tagIncest/TaboeStranduitstap 03

Stranduitstap 03

byFred_de_Geile©

Dit is een vervolg op Stranduitstap 02.

"Ik heb gedroomd vannacht. Maar dat vertel ik op een andere keer wel" zei ze.

Na het middageten had Fran haar ligbed uit de zon in de schaduw van een boom getrokken en lag luilekker te lezen. Vermits ik wat op mijn laptop wou lezen maar het zonlicht te hevig was en de letters op het scherm bijna niet zichtbaar, zelfs met het licht van het scherm op volle sterkte, besloot ik haar voorbeeld te volgen. Ik trok een tweede ligbed in de schaduw, zette de rug wat recht zodat ik er meer op zat dan lag en installeerde mij. Vera was nog een beetje in de keuken bezig.

Als ik al eens over mijn scherm keek, keek ik los op Fran's mooie kutje. Ze lag daar met haar mooie hete lijf ontspannen met één been wat opgetrokken en haar kutje was goed te zien. Het stond een klein beetje open doordat haar opgetrokken been opzij gevallen was. Ze voelde zich duidelijk goed, anders had ze er niet zo bij gelegen. Haar borsten kon ik niet zien. Die zaten verstopt achter haar armen waar ze haar boek mee omhoog hield. En natuurlijk begon door dit mooie uitzicht mijn lul op te zwellen. Hij kroop eerst als een slang langs mijn dij omhoog en stond daarna, vermits ik de laptop half op mijn buik had liggen, recht tegen de achterkant van het scherm omhoog.

Opeens kreeg Fran dit in de gaten toen ze haar bladzijde omsloeg en even over haar boek keek. "Papa wat heb jij toch echt een kanjer. Ik vind die enorm groot hoor". "Hij is ook niet van de kleinste meisje, maar er zijn er grotere hoor" zei ik. "Hoe komt dat die nou weer zo rechtop staat" vroeg ze. "Dat, mijn kleine lieve schat is jouw schuld". "Ik? Wat heb ik dan gedaan", "gedaan heb je niets maar je lag daar zo heerlijk met je been opzij en je kutje een heel klein beetje open. Ik zie daar zelfs een klein beetje vocht binnenin schitteren. En dan moet je niet verwonderd zijn dat papa's lul daarop reageert". "Ja, ik ben bijna altijd nat. Ik weet niet hoe dat komt maar ik zou wel de hele dag met mezelf kunnen spelen" zei ze. "Dat heeft jouw mama ook schatje, jullie zijn twee dezelfden". "Hoe komt dat toch pappie, ik hoor dat nooit van mijn vriendinnen. Danielle zegt wel dat ze ook regelmatig behoefte heeft aan een en ander maar zeker niet in die mate dat ik er behoefte aan heb. Is dat bij ons in de familie bij iedereen zo?"

Haar hand was ondertussen haar lijfje beginnen strelen. Eerst had ze haar borsten zalig geknepen en dan zag ik haar hand stilletjes over haar buik naar haar poesje gaan. Het blonk daar zo te zien al wat harder dan een paar minuten geleden. "Ik denk het wel. Ik heb mijn ouders, toen ik een puber was, in elk geval dikwijls bezig gehoord in hun slaapkamer. Van neven en nichten ben ik wel zeker omdat wij toen nogal eens samen ondeugende spelletjes deden als we er de kans voor kregen en dat waren allemaal geilaards". "Wow, heb jij met je nichten geneukt" vroeg ze. "Neen meid, geneukt niet, maar al de rest wel. In die tijd was het op gebied van anticonceptie nog niet zo eenvoudig als nu. Een condoom kon je alleen bij de apotheker kopen en dat was een goede vriend van mijn ouders. Dus, dat durfden we niet. Je zou er ook geen gekregen hebben als ze wisten dat je minderjarig was. En de pil, ik denk dat die toen zelfs nog niet bestond, al weet ik dat niet zeker. Er was in elk geval geen enkele van mijn nichten die ze nam". "En wat deden jullie dan wel?" "Vingeren, aftrekken, likken en zuigen. Een maal heb ik hem er bij een van je tantes even mogen insteken. Maar omdat ze nog maagd was mocht ik niet te diep gaan en na een paar stoten wilde ze al dat ik hem er uit trok omdat ze schrik had dat ik in haar zou klaar komen". "Welke tante was dat" vroeg Fran. "Dat, meisje, ga ik je niet vertellen. Ik zou niet willen dat, als ze hier op bezoek komt, ze aan jouw blik of gedrag zou zien dat jij meer weet dan wat nodig is".

"Getver, ik word hier heet van. Mag.... mag ik een beetje met jou spelen papa" vroeg ze. "Als jij daar zin in hebt mag dat zeker meid. Papa heeft daar altijd zin in of het scheelt niet veel". Ik klapte de laptop dicht en zette hem in het gras. Ik schoof wat naar de zijkant van het ligbed en klopte op de vrije plaats ten teken dat ze maar naast mij moest komen zitten. Fran legde haar boek weg en kwam naast mij zitten. Ze had nu geen valse schaamte meer en pakte meteen mijn harde stang beet. Ze keek er naar en zei "dat gevaarte en zeker die dikke kop zal nooit in mijn muisje passen denk ik". "Ach meid, maak je daarover maar geen zorgen. Als je ooit behoefte hebt om dat uit te proberen zullen we dat doen en je zal zien dat je, na een paar minuutjes zo ver bent dat die dikke kop vanzelf naar binnen schuift. Je hebt dat misschien zelfs niet nodig. Je echtgenoot heeft misschien een kleinere en dan hoef je dat niet te proberen als je niet wil". "Ik weet wel dat ik dat niet moet maar ik word zo ontzettend geil van er naar te kijken. Ik heb vannacht gedroomd dat ik er zat op te rijden en werd wakker omdat het geil gewoon uit mijn trutje liep. Ooit wil ik het toch wel eens proberen maar nu maakt hij me nog een beetje bang".

Ik streelde haar nu over haar dijbeen terwijl haar hand aan een trage op en neer gaande beweging begon. Mijn lul zwol zo mogelijk nog een beetje meer en toen mijn vingers in de buurt van haar kutlipjes kwamen voelde ik dat ze echt niet gelogen had. Het sap dreef gewoon uit haar lichaam. Ik speelde wat met haar kutlipjes en wreef mijn vinger er tussen. Ze wipte even omhoog van het ligbed bij mijn eerste aanraking. Na een tijdje was mijn vinger zo nat dat ik hem zonder moeite tussen haar lippen naar binnen kon schuiven. Ze kreunde van de deugd toen mijn vinger naar binnen gleed. Haar hand ging wat sneller over en weer op mijn lul. Ik zag ook aan haar smoeltje dat ze er van genoot. Met mijn andere hand streelde ik over haar rechter borst. Haar borsten waren stevig en haar tepels staken flink naar buiten. Ik was benieuwd of ze daar even gevoelig was als Vera. "Heb jij ook zo'n gevoelige tepeltjes als mama" vroeg ik haar. "Ik weet niet hoe het met mama haar tepels is, maar de mijne zijn super,supergevoelig. Ik kan klaarkomen door alleen maar met mijn tepels te spelen. Dan moet ik mijn kutje niet aanraken". "En doe je dat soms wel eens" vroeg ik. Ze begon te blozen. "Ja, als.... als ik geil ben in de klas tijdens de les, dan doe ik of ik mijn armen voor mijn borst kruis en speel er mee. Dan moet ik wel uitkijken dat ik mij niet verraad als ik klaarkom, maar nadien voel ik mij rustiger".

Mijn vinger gleed nu uit haar kutje en begaf zich richting kittelaar. Weer wipte ze even op. "Ooooohhh papa, dat voelt zo geweldig lekker". Ik draaide traag cirkeltjes rond haar klitje. Haar benen gingen vanzelf nog een beetje verder uiteen. Mijn andere hand had intussen haar tepel gevonden en ik speelde er zachtjes mee. Ook wat cirkelen met mijn vinger en af en toe een beetje uitrekken. Ze bleek daar inderdaad ook heel gevoelig te zijn want ze begon te kreunen en te zuchten. Ze keek even naar mijn pik en zag het voorzaad uit mijn pisgaatje stromen. Ze aarzelde niet, boog voorover en likte alles wat ze kon krijgen op. Omdat ik nu haar tietje moest lossen omdat ze voorover boog, stak ik mijn vinger terug in haar kutje. Ik kromde mijn vinger binnenin een beetje en voelde naar haar G-spot. Toen ik daar nog maar een paar maal met mijn nagel zachtjes over gewreven had, kwam ze recht. "Ooooohhhh papa, ik moet nu klaarkomen, ik hou het niet meer". "Doe maar schatje, laat je maar lekker gaan" zei ik en vingerde haar plekje een beetje nadrukkelijker. Ze deed haar ogen dicht, trok een gezicht alsof ze geweldige pijnen moest verdragen en begon te schudden en schokken. "OOOOOOOAAAAACHHHHH" riep ze uit dat heel het dorp het kon horen. En toen kwam ze gelijk een vulkaan klaar. Ik voelde haar kutwanden spastisch in mijn vinger knijpen en haar sap stroomde met beken. Ze deed haar benen zo mogelijk nog verder uit elkaar en toen spoot ze. Drie geweldige stralen spoot ze recht vooruit op het gazon. Het was een heerlijk gezicht mijn kleine meid zo te zien genieten. Ze schokte nog een hele tijd en kreunde als een krijgsgevangene die gemarteld werd.

Plots hoorde ik iets achter mijn stoel. "Hé, geniepige geilaards. Ik dacht al dat het hier zo verdacht stil was. Tot ik de sirene van de brandweer hoorde". "Welke sirene, ik heb toch niets gehoord" zei Fran. Vera en ik schaterden van het lachen en toen viel de nikkel in het hoofdje van onze dochter. Ze lachte een beetje beschaamd mee. "Heb ik zo veel lawaai gemaakt mama" vroeg ze. "Niets van aantrekken meid. De burgemeester belde alleen om te vragen of er vandaag een test was van het brandalarm" plaagde ze nog even verder. Fran's hoofd zag zo rood als een tomaat en dat was niet alleen van het klaarkomen.

"Kom je er bij zitten Vera" vroeg ik. "Ja, ik sleep wel een bed aan. Als jij dan voor wat te drinken zorgt hebben we het weer naar onze zin". Zo gezegd, zo gedaan. Ik liep met zwaaiende lul, Fran had haar werk immers niet afgemaakt, naar binnen en kwam even later met drie witte wijntjes op een dienblad terug. "Fran, je hebt je job niet goed gedaan zie ik" zei Vera. "Hu? Wat bedoel je mama". "Je hebt wel met papa's pik gespeeld maar hij heeft niet gespoten zie ik". "Da's jouw schuld" wees ik met een vinger naar Vera. "Ik, wat heb ik hier nu weer misdaan. Ik was hier niet eens". "Jij moest ons maar niet doen schrikken door stilletjes achter mijn stoelleuning te sluipen". "Oh, ik heb het hier ook altijd gedaan. Jullie zijn gewoon vier handen op één buik". "Kom maar hier jij" zei ze tegen mij, "dan maak ik het af. Ik kan ook wel wat gebruiken. Ik sta al zo heet als wat sinds vannacht". Ik stond recht en onmiddellijk zoog ze mijn lul in haar mond. Het duurde niet lang voor die op volle sterkte stond. Ze liet hem uit haar mond floepen en zette zich op handen en knieën. "En nu waar hij thuis hoort" zei ze. Ik kroop op mijn knieën achter haar en boorde mijn lul in een keer helemaal naar binnen.

"Ooooohhhh" kreunde Fran die alles zat aan te zien. Haar hand ging ook al terug naar haar kutje. Ik begon meteen met lange halen in Vera's kut te stoten. "Ooh ja, wat voelt dat lekker. Man, man, zo een genot zou een mens altijd moeten voelen. Bij elke stoot raakte ik haar baarmoederhals en daar werd Vera gek van. "Shit, shit, shit, ik ga al komen vent. Lekkerrrrr. OooooOHHHHHHHH God ja, ik voel het, nog even aaaaaaaahhhhhhh ik koooooooooom. Haar kut begon in mijn lul te knijpen als gek toen haar orgasme door haar lijf joeg. Toen ik een beetje begon te vertragen riep ze "doe voort, ik kom nog een keer". En dus boorde ik mijn stang weer diep in haar kut. Ik voelde dat ik nu ook stilaan zo ver was. "Ik ga jou ook volspuiten ik voel mijn ballen al samen trekken. Hou je klaar want hier kom ik". "Ja, doe maar, spuit heel mijn kut vol hete mannenpap. Mmmmmm zooo lekkerrrrr". Mijn ballen trokken samen en het leek of al mijn bloed naar mijn lul trok. Hij zwol nog meer op en begon te schokken en toen spoot mijn eerste straal naar binnen. "Oooh God ja, ik voel het tegen mijn baarmoederhals spuiten. Ik ga ook terug komen. Djeez". Ik bleef haar volspuiten tot aan mijn laatste druppel en zij schudde en schokte en toen spoot ze heel het kussen onder haar vol. Straal na straal na straal van haar sap spoot uit haar kut op het gelukkig plastieken kussen dat op het ligbed lag. Het duurde zeker een minuut eer ze uitgeschokt was. Toen zakte ze door haar armen en haar hoofd viel op het kussen.

Traag trok ik mijn lul uit haar kut. Hij hing vol kutsap en sperma. "Mmmmmm" hoorde ik Fran kreunen. Ik stond recht en ging voor haar staan. "Als straf" zei ik en hield mijn lul voor haar mond. Ze likte en slurpte al onze sappen er af. "Zo een straf wil ik altijd wel krijgen" lachte ze en likte zich de lippen nadat ze haar werk naar behoren had afgemaakt. Ik keek eens om en zag Vera nog steeds met haar kont in de lucht liggen. "Bij mama valt nog heel wat te halen als je het zo graag lust" zei ik. Vera draaide haar hoofd om toen ze dat hoorde en zag de glinsterende oogjes van Fran. "Mag ik mama". "Ja hoor, kruip maar onder mij. En met je kutje langs hier dan geef ik je meteen ook nog wat plezier". Ze richtte haar bovenlijf een beetje op en met wat acrobatische bewegingen kroop Fran onder haar lichaam door tot haar mond ter hoogte van mama's hete kut zat. Vera zakte wat door en ik zag dat ze begon te persen. Een eerste klodder zaad verliet haar kut maar kreeg zelfs niet de gelegenheid goed naar buiten te glijden of Fran had hem er met haar gulzige tong al uitgehaald en doorgeslikt. Klaar voor de volgende.

Vera zakte nu ook omlaag en begon Fran te beffen. Die had al een hele tijd aan haar muis gespeeld en het was duidelijk dat die niet veel tijd nodig zou hebben. Ik zag Vera nog twee vingers in Fran's flamoes steken en toen begon die al te kronkelen. Onderwijl perste Vera klodder na klodder zaad naar buiten. Toen er niets meer kwam vroeg Fran of het alles was. Vera trok zich recht en liet haar lippen van Fran's kut los. Haar vingers bleven echter boren als gek en met haar duim streelde ze terwijl de kittelaar. Toen ze rechtop zat, zag ik haar weer een beetje persbewegingen maken en opnieuw schoven er klodders zaad uit haar preut, recht de mond van Fran binnen. Weer kwam Fran klaar. En weer zag ik haar een paar stralen wegspuiten. Fantastisch. Toen de vrouwen eindelijk klaar waren, besloot ik onder de buitendouche te gaan die tegen de garagemuur gemonteerd was. Ik spoelde mijn lijf schoon van al het zweet en mijn pik en ballen van alle sappen die er eventueel nog aan zouden kleven. Al was ik er zeker van dat Fran niet veel over gelaten had. Iedereen spoelde zich schoon onder de douche. Fran's rug en kont hingen vol sap van haar moeder waar ze op haar rug had in gelegen en Vera's haar was kletsnat van haar eigen sap toen ze haar hoofd op het kussen had laten zakken. Ik spoelde het kussen en droogde het af met een handdoek.

Een paar minuten later lagen we alle drie onze lichtelijk opgewarmde witte wijn op te drinken. "Ging jij ons niet vertellen wat je vannacht gedroomd had" vroeg ik Vera. Die verschoot ineens van kleur en werd een paar tinten roder. "Ik durf het bijna niet te vertellen" zei ze. "Och komaan" praamde ik, "zo erg zal het wel niet geweest zijn zeker". "Ik vind het wel. Ok, hier komt ie. Ik droomde dat we op het strand van Cap d' Agde lagen. Fran lag op het zand en ik boven haar in 69. Zij likte mij en ik likte haar. En jij boorde je stijve paal bij mij tegelijkertijd in mijn kont". Ze bloosde nu nog harder. "Zo erg is dat nu ook weer niet hé. Dat hebben we daarjuist bijna gedaan" zei ik. "Ja maar, wacht, het is nog niet gedaan. Er stonden zowat vijftig mannen rond ons en die trokken zich allemaal af. En als ze gingen schieten kwamen ze wat dichterbij en spoten alles over onze lijven. Wij hingen alle drie van boven tot onder onder de snot. En ik werd er zo hemels geil van". "Dat komt misschien omdat jij gisteren die mannen op het strand op je tieten hebt laten spuiten" zei Fran. "Daar schrok ik wel van dat jij dat zo maar vroeg".

"Mama heeft altijd graag mannen op haar laten schieten" zei ik. "Als ik nog terug denk aan de tijd dat we nog naar de pornocinema in Hulst, Sluis en Putte gingen, pffff, daar is veel zaad in je moeders mond en op haar tieten gespoten". "Echt waar? Gingen jullie naar die vieze cinemaatjes waar alleen oude venten zitten te spelen" vroeg Fran. "Tegenwoordig is dat misschien zo meisje omdat iedereen wel pornofilms of een pornokanaal op de TV in huis heeft. Maar vroeger bestond dat niet en iedereen die graag wat seksueels te zien kreeg ging naar die cinema. Toen zaten er ook nog echt jonge gasten die hopen zaad spoten en soms meer dan een keer. Nu zitten er waarschijnlijk alleen nog diegenen die van hun vrouw thuis geen porno mogen kijken en dat zullen meestal ouwe ventjes zijn". "En likten jullie al dat sperma op" " neen, alleen wat ze in haar mond spoten. Dat zou te veel geweest zijn. Wij hadden altijd een handdoekje bij als we daar naartoe gingen en daar kuisten we zo nu en dan alles mee op als het naar beneden begon te lopen. In die tijd waren papieren zakdoekjes nog zo niet in de mode". "Lijkt me best wel geil zo, onbekende mensen op je tieten te laten spuiten. En daar is geen gevaar voor ziektes hé. Dat wil ik ook wel eens proberen ooit". "Jaja, juist je moeder" lachte ik. "Weet je Vera, Fran heeft wel gedroomd dat ze op mijn lul zat te rijden". Vera keek Fran aan. "Echt"? Fran werd ook weer wat roder en knikte. "Waarom hebt ge het dan niet geprobeerd? Je hebt er toch alle kans voor". "Ze is nog een beetje bang. Je moet haar niet pushen. Als ze er zelf echt zin in heeft zal ze wel komen" antwoordde ik.

"Het is lang geleden dat ik nog eens een andere vrouw op jouw fluit heb zien dansen. Weet je nog met tante ..." "STOP" riep ik. Vera keek mij verbaasd aan. "Ik wil niet hebben dat Fran weet met welke tante ik een beetje gerommeld heb". "Een beetje gerommeld? Ge hebt ze godverdomme in alle standjes van de Kama Sutra geneukt". "Ja ok, maar dat hoeft Fran op dit moment nog niet te weten". Vera trok haar schouders op "mij niet gelaten". "Hoe kwam dat dan dat jij zomaar die tante kon neuken" vroeg Fran. "Je mama had haar vertelt dat papa een grote lul had toen ze zelf was komen klagen dat haar man maar klein geschapen was en er niet veel van terecht bracht. En toen ging je tante op onderzoek uit hehehe". "En zien jullie die tante nog"? "Zien wel, maar neuken is al lang geleden. Ik denk dat ze een aanhouder heeft gevonden" zei Vera. "Zie jij papa graag met andere vrouwen neuken mama" "ja, af en toe wel. Ik word daar dan zelf geil van. En dan krijg ik nadien toch ook een grote beurt want dan is je papa niet tevreden met een keer klaarkomen". "Ik vond het heerlijk om te zien hoe jullie neukten daarstraks. Daar werd ik ook best geil van". "Ja, dat hebben we gemerkt. Het gras moet niet meer gesproeid worden vandaag. Dat hebben jullie al voldoende gedaan".

"Hoe komt het toch dat wij elke keer bijna pipi doen als we klaarkomen" vroeg Fran. "Dat is helemaal geen pipi" zei Vera. En ze gaf Fran de hele uitleg over de G-spot en squirten. Daar had Fran nog nooit van gehoord. "Een rubberachtig plekje in onze muis. Nog nooit gevoeld". "Steek je vinger maar eens in mijn kutje met je handpalm naar boven". Vera spreidde haar benen en Fran ging er tussen zitten. Ze deed wat speeksel aan haar vinger en boorde die zachtjes in Vera's kut. "Nu maak je een beweging zoals je doet als iemand naar jou moet komen en dan zult ge dat plekje wel voelen". Fran zat een beetje te frutselen en toen voelde ze het. "oohh dat voelt raar aan. Inderdaad een beetje geribbeld". "Als je daar nu zachtjes met je nagel over krabt, spuit ik binnen de minuut" zei Vera. Ik zag aan de andere vingers van Fran's hand dat ze bezig was uit te voeren wat haar moeder gezegd had. Het duurde niet lang of Vera lichtte haar kont van het ligbed en spoot verschillende stralen in Fran haar aangezicht en op haar borsten. "Proef er maar eens aan. Je zal zien dat het niet zout smaakt zoals je plas"zei ze nadat ze uitgeschokt was. Fran likte haar lippen waar het sap vanaf droop en moest toegeven dat het helemaal niet zout was.

Zou dat bij mij ook gaan" vroeg ze. In een tel hadden de grieten van plaats gewisseld en even later spoot Fran haar sappen tegen Vera. Ze stonden op en gingen maar opnieuw onder de douche. Met kussen en al. Ik haalde nog maar een lading wijn.

Een tijd later, ik had mijn leuning plat gelegd en moet even ingedommeld zijn, werd ik wakker omdat ik vingers over mijn pik voelde strelen. Ik opende mijn ogen en zag Fran naast mij op het randje van het bed zitten. Ik schoof wat op om haar wat meer plaats te geven. Ze bleef zachtjes mijn lul en ballen strelen zodat die al snel een paar maten groeide. "Papa..... ik heb eens nagedacht en ik zou eigenlijk toch wel eens willen proberen of die er bij mij echt in gaat". Ik keek naar Vera en die trok haar schouders op. "Ik zit er voor niets tussen" zei ze. Ik bekeek Fran "wil je dat echt meisje" vroeg ik. "Ik word zo geil van er naar te kijken dat ik mij de hele dag wel zou kunnen vingeren. Zolang ik het niet geprobeerd heb, zal ik het niet weten. En ik barst van de nieuwsgierigheid. Mag ik papa please" vroeg ze op een toontje dat alleen vrouwen kunnen als ze wat nodig hebben. "Ik heb het je al gezegd schattebout, als jij dat zelf graag wil, mag je". Ik zag haar oogjes beginnen schitteren. "Kom hier meid, zet je kutje op mijn mond. Ik zal je eerst wat nat en losser maken.

Report Story

byFred_de_Geile© 0 comments/ 12131 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel