tagIncest/TaboeMijn mama, de slet Deel 03

Mijn mama, de slet Deel 03

byDarkBee©

Waarschuwing vooraf: dit verhaal kan incest, fistfucking, plas- en poepseks en lesbische seks (onder andere) bevatten. Als je daar niet van houdt, lees dan niet verder

Dit verhaal is geheel aan mijn (zieke?) geest ontsproten en elke overeenkomst met de waarheid berust op toeval.


*

13 september

Lief dagboek,

gelukkig had ik gisteren vrij (want het is nog steeds vakantie), anders zou ik niet mee zijn gegaan naar mama's werk. Woensdag is geen dag om uit te gaan, maar mama zegt dat het om de een of andere reden bijna elke avond druk is. Ze denkt dat het komt door de onaangekondigde, maar inmiddels zeer bekende strip-acts en paaldanseressen. Haar baas, de eigenaar, probeert zo veel mogelijk nieuw talent naar zijn tent te halen, en met succes. Mede dankzij hem hebben veel strippers en paaldanseressen een goede baan kunnen vinden, zelfs in het buitenland.

Mama had me ook gevraagd of ik Cindy kon meenemen. Omdat ze bij mij in de klas zit heeft ze ook vrij, dus toen ik haar belde was het geen probleem. Onze namen zouden op de gastenlijst komen en mama zou wat muntjes voor ons regelen en ik kreeg ook nog wat geld toegezegd, op één voorwaarde: ik moest haar eerst zo erotisch mogelijk masseren en op het einde wilde ze per se klaarkomen.

Op haar slaapkamer had mama al een flesje massageolie en een grote handdoek klaargelegd. De verwarming stond hoog en ze had een zacht muziekje opgezet. Zij was er klaar voor, en toen ze zich uitkleedde en op het bed ging zitten en ik haar dikke tieten zag, was ik ook klaar.

Ik was niet onvoorbereid: mama heeft een boek over erotische massage in haar nachtkastje liggen en ze heeft het me eens gegeven om te leren masseren. Ik heb regelmatig op haar geoefend en andersom; vandaag zou het nog langer duren en nog heftiger worden.

Omdat mama al naakt was, kon ik niet achterblijven. Ik had nog steeds mijn pyjama (shirt en string) aan, ook al was het al 2 uur 's middags, dus ik was snel uitgekleed. Met onze benen over die van de ander heen geslagen gingen we tegenover elkaar op het bed zitten en keken elkaar diep in de ogen. Met onze voorhoofden tegen elkaar aan haalden we gelijktijdig adem, om onze seksuele energie te geven en te ontvangen.

Nu ik dit opschrijf en weer teruglees, klinkt het ongelooflijk vaag en is het gevoel wat we erbij krijgen niet te beschrijven. Gelukkig weet ik wat de bedoeling ervan is, anders zou ik mezelf voor gek verklaren: met je moeder in elkaars mond in- en uitademen terwijl we elkaar in de ogen kijken zonder te lachen.

Terug naar de massage: na ongeveer een kwartier verbraken we, zonder iets te zeggen, het gelijktijdig ademhalen. Mama kwam met haar hoofd naar voren en gaf me een zoen op mijn lippen. Ik wist dat het daarbij moest blijven en dat ik mijn lippen op elkaar moest houden en mijn tong in mijn mond. Mama verbrak de kus, zei dat ze van me hield, ging op haar buik liggen en sloot haar ogen. Ik pakte de olie van haar nachtkastje en deed wat op mijn handen en op haar rug. Met lange bewegingen masseerde ik haar rug, van onder naar boven. Af en toe raakte ik plagerig haar billen aan, zodat ze af en toe een kreetje slaakte. We waren nog maar net begonnen, en mama was nu al hypergevoelig.

Ik kneep en streelde, trok en duwde en mama viel bijna in slaap. Af en toe gaf ik haar een tik op haar dikke billen, om haar wakker en oplettend te houden. Terwijl ik lieve woordjes in haar oren fluisterde ging ik met mijn handen naar haar nek en schouders. Met mijn duimen en wijsvingers kneedde ik de huidplooien van haar nek en schouders. Langzaam kwam de spanning in mama's schouders en nek los en mama zuchtte steeds dieper. Via de achterkant van haar nek ging ik met mijn handen door mama's haren. Met gespreide vingers masseerde ik haar hoofdhuid. Langzaam bewoog ik de huid van mama's hoofd uit elkaar en naar elkaar toe, terwijl ik mijn armen heen en weer bewoog.

Mama ging rechtop zitten, zodat ik beter bij haar hoofdhuid kon komen. Ik ging dicht tegen haar aan zitten, met mijn benen over de hare heengeslagen. Ik had een zachte haarborstel gepakt en borstelde langzaam mama's lange rode haren. Vooral haar hoofdhuid kreeg veel aandacht.

Nadat mama's haar weer mooi was en haar hoofd gevoelig, zei ik dat ze weer op haar buik moest gaan liggen. Haar rug was nog steeds nat van de olie maar ook van zweet. Toch pakte ik het flesje olie, want nu ging de aandacht naar haar billen. Met haar benen een beetje gespreid lag ze voor me. Ik kon een klein stukje van haar poesje zien, maar dat was al genoeg om me nog meer op te winden.

Ik deed wat olie op haar dikke kont en begon de bovenkant van haar billen te strelen en te masseren. Langzaam gingen mijn handen richting haar poesje, maar voorlopig bleef ik daar uit de buurt. Heel even streelde ik de buitenkant van mama's natte doos. Dit had direct resultaat: mama's onderlichaam schokte even en bijna kwam ze klaar. Eerst waren haar benen en voeten aan de beurt.

Ik wist dat de binnenkant van mama's dijen bij dit soort massages heel gevoelig was, dus ik probeerde dit gebied zo veel mogelijk te mijden; alles om mama's orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Dit keer gebruikte ik mijn borsten. Ik had ze met olie ingesmeerd en gleed over mama's dijen en kuiten en weer terug naar haar billen. Af en toe schoot ik zogenaamd uit en streelde met mijn harde tepels haar billen. Als dit gebeurde kreunde mama, tot ik er mee ophield.

Nadat mama's benen genoeg aandacht hadden gehad, richtte ik me op haar voeten. Mama draaide zich om en ik deed olie op mijn handen en pakte haar linkervoet vast. Met mijn rechterhand ondersteunde ik haar enkel en met mijn linkerhand wreef ik over haar tenen en trok er aan. Ik luisterde goed naar haar ademhaling en eventuele geluiden om te bepalen wat ze lekker vond en wanneer ik te ver ging of wanneer het kietelde. Daarna pakte ik haar andere voet en deed hetzelfde.

Mama lag nog steeds op haar rug, dus had ik een uitstekend uitzicht op haar poesje en borsten. Met mijn handen streelde ik de binnenkant van haar benen, vanaf de enkel tot vlak bij haar natte kutje. Met een vingertop raakte ik een fractie van een seconde haar opgezwollen klitje aan. Dit was al genoeg om haar hard te laten kreunen en haar heupen te laten schokken. Ik wist dat ze heel dicht bij een heftig orgasme was, ook al had ik haar nog maar nauwelijks in de buurt van haar poesje aangeraakt. Dat is het fijne van vrouw-zijn: er zijn zoveel plekken die je kunnen opwinden als ze op de juiste manier worden aangeraakt.

Mijn handen en mijn vingers dus ook waren nog glad genoeg van alle olie die ik had gebruikt, dus ik zette het flesje terug op mama's nachtkastje. Met één vinger verkende ik mama's drijfnatte poesje. Al snel vond ik haar g-plek, die ik even aanraakte om te zien hoe ze zou reageren. De reactie was nog heftiger dan daarvoor, toen ik haar klitje even aanraakte: haar heupen vlogen omhoog en ze gilde bijna. Ik wist dat ze er klaar voor was, voor dat ene allesomvattende orgasme, waardoor ze even helemaal van de wereld zou zijn.

Ik besloot om alle subtiliteit overboord te gooien en stak drie vingers in haar natte tunneltje en likte aan haar klitje. Het duurde maar een paar seconden, en toen kreeg ik een straal vocht in mijn gezicht. De kreet die mama slaakte, leek vanuit haar tenen te komen. Eerst begon ze zacht en laag te grommen, maar haar gil werd steeds hoger en harder. Op het hoogtepunt moest ik bijna mijn oren dichthouden, zo hard gilde ze en zo hard ook kwam ze klaar. Het vocht spoot bijna uit haar poesje en het bed piepte en kraakte omdat ze alle kanten op bewoog. Haar hele lichaam was nat van het zweet en haar ogen waren wijd open gesperd.

Toen ze was gekalmeerd, besloot ik om haar nog meer genot te geven en likte haar naar een nieuw hoogtepunt. Dit keer was het minder heftig, maar veel langer en intenser. Nadat haar orgasme voorbij was, lag ze uitgeput te hijgen. Ik gaf haar een korte kus op haar mond en liet haar liggen. De handdoek die ze op het bed had gelegd, was drijfnat met zweet, olie en vocht uit haar poesje. Ik kleedde me weer aan en ging naar beneden om wat eten klaar te maken. Het was bijna 5 uur en we moesten nog uit die avond.

Na het eten gingen we naar onze eigen kamers: ik ging me omkleden en mama ging haar bed verschonen; de handdoek had op het laatst niets meer kunnen tegenhouden omdat hij doorweekt was.

Mama had me aangeraden om iets korts en straks aan te trekken, zo sletterig mogelijk. Ik pakte een kort leren rokje en een zwart topje. Eronder zwarte netkousen aan een jarretelgordel en aan mijn voeten droeg ik hoge zwarte laarzen tot over mijn knieën. Ik deed om elke pols een leren bandje met punten. In de badkamer deed ik make-up op: zwarte lippenstift, een beetje rouge, veel mascara en dikke lijnen om mijn ogen en een beetje zwarte oogschaduw. Mijn haren liet ik los hangen, het model was goed.

Mama dook ook de kast in en kwam terug in een strakke zwarte leren body, dezelfde die ze had gedragen in een van haar films met Martha. Ze zei tegen me dat ze er niks onder droeg en dat ik hetzelfde moest doen. Ik kon haar verzekeren dat ik dat al gedaan had. Mama had hoge zwarte laarzen aan, die van haar kwamen tot aan haar liezen. Terwijl ik Cindy ging bellen met kledinginstructies, dook mama de badkamer in. Toen ze de badkamer uitkwam, had ze veel zwarte make-up op en haar haren had ze boven op haar hoofd vastgezet met een paar grote spelden. We stapten in de auto en gingen Cindy ophalen.

Cindy had mijn adviezen goed opgevolgd en had zoveel mogelijk zwart aan, met hier en daar een roze accent: ze had een zwart met roze topje met spaghettibandjes aan en leren hotpants. Aan haar voeten droeg ze laarzen die tot aan haar knieën kwamen. Ze droeg haar haren in een staart op haar achterhoofd en ze had weinig make-up opgedaan, behalve wat mascara en knalroze lippenstift. Ze gaf ons een zoen op onze wang en stapte in de auto. Mama reed naar de disco.

Mama had ons niet voor niets meegenomen juist op deze avond: vanavond was het fetisj- en SM-avond. Nadat we binnen waren gekomen en onze lange leren jassen in de garderobe hadden achter gelaten, ging mama wat dingetjes voor ons regelen, zoals muntjes en toegang tot de VIP-ruimtes. Cindy en ik keken onze ogen uit: op het podium stonden geen strippers en paaldanseressen maar SM-shows en zowel het publiek als het personeel was in diverse kleuren, soorten en maten lak, leer en rubber gekleed. Ook liepen diverse mensen rond in allerlei kostuums, zoals dienstmeisjes-, verpleegsters- en politieagenten-kostuums. Overal stonden allerlei speeltuigen en lagen diverse zweepjes en klemmen. Op borden werd aangegeven dat er in de kelder nog meer speelgoed was en genoeg ruimte voor bondage. Als er geen act op het podium bezig was, was het podium vrij toegankelijk voor het publiek om zijn gang gaan en een showtje te geven.

Ik kreeg een drankje aangeboden van een oudere vrouw in een strak zwart leren pak. Haar lichaam, waarvan de vormen goed te zien waren onder haar pak, zag er nog goed uit, ook al waren haar haren helemaal wit. Ze had flink wat make-up op, maar dit kon niet verbergen dat ze minstens 60 moest zijn. We raakten in gesprek en ze vertelde me dat ze al meer dan 35 jaar in de SM-wereld zat en een tijd lang luisterde ik ademloos naar al haar verhalen en dingen die ze had gezien en gedaan. Op een gegeven moment vroeg ze aan mij of ik al ervaring had. Ik moest bekennen dat ik alleen wat spanking had gedaan met mijn moeder, maar verder nog onervaren was. Ik wist dus ook niet of ik sub of dom was. Voordat ik het wist, lag ik over de barkruk waar ik op zat met mijn rokje opgetrokken en mijn billen voor iedereen zichtbaar. Ik kon niet zien wie er achter me stond, maar volgens mij ben ik door heel veel mensen geslagen, zowel met hun handen als met diverse speeltjes. Ik kon wel zien dat er veel mensen om ons heen stonden en ze juichten. Ze moedigden Betty aan, zo heette de vrouw waar ik mee had gepraat, om me harder te slaan. Blijkbaar was ze beroemd in de plaatselijke SM-wereld en had ze de reputatie om het elke keer weer voor elkaar te krijgen dat ze met de jongste meisjes kon spelen. Ik was een van haar vele "slachtoffers".

Met een harde zweepslag en veel gejuich kwam er een einde aan het spanken. Mijn kont was vuurrood en erg pijnlijk; ik kon een paar uur niet gaan zitten. Betty zoende me op mijn mond en zei dat ik fantastisch was en vroeg of ik het lekker had gevonden. In alle eerlijkheid moest ik bekennen dat ik behoorlijk nat was en er op een gegeven moment echt van had genoten. Ze zei dat ik een goed slaafje zou kunnen zijn en nodigde me uit om mee te gaan naar de kelder. Ik bedankte voor de uitnodiging en zei dat ik misschien later naar beneden zou gaan. Eerst ging ik op zoek naar Cindy en mama.

Ik had ze snel gevonden: ze stonden op het podium. Mama was vastgebonden aan een soort kruis met klemmen op haar tepels en Cindy was haar poesje aan het bewerken met een rijzweep. Omdat de muziek hard stond kon ik ze niet horen, maar ik wist uit ervaring dat mama best veel geluid moest maken. Cindy trok nog even aan mama's tepelklemmen en toen moesten ze van het podium af. Ik baande me een weg door de mensen en ging naar ze toe. Aan de achterkant van het podium was mama bezig met zich aan te kleden en Cindy stond met een onbekende vrouw te zoenen terwijl een onbekende man haar laarzen likte. Ik gaf Cindy en mama een snelle kus op hun wangen en zei dat ik hun show gemist had, behalve het laatste gedeelte omdat ik over een barkruk lag en billenkoek had gekregen. Mama zei niks, glimlachte, en trok mijn rokje omhoog en kuste mijn rode billen. Dat voelde niet slecht en dat zei ik ook tegen haar. Mama zei nog steeds niks, maar pakte mijn hand en nam me mee naar de kelder.

In de kelder was het donker, maar mijn ogen waren er al snel aan gewend. Toen ik wat beter kon zien, zag ik overal speeltjes en toestellen staan, die intensief gebruikt werden door allerlei mensen: jong en oud, dik en dun, groot en klein, wit en zwart en alles daartussen. Wat ik zag, overtrof mijn heftigste fantasieën. Mama trok me mee naar een leren bankje. Ze ging zitten en trok me omlaag, zodat ik overdwars op haar schoot lag. Ze schoof mijn rokje omhoog en kuste mijn billen heel voorzichtig. Soms kreeg ik een tikje van haar, maar niet zo hard als eerder op de avond. Langzaam verdween de pijn en werd ik nog natter dan eerst. Mama moest dit gemerkt hebben, want ze begon mijn poesje te strelen. Af en toe schoof ze een vinger bij me naar binnen of streelde ze mijn klitje.

Na een paar minuten stopte ze met kussen en slaan en richtte ze zich exclusief op mijn poesje. Terwijl ze mijn klitje likte, schoof ze steeds meer vingers bij me naar binnen. Al gauw kon ze haar hele hand in mijn drijfnatte spleetje schuiven. Mama vond dit niet genoeg, want ik voelde nog meer vingers naar binnen gaan. Mij maakte het niet uit, ik kon niet meer fatsoenlijk nadenken omdat ik veel te geil was en bijna klaarkwam. Uiteindelijk lukte het mama om allebei haar handen in mijn poesje te krijgen. Ik viel bijna flauw, de spanning en opwinding werden me bijna teveel. Mama merkte dit en haalde haar handen een voor een weer uit mijn kutje. Heel even werd het zwart voor mijn ogen, maar ik kwam gelijk weer bij en kwam keihard klaar. Mijn benen werden drijfnat van het vocht dat uit mijn poesje droop en mijn hele lichaam schokte en bewoog alle kanten op. Mijn hoofd knalde bijna uit elkaar en het was maar goed dat ik op de bank lag en dat mama me een beetje in bedwang kon houden, anders zou ik zijn gevallen of erger. Een paar mensen die hadden staan kijken, klapten en floten.

Mama gaf me een zoen op mijn mond en fluisterde lieve woordjes in mijn oor (voor zover je kon fluisteren, de muziek in de kelder stond niet zo hard als boven, maar nog steeds best hard).

We liepen wat rond, keken hier en daar naar wat andere mensen aan het doen was en liepen richting bar, nadat we Cindy gevonden hadden. Ze stond met een andere vrouw te zoenen, terwijl een andere onbekende man haar laarzen likte. Nadat ze klaar was ging ze mee naar de bar om wat te drinken en om te praten. Ik vertelde wat Betty en mama met me hadden gedaan en Cindy vertelde wat zij had gedaan in de tussentijd.

Er waren veel onderdanige mannen en veel gewillige vrouwen en Cindy had daar flink misbruik van gemaakt: haar laarzen blonken vanwege al die mannen die ze hadden willen likken, en ze had met minstens vijf verschillende vrouwen gezoend. Een man had gevraagd of ze hem wilde spanken, dus was ze met hem meegegaan naar de kelder en had zijn billen flink bewerkt met van alles en nog wat. Toen ze daar mee klaar was, moest ze een voorbinddildo omdoen en hem van achteren nemen. Ze had minstens een kwartier lang zijn aars misbruikt, totdat hij was klaargekomen.

Nadat we nog wat meer hadden gedronken en gepraat, was het tijd om naar huis te gaan. Ik kon bijna niet meer op mijn benen staan van de drank en van de slaap en ook Cindy vond het mooi geweest. Omdat mama iets meer dan twee drankjes had gedronken, belde ze een taxi. Een Marokkaan in een zwarte Mercedes S kwam ons ophalen. We hadden besloten om met z'n drieën op de achterbank te gaan zitten en hem helemaal gek te maken, hopelijk zou hij het leuk vinden.

Eerst begon mama: ze ritste haar pakje steeds verder open, tot haar tieten er bijna uitfloepten. Daarna pakte ze eerst Cindy en daarna mij vol op onze monden. De chauffeur, die Mohammed heette, floot tussen zijn tanden. Mijn beurt. Ik nam mama's plaats in het midden over en schoof mijn rokje omhoog, zodat mijn poesje goed zichtbaar was in de achteruitkijkspiegel. Mohammed kon zijn ogen maar met moeite op de weg houden omdat hij naar ons moest kijken. Nadat hij een glimp van mijn poesje had opgevangen, stak ik mijn hand onder het rokje van Cindy en deed alsof ik haar vingerde. Ik gaf haar een knipoog. Ze begreep de hint en begon hard te kreunen en met haar heupen te bewegen. Na een paar minuten deed Cindy alsof ze klaarkwam. We verwisselden van plek en het was Cindy's beurt om Mohammed gek te maken. Als eerste liet ze de bandjes van haar topje langzaam naar beneden glijden, totdat ze het gewicht van het topje niet meer konden dragen en het topje begon af te zakken. Ze liet de bovenkant van haar tieten zien voordat ze de bandjes weer omhoogtrok. Daarna schoof ze ook haar rokje omhoog, maar in tegenstelling tot wat ik had gedaan, liet ze haar poesje helemaal zien en liet dat zo. Duidelijk zichtbaar begon ze zichzelf echt te vingeren en Mohammed hield het niet meer: hij zat te fluiten en te hijgen en zei af en toe wat in het Arabisch. Volgens mij had hij maar één hand aan het stuur, en de andere tussen zijn benen.

Mama besloot Cindy te helpen en stak haar vingers in Cindy's natte tunneltje. Cindy liet haar topje weer zakken en begon haar borsten te strelen en in haar tepels te knijpen. Ze kreunde steeds harder, tot ze kort daarna deed alsof ze een orgasme kreeg. Op dat moment hoorde we Mohammed hard kreunen en daarna een paar woorden in het Arabisch roepen. Hij zette zijn auto aan de kant van de weg om zijn pik en zijn auto snel schoon te maken.

Toen hij klaar was met opruimen reden we in alle stilte verder. Nadat we waren afgezet en een flinke korting hadden gekregen, ging Cindy lopend naar haar huis en gingen mama en ik naar boven, nadat we lang afscheid hadden genomen en elkaar beloofd dat we snel nog zoiets moesten doen. Het was inmiddels halverwege de nacht, dus we gingen snel naar bed, zonder dat er iets belangrijks gebeurde.

14 september

Lief dagboek,

vandaag ging ik naar papa. We hadden niet echt een vaste dag afgesproken dat ik langs mocht komen, maar als ik op tijd zou bellen zou hij kijken of ik langs kon komen. Ik had een paar dagen geleden gebeld dat ik vandaag langs wilde komen. Toevallig had hij vandaag vrij, dus dat kon. Ik pakte mijn fiets uit de schuur en reed naar de andere kant van de stad. Na ongeveer 20 minuten stond ik voor zijn voordeur.

Report Story

byDarkBee© 0 comments/ 16939 views/ 1 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel