tagIncest/TaboeTompoes 01

Tompoes 01

byCorrupted_Dreams©

11 augustus 2017

En weer een serie, reden is de lengte van het verhaal en de vele momenten van actie.

Door het op te splitsen hoop ik te voorkomen dat alles in elkaar overvloeit.

De serie wordt in zijn geheel in de loop van dagen gepubliceerd en is af, er zal dus na het laatste deel (6) geen vervolg meer komen, dit is het.

Ik hoop dat jullie genieten van dit verhaal, en zo niet... ja pech

:^)

Veel plezier


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

***Intro***

Het was een zaterdag als alle andere zaterdagen. Ik was vroeg uit bed voor mijn krantenwijk.

Toen ik naar buiten keek en het weer zag vervloekte ik mezelf, het regende en het zag er koud uit. Vol zelfmedelijden zette ik mijn koffie en zat ik suffig aan de grote keukentafel terwijl ik langzaam het warme vocht langs mijn slokdarm forceerde.

Het liep al tegen acht uur toen ik klaar was met mijn rondje en ik bibberend mijn fiets tegen het muurtje in de tuin parkeerde. Er brandde al licht, waarschijnlijk mijn moeder die bezig was met het ontbijt.

"Mogge ma" sprak ik zacht terwijl ik mijn regenpak op de deurmat in de keuken uittrok.

"Mogge schat" zong mijn moeder terwijl ze bezig was met het afgieten van de eieren.

Ik gaf haar een kus terwijl ik aan tafel plaatsnam en door de krant bladerde, een voordeel van mijn bijbaantje, een gratis krant, woepie.

Snel bladerde ik door de artikelen, bomaanslag hier, staking daar, niets schokkends. Na korte tijd vouwde ik hem dicht en gooide hem op de stapel tijdschriften.

Ik hoorde gestommel boven "ah die ouwe is ook wakker" grinnikte ik.

Mijn moeder draaide zich om en leunde tegen het aanrecht "Thomas!" giechelde ze "zo oud is ie niet".

Op dat moment klonk een harde bonk en gevloek, ik schoot in de lach "ah, hij heeft het medicijnkastje weer eens gevonden".

Mijn moeder schudde grinnikend haar hoofd en dekte de tafel.

Na korte tijd kwam mijn vader de keuken binnen, gekleed in een kamerjas en wrijvend over zijn hoofd "mogge" mompelde hij en ging tegenover me zitten, hij grinnikte "wat?"

Ik lachte breed "medicijnkastje gevonden?"

Mijn vader gromde "stom ding, wie hangt dat daar nou?"

Mijn moeder grinnikte "Jij"

Mopperend pakte mijn vader de krant en las snel de koppen terwijl ik grijnzend mijn tweede bak koffie achterover sloeg.

***

Nadat ik wat huiswerk had gedaan hing ik een tijdje op de bank en zapte langs wat kanalen. Mijn ouders waren op stap, boodschappen.

Rond een uur of drie kwamen ze binnen, mijn vader sleurde met zware tassen en mijn moeder, ja die niet.

Grijnzend gooide ze een damesblad naast me op de bank en ging triomfantelijk naast me zitten. "Kijk eens op pagina 33 en verder?" zong ze.

Ik pakte met opgetrokken wenkbrauwen het blad "oh wauw ma, dank je... leuk... eens kijken, ah!, deze week extra breipatronen en creatieve recepten met kliekjes, dol" mompelde ik terwijl ik de voorkant bestudeerde.

Mijn moeder grinnikte "kijk nou maar, pagina 33"

Verveeld bladerde ik naar pagina 33, een advertorial van een bekend lingeriemerk, ik bekeek vluchtig de plaatjes van oogverblindende modellen in kleine lingeriesetjes en sloeg het blad dicht.

"ja en? Zijn we op de openminded toer? Je hebt zo iets, zou wel leuk zijn als onze zoon genderfluid was ofzo? Wat moet ik met lingeriesetjes, ik heb er niet eens het figuur voor..."

Mijn moeder grinnikte en kwam naast me zitten "kijk nou eens goed, ei"

Ik keek haar geschokt aan "ei? Maar... maar, mam, dan ben jij een kip?"

Mijn moeder schoot in de lach en sloeg speels tegen mijn hoofd "eikel"

Ik grinnikte "ik weet niet ma, maar je begint nu wel een biologisch raadsel te worden"

Mijn moeder zuchtte en legde het blad op de bewuste pagina open op mijn schoot "kijk nou eens goed, wijsneus"

Schouderophalend pakte ik het blad en bekeek de schaarsgeklede dames, ze wees op de slanke blondine "kijk dan".

Ik grinnikte "huh dat lijkt Ellen wel"

Mijn moeder knikte "dat is Ellen"

Ik slikte en bekeek mijn nichtje die breed lachend en bijzonder schaars gekleed in de camera keek.

Ellen. Mijn kleine nichtje. Gedachteloos bladerde ik door de advertorial en ja hoor, op de volgende pagina's stond ze ook een paar keer, ze was prachtig, slank, prachtige vormen, haar mooie gezichtje stralend.

Ik moest mezelf inhouden niet te staren en sloeg het blad dicht.

"ja... euh leuk" mompelde ik en richtte me weer op de televisie.

"Wat is ze mooi he" glunderde mijn moeder trots

Ik knikte "ja, zeker, maar dat was ze altijd al" mompelde ik, zonder door te hebben wat ik brabbelde.

Mijn moeder grinnikte "ja, zeker, wist niet dat je het ook zag"

Ik liep rood aan en haalde mijn schouders op "ja, tuurlijk wel ma..."

Ellen... in gedachten ging terug naar de vele vakanties die we samen hadden doorgebracht, afgelopen jaar nog zelfs. Ik kon het altijd goed met haar vinden, ze was vrolijk en altijd vriendelijk. We scheelden drie jaar, ze was de jongste, al sinds kindzijn waren we een soort van vriendjes, als we elkaar zagen dan, mijn oom en tante woonden aan de andere kant van het land.

De laatste jaren was ik naast haar vriendje heimelijk verliefd op haar, ze was niet alleen oogverblindend knap, maar ook super lief en aardig... en mijn nichtje.

Ik keek even naar mijn moeder "ik dacht dat ze verpleegster werd"

Mijn moeder knikte "ja, ze heeft die opleiding ook afgemaakt dit jaar, maar een jaar of drie terug werd ze als model gevraagd en, nou ja, sinds dit jaar is het echt haar baan begreep ik van José"

Ik knikte "ze heeft het er vorig jaar helemaal niet over gehad..."

"Tja, je kent haar toch, leuk en spontaan en ze lijkt heel zelfverzekerd, maar ze is zo onzeker soms, sowieso is ze veel te bescheiden om er zelf over te beginnen... ik hoorde het ook net dit weekend van José"

Ik knikte "ja dat klopt wel, nooit zo bij stilgestaan"

Die avond na het eten excuseerde ik me en dook in mijn kamer achter mijn computer, natuurlijk op zoek naar meer afbeeldingen van Ellen, voor ehm... onderzoek.

Blijkbaar was ze een bekend model, of zo iets, want ik vond haar meteen, ze stond zelfs op een forum van liefhebbers van vrouwelijk schoon. Ademloos keek ik naar Ellen die op de meeste plaatjes zeer schaars gekleed en breed lachend in de camera keek.

De foto die echt mijn adem benam was echter een close-up van haar gezicht, ze keek in de camera met een blik die ik zo goed kende, een mengsel van een droevig hondje en een verwend meisje dat pruilde.

Nadat ik het resultaat van mijn onderzoek met tissues van mijn buik had geveegd sloot ik mijn pc af en lag een tijdje op mijn rug op mijn bed. Ik dacht aan haar, aan de tijden dat we gewoon kind waren en op avontuur gingen rond het vakantiehuisje van mijn oom en tante.

Maanden verstreken en regelmatig deed ik mijn onderzoek naar Ellen. Ik had zelfs een speciale map op mijn computer waar ik haar foto's verzamelde en ondanks de vele bijna naakt foto's die ik inmiddels bezat, keek ik het meest naar de vele portretten die in de loop der tijd van haar verschenen, alles in het kader van mijn onderzoek natuurlijk.

***

"Ga je mee volgende week of heb je andere plannen?" mijn moeder vroeg het terloops terwijl ze een glas ijskoude cola voor me neerzette op de tuintafel. Het was warm, hoog zomer. Ik had grote vakantie en verveelde me al een week als een malle.

Vreemd altijd, als ik op school zat verlangde ik altijd naar de vakantie, maar na een dag of wat was ik het altijd zat en verlangde ik stiekem weer naar school.

Ik haalde zo nonchalant mogelijk mijn schouders op en nam een slok, natuurlijk ging ik mee, ik hoopte dat Ellen erbij zou zijn natuurlijk, zoals elk jaar. Al vreesde ik eigenlijk dat ze, nu ze model was, niet mee zou komen.

Modellen vieren vakantie in verre oorden, op luxe jachten, niet in een suf huisje ergens in Drenthe.

Mijn moeder grinnikte "Ellen komt ook"

Ik verslikte me in mijn cola en proestte richting de coniferenhaag.

Mijn moeder schoot onbedaarlijk in de lach "ach jongen..." snikte ze van het lachen

Ik keek haar onverschillig aan "ik verslikte me gewoon ma!" ik voelde mijn wangen gloeien, fuck!

Mijn moeder grijnsde en nam zwijgend een slok van haar thee.

"Maar?" vroeg ze na een tijdje

Ik keek haar vragend aan "maar? maar wat?" vroeg ik geïrriteerd

"Ga je mee?" glimlachte ze

Ik haalde mijn schouders op "ja, ik denk het wel... ik heb toch niets te doen"

Mijn moeder trok een wenkbrauw op en glimlachte "gezellig"

Ik knikte en bladerde door mijn gratis krant.

***Zaterdag***

Vlak na mijn ouders parkeerde ik mijn auto bij het huisje van mijn oom en tante. Ze waren er al zag ik aan hun auto, ernaast een luxe Duitse sportwagen. Ik grinnikte "vast Ellen's auto... modellenwerk verdient beter dan een krantenwijk" dacht ik terwijl ik uitstapte en de warme bosgeuren inhaleerde.

Het was warm die dag, de stilte van het bos en de intense geuren drukten op me, niet onplezierig, maar overweldigend zeker. Het was lang geleden dat ik hier was, een heel jaar.

Mijmerend sloeg ik mijn kofferbak dicht en hing mijn rugzak over mijn schouder. Ik liep over het kleine paadje naar het, tussen de bomen verscholen, huisje.

"Tom!" zong een hoge meisjesachtige stem en voor ik kon reageren voelde ik twee armen om mijn nek en twee zachte lippen op mijn wang.

Ik draaide me om en grinnikte "Ellen, tijd niet gezien, alles goed?"

Ellen knikte en lachte breed "ja, fantastisch, jij?" ze pakte mijn hand en liep samen met mij naar het huisje.

Ik knikte "ja, prima... zijn jullie hier al lang?"

Ellen schudde haar hoofd "nee, gisteravond aangekomen..."

Ik keek even naast me, ja hoor, het was dezelfde Ellen als altijd, nu echter in een wit satijnen zomerjurkje dat haar vormen perfect omsloot, haar blonde krullen woest samengebonden in een soort van staart.

Ze grijnsde en keek me aan "wat?"

Ik schudde mijn hoofd en grinnikte "niets... moest even kijken of je nog dezelfde Ellen was als altijd"

Ellen snurkte een lach door haar neus "nerd... waarom zou ik niet dezelfde Ellen zijn? Lees je weer rare science fiction, invasion of the body snatchers?"

Ik schudde mijn hoofd lachend "nee, gewoon... leuk dat je er bij bent Ellen"

Ellen lachte breed "waarom zou ik er niet bij zijn?"

Terwijl we het huisje in liepen en ik mijn oom en tante begroette liepen we naar boven naar mijn vaste kamer.

Ellen plofte op mijn bed en keek hoe ik mijn tas uitpakte en de kast inruimde "wat bedoelde je nou net?" vroeg ze terwijl ze me bekeek, ze leunde naar achteren, steunend op haar handen en hield haar hoofd schuin.

Ik draaide me even om "nou ja, nu je supermodel bent en alles"

Ellen snurkte weer door haar neus en schoot in de lach "oh je bent erachter dat ik dat werk doe... nou dat supermodel valt ook wel weer mee, en dan nog, waarom zou ik niet meekomen?"

Ik draaide me weer naar de kast en haalde mijn schouders op "nou ja, misschien andere kringen, vakantie in verre oorden, luxe jachten, dat werk"

Ellen grinnikte "en mijn week met jou missen? Nooit"

Ik schoot in de lach "ja dat zal..."

Ellen zweeg even "ik was serieus hoor" ze keek me ernstig aan.

Ik draaide me weer naar haar en keek even naar haar "oh ok... ik.. Ik keek er ook naar uit je weer te zien Ellen"

Ellen grinnikte "nou ja, me zien kan ook op internet tegenwoordig he"

Ik liep rood aan en draaide me snel naar mijn kast, druk met het herschikken van mijn boxershorts, op kleur, belangrijk werk.

"Dat bedoelde ik niet" mompelde ik

Ellen stond inmiddels achter me en sloeg haar armen rond mijn middel "weet ik, nerd" fluisterde ze en legde haar hoofd op mijn schouder.

Kippenvel, haar volle borsten tegen mijn rug, haar geur... beelden van de vele foto's die ik de afgelopen maanden had bekeken van haar vermengde zich tot één tinteling die door mijn lijf trok richting mijn inmiddels kloppende erectie.

Net toen ik me subtiel wilde los worstelen liet ze me los "zo een stukje wandelen?"

Ik knikte zonder me om te draaien, bang om betrapt te worden met een tent in mijn broek, ik bedoel, we zaten in een huisje, wat moest ik met een tent, ja toch?

"Ja gezellig, ik zie je zo beneden" mompelde ik terwijl ik mijn boxershorts weer herschikte, nu op alfabetische volgorde, leek me toch handiger.

Ellen grinnikte "ja, zie je zo" en met een zachte klik sloot ze mijn deur.

Met een zucht liet ik me op mijn rug op bed vallen en keek naar het plafond, haar geur hing nog steeds in de kamer en ik moest de aandrang om onderzoek te doen verdringen.

Na een korte tijd kleedde ik me om, een korte broek en een shirt, vluchtig bekeek ik mezelf in de spiegel.

"nerd" mompelde ik.

***

"We... we gaan even wandelen" mompelde ik tegen mijn ouders en mijn oom en tante die in de keuken stonden en overlegden over de activiteiten van de komende dagen.

Mijn moeder draaide zich naar me toe en glimlachte "is goed, tot vanavond, we eten rond zessen"

Ik knikte en liep de tuin in, even stokte mijn adem, Ellen zat in een tuinstoel, lui achterover geleund in de zon. Haar lange benen glommen in de zon, licht gebruind door de zomerzon.

Een ongelofelijk korte spijkerbroek bedekte nauwelijks haar heupen en haar korte topje deed weinig moeite om de rest te bedekken. Ze grijnsde naar me terwijl ze over haar donkere zonnebril keek "klaar?"

Ik knikte en liep richting het tuinpad.

"Wacht nerd..." grinnikte ze en in een draf liep ze naast me "of ga je liever alleen?"

Ik schudde mijn hoofd "nee... euh... gewoon"

Ellen pakte mijn hand en lachte "ah, gewoon... ok"

We liepen onze vaste route door het bos naar de zandverstuiving waar we al als kind vaak kwamen, eerst met onze ouders maar later altijd samen. Het deed me altijd denken aan de duinen, maar dan zonder zee. De hele weg kwebbelde Ellen zoals Ellen kon kwebbelen en in niets leek ze veranderd.

Na verloop van tijd ontspande ik me ook en liep ik niet meer met een supermodel maar gewoon met mijn nichtje door het bos waar we al jaren als neef en nicht hadden gewandeld.

Regelmatig grinnikte ik om haar verhalen, Ellen had een bijzondere manier van vertellen, ze was grappig, ze vertelde met stemmetjes voor de verschillende karakters, een raar trekje, maar grappig.

Na een tijdje zweeg ze even en keek me toen aan "en, wat vond je ervan?"

Ik keek haar niet begrijpend aan "waarvan?"

Ellen grinnikte "van de foto's, ik neem aan dat je ze hebt gezien..."

Ik haalde mijn schouders op "ja... ehm leuk hoor"

Ellen grijnsde "leuk?"

Ik liep rood aan "ja... leuk..."

Ellen zweeg een tijdje en grinnikte toen weer "je doet anders tegen me"

Ik haalde mijn schouders op "hoezo?"

"Gewoon... je kijkt amper naar me, je kijkt steeds weg..." sprak ze zacht

Ik zweeg even "ja nou ja... ik ehm... ik had me nooit gerealiseerd dat je zo knap was" mompelde ik.

Ellen grinnikte "awh... dat is wel lief van je... maar hoezo verandert dat je gedrag?"

Ik dacht even na "ik weet niet, ik moet er gewoon aan wennen denk ik"

Ellen knikte "ik ben gewoon nog steeds je nichtje hoor, we zijn toch vrienden?"

Ik knikte en sloeg mijn arm rond haar middel "natuurlijk... voor altijd toch?" ik herhaalde mijn eed die we als kind altijd uitspraken aan het einde van de vakantie.

Ellen giechelde en legde haar hoofd op mijn schouder "ja, voor altijd" en ze sloeg haar arm rond mijn middel.

"Is het leuk werk?" vroeg ik na een tijdje

"Tja... het is wel grappig, je komt overal, maar, ja wat zal ik zeggen... alles draait om je uiterlijk, en ook de mensen waar je mee in aanraking komt zien alleen maar dat..." sprak ze zacht.

Ik knikte "leuke collega's?"

Ellen grinnikte "nee, absoluut niet... vervelend, arrogant en oppervlakkig..."

Ik grinnikte "klinkt fan tas tisch"

Ellen trok me dichter tegen zich aan "ach, is het ergens ook wel weer, maar zoals nu, met jou, heb ik het meer naar mijn zin, jij ziet me tenminste gewoon als Ellen en niet als een ding"

Ik zweeg even en knikte "ja natuurlijk blijf je altijd Ellen voor me"

Ellen hield even stil, ik stopte ook, ze keek me even aan en kuste me toen op mijn wang.

Weer voelde ik haar lijf tegen me aan en weer reageerde mijn lichaam. Beschaamd draaide ik me van haar af en liep verder.

"Wacht" giechelde ze en in een drafje liep ze weer naast me

"Maakt je dat ongemakkelijk als ik dat doe?" vroeg ze na een tijdje.

Ik zweeg en pakte haar hand "een beetje"

Ellen grinnikte en keek naar me "misschien moet je je niet zo druk maken"

Ik knikte en zweeg, makkelijk praten voor haar... natuurlijk zag ik mijn nichtje Ellen, maar ik zag ook een hele mooie vrouw, een vrouw waar ik inmiddels elke vorm van had opgeslagen in mijn geheugen. Die ik in de meest sexy lingerie setjes had gezien, die nu in een kort broekje en een klein topje naast me liep en net haar ranke prachtige lijf tegen me aan drukte.

Ellen liep naast me en zweeg ook, na een tijdje sloeg ze haar arm weer rond mijn middel en ik deed hetzelfde. We waren bijna bij de verstuiving en toen we hem in de verte zagen tussen de bomen rende Ellen er ineens vandoor.

"Wie het laatste is is een nerd" giechelde ze.

Ik zette de achtervolging in en terwijl ik mijn best deed om haar in te halen keek ik naar haar ronde stevige billen die door haar draf meer dan aanlokkelijk bewogen op het ritme van haar stappen. Het kleine rugzakje op haar rug zwierde heen en weer en haar blonde staart danste.

Ik slikte en hield in, mijn erectie was terug en beschaamd keek ik even omlaag hoe zichtbaar hij was. Het viel mee, godzijdank.

Grinnikend liet Ellen zich achterover op een klein stukje gras midden in de verstuiving vallen "gewonnen" giechelde ze terwijl ze keek hoe ik hijgend door het mulle zand naar haar toe liep.

Ik grijnsde "nou, gefeliciflapstaart hoor" en plofte naast haar neer.

Het was warm en de zon brandde. Ellen pufte en graaide in haar rugzakje "hebbes" mompelde ze en ze viste een fles zonnebrand uit het kleine tasje.

Gedachteloos begon ze haar benen in te smeren, ik keek, niet eens onopvallend, welnee, dat besef ontbrak volledig toen ik toekeek hoe haar handen langs haar lange slanke benen streelden en de crème uitwreef.

Ik slikte, ze was adembenemend.

Ellen grijnsde en keek me aan "je mond staat open, nerd" en vriendelijk tikte ze tegen mijn kin.

Ik schudde mijn hoofd "sorry" beschaamd keek ik weg

Ellen grinnikte "ik ben niet boos hoor" en ze prikte in mijn zij.

Ik lachte, ondanks mijn schaamte, door de schok en draaide me naar haar toe, in een reflex prikte ik in haar zij, ze gilde en kwam even los van de grond.

"bruut" giechelde ze en ze sprong op mijn schoot en duwde me achterover

"genade?" vroeg ze dreigend terwijl ze haar vingers in mijn zij duwde.

Ik grinnikte "wat wil je nou, mug," ik pakte haar bij haar taille en draaide de rollen in een oogwenk om, ik rolde haar op haar rug en klom op haar, ik pakte met één hand haar polsen en met mijn andere hand prikte ik in haar zij. Ellen giechelde en kronkelde met haar lijf

"ooh ooh Tom!... stop hihihi" giechelde ze meisjesachtig.

Het gevoel van haar zachte huid onder mijn vingertoppen, de bewegingen van haar slanke lijf, haar deinende kleine stevige borsten en haar gegil deden dingen met me, ik slikte en keek haar even aan. Ik keek naar onze positie, haar slanke perfecte lichaam, de suggestie van mijn dominantie, haar weerloosheid, geschrokken liet ik haar los.

Ik rolde van haar af en ging overeind zitten en staarde naar de bomen in de verte, ik slikte.

Ellen kwam overeind en ging achter me zitten, haar lange benen aan weerszijde van me en haar armen om me heen. Ik voelde haar borsten tegen mijn lijf. Zachtjes wreef ze haar gezicht tegen mijn rug.

"wat was er nou ineens?" fluisterde ze zacht.

Ik schudde mijn hoofd "niets... ik ehm... niets Ellen" mompelde ik zacht.

Ellen zuchtte en drukte zichzelf nog dichter tegen me aan "zeg nou"

Report Story

byCorrupted_Dreams© 2 comments/ 4947 views/ 4 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel