tagErotische KoppelsSofia (deel 6)

Sofia (deel 6)

byTheMoody1©

Meester Tom is boos.

Ze hoorde wat gestommel en even later klonk de bevelende stem van Tom.

"Op jullie knieën voor de zetel. Jullie rukken je allemaal nog eens af en ik wil dat je gelijk klaarkomt met de gast in de film. Vroeger is een straf, later is een zwaardere straf. Zolang hij spuit is goed."

Het geluid van de film liet er geen twijfel over bestaan en even later hoorde ze de vier slaven kreunen en hijgen. Even later hoorde ze een hard kletsend geluid en een gesmoorde kreet.

"Handen op je hoofd, je voorhoofd tegen de grond." hoorde ze Tom bevelen.

"Ja, meester." klonk een onderdanige stem.

Nog geen minuut later weer dat kletsende geluid, gevolgd door een luid gekreun en door de stem van Tom.

"Jij ook."

"Ja, meester."

Alweer onderdanig, alweer gekwetst.

Even later het gekreun op de tv, meteen gevolgd door luide zuchten van één van die kerels. En daarnaast ook het gejaagde ademen van de vierde die als een gek aan zijn lul rukte om tijdig klaar te komen. Maar de pik op tv was leeg en de kerel was nog steeds niet klaar.

"Kop tegen de grond, je linkerhand om je ballen."

"Ja, meester."

"Twee lichte straffen, één zware. En maar één op vier perfect. Jij kan er inderdaad wel wat van."

"Dank je, meester."

Sofia hoorde gerommel in de kast en vroeg zich af wat er gebeurde. Maar ze had de kracht er niet meer voor om nog eens te gaan kijken, dus sloot ze de ogen en probeerde af te gaan op de geluiden die ze hoorde. Even later zakte ze in een diepe slaap en de geluiden uit de woonkamer gingen aan haar voorbij.

Tom had twee vibrators van verschillende grootte genomen en een enorme dildo op een plank. De dikste vibrator was voor de eerste. Die lag nog steeds met het hoofd voorover en zag dus niet wat er op hem af kwam. Zonder glijmiddel, en zonder waarschuwing, ramde Tom de vibrator in de wachtende aars. De kerel schreeuwde het uit, van het schrikken en van de pijn. Eens het ding helemaal in zijn aars zat, zette Tom het aan op de hoogste stand.

"Plat op je rug liggen en pers je billen maar goed samen. Je blijft een half uur liggen en als je het lef hebt om klaar te komen, snijd ik je ballen af."

"Ja, meester." hijgde de kerel.

Hij ging achterover liggen en zorgde ervoor dat de vibrator goed bleef zitten. Hem verliezen zou een enorme belediging zijn voor zijn meester en dan wachtte hem een nog zwaardere straf. Hij voelde de trillingen diep in zijn lichaam en moest zich concentreren om niet stijf te worden. Als hij niet voldeed aan de eisen van zijn meester, zou hij nog erger gestraft worden.

Ondertussen liep Tom naar de tweede. Die kreeg de smallere vibrator in zijn aars geramd. Tom kon een echte bruut zijn als hij vond dat het moest. De vibrator werd ingeschakeld en de kerel moest in de zetel gaan zitten. Daar moest hij een kwartier blijven zitten zonder klaar te komen.

"Ja, meester."

De kerel spande de billen en liet zich in de zetel vallen, zoals zijn meester had gevraagd. Tevreden over de gehoorzaamheid, keerde Tom zich nu naar de laatste van de vier.

Om te beginnen trapte hij hem tegen de linkerhand. Die had de man om zijn ballen gelegd en dus kreeg hij nu een trap in de ballen. Hij schokte zijwaarts en viel tegen de grond. Tom liep naar de keuken en kwam terug met een stoel. Hierop maakte hij de plank met dildo vast; stevig vast.

"Hier komen." snauwde hij de gevallen man toe.

Die wankelde snel naar zijn meester toe en toen hij de dildo zag, werden zijn ogen groot van verschrikking.

"Zitten. Ik wil geen millimeter van dat ding meer zien."

"Ja, meester." piepte de jongeman angstig.

De kerel ging voor de stoel staan, nam de dildo vast en leidde het punt ervan naar zijn aars. Hij schoof er zo snel mogelijk over, maar na een tijdje kreeg hij het moeilijk. Tom haalde er zijn zweep bij en sloeg de man hard over de tepels.

"Zitten! Je vet gat tegen de stoel!"

De kerel haalde diep adem en liet zich verder naar beneden zakken. Maar het ging niet snel genoeg. De straf moest zwaarder zijn dan die van de anderen en bij hen had Tom de apparaten ruw in hun lijf geramd en dit doetje neukte zichzelf hier op z'n gemakje. Dus wenkte Tom de enige die niet was gestraft.

"Leun met je vol gewicht op zijn schouders tot zijn billen de stoel raken."

"Jawel, meester." zei die en gooide zich vol enthousiasme op zijn nieuwe taak. Hij duwde zijn makker hard naar beneden en die gilde het uit van de pijn.

"Goed zo." feliciteerde Tom zijn hulpje. Door zijn meester aangemoedigd, duwde hij nog een keer hard op de schouders van de gestrafte en die gleed weer een paar centimeter verder over de dildo. Het ging met een schreeuw gepaard en Tom sloeg hem met de vlakke hand in het gezicht.

"Hou je bek, sissy."

De man kneep zijn lippen op elkaar en kreunde enkel bij een volgende duw van zijn kompaan.

"Veel beter."

Enkele minuten later zat de kerel helemaal over de dildo en aan zijn grimassen te zien, was het niet echt comfortabel.

"Nu mag je daar blijven zitten tot je het lekker vindt."

"Ja, meester." klonk het hees.

"Kom jij maar mee." zei Tom tegen de beste slaaf en die trippelde achter hem aan.

"Neuk hem in de mond en spuit je zaad in z'n strot. Je hebt tien minuten."

"Ja, meester."

De kerel kroop in de zetel en ging schrijlings over de benen van zijn kompaan staan. Hij ramde zijn pik hard in de mond van de ander die hem snel naar binnen liet. De trillingen in zijn lichaam maakten hem gek en hij had zin om te pijpen, maar hij mocht niet. Hij moest zich in de mond laten neuken. Hij kreeg geen plezier van zijn meester want hij had zijn opdracht niet naar behoren uitgevoerd.

De goede slaaf ramde zijn pik hard en diep in de strot van de ander en kwam snel klaar. Zijn zaad liet hij vrij, achter in de keel van zijn maat, die het, onder de dwingende blik van zijn meester, doorslikte.

"Heel goed. Je mag nu de vibrator uit je aars halen. Dan aankleden en wegwezen."

De goede slaaf mocht nog blijven. De ander liet de vibrator uit z'n lichaam glijden, zette hem uit en legde hem op tafel. Toen trok hij vlug z'n kleren aan, bedankte zijn meester en verliet het appartement.

"Nu doe je met hem hetzelfde. Bij hem heb je nog een vol kwartier de tijd."

"Ja, meester."

Schrijlings over het hoofd van de ander zittend, liet hij zijn pik keer op keer in die z'n mond neerdalen. De kerel moest ook stil blijven liggen en hij had niet het lef om ook maar één vinger te bewegen. Hij liet zich in de mond neuken en toen zijn kompaan spoot, slikte hij het zaad door.

"Ook heel goed. Vibrator uit je aars, kleren aan en eruit."

"Ja, meester." hijgde de kerel, terwijl hij het sperma van de ander van zijn lippen veegde.

Ook hij ontspande zijn billen en liet de vibrator uit zijn lichaam glijden, legde hem naast de andere op tafel en sprong snel in zijn kleren. Nog één keer draaide hij zich om en bedankte zijn meester, toen verdween ook hij.

Toen liep Tom naar de laatste man. Die zat iets minder ongemakkelijk op zijn stoeldildo, dus besloot Tom dat het tijd was voor de rest van zijn straf.

"Maak jezelf stijf."

Hij deed het.

"Nu ga je hem neuken en je kan hem maar best laten klaarkomen."

De ander ging voor hem staan en liet de man hem over zijn pik leiden. Hij liet zich helemaal gaan, gebruikte enkel zijn benen om in evenwicht te blijven en woog dus heel zwaar op zijn makker. Die moest hem over zijn pik op en neer bewegen, zonder dat hijzelf ervan klaar kwam, maar de ander wel. Hij had helemaal geen bewegingsvrijheid doordat hij op die enorme dildo gepind zat en het lukte hem maar niet om de ander correct te neuken.

"Stop." snauwde Tom.

De twee mannen keken hem aan.

"Berijd hem maar zo hard je wil, tot je voldaan bent."

"Dank je, meester." antwoordde de jongen en liet zich meteen hard over de pik naar beneden schuiven, zodat hij helemaal gevuld werd. Eens hij helemaal over hem heen zat, draaide hij rondjes over de stijve lul van de ander, heel goed wetend dat hij hem daar heel veel pijn mee bezorgde. De ander kermde luid en kreeg van Tom een harde klap tegen het hoofd.

"Hou je bek! En hou je lul in bedwang! Als ik ook maar één druppel aan je eikel zie hangen, blijf je hier de hele week zitten."

De slaaf bewoog snel en hard op en neer en neukte zichzelf met de pik van de ander. Hij kwam meermaals klaar en zuchtte en kreunde onophoudelijk.

"Ruk hem af tot hij lekker hard is." beval Tom de gestrafte man en die greep de pik van de ander vast en begon er hard aan te sleuren.

"Hé, rustig aan! Ik wil 'm nog niet kwijt." jankte die.

Tom gaf de man een harde klap op het achterhoofd en sloeg vervolgens diens hand weg.

"Hou er al maar mee op. Dat heb ik je niet gevraagd."

Een tijdje later kwam de jongen diep zuchtend klaar en stapte van de ander af.

"Neuk hem nu maar in de mond ook en spuit hem vol. Als hij je lul zo slecht behandelt, mag je hem er best mee straffen."

De slaaf kroop op de stoel en ging met zijn voeten op de benen van de ander staan, hem zo hard op de dildo duwend. Zijn pik ramde hij hard in de wachtende mond en stootte keer op keer diep toe, tot hij een dik kwartier later voor de zoveelste keer zijn zaad loosde. Hij hield zijn bekken tegen de mond van de ander en dwong hem om alles door te slikken.

Toen sprong hij naar beneden.

"Ga maar even douchen. Ik wil je schoon hebben voor wat volgt."

De jonge kerel huppelde blij naar de badkamer.

Nu keerde Tom zich opnieuw naar de laatste man en gaf hem om te beginnen een fikse afstraffing met de zweep. Keer op keer sloeg hij hard toe op de tepels van de kerel. Zijn borst werd knalrood en pas toen hij jammerend om genade smeekte, stopte Tom de afranseling.

"Neuk jezelf op die dildo. En ik wil minstens de helft ervan zien als je omhoog komt."

"Ja, meester."

En de kerel begon eraan. Hij duwde zich voorzichtig op en de dildo gleed uit zijn lichaam. Wat was dat een fantastisch gevoel, want het onding was echt enorm. Maar hij moest er weer helemaal overheen en dat deed pijn.

Hij bewoog traag naar beneden en beet op zijn lip om niet te schreeuwen. Toen hij de stoel onder zijn billen voelde, bewoog hij weer omhoog, en toen weer traag omlaag.

"NEUK jezelf ermee!" brulde Tom hem toe.

De man ging iets sneller bewegen, maar Tom was niet tevreden.

"NEUKEN!!!! Weet je wel wat dat betekent? Vette lul! Sneller! Moet ik het tempo aangeven misschien!" Tom was razend om de incompetentie van de slaaf.

"Op en neer. En op en neer. En op en neer."

De slaaf kon het ritme niet bijhouden en Tom werd nog woester.

"STOP! Zitten!" snauwde hij op een gegeven moment.

De kerel stopte en gleed weer naar beneden over de dildo.

Tom gooide de stoel zijwaarts tegen de grond en zette de man toen op handen en knieën. De stoel lag op zijn rug, de dildo stak nog diep in zijn lijf. Tom greep de poten van de stoel vast en trok die achteruit. Een tiental centimeter. En vervolgens stootte hij hem hard vooruit. Met stoel en al neukte hij de man voor hem op de grond die kermend probeerde recht te blijven. Hij smeekte Tom om genade, maar Tom was razend kwaad en zou geen genade toestaan.

Gedurende een dikke tien minuten ramde hij de dildo keer op keer in de aars van de kerel en uiteindelijk snokte hij het ding helemaal uit hem.

De man viel voorover tegen de grond en bleef snikkend liggen.

Maar Tom was nog niet klaar. Hij zette de stoel weer op zijn poten.

"Opstaan."

De kerel stond wankel recht. Tom wees opnieuw naar de stoel.

"Zitten. In één keer!" snauwde hij hem toe.

De slaaf gehoorzaamde en liet zich in één keer helemaal naar beneden zakken. De pijn in zijn aars was ondraaglijk, maar hij wilde zijn meester niet opnieuw ongehoorzaam zijn.

"En nu wil ik dat je jezelf neukt, zoals ik dat net heb gedaan. Je staat op en gaat terug zitten op hetzelfde ritme als ik net je aars heb geneukt."

Huilend en snikkend stond de man op en liet zich weer zakken. In één vlotte beweging nu. Telkens hij opstond gleed de dildo voor drie vierde uit zijn aars en dan weer helemaal naar binnen. Het lukte ineens wel en Tom bedaarde. Hij deed twee stappen achteruit en liet de man doen.

"Je stopt pas als ik het je zeg. Al val je erbij neer."

"Ja, meester."

Tom liet zich in zijn zetel zakken en nam zijn pik vast. Langzaam begon hij met zichzelf te spelen. Na enkele seconden stond hij al lekker stijf en rustig rukte hij zich af bij het schouwspel dat de ander hem bood.

Ondertussen kwam het andere slaafje terug, netjes gewassen, heerlijk naar zeep ruikend.

"Pijp me klaar met je prachtige mondje."

"Ja, meester."

Meteen kwam de jongen tussen zijn benen liggen en nam zijn pik in de mond.

Tom voelde de lippen van de jongen rond hem heen schuiven en hapte naar adem. Wat was die kerel toch fantastisch. Hij deed alles, en hij deed het goed. Zalig was het gevoel dat hij Tom bezorgde. Tom bewoog rustig en de jongen volgde zijn bewegingen zo goed mogelijk.

Plots bedacht Tom zich, duwde de jongen achteruit en sprong uit zijn zetel.

"Wacht even. Jij, stop almaar met je geklungel. Trek je kleren aan en verdwijn uit mijn ogen. Een volgende keer kom je er niet zo gemakkelijk van af."

De andere man stond dankbaar op en trok snel zijn kleren aan, bedankte zijn meester en verdween.

To be continued...

Report Story

byTheMoody1© 1 comments/ 9681 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments (1 older comments) - Click here to add a comment to this story or Show more comments or Lees alle Gebruikers Commentaren (1)

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

You may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel