tagGroep SexSchipbreuk

Schipbreuk

byprosperotoo©

Na er lang voor gespaard te hebben kon ik eindelijk een cruise in de Caribean maken. Nadat ik diverse reisgidsen vergeleken had, besloot ik een veertiendaagse cruise te maken vanuit Martinique. Ik was eerst van plan om met een groot cruiseschip mee te gaan maar tijdens het doorbladeren van de de reisgidsen viel mijn oog op een foto van een houten tweemast- schoener.

De accommodatie was eenvoudig, zo waren er alleen meerpersoons hutten.

Nadat ik de te volgen route had bekeken, besloot ik deze reis te boeken.

De zeiltocht zou bovenwinds gaan van Martinique via Dominica, Guadeloupe, Antigua, Sint Maarten, Puerto Rico, Hispaniola naar Cuba. Ik zou weer terug vliegen vanuit Havana.

Enkele weken later vertrok ik uit een regenachtig Nederland met het vliegtuig naar Martinique.

Toen ik daar uit het vliegtuig stapte was het prachtig weer, en een lekkere temperatuur omdat de wind verkoeling bracht. Vanaf het vliegveld nam ik een taxi naar de haven, waar het schip lag.

Op de kade stapte ik uit en bekeek het schip. Het zag er goed uit, de witte romp weerkaatste in het heldere water van de haven. In goud gekleurde letters stond de naam op de boeg: Pegasus. De masten staken hoog in de blauwe lucht. Ik liep de loopplank op en stapte aan dek waar ik werd begroet door een grote neger met een vriendelijk gezicht. Hij stelde zich voor als Fred, de kapitein. Hij ging mij voor naar de kajuit die onder dek lag. Hier zat de rest van de bemanning die uit vier man bestond.

Ze kwamen uit alle windstreken. Fred stelde ze aan mij voor. Hans de stuurman was een Zweed, Gerald de machinist kwam uit Engeland, Justine was de kok, een kleine donkerharige francaise, en was getrouwd met Fred.

Toen ik haar een hand gaf keek ze mij met een zwoele blik in de ogen aan. Fred zei dat ik de rangen van de bemanning met een korreltje zout moest nemen omdat iedereen, alles aan boord deed. Er waren ook al enkele passagiers aan boord. Paul en Eline een echtpaar van begin zestig uit Engeland, Paul was een vlotte man met een grote snor en zijn vrouw Eline was een roodharige mollige, goedlachse vrouw met overal sproeten. Frank en Helen een echtpaar van halverwege veertig uit de USA. Frank was een lange donkerharige lange man met Italiaanse voorouders. Zijn vrouw Helen was een vlotte donkerblonde vrouw, met grote borsten.

Nadat ik mij had voorgesteld bracht Justine mij naar mijn hut en wees mij een kooi.

Ik zette mijn koffer neer en keek de hut rond. Het was een tweepersoons hut. Aan elke kant van de deur was een kooi en aan het hoofdeinde een wasbak met aan weerszijden een kast. Ik ging op de kooi zitten en bekeek Justine, die nog in de deuropening stond, wat beter. Ze had een aardig gezicht met kort zwart haar ik schatte haar begin veertig. Haar huid was na jaren in de Cariben door de zon gebruind. Ze had een korte afgeknipte jeans aan, die haar billen maar net bedekten, en een wit mouwloos shirtje waarin haar borsten en tepels duidelijk afgetekend stonden. We praatten nog wat over de reis en het schip. Daarna liet ze mij de rest van het schip zien.

1

Toen we terug in de kajuit kwamen waren er nog wat passagiers bijgekomen. Claude en Monique een paar van ongeveer dertig uit Frankrijk. Claude was een ietwat verlegen man en zijn vrouw Monique een slanke zwartharige stille vrouw. Karin en Petra, twee vriendinnen van ongeveer veertig uit Nederland en als laatste; Ute een brunette van begin vijftig uit Duitsland die net als ik vrijgezel was.

Nadat hun ook een hut gewezen was, gingen we gezamenlijk aan tafel en konden we van de kookkunsten van Justine genieten. Aan het begin van de middag werd de motor gestart en verlieten we onder een stralend blauwe hemel de haven.

Eenmaal buiten de haven werden de zeilen gehesen. Nadat we wat uitleg gekregen hadden van Hans, hielpen we de bemanning met het hijsen van de zeilen.

De wind kreeg vat op de zeilen en het schip helde over naar bakboord. We zetten koers naar Dominica waar we de volgende morgen zouden aankomen. Het schip sneed door de golven, een wit schuimspoor achterlatend.

Martinique verdween al snel achter de horizon. Toen om ons heen alleen nog maar zee was ging ik naar mijn hut om mijn koffer uit te pakken.

Hier trof ik Ute. Met haar zou ik de hut delen.

Ze was druk bezig haar kleren in de kast te hangen. Ze had zich al omgekleed en had nu een korte witte broek aan waarin haar mooie bruine benen goed uitkwamen, en een kleurig gebloemd klein bikinitopje die haar spitse borsten met moeite in bedwang konden houden. Haar halflange bruine haar dat ze eerst opgestoken had gedragen hing nu los op haar schouders, wat ik haar veel mooier vond staan. Ik zag nu pas wat een mooie vrouw ze was!.

Ik kon mijn ogen bijna niet van haar afhouden!. We maakten nader kennis met elkaar.

Mijn duits is redelijk en ze vond het dan ook leuk dat ze in haar eigen taal met mij kon praten. We waren al snel geannimeerd met elkaar in gesprek!.

Nadat ik mij ook had omgekleed gingen we weer aan dek waar we, zittend op comfortabele dekstoelen van het uitzicht op de zee genoten.

De andere passagiers kwamen, nadat ze zich hadden omgekleed ook aan dek. Onder het genot van enkele koude drankjes leerden we elkaar beter kennen. Petra een van de twee vriendinnen, was een donkerblonde, mollige, spontane, goedlachse vrouw, met veel humor. Karin de andere vriendin was een lange magere blondine die wat ernstiger was als Petra.

De stemming zat er na enige drankjes al goed in. Justine toverde s'avonds een heerlijke maaltijd op tafel waarvan we, hongerig geworden door de zeelucht, met smaak aten. Na een prachtige zonsondergang te hebben gezien gingen de een na de ander naar onze hutten.

Toen ik in de hut kwam lag Ute in haar kooi te lezen. Ze keek glimlachend naar me op.

Ik wilde mij uitkleden maar aarzelde even. Ik slaap altijd naakt en hoe zou ze reageren als ik mij nu naakt zou uitkleden?.

Maar omdat we de hele reis een hut zouden delen, zou het onvermijdelijk zijn dat ze mij zo nu en dan naakt zou zien.

2

Terwijl ik met haar over het boek praatte dat ze las; dat een detective bleek te zijn, besloot ik me toch maar naakt uit te kleden.

Toch wel wat gespannen kleedde ik mij naast mijn kooi staand, onder Ute's nieuwsgierige blikken uit.

Slaap jij ook naakt vroeg ze glimlachend?; toen ik eenmaal naakt geen aanstalten maakte wat aan te trekken. Ze zei dat ze er geen moeite mee had dat we elkaar geregeld naakt zouden zien.

Ik vond het wel spannend dat Ute mij bekeek, waardoor mijn lul zich langzaam oprichtte!. Omdat de hut maar klein was kon ik mijn erectie niet verbergen.

Ik besloot net te doen alsof er niets aan de hand was en legde, onder de blikken van Ute, wat kleding in de kast, waarna ik onder de lakens gleed. Mijn stijve vormde een behoorlijke tent in het laken!.

Ute en ik praatten nog wat na, waarna we het licht uitdeden.

Uit de hut van Fred en Justine naast ons, kwamen even later ritmisch piepende geluiden, en hoorden Justine kreunen. Door de dunne wanden konden we alles goed horen!. Ute en ik schoten in de lach bij de gedachte wat Justine en Fred deden, want het ging er wild aan toe!. Ze hielden het lang vol maar uiteindelijk hoorden we Fred hevig kreunen en Justine slaakte een gilletje waarna het stil werd!.

Ik viel in een onrustige slaap en droomde van een zeilschip met allemaal naakte vrouwen. Toen ik de volgende morgen wakker werd, stond de mast nog overeind!. Ute werd even na mij wakker en nadat we elkaar goedemorgen hadden gewenst stapte ze uit haar kooi. Glimlachend keek ze naar mijn stijve die duidelijk afgetekend stond onder het laken!. Ze ging zich bij de wasbak wassen, zich om haar naaktheid niet bekommerend!. Ik kon haar nu in volle glorie bewonderen!.

Ze was mooi egaal bruin en had spitse borsten met grote enigszins bolle tepelhoven met daarop vingerdikke tepels. Haar schaamhaar was kort geknipt waardoor haar grote uitpuilende schaamlippen duidelijk te zien waren!. Ze keek mij een paar keer glimlachend aan terwijl ze zich waste.

Toen ze klaar was kleedde ze zich aan en ging aan dek. Nadat ik mij ook had gewassen en aangekleed ging ik ook aan dek waar de meeste andere passagiers al waren. Na een lekkere maaltijd, genoten we gezeten in comfortabele stoelen aan dek van het luie leven. s'Middags verscheen het eiland Dominica aan de horizon.

Het duurde nog tot het begin van de avond voor we in de haven van Roseau aanmeerden. Nadat de loopplank was uitgelegd, gingen we met ons allen aan land en bekeken de havenplaats. Toen de schemering inviel gingen we weer aan boord.

Ute en ik trokken veel met elkaar op, we praatten veel met elkaar en hadden veel gemeenschappelijk en konden steeds beter met elkaar opschieten!.

s'Avonds toen Ute en ik naar kooi gingen kleedden we ons uit zonder enige schaamte tegenover elkaar.

3

Toen we op onze kooien lagen hoorden we in de hut van Justine en Fred weer dezelfde geluiden als we de avond ervoor ook hadden gehoord!. Maar nu hoorden we in de hut aan de andere kant ook geluiden die op hevig neukwerk duidden!.

Dit was de hut van Paul en Eline!. We hoorden ze door de dunne wand hevig zuchten en kreunen!. Ze waren behoorlijk lang bezig. Wie had dit gedacht van de keurige Paul en Eline!.

Ik bekeek ze de volgende dag met heel andere ogen!. De volgende morgen konden we nog enige tijd op het eiland rondkijken waarna we s'middags weer de zee opgingen en koers zetten naar Guadeloupe. De gesprekken aan dek, gingen na enige tijd, over de geluiden die we uit de hutten van diverse passagiers hadden gehoord. Dit leidde tot veel hilariteit en de stemming werd allengs losser.

Er was meer wind gekomen waardoor het schip behoorlijk op de golven slingerde.

Hans stond aan het roer en had zijn handen er vol aan het schip op koers te houden. Nadat we weer en prachtige zonsondergang hadden gezien en het donker werd ging de ene na de ander naar hun hut.

Ute en ik waren een van de laatsten die onder dek gingen. Eenmaal onder dek leek het of het schip nog erger op de golven slingerde want we moesten ons diverse keren vastgrijpen als het schip een slinger maakte!.

Terwijl we door de gang naar onze hut liepen klonk uit een paar hutten het bekende gekreun en gehijg van neukende mensen!. Dit wond mij zo op dat ik een stijve kreeg die knelde in mijn broek. Ute zag de bobbel in mijn broek en grijnsde. Haar lieten de geluiden ook niet onberoerd!. Ze keek mij lachend, met een hoogrode kleur op haar gezicht aan!.

In de hut kleedden Ute en ik ons uit.

Ik was blij dat ik mijn broek uit kon trekken zodat mijn stijve lul de ruimte kreeg!. Het schip slingerde behoorlijk zodat het niet makkelijk was je uit te kleden en overeind te blijven!.

Ik was al naakt, en Ute had haar shirt al uitgetrokken. Net toen ze uit haar broek wilde stappen, een slipje droeg ze niet, maakte het schip een slinger. Ute viel tegen mij aan en we belandden beiden half op mijn kooi!. Ik belandde op mijn rug en Ute viel half over mij heen. Mijn nog steeds stijve lul drukte tegen haar maag. In de hut naast ons gingen Fred en Justine aan de geluiden te horen weer flink tekeer,!.

We lagen dubbel van het lachen door de situatie!. Ute gleed van mij af tot ze op haar knieën zat, met haar hoofd op mijn dij. Mijn stijve lul stond vlak voor haar gezicht!. Ze keek er aandachtig naar. Daarna keek ze mij glimlachend aan, waarna ze met haar hand mijn lul omvatte. Ze trok het velletje naar achteren, ontblootte zo de paarse eikel en begon mij langzaam af te trekken!. Met haar andere hand streelde ze mijn zak en ging met een vinger door mijn bilspleet waarbij ze ook mijn anus streelde!. Even later bevochtigde ze een vinger met haar speeksel en stak hem in mijn anus!.

Ik liet mij terug m'n kooi vallen, en genoot van de strelingen van Ute. Ze bewoog haar vinger langzaam in en uit mijn anus, en ineens voelde ik haar zachte, vochtige lippen over mijn lul glijden!.

4

Ik richtte mij op en zag, terwijl ze mij diep in de ogen keek, hoe ze mijn lul tot aan de wortel in haar mond nam. Met haar tong omcirkelde ze de eikel. Mijn lul werd hierdoor nog harder, de aderen zwollen op en de eikel werd donkerpaars.

Ook zoog ze afwisselend op een van mijn ballen. Met haar vinger bleef ze mij in mijn kont neuken.

Ze pijpte mij zo lekker dat ik sterretjes zag!.

Haar lippen raakten elke keer mijn schaamhaar. Ik voelde mijn zaad snel komen, en op het moment dat ik begon te spuiten hield ze mijn lul voor haar gezicht!. Ik spoot haar gezicht onder met mijn sperma!. Enkele slierten kwamen in haar haar en er drupte wat op haar borsten.

Met een verheerlijkte blik op haar gezicht smeerde ze mijn zaad over haar gezicht uit!. Ze nam mijn lul weer in haar mond en likte alle zaad tot de laatste druppel eruit!.

Nu was het mijn beurt haar te verwennen!.

Ze ging op haar rug op mijn kooi liggen en ik spreidde haar benen en begon aan haar dikke schaamlippen te sabbelen. Met mijn tongpunt likte ik haar klitje wat haar een heftig gekreun ontlokte. Nu konden onze buren ons ook horen, wat onze opwinding nog vergrootte!. Ze legde haar benen op mijn schouders en kronkelde van genot terwijl ik mijn tong diep in haar kutje stak. Op mijn tong kreeg Ute diverse orgasme's!.

Toen ik ook een vinger in haar anus schoof schreeuwde ze, zich niets meer van onze buren aantrekkend, dat ik haar in haar kont moest neuken omdat ze dat het lekkerste vond!. Mijn lul was door haar geile gekronkel weer keihard geworden. Ik trok haar naar de rand van de kooi en knielde voor haar.

Ute spreidde haar benen en stak ze in de lucht. Ik drukte de eikel tegen haar sterretje. Ze ontspande haar sluitspier, waarna mijn lul, moeiteloos helemaal in haar anus gleed!. Toen ik in haar kont begon te stoten werd ze helemaal wild van genot. Ahhh Ahhh kreunde ze bij elke stoot en moedigde mij aan dat ik dieper moest stoten!. Ze kneep met haar sluitspier zalig in mijn lul zodat ik al snel mijn zaad voelde komen, en even later hevig kreunend haar darm volspoot.

Toen ze mijn zaad in haar darm voelde spuiten kwam zij ook zalig klaar waarbij ze met haar kringspier in mijn lul kneep!.

Daarna lagen we nog lang in elkaars armen na te genieten. Pas ver na middernacht vielen we in slaap. De volgende morgen toen we aan dek kwamen knipoogde Justine grijnzend naar ons en vroeg of we lekker geslapen hadden!. Zij hadden ons dus ook gehoord!. Ook Fred,en Paul en Eline maakten grijnzend wat toespelingen op de vorige nacht.

Waarop wij opmerkten dat met zulke luidruchtige buren het niet meeviel rustig in de kooi te liggen!.

Guadeloupe was het volgende eiland op onze route die we aandeden. We bleven er een dag en bekeken de bezienswaardigheden van het eiland waarna we het anker lichtten en onze reis vervolgden.

5

Het werd steeds warmer zodat we alleen een minimum aan kleding aan hadden. Fred trok veel aandacht van de vrouwen met zijn gespierde zwarte lijf, als hij in zijn minuscuule zwembroek, waarin zijn grote lul duidelijk afgetekend stond, over het dek liep.

Eline was de eerste die op een morgen topless aan dek verscheen!. Ze had mooie borsten die net als de rest van haar lichaam onder de sproeten zaten, wat ik wel mooi vond. Ik vond het van moed getuigen dat ze dit ondanks haar leeftijd durfde!.

De andere vrouwen volgden één voor één het voorbeeld van Eline. Ook de verlegen Monique liet haar bikinitopje de volgende dag uit.

Er klonk s'nachts uit steeds meer hutten gehijg en gekreun!. Ute en ik deden hier ook enthousiast aan mee. We neukten elke nacht in alle standjes tot onze lichamen glommen van het zweet en verschoten zaad!. We noemden ons schip gekscherend de Loveboat!.

De omgang tussen de pasagiers onderling en met de bemanning werd steeds vrijer. De vrouwen pronkten steeds openlijker met hun lichamen zodat het een kwestie van tijd zou zijn voordat het één grote orgie aan boord zou worden!.

Nadat we Antigua hadden bekeken zetten we koers naar Sint Maarten.

Het was weer een bloedhete nacht en de wind bracht ook weinig verkoeling. Ute en ik besloten aan dek te gaan omdat het in de hut zo warm was. Hans stond aan het roer. We maakten even een praatje met hem en liepen toen naar het voorschip. Toen we bij de voormast waren hoorden we het bekende gehijg en gekreun!.

Heel voorzichtig slopen we verder naar voren en keken om de hoek van het voorste dekhuis.

Enkele meters van ons vandaan zagen we een neukend paartje!. Ze waren beide naakt.

De vrouw zat voorover op haar knieën en werd achterlangs geneukt. Toen onze ogen wat aan het donker waren gewend , zagen we dat het Claude en Monique waren die neukten dat de stukken er af vlogen!.

Wie had dat achter de stille Claude en de verlegen Monique gezocht!. Ze hadden niet door dat wij vlakbij waren!.

Van hun geneuk werden Ute en ik ook geil. Ute stond voor mij en ik stond half over haar heen gebogen. We hadden alleen een kimono aan, en ineens voelde ik hoe Ute naar achteren onder mijn kimono reikte, en mijn reeds stijve lul pakte. Ze trok mij aan mijn lul naar zich toe, en boog wat verder voorover. Ze deed haar kimono wat omhoog, en hield mijn lul voor haar kut. Ik pakte haar bij haar heupen en trok haar naar mij toe. Mijn lul gleed moeiteloos in haar druipnatte kut zo geil was ze!. Ze was enorm geil geworden van de aanblik van Claude en Monique!.

6

Ik begon haar te neuken, proberend geen geluid te maken!. Dit lukte niet erg want Ute kon haar geil gekreun niet lang onderdrukken!. We werden zo geil dat we de omgeving om ons heen vergaten en net zo tekeer gingen als Claude en Monique.

Deze hoorden ons en keken verschrikt achterom.

Toen ze zagen dat wij ook neukten barstten ze in lachen uit, en neukten na de kleine onderbreking nog wilder door!. Ute trok haar kimono uit en knielde naast Monique en kuste haar hartstochtelijk. Nadat ik ook naakt was knielde ik achter Ute en schoof mijn lul in haar druipnatte kut.

Onder een heldere sterrenhemel neukten Claude en ik naast elkaar de vrouwen.

Toen ik naar Claude keek viel mij op, dat hij net als zijn vrouw helemaal glad geschoren was!.

Na een tijdje gebaarde Claude naar mij dat hij wel even wilde ruilen. Mij leek dit wel wat en na overlegd te hebben met Ute en Monique, ruilden we.

Even later gleed mijn lul in het nauwe, glad geschoren kutje van Monique, en begon ik haar wild te neuken. Ze jutten elkaar flink op en kregen beide meerdere orgasme's. Na enige tijd; vlak voordat Claude en ik klaarkwamen draaiden beide dames zich om, en begonnen ze ons op een weergaloze manier te pijpen!.

De vrouwen namen onze lullen tot aan de wortel in hun mond en zogen heerlijk op onze ballen!.

Ik kwam even eerder klaar als Claude, en spoot mijn zaad in Monique haar mond.

Na de eerste klodders zaad liet ze mijn lul uit haar mond glippen zodat de rest van mijn zaad in haar gezicht terecht kwam en via haar kin op haar borsten drupte. Toen Claude klaarkwam hield Ute de spuitende lul op haar gezicht en borsten gericht. Zijn zaad kwam in een paar dikke stralen op haar gezicht en in haar haar.

De laatste straal raakte haar borsten en met zijn lul smeerde ze het zaad over haar borsten uit.

Ik verwendde ondertussen met mijn tong het klitje en schaamlippen van Monique die het uitschreeuwde van genot.

Even later volgde Claude ons voorbeeld en likte met lange halen van zijn tong, Ute's kutje. Aan haar gekreun te horen vond ze het maar wat lekker!.

Nadat we beide vrouwen naar een zinderend orgasme hadden gelikt bleven we nog een tijdje aan dek en genoten van de zwoele wind die onze verhitte lichamen streelde. Ute en ik begonnen er bijna gelijktijdig over, dat Claude en Monique beiden glad geschoren waren, en dat we dat zo mooi vonden.

Claude en Monique vertelden daarop dat ze niet geschoren waren, maar zich een jaar geleden door middel van een soort laserbehandeling permanent hadden laten ontharen.

Report Story

byprosperotoo© 1 comments/ 27309 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
6 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel