tagIncest/TaboeMijn mama, de slet Deel 05

Mijn mama, de slet Deel 05

byDarkBee©

Waarschuwing vooraf: dit verhaal kan incest, fistfucking, plas- en poepseks en lesbische seks (onder andere) bevatten. Als je daar niet van houdt, lees dan niet verder.

16 september

Lief dagboek,

vandaag was Cindy jarig. Mama en ik zijn op verjaardagsvisite gegaan maar hebben ons cadeau pas aan haar gegeven nadat iedereen weg was. Ze kreeg van ons namelijk twee hele geile cadeaus: een schattig schoolmeisjesuniform en een kinky latex verpleegsterspakje, allebei met accessoires. Toen ze haar cadeaus uitpakte en zag wat ze van ons had gekregen werden haar ogen zo groot als schoteltjes. Ze vloog ons om de hals en voegde er met een knipoog aan toe dat ze diezelfde nacht nog zou langskomen. Wat ze niet wist was dat mama voor mij en haarzelf bijpassende kleding had gekocht: voor bij het schoolmeisjesuniform had mama twee latex habijten gekocht met bijpassende kappen en ze had nog twee van dezelfde verpleegsterspakjes gekocht.

Later die avond, het was nog geen nacht zoals ze gezegd had, kwam Cindy langs. Ondanks het warme weer van die dag had ze een jas aan die bijna tot op de grond kwam. Toen ik de deur voor haar opendeed stapte ze snel naar binnen. Alle gordijnen en rolluiken waren al gesloten, dus deed ze haar jas uit. Eronder had ze haar schoolmeisjesuniform aangetrokken. Haar haren had ze in twee vlechtjes aan de zijkanten van haar hoofd vastgezet en ze had sproetjes op haar wangen getekend. Het kostuum wat we haar hadden gegeven bestond uit een kort rokje van geruite stof, een wit bloesje zonder knopen dat je alleen kon vastmaken door de punten aan de onderrand aan elkaar vast te knopen, zodat haar borsten praktisch niet bedekt werden. Aan haar voeten droeg ze witte kniekousen en platte sandalen, van de soort met een ronde neus en maar 1 band om ze vast te maken. Onder haar kleren droeg ze niks.

Ik riep naar mama dat Cindy er was. Cindy moest in de huiskamer gaan zitten want mama en ik moesten ons gaan omkleden. We trokken onze habijten aan, lange zwarte latex jurken met een wit kruis op de voorkant en een split aan de voorkant tot vlak onder ons eigen kruis. Over ons hoofd trokken we witte latex kappen, die strak om onze gezichten zaten. Eronder droegen we alleen hoge zwarte laarzen en verder niets. We keken elkaar aan en moesten ons inhouden om niet in lachen uit te barsten.

Mama pakte twee voorbinddildo's, een dubbele dildo, een zweepje, een plankje en een tube glijmiddel en stopte ze in een tas. Zo gekleed en gewapend gingen we naar beneden, waar Cindy op ons zat te wachten. Toen ze ons zag wist ze niet of ze nou verbaasd moest zijn of dat ze in lachen zou uitbarsten. Ze sprong op en riep dat we er geweldig uitzagen. Mama zei dat we dit speciaal voor haar en ook een beetje voor onszelf had gedaan. Ze zette haar tas weg en ik zei dat we meteen zouden beginnen met ons rollenspel. Ik liep naar Cindy toe en riep recht in haar gezicht dat ze een stout meisje was en dat ze straf verdiende. Mama zei dat ze billenkoek moest krijgen. Cindy speelde het spel mee en ze deed haar knieën een beetje bij elkaar en raakte met haar rechterwijsvinger haar pruilende lippen aan en keek ons met grote ogen aan, alsof ze echt stout was geweest.

Ik zei dat ze voorover moest buigen. Mama trok haar rokje omhoog en gaf mij het plankje uit haar tas. Met een flinke zwiep liet ik het met leer beklede hout op Cindy's billen neerkomen. Ze werden gelijk rood en Cindy kneep haar billen samen maar maakte geen geluid. Ik gaf haar nog een paar klappen, totdat ik vond dat ze genoeg gestraft was. Daarna vroeg ik om het zweepje. Mama gaf het me aan en ik streelde met het zweepje over Cindy's billen en poesje. Als ze er teveel van genoot gaf ik haar een tik op haar pijnlijke kont om haar bij de les te houden.

Nadat ik Cindy had gestraft omdat ze een stout meisje was geweest, was het de beurt aan mama. Ze zei dat Cindy ons moest verwennen en schoof haar habijt omhoog. Uit de tas pakte ze de dubbele dildo en stak hem in haar poesje. De andere helft bungelde er een beetje bij en mama trok Cindy aan haar hoofd omlaag en zei dat ze aan haar pik moest zuigen.

Ondertussen ritste ik mijn habijt los en liet hem op de grond glijden. Ik pakte een voorbinddildo uit de tas en deed hem aan. Ik trok Cindy's rokje uit en schoof de dildo in één keer in haar poesje. Ze was nog niet zo nat en ze slaakte een gil toen ik haar bruut penetreerde. Met elke stoot schoof ze een beetje naar voren en werd de dildo die mama vasthield een flink eind in haar keel geduwd. Ze moest moeite doen om niet te kokhalzen. Toen mama merkte dat ze bijna over haar nek zou gaan vanwege de dildo in haar mond, haalde ze hem uit de mond van Cindy en uit haar poesje en pakte de anderer voorbinddildo. Ze ritste haar eigen habijt open en trok de voorbinddildo aan. Mama zei dat ik op de bank moest gaan liggen met Cindy op me. Zo gezegd zo gedaan, en niet lang daarna lag ik op de bank en zat Cindy boven op me met de dildo diep in haar poesje. Mama zei Cindy dat ze voorover moest buigen. Ze pakte een tube glijmiddel en smeerde daarmee haar dildo en Cindy's gaatje in. Voorzichtig probeerde ze Cindy anaal te nemen en stukje bij beetje schoof haar dildo tussen de strakke billen van ons sletje.

Toen de dildo helemaal in Cindy's sterretje was verdwenen begon mama flink te stoten. Cindy keek achterom en kreunde bij iedere stoot. Ze was nog nooit in allebei de gaatjes tegelijkertijd gevuld en ze genoot van het gevoel.

Met mijn handen pakte ik Cindy's heen en weer zwaaiende borsten vast en kneep er stevig in. Dit was het laatste wat ze nodig had om keihard klaar te komen. Met lange uithalen kwam ze kreunend en schokkend klaar. Mama en ik trokken op hetzelfde moment onze dildo's terug en hielden ze voor Cindy's mond. Ze likte gulzig haar eigen vocht van de dildo's. Mama en ik zoenden haar op haar mond en we kleedden ons weer aan.

Moe maar voldaan ging Cindy weer naar huis. Mama zei dat, nu we toch bezig waren en er zo leuk uitzagen, we best wel konden doorgaan. Ik gaf haar helemaal gelijk. Zij mocht eerst en ik knielde voorover op de bank. Mama duwde de dildo in mijn natte poesje. Met diepe stoten voelde ik mijn kutje helemaal gevuld worden.

Mama zei dat ik me moest omdraaien, zodat ze me kon aankijken. Ze trok de dildo uit mijn soppende poesje en ik ging op mijn rug liggen. Mama tilde mijn benen op en stak de dildo weer tussen mijn benen. Dit keer raakte ze mijn g-plek precies goed en ik sloot mijn ogen en liet me wegvoeren op golven van pure extase. Niet lang daarna kwam ik klaar. Ik had nog steeds mijn ogen dicht. Het leek wel alsof er vuurwerk was aan de binnenkant van mijn ogen, overal flitsen en kleuren. Ik kreunde zacht en mama trok de dildo terug.

Nadat ik weer terug op aarde was mocht ik mama onder handen nemen. Ik pakte de dubbele dildo en stak die in haar natte tunneltje. Met glijmiddel maakte ik de voorbinddildo en haar kont goed vochtig en schoof toen de dildo in haar kont. Zelf kon ze met de dubbele dildo haar poesje bewerken, ik zorgde voor haar andere gaatje.

Met haar gezicht bijna plat op de bank was mama bezig de dubbele dildo snel in en uit haar poesje te schuiven. Ze boog hem bijna dubbel om zo ook haar opgezwollen klitje mee te nemen. Ik bleef haar kont misbruiken door met diepe stoten de dildo zo ver mogelijk haar kont in te duwen. Ik hoorde mama steeds sneller ademhalen en ik wist dat ze niet ver verwijderd was van een orgasme.

Ik had gelijk, want hoogstens een paar tellen later hoorde ik mama lang en hard kreunen en ik voelde haar kont samentrekken en haar heupen bewogen alle kanten op.

Bezweet liet mama zich voorover op de bank vallen, waar ze een paar tellen nodig had om weer op adem te komen. Ik legde alle speeltjes weer terug in de tas en raapte onze kleren bij elkaar. We hadden nog steeds de witte latex kappen op en de mijne begon te kriebelen. Voorzichtig trok ik de kap van mijn hoofd. Ik wilde mama helpen maar ze zei dat ze het zelf wel kon. Een paar tellen had ze haar kap afgedaan en bij de habijten gelegd.

Ze pakte mijn hoofd vast en bracht mijn lippen naar de hare. Onze monden raakten elkaar en bijna gelijktijdig deden we onze lippen van elkaar en onze tongen raakten elkaar aan. Minstens een minuut later trok mama haar tong terug en kuste me op mijn voorhoofd en gaf me een knuffel. Ze zei dat ze moe was en wilde gaan slapen. Ik keek op de klok en zag dat het ver na middernacht was. We lieten de kleren en speeltjes in de woonkamer liggen en gingen naar bed. Allebei waren we doodop.

17 september

Lief dagboek,

Cindy had nog een setje verkleedkleren gekregen en die moest en zou ze per sé aan ons komen laten zien, dus stond ze die middag voor onze deur, gekleed in haar strakke witte latex verpleegstersuniform, compleet met kapje en hoge witte laarzen.

Mama en ik waren nog niet zo lang wakker en hadden ons nog niet eens gedoucht. Toch liet mama Cindy binnen en zei dat ze nog even zou moeten wachten. Ze sloot de gordijnen en liep daarna naar boven en zette de douche aan. Ze ging er onder staan en ik stapte ook de douche in. Het was een beetje krap, dus we stonden dicht tegen elkaar aan. We zaten zo min mogelijk aan elkaar want het zou nog een geile middag worden. Nadat we waren gedoucht droogden we ons af en trokken onze eigen verpleegstersuniformen aan. Speciaal voor de gelegenheid had mama twee paar hoge witte laarzen gekocht, die perfect bij het pakje pasten.

Het uniform bestond uit een strak wit latex jurkje met een rits aan de voorkant en een enorm diep decolleté. Vooral mama's borsten kwamen erg goed uit in het strakke jurkje. Op ons hoofd zetten we een kapje vast en trokken onze laarzen aan. Geen ondergoed uiteraard.

Mama nam weer speeltjes en glijmiddel mee.

Opnieuw was Cindy blij verrast toen ze ons zag. Dit keer waren we elkaars gelijken in plaats van twee strenge nonnen die een schoolmeisje bestraften omdat ze stout was geweest: nu waren we drie geile zusters die net klaar waren met hun dienst en samen in de personeelsruimte zich aan het omkleden waren.

Cindy en ik zaten op de bank te doen alsof we die dag hard hadden gewerkt. Mama kwam de kamer binnen, trok haar jurkje uit en kreunde dat het een lange en zware dag was geweest. Cindy floot en ik zei mama dat ze er goed uitzag en dat ik me nog nooit had gerealiseerd dat ze zulke dikke tieten had. Mama giechelde en bedankte me voor het complimentje. Ik stond op en pakte van achteren haar borsten stevig vast. Ik ritste mijn jurkje open wreef met mijn tepels over mama's rug. Mama deed haar armen achter haar hoofd en kreunde. Dit was het teken voor Cindy om ook op te staan. Ze ritste ook haar jurkje open en liet het op de grond glijden. Met alleen haar laarzen aan pakte ze de dikke billen van mijn moeder vast en trok zich tegen haar aan. Met haar borsten kwam ze tegen de borsten van mama aan en hun harde tepels raakten elkaar. Met haar handen ondersteunde Cindy haar borsten en ik pakte mama's borsten goed vast en Cindy en ik lieten de tepels van haar en mama tegen elkaar aankomen. Zowel Cindy als mama kreunden.

Ik liet mama's borsten los en zakte op mijn knieën. Van achteren likte ik haar poesje. Mama pakte haar borsten vast en ging verder met Cindy te spelen. Ook Cindy liet zich kort daarna op de grond zakken en begon ook mijn moeders poesje te bewerken met haar tong. Ik verplaatste mijn aandacht naar mama's poepgaatje. Mama zei dat ze heel nodig naar de wc moest, maar we hielden haar tegen. Ik zei dat ze het gewoon moest laten lopen en dat wij het zouden opvangen.

Zonder waarschuwing liet mama haar blaas leeglopen. Cindy kreeg de volle laag en opende snel haar mond om mama's gele sap op te vangen. Ze kon lang niet alles doorslikken en haar gezicht en borsten werden drijfnat. Gelukkig had mama maatregelen getroffen en er lag een stuk plastic op de grond, anders zou het tapijt er geweest zijn.

Mama's blaas was leeg en ik likte de laatste paar druppels van haar doorweekte poesje. Ze kreunde even. Daarna zei ze nog een keer dat ze naar de wc moest. Ook nu hielden we haar tegen. Ik ging midden in mama's pis op het zeil liggen en mama hurkte over me heen en spreidde haar billen. Ze perste en ik zag haar anus uitstulpen en een klein bruin puntje verscheen. Mama perste nog een keer en een paar tellen later lag er een dikke drol op mijn buik. Ik pakte de drol vast en smeerde er mijn buik en borsten mee in.

Na nog een paar keer persen waren mama's darmen leeg en lagen er nog twee stukken poep op mijn buik. Cindy pakte het kleinste stuk en stopte het in haar mond. Met het andere stuk smeerde ze over mama's gezicht en borsten in. Af en toe gaf ze mama een tongzoen, waarbij ze mama van haar eigen poep liet proeven.

Mama stond op en Cindy ging praktisch op mijn gezicht zitten. Ze zette haar handen achter zich neer en hield haar kont boven mijn mond. Ze perste hard en een paar vochtige stukken poep dropen in mijn mond en over mijn wangen. Cindy zei dat ik haar kont moest schoonlikken, maar ik had mijn mond vol. Ik schraapte mijn mond leeg en legde de poep naast me neer. Daarna steunde ik op mijn ellebogen en stak mijn tong uit. Ik likte de bruine kont van Cindy zo goed als ging schoon.

Ondertussen had mama de stukken poep die her en der op het zeil verspreid lagen gepakt en was bezig mijn benen en poesje in te smeren met de bruine smurrie. Ook haar eigen buik en poesje had ze inmiddels bedekt met een bruin laagje. Ook onze laarzen waren niet schoon meer maar gelukkig wist ik dat ze eenvoudig schoon te maken waren.

Cindy stond op en mama kroop over me heen en likte mijn borsten. Haar mond en tong werden nog bruiner dan ze al waren. Cindy boog haar gezicht over het mijne heen en liet een stuk poep uit haar mond in de mijne glijden. Ik slikte het stuk door en Cindy gaf me een zoen op mijn mond.

Nadat we klaar en erg vies waren gingen we naar boven om onszelf weer schoon te krijgen. Mama draaide de kranen open en vulde het bad. Met z'n drieën pasten we er net in. Met borstels, washandjes en onze handen maakten we elkaar schoon. Nadat we klaar waren was het water bruin en dreven er kleine bruine stukjes op.

Nadat we ons hadden afgedroogd trokken we onze laarzen uit. Mama maakte ze schoon en we trokken ze weer aan. We liepen naar beneden waar Cindy haar pakje aantrok en wegging nadat ze ons lang had gezoend. Mama en ik pakten onze jurkjes op en hingen ze in de kast bij onze andere 'feestkleding'.

Mama vroeg of ik nog zin had in een afsluitertje, maar ik zei dat ik in mijn dagboek ging schrijven en nog wat huiswerk moest doen voor morgen. In werkelijkheid ging ik op mijn kamer voor mijn pc zitten, trok mijn kleren uit en spreidde mijn benen en pakte een dildo. Ik zette mijn webcam aan en nam een filmpje van mezelf op. Ik had nog steeds de witte laarzen aan en liet ze goed zien, terwijl ik mijn poesje onder handen nam met mijn vingers en de dildo.

Nadat ik was klaargekomen bewerkte ik het filmpje en stuurde het naar Cindy. Een uur of zo later kreeg ik een berichtje terug. Er zat een bestand bij het mailtje. Ik opende het bestand en zag dat het een filmpje was. Ik dubbelklikte op het filmpje en ik zag dat Cindy hetzelfde voor mij had gedaan! Zij had ook haar laarzen weer aangetrokken/nog niet uitgetrokken en had een enorme dildo gepakt en schoof die diep tussen haar benen. Met de vingers van haar andere hand spreidde ze haar poesje, zodat het enorme gevaarte wat makkelijker naar binnen kon glijden.

In de mail had Cindy geschreven dat ze zo geil was geworden van mijn filmpje dat ze had geprobeerd mij te overtreffen en dat dit het resultaat was. Ik stuurde haar gelijk een mail terug met de mededeling dat ze supergeil was en dat ik helemaal nat van haar werd en ik ging proberen haar weer te overtreffen. Een minuutje later kreeg ik een mail met de volgende zin:

"bewaar je pogingen tot morgen, want dan gaan jij en ik, vrouw tegen vrouw, uitmaken wie van ons tweeën de grootste slet is. Geef alles wat je hebt. Tot morgenavond. C." Ik ging slapen en verheugde me op morgen.

18 september

Lief dagboek,

bah, weer naar school. Het weekend was zo vet geweest en school is zo saai, maar ja, ik zit in het eindexamenjaar, dus ik moet wel nog even mijn best blijven doen, anders haal ik het niet.

Die avond kwam Cindy langs. Ze had me die middag op school er al aan herinnerd dat we nog een afspraak hadden staan. Met een tas vol spullen gingen we naar mijn kamer. Mama moest die avond werken, dus we hadden het hele huis voor onszelf.

We kleedden ons uit en gingen op de grond zitten. Cindy gooide de inhoud van haar tas op de grond. Ik zag dildo's en vibrators in allerlei kleuren, soorten en maten. Ook had ze genoeg glijmiddel meegenomen voor een hele pornofilm. Ik pakte mijn doos met hulpmiddelen en zette die naast de stapel speeltjes van Cindy.

Ik begon en ik pakte een bescheiden dildo. Met wat glijmiddel maakte ik de dildo en mijn poesje nat en schoof de dildo diep naar binnen. Cindy reageerde daarop door een grotere dildo te pakken en die bij zichzelf naar binnen te brengen. Ik pakte een kleine vibrator en schoof die in mijn kont. Cindy pakte een grotere vibrator en stopte die tussen haar billen. Ik pakte nog een dildo en schoof die naast degene die al in mijn poesje zat.

"Wow" was Cindy's antwoord. Ze verwijderde de dildo's uit haar kut en kont en pakte twee grotere dildo's en schoof die bij zichzelf naar binnen. Ik pakte de grootste dildo die ik had, bijna 30 cm lang en ongeveer 6 cm breed, en met veel glijmiddel en met veel duwen en trekken schoof ik de enorme genotsknots in mijn gapende spleetje.

Daarop pakte Cindy een dubbele dildo en vulde haar beide gaatjes. Daarnaast schoof ze in elke opening ook nog een kleine dildo. Ik pakte een grote vibrator en stopte die in mijn kont. Het leek alsof ik elk moment kon scheuren van onderen, maar ik wist dat ik nog meer kon hebben. Ik haalde de enorme staaf uit mijn poes en stopte mijn hand in het gapende gat. Met enige moeite kreeg ik mijn andere hand ernaast.

"Ik geef op, jij bent de grootste slet," zei Cindy en haalde de speeltjes uit haar poesje en kontje, maakte ze schoon en borg ze op met alle andere speeltjes. Ik trok mijn handen terug en glimlachte. Ik vroeg of zij mijn poesje 'onder handen' wilde nemen. Cindy aarzelde geen moment en maakte haar handen nat met vocht uit haar eigen poesje. Zonder al te veel moeite gleed haar hand naar binnen, even later gevolgd door de andere.

Ik probeerde een hand van mezelf ernaast te schuiven, maar dat ging niet, ik was helemaal gevuld en er paste niets meer bij. Cindy boog voorover en likte mijn klitje. Ik zei dat ze haar handen een voor een moest terugtrekken. Ze deed wat ik vroeg en schreeuwend kwam ik klaar.

Nadat ik was klaargekomen vond Cindy dat zij ook recht had op een orgasme. Ik pakte een grote dildo uit mijn verzameling en schoof die in haar poesje. Met een kleinere dildo begon ik haar andere gaatje te bewerken, want ik wilde haar kont vuisten.

Ik verving de kleinere dildo in haar kont door een grotere, net zolang totdat de dildo die in haar kont paste even breed was als mijn pols. Met wat vocht uit haar poesje maakte ik mijn hand nat en deed wat glijmiddel op haar kont. Met mijn vingers bij elkaar als een wig stak ik ze in haar kont. Voorzichtig duwde ik mijn hand verder, totdat mijn pols voorbij haar sluitspier was verdwenen en mijn hele hand werd omsloten door Cindy's strakke kont. Ze kreunde hard en voorzichtig probeerde ik mijn hand heen en weer te bewegen. Ik kon steeds verder heen en weer en Cindy kreunde steeds harder, totdat ik haar kont voelde aanspannen rond mijn hand. Met geen mogelijkheid kreeg ik mijn hand uit haar kont en ik wist dat ik haar anaal had laten klaarkomen. Nou ja, de dildo in haar poesje en haar vingers op haar klitje hadden zeker een belangrijke rol gespeeld, bedacht ik me.

Toen we klaar waren kleedden we ons weer aan en ik zoende Cindy op haar mond. "De volgende keer zal ik net zo'n slet van jou maken," verzekerde ik haar. Ze glimlachte en gaf me een knipoog. Ze draaide zich om, tilde even haar rokje op en liet me haar billen zien en liep weg. Met een grote glimlach ging ik slapen, hopend dat er morgen nog veel geilere dingen op me zouden wachten.

Report Story

byDarkBee© 0 comments/ 18338 views/ 1 favorites
1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel