tagGroep SexRiet wordt 50

Riet wordt 50

bymarc2©

Buurvrouw Riet 01

Onvergetelijk 50ste verjaardagsfeestje van de buurvrouw van marc2

Dit verhaal gaat over een onvergetelijke verjaardag van de buurvrouw, die kortgeleden 50 werd.

Voorwoord.

Een paar maanden na mijn scheiding, enkele jaren geleden, werd ik uitgenodigd door de buren Wim en Riet, een stel ongeveer zo oud als ikzelf. Net als ik hadden ze een ruim landhuis in het bos. Onder het genot van een goed glas wijn kreeg ik al snel de vraag hoe mijn liefdesleven was. Ik zei, "Op dit ogenblik niet en heb even geen zin in losse contacten.

Wim vertelde toen dat hun liefdesleven goed was, maar dat Riet met het idee liep om zicht door meer dan één man te laten neuken. Zij hadden geen taboes en genoten er heerlijk van. Maar om hun 18 jaar oude zoon Kees mee te laten doen ging ze te ver. Of ik zin had om een keer mee te doen.

Nou, daar had ik wel oren naar.

Riet vertelde dat Kees een weekend afwezig was, dus dat we het rijk alleen hadden. Ook vertelde ze dat ze beneden vaak seks in de fitnes ruimte hadden.

Die ruimte kon ik wel, diverse fitnes apparatuur, massage tafel, sauna en een klein zwembad.

Na nog een wijntje besloten we om naar beneden te gaan, even douchen en kijken wat er van komt.

Riet ging op een massage tafel liggen en werd door ons met een dikke laag olie gemasseerd en als snel concentreerden we ons op de gevoelige delen.

Na het masseren stak Wim zijn neuklat in haar.

Riet gebaarde mij om dichterbij te komen en begon me te pijpen. Eerst korte halen, maar op een gegeven moment nam ze mijn lul helemaal in haar mond, tot de ballen aan toe.

Wim haalde zijn lul uit Riet haar kut en smeerde haar anus in met een goed glijmiddel. Daarna stak hij zijn lul door het kleine gaatje en na wat persen gleed die langzaam door. Toen Wim er helemaal in zat, vroeg hij, "Heb jij dit wel eens geprobeerd?"

"Nee," zei ik.

Wim zei toen, "Dan ga jij hier toch staan. Dan ga ik op de tafel liggen, Riet op mij, en jij erachter.

Riet had die avond verteld dat ze wel eens ge sandwitched wilde worden. Later werd ze dus door twee lullen geneukt.

We moesten wel bekennen dat het een moeilijke positie was, maar als we dit vaker gingen doen, dan zou hier wel wat op gevonden worden. De avond was geweldig en we besloten om dit vaker toe doen.

Wim zou de fitness ruimte enigszins aanpassen.

Dit gebeurde ook en zo één keer in de maand ging ik naar de buren om een glaasje wijn te drinken en om elkaar daarna uit te leven.

Vorig jaar werd buiten mij om ook Kees in het spel opgenomen. Wel was het nog zo dat om de 14 dagen Kees aan de beurt was, of ik. Maar gelijktijdig nog niet.

Na de diverse aanpassingen in de ruimte konden we heel vrij met elkaar omgaan, zonder elkaars gewicht te moeten torsen.

Er kwam een lichte vorm van SM in het spel voor, echter geen meester - slavin verhouding.

We gebruikte al een soort Triplecock ring als een soort penisring. Door de constructie bleef hij in normale toestand hangen, maar bij een erectie was de ring net te krap, waardoor het bloed niet weg kon en de lul dus extra hard en groot werd.

Toen Wim eens een extra balstretcher om had, gaf dat ook Riet een extra gevoel.

De keer erop had ik ook een stretcher om, zo'n stalen ring om je ballen die tijdens het neuken tegen Riet kletste. Het klaarkomen werd nog feller, maar ook Riet reageerde veel heftiger.

Twee weken geleden was Riet jarig en liet aan haar man blijken om nog een stapje verder te willen gaan. Door de weeks op haar echte verjaardag voor de familie, het weekend voor ons.

Zo kreeg ik vrijdag avond een telefoontje van Wim, of ik zaterdag wilde komen, omdat we een verassing voor Riet in petto hadden.

Riet had een aantal wensen, één er van was om het met zijn drieën te doen, maar ze wilde eigenlijk ook nog wel eens na een rustpauze een tweede neukpartij hebben.

Nu was het zo geweest dat we als stieren te keer gingen en na afloop geen fut hadden om het nog een keer te doen.

Wat de eerste wens betreft, dat ging eenvoudig met Kees en mij erbij.

Wim had er nog niet met Riet over gesproken, alleen gezegd dat er een verrassing zou komen.

Ze vermoedde dit wel en was aardig opgehitst toen we de afspraak voor zaterdag avond maakten.

"Riet belt je morgen, ik ben tot zes uur voor mijn werk weg. Kees komt ook rond die tijd thuis, en belangrijk, laat niets blijken dat Kees er bij is hoor, Riet heeft alleen een vermoeden, maar weet het niet zeker. Riet heeft voor jou een ander speeltje mee die je morgen moet gebruiken. Het zal een heuze trio worden waarin alle gaten gevuld worden."

De volgende middag belde Riet aan. Ze had een doosje bij zich en kwam binnen. Eenmaal binnen begon ze te praten: "Ik hoop dat ik avond weer door jullie genomen wordt, maar er staat mij ook een verrassing te wachten. Voor dat het zover is, heb ik wat voor jou. Vorig weekend heeft Wim een iets grotere en zwaardere balstretcher getest. Net zo eenvoudig om te doen als de oude. Vooral het gevoel wat ik beleef door het op en neer gaan van een lul in mijn kont was intens, maar werd in vroeger soms teniet gedaan omdat de voorhuid min of meer bewoog. Door het verder omlaag trekken van de ballen stond het vel van Wim's lul strakker getrokken, waardoor hij wrijving aan mijn kringspier geeft.

De lul van Wim was keihard, eikel recht vooruit en een compleet strak getrokken velletje.

Hoe harder en hoe strakker, hoe lekkerder het neuken is. Dan voel ik wat. Vanavond wil ik dat je die omdoet. Wim heeft hem ook om. Misschien moet je het straks al even omdoen zodat het kan wennen en kan rekken. Om 18 uur komt Wim thuis, en ik wil je ook uitnodigen om dan bij ons te komen barbecueën. Ik heb voor 4 personen vlees, want ik verwacht eigenlijk dat Kees er ook bij komt.

Voor mijn verjaardag kreeg ik meer. Ik heb een mint groene mini string en BH gekregen. Niets verhullend, klein en een echte lederlook. Voor jou heb ik ook mini string, als je die tijdens het barbecueën aan wil doen. Wim heeft er ook één aan. Zoals je ziet lijkt het leer, maar is een ragdunne stof, je ziet niets, maar door de contouren toch weer alles, en is net groot genoeg om alles te verstoppen. Ruimte voor een erectie gaat dan nog wel, maar voor de stretcher niet, dus die moet je dan even afdoen. Hij lijkt zo klein, maar is behoorlijk rekbaar. Maar alles zie je dus.

Wim heeft een grote pot crème meegenomen, die als glijmiddel fungeert. Glibbert goed, en als je even pauzeert komt er een warm tot heet gevoel waardoor je meteen weer door wilt gaan. Omdat er een verdovende werking in zit kan je veel langer neuken voordat je klaarkomt. Daardoor geniet ik dubbel. Wim komt om 18 uur thuis en ik verwacht je dan ook, of iets eerder. Het is lekker warm, dus wordt het een lekkere zwoele avond voor ons. Rond acht uur gaan we naar binnen voor de rest."

Nadat Riet vertrokken was heb ik de string gepast en zoals ze al zei was het een rekbare stof die niets verborg. De string zat trouwens erg goed. Daarna de stretcher geprobeerd en dat vergde inderdaad behendigheid. Uiteindelijk, na een warm bad stonden mijn ballen laag genoeg om hem om te doen. Daarna door het huis gelopen, en ja, ik moest toegeven een lekker gevoel, ballen tegen je benen aan kletsend. Om een uur of half zes ben ik naar de buren gegaan. Ik had mijn string al aan en daar aangekomen deed ik mijn short en T shirt uit.

Riet liep ook reeds in haar string en een veel te kleine BH.

Rond zes uur kwam Wim thuis, knikte goedkeurend naar ons en ging daarna even douchen. Tien minuten later kwam hij opgefrist en in string bij ons zitten. Net zo'n string als ik aan had, maar dan rood. De bobbel was goed zichtbaar.

Net toen het eerste stukje vlees op de barbecue lag kwam Keest thuis en maakte met veel herrie kenbaar dat hij er was. Maar Kees was niet alleen, hij had drie mede studenten meegenomen.

Dat was even slikken voor Riet. Ze had juist gehoopt door drie lullen gepakt te worden.

Kees zei toen, "Ze weten er van en willen ook graag meedoen."

Toen gaf Riet aan dat we te weinig vlees hadden.

Geen punt zie één van de jongens. "Er is genoeg vlees aanwezig en we zullen je goed aan de spies rijgen," ondertussen naar zijn kruis wijzend.

Nadat Riet even van de schrik bekomen was kreeg ze het warm. Al haar wensen gingen uitkomen. "Jongens, ga even douchen en trek wat luchtigs aan. Ik weet dat Kees een lekkere string heeft, nog kleiner dan die heren hier en misschien heeft hij er wel meer."

Kees zei dat hij vanmiddag nog drie tanga's van Olaf Benz had gekocht, echter allemaal in de maat S, groter was uitverkocht.

Nu is die stof lekker rekbaar, maar zou S niet te klein zijn?

De jongens gingen douchen en Riet kon nu even bedenken wat ze vanavond wilde.

Alle 6 tegelijk, of 2x drie met pauze. Ze besloot het laatste. Eerst haar man, Kees en mijn persoon. Dan een korte pauze om bij te komen, en dan die drie mede studenten.

Dan konden de studenten eerst bekijken, hoe Riet door haar bekenden geneukt werd.

Een tien minuten later kwamen de jongens weer buiten en kon ze de lichamen bewonderen. Daar was niets mis mee, allen lekker streeploos gebruind, lekker gespierd, en waarschijnlijk geheel onthaard want daar hielt ze niet van. De string kon maar net aan alles bevatten en er kwam niets onder het randje vandaan.

Riet zag dat één van de studenten wat groter geschapen was en vermoedelijk besneden. Daar paste de string eigenlijk niet meer, die stond iets van het lichaam af zodat ze het randje van zijn eikel kon zien. Ze voelde zich al aardig nat worden, maar met de wetlook stof kon je dat nu nog niet zien.

De jongens stelden zich ook rond de barbecue op en kregen een wijntje aangeboden, hetgeen ze aanvaarden.

Riet nam het voortouw en vertelde wat ze wilde. "Veel mag, maar ik blijf de baas. Je kan alles voorstellen of proberen. Ja of geen antwoord is doen, nee is stoppen. Wie doorgaat gaat er uit. Omdat ik niet altijd in de positie ben om te praten heb ik de controle over een meerkleuren lamp. Ik vind het heerlijk om iemand te pijpen en zelfs de hele lul naar binnen te werken. Dat kan je zien aan de lamp. Geel is normaal, groen is dat ik verder wil, dus dat je jouw lul tot de ballen aan toe door kan schuiven. Rood is er uit en even stoppen. Ook ik moet lucht krijgen. Ook als jullie wat anders doen dat ik niet wil, wordt het rood, dus stoppen.

Slaan en pijn is zo wie zo niet aan de orde, dan ga je maar naar een SM club. Jullie moeten de string tot na de pauze aanhouden. Meestal starten we met een massage sessie, lekker met olie de handen over je lijf voelen en langzamerhand glijden de vingers wel naar binnen. Eerst de voorzijde, daarna draai ik me om voor de achterzijde. Hiervoor lig ik op een massage tafel en in een soort sling. Als ik op mijn buik lig masseren jullie mijn rug en tussen de billen. Een paar vingers mogen in de anus om het alvast op te rekken.

Wim zal de sling prepareren. Omdat drie mensen op elkaar toch een beetje veel is lig ik op een sling, die in hoogte verstelbaar is. De tafel kan zakken, daar kan straks één man op, één achter me, één voor me en alle gaten zijn gevuld. Zo is er alle bewegingsvrijheid.

Als de lamp groen wordt duwt degene die achter me staan mij naar voren, die voor me staat naar achteren, zodat ik helemaal gespietst wordt op jullie lullen, zowel in mijn kut, kont als mond. Ik wil dan de ballen voelen. Bij rood de lul in mijn mond terug trekken zodat ik weer kan ademen. Kom je klaar, gewoon in me spuiten.

Nog een hint, ik zie jou erectie boven je string uitkomen. Blijf zo veel mogelijk van je lul af, des te meer kruid je over houd voor als je aan de beurt ben. Dat is ook voor de anderen, die nu allemaal een erectie hadden."

Er zat een aardige knaap tussen, wat een bobbel zat er in die string. Het stukje stof kon zijn pik maar net bedekken. Riet was wel wat gewend, maar deze leek me echt groot.

"Na de eerste sessie, als al het kruit verschoten is, hebben we een pauze, daarna mogen jullie me verwennen. Wat jullie doen mogen jullie zelf bepalen." Onderhand was Riet nu zo nat dat de geil druppels door haar stof kwamen.

Zo gezegd, zo gedaan. Rond een uur of acht gingen we naar binnen.

Wim en ik namen een warm bad en deden de stretcher om.

Riet nam een anaaldouche, want ze wilde het wel schoon houden.

De jongens gingen de fitness ruimte in om te kijken wat ze allemaal konden doen.

Kees liet de massage tafel zien en de mogelijkheden, je kon alles in hoogte stellen. Maar ook de lamp, die Riet kon bedienen. Kees legde de sling klaar, die met 6 banden aan het plafond opgehangen kon worden. Er zaten grote openingen in de sling, zodat je bij haar borsten kon komen, maar ook dat ze een beetje vastgezet kon worden, dit om te voorkomen dat ze er uit zou vallen. Haar benen werden ook zo vastgezet.

Na enkele minuten kwamen de twee mannen en Riet weer binnen.

De mannen hadden hun strecter om gekregen, en de zak stond gespannen.

Riet had haar ministring weer aan. Ze nam plaats op de massage tafel en de twee mannen begonnen haar eerst met olie in te smeren.

Kees riep de andere studenten er ook bij en zo stonden aan elke kant drie man.

Wim en ik stonden aan de achterkant, Kees voor en de studenten er tussenin.

Na Riet van een dikke laag olie voorzien te hebben begonnen we met twaalf handen tegelijk haar lichaam te strelen en masseren. Dit had al snel een uitwerking op haar en ze begon te kreunen.

Wim liet zijn hand door de string gaan en er gingen eerst één en later meer vingers naar binnen.

Ik liet een vinger door haar billen gaan en gleed haar kont binnen.

Door de anaaldouche en de grote hoeveelheid olie gleed die zo naar binnen en met een tweede vinger begon ik haar te ruimen. In tussen was de string uit en konden de studenten naar een lekker strak en kaal kutje kijken. Ondanks haar leeftijd kon je dat niet aan haar poesje zien. Riet kon het niet laten om naar de studenten, die nu alleen een erectie hadden, te kijken.

Die lul van Maarten was lekker lang.

Ze stak haar hand uit en haalde die over de string van Maarten en stroopte die naar beneden.

Hierop ontsnapte de paal van Maarten en kwam recht overeind de staan. Maarten had een enorme lul, een stam van normale dikte en een cm of 20 lang, maar daarboven een lekker eikel.

Ik denk wel ruim 4.5 cm dik.

Inderdaad was Maarten besneden en zag er allemaal lekker strak uit.

Na enkele minuten draaide Riet zich om, zodat we de rug konden doen.

Kees trok de sling wat omhoog, boog de zijkanten wat om en maakte die zo rond het lichaam van Riet vast. Daarna volgden haar benen.

De studenten waren aan de kant gegaan en keken wat er ging gebeuren.

Intussen had ik, maar ook Wim een aardige paal gekregen. Door het gewicht van de stretcher stond het vel lekker strak. We spraken af dat Wim op de bank onder Riet zou gaan liggen om haar in de kut te neuken.

Ik zou achter haar staan om haar kont te bewerken.

De sling werd op hoogte gebracht zodat mijn lul er zo in kon glijden.

Kees zou voor haar staan zodat ze hem kon deeptroaten.

Wim en ik gebruikte de nieuwe glijcreme en dit had meteen zijn uitwerking. Een warm tot heet gevoel, waardoor de erectie nog heftiger werd.

Wim zei me dat zolang je lekker neukt, het gevoel wel lekker is, maar zodra je stopt kon toch wel irritant worden, waardoor je toch weer door ging.

Ook het poepgaatje van Riet smeerde ik in.

Wim was onder haar gekropen en had zijn lul al naar binnengewerkt. Wim had ook zijn benen uit elkaar zodat ik er tussen kon staan en volgde al snel om mijn stam tegen haar roosje aan te drukken.

Ik drukte een beetje door en merkte dat de olie en glijcreme hun werk hadden gedaan. Met een beetje kracht gleed ik naar binnen. Gelukkig dacht ik, mijn lul staat gewoon in brand van die crème, dat wordt wat. Nadat ik een paar stoten had gegeven verlichte dit het branderige gevoel en werd zelfs lekker aangenaam. Ik voelde Wim onder me tekeer gaan, en zijn neukstaaf gleed langs de mijne, gescheiden door een dun vliesje.

Kees werd reeds heftig gepijpt en keek wanneer we door konden gaan.

Na enkele minuten begon het lichaam van Riet te schokken, ten teken van een orgasme en ze zette het licht op groen.

Hierop zei Kees, "Jongens stoten maar, rijg haar aan het spit." Kees kwam naar ons toe en wij gingen richting Kees. Nu zaten alle drie onze knuppels diep in haar.

Kees zijn lul zat tot aan zijn ballen in zijn moeders mond en hij voelde haar lippen tegen zijn zak aankomen.

Wim en ik beukte er op los en Riet had een gigantisch orgasme. Onze ballen met gewichten schudde als een gek heen en weer en gaf een grote druk op het geheel.

Ik merkte dat mijn ballen tegen die van Wim aankwamen.

Na een 30 seconden gaf ze te kennen dat Kees even moest terug trekken en kwam ze kreunend op adem.

Even later begon het spektakel weer en Kees werd lekker gepijpt. Ook daarna weer een 40 seconden geheel naar binnen. Dit ging zo een paar keer door, maar Kees zijn pik bleef steeds langer naar binnen.

Op een gegeven moment liep Kees rood aan, toen hij weer een keer helemaal naar binnen gleed, pakte Wim zijn ballen vast, waardoor Kees direct zijn sperma diep in zijn moeders slokdarm pompte.

Wim en ik waren zonder pauze een dikke 15 minuten aan het pompen totdat ook wij een orgasme kregen. Nadat we helemaal leeggespoten waren trokken we onze lul uit Riet en maakten haar los.

Ze had zulke orgasmen gehad dat ze nog even onvast op haar benen stond, het geil droop uit haar openingen.

Met zijn vieren konden we niet veel meer dan even gaan zitten bijkomen.

Riet schokte nog steeds na.

De studenten kwamen bij ons zitten en zeiden, "Dat ging er heftig aan toe."

Maarten nam het woord. "We zullen eens kijken of we het straks kunnen evenaren."

Intussen kon Riet weer gewoon zitten en de jongens konden zien dat haar kut nog steeds openstond en het geil er uit droop.

"Wij gaan het iets anders doen. We beginnen met massage, maar dan meer geconcentreerd op je kutje en kontgaatje. We zijn dan wel jong, maar zo'n conditie als onze voorgangers hebben we helaas niet. Daarna willen we je net als zonet pakken, maar telkens als op adem moet komen willen we ruilen en van positie wisselen. Ben je er klaar voor. Onze zakken staan tenminste op knappen."

Nadat Riet haar glas leeg had stond ze op en liep naar de massage tafel.

De jongens trokken hun nu te kleine string uit en volgde haar naar de tafel.

Eenmaal plat werd ze opnieuw gestreeld door 6 handen.

Al snel zaten de eerste vingers in haar natte kutje. Eerst één toen twee vingers en steeds meer.

"Heb je al eens een hele hand in gehad?"

Riet zei "nee, alleen een super dikke dildo."

"Mag ik doorgaan?"

"Ja," knikte ze, "probeer maar!"

Een dikke scheut olie werd op haar klitje gespoten. Al snel verdwenen drie vingers, vier vingers en toen de hele hand in Riet's kut.

Ze was al aardig opgerekt.

Bob stak een vinger in haar kontje, die ging er gemakkelijk in.

Nadat Maarten de hand uit haar kutje had gehaald werd ze driftig in haar kontje gevingerd.

Na een minuut of 10 draaiden de jongens haar om, zodat ze net zo lag als bij de eerste neukpartij.

"Ik wil beginnen in haar kutje, dan de mond en eindigen, als het lukt, in haar kontgaatje. Bob begint voor en Wil achter."

Zo gezegd, zo gedaan en de jongens namen positie in.

Kees hielp mee om de hoogte in te stellen.

Al snel werd er heftig geneukt en Bob was als eerste aan de beurt om haar diep in de mond te neuken.

Riet voelde de lange lul van Maarten als een grote stamper in haar kutje tekeer gaan. Zo diep was ze nog nooit door een lul gepakt. Ze gaf groen licht, de jongens drukten naar elkaar toe en ze werd opnieuw heftig gespietst. Na een 30 tot 40 seconden wilde ze even op adem komen en de jongens maakten daar dankbaar gebruik van om te ruilen.

Report Story

bymarc2© 1 comments/ 6745 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel