Ruby

byDarkBee©

"Buiten was het koud. En dan bedoel ik niet zomaar koud, maar een wind die dwars door alles heen sneed en een temperatuur van vele graden onder nul. Het was zaterdagavond en we hadden elkaar net ontmoet. Via internet heb ik je voor het eerst gezien. Meteen toen ik je foto zag, wist ik dat je de ware voor me was.

Een afspraak was snel geregeld: we zouden elkaar ontmoeten in een klein café ergens in de stad, vlakbij de tramhalte. Ik zou je herkennen aan je rode kleding, je zei in een mail dat je van rood hield. Gelukkig hou ik ook van een bepaald soort rood. Je zei ook dat je wat extra pondjes had. Vond ik geen probleem, daar hou ik juist van.

Die avond trok ik mijn beste kleren aan en pakte de tram naar het centrum. Omdat het café vlakbij de halte lag, had ik het snel gevonden. Aan de bar zat een stevige vrouw in een nauwsluitende rode jurk. Ook haar haren waren rood (geverfd weliswaar, maar toch) en zelfs haar sieraden waren rood. Ik vroeg je of jij mijn date was voor vanavond en je bevestigde dat. Je stelde jezelf voor als Ruby. Dit was niet je officiële naam, maar iedereen noemde je zo. Ik snap wel waarom; later op de avond heb je me zelfs toegefluisterd dat al je lingerie en zelfs je schaamhaar rood is.

De avond was top, we hebben over alles gepraat. Veel gelachen, veel gedronken. De avond eindigde in mijn bed, helaas niet rood. Toen je in mijn slaapkamer stond, mocht ik je jurk openritsen. Je had geen beha aangetrokken, maar wel een vuurrode string.

Langzaam draaide je om en liet je de jurk over je schouders zakken. Je bedekte met je linkerhand je volle borsten, met je rechter liet je de jurk op de grond glijden. Nonchalant schopte je de jurk in de hoek en liet je mij je borsten zien. Mijn erectie werd zo mogelijk nog harder. Je trok heel langzaam je string van je volle billen en liet mij je roodgeverfde schaamhaar zien. Ik moest bekennen dat ik zoiets nog nooit gezien had, maar dat het je goed stond. Ik was ook benieuwd wie zoiets deed, schaamhaar verven. Je zei dat je het zelf deed, dan hoefde je niet met je benen wijd bij een speciale kapper te liggen. Daar kon ik me wel iets bij voor stellen.

Nadat je string ook uit was, ging je op mijn bed liggen met je benen gespreid. Je knipoogde naar me en wenkte me. Ik bedacht me geen twee keer, en zo snel als ik kon, kleedde ik me uit. Mijn keiharde paal klapte tegen mijn onderbuik toen ik hem bevrijdde. Uit mijn nachtkastje pakte ik een condoom en legde die alvast klaar voor later.

Ik ging naast je liggen en onze lippen smolten samen toen we zoenden. Met je tong verkende je mijn hele mond, en ik moest moeite doen je bij te houden. Toen je klaar was, pakte je mijn harde paal vast en sloot je rood gestifte lippen er omheen. Ik zei dat je niet lang moest doorgaan nadat je begonnen was, omdat ik anders veel te snel zou klaarkomen.

Je stopte en ik scheurde de verpakking van het condoom open. Jij pakte hem uit mijn handen en deed het condoom in je mond. Met je lippen, mond en tanden verpakte je mijn lul. Je trok je knieën op en ik stootte in één keer naar binnen. Blijkbaar had ik een gevoelig plekje geraakt, je heupen schoten omhoog toen mijn paal helemaal in je zat. Ik begon langzaam te stoten. Elke stoot was raak: je kreunde bij elke stoot.

Ik trok mijn lul uit je poesje en zei dat je op je handen en knieën moest gaan zitten; op z'n hondjes dus. Ik vond dat het tijd was voor serieuze actie, dus ik spaarde je poesje niet en stootte heftig heen en weer. Je volle borsten schudden alle kanten op. Ik pakte ze vast en kneep in je tepels. Je kon nog net uitbrengen dat je bijna klaarkwam en ik was trots op mezelf: het was me nog nooit gelukt om een vrouw te laten klaarkomen door haar alleen maar te neuken. Een minuutje later gilde je kort en kwam je klaar. Ik zei dat je moest omdraaien om mij ook te laten klaarkomen.

Je hield je borsten tegen elkaar en ik begreep de hint. Met mijn paal stootte ik tussen je borsten. Kort daarna spoot ik dikke stralen zaad in je gezicht en haren. Met je handen veegde je alles op en slikte het door.

Daarna werd het zwart voor je ogen en nu hang je naakt vastgegespt aan een soort kruis in mijn kelder. Je hebt vast geen idee hoe dat komt. Ik zal het je vertellen: nadat we waren klaargekomen en ik in je gezicht had gespoten, heb je verdoofd. Ik kick namelijk op vrouwen die zijn vastgebonden. Zie je die messen achter me? Die zijn voor jou. Hou je mond, het heeft geen zin om te gillen: deze ruimte is volledig geïsoleerd. Ja, je gaat eraan en je kunt er niks aan doen. Hou je bek. Ik zei: hou je bek!"

Ik sloeg haar in hard haar gezicht. Een rode handafdruk, nog meer rood, verscheen op haar wang en ze hield haar mond. Toch vertrouwde ik het niet en bond haar mond dicht met een balletje aan een leren riem. Nu was ze echt stil, af en toe probeerde ze los te komen door te kronkelen, maar toen ze zag dat het geen zin had hield ze zich helemaal stil.

Mijn naam is niet belangrijk, je zult me op straat waarschijnlijk niet herkennen. Ik heb een onopvallend leven, een onopvallende baan en ik rij in een onopvallende auto. Mijn hobby daarentegen is heel wat minder onopvallend. Ik ben niet getrouwd, ik heb geen vriendin. Via internet ontmoet ik meisjes met wie ik uitga, om ze daarna naar mijn huis mee te nemen en ze in mijn kelder te misbruiken. Weet je, mijn hele leven al word IK misbruikt, toen ik jong was door mijn vader en zijn broers, later door verschillende klasgenoten en hun vrienden. In mijn studententijd werd ik door mijn goedheid misbruikt door diverse vrouwen en studiegenoten en nu heb ik er genoeg van. Ik zal deze vrouwen laten voelen hoe het is om gebruikt en misbruikt te worden.

Ruby hangt er een beetje zielig bij, tijd om haar weer wat leven in te blazen. Ik pak een zweep vanuit een rek vol met allerlei marteltuig. Deze zweep heeft overal punten, perfect om mijn buit te laten voelen wie er baas is. Ik begin met haar volle borsten. Eigenlijk is het wel jammer dat ze dood gaat, ze is mooi, ook al is ze dik.

De zweep suist door de lucht, knalt achter me en raakt Ruby voor me. Uit haar mond komen wat gedempte kreten maar ik trek me er niets van aan. In haar borsten zitten diepe putten die de zweep heeft achtergelaten. Uit sommige wondjes komen wat druppels bloed en ik krijg weer een erectie. Ik pak haar rechterborst vast en lik wat bloed op. Ik spuug haar in haar gezicht. Een dikke rode klodder speeksel druipt over haar voorhoofd naar beneden.

Ik sla haar nog een keer met de zweep tegen haar borsten, net zo lang totdat ze helemaal onder het bloed zitten. Nadat ik klaar ben, zit ik onder het zweet en zij onder het bloed. Haar borsten zijn rood en aan haar voeten liggen wat druppels bloed. Ik glimlach als ik me bedenk wat ik nog meer met haar ga doen. Ruby moet veel pijn hebben, haar ogen zijn wijd opengesperd en haar borst gaat hevig op en neer. Ik trek mezelf af en spuit tegen haar buik en poesje. Omdat haar borsten nogal groot zijn, is dat gedeelte nog niet echt met bloed bedekt. Dat komt nog wel. De klodders sperma druipen langzaam omlaag.

Het kruis waar Ruby aan vastgebonden is, staat midden in mijn kelder en is draaibaar. De armen zijn zo opgezet, dat er iemand aan kan hangen met armen en benen gespreid, zonder te hangen. Ik klik de zekering los en draai Ruby om, zodat ze naar het plafond kijkt. Ik klik het kruis weer vast, zodat ze horizontaal ligt.

Ik pak een grote kaars en steek hem aan. Als hij een tijdje heeft gebrand, pak ik de kaars op en hou hem schuin boven Ruby's poesje. Een deel spat op de grond en stolt gelijk. Grote stralen heet vet druipen op haar buik en poesje. Ze gilt het uit, voor zover dat mogelijk is met een dichtgebonden mond. Zweet parelt op haar voorhoofd. Ik kijk ernaar en kan enige opwinding niet onderdrukken: met mijn linkerhand, waarin ik geen kaars heb, streel ik haar poesje en vinger haar klitje. Ze kan het niet helpen en kreunt een beetje. Ik voel een bekend gevoel tussen mijn benen en ik zie dat mijn piemel weer tot leven komt. Dit keer besteed ik er geen aandacht aan.

Nog een keer krijgt haar kutje de volle laag kaarsvet, nog meer dan de eerste keer. Omdat er al een laag vet lag, doet het minder pijn. Jammer, ik had haar graag nog een keer horen gillen. Dat komt nog wel.

Ik pak weer de zweep en geef haar benen en buik de volle laag. De zweep laat putten en wondjes in haar huid achter en er verschijnt wat bloed. Ik vind het niet genoeg, dus pak ik een plank met spijkers er aan. Met deze plank sla ik op haar benen en in haar buik. De spijkers doen hun werk goed en uit diepe wonden stroomt bloed. Ik wrijf met mijn handen over Ruby's benen en buik, zodat mijn handen onder het bloed komen te zitten. Ik smeer mezelf met haar bloed in. Een klein beetje lik ik op. Het smaakt niet slecht, een beetje zoetig, maar met een apart smaakje, zoals elk bloed dat heeft.

Het is tijd voor het echte werk. Op een tafeltje ligt een metalen dienblad met verschillende messen en scalpels er op. Ik pak een klein mesje en controleer of het scherp is door een lok van Ruby's vuurrode haren af te snijden. Het is scherp genoeg. Ik zet het mesje op haar voorhoofd en maak een diepe snee in haar huid. Meteen komt er bloed te voorschijn wat naar de zijkanten druipt, ook in haar oren. Terwijl ik de snee maak, trek ik mezelf af.

Ik zet het mesje in de huid van haar wangen en maak twee diepe sneden. Ruby gilt aan één stuk door, maar haar kreten worden gelukkig gedempt. Ik leg het mesje opzij en pak een scalpel, zo een als ze ook in het ziekenhuis gebruiken. Het lemmet is vlijmscherp, dat hoef ik niet eens te testen.

Met het scalpel maak ik de snee in haar voorhoofd dieper en snij een stuk huid los. Het losse stuk huid gooi ik op de grond. De wond bloedt hevig en Ruby's gezicht wordt steeds roder. Ik hou het scalpel boven haar linkeroog. Haar ogen worden groot en ze probeert met haar hoofd te schudden. Helaas voor haar zit haar hoofd goed vastgebonden en met een misselijkmakend geluid dringt het mes diep in haar oog naar binnen. Ik draai het scalpel rond en snij haar oog uit de kas. Haar rechteroog moet het ook ontgelden. Gelukkig kan ze nu niet meer zien wat ik met haar ga doen. Voelen doet ze het des te meer.

De wonden in haar wangen maak ik een stuk groter, zodat ik in haar mond kan kijken. Er komt geen geluid meer uit haar keel. Ik heb goed ingeschat wanneer ze zou flauwvallen van de pijn en angst. Door de gaten in haar gezicht kan ik haar tanden goed bekijken. Ze zien er perfect uit. Met een tang dat ik van het blad pak, wrik ik een kies los en leg die op het blad. Uit de wond stroomt wat bloed, wat zich vermengt met al het andere bloed dat uit de wonden in haar gezicht stroomt. Met de tang trek ik al haar tanden en kiezen. Haar mond begint zich vrij snel te vullen met bloed en speeksel. Over niet al te lange tijd zal ze stikken in haar eigen bloed. Hoe de mens zijn eigen ondergang is kan me elke keer weer verbazen.

Ik laat haar gezicht voor wat het is en richt me op haar borsten. Met het scalpel snij ik rondom haar borsten de huid los. Ik trek de huid van haar borsten en snij de tepels er uit. Ik kan goed alle spieren en melkkanalen zien lopen.

Met een groot mes snij ik haar borsten van haar borstkas. Ik leg ze apart, samen met de huid en ga verder naar beneden. Ik wil haar nog niet dood hebben, eerst een beetje spelen.

Ik pak het scalpel weer en snij de huid van haar buik open. Er komt veel vet vrij tijdens het snijden, ze hield wel van een stevige maaltijd. Ik trek de dikke lap huid en onderhuids vet naar achteren, zodat haar organen bloot komen te liggen. Inmiddels is de vloer bijna helemaal rood van haar bloed, bloed dat zo mooi bij haar haren en haar naam past. Jammer dat ze het kan meemaken.

De darmen en andere organen heb ik niet nodig, dus die snij ik eruit en gooi ze weg, het gaat me om wat er onder ligt. Voorzichtig snij ik Ruby's baarmoeder en vagina uit haar lichaam. Ik til haar vrouwelijke organen uit haar levenloze lichaam en bekijk ze van alle kanten. Een siddering trekt langs mijn ruggengraat en ik krijg onmiddellijk een enorme erectie. Ik kan me niet bedwingen en pomp snel dat beetje zaad dat ik voor vandaag nog over had over haar bebloede organen.

Ik voel of haar hart nog klopt, na alles wat ze heeft moeten doorstaan. Met enige moeite voel ik haar hartslag. Met mijn scalpel snij ik haar keel door. Bloed spuit eruit en met een gorgelend geluid lopen haar longen vol bloed en haar aderen leeg. Een laatste stuiptrekking en mijn avond zit er op. Ik ga op de grond zitten en opeens wordt alles zwart voor mijn ogen...

Nat van het zweet schrik ik wakker. Met mijn hoofd in mijn handen blijf ik even zitten en laat ik deze nachtmerrie op me inwerken. Naast me wordt Ruby wakker en vraagt wat er is. Ik stel haar gerust door te zeggen dat er niets is, maar mijn hart bonkt als een bezetene.

"Ruby", fluister ik haar toe, "ik wil je nooit kwijt, ik hou van je." Ze hoort het niet, ze slaapt weer.

Ik sta op en loop naar de badkamer om mijn blaas te legen en wat water te drinken. In flarden herinner ik me wat ik gedroomd heb en ik schrik van mezelf. Ik kijk in de spiegel en ik zie dat ik lijkbleek ben. Nadat ik heb geplast en gedronken heb, kruip ik weer naast Ruby in bed. We zijn al bijna een jaar getrouwd en sinds kort woont ze bij mij in huis. We hebben bijna elke dag heftige seks en ze weet van geen ophouden. Haar rode haren en kleren maken me elke dag weer gek van opwinding, dus vind ik het niet zo erg als ze weer eens mijn rits openmaakt en me een geweldige pijpbeurt geeft terwijl ik in de opening van de voordeur sta. Gelukkig wonen we in een rustige buurt, anders zou er allang iemand ons hebben gezien.

Nadat ik in bed ben gaan liggen, val ik vrij snel in slaap en droom nergens meer over.

De volgende ochtend, tijdens het ontbijt, vertel ik Ruby wat ik vannacht droomde. Ze schrikt van mijn gedetailleerde beschrijving van de slachtpartij. Ze vraagt waarom ik zoiets zou kunnen dromen. Ik moet bekennen dat ik het niet weet, ik wil haar niet kwijt, ze is mijn alles. Ze pakt met haar rechterhand de mijne vast en met haar linker graait ze onder tafel naar mijn kruis. "Misschien dat je gewoon een goede beurt van je vrouwtje nodig hebt om je te ontspannen.", zegt ze. Ik laat haar gaan, maar ik kan er niet echt van genieten.

Na 10 minuten, als ik nog steeds niet ben klaargekomen, stopt ze en vraagt ze me wat er is. Ik zeg dat ik het beeld dat ik met haar baarmoeder in mijn hand sta en klaarkom niet uit mijn hoofd kan krijgen. Ze zucht, maar houdt haar mond.

Nadat Ruby naar haar werk is gegaan, pak ik een mes uit de keukenla. Uit de kast haal ik kaarsen en lucifers en onderin mijn kledingkast ligt een doosje met een zweep verborgen. Met deze spullen loop ik naar de keuken. Onder het kleed is een deur, die leidt naar de kelder. Ruby weet dit nog niet. In het kastje naast mijn bed zet ik een fles chloroform en een doekje. In de kelder sorteer ik mijn spulletjes en wacht totdat Ruby thuiskomt.

Ruby is nog maar net thuis, en ik trek haar mee naar de slaapkamer. Gewillig gaat ze mee. Ik scheur haar kleren bijna van haar lijf en gooi haar op bed. We hebben wilde seks. Nadat ik haar tussen haar dikke tieten in haar gezicht heb gespoten lik ik haar naar een heftig orgasme. Terwijl Ruby ligt bij te komen, pak ik de fles en het doekje. Ruby is gelijk onder zeil en ik sleep haar mee naar de kelder en bind haar vast.

Soms hebben dromen een voorspellend karakter...

Report Story

byDarkBee© 0 comments/ 10339 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel