tagIncest/TaboeStranduitstap 07

Stranduitstap 07

byFred_de_Geile©

Stranduitstap 07.

Dit is een vervolg op Stranduitstap 06.

Toen we de balie passeerden zei de juffrouw die ons bediend had "goeden dag nog en ...." toen we omkeken wat ze nog wou zeggen, " jullie mogen altijd terug komen. Ik verhuur anders nooit zoveel cabines als vandaag" zei ze al lachend.

Ik had contact opgenomen met een van mijn collega's. Die had ik een aantal jaren geleden geholpen om een redelijk groot stuk grond te kopen vlak aan een riviertje in het zuiden van Frankrijk. Zijn plan was om er ooit een camping te beginnen als hij het werken in het bureel beu zou zijn. De kerel had bakken geld geerfd bij het overlijden van zijn beide ouders door een auto ongeval en hij wilde graag een deel daarvan in grond investeren. De grond lag aan een rivier en hij had daar bijna 85 hectaren, waarvan bijna twee kilometer oever als zijn eigendom. Hij had mij gezegd dat ik, wanneer ik maar wilde, daar kon verblijven. Er stond een huis op, maar dat was min of meer vervallen. Het had één voordeel, water en elektriciteit kon daar verkregen worden. Maar voor de rest was er weinig deugdelijks meer aan. Zelfs het toilet werkte niet meer zei hij. Maar vermits wij daar geen behoefte aan hadden, konden we er blijven zo lang we wilden. Hij ging er toch niet naartoe dit jaar. Ik vroeg hem nog de coördinaten voor de GPS. "Je kan het niet missen" zei hij. "Eens je op die baan bent rij je er binnen. De weg gaat niet verder".

Vermits Fran de weekend nog moest werken vertrokken we maar maandag morgen. De afspraak was dat wij Dan zouden oppikken bij haar thuis met de mobilhome om zes uur. We wilden 's avonds liefst voor donker op onze bestemming zijn zodat we er nog even konden rondkijken en een goede plaats konden kiezen om de mobilhome te installeren. En dus stonden wij om klokslag zes uur met een gehuurde mobilhome voor zes personen voor de woonplaats van Dan's familie. We hoefden niet eens aan te bellen. De voordeur ging al open nog voor we uitgestapt waren. Dan's ouders waren nog thuis en stonden beiden mee op de stoep. We stelden iedereen aan iedereen voor, onze dochters waren wel vriendinnen maar wij hadden deze mensen nog nooit ontmoet. Dan had een grote valies en een sportzak bij met haar persoonlijke spullen. "Waar ga jij naartoe" vroeg ik. "Op wereldreis of zo". "Je weet nooit" was het klassieke antwoord. Vrouwen en kleren, het is me wat. Mijn twee vrouwen hadden ook een boel troep bij die ze waarschijnlijk nooit nodig zouden hebben. Het is niet anders. De reis verliep voorspoedig behalve een uur dat we moesten stil staan op de autoweg wegens een dodelijk ongeval dat er een eind voor ons gebeurd was. Dat hoorden we op de radiozender van de Franse autowegen. Geen probleem. De meiden zaten te lezen in het eetgedeelte en Vera schonk koffie op die we gezellig opdronken terwijl we moesten wachten.

Het zal een uur of acht 's avonds geweest zijn toen we op onze bestemming aankwamen. Ik stopte voor de gesloten poort met plakkaatje "privé domein" op, kroop tussen de prikkeldraad door naast de ingang en zocht de sleutel van de poort op de plaats waar mijn collega gezegd had. Moeilijk was het niet, maar in het donker had ik het waarschijnlijk maar moeilijk gevonden. De sleutel stak onder een stenen brievenbus die volledig door groen overwoekerd was en die je van de straatkant zelfs al niet meer zag staan. Poort open, mobilhome binnen en poort terug dicht. We reden het overgroeide pad af naar het huis. Het was zodanig overgroeid dat ik schrik had voor schade aan de mobilhome, maar dat bleek achteraf niet het geval. Wel hoorden we heel de weg de takken er tegen schuren. Beneden aangekomen zagen we het vervallen huis op zo een dertig meter van de rivier en een tiental meter er boven. Vermits we hier diep in een vallei zaten werd het al snel donkerder. De zon was achter de berg gezakt en veel tijd restte er ons niet om de mobilhome te plaatsen. Ik besloot dan ook maar de eerste de beste vlakke plaats te nemen en we zouden morgen wel verder zien. Ik haastte mij om, volgens mijn collega's instructies het water en de elektriciteit aan te zetten en de mobilhome met een lange verlengkabel aan te sluiten. We hadden wel elektriciteit in de batterij maar zo moesten we ons daar geen zorgen over maken.

We hadden een tafel en vouwstoelen buiten gezet en zaten nog even te bekomen van onze reis. Al bij al was het voor een weekdag best meegevallen. Maar vermits ik best moe was doordat ik de ganse dag achter het stuur van een toch onbekend voertuig had gezeten, lag ik al om tien uur in mijn bed. De grieten zaten nog te kletsen.

Toen ik 's morgens vroeg, ik was er immers vroeg ingekropen, wakker werd, zag ik dat het juist licht begon te worden. Het was nog maar half zeven. Stilletjes kroop ik uit het dubbel bed dat zich achteraan in de mobilhome bevond en waar ik Vera nog lekker zag liggen ronken. De twee meiden sliepen vooraan in een hefbed boven de bestuurders- en passagiersstoel dat men kon laten zakken. We hadden ruimte genoeg hier. Je kon zelfs nog twee personen te slapen leggen in het eetgedeelte als je de tafel liet zakken en de kussens van de banken verlegde. Maar die hadden wij dus niet nodig. Vermits iedereen nog sliep en ik geen lawaai wilde maken, besloot ik de badkamer en koffie maar over te slaan en eens buiten te kijken naar onze omgeving. Stilletjes maakte ik de deur open en stapte lekker naakt met ochtenderectie en al naar buiten. Wat een heerlijk gevoel als je zo in de vrije natuur kan lopen. Thuis liepen we ook naakt in de tuin, maar dit voelde toch nog anders. In de garage pakte ik een paar sandalen, en ging een toertje wandelen.

85 hectare is een immens groot domein en ik kreeg het deze morgen dan ook niet helemaal belopen. Maar ik zag er prachtige dingen. Het land was bijna helemaal bebost. Aan twee kanten van de vallei waren steile rotsen en ik zag dat verschillende roofvogels, ik dacht arenden maar mijn kennis van andere vogels dan de menselijke is niet zo bijster groot moet ik tot mijn schaamte toegeven. Er liepen een paar bijna niet te onderscheiden paadjes door het domein. Van sommige kon ik zien dat ze nog regelmatig gebruikt werden, anderen waren volledig overwoekerd. Wie die paadjes dan wel gebruikte was mij een raadsel want mijn collega kwam hier bijna nooit. Misschien de locale jeugd die hier een goed vrijersplaatsje gevonden had of zo. Ik liep naar beneden en kwam aan het riviertje. Het was zo een vijftien meter breed en heel ondiep. Het water stroomde wel snel en toen ik er aan voelde was het verdomd koud ook. Ik liep langs de boord, op sommige plaatsen kwamen de struiken tot aan het water, op andere kon je over een soort keienstrand lopen, terug richting mobilhome. Daar zaten de drie vrouwen inmiddels aan de koffie. De zon kwam net over de rots heen en ik voelde onmiddellijk aan de stralen dat het een hete dag zou worden. "Goeie morgen meisjes, lekker geslapen" vroeg ik. Dat bleek, alhoewel Dan even moeite had gehad om in te slapen. Vreemde omgeving, andere geluiden, ander bed en een andere persoon in haar bed, dat was ze allemaal niet gewoon.

Ik vertelde hen wat ik gedaan en gezien had en de twee meiden waren al bijna startensklaar om te gaan kijken waar ik de roofvogels had gezien. Dat wilden ze proberen te fotograferen of op video vast te leggen. "Zie maar dat je geen andere vogels tegen komt om op video vast te leggen" lachte ik. Ik vertelde dat ik verschillende paadjes had gezien die regelmatig gebruikt werden dus het zou wel eens kunnen dat we hier niet alleen waren. Ook daar waren ze best wel benieuwd naar. Maar eerst een lekker ontbijt. Gelukkig hadden we alles ingekocht in een grootwarenhuis net voor we hier aankwamen. We hadden eten voor zeker drie dagen. "Papa moeten wij in de mobilhome douchen" vroeg Fran. Ik stelde voor dat niet te doen. Ik had een lange slang van zeker honderd meter waterdarm bij en als we die afrolden en in de zon legden hadden we daar warm water genoeg van. De volgende moest dan maar even wachten tot het weer wat opgewarmd was. Sla vanmorgen maar over" zei ik. Tegen dat jullie terug komen leg ik alles wel klaar. Dan moesten we de gasvoorraad niet te geweldig aanspreken want anders zou het wel eens kunnen dat we onze drie weken niet rond kwamen. Moest het echt nodig zijn konden we ook nog de buitendouche van de mobilhome gebruiken en toch buiten douchen. Dan pakte een fotoapparaat en Fran een videocamera mee en ze waren vertrokken. Vera keek mij eens aan en lachte. "Pa en ma zullen het wel regelen zeker" lachte ze. "Zoals meestal hé".

Ik verzette de mobilhome naar een mooie plaats in de schaduw naast het huis, draaide de stabilisatoren uit, de luifel werd uitgedraaid en alle stoelen en de twee ligbedden die we hadden meegebracht uit de garage gehaald. Tegen dat alles een beetje stond zoals ik wilde, liep het zweet in beken van mijn lijf. Ook Vera was kleddernat, letterlijk dan, van het zweet. Ik plofte in een stoel neer en Vera schonk twee heerlijk frisse glaasjes pastis in.

"Dit zou best eens een tof verlof kunnen worden" zei ik. Vera knikte. "Zo een stuk grond zou ik hier ook wel willen hebben" zei ze. Je doet wat je wil en geen kat die je ziet of stoort". Spijtig genoeg ging dit toch een beetje boven ons budget. Ik verdiende wel goed mijn geld, maar vermits ik de enige was die werkte, hadden wij best een luxueus leven maar niet echt overdaad. En zo een investering was voor ons niet weggelegd. Maar vermits we hier toch mochten verblijven wanneer we maar wilden, konden we daar net zo goed gebruik van maken. "Ik ga even douchen" zei ik. Ik stond recht, liep naar de waterdarm die ik volledig uitgerold in de zon had gelegd en bevestigde die in een tak van een boom zodat we er onder konden staan. Ik draaide de sproeier open en het water voelde best warm, alhoewel het er nog niet zo lang lag. Ik haalde de zeep in de badkamer en begon mij te douchen. Geen minuut later stond Vera bij mij. "Ikke ook, ikke ook" lachte ze. Ik schoof opzij zodat zij onder het water kon staan. Toen we beiden goed nat waren draaide ik de sproeier weer dicht en liet een deel vloeibare zeep in mijn hand lopen. "Kom hier schat, laat mij je eens wassen, dan weet ik tenminste dat het goed gedaan is en op alle plaatsen". Traag begon ik Vera in te zepen. Mijn handen streelden haar hals en schouders en toen ik nog maar in de buurt van haar borsten kwam schoten haar tepels al vooruit. "Is het al weer zo ver" lachte ik. "Ik heb al twee dagen niets gehad" zei ze. Dat was bij mij niet anders. Tegen dat ik aan haar kutje kwam stond mijn fluit recht overeind.

Ze was kleddernat, ik hoefde geen zeep of glijmiddel om een vinger naar binnen gewerkt te krijgen. Hij schoof er meteen helemaal in. Haar smoeltje vertrok van de deugd. Zachtjes wreef mijn hand over haar schaamlipjes terwijl mijn andere hand haar billen en aars voor zijn rekening nam. Alle plaatsen moesten goed gewassen worden. Ze werd er heter en heter van. Even later stond ze gewoon geil op mijn hand te rijden. Ik draaide de sproeikop weer open en spoelde de zeep van haar lichaam. Toen zakte ik door mijn knieën en kuste haar venusheuvel. Vera wist waar dit naartoe ging en spreidde alvast haar benen. Zachtjes streelde en likte ik de binnenkant van haar dijen, steeds hoger maar niet te hoog. Ik zag haar zelf naar haar tieten grijpen en aan haar tepels die zo hard als een boon naar buiten staken beginnen trekken. Dit zou een korte oefening worden want ik zag de hitte van haar hele lijf stralen. Ik zette mij tussen haar benen en stak mijn tong uit om haar schaamlippen te likken. "Laat me niet wachten Roger, ik heb het nodig" hijgde ze. Ik deed zoals de chef commandeerde en likte sofort haar kittelaar. Ik drukte twee vingers naar binnen en begon haar G-spot te beroeren. Haar onderlijf schudde heftig voor en achteruit over mijn mond en vingers. "Ooowowowow, dit is zo hemels lekker" kreunde ze. Op dat moment nam ik haar clitoris tussen mijn lippen en zoog er hard aan. "Shit, shit, ik ga komen Roger, doe voort" riep ze. Nog een paar maal lekker hard aan haar diefje zuigen en de sirene kwam op gang. "Oooooooh jaaaa, het komt Roger, ik ga zooo lekker klaarkomen, oooh God jaaaa, nuuuuuuuuu" en toen schudde ze als een vibrator heen en weer en een seconde later spoten zeker vijf stralen kutsap over mijn gezicht. Wat ik kon krijgen likte ik op. Deze godendrank wilde ik niet verloren laten gaan. Ik bleef mijn vingers ook hevig in haar kut bewegen en onmiddellijk begon ze aan een tweede orgasme.

Ze steunde zwaar op mijn schouders, anders was ze zeker door haar benen gezakt. Ik stond recht en trok haar tegen mij aan en hield haar stevig vast. Ik streelde zachtjes haar haar en rug tot ze terug een beetje bij haar positieven was. "Jezus, dat was nodig" kreunde ze even later in mijn armen. En ik kuste haar zachtjes op de lippen. Wat was ik toch verliefd op deze vrouw. En zij op mij. Ik hield ook heel, heel veel van mijn dochter en kon op massa's vrouwen geil worden, maar zo een gevoel van verliefdheid had ik alleen bij mijn Vera. Dat was zo geweest vanaf het begin dat we mekaar leerden kennen en dat was na al die jaren van voor en tegenspoed alleen maar heviger geworden. Voor haar wilde ik alles geven, alles doen, alles betekenen. Net zoals zij dat voor mij wilde en deed.

"Jouw beurt" zei Vera en ze ging tussen mijn benen zitten. Ze was niet zachtjes maar begon meteen vol overgave aan mijn stijve lul te likken en te zuigen. Ze hapte mijn ballen in haar mond en zoog er aan. Ze likte onder mijn balzak en zelfs mijn aars kreeg aandacht. Ik was al zo geil als boter en dat werd alleen maar erger. "Trek me nog eens af zoals toen we mekaar pas kenden" vroeg ik haar. Ze lachte breed. "die gedachte blijft jou toch eeuwig heet maken hé" zei ze. En dat was ook zo. Als ik me herinner hoe we daar in het kleine bosje stonden met het risico alle momenten door iemand gezien te worden, werd ik zo geil als wat. Ze stond recht en kwam achter mij staan. Haar armen aan weerszijde van mijn lichaam trok ze met haar ene hand mijn lul af terwijl ze mijn ballen tussen haar vingers van haar andere hand liet rollen. Lang zou het ook bij mij niet duren. Ik voelde al hoe mijn zak begon samen te trekken en het gevoel in mijn eieren liet zich niet misverstaan. Ze trok als een volleerde straathoer en even later voelde ik mijn zaad opborrelen. "Schat ik ga schieten" zei ik. "Ik voel het want je fluit schokt al". En toen spoot mijn sperma het zand in. Hele stralen wit, kleverig zaad belandden op de grond. "Wat een verspilling" hoorde ik iemand roepen. Het waren Fran en Dan die juist terug kwamen van hun wandeling en ook alle twee kletsnat waren van het zweet. Ze legden de camera's weg en we stonden ons met vieren af te spoelen tot het water koud werd omdat het verwarmde deel uit de darm op was. Ik kon het nog wel even aan maar de grieten waren snel weg.

Ik trok een twee ligbedden in de schaduw en Vera schonk nog een paar drankjes in. We legden ons lekker te rusten. "En waar moeten wij liggen" vroeg Fran. Ik zei haar dat er in de garage van de mobilhome een tweepersoons luchtmatras lag. "Seggggg, dan moet ik die zeker nog opblazen ook" begon ze al te preutelen. Gelukkig heb ik een elektrisch pompje en op twee minuten is de zaak geklaard. We hebben hen met zijn tweetjes wat laten prutsen tot ze uiteindelijk wisten hoe de vork in de steel zat met koppelstukken en zo. En inderdaad, een paar minuten later lagen we met zijn vieren plat. Het was heet, zelfs in de schaduw en niemand had behoefte om te bewegen. Toch kwam Vera even later recht. "Wat ga je doen" "we moeten toch eten hé of hebben jullie geen honger misschien". Echt honger hadden we niet en we beslisten maar een klein fris slaatje met tonijn uit blik te eten met nog een stuk Frans brood dat we over hadden van vanmorgen.

"En? Hebben jullie nu vogels gezien aan de rotsen" vroeg Vera. Dat hadden ze niet en ze hadden er anders een hele tijd zitten kijken. "Misschien moet je daar 's morgens vroeg of 's avonds zijn als ze uitvliegen of terug komen" zei ik. "Het kan zijn dat het nestseizoen al voorbij is en dan vliegen ze niet meer constant af en aan met voedsel voor hun jongen". Dat zouden ze dan wel eens doen, maar nu even niets. Het was gewoon zo heet dat je begon te zweten door alleen maar te ademen. Ik besloot dan maar een siësta te doen en even later was ik in dromenland. Waardoor ik wakker werd weet ik niet, maar ik zag dat Fran ook lekker lag te pitten terwijl Dan naast Vera op het ligbed zat en zachtjes met haar praatte. Toen ze zagen dat ik wakker en bij mijn positieven was en zoals gewoonlijk met een dikke gezwollen fluit op mijn buik lag, zag ik Vera met haar hoofd teken doen naar Dan. Die stond recht en liep naar de garage van de mobilhome. Daar begon ze wat in een zijzak van haar sporttas te rommelen en even later kwam ze terug met een enveloppe. "Geef ze maar aan Roger" hoorde ik Vera zeggen. En dus kreeg ik een reeds geopende enveloppe in mijn hand. Aan de buitenkant stond alleen Dan's adres en verder niets. Geen afzender of wat dan ook. Ik haalde er een enkel vel papier uit en toen viel mijn nikkel. Het was de uitslag van Dan's test. Ze was helemaal clean. Ik lachte en keek haar aan. Ook zij straalde. Nu kon ze eindelijk krijgen waar ze al een hele tijd op wachtte.

Ik pakte haar hand en trok haar boven op mij. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en ik kuste haar voorhoofd. "Ben je nu tevreden meisje, nu je kan krijgen waar je je zinnen op gezet had" vroeg ik. Ze knikte. "Was je misschien een beetje jaloers op Fran". Weer knikte ze. Ze keek op en ik zag dat ze een beetje bloosde. "Als ik Fran zo tekeer hoor gaan als jij tegen haar baarmoeder schiet, wil ik dat ook zo graag eens voelen. Ik zou willen weten of dat bij mij ook zo lekker is". "Dat is ook het enige verschil hé meisje. Want of je nu met of zonder condoom vrijt, als vrouw voel je dat verschil niet. Het zit meestal in het kopje. Maar nu kan je het inderdaad voelen als ik in je klaarkom. Of jij dezelfde gevoelens hebt als Fran moeten we afwachten. Sommige vrouwen voelen het wel warm worden daarbinnen maar voelen het niet spuiten. Andere zoals Vera en Fran voelen dat wel. Dat verschilt van vrouw tot vrouw". Ik streelde zachtjes haar rug en het voelde zalig hoe ze zo vertrouwend tegen mij lag. Ze was net een tweede dochter. Zij had alle vertrouwen in ons en wij in haar.

Haar hand streelde zeer zacht over mijn borst en af en toe draaide ze cirkeltjes rond mijn tepels. Die zijn ook redelijk gevoelig en ik schijn dar een rechtstreekse verbinding te hebben tussen tepels en lul. Het duurde dan ook niet lang of hij stond stokstijf. Ze raakte hem eerst niet aan maar bleef toertjes maken over mijn borst en buik. Haar vingers kriebelden naast de aanzet van mijn fluit en mijn lul schokte dat het een lieve lust was. Even later kwam de eerste druppel voorzaad uit mijn pisbuis. Dan boog voorover en likte die op. En weer begon ze haar plagende gestreel tot er een nieuwe druppel hing die ze kon oplikken. Ik wilde haar lik op stuk geven en draaide mij om zodat zij op haar rug kwam te liggen en ik naast haar. Nu was het mijn beurt om haar buik, borsten en tepels te plagen. Zonder haar kutje aan te raken, maar toch heel dicht in de buurt. Ze begon zwaarder te ademen en toen ik even later mijn vinger over haar perineum liet glijden was het daar al heel nat door het sap dat uit haar muisje gelopen was. "Mag ik er alstublieft op gaan zitten Roger" vroeg ze. "Neen meisje" antwoordde ik. En ik zag haar verwonderde vragende blik.

"Deze keer doen we het anders. Deze keer wil ik eens op jou rijden in plaats van jij op mij". Ze lachte gerustgesteld. Ik zette mij over haar en nam haar tepels een voor een in mijn mond en zoog er hard aan. Ze kreunde van de deugd. Ik likte haar hals en langs haar sleutelbeen terug naar haar andere borst. Ze spreidde haar benen zodat ik er wat gemakkelijker tussen kon zitten. Traag, heel traag liet ik mijn tong over haar buik omlaag gaan. Even halt houdend aan haar navel en dan verder. Ik kuste haar venusheuvel die ze nu al verwachtingsvol omhoog bracht in de hoop dat ik aan haar kutje zou likken. Maar ik was niet gehaast. Ik likte naast haar buitenste schaamlippen en de binnenkanten van haar dijen. Ze kreunde nu nog harder. Ik likte haar sap op dat reeds volop uit haar hete preut stroomde en toen kwam ze al bijna klaar. Af en toe schokte ze met haar heupen in de hoop mijn tong op haar kutje te voelen maar ik hield het nog steeds af. Tot ik zag dat ze echt op barsten stond. Ze werd bijna kwaad omdat ik maar niet deed wat ze wilde. En dat was niet de bedoeling. En toen liet ik mijn tong in één lange haal van onder naar boven over haar kut glijden. Ze schokte en kreunde van de deugd. Even likte ik haar kittelaar en toen kuste ik haar vol op de mond en liet haar haar eigen sappen proeven.

Report Story

byFred_de_Geile© 0 comments/ 7426 views/ 2 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel