tagIncest/TaboeMijn mama, de slet Deel 02

Mijn mama, de slet Deel 02

byDarkBee©

Dit verhaal bevat incest, fistfucking, plas- en poepseks en lesbische seks (onder andere). Als dit je niet bevalt, lees dan niet verder

Dit verhaal is geheel aan mijn (zieke?) geest ontsproten en elke overeenkomst met de waarheid berust op toeval.


*

9 september

Lief dagboek,

Ik heb gisteren tot 1 uur 's nachts porno gekeken, alleen maar vrouwen die het met hun dochters, moeders, kleindochters of oma's deden. De grootste verrassing was toch wel de dvd met mama en Martha, mijn moeders nicht van 60. Die was echt geil! Ik heb hem op mijn computer gezet, zodat ik hem steeds als ik daar zin in heb kan bekijken, wat ik vaak ga doen.

Mama was vannacht met alleen een vrouw thuisgekomen. Ik heb het niet gehoord, maar wel gezien toen ik stiekem ging kijken. Dat is het voordeel van de zolder: het is één grote kamer zonder deur, vanaf de trap kom je er gelijk in, dus veel privacy heeft mama niet meer. Voor de trap naar de zolder zit wel een deur, maar die gaat open zonder geluid te maken.

Ik heb dus vannacht naar mijn moeder gekeken terwijl ze heftige seks had met een meisje dat misschien iets ouder was dan ik (ik word volgende maand 18). Ik heb niet alles kunnen zien, maar wat ik zag was absoluut geil! Op een gegeven moment had dat meisje haar hele hand in mijn moeders kut gestopt en was heftig heen en weer aan het bewegen. Mijn moeder kneep hard in haar tepels en had haar hoofd achterover gegooid terwijl ze hard lag te kreunen. Het meisje was tegelijkertijd haar klit aan het likken, dus mama is meerdere keren klaargekomen. Daarna deden ze standje 69 en kon ik maar net op tijd wegduiken toen mama met haar hoofd naar links en rechts rolde toen het meisje twee vingers in haar liefdesgrotje stak en de g-plek vond.

Op een gegeven moment kon ik goed naar het meisje kijken waar mijn moeder seks mee had. Ik kende haar ergens van, maar ik wist niet waarvan. Toen ik beter keek, zag ik dat het Cindy was. Shit, die zit bij mij in de klas! Maandag toch maar eens met haar praten, ben benieuwd wat ze er over te zeggen heeft. Ook al is het geen vriendin van me, ik weet wie ze is en dit had ik nooit achter haar gezocht. Ze is een van de meest populaire meisjes op school, en ze heeft bijna elke maand wel een ander vriendje, meestal van buiten de school. Dat ze bi was, zou ik in nog geen miljoen jaar hebben gedacht. Maar ja, als je mijn moeder aan het neuken bent, is het tegendeel toch wel bewezen.

Ik was al een tijdje onopvallend (dacht ik) aan het kijken, toen mijn moeder vanuit het niets mijn naam riep en vroeg of ik het goed kon zien en of het wel geil genoeg was. Met een knalrood hoofd ben ik toen naar boven gelopen en bevestigd dat het inderdaad erg geil was. Mama zei dat ze allang had gemerkt dat ik naar hen aan het kijken was en dat ze dit helemaal niet vervelend vond. Cindy zat erbij en zei niets. Opeens trok Cindy me naar haar toe en gaf me een zoen op mijn lippen. Met haar tong probeerde ze mijn lippen uit elkaar te krijgen. Het voelde niet vervelend aan, de lippen van een vrouw op de mijne, dus deed ik mijn lippen van elkaar om haar tegemoet te komen. Haar tong drong mijn mond binnen en vond mijn tong. Ze ging met haar tong door mijn hele mond en ik probeerde haar tong met de mijne bij te houden. Af en toe raakte onze tongen elkaar en speelden we een beetje met elkaars tongen.

Na een minuutje of zo (het leek eerder op een uurtje) trok ze haar tong langzaam terug uit mijn mond en streelde mijn wang. Haar vingers leken wel geladen: elke aanraking zond elektrische schokken vanuit mijn gezicht door mijn hele lichaam en ik voelde mijn benen slap worden. Mama trok me op het bed en zei dat ik me uit moest kleden, zodat ze konden zien hoe mooi ik was. Ik was de schaamte voorbij en botergeil, dus ik trok zo snel als het ging mijn topje over mijn hoofd en mijn broek en string van mijn kont. Helemaal naakt en zonder schaamte (mama en ik zagen elkaar regelmatig naakt in de badkamer) stond ik voor mama en Cindy. Mama floot zachtjes en Cindy, met wie ik eigenlijk nooit echt gesproken had, aaide mijn buik en borsten. Mijn knieën trilden en ik moest even gaan zitten. Ik ging op de rand van het bed zitten en gelijk likten mama en Cindy mijn gevoelige borsten. Tegen zoveel genot kon ik niet op en ik zuchtte diep. Na een paar seconden trok mama me achterover, zodat ik overdwars op het bed lag, met mijn benen over de rand. Cindy deed mijn benen uit elkaar en begon me te vingeren, terwijl mama met haar mond mijn borsten, nek en gezicht zoende. Ze kwam steeds dichter bij mijn mond, maar net niet dichtbij om mijn uitgestoken tong aan te raken. Ik werd gek van geilheid en pakte mijn moeder aan haar achterhoofd en trok haar naar me toe. Haar lippen raakte de mijne en direct stond mijn mond in vuur en vlam, zo heet was mijn moeder. Gepassioneerd zoende ik mijn moeder en zoende zij mij. Haar tong draaide langzaam om de mijne heen en ik hield het niet meer; Cindy was nog steeds mijn kutje en klitje aan het bewerken en de zoen van mijn moeder was de druppel: ik gilde hard en kwam schokkend klaar.

Mama en Cindy waren waarschijnlijk al een tijdje bezig, want ze maakten geen aanstalten om verder te gaan. Mama gaf me een sexy knipoog en zei dat ze morgen nog veel meer verrassingen voor me had. Morgen moest ze niet werken en ik niet naar school, dus hadden we de hele dag om te doen waar we zin in hadden. Gezien de gebeurtenissen van deze avond zou dat voornamelijk seks betekenen. Cindy nam afscheid door mijn moeder en mij lang en heftig te zoenen. Ze gaf me een knipoog en zei dat we maar eens moesten praten.

Die nacht heb ik geslapen als een roosje en alleen maar van mama en Cindy gedroomd.

10 september,

Lief dagboek,

Gisteravond had ik de avond van mijn leven: mama en mijn klasgenote Cindy hebben me echt keihard laten klaarkomen, mijn hoofd knalde bijna uit elkaar van genot. Mama moest werken tot 6 uur vanochtend en kwam pas rond 2 uur naar beneden, nog slaperig en zonder kleren. Ze gunde me geen blik waardig en liep eerst naar het koffiezetapparaat. Nadat ze twee koppen koffie had gedronken kwam ze tegen me aan zitten aan de tafel waar ik zat met de krant opengeslagen voor me. Met haar linkerhand streelde ze over mijn bovenbeen, terwijl ze met de rechter haar mok vasthield en er grote slokken uit nam. Toen ze haar koffie ophad, gaf ze me een natte zoen op mijn wang en zei dat ze trots was op haar kleine meisje.

Ik was erg benieuwd hoe ze het voor elkaar had gekregen om uitgerekend een meisje uit mijn klas te versieren en mee te nemen naar huis. Ze zei dat zij weinig moeite had hoeven doen: één drankje van haar kant was voldoende geweest, volgens mama had Cindy al de hele avond naar haar staan kijken terwijl ze op de dansvloer bezig was met allerlei jongens en mannen te dansen. Mama zei dat Cindy op haar was afgelopen toen ze aan de bar wat te drinken bestelde en ze had mama vol op haar mond gepakt en haar een geile slet genoemd. Het enige wat ze wilde was met haar neuken. Daarna waren ze weggegaan om in een rustig cafeetje nog wat te drinken en te praten. Mama had voorgesteld om naar ons huis te gaan om daar de nacht door te brengen. Ze had ook gevraagd of Cindy mij toevallig kende, omdat ze haar wel eens op een klassenfoto had gezien. Cindy wist wel wie ik was, maar dat ik zo'n geile moeder had, wist ze nog niet. Ze had, toen ik naar bed was gegaan, gezegd dat ze me morgen wel even onder handen zou nemen; als mijn moeder al zo geil en sexy was, moest haar dochter dat ook wel zijn, toch? Ik wil het absoluut een keer proberen, Cindy ziet er echt goed uit met haar slanke lichaam en lange rode haren. Haar gezicht is perfect: haar ogen zijn groot en bruin, haar lippen vol en rood van zichzelf en ze kan heel geil kijken. Fuck, wat wil ik haar graag neuken.

Mama had haar rechterhand nu ook vrij en was daarmee onder mijn truitje gegaan. Ze was aangenaam verrast toen ze voelde dat ik geen bh droeg. Ze kneedde mijn borsten en kneep in mijn tepels, terwijl ze me een geil sletje noemde dat haar moeder wilde neuken. Ik kon me met de beste wil van de wereld hier niet tegen verzetten, mijn moeder maakte me bloedgeil. Af en toe streek ze met haar linkerhand over mijn kruis en probeerde ze mijn broek los te maken. Ik had een beter idee: in haar slaapkamer was meer ruimte en meer privacy. Mama vond het een goed idee, dus liepen we naar boven. Mama had haar ochtendjas losgeknoopt, zodat ik af en toe naar haar dikke kont kon kijken. God, dit wond me op! Mijn moeder is dan niet slank, ze heeft wel een heel geile kont. Heel even kon ik de contouren van haar poesje zien terwijl ze voor me uit liep naar haar slaapkamer. Ik moest me inhouden om haar niet direct te bespringen.

Boven aangekomen deed ze haar ochtendjas uit en liet die op de grond vallen en zei dat ik me ook moest uitkleden en naast haar moest gaan zitten. Zo snel als ik kon trok ik mijn truitje over mijn hoofd en mijn broek en slipje van mijn kont en ging ik net zo bloot als zij naast haar op het bed zitten. Mama keek me heel even recht in mijn ogen en tuitte daarna haar lippen en bracht ze naar de mijne. Ik weet nu zeker dat vrouwen veel beter zoenen dan welke man dan ook; mama gaf me een lange, gepassioneerde zoen op mijn lippen, om daarna haar lippen te openen en met haar tong langs mijn lippen te likken. Heel even wachtte ik, voordat ik mijn lippen van elkaar deed om met mijn tong de hare aan te raken. Het was pure elektriciteit toen onze tongen elkaar raakten. We sloten tegelijk onze ogen en gaven ons helemaal over aan die ene kus, die ene kus die onze zielen liet samensmelten tot één geheel. We waren geen moeder en dochter meer, maar geliefden, zoals in ontelbare verhalen wordt beschreven. De kus leek een eeuwigheid te duren, maar in werkelijkheid waren het hoogstens twee minuten. Toch hadden we, toen mama eerst haar tong en toen haar lippen terugtrok, het gevoel dat het veel te kort was, dus zoende ik mama hard en lang op haar mond en pakte met mijn handen haar enorme borsten vast. Toen ik ook nog haar tepels vastpakte kon ze het niet helpen en kreunde ze hard.

Ik liet haar lippen los en bracht mijn mond naar haar tepels. Die waren inmiddels keihard en ik zoog hard aan eerste de ene en daarna aan de andere, steeds afwisselend en steeds sneller wisselend. Mama kreunde en gromde diep vanuit haar keel, een geluid dat ik haar nog nooit had horen maken, zelfs niet als ze weer eens een klant had meegenomen naar huis. Ze moest echt heel erg dichtbij een enorm orgasme zijn. Haar hoofd had ze inmiddels in haar nek gelegd en haar ogen waren bijna alleen maar wit omdat ze zo heftig heen en weer rolden. Ik wist genoeg en ging met een vinger naar haar keihard gezwollen klitje. Één aanraking was genoeg om haar een keihard orgasme te bezorgen dat haar hele lichaam liet schokken. Ik was niet van plan om te stoppen en ging vrolijk verder met haar klit te vingeren en aan haar tepels te zuigen. Mama kreeg het ene orgasme na het andere en was helemaal van de wereld. Ik denk dat ze minstens vier keer was klaargekomen voordat ik ophield. Ze was helemaal nat van het zweet en ze lag zwaar te hijgen toen ik haar klit en tepels losliet. Bijna gelijk viel ze in slaap, ook al was ze nog maar kort daarvoor opgestaan. Ik trok mijn kleren aan en liep zo zacht mogelijk van de trap af.

Ik moest Cindy bellen, want ikzelf was nog niet echt aan de beurt gekomen, behalve die twee fantastische zoenen. Gelukkig had ik Cindy's mobiele nummer, dus kon ik aan haar uitleggen wat er was gebeurd en dat ze zo snel mogelijk naar ons huis moest komen. Al een beetje opgewonden door mijn verhaal zei Cindy dat ze zo snel mogelijk zou komen.

Ongeveer een half uur later stond Cindy voor de deur. Ik liet haar snel binnen en toen we aan de tafel in de keuken zaten, vertelde ik wat ik van plan was: mama was al genoeg bevredigd, maar ik nog niet en Cindy wilde ook wel geneukt worden. Ik had wat van mama's SM-speeltjes en -kleren gevonden en besloot, nu ze nog lag te slapen, haar vast te binden, zodat we als ze wakker zou worden haar flink zouden kunnen misbruiken. Samen liepen we zachtjes de zoldertrap op, waar we mama nog diep in slaap naakt op haar bed zagen liggen. Cindy pakte haar linkerarm en ik haar rechter en bonden ze bij elkaar, net als haar benen. We deden onze kleren uit en ik maakte mama wakker. Ze deed langzaam haar ogen open en probeerde erin te wrijven, totdat ze merkte dat haar handen en ook haar voeten vastgebonden waren.

Ze keek me vragend aan en ik zei dat ze een egoïstische slet was, zelf wel meerdere keren klaarkomen maar niet aan mij denken. Mama probeerde wat te zeggen maar ik sloeg haar in haar gezicht. Geschokt keek ze me aan, maar ik zei dat het ze het wel lekker vond als ze misbruikt werd door haar dochter en haar sletje van gisternacht. Ze zei niets meer en ik gebaarde Cindy dat ze mama moest likken. Ik moest nodig plassen, dus ging ik met mijn benen gespreid op het bed staan en liet mijn blaas leeglopen over mijn moeders lichaam. Ik probeerde de straal zo goed als het ging in haar gezicht te richten. Mama deed haar mond open en probeerde zoveel mogelijk van mijn pis in haar mond op te vangen. Veel ervan liep over haar borsten en buik, maar wat ze in haar gezicht kreeg dronk ze op.

Toen ik klaar was met plassen ging ik op mijn hurken zitten, met mijn poesje nog nat van mijn pis, en dwong mijn moeder mijn kutje te likken. Haar tong ging snel over mijn klitje en ik moest mezelf in evenwicht houden om niet achterover te vallen, zo geil was het. Cindy was nog steeds bezig mijn moeders poesje te vingeren en te likken, maar mama was nog niet klaargekomen. Ik zei dat ze moest ophouden en mij helpen om klaar te komen. Ze stopte en pakte mijn linkerborst vast en zoog hard aan de tepel. Ik sloot mijn ogen en kreunde, om even later hard heen en weer geschud te worden door een orgasme. Cindy zei dat het haar beurt was, dus wisselden we van positie: zij boven het gezicht van mama en ik tegenover haar. Mama zoog aan haar poesje en likte haar klitje terwijl ik aan haar rechtertepel zoog en haar borsten masseerde. In no-time kwam ze klaar.

We vonden dat onze sessie voor vandaag lang genoeg had geduurd; volgens de klok was het 5 uur geweest en we hadden alle drie stevige trek. Mama vroeg of Cindy wilde blijven eten. Na een telefoontje met het thuisfront was het goed. Cindy en ik kookten en mama dekte de tafel. Ze haalde een fles wijn uit de keuken en schonk onze glazen steeds weer vol, nog voordat we ze hadden leeggedronken. Ik dronk bijna nooit alcohol, dus was ik snel aangeschoten. Cindy leek nergens last van te hebben en mama ook niet. Na het eten was ik nog steeds een beetje licht in mijn hoofd, dus vond ik niet erg toen mama en Cindy naast me kwamen zitten en ieder een borst vastpakten onder mijn truitje en deze begonnen te masseren en te kneden. Ik begon te giechelen als een klein meisje en deed mijn ogen dicht.

Toen alles begon te draaien deed ik mijn ogen toch maar open. De kamer draaide nog steeds en mijn maag protesteerde. Op tijd haalde ik de badkamer en met veel lawaai gingen de maaltijd en de vele glazen wijn in de wc. Mama kwam de badkamer inlopen, en toen ze me voorovergebogen over de wc zag hangen, had ze medelijden met me, maar moest ze ook lachen. Ze zei dat ik maar eens moest leren drinken en toch maar een keer mee moest gaan als ze moest werken. Ik kon er niet om lachen omdat ik druk bezig was met kotsen. Nadat ik klaar was en mijn mond had gespoeld om die ranzige smaak een beetje weg te werken zei ik dat ik het goed vond: komende week had ik vrij vanwege vakantie, dus maakte het niet uit op welke dag ze moest werken. Ze zou me op de gastenlijst zetten en Cindy ook, zodat we gratis naar binnen mochten. Ook zou ze voor wat drankmuntjes en gratis drankjes zorgen, uiteraard zonder dat haar baas het te weten zou komen. Maandag moest ze werken, dus zou ik met haar meegaan. Cindy had ook vrij, dus zij ging met me mee.

Niet lang nadat ik had lopen kotsen ging Cindy naar huis, ze had afgesproken met haar moeder dat ze zo snel mogelijk na het eten naar huis zou gaan. De rest van de avond is er niets bijzonders gebeurd.

11 september

Lief dagboek,

Gisteren voor het eerst een kater gehad. Ik dacht eerst dat het gewoon hoofdpijn was, maar omdat ik, nadat ik vlak na het eten had lopen kotsen en daarna nog meer wijn van mama heb gekregen, wist ik dat het daarvan moest komen. Ik had geen zin in seks toen ik mijn ogen opendeed; alles deed pijn en ik heb me omgedraaid en ben verder gaan slapen. Een paar uur later voelde ik me een stuk beter en ben uit bed gegaan, heb me gedoucht, ontbeten en ben wat tv gaan kijken. Mama was al een paar uur wakker en was bezig met het huis schoon te maken. Af en toe moest ik meehelpen, maar ze liet me voor het grootste gedeelte lekker in mijn shirt en string voor de tv zitten. Nadat ze een lekkere lunch voor me had gemaakt kwam ze naast me zitten om tv te kijken. Het waren voornamelijk herhalingen van oude tv-series, maar dat maakte niet uit. We praatten over van alles en nog wat en het was gewoon gezellig.

Mama liep naar boven en kwam terug met een dvd. Ik kon niet zien wat erop stond, maar ik had een sterk vermoeden: het moest wel een schijf uit haar voorraad porno-dvd's zijn, dat kon niet anders. Zonder iets te zeggen zette ze dvd aan en tot mijn verbazing zag ik een bekend beeld voor me op het scherm verschijnen: dat was het bed van Martha! Mama liet me haar avonturen met haar nicht zien! Ik was nog verbaasder toen ik een scène zag die ik niet kende. Deze film was eerder of later opgenomen dan degene die ik op mijn pc had staan. Ik had geen oog voor de datum, dat wat ik zag was nog veel geiler dan wat ik al eerder had gezien.

Martha lag op haar bed met haar benen gespreid en haar handen achter haar aan het hoofdeinde vastgebonden. De camera stond laag en we keken van onderaf recht in Martha's openstaande kut. Mama kwam het beeld inlopen met een voorbinddildo om. Zonder veel moeite schoof ze de dikke rubberen pik in Martha's poesje en begon flink te pompen. Na een paar minuten haalde ze de dildo uit de kut van Martha en ramde de dildo in één keer in haar kont. Haar nicht slaakte een kreetje toen ze bruut van achteren werd genomen, maar gaf daarna geen kik meer. Mama had een kleine vibrator gepakt en was daarmee de gerimpelde kut van haar nicht aan het bewerken. Martha's lichaam schokte op en neer, maar ze hield haar mond. Plotseling gilde Martha hard en mama stopte met haar te neuken. Mama pakte een flesje glijmiddel en smeerde allebei haar handen en onderarmen in. De kont van Martha was nog steeds een gapend gat, dus mama schoof zonder veel problemen haar hele hand er in. Ook haar andere hand verdween helemaal in het lichaam van haar nicht.

Ik wist niet wat ik zag: Martha werd zowel in haar poesje als in haar kontje gevuist en genoot er duidelijk van. Haar heupen gingen op en neer en haar gezicht was niet meer te zien omdat ze haar hoofd achterover had gegooid. Mama bleef haar armen heen en weer schuiven totdat Martha weer kort gilde. Voorzichtig haalde mama eerst haar hand uit de kont en daarna uit de kut van haar nicht. Ze hield haar handen vlak voor de camera en ik kon zien dat de ene hand drijfnat was en de andere hier en daar bruin en ook nat. Mama maakte de boeien van haar nicht los en dwong haar om haar handen af te likken. Gretig likte Martha mama's handen helemaal schoon. Mama gaf Martha een zoen op haar mond en liep toen naar de camera om die uit te zetten.

De volgende scène begon, maar mama zette de dvd op pauze. Ze draaide zich naar me toe en vroeg me wat ik er van vond. Ik bekende dat ik al eerder een dvd van haar en haar nicht had bekeken. Ik had al haar dvd's bekeken, maar deze kende ik nog niet. Mama zei, dat ze deze bij haar laatste bezoek hadden gemaakt en dat Martha deze dvd pas eergisteren had opgestuurd. Mama had het eindresultaat zelf ook nog niet gezien en ze wilde dit met mij delen. Ik vroeg haar of ik de volgende keer met haar mee mocht als ze weer bij haar nicht op bezoek ging: ik wilde ook in één van haar films meedoen! Mama keek me recht in mijn ogen, en toen ze zag dat ik het echt graag wilde, zei ze dat het goed was. Ik gaf haar een knuffel en we gingen verder met dvd kijken. Een klein uur later waren we allebei drijfnat tussen onze benen en waren bezig onszelf te vingeren. Ik kwam als eerste klaar en kort daarna kwam mama ook klaar.

Report Story

byDarkBee© 1 comments/ 41560 views/ 1 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel