tagIncest/TaboeMijn mama, de slet Deel 06

Mijn mama, de slet Deel 06

byDarkBee©

18 september

Lief dagboek,

maandag... Garfield heeft er al heel lang een hartgrondige hekel aan en niet zonder reden: maandagen zijn inderdaad erg klote, dan moet je weer naar school en is het uit met de pret. Maandag betekent je saaie leventje weer oppakken... ik kan niet wachten tot het weekend wordt, maar dat duurt dus nog meer dan 5 dagen. Aah!

Deze dag had ik zin om te gillen, totdat ik die leuke jongen uit een andere eindexamenklas zag. Godverdomme, wat een lekker ding! Waarom had ik nog niet eerder opgemerkt? Ik kreeg het gelijk warm en het geklets van mijn vriendinnen hoorde ik niet meer. Van de andere kant van de aula keek hij toevallig (was dat wel toeval?) naar me en hij glimlachte. Oh mijn god, wat een glimlach, wat een ogen... de rest van de pauze kreeg ik geen hap meer door mijn keel en ik kon alleen maar aan hem denken.

Diezelfde middag worden er posters opgehangen voor het eindexamenfeest. Dit jaar is het naar voorbeeld van de Amerikaanse Proms, dus een galabal. Zodra ik de aankondigingen zag en ik dat lekkere ding tegen het lijf liep, heb ik hem meegevraagd. Hij zei ja! Ik heb een date voor het eindexamenfeest! Ik heb het gelijk aan Cindy verteld en ze was minstens even blij als ik. Ook al hebben we dan regelmatig seks met elkaar gehad, dat wil nog niet zeggen dat we niet op jongens vallen, integendeel! Cindy en ik hebben het regelmatig over jongens gehad. Er lopen een hoop leuke exemplaren rond op onze school en ik heb toevallig de leukste van allemaal, al zeg ik het zelf, aan de haak geslagen. Misschien heeft hij wel een leuke vriend die ik aan Cindy kan koppelen. Ik zal het hem morgen meteen vragen.

Oh ja, zijn naam is Jan, maar dat boeit niet. Shakespeare heeft het al eens gezegd: "What's in a name?" en hij heeft gelijk: het gaat niet om de naam maar om de jongen (vooral om de verpakking natuurlijk, maar hé, hij is daarnaast ook gewoon erg leuk). Jan en ik hebben na school bij hem thuis huiswerk gemaakt. Herstel we zijn naar zijn huis gegaan met het idee om daar huiswerk te maken, maar zodra we op zijn kamer waren vloog de kleding in het rond en binnen de kortste keren lag hij boven op me met zijn keiharde pik in mijn drijfnatte kut.

Dit gebeurde uiteraard niet zomaar: voordat we tot actie over zijn gegaan hebben we eerst veel en lang gepraat, over ons en over van alles en nog wat, maar toch voornamelijk over ons. Die middag, toen we elkaar aankeken en hij zo lief naar me glimlachte, voelde hij hetzelfde voor mij als ik voor hem en hij wilde me, dat waren zijn woorden. Ik kon niet veel anders doen dan lief naar hem lachen en op de rand van zijn bed blijven zitten, want ik was zo verliefd dat ik niets anders kon doen dan naar hem kijken.

Daarna boog hij zijn hoofd langzaam voorover en zoende me heel voorzichtig op mijn lippen. Ik smolt gewoon. Hij is geen briljant kusser, maar de aanraking van zijn lippen op de mijne was genoeg om me helemaal week en slap te maken. Toen hij zijn lippen weer van de mijne haalde, zuchtte ik diep en ik keek hem in zijn ogen. Die glinsterden, en ik weet zeker dat mijn ogen ook glansden. Ik voelde me helemaal warm en niet alleen in mijn buik vlogen vlinders rond.

Nadat hij me heel teder had gezoend, begon hij mijn nek te zoenen. Ik streek mijn haar achter mijn oren en sloot mijn ogen en liet hem zijn gang gaan.

Een moment later voelde ik zijn handen over mijn schouders richting mijn borsten bewegen. Ik vond het helemaal niet erg toen hij mijn borsten vastpakte en ze begon af te tasten, sterker nog: mijn borsten en tepels waren best wel gevoelig geworden en elke aanraking voelde goed, dus ik deed mijn armen achter mijn hoofd en liet hem zijn gang gaan. Met zijn hoofd lag hij nog steeds in mijn nek.

Jan had nu zijn beide handen op mijn borsten gelegd en was flink aan het voelen en strelen en hij wist wat deed, want mijn tepels gingen recht vooruit staan. Jan moest dit voelen door mijn top heen, want hij begon mijn tepels te strelen door de stof heen, waardoor ze nog stijver werden.

Ik had geen zin om een hele tijd met mijn handen achter mijn hoofd te blijven zitten, dus ik deed mijn armen omlaag en streelde zijn gespierde benen (had ik al verteld dat hij aanvoerder van het plaatselijke voetbalteam is?). Voorzichtig ging ik met mijn handen naar zijn kruis. Vanuit mijn ooghoeken zag ik een behoorlijke bobbel tussen zijn benen.

Jan's pik was al behoorlijk hard toen ik hem tussen zijn benen streelde. Hij spreidde zijn benen toen hij mijn handen op zijn kruis voelde en gaf me nog wat meer ruimte om te doen wat ik moest doen en ik wist heel goed wat ik moest doen. Langzaam ritste ik zijn broek open en stak mijn hand door de kleine opening en in zijn boxershort en ik begon zijn lul te strelen. Die voelde warm en hard aan en ik voelde Jan's ademhaling in mijn nek steeds sneller gaan.

Jan schoof zijn handen onder mijn truitje en in mijn beha en begon mijn borsten te strelen, zonder dat er stof tussen zat. Ik hielp hem door zijn lul los te laten en mijn truitje en beha uit te trekken. Toen Jan mijn borsten zag floot hij zachtjes. Ik lachte mijn liefste glimlach naar hem en hij slikte moeizaam. Daarna boog hij zijn hoofd en begon zachtjes mijn keiharde tepels te likken en mijn borsten te strelen. Af en toe beet hij in mijn tepels of kneep hij in mijn borsten, zodat ik even ophield met hem af te trekken, Jan had inmiddels zijn broek en boxershort uitgetrokken en zijn lul was keihard en ik kon me niet inhouden en pakte zijn lul met mijn rechterhand beet en begon mijn hand tergend langzaam op en neer te bewegen.

Nadat hij voor zijn gevoel genoeg aandacht had besteed aan mijn borsten, zoende Jan zich een weg naar beneden, totdat hij bij de rand van mijn broek aankwam en niet verder kon. Ik liet zijn paal los en stond op om mijn broek uit te trekken. Jan trok zijn trui uit en ik liet mijn broek en string op de grond glijden. Naakt stonden we tegenover elkaar en we bekeken elke centimeter van elkaars lichaam, zijn gespierde en lange lichaam tegenover mijn stevige en korte lichaam, we waren fysiek elkaars tegenpolen maar geestelijk één.

Nog voordat hij iets kon zeggen, was ik op mijn knieën gaan zitten en had zijn lul in mijn mond genomen en ik begon hem te pijpen. Jan pakte mijn schouders vast en liet me mijn gang gaan. Na een paar minuten moest ik stoppen of anders zou hij mijn mond vol spuiten. Ik moest op zijn bed gaan liggen en mijn benen spreiden. Hij pakte een condoom, scheurde de verpakking open en schoof snel het condoom om zijn lul. Daarna ging hij op z'n knieën zitten en stak twee vingers in mijn poesje. Ik was al een beetje vochtig, maar door zijn vingers in mijn kut en zijn tong over mijn klit werd ik drijfnat. Toen Jan dat merkte, stond hij op en schoof zijn paal tussen mijn benen en begon me te neuken.

Hij begon langzaam en voerde langzaam de snelheid op, totdat hij uit alle macht zijn lul diep in me stootte. Hij gromde en kreunde en ik lag naar adem te happen terwijl ik praktisch klaarkwam.

Vlak voordat hij zijn condoom vol spoot, ging plotseling de deur open en zijn zus Jantien liep zijn kamer binnen.

"Jan, heb jij..."

Toen ze ons zag, bleef ze verbijsterd in de deuropening staan en wij bevroren. Ik heb me nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld, zelfs niet toen mama me ontdekte toen ik naar haar en Cindy stond te kijken.

Een paar seconden, die een paar uur leken, stond zij daar maar en wij lagen nog steeds in dezelfde houding en we keken elkaar verschrikt aan.

"Ok..." zei ze na een paar seconden. "Volgens mij stoor ik. Ik heb niets gezien. Ga rustig door waar jullie mee bezig waren..."

Ze wilde zich omdraaien, toen ik een bizar en tegelijkertijd geil idee kreeg. Ik ging rechtop zitten en Jan's lul, slap geworden van de schrik, gleed uit mijn poesje.

"Jantien, wacht. Kom hier," zei ik tegen haar. Ze liep aarzelend op me af. "Zeg eens eerlijk, vond je dit geil?"

Jantien knipperde met haar ogen na mijn vraag en ze werd vuurrood. Nadat ze moeizaam had geslikt, knikte ze. Een duivels glimlachje verscheen rond mijn mond: als ze zou meewerken kon dit wel eens heel erg leuk gaan worden.

"Wat denk je Jan, zou ze het erg vinden als ik je zus zou vragen om te kijken of misschien wel om mee te doen? Zou jij het erg vinden?"

Broer en zus waren met stomheid geslagen door mijn brutale vragen. Ze keken eerst elkaar aan en toen mij. Ze werden rood maar gaven geen antwoord. Ik wist genoeg.

Jantien stond vlak bij me en ik hoefde alleen maar mijn hand uit te steken om haar naar me toe te trekken. Voordat ze er erg in had, had ik haar arm gepakt en haar naar me toe getrokken. Ik trok haar omlaag zodat ze naast me op Jan's bed kwam te zitten en in een oogwenk zoende ik haar op haar mond. Ik greep haar hoofd stevig vast, zodat ze geen kant op kon.

Eerst probeerde ze te protesteren en tegen te stribbelen, maar toen ik mijn tong uitstak en haar lippen aanraakte, stopte ze en gaf ze zich over. Ik had haar precies waar ik haar wilde hebben.

Vanuit mijn ooghoek zag ik Jan zitten. Hij was op zijn bureaustoel gaan zitten en ook al raakte hij zijn piemel met geen vinger aan, hij kreeg wel een erectie. Ik hield op met zoenen. Jantien slaakte een diepe zucht en ik voelde haar handen op mijn benen. Ik draaide mijn hoofd naar Jan en gaf hem een knipoog. Hij trok een wenkbrauw op.

Brutaal stak ik mijn hand tussen de benen van Jantien en greep haar vol in haar kruis. Ze schrok, maar daar liet ik me niet door weerhouden. Ze had een rok aan. Ik schoof haar rok omhoog en stak mijn hand in haar onderbroek. Met mijn vingers voelde ik dat er een paar druppels vocht uit haar poesje waren gedropen die haar onderbroek een beetje nat hadden gemaakt. Ik streelde haar schaamlippen en vingerde haar klit. Ze begon sneller adem te halen en ik voelde mijn vingers vochtig worden. Met mijn andere hand voelde ik aan haar borsten.

Jan zat nog steeds op zijn stoel, maar had nu zijn pik vastgepakt en was aan het masturberen.

"Zo, dus jij vindt dit wel lekker he, vies ventje? Geil jij op je zus? Nou?"

Ik plaagde hem, maar hij knikte en zei dat hij zijn zus al een keer stiekem had bekeken toen ze stond te douchen. Daarna had hij zich afgetrokken met dit beeld voor ogen. Jantien keek hem aan maar zei niets. Nog steeds was ik haar aan het vingeren.

Niet veel later zei ik dat ze moest opstaan. Ik trok haar rok en onderbroek uit en zelf trok ze haar bloes en beha uit. Lichamelijk was ze het vrouwelijk evenbeeld van Jan: lang, slank en gespierd. Ze had kleine maar stevige borsten met grote tepels. Tussen haar benen zat een klein en strak poesje met een behoorlijke pluk haar er op. Blijkbaar schoor ze zich niet tussen haar benen.

Jantien moest gaan liggen. Ik ging op het bed zitten en dook tussen haar benen, met mijn kont hoog in de lucht. Jan stond op en stak zijn lul van achteren in mijn poesje terwijl ik zijn zus befte en vingerde. Jantien pakte haar borsten vast en kneep in haar tepels terwijl ze kreunde en steunde.

Bijna tegelijkertijd kwamen broer en zus klaar en vocht spoot uit Jantiens kut en maakte mijn gezicht nat. Ik voelde hoe Jan stopte met me te neuken en ik hoorde hem grommen. Mijn gezicht was nat van het vocht en mijn kut voelde behoorlijk misbruikt, maar ik vond het geweldig, net als Jan en Jantien. Ze ging zitten en trok me dicht tegen haar aan en ze zoende me hartstochtelijk op mijn mond. Jan kwam erbij en hield zijn lul voor onze gezichten.

"Aan jou de eer," zei ik tegen Jantien. Ze begreep niet wat ik bedoelde maar ik pakte Jan's lul en hield die voor haar mond. Toen begreep ze de hint en stak haar tong uit en likte de eikel van Jan schoon. Daarna nam ze zijn lul in haar mond en begon eraan te zuigen. Ik streelde zijn ballen, net zolang totdat zijn lul weer klaar was voor actie.

Ik pakte een nieuw condoom en deed het met mijn mond om de stijve lul van Jan. Daarna pakte ik zijn paal vast en trok hem zacht omlaag, totdat zijn eikel tegen de schaamlippen van zijn zus kwamen. Daarna nam hij het van me over en stak zijn lul diep in de drijfnatte kut van zijn zus en begon haar te neuken. Jantien sloeg haar armen om de nek en schouders van haar broer en trok hem dicht tegen haar aan. Ze gingen languit op het bed liggen en Jan neukte zijn zus als een bezetene. Jantiens kut sopte en zij kreunde bij elke stoot.

Er was niets dat ik kon doen en daarom ging ik mezelf vingeren op de stoel waar Jan eerst op had gezeten. Terwijl mijn vriendje bezig was incest te plegen met zijn oudere zus kwam ik klaar. Kort daarna kwam hij ook klaar. In een oogwenk had hij zijn condoom afgedaan en spoot zijn zaad in het gezicht van zijn zus. Ze opende haar mond en met haar vingers probeerde ze zoveel mogelijk zaad in haar mond te krijgen. Daarna likte ze nogmaals de eikel van haar broer, tot hij glanzend schoon was.

Nadat we klaar waren trokken we weer onze kleren aan. Jantien omhelsde me en bedankte me. Daarna ging ze weg en zei ze dat ze nog steeds niets gezien had en dat er niets gebeurd was, terwijl ze één wenkbrauw optrok.

Toen ze weg was, pakte Jan mijn handen vast, keek me recht aan en bedankte me, recht vanuit zijn hart. Ik omhelsde hem en zoende hem op zijn wang terwijl ik lieve en stoute dingen in zijn oor fluisterde. Hij reageerde door mijn billen vast te pakken en mijn heupen tegen de zijne aan te trekken. Ik voelde zijn halfharde lul tegen mijn buik drukken.

Het was bijna etenstijd en ik ging weer naar huis. In het voorbijgaan kneep ik Jantien kort in haar billen. Ze schrok, draaide zich om en gaf me een knipoog.

Thuis vertelde ik mama alles wat er die middag was gebeurd. Ze zei niets en ik wist dat ze het net zo geil vond als Jan, Jantien en ik het hadden gehad.

Die avond, ik lag net in bed, kwam mama mijn kamer binnen. Ze was naakt. Ze deed het licht aan en kwam op de rand van mijn bed zitten.

"Kan je die leuke vriend van je niet een keer hier mee naar toe nemen? Misschien dat wij... je weet wel" zei ze met een knipoog.

"Ik zal het hem een keer vragen. Aangezien hij er geen moeite mee heeft om zijn eigen familie te neuken, zal hij misschien net zo makkelijk mijn familie neuken, hoop ik."

"Ik hoop het ook. Welterusten schat, morgen is er weer dag vol geile dingen," zei mama, terwijl ze me een zoen op mijn voorhoofd gaf. Ik staarde haar na terwijl ze verleidelijk met haar heupen wiegend mijn kamer uitliep.

Al snel viel ik in slaap en droomde vele dromen over Jan, Jantien, mama en ook over Cindy en Martha.

Report Story

byDarkBee© 0 comments/ 10006 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

You may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel