokken: er zat poep aan!

Ze riep tegen Martha dat ze een vuile slet was en dat ze niet eens fatsoenlijk haar kont kon vegen voordat ze geneukt werd. Toen ze dit had gezegd, smeerde ze de poep over de kut van haar nicht en stak ze haar hand weer in de gapende kont, om er nog meer poep uit te halen. Met haar ene hand groef ze naar poep in de kont van haar nicht en met de andere vingerde mama zichzelf. De poep die ze uit de gerimpelde bruine kont van haar nicht haalde, smeerde ze over de poes van Martha, haar tieten en zelfs in haar gezicht. Ook smeerde ze haar eigen tieten en buik in met de bruine smurrie. Haar andere hand ging steeds sneller over haar klitje heen en weer totdat ze gilde en door haar benen zakte. Ze was klaargekomen en zat na te hijgen van de sessie. Martha, die nog steeds met haar benen wijd op bed lag, stond op en schuurde met haar tieten tegen de dikke tieten van mama aan, terwijl ze hard en lang tongzoenden. Mama pakte de tieten van Martha hard vast en begon de poep er vanaf te likken. Soms stopte ze om haar nicht te zoenen en haar eigen poep te laten proeven.

Na een paar minuten hield mama op en liep ze naar de camera. Ze zei tegen Martha dat ze naar de douche moest gaan en liep haar achterna met de camera. Martha deed de douche aan en trok haar sandalen en korset uit. Dit kostte nogal wat moeite en ze had de hulp van mama nodig. Nadat Martha was uitgekleed en onder de douche stond, deed mama haar laarzen uit en stapte de douche in. Ze beval Martha haar buik en tieten schoon te wassen. Ze richtte zich vooral op mama's poesje, hoewel deze niet vies was. Mama vond het uiteraard niet erg, maar zei haar toch meer aandacht te besteden aan de gebieden die wel bruin waren. Nadat mama schoon was moest Martha zichzelf schoon maken, terwijl mama zich buiten beeld aan het afdrogen was. Martha deed de douche uit nadat ze klaar was en mama zei 'tot ziens' tegen de camera en deed die uit.

Ik was geschokt en bloedgeil tegelijkertijd. Dat mama zulke dingen deed! Alleen al de gedachte dat ze dat ook met mij zou kunnen doen maakte mijn kut drijfnat.

De volgende scène begon, weer gefilmd in de slaapkamer van Martha. Dit keer lag mama naakt en vastgebonden op het bed. Martha hing met haar poesje boven mama's gezicht en mama was bezig de gerimpelde en behaarde poes van haar nicht te likken, te bijten en te zuigen. Martha keek intens gelukkig en had haar ogen dicht. Nadat ze was klaargekomen, liep ze buiten beeld en kwam terug met een rijzweepje. Ze streelde de kale poes van mijn moeder en gaf haar klitje harde tikken. Mama gilde elke keer als de zweep haar klit raakte en Martha ging steeds harder slaan, zodat mama steeds harder gilde. Op een gegeven moment sperde ze haar ogen wijdopen en gilde echt hard. Ze was klaargekomen, en Martha hield op met haar te slaan. Ze maakte mama's boeien los en trok haar omhoog tot ze rechtop zat. Martha liep naar de camera en zoomde in op mama's gezicht. Daarna liep ze terug naar het bed, pakte mama's kin vast en trok haar gezicht richting haar lippen. Martha deed langzaam haar lippen van elkaar en stak haar tong uit in de richting van de mond van mijn moeder. Ze zei dat haar sletje haar mond moest opendoen. Mama deed haar lippen een beetje van elkaar en Martha stak haar vochtige tong ertussen. Langzaam, steeds sneller, likte de nicht van mijn moeder mijn moeder's tong en lippen. Mama kreunde zachtjes, elke keer als de tong van haar nicht in haar mond kwam. De zoen duurde minstens drie minuten.

Report Story

byDarkBee© 2 comments/ 48857 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel