tagIncest/TaboeStranduitstap 01

Stranduitstap 01

byFred_de_Geile©

We leefden met zijn drietjes een zorgeloos leven in een dorp dicht bij Zeeland, net over de Belgische grens. Mijn vrouw Vera, 38 jaar, donkerblond halflang haar en bruine ogen, mooi sportief gebouwd en al zeg ik het zelf, velen zullen haar veel jonger geschat hebben. Ze was zowat een meter zestig, slank en voor haar slanke lichaam had ze er best een stel stevige volle borsten op staan die ondanks haar leeftijd de potloodproef misschien wel niet meer zouden doorstaan maar toch nog lekker vooruit staken. Ze had er kleine donkere tepelhoven op staan maar daar staken wel tepels van bijna twee centimeter uit als ze stijf stonden. En Vera was heel gevoelig daar. De minste wrijving deed de toppen omhoog komen en als je er dan even over wreef reageerde ze onmiddellijk. Ze kon zelfs klaarkomen door aan haar tepels te spelen als ze heet was. Daaronder een vlakke buik waar bijna geen welving te bespeuren viel. Waarschijnlijk het gevolg van haar wekelijkse bezoeken aan de sportschool. Haar kutje was volledig kaalgeschoren omdat ik het liefst een, wat ik een kletsmuis noemde, befte. Eerst wilde ze het niet omdat ze het zo kinderachtig vond als we naar de sauna of het naaktstrand gingen, maar eens ik haar overhaald had het toch een keer te proberen vond ze het zelf ook best leuk. Ze had daar nu meer gevoel dan daarvoor met haar zei ze. Ze heeft een heerlijke bolle kont die je absoluut niet dik kan noemen. En daaronder een stel prachtige, lange benen en kleine voetjes maat 36.

Ikzelf, 40 jaar oud en er volgens anderen niet slecht uit ziende voor mijn leeftijd. Ik had vroeger ook veel aan sport gedaan al heb ik dat de laatste jaren wel wat verwaarloosd. Mensen zeiden altijd dat ik zo mager bleef omdat ik rookte. Ik ben een meter tweeëntachtig groot en heb blond haar en blauwe ogen, brede, vierkante schouders, een vlakke buik en, zonder te snoeven, een ferme lul er onder hangen. Die had ik dan ook wel nodig want Vera moest alle dagen haar beurt hebben en soms wel twee of drie. Hij is in slappe toestand zo een dertien centimeter lang en als hij staat vierentwintig. Er hangt ook een serieuze zak onder met twee serieuze eieren in. En die produceren in mijn geval nogal veel zaad. Ik kan ook makkelijk twee en soms wel drie keer na mekaar neuken en ook echt zaad spuiten. Toen we mekaar nog niet zolang kenden Vera en ik en nog niet aan echte seks toe waren heeft Vera me eens afgetrokken in de bosjes van een park. Ze heeft toen dertien stralen zaad geteld die serieus vooruit spoten voordat de laatste druppels er begonnen uit te lekken.

Françoise, onze dochter, was juist achttien geworden. Met beste cijfers afgestudeerd van de middelbare school en van plan een medische opleiding te volgen. Ze heeft blond, lang haar tot op haar kont, groene ogen en een prachtig snuitje. Ze is iets groter dan haar moeder en ik schat haar op een meter vijfenzestig. Ik heb haar al in geen jaren meer naakt gezien dus hoe haar lichaam er uit ziet zullen we mettertijd moeten ontdekken. Ik kon wel zien dat haar borsten niet moesten onder doen voor die van haar moeder en dat ze een slank lichaam had met een paar mooie stelten er onder. Maar bloter dan in haar badpak had ik haar al in geen jaren mogen zien. Ze deed normaal zelfs geen bikini aan als ze met ons naar het zwembad ging en naar de sauna of het naaktstrand wilde ze al sinds haar twaalfde niet meer mee. Vera vertelde dat dit heel normaal was bij pubers als hun lichaam begint te veranderen en ik heb er mij nooit tegen verzet. Waarom moest ik ook zo nodig mijn eigen dochter naakt zien. Ze was gezond, zag er heerlijk uit en haalde goede cijfers op school. Meer moest dat niet zijn. Ze heeft ook het zachte karakter van haar moeder meegekregen. Toen ik Vera eens vroeg hoe het met haar seksuele opvoeding zat toen ze een jaar of veertien was antwoordde die gewoon dat ik mij daar niets van moest aantrekken. Dat waren hun zaken.

Op een avond, de vakantie was nog maar juist begonnen, kwam Fran met een beteuterd smoeltje en betraande ogen thuis. Nu is het bij ons de gewoonte als er iemand binnen komt, dat die alle aanwezigen kust. In dit geval gooide ze de achterdeur dicht, gooide haar tas op het keukenaanrecht en stormde de trap op naar haar kamer. Ik was op mijn laptop aan het werken, ik werk van thuis uit en ga maar één of twee dagen per week naar het bureel, en Vera was het eten aan het klaarmaken. Wij bekeken mekaar vragend en Vera trok haar schouders op om te zeggen dat ze maar even veel wist wat er gaande was als ik. "Misschien kan je best eens kijken wat er loos is" zei ik en ze schudde haar hoofd. Ze maakte af waar ze mee bezig was en liep, na haar handen gewassen te hebben, de trap op.

Het duurde lang voor ze alle twee naar beneden kwamen. Het nieuws op de TV was al een tijdje gedaan dus het moet rond acht uur geweest zijn. Mijn maag grolde van de honger want normaal aten wij om half zeven. En nu moest het eten, dat al wel klaarstond, nog gemaakt worden dus dat duurde nog wel even. Fran kwam mij een kus op mijn wang geven en begon, zonder te spreken, de tafel te dekken terwijl Vera met het eten verder bezig was. Toen ze klaar was ging Fran alvast op haar plaats zitten wachten. Ik klapte de laptop dicht en ging achter haar staan. "Wat is er gebeurd lieve schat" vroeg ik. Mijn handen lagen op haar schouders en ik streelde zacht haar schouders en hals onder haar lange haren. "Simon heeft het uitgemaakt" zei Vera. "Waarom" vroeg ik op een harde toon. Fran was mijn oogappel en wie haar raakte, raakte mij. Ik kon mij met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat iemand mijn dochter niet goed genoeg zou vinden om verkering mee te hebben en voelde een kwaadheid in mij opborrelen. Dat hoorden de twee meiden natuurlijk en Fran begon opnieuw te wenen. Vera draaide haar hoofd om en deed teken met haar ogen dat ik de zaak met rust moest laten.

Ik kalmeerde een beetje en vroeg Fran of er iets was wat ik voor haar kon doen. Al snikkend schudde ze haar hoofd van links naar rechts. En dus kroop ik ook maar op mijn stoel waar ik nu al jaren zat om te eten. Ik zat tegen de grote schuifraam naar de tuin, Fran over mij en Vera zat op de kop van de tafel omdat die het dichtst bij het aanrecht was. Er werd tijdens het eten omzeggens niet gesproken behalve mijn gebruikelijke complimentje aan Vera dat ze toch weer heerlijk eten had klaargemaakt. Na het eten ruimde Fran de tafel af, gooide de borden en bestek ik de vaatwasser en verdween terug naar haar kamer.

Wij trokken ons terug in het salon met een glaasje wijn. "Mag ik ook weten wat er gaande is of zijn het weer mijn zaken niet" vroeg ik nogal kortaf aan Vera. Die besefte goed genoeg dat ik deze keer niet met een kluitje in het riet te sturen was. Ze kende mijn stem door de jaren zo goed dat ze wist wanneer ik van iets een punt maakte. "Ze heeft onze ziekte" zei ze. "Onze ziekte? Onze ziekte??" vroeg ik onbegrijpend, "wat is dat nou weer"? "Welke ziekte hebben wij dan"? "Ze heeft net zo een hete kut als ik en Simon kan haar niet volgen en haar niet geven wat ze nodig heeft. Nu heeft hij kortelings ontdekt dat ze zichzelf regelmatig bevredigd zonder dat hij daar bij is en dat gaat hem niet af". Ik zuchtte, wat moest ik daar nou mee. Daar kon ik inderdaad niets aan doen.

"Neukten die twee" vroeg ik. "Al van vorig jaar. Ik heb haar, nadat ze haar regels begon door te krijgen, haar seksuele voorlichting gegeven. Ik had haar ook gezegd dat ze met alle vragen altijd bij ons terecht kon. Het is haar keuze geweest om daar niet met jou over te praten en dat kan ik begrijpen. Toen ik haar eens 's morgens wilde wekken om naar school te gaan kwam ik haar kamer binnen en lag ze zichzelf te bevredigen. Ze zegde dat ze dat al een hele tijd deed. Ik weet van mezelf dat ik er op mijn twaalfde mee begonnen ben en dat zal bij haar niet veel anders zijn geweest. Ik heb haar dan voor haar vijftiende verjaardag zo een kleine vibrator gekocht. En vorig jaar is ze dan de pil komen vragen en is ze voor de eerste keer met Simon naar bed geweest. Maar, volgens haar uitleg, komt die heel rap klaar in haar en kan hem dan de eerstvolgende drie uur niet meer recht krijgen. Ze heeft er meestal niet veel aan en van voor- of naspel schijnt hij nog niet gehoord te hebben". "Tja, daar kunnen wij inderdaad niet veel aan helpen. Ach, ze is nog zo jong, de pijn zal snel weg zijn en dan valt ze wel weer op een andere jongen. Dat noemen ze levenslessen zeker" zei ik en Vera knikte. Het was die avond stil in huis. Van enige seksuele activiteit was geen sprake. Niemand was schijnbaar in de moed en dat was in ons huis een uitzondering. Zelfs als Vera haar regels had wilde ze gepakt worden al was het dan alleen in haar achterpoortje.

Er ging een week voorbij en de zaken klaarden al wat op. Fran keek niet meer zo beteuterd, de traantjes stonden niet meer razendsnel in haar oogjes en er kon zelfs af en toe, als er wat grappigs vertelt werd, weer een lachje af. Ze spendeerde haar dagen met haar vriendinnen en die zullen haar er waarschijnlijk ook wel mee bovenop gehaald hebben. Het werd vrijdagavond en het was al een paar dagen schitterend zomerweer. 's Avonds aan tafel vroeg ik wat we morgen eventueel eens konden doen. Fran zei dat ze voorlopig niets had afgesproken. Eigenlijk hield ik daar weinig rekening mee want de keren dat ze met ons nog eens ergens naartoe wou waren op één hand te tellen. "Ik had wel zin om nog eens in het waterwingebied aan Vrouwenpolder te gaan wandelen en daarna een paar uren aan het strand gaan liggen" zei Vera. Dat kon mij best wel bekoren. Het was daar een naaktstrand en meestal, als ik er met Vera naartoe ging, gebeurde er wel een en ander op het strand. "Dat zegt mij ook wel iets" reageerde ik. Het was even stil en toen vroeg Fran "mag ik ook mee"? Ik schrok een beetje. Dat had ik helemaal niet verwacht. Daar ging mijn spelletje in de duinen met Vera. "Het is daar wel een naaktstrand hé Fran" zei Vera. "Dat weet ik, so what, is dat verboden onder de vijfendertig of wat" antwoordde Fran. Wij schoten beiden in de lag. "Nee hoor, jij mag gerust mee meid" zei ik. "Het verwonderd ons alleen dat je al zo lang niets meer meedoet van zaken waar je naakt bent en nu opeens wel" zei ik. "Ik heb besloten van mijn leven te veranderen" zei Fran. "Als ik dan toch op zoek moet naar een nieuwe vent, kan ik er beter goed uitzien. En een beetje kleur helpt daar wel bij. En de volgende vent zal aan mijn grillen moeten voldoen of hij komt er niet meer in". Nou, dat was klare taal.

Zo gezegd, zo gedaan en 's anderendaags stonden we om negen uur aan de ingang van het waterwingebied. We kochten onze ticketten en besloten het linkse gedeelte af te wandelen. Langs daar konden we ineens op het naaktstrand. We hebben daar een paar uur door de natuur gelopen en zelfs een hert gezien. Mooi was dat. Het dier zal zo een dertig, veertig meter van ons vandaan gestaan hebben. Wij stonden stil en keken het aan. Er werd niet gesproken uit schrik dat het zou gaan lopen. Toen het opkeek en ons in de gaten kreeg stond hij daar fier met zijn gewei in de lucht en keek naar ons. Een hele tijd verroerde het geen vin en dan opeens was hij weg tussen het gebladerte. Prachtig. Voor Fran was het de eerste keer dat ze dat zo in de natuur zag en ze was in de wolken.

Het werd al lekker warm en we besloten richting strand te gaan. Vermits de wind van het land kwam, bleven we op een duintop zitten. Straks zou het daar beneden veel te warm worden. Fran deed haar rugzak open en haalde er een tafelkleed uit. Ik had het andere deel bij. Ik toverde een zeil uit mijn rugzak waar we makkelijk met drie op konden zitten of liggen. Samen met Fran spreidde ik het zeil uit en we legden er drie grote badlakens op in de richting van de zon. Het was nog geen middag dus die was nog niet te hevig. Vera had ondertussen eten en drinken op het tafelkleed gezet en we gingen eerst maar eens ontbijten. Dat hadden we thuis niet gedaan omdat we zo vroeg vertrokken waren. Het was een heerlijke picknick en weldra hadden we alle drie ons buikje vol. Ik vond het tijd worden om maar eens wat te gaan zonnen. Ik stond recht en begon mijn kleren uit te trekken. Veel was daar niet aan. Een paar sandalen, een T-shirt en een trainingsbroek. Meer had ik niet aan. Het is mijn gewoonte om praktisch nooit ondergoed te dragen tenzij ik in het pak moet om naar het bureel of zo te gaan. Mijn zonnebril hield ik op. In een wip stond ik in mijn blootje terwijl de twee vrouwen nog wat zaten te kletsen. Ik smeerde mijn voorkant in met een beschermingscrème en voor de rest waar ik aan kon. Ik ging op mijn buik liggen op een handdoek en vroeg of er een liefhebber was om mijn rug in te smeren. Fran bood aan dat voor mij te doen. Ze zette zich met haar kont op de mijne en plaagde mij door de crème zomaar uit de tube koud op mijn rug te spuiten. Haar handen waren zacht en ze smeerde heel mijn rug in op een manier waardoor ik al een beetje reactie voelde in mijn piemel. Al goed dat ik op mijn buik lag. Fran had mij nu wel bloot gezien, maar dan had ik een slappe leuter en daar begon verandering in te komen. Gelukkig vond ze snel dat het goed was en stond recht.

Ik moet even ingedommeld zijn want toen ik wakker werd lag ik op mijn rug. Ik hield mijn ogen dicht tegen het zonlicht en toen hoorde ik Fran tegen Vera zeggen "papa heeft wel een grote hé. Die van Simon was niet veel groter als hij stijf was dan die slappe van papa". Vera lachtte. "Waarom denk jij dat je zo een hete kut bent? Wij zijn allemaal hetzelfde. Ik ben net zo heet als jij en papa doet niet onder. Hij kan ook meer dan de meeste andere mannen". "Wat bedoel je daar mee" vroeg Fran. "Papa kan verschillende keren na elkaar en hij heeft ook heel veel zaad". Dit gepraat van die twee meiden begon mij wat te doen en ik voelde mijn bloed stilaan naar mijn penis gaan. Godverdomme, ik ging hier toch in het zicht van mijn dochter geen stijve krijgen zeker. Even dacht ik er aan mij terug op mijn buik te draaien maar ik was ook wel nieuwsgierig naar hoe Vera en Fran zouden reageren als ik er wel een kreeg. En dus bleef ik liggen.

"Hij begint persies al wat te groeien" zei Fran. Even volgde er een stilte en toen hoorde ik Vera zeggen "wil je hem stijf zien"? Nou moe, wat moest dat worden. "Dat mag toch niet, ik ben zijn dochter" "Ach man, verkoop geen flauwe kul. Papa is een man als alle anderen en die krijgen regelmatig een stijve. Misschien papa wat meer maar dat is de normaalste zaak van de wereld. Ik zal het je eens laten zien" Ik schrok me te pletter. Vera ging mijn stijve aan Fran laten zien. Benieuwd hoe ze dat ging aanpakken. Ik verroerde geen vin. Opeens voelde ik een warme wind tegen mijn ballen en over mijn piemel. Tja, dat was in elk geval genoeg om de zaak al wat in beweging te zetten. Mijn lul begon onmiddellijk op te zwellen en kroop langzaam omhoog langs mijn bil tot hij dwars op mijn buik lag. Hij was nog wel niet stijf maar toch goed op weg. Even later voelde ik heel zacht een vinger tussen mijn zak en mijn aars wrijven. Dat moeten ze bij mij niet doen of hij staat direct. En dat was nu niet anders. In een mum van tijd stond hij in zijn volle lengte stokstijf omhoog. "Oh my God" hoorde ik Fran stilletjes zeggen. "Zo een kanon heb ik nog nooit gezien. En zo een dikke kop er op. Doet die jou geen pijn als hij er bij jou in moet?" "Neen hoor meid. Papa zorgt er altijd wel voor dat ik goed nat ben voor hij die staaf er in steekt. Al moet hij daar niet veel moeite voor doen want als ik die paal zo zie staan word ik onmiddellijk zeiknat. Nu ook al trouwens". "Ja....... ik eigenlijk ook al, amai. Het lekt hier gewoon"."Oh my God, en zo dik. Die zou er bij mij nooit in kunnen".

Al die praat was natuurlijk niet bevorderlijk om mijn lul weer een beetje normaler formaat te laten aannemen en hij schokte een paar keer op en neer. "Kijk Fran, er komt al een druppel voorzaad uit zijn pisbuis". "Djeezus, straks ligt hij hier gewoon klaar te komen". "Dan zou je pas verschieten" zei Vera. "Waarom"? "Als je ziet hoe veel zaad papa spuit geloof je je eigen ogen niet. Ik heb hem als we mekaar pas kenden eens afgetrokken en toen telde ik dertien volle stralen vooraleer hij begon te lekken". "Dertien? Wow, bij Simon waren dat er met moeite drie en dan kon je alleen de eerste een straal noemen. Overdrijf je niet een beetje"? "Ik overdrijf niks. Ik zou het je willen laten zien als je me niet geloofd, maar ik weet niet hoe hij zal reageren als hij wakker wordt en ziet dat ik hem hier lig af te trekken terwijl jij toekijkt." Ik voelde het voorzaad nu echt uit mijn pik lopen. Het was wel heel duidelijk dat die twee heel open met mekaar konden praten. Mijn lul lag nog steeds te steigeren. "Weet je wat, ga op je rug liggen als je het wilt zien. Als je merkt dat hij wakker wordt draai je je op je andere zij en doe je maar alsof je slaapt. En als je er zin in hebt speel je maar een beetje met jouw muis. Dan kan er wat van de spanning af waarvan ik weet dat die nu wel in je lijf zit." "Dat durf ik niet. Ik maak altijd lawaai als ik klaarkom en dan wordt hij zeker wakker". "Dan steek je maar iets in je mond. Leg je neer.

Ik ga eerst eens kijken of er geen gluurders zijn want die zijn hier dikwijls." Ik hoorde Vera opstaan om rond te kijken. "Nog geen mens te bespeuren. Het is ook nog redelijk vroeg". Ze ging ter hoogte van mijn knieën zitten zodat ze er goed aan kon en Fran toch een onbelemmerd uitzicht had op wat ze deed. Ik deed mijn ogen op kleine spleetjes en zag voor het eerst Fran in haar blootje. Ze zag er prachtig uit. Ze lag inderdaad op haar rug met haar aangezicht naar mij toegedraaid. Haar volle borsten, zeker een c-cup, staken parmantig naar boven. Ook zij had grote tepels. Niet zo lang als die van haar moeder maar toch. Ik kon zien dat ze al een hand tussen haar benen had zitten. Man wat stond ik opeens heet. En dat voor mijn eigen dochter. Dat kon toch niet. Maar het was wel zo. Als ik had gedurfd had ik haar zo besprongen. Bloedmooi was ze. Ik voelde Vera's hand heel zachtjes mijn stijve fluit vastpakken en optillen. "Niet te geloven. Wat een paal" zei Fran toen ze het gevaarte recht op mijn lijf zag staan. Ik hoorde Vera stilletjes grinniken.

Zachtjes begon haar hand op en neer te gaan. Het voelde fantastisch en de wetenschap dat mijn bloedeigen dochter er lag naar te kijken hitste me nog meer op. Hier zou ze niet veel werk mee hebben. "Ik...ik denk dat ik al ga komen" zei Fran. "Laat maar gaan meid. Als je geil bent moet je dat niet opsparen." Ik zag hoe haar vrije hand naar haar linker tiet ging en aan de stijve tepel begon te trekken. Enkele seconden later zag ik haar lijf beginnen schokken en opeens kwam haar kont hoog van de grond. "uuuhuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm" hoorde ik haar met opeengeknepen lippen kreunen. Haar gelaat vertrok in een grijns alsof ze ongelofelijke pijn leed. Haar kont viel terug maar haar lichaam bleef nog een hele tijd naschokken. Ze beet nu op haar vinger om zich stil te houden. Na een hele tijd werd ze terug rustig. Maar ik zag wel dat ze haar hand niet van tussen haar benen terug trok. Ze wilde waarschijnlijk gewoon voort doen en blijven klaarkomen. Vera kon dat ook. Die kon soms vier of vijf orgasmes na mekaar hebben zodat het leek of ze minutenlang klaarkwam. Dan sproeide ze meestal ook de hele kamer rond. Maar dat had ik bij Fran niet gezien.

Vera deed ondertussen naarstig verder. Haar hand voelde zalig en toen ze ook nog eens onder mijn ballen ging strelen met haar andere hand, voelde ik het zaad beginnen borrelen. Ik gromde wat af en toe maar deed voor de rest of ik nog steeds sliep. Het zou nu echt niet lang meer duren. Mijn ballen trokken samen en mijn lul begon te kloppen. "Kijk goed want ik denk dat hij bijna gaat schieten" zei Vera. Fran draaide zich naar mij en richtte zich half op. Nu kon ik zien dat haar hand nog steeds goed bezig was met wroeten tussen haar benen. Ik zag ook dat ze maar een klein beetje blonde krulletjes boven haar muisje had staan. Haar kutje zelf kon ik niet zien omdat haar hand er voor zat en haar benen gesloten waren. Deze aanblik trok mij over de grens. Ik kon het niet meer houden en voelde de eerste lading zijn weg banen door mijn pisbuis. Mijn zak trok zodanig bijeen dat ik dacht dat mijn ballen in mijn lichaam zouden geperst worden. En toen verkrampte ik en spoot mijn eerste straal los over mijn hoofd. "Godverdomme, dat zijn stralen hoorde ik Fran zeggen toen er zo een stuk of vijf zes over mijn hoofd gespoten waren. De resterende spoten eerst tot tegen mijn kin en later op mijn borst. Ik weet niet hoeveel het er waren maar een hele boel in elk geval. En weer hoorde ik Fran klaarkomen. Haar tweede orgasme op tijd van een paar minuten. Ze had inderdaad onze ziekte. Haar lichaam schokte, schudde en beefde. Ze hield haar lippen stijf op mekaar geperst en meer dan "ghhhnnnn" kwam er niet uit. Ik zag hoe op een gegeven moment haar mond zo ver open ging dat je er een ezelslul in had kunnen steken. Geluidloos schreeuwde ze haar orgasme uit. En nu hoorde ik wel het typische pssst, pssst, pssst geluid van een spuitende vrouw. Ze was dus ook een squirter. Ik zag het vocht van tussen haar benen lopen. Vermits ze er haar hand voor had was het niet kunnen wegspuiten, anders had ik zeker een deel op mij gekregen.

Report Story

byFred_de_Geile© 0 comments/ 19240 views/ 4 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel