tagIncest/TaboeStranduitstap 02

Stranduitstap 02

byFred_de_Geile©

Dit is een vervolg op Stranduitstap 01.

Ik heb al terug zin om hem opnieuw in je lekkere kut te steken." "Wacht maar af" zei ze. "Je weet nooit hoe de dag verder gaat"

Ik draaide mij op mijn rug en smeerde mij opnieuw in met zonnecrème. Mijn lul wilde nog steeds niet slap worden omdat de woorden van Vera in mijn hoofd spookten. Kan je je voorstellen, vader die zijn eigen dochter neukt. Ik begon hier over door te denken en op een bepaald moment vroeg ik mij af of het niet de wens van Vera was dat ik dit zou doen. Doordat die twee zo close met elkander waren wist ik natuurlijk niet wat die al met mekaar doorgesproken hadden. Misschien had Fran dit al laten horen, maar dat zou me verwonderd hebben vermits ik Vera daarstraks de hele uitleg had horen doen voor ze mij had afgetrokken. Dus zou het wel eens kunnen dat Vera dat wilde meemaken en op deze manier een hint aan Fran gaf, waarvan ik nog steeds moest denken dat ze sliep. Ik lag nu terug op mijn rug en mijn lul lag stijf op mijn buik. Ik trok er mij nu niets meer van aan als Fran zogezegd zou wakker worden, ze had ondertussen alles toch al gezien.

En een kwartiertje later deed ze inderdaad of ze ontwaakte. Mijn lul was wel iets minder stijf maar hij had toch nog een behoorlijk formaat. Ze zette zich recht en wilde iets zeggen toen ze zogezegd mijn fluit in het oog kreeg. "Papa, hoe lig jij hier nu"? "Hoe lig ik hier dan meid" vroeg ik. "Je ligt daar met een stijf kanon zo maar open en bloot waar iedereen je kan zien. En als het dan nog een kleintje was, maar zo een beest. Je lijkt wel een stier". "Ten eerste heb ik geen stijve, hij is alleen maar onderweg, ten tweede heeft elke man al wel eens een erectie, zelfs op momenten dat het niet zo aangeraden is en ten derde, wie ziet er ons hier"? "Als dat geen stijve is, hoe groot moet die dan worden als hij wel stijf is"? Vera schaterde het uit. "Je vader is nogal goed gedraaid Fran, daar kan hij zelf ook niet aan doen. En dat heeft voor en nadelen. Als hij wat heu... opgewonden is, is dat moeilijk te verstoppen". "Trouwens" vroeg ik, "heb jij op je achttiende al zoveel vergelijkingsmateriaal verzameld dat je een oordeel kan vellen? Er zullen er vast nog zo wel rondlopen hoor". "Euh... neen, ik heb alleen maar Simon gezien, maar die is maar goed half zo groot als jij". "Hij is dan misschien geen professioneel in de industrie, maar je vader heeft op alle gebied goed gereedschap. Daar dus ook". zei Vera. "Ocharme mama, ik heb medelijden met jou als je dat allemaal moet verwerken". Vera ontplofte bijna van het lachen. "Daar ben ik ondertussen al vele jaren aan gewend en als je ooit zoiets tegen komt zal je zien dat je kutje zich daar aan aanpast. Je moet er alleen voor zorgen dat je hem wil en dat je nat genoeg bent en de rest komt vanzelf". "Hij zou er bij mij nooit in kunnen. Ik voelde mij al vol bij Simon".

Al die praat zorgde er natuurlijk voor dat mijn staaf terug begon te groeien in plaats van te krimpen. "Kunnen we het niet over iets anders hebben want dat gepraat van jullie maakt het mij niet gemakkelijker en dadelijk lig ik hier echt wel met een stijve" zei ik. Nu lachten ze alle twee. "Eigenlijk zou ik dat best wel eens willen zien" speelde Fran de komedie verder alsof ze het nog niet gezien had. "Dacht ik het niet, net zoals haar moeder" lachte ik. "Daar moet je niet veel moeite voor doen hoor Fran. Enkel met je vinger op zijn perineum wrijven en hij staat direct". "Piri...wie?" "Perineum, dat is het stukje tussen zijn balzak en zijn aars". "Ohh". "Probeer het maar eens" zei Vera. "Wat? Ik aan papa zijn piridinges zitten? Ben je gek?" "Ach, zo erg is dat toch niet. Dat is maar een stukje vlees zoals al de rest. Alleen bij papa heel gevoelig". "Doe jij maar" zei Fran alsof ze toch nog een beetje schaamte had. "Neen, neen, jij wilt hem stijf zien, dat moet jij dat ook maar zelf doen". Mijn mening werd door Vera niet gevraagd. Fran keek nog even raar voor zich uit en je kon toch echt wel twijfel op haar gezicht zien. Maar na een minuutje had haar nieuwsgierigheid het van haar schaamte gewonnen en vroeg ze "mag ik dat papa?" Ik keek naar Vera. "Vind jij dat wel zo een goed idee? Jullie zitten mij hier heet te stoken en wat moet ik dan dadelijk?"

"Ach man, doe toch niet zo ouderwets. Dan trek je jezelf maar af of je vraagt het aan Fran. Ze wil je misschien wel pijpen". "Wat?" riepen Fran en ik gelijktijdig. "Tja, ze heeft al met Simon geneukt, dan zal ze toch wel weten wat aftrekken en pijpen is neem ik aan". "Heu... aftrekken ja, maar pijpen heb ik nog nooit gedaan. Ik vind dat niet zo geweldig zo een pisworst in mijn mond nemen". "Dat is net zo min een pisworst als jouw muis een piskut is. Dat ding heeft nu eenmaal twee functies". "Hij plast daar toch mee" griezelde Fran. "Dat doe jij met je kutje ook. Heeft Simon jou nooit gelikt daar vanonder?" Heftig schudde ze haar hoofd. "Neen, die raakte mij met moeite met zijn vingers aan". "Arm dutske, je hebt wel degelijk geluk dat het af is met Simon. Dat wordt een grote sukkelaar als hij zo voort doet. En jij ook als je niet een beetje vlotter met seks leert om te gaan. Aan seks is niets vies. Daar moet je van genieten. Natuurlijk, als je alle twee niets kent kan de een van de ander ook niets leren. Dan zou jouw vader je een veel beter opleiding kunnen geven. Wrijf er nou maar eens over". Fran stond recht en kwam, halvelings op mijn en Vera's handdoek zitten. "Mag ik papa?" vroeg ze. "Doe maar meid" zei ik, "we zien wel hoe het verder gaat". Ik spreidde mijn benen een beetje en Fran stak haar hand er tussen. Ze moest wel eerst met haar andere hand mijn balzak omhoog halen om aan dat plekje te kunnen en raakte daarbij ongewild mijn lul aan. Die schokte al een beetje en werd weer wat dikker. Met haar wijsvinger ging ze heel zacht over de aangewezen plek en schoof daarbij nog even over mijn anus. Het duurde geen tien seconden of mijn pik stond zo stijf als de eerste keer. "Wow, man, wat een worst. Dat lijkt wel een negerfluit". Vera schaterde, "heb jij al een negerfluit gezien dan?" "Neen, maar wel over gehoord en gelezen".

Terwijl ze dat zei en Vera aankeek, streelde ze, waarschijnlijk onbewust, met haar vingers over de gehele lengte van mijn staaf. Die sprong op en neer door haar aanraking. "Oei, sorry papa" zei ze. "Trek het je niet aan meid. Ik lig hier nu toch al te kijk en ik doe het ook al niet meer". Ze wilde mijn stijve oppakken en trok hem omhoog. Ze pakte nu de stam beet en riep "ik krijg mijn vingers er zelfs niet rond, zo dik is hij". Traagjes begon ze een op en neerwaartse beweging. "Het lijkt of ik een paard aftrek" lachte ze. "Zie dat paard maar eens genieten" zei Vera die mij in het oog hield. "Die vindt seks niet vies hoor. Hij begint al voorzaad te lozen de heetzak". Fran trok mijn pik wat meer naar zich toe en zag nu ook de druppel die al op mijn pisbuis stond te blinken. "Lik die druppel maar af" zei Vera. "Eik, neen, dat doe ik niet". "Probeer het maar, het is helemaal niet vies en smaakt niet slecht ook". Fran keek met een vies gezicht naar de druppels, het waren er ondertussen al wat meer en die begonnen stilaan naar beneden te lopen. "Kom hier, ik zal het voordoen". Vera zette zich recht en likte met volle tong al het voorvocht van mijn eikel. "Mmmmm, ge weet niet wat ge mist". Vera bekeek haar met een smoeltje alsof Vera juist in een stront gebeten had. Die schaterde het uit. "Kijk niet zo onnozel en probeer het. Dan weet je tenminste of het je bevalt of niet. Op seksgebied moet ge alles eens proberen om te weten hoe het voelt en smaakt anders weet je het niet. Je hebt gewoon te veel vooroordelen".

Fran keek naar mijn lul waar ondertussen al een nieuwe druppel verscheen. Ze pakte hem stevig vast, boog voorover en stak haar tong uit. Ze raakte maar net met haar tong mijn eikel en ik zag haar al proeven of ze wat binnen had. Toen probeerde ze het opnieuw maar nu met haar volle tong over mijn pisgaatje. Weer zag ik haar proeven. "Mmm, dat smaakt inderdaad niet slecht". "Dat zei ik toch" lachte Vera. "Geloof mij nou maar. "Lik hem nou maar wat over zijn eikel en ook over de rest van zijn fluit. Vooral de onderkant waar ge het toompje ziet dat zijn voorhuid vasthoudt, daar zijn mannen het gevoeligst. En ook zijn ballen niet vergeten. Ge zult wel zien hoe snel hij klaar is om te spuiten". Ze begon nu met wat meer lef aan mijn dikke eikel te likken. Ook de eikelrand likte ze helemaal af en ze volgde haar moeders raadgevingen en liet haar tong over het toompje fladderen. Het voelde heerlijk en ik stond zo heet als wat. Nadat ze ook nog mijn stam en ballen gelikt en op Vera's aanwijzingen in haar mond genomen had zei Vera "steek nu zijn kop maar in uw mond. Fran keek naar het, in haar ogen monsterachtige gevaarte, trok haar mond zo ver open als ze kon en kon net mijn eikel door haar lippen krijgen. "Nu op en neer bewegen en tegelijk met je tong zijn eikel en pisbuis likken en met uw hand mee trekken" gaf ze haar dochter instructies. Die deed wat ze kon en het duurde niet lang of het voelde zalig aan. Ik deed alle moeite van de wereld om niet te bewegen en mijn lul niet van de eerste keer tot achterin haar keel te stoten zodat ze er goed aan gewoon kon worden en vertrouwen krijgen. Maar ik moest er echt moeite voor doen want, wat ze deed voelde geweldig.

Ik hoorde haar door haar neus snuiven als een briesend paard omdat ze langs haar mond geen lucht binnen kreeg. Nadat ze zo een aantal minuten goed haar best had gedaan trok ze even terug en haalde eens diep adem. "Zal je niet in mijn mond spuiten papa?" vroeg ze. Ik zei haar dat ze geen schrik hoefde te hebben en dat ik haar wel op tijd zou verwittigen. En zo gebeurde ook. Op een gegeven ogenblik werd het gevoel en de aanblik van de aan mijn lul zuigende dochter mij te veel en voelde ik mijn zaad beginnen borrelen. Mijn zak trok samen en ik waarschuwde Fran dat het niet lang meer ging duren. Ze trok onmiddellijk haar mond van mijn fluit maar bleef goed doortrekken. "Oooohhhhh God liefje, dat voelt zo lekker. Papa gaat dadelijk alles volspuiten. Oooooooooooooo" en straal na straal witheet zaad spoot uit mijn lul. Omdat ze mijn staaf omhoog hield vloog het ditmaal niet zo over mijn hoofd maar het schoot zeker een dikke halve meter de lucht in en viel dan op mijn buik, haar hand en arm en mijn eigen lul en zak. Alles hing onder de klodders zaad. Ze hield het vol tot de laatste druppel mijn pisbuis verlaten had.

"Wat veel" zei ze, alsof ze mijn eerste ejaculatie niet had gezien. "Lik het nu maar op" zei Vera. Fran keek bedenkelijk en schudde van neen. Vera boog weer voorover en likte een hele boel van wat op mijn borst gevallen was op. Eigenlijk slurpte ze het met veel geluid op. Toen ze het meeste in haar mond had deed ze die ver open zodat Fran goed kon zien wat ze daar had en slikte dan alles in een keer door. "Mmmmmm daar hou ik nou het meeste van". Fran keek haar aan en bekeek mij. "Probeer het maar meid, je zult er niet van sterven" zei ik geruststellend. Ze keek naar haar hand waar hele klodders op lagen. Ze bracht die wat hoger en rook er eens aan. Het zal waarschijnlijk niet weerzinwekkend geweest zijn want ze stak haar tong in een grote klodder en proefde. Een keer of twee en toen likte ze opeens alles van haar hand en arm. "Dat smaakt inderdaad niet slecht. Een beetje bitter-sweet" zei ze. Ze keek eens naar mijn lul en ballen en keek dan naar haar moeder. "Doe maar" zei die. En Fran likte heel mijn zaakje, dat ondertussen toch wat gekrompen was, schoon.

We lagen een paar minuten uit te rusten. "Dat was wel lekker" zei Fran. "Dat ik dat van mijn eigen vader en moeder moet leren, djeez". Vera en ik lachten beiden. "Dat noemen ze seksuele voorlichting in de praktijk zeker" lachte Vera. "Ben jij eigenlijk zelf al klaargekomen" vroeg ik aan Fran. De leugenaar schudde van neen. Al had ik haar al een paar maal horen komen en zelfs een aantal stralen horen wegspuiten. "Kom dan maar eens hier, dan zal papa eens voor jou zorgen". Ze stond recht en vroeg wat ze moest doen. "Zet je hier maar boven mijn hoofd met je voeten er naast. En nu door je benen zakken dat papa met zijn tong aan je kutje kan". Ze deed wat ik vroeg. Toen ze omlaag zakte en haar benen open gingen zag ik dat haar sappen al rijkelijk uit haar poesje stroomden.

Ik streelde haar lipjes en ging tussen de kleine schaamlippen wat sap ophalen. "Heb je je eigen sappen al eens geproefd" vroeg ik. Ze antwoordde ontkennend. Ik stak mijn vingers die goed nat waren van haar kuttepap omhoog "lik maar af. Dat is het beste wat er bestaat" zei ik. Deze keer scheen ze mij op mijn woord te geloven. Ze schoof haar lippen over mijn vingers en likte alles op. "Mmmm dat smaakt inderdaad ook niet slecht" zei ze. "Had ik dat geweten....." Vera en ik lachten omdat we begrepen wat ze wilde zeggen al deed ze het niet. Ik legde mijn handen nu op haar heupen en trok haar omlaag zodat ik aan haar kutje kon likken. Toen ze het eerste likje nog maar op haar schaamlipjes voelde veerde ze een beetje op. "Oooooh dat voelt lekker" Onmiddellijk kwam ze terug omlaag en ik begon met mijn tong haar kutje te verkennen. Ik gleed tussen haar schaamlipjes en haalde al het sap er uit wat er te rapen was. Maar ze was een goede producent en er kwam steeds meer. Toen ik de eerste keer over haar kittelaar likte kermde ze het uit van de deugd. "Och God, och God, och God, dat is geweldig. Zo heet ben ik in heel mijn leven nog nooit geweest. Ze begon opeens te schokken met heel haar lichaam.

"Papa ik moet rechtstaan" zei ze. "Waarom, is het niet lekker" vroeg ik. "Jawel" zei ze "maar ik ga komen en dan durf ik tegelijkertijd pipi doen en dan loopt dat allemaal in jouw gezicht". "Laat maar lekker komen en lopen en spuiten schat. Papa likt al jouw sappen wel op. Dat is het heerlijkste wat er bestaat. Ze kwam terug omlaag en ik pakte haar kittelaar tussen mijn lippen en zoog er op terwijl ik een vinger in haar kutje schoof. Wat was ze nog eng. Ik voelde haar kutwanden krampen op mijn vinger. Ik zocht en vond haar G-spot en een seconde later kwam ze. Ze kwam niet klaar, ze ontplofte. Ze maakte zoveel lawaai met haar gekrijs dat ik er zeker van was dat elke gluurder in de buurt nu in onze richting trok. Maar ik trok het mij niet aan. En opeens voelde ik haar squirten. Straal na straal lekker sap spoot uit haar kut, recht in mijn mond. Ik dronk alles op wat ik krijgen kon. Ik zou het eerstvolgende uur geen dorst hebben, zo veel spoot ze in mijn mond en gezicht. Het duurde gemakkelijk een minuut voor ze een beetje begon te kalmeren. Ik likte nog zachtjes verder aan haar schaamlipjes om er zeker van te zijn dat ik alles opgelikt had en toen begon ze al opnieuw te kronkelen. De ziekte van Vera, orgasme, na orgasme, na orgasme.

En Vera kon zich ook niet meer houden. Ik had al wel gezien dat die ook aan haar preut aan het friemelen was maar nu stond ze recht. Ze keek eens rond en kwam voor Fran staan met haar voeten naast mijn lichaam. "Proef maar eens aan mama's kutje" zei ze. Fran scheen haar schroom vergeten en pakte haar heupen vast. Van waar ik lag kon ik zien hoe de tong van mijn dochter de kut van mijn vrouw uitlikte. Ze was een goede leerling wat al gauw zag ik dat Vera begon te schudden. Even later begon ze klaar te komen en spoot zij haar stralen op Fran's borsten. Ik stak mijn handen omhoog en pakte Fran's tepels vast. Die waren zo stijf ze maar konden en ik trok er een beetje aan terwijl ik nog steeds Vera's stralen voelde spuiten. Een heel deel er van lekte via Fran's buik en poesje in mijn mond en ik vond het zalig. Buiten verwachting schoot mijn lul terug vol bloed en werd weer langer en dikker. Toen Fran dit in de gaten kreeg wees ze Vera er op en die twijfelde niet. Ze pakte mijn lul onderaan de stam vast en kneep erin zodat de rest alsnog stokstijf stond. Ze hield haar hand daar terwijl ze met haar andere mijn eikel naar haar kut dirigeerde. In een keer slokte ze heel mijn staaf op en begon als een bezetene te rijden. En toen kwam Fran opnieuw klaar. Haar sappen lekten uit haar opengesperde kut in mijn mond en ik werd er nog stijver van. Waar Vera dan weer van profiteerde.

Fran stond recht. Haar knieën deden pijn van zolang op haar hurken te zitten en ze wou even gaan liggen. Toen ze naar haar plaats op haar handdoek liep schrok ze. "Papa, papa, er zijn hier drie mijnheren" riep ze. "Niks van aantrekken meisje, die komen kijken en masturberen graag terwijl ze wat zien. Je zal ze dadelijk wel zien spuiten. Fran keek naar de mannen die, nadat ze mijn commentaar gehoord hadden en wisten dat ik het mij niet aantrok, wat dichterbij kwamen. En ze stonden inderdaad volop aan hun leer te sleuren. Vera bleef als een gek op mijn lul rijden. Vermits ik al een aantal orgasmen had gehad kon ik het nu echt heel lang volhouden. "Godverdomme wat word ik hier ongelofelijk heet van" zei ze. "Ik wil jullie zien spuiten mannen" riep ze. Fran keek haar aan als zag ze een spook. Zo kende ze haar moeder helemaal niet. En het duurde niet lang voor de eerste een aantal deftige stralen in het zand spoot.

Toen Fran dit zag, greep ze terug naar haar kut en begon zichzelf te wrijven. Vera leek gek te worden van geilheid. "Kom hier en spuit op mijn tieten" zei ze tegen de twee resterende mannen. Die vroegen niet beter en stonden onmiddellijk naast haar. En het duurde niet lang voor ze allebei hun zaad op Vera's tieten, buik en mijn buik spoten. Op datzelfde moment kwamen mijn twee vrouwen schreeuwend klaar. Ikzelf voelde nog niet veel aandrang om te schieten en toen Vera stil viel, ze was bijna bewusteloos, trok ik haar op mij. Ik kuste haar zachtjes en streelde haar haren. De mannen stonden nog even te kijken en bedankten toen en vertrokken. Ik stak mijn arm uit naar Fran ten teken dat ze bij ons moest komen liggen. Met twee geweldige meiden die op en tegen mij lagen we zo een hele tijd na te genieten in de zon. Na een tijdje ging Vera rechtop zitten. "What a mess" zei Fran toen ze zag hoe hele klodders zaad van die mannen zowel op mama's als mijn borst hingen. "Aflikken" vroeg ik maar ze schudde van neen. Ik nam wat op een vinger en stak die naar Vera. Die likte hem zonder aarzelen af. Toen ik zelf een vinger zaad aflikte zei Fran "papa ben jij voor de mannen ook"? "Ik heb je toch gezegd dat in seks niets vies is. Als ik van jullie vraag om mijn sperma op te eten, waarom zou ik dat dan zelf niet doen? Papa is van niets vies en mama ook niet". Maar ze wilde toch niet proeven.

"Ik denk dat het tijd is om ons wat op te frissen. Wat vinden jullie van een duik in de zee?" Iedereen was het er mee eens en we liepen de duintop af naar het water. Vermits onze lijven zo heet waren van de zon en wat we allemaal gedaan hadden, voelde het water toch nog fris aan. Fran en ik sprongen er onmiddellijk in maar Vera stond nog een beetje te twijfelen met alleen haar voeten in het water. "Komaan ma, even doorbijten" riep Fran. "Het is heerlijk eens je er in zit". Even later speelden we met zijn drieën lekker in het verkoelende zeewater. Onze lichamen waren schoongespoeld en verfrist en na een kwartiertje lol scheppen trokken we terug naar onze duintop. Na ons afgedroogd te hebben zei ik dat ik eigenlijk al best terug honger kreeg. "Hoe laat leven we ondertussen" vroeg Vera. Ik keek op mijn horloge, "half vijf". "Zullen we dan iets gaan eten bij Olga in het strandpaviljoen en dan stilletjesaan terug naar huis rijden? Dan zitten we niet in de grote drukte straks. Daar was iedereen het mee eens. We pakten onze spullen in en liepen langs het water tot aan de strandtent. Daar aangekomen begroette Olga ons hartelijk. Wij kenden mekaar al vele jaren. Eerst met haar man Alex en later, nadat ze uiteen gegaan waren, waren we steeds bij haar blijven komen. Het was er niet overdreven druk en Olga had zelfs tijd om even bij ons aan tafel te zitten en iets te drinken. We hadden Fran voorgesteld en Olga zei al lachend "dat zo een lelijkaard zo een mooie dochter kan maken, niet te geloven" "Helaba, mijne papa is helemaal geen lelijkaard" sprong Fran voor mij in de bres. We schaterden het uit.

Report Story

byFred_de_Geile© 0 comments/ 11927 views/ 1 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel