Moederdag

byniksalis©

Ik was bezig in de keuken toen de telefoon begon te rinkelen en haaste me om hem te pakken.Het was Ellen mijn overbuurvrouw en tevens beste vriendin.Ze vroeg me om even langs te komen en hoorde aan haar stem dat ze iets teveel in haar sherryglaasje gekeken had.Ik hing de telefoon op en liep naar haar huis waar ze de deur voor me open hield en liepen gezamen naar de huiskamer.Ze gaf me ook een glaasje sherry en ik zag dat ze gehuild had.Ze vertelde me dat haar man Ben vreemd ging en al snel zag ik de tranen weer beginnen op te komen in haar ogen.Ik kon het me niet voorstellen dat Ben vreemd ging ,want Ellen is een knappe vrouw met blond haar en helder blauwe ogen.

"Waarom denk je dat Ben vreemd gaat"vroeg ik haar.

Ze vertelde me dat hij al in geen weken aanstalte had gemaakt om sex met haar te hebben en dat hij steeds maar over moest werken en toen ze afgelopen keer naar kantoor belde kreeg ze een vrouw aan de lijn,die vertelde dat hij al lang weg was.

"Hoe is het met jou sexleven de laatste paar weken?"vroeg ze me.

Die vraag verbaasde me een beetje ,maar besefde dat ook ik de laatste tijd een beetje tekort werd gedaan door Peter.Hij was een beetje moe de laatste paar weken maar ik had er niks achter gezocht.Ellen zag aan mijn gezicht dat ik geschrokken was en zei tegen me dat die twee elkaar een alibi verschafte om maar vreemd te kunnen gaan.De tranen kwamen al snel in mijn ogen en Ellen drukte zich tegen mij aan om me te troosten.

"Stelletje klootzakken zijn het"zei ze tegen mij en drukte zich nog steviger tegen mij aan.Ze woelde met haar hand door mijn haar en gaf me ,terwijl ik huilde,kusjes op mijn wang en hoofd.Ze hield mijn hoofd vast met beide handen en gaf me een kus op me mond.Ik weet niet wat me mankeerde ,mischien het feit dat ik net gehoord heb dat Peter vreemd ging of het feit dat mijn vriendin zo'n verdriet had, maar ik beantwoorde haar kus en voelde haar tong mijn mond binnen gaan.Mijn tepels verharde zich en voelde haar hand over mijn kont glijden.Ik hoorde dat ze mijn rits van mijn rokje open deed en en al snel lagen onze kleren in hoopjes op de grond.Met haar vingers diep in mijn kut en de ander op mijn borst besefde ik dat ik nooit lesbische gevoelens had gehad ,maar dat dit toch wel heel lekker en was en al snel woelden mijn vingers in het blonde schaamhaar van mijn vriendin.Al snel vond ik haar klitje en wreef er zachtjes overheen.

"oooooooohhhh ik kom klaarrrrr"zei ze na een minuutje wrijven en zakte langzaam ,door haar orgasme maar waarschijnlijk ook door de drank" door haar knieen en hield me stevig vast met haar handen op mijn kont.Ze bleef zo even zitten en toen ik me wou losmaken van haar drukte ze wat harder op mijn kont en voelde haar tong langs me schaamlippen glijden .Mijn klitje was snel gevonden en met korte likjes langs me klit en twee vingers in mijn kut kwam ik heerlijk klaar. Na wat gegiegel van ons beiden kleedde ik me weer aan en ging naar mij eigen huis.

Thuis gekomen van mijn avontuur met Ellen ben ik eerst even gaan douchen.Toen ik klaar was met douchen en met een handdoek omgeslagen naar mijn slaapkamer toe liep hoorde ik gepiep uit de slaapkamer van mijn 18 jarige dochter komen.Omdat de deur op een kier stond kon ik naar binnen gluren. Anne zat op handen en knieen op haar bed en achter haar stond Erik, haar tegenwoordige vriendje, haar op zijn hondjes te neuken.Ik keek tegen zijn rug aan en zag zijn billen zich steeds ontspannen en weer spannen en aan haar gekreun te horen deed hij het erg goed.Met zijn linker hand hield hij haar rossige haar vast en de andere sloeg hij af en toe op haar kont,wat haar schijnbaar nog meer omwond aan het gekir te horen.Daar ik zelf nog nooit op zo'n manier behandeld was vroeg ik me af hoe het zou voelen en merkte dat het gehele aanblik me erg opwond.

"Oooooh erik ga door,Oh ja steek je vinger in me kont."

Ik wist niet wat ik hoorde.Dat me eigen dochter vrijwillig iets in haar kont wou hebben was nooit bij me opgekomen daar ik dit zelfs nog nooit geprobeerd had.Peter en ik waren mensen die het altijd op de "normale" manier deden en bij hoge uitzondering op zijn hondjes.En dit hele plaatje klonk me erg liederlijk in de oren.Toen ik dacht dat ik het wel gezien had hoorde ik eric zeggen "Wil je hem in je kont hebben?". Ik vroeg me af of ik dit wel goed gehoord had.

"Jaa stop hem in me kont lekker ding,neuk me maar eens lekker in me aars"

Ik had het dus goed gehoord en vroeg me af of dat wel zou kunnen.Eric haalde zijn lul uit haar zachtrose kutje en zag dat het een prachtig exemplaar was.Niet al te groot en dik en met grote aders erop. Ik hield me adem in toen hij dat mooie exemplaar tegen haar anus zette en vroeg me af of mijn kleine meid dat wel kon hebben.Dat antwoord liet niet lang op zich wachten want zijn eikel was al door haar kringspier heen en zag de rest er langzaam achteraan glijden.

"Ohhh wat geil die lekker pik in me reet,kom neuk me eens goed"

Met lange halen begon hij haar te neuken en ik zag dat ze met een hand haar klit aan het verwennen was.Ik zag haar lichaam na een paar minuten beginnen te schokken en besefde dat ze een orgasme kreeg. Erik haalde zijn lul uit haar kont en trok er een paar keer aan.Ik zag zijn billen zich samen trekken en zag dat zijn zaad op haar rug en tussen haar billen terecht kwam.Met een handdoek veegde hij zijn zaad van haar rug en gingen naast elkaar op bed liggen om uit te puffen ,waarbij hij zachtjes met haar kutje aan het spelen was.

"Mam als je binnenkomt kan je alles beter bekijken hoor" hoorde ik Anne zeggen.

word vervolgd

zou U aub willen "voten", zodat ik te weten kom of mijn verhalen in de smaak vallen.

Report Story

byniksalis© 4 comments/ 28670 views/ 1 favorites

Share the love

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.
by Anonymous03/19/19

goed stuf

waanzinnig goed. Meer van dit,

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.
by Anonymous11/10/18

Geil

Benieuwd hoe 't verder gaat

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

Show more comments or
Read All 4 User Comments  or
Klik Hier om je eigen commentaar achter te laten op deze toevoeging!

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel