tagIncest/TaboeSex na het zonnen

Sex na het zonnen

byWendy47©

Het was warm deze middag. Ik was klaar met mijn werk, hier in huis, en besloot om in de tuin nog even wat te gaan zonnen. Er was nog niemand thuis deze middag dus ik had vrij spel. Mijn man Alex was nog aan het werk en mijn zoon Kevin zou pas over een uurtjes uit school komen.

De zon maakt me opgewonden en zelfs een beetje geil. Ik kijk dan graag naar andere mensen hoe luchtig ze gekleed gaan en zo. Ik zie graag vrouwen in luchtige zomerjurkjes of in korte rokjes. Of een korte broek met een strak t-shirt vind ik ook leuk om te zien. En mannen zie ik graag in leuke shorts met een mooi shirt er op. Ik zelf had deze middag een wit, met rood gebloemd, zomerjurkje aan. Met van die zogenaamde spaghettibandjes waardoor ik een sexy decolleté had. Lekker kort tot een heel stuk boven de knieën. Geen beha aan maar alleen een zwart satijnen gladde string. Lekker luchtig dus. Mijn halflange blonde haren op een staart gebonden. En verder droeg ik alleen nog zwarte pumps met hakjes.

Al met al mag ik er nog best wezen ook al ben ik dan al 48. Heb een slank postuur en zit nog lekker strak in het vel, zoals ze dat dan zeggen. Ik zorg goed voor mezelf qua uiterlijk, en innerlijk. Ik koop de kleding die ik leuk vind en koop voor in huis wat ik leuk vind.

Mijn man, Alex, kijkt daar maar amper naar. Hij kijkt maar amper naar mij om. Wat ik ook doe of hoe ik me ook kleed, hij zal nooit eens een leuk complimentje geven of zo. Ik ga wat kleding betreft best wel met de tijd mee. Ook ik draag graag een leuk jurkje of een kort rokje, een strakke jeans met een bloes of trui. En natuurlijk mooie sexy lingerie mag niet ontbreken bij me, want dat maakt een vrouw echt compleet, vind ik. Maar dat lijkt hem allemaal niet te deren. Het lijkt wel of hij er niet koud of warm van word. Ik had laatst een leuk wit pikant lingeriesetje gekocht en deed dat 's avonds voor het slapen gaan aan om het hem te showen, maar hij draaide zich doodsimpel om en ging slapen. En ik was zo geil als boter die avond en had zo'n zin in een geile neukbeurt. Lekker te worden geneukt door een dikke harde pik in je kutje. Maar helaas, het werd 'handwerk' die avond.

De keren dat wij nog sex hebben is op 1 hand te tellen, in een jaar. Veel te weinig naar mijn zin. Ik hou zo enorm van sex. Het is zo heerlijk om een orgasme te krijgen of om lekker hard en diep geneukt te worden. Dat je een lading sperma in je kutje krijgt waar geen eind aan lijkt te komen, heerlijk gewoon. Maar helaas. Ik moet het voorlopig stellen met wat 'speeltjes' die ik heb gekocht. Is ook wel lekker geil om je daarmee te verwennen, maar er gaat niets boven een lekkere dikke pik in je kutje.

Ik pakte een boek en ging op een ligstoel in de tuin liggen. Glas koel drinken naast me op een tafeltje. Ik had mijn jurkje een stuk omhoog gestroopt tot zover dat je nét niet mijn slipje kon zien. Dat was wel zichtbaar als je recht voor me zou gaan staan. Zo konden lekker mijn benen bruinen. Het liefste zou ik topless of helemaal naakt op de stoel gaan liggen, maar omdat Kevin zometeen thuis zou komen, deed ik dat maar niet.

Kevin is ons enig kind. Een leuke knul om te zien. Mooie ogen een gespierd lichaam, kort stekelig haar en een leuke lach. Hij is 17 jaartjes jong en zou elk meisje om zijn vingers kunnen winden. Maar tot nog toe is hij vrijgezel. Heeft nog niet echt zin in een vaste relatie. En ik laat hem daar vrij in. En als hij dan een vriendinnetje heeft is dat meestal maar voor een paar weken.

Lekker relaxed zat ik te lezen in mijn boek. Ik was zo verdiept in het verhaal dat ik niet eens Kevin thuis hoorde komen. Ik schrok dan ook toen hij plots naast me stond. Glimlachend groette hij me. Ik zag hoe hij me bekeek. Hij boog zich voorover om me een zoen op de wang te geven. Nu had hij ook de inkijk in mijn decolleté. Ik groette hem terug waarop hij voor me ging staan. Ik zag nu hoe zijn ogen even vluchtig afdwaalden naar beneden. Vanaf die positie kon hij mijn slipje wel zien. Het had nu geen zin meer om mijn jurkje omlaag te trekken, hij zag het nu toch wel. En dus liet ik het zo maar. Hij nam plaats tegenover me in een tuinstoel. We praatten wat maar steeds zag ik zijn blik omlaag dwalen onder mijn jurkje naar mijn slipje. Ongewild kreeg ik het er warm van. Een raar gevoel bekroop mijn lichaam. Zomaar opeens, ik had er zelf amper erg in, deed ik mijn benen iets meer uiteen zodat het zicht op mijn zwart slipje nog beter werd. Ik zag hoe hij bleef kijken. Hij probeerde zo onopvallend mogelijk te doen, maar ik merkte het toch. Ik vroeg me af of hij nu op me zou geilen?

Jeetje, Miranda, daar mag je toch niet aan denken? Of je eigen zoon op je zou geilen? Schoot het door mijn hoofd. Maar hoe langer ik hem zag kijken hoe geiler ik er van werd. Het begon aardig te kriebelen onderin mijn buik. Ik voelde ook hoe mijn kutje vochtig werd. Hoe zou hij gekeken hebben als ik hier wel naakt had gelegen? Vele rare gedachten maakten zich meester van mij. Ik wist dat ik het niet kon maken, maar diep in mijn hart had ik nu gewild dat ik hier inderdaad naakt had gelegen. Was Kevin dan ook bij me komen zitten? Hoe had hij dan naar me gekeken? Ik werd geiler en geiler, heter en heter.

Kevin dronk een glaasje mee en vertrok toen naar zijn eigen kamer. Daar was het koeler dan buiten, zo zei hij. Nog eenmaal zag ik zijn blik afglijden naar mijn slipje en toen was hij weg.

Toen ik weer alleen was voelde ik dat ik behoorlijk nat was geworden. Ik liet mijn vingers een keer over mijn kruisje glijden. Jeetje, dit had meer in me losgemaakt dat ik verwacht had. Ik trok met mijn vingers mijn slipje opzij zodat ik nu bij mijn blote geschoren kutje kon. Ik liet een vinger tussen mijn lipjes doorglibberen. Ik was echt drijf. Ik hoorde mijn vinger soppende geluiden maken elke keer als ik ermee tussen mijn kutlipjes door gleed. Om mezelf nog geiler en hitsiger te maken likte ik het geil van mijn vinger. Ik vind het heerlijk om mijn eigen sappen te proeven. Daar word ik alleen maar geiler van. Ik begon mezelf lekker te vingeren en vergat alles om me heen. Ik streelde mijn harde en gevoelige klitje en liet dan weer een vinger diep in mijn hete kutje verdwijnen. Wat was dit heerlijk zeg. Ik ging zo op in mezelf dat als er iemand nu de tuin in zou komen ik er niet eens erg in zou hebben, en die zou dan het hele schouwspel zo kunnen aanschouwen. Ik was zo geil dat het niet lang duurde of ik ging klaar komen. Kreunend en rillend van genot kreeg ik mijn orgasme. Een heerlijk gevoel schoot door mijn lijf. En het geil stroomde intussen uit mijn kutje en droop via mijn billen op mijn slipje en zelfs op de stoel. Ik sloot even de ogen om bij te komen.

Weer wat bijgekomen keek ik even rond of er toch niet iemand was die me gezien had, Kevin bijvoorbeeld. Maar dit bleek niet het geval te zijn.

Voldaan fatsoeneerde ik me en ging vervolgens naar binnen. Ik had vreselijk veel zin om me, in mijn slaapkamer, nog meer te verwennen. Ik wilde nu iets hards in mijn kutje voelen. De dildo of aan de slag met mijn vibo, dat was hetgeen waar ik onderweg over nadacht.

Onderweg, naar mijn slaapkamer, kwam ik langs de kamer van Kevin. De deur stond een beetje open en ik zag hem zitten op de rand van zijn bed, te kijken naar de tv. Eerst wilde ik doorlopen maar een stemmetje in me, vertelde dat ik moest blijven staan. Door de kier bleef ik kijken naar Kevin, die natuurlijk niet wist dat ik naar hem keek. Hij zat zo relaxed op het bed. En hoe langer ik naar hem keek hoe meer dat lekkere gevoel weer in mijn onderbuik terug kwam. Mijn kutje was nog steeds nat en ik was nog steeds heel geil.

Even hiervoor lag ik nog in de tuin me af te vragen hoe Kevin zou reageren als ik daar naakt had gelegen. En nu schoten er weer rare gedachtes door mijn hoofd. Dingen waaraan ik helemaal niet mocht denken. Ik vroeg me af of Kevin een grote pik zou hebben en of hij mij zou willen, of durven, neuken. Zou hij weten hoe een vrouw te verwennen? Zou hij lekker kunnen zoenen?

Jeetje, ik mocht helemaal niet aan zo'n dingen denken. Hij is tenslotte wel mijn eigen zoon. Daar neuk je toch niet mee? Hoewel, je zou raar opkijken als je eens wist hoeveel moeders sex hebben met hun zoon of zonen.

Nee, ik mocht hier niet aan denken. Ik kon me ook niet voorstellen dat Kevin mij zou willen neuken.

Ik ben natuurlijk veel te oud voor hem, het leeftijdsverschil is maar liefst 31 jaar. Ik denk dat hij toch veel liever iets zou doen met een jongere vrouw?

Op het moment dat ik me wilde omdraaien, om naar mijn eigen kamer te lopen, keek Kevin in mijn richting. Hij zag me nog net staan. Meteen riep hij dat ik wel binnen mocht komen want dat het op zijn kamer koeler was dan buiten. Ik aarzelde even maar besloot toen toch om binnen te gaan. Naast hem op het bed nam ik plaats. Ik vroeg wat hij aan het kijken was, maar dat bleek niet veel bijzonders te zijn. Ik ging wat dichter tegen hem aan zitten. Het gevoel in mijn onderbuik werd hierdoor alleen maar erger. Steeds keek hij me glimlachend aan waardoor ik bijna smolt. We praatten wat en al snel kwam het onderwerp op mijn man Alex. Kevin had weinig goede woorden voor hem over, zo bleek. Hij vond het zo erg voor mij dat Alex niet goed voor me zorgde. Dat verdiende ik niet om zo behandeld te worden. Ik vond het lief dat Kevin dit zei, dat hij zo voor me opkwam. Opeens, om me te steunen of zo, legde hij zijn hand op mijn knie. Hij zei dat zo'n lieve en mooie moeder als ik wel een betere man verdiende dan dat ik nu had. Ik vroeg of hij me echt mooi vond waarop hij heftig knikte. Ik sloeg een arm om hem heen en drukte hem tegen me aan. Als dank kuste ik zijn voorhoofd en wang, en zei dat ik hem ook lief vond.

Toen keken we elkaar aan, diep in de ogen, zonder een woord te zeggen. Hij glimlachte alleen maar en ik deed dat ook naar hem. Hij streek wat haren uit mijn gezicht. Ik weet niet wie het begin maakte maar opeens kwamen onze hoofden steeds dichter naar elkaar. En voor ik er goed en wel erg in had raakten onze lippen elkaar. Het was een korte zoen die heel mijn lichaam deed rillen. De zenuwen gierden door mijn keel nu. Even keken we elkaar weer aan, alsof we een bevestiging van elkaar nodig hadden of het wel goed was wat we deden. Weer drukte hij zijn lippen op de mijne maar ditmaal langer. De kussen werden steeds hartstochtelijker en ook steeds langer. Ik was degene die mijn tong tussen zijn lippen door perste en in zijn mond schoof. Een lange hete tongzoen was het gevolg. Vurig schoven we onze tongen in elkaars mond. Ik liet me nu helemaal gaan, en gooide alle remmen los. Ik voelde hoe mijn kutje begon te gloeien en steeds natter begon te worden.

Dit kon toch eigenlijk helemaal niet? Dit mocht toch ook niet? In een hevige tongzoen verwikkeld zijn met je eigen zoon? Maar ik wilde nu niet meer terug trekken. Ik wilde nu genieten. Mijn geiligheid won het van mijn verantwoordelijkheid.

Daar gleed zijn hand zachtjes, vanaf mijn knie via de binnenkant van mijn benen, naar mijn kruis. Steeds dichter voelde ik zijn hand mijn slipje naderen. Het liefste had ik gegild dat hij moest opschieten, want ik had het niet meer. Maar ik liet nu het initiatief aan hem. Ik deed mijn benen verder uiteen zodat hij de ruimte kreeg. Hij wist me wel behoorlijk op te geilen want hij raakte steeds nét niet mijn kruis. Eindelijk, daar voelde ik zijn vingers nu over het kruisje van mijn slipje glijden. Hij voelde meteen hoe nat ik daar al was. Glimlachend keek hij me aan. Hij wreef ditmaal iets krachtiger over het kruisje. Ik voelde mijn geil uit mijn kutje stromen en dat het mijn slipje drijfnat maakte.

Intussen greep ik met mijn hand naar zijn kruis en voelde een enorme bobbel onder zijn jeans. Ik wreef er hard overheen waarop hij zacht kreunde. Ik voelde de bobbel steeds harder worden.

Kevin trok nu mijn slipje opzij zodat hij nu zijn vingers tussen mijn gladde schaamlipjes door kon laten glijden. De adem stokte in mijn keel toen ik zijn vingers tussen mijn lipjes door voelde glijden. En toen hij mijn gezwollen klitje raakte, met zijn vinger, schokte ik met heel mijn lijf. Daar duwde hij zijn vinger diep in mijn geile natte kutje en bewoog 'm langzaam op en neer. Dit gevoel was echt overweldigend. Ik liet me nu echt helemaal gaan en genoot intens van het geen Kevin bij me deed. Steeds weer gleed de vinger diep in mijn hete grotje en raakte zo nu en dan mijn gevoelig klitje. Lang duurde het niet voordat ik klaar kwam. Schokkend en trillend met heel mijn lichaam kwam ik klaar. Wat was dit lekker zeg. Het leek alsof het vanuit mijn tenen kwam. Zo'n lekker orgasme had ik al lang niet meer gehad. Maar lang kreeg ik niet om daar over na te denken want Kevin duwde me nu langzaam achterover, languit, op bed. Vervolgens haakte hij zijn vingers onder de bovenkant van mijn slipje en trok het vervolgens van mijn billen af. Daar lag ik letterlijk met de billen bloot. Verlekkerd keek Kevin nu naar mijn blote kale kutje. Hij ging op de knieën tussen mijn benen in zitten en meteen daarna begroef hij zijn hoofd tussen mijn dijen. Hij drukte opeens zijn tong tegen mijn schaamlipjes en proefde nu van mijn geile sappen die er aan kleefden. Meteen daarna drukte hij met zijn tong mijn kutlipjes uiteen en begon me vol overgave te likken en te zuigen. Wat een hemels gevoel was dat toen hij me likte. Met vlugge bewegingen schoof zijn tong telkens diep in mijn gleufje en deed hij zich tegoed aan mijn sappen, die rijkelijk stroomden nu. Dit was zo geil en het duurde niet lang of hij bracht me voor de 2e keer naar een sidderend hoogtepunt. Krampachtig kneep ik in de dekens van het bed, door het intense gevoel dat ik nu had. Ik hijgde en kreunde luid. Het was maar goed dat we geen directe buren hebben want die hadden me vast horen kreunen.

Ook al was het hier binnen een heel stuk koeler, ik merkte er weinig van. Wat had ik het heet zeg. Ik hijgde en snakte naar adem. Maar lang kreeg ik niet om op adem te komen want daar kroop Kevin weer omhoog. Ik zag nu ook dat hij zijn jeans omlaag had gestroopt en ook zijn short. Ik had zo'n geweldig orgasme gehad dat ik dat niet eens in de gaten had. Op zijn knieën kwam hij dichter naar me toe geschoven. In zijn ene hand had hij zijn harde pik vast die als een speer recht vooruit wees. Vergenoegd zag ik dat hij fors geschapen was. Een tel later voelde ik hoe hij zijn neukstaaf tegen mijn kutje duwde. Hij ging eindelijk doen waar ik al de hele middag over dacht en over droomde. En ook al zou ik dit niet moeten toelaten, ik kon nu niet meer terug. Sterker nog, ik wilde niet meer terug. Ik wilde die dikke neukstaaf diep in mijn hete kutje voelen. Zonder moeite gleed zijn hete neukstaaf tussen mijn kutlippen door, recht mijn hete slettekut in. Met lange diepe halen begon hij zijn pik op en neer te stootten, en mij diep te neuken. Eindelijk weer eens een echte pik in mijn kutje. Wat had ik hier naar verlangd zeg. In eerste instantie natuurlijk niet naar de pik van mijn zoon, maar dit maakte het er niet minder geil om. Ik genoot met volle teugen. Dit was wat ik wilde, dit was supergeil. Hij maakte me gek en geil door dan weer lekker diep in me te stootten en vervolgens z'n pik bijna helemaal uit mijn kutje te trekken dat nog net zijn eikel tussen mijn lipjes 'gevangen' zat. Ik omklemde met mijn benen zijn middel zodat ik hem nog beter in me kon voelen stootten. Ik voelde zelfs zijn ballen tegen mijn lipjes klotsen. Lang bleef hij me diep neuken, met steeds tempowisselingen. En weer liet hij me klaar komen. Eerst klaar gelikt en nu klaar geneukt. Heel mijn lichaam trilde en schokte toen ik klaar kwam. En toen was het de beurt aan Kevin. Ik zag aan zijn ogen dat ook hij nu snel zou komen. En ik wilde nu niets liever meer dan dat hij diep in me klaar zou komen. Hij keek me vragend aan alsof hij toestemming wilde hebben dat hij zijn zaad in me zou spuiten. Die zogenaamde toestemming gaf ik door een kleine knik met mijn hoofd. Hij hijgde en kreunde hard. En ja hoor, daar voelde ik de eerste golf sperma diep in mijn kutje gespoten worden. Er leek geen einde aan te komen zoveel sperma hij nu produceerde. De ene na de andere golf spoot hij met kracht in mijn slettekut. Wat een heerlijk gevoel om weer eens sperma in me te voelen stromen. En zo lekker veel. Ik voelde het in mijn buikje borrelen.

Uitgeput kwam hij op me liggen en me meteen zoenend op de mond. Zijn pik nog in mijn kutje stekend en die ik nu steeds slapper voelde worden. Daarna trok hij hem eruit en een fikse lading geil dreef mee naar buiten. Tussen mijn billen door op zijn matras.

Toen ging hij naast me liggen. Een poos zeiden we niets tegen elkaar. We waren te beduusd over wat er was gebeurd. Ik kroop lekker tegen hem aan en hij deed zijn arm om me heen. We waren allebei moe maar zeer voldaan. Allerlei gedachten schoten weer door mijn hoofd. Maar het liefste wilde ik dat het niet bij deze ene keer zou blijven en dat dit nog een vervolg zou krijgen.

Opeens hoorden we de garagedeur open gaan en ik wist dat het mijn man moest zijn die daar aan kwam. Vlug stond ik op om me snel in de badkamer wat op te frissen. De adrenaline stroomde door mijn lijf. Wat zou er gebeuren als hij er achter zou komen wat Kevin en ik hadden gedaan? Ik moest er niet aan denken.

Na me gefatsoeneerd te hebben ging ik naar beneden en deed natuurlijk alsof er niks was gebeurd.

Ik begon daarna het eten te maken maar natuurlijk was ik er met mijn hoofd niet bij. Steeds schoot het door mijn hoofd wat er zojuist was voorgevallen. Hoe Kevin me diep had geneukt en in me was klaar gekomen. Het enige wat ik kon hopen was dat Kevin ook had genoten en net als ik ook wilde dat we dit nog vaker zouden doen.

Deze avond werd er niet veel gezegd. We zaten gezamenlijk in de woonkamer. Alex naast mij en Kevin op de andere bank. Steeds keek ik naar Kevin, die me ook steeds glimlachend aankeek. Ik hunkerde naar hem. Ik wilde sex met hem. Wilde hard en diep geneukt worden door Kevin. Telkens al Kevin me aankeek kreeg ik steeds meer het idee dat Kevin ook meer wilde dan deze ene keer. Het liefste zou ik hem nu bespringen en hem zoenen, tongen, strelen.

Maar helaas, het was mijn man Alex die dit verhinderde door zijn aanwezigheid. Toen ik wat te drinken ging halen in de keuken hoorde ik dat Kevin me achterna kwam. Ik ging met mijn rug tegen het aanrecht staan en keek hem liefdevol aan toen hij dicht voor me stond. Hij pakte me vast met zijn handen om mijn middel. Hij boog zijn hoofd en kuste me vol op de mond. Een heftige tongzoen volgde. Dit was voor mij de bevestiging dat ook Kevin meer wilde. Heel even ging zijn hand onder mijn jurkje en streek hij over mijn slipje. Ik voelde meteen alles gloeien en vochtig worden. Hij maakte me weer gek van geiligheid. Lang mocht dit niet duren want anders zou Alex misschien argwaan krijgen.

Alsof er niets was gebeurd kwamen we weer terug de woonkamer in. Ik was zo geil als boter en mijn kutje was alweer behoorlijk nat geworden. Helaas zou er deze avond niks meer gebeuren. Normaal zou Alex nog even naar de kroeg gaan maar het leek wel alsof er de duivel mee speelde omdat hij vandaag niet ging. Maar één ding wist ik zeker, als de gelegenheid zich zou voordoen dan zou ik Kevin letterlijk bespringen en met hem neuken.

Uiteindelijk ging ik maar naar bed. Alex en Kevin bleven nog even op.

In slaap komen ging maar moeilijk. Ik kon Kevin maar niet uit mijn gedachten zetten. Ook de geile neukbeurt kwam steeds in mijn gedachten voorbij. Intussen was Alex ook al in bed gekomen. Uiteindelijk lukte het toch in slaap te komen.

Het was zeer vroeg in de morgen toen ik wakker werd. Alex was nog in diepe rust. Het was nog een kleine anderhalf uur voordat zijn wekker zou gaan. Mijn gedachten waren allang weer bij Kevin. Zou hij al wakker zijn? Zou ik stiekem gaan kijken? Ik zou best nog even bij hem willen liggen. Durfde ik dat? Heel zacht en voorzichtig duwde ik de dekens van me af en stapte uit bed, zonder dat Alex er wakker van werd. Zachtjes liep ik de slaapkamer uit gehuld in enkel een satijnen nachtpon met daaronder een rode string. Voor de deur van Kevin's slaapkamer bleef ik staan. Ik durfde niet goed naar binnen te gaan. Misschien zou hij het niet op prijs stellen als ik hem wakker zou maken. Toch ging ik naar binnen. Hij lag daar zo lief onder de dekens. Ik stapte naar zijn bed en deed de dekens opzij en ging naast hem liggen. Hij lag op zijn rug en droeg alleen een short. Ik kroop zacht tegen hem aan en streelde zijn lichaam. Zijn gezicht en borstkas en buik. Hij lag zo vredig en stil alsof hij optimaal genoot van mijn strelende vingers.

Report Story

byWendy47© 0 comments/ 33254 views/ 2 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel